Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 295 z 464
jim.crime je teď offline  jim.crime
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 22:19   Citovat  

ne H+ ale krásná Tak to koukám!
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Carloscz je teď offline  Carloscz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 5:58   Citovat  

tudy odkaz jako záložny auto by nemusel byt špatny
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 8:12   Citovat  

Musí se nechat že z fotek to Fáčko nevypadá vůbec špatně... OK
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 8:16   Citovat  

jim.crime napsal:
ne H+ ale krásná Tak to koukám!
tudy odkaz

Jednou si takovýhle starý železo koupím... Miluju tyhle typy veteránů! A tenhle je teda... šuk uff..
   Návrat  
Mikerc je teď offline  Mikerc
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 15:22   Citovat  

kanjo civic - tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 19:15   Citovat  

SpaceMan napsal:
Jednou si takovýhle starý železo koupím... Miluju tyhle typy veteránů! A tenhle je teda... šuk uff..

Máme stejný vkus Úsměv Kam se hrabou dnešní supersporty, toto jsou aspoň auta je to dobrý
   Návrat  
cd7 je teď offline  cd7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 23:32   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Boo-Boo je teď offline  Boo-Boo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2013 , 8:30   Citovat  

cd7 napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/30258583/Honda-Accord-1989.php

krasne, bral by som Úsměv
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2013 , 18:39   Citovat  

Carloscz napsal:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/favorit/14414412?goFrom=list jako záložny auto by nemusel byt špatny

Krom eRka je Favo jedina Skodovka co bych si nechal v garazi. Casem jsem musel uznat, ze italove odvedli na te kastli kus prace vzhledem k pozadavkum Skodovky.
Shodou okolnosti me vcera navstivil kamarad a prijel Favoritem, co jste fakt asi dlouho nevideli. Rok 94, najeto necelych 50 tis, po prvnim majiteli, temer vonel novotou a predl jako kote. To uz se nevidi.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2013 , 19:09   Citovat  

tomyks: podobny skvost ma babicky pritel (vyvozni edice = "sportovni sedacky", atd atd) a jelikoz jsem mel favorita od novoty, tak to co pises je doufam po litranku tradicni vanocni dobroty Velmi šťastný Ja mel 94ku strikacku jednu z poslednich a i tam pri razeni zpatecky musel clovek dat nejprve 1cku, protoze to udelalo chrrrrrr Velmi šťastný Kazdy metr nasi silnice je slyset na skripajicich plastech, na dovolene v Chorvatsku nevydrzela ani palubka (zvlni se), ani motor (prehratej a rupla hlava). v kopci kdyz te nekdo zbrzdi, tak uz zbyva jen za 2 a tumaaaas a ...no a nic Velmi šťastný Jeci to, nejede to, zere to, vse vrze...ale mel jsem ho rad je to dobrý Jsem strasne vdecny OnlyOnemu, ze me tenkrat svezl v CRX, protoze jinak bych mel dneska asi fabii Tak to koukám! kuky kuk Kazde 2 roky vozim ono facko babicky pritele na STK a pokazde ho straaaaasne rad vratim s tim, ze jsem prezil a dojel pořádnej výtlem
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2013 , 21:20   Citovat  

tomyks napsal:
Krom eRka je Favo jedina Skodovka co bych si nechal v garazi. Casem jsem musel uznat, ze italove odvedli na te kastli kus prace vzhledem k pozadavkum Skodovky.
Shodou okolnosti me vcera navstivil kamarad a prijel Favoritem, co jste fakt asi dlouho nevideli. Rok 94, najeto necelych 50 tis, po prvnim majiteli, temer vonel novotou a predl jako kote. To uz se nevidi.

Kdyz kdysi Favorit jeste vyjizdel z tovarny, poridili si ho i mi drazi rodicove. Ten nepredl ani jako novy. Dodneska si pamatuju, kdyz ho Skodufka predstavovala jako zbrusu novy model a ve vecernich zpravach vzdycky ukazali o kousicek vic poodhaleny svetlomet nebo jinou "krasnou" cast noveho ceskeho snu. Az to ukazali cele, cela republika zvracela nadsenim pořádnej výtlem
   Návrat  
Carloscz je teď offline  Carloscz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 4:52   Citovat  

Bully napsal:
Kdyz kdysi Favorit jeste vyjizdel z tovarny, poridili si ho i mi drazi rodicove. Ten nepredl ani jako novy. Dodneska si pamatuju, kdyz ho Skodufka predstavovala jako zbrusu novy model a ve vecernich zpravach vzdycky ukazali o kousicek vic poodhaleny svetlomet nebo jinou "krasnou" cast noveho ceskeho snu. Az to ukazali cele, cela republika zvracela nadsenim pořádnej výtlem
mně se líbi jen škoda 110r měl ji můj bratr a pak kůži jeho krasotině ji dal pryč a koupil jsi místo ni Renault megane 5 dveře 1,6 šílený těžký jako kráva a ta spotřeba , díly na cenové relaci jako mercedes a servis ani nemluvím . Na konec během 6 let úplně prorezlí . Nechápu proč to udělal offtopic
   Návrat  
Jenda.4g je teď offline  Jenda.4g
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 15:58   Citovat  

Krasavec z Rokycan

tudy odkaz
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 18:15   Citovat  

tudy odkaz
jina cena s2k OK
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 18:39   Citovat  

TRUcKER napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/30360875/Honda-S-2000.php
jina cena s2k OK

To bude jistě reálný inzerát Velmi šťastný Stačí se podívat na jeho ostatní inzeráty Nápad je tu!
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 19:11   Citovat  

gizmi napsal:
tomyks: podobny skvost ma babicky pritel (vyvozni edice = "sportovni sedacky", atd atd) a jelikoz jsem mel favorita od novoty, tak to co pises je doufam po litranku tradicni vanocni dobroty Velmi šťastný Ja mel 94ku strikacku jednu z poslednich a i tam pri razeni zpatecky musel clovek dat nejprve 1cku, protoze to udelalo chrrrrrr Velmi šťastný Kazdy metr nasi silnice je slyset na skripajicich plastech, na dovolene v Chorvatsku nevydrzela ani palubka (zvlni se), ani motor (prehratej a rupla hlava). v kopci kdyz te nekdo zbrzdi, tak uz zbyva jen za 2 a tumaaaas a ...no a nic Velmi šťastný Jeci to, nejede to, zere to, vse vrze...ale mel jsem ho rad je to dobrý Jsem strasne vdecny OnlyOnemu, ze me tenkrat svezl v CRX, protoze jinak bych mel dneska asi fabii Tak to koukám! kuky kuk Kazde 2 roky vozim ono facko babicky pritele na STK a pokazde ho straaaaasne rad vratim s tim, ze jsem prezil a dojel pořádnej výtlem

Je mi do smíchu z tvých příspěvků. Osobně jsem měl Fávo,model Black-Line,jeden z poledních s černým vnitřkem. Nevím že by mi někdy chrčela zpátečka a nešla zařadit,což se mi občas stane u Civika,nevím o žádných brutálně skřípajících plastech,vlnící se palubce (a že do černého auta a černého interiéru pere slunce),nebo problému s přehříváním... Za 3 roky co jsem ho měl prostě jezdil a jezdil... Kamarád měl Fávo 94 od novoty a že šel motor jak tichošlápek je pravda. Oproti starým Škodovkám to bylo něco jiného. Bohužel se časem ytahal rozvodový řetěz a jelikož ho asi nikdo neměnil,rozvody byli hlučné.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 20:05   Citovat  

Kmóďa napsal:
Je mi do smíchu z tvých příspěvků. Osobně jsem měl Fávo,model Black-Line,jeden z poledních s černým vnitřkem. Nevím že by mi někdy chrčela zpátečka a nešla zařadit,což se mi občas stane u Civika,nevím o žádných brutálně skřípajících plastech,vlnící se palubce (a že do černého auta a černého interiéru pere slunce),nebo problému s přehříváním... Za 3 roky co jsem ho měl prostě jezdil a jezdil... Kamarád měl Fávo 94 od novoty a že šel motor jak tichošlápek je pravda. Oproti starým Škodovkám to bylo něco jiného. Bohužel se časem ytahal rozvodový řetěz a jelikož ho asi nikdo neměnil,rozvody byli hlučné.

Vaz slova Velmi šťastný Obycejny Favorit a zvlast ze zacatku vyroby byl opravdovy a nefalsovany krap, s verzemi jako black line a pod. z uplneho zaveru to vubec nejde porovnavat. Kamarad mel taky blacklina a oproti Favu nasich to bylo nebe a dudy. Neznam konkretni rozdily, kterymi se to lisilo, ale jakoby snad neslo ani o stejnou automobilku.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 21:21   Citovat  

Bully napsal:
Vaz slova Velmi šťastný Obycejny Favorit a zvlast ze zacatku vyroby byl opravdovy a nefalsovany krap, s verzemi jako black line a pod. z uplneho zaveru to vubec nejde porovnavat. Kamarad mel taky blacklina a oproti Favu nasich to bylo nebe a dudy. Neznam konkretni rozdily, kterymi se to lisilo, ale jakoby snad neslo ani o stejnou automobilku.

O prvních Favoritech s takovým tím hnusným hnědým interiérem,rovnými tapeci dveří jak u 120ky nepíšu a Gizmi taky ne. Píšeme o Favoritech z posledních dvou let,tzn.hezčí interier,hlavně černý,tvarované tapecy dveří,motory se vstřikováním,prostě modely vyrobené po vstupu VW,takové ty skoro Felicie...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 23:28   Citovat  

Bully napsal:

Také mám osobní zkušenost s jedním z prvních vyrobených 136L, za 150tis.km odešla vodní pumpa , praskla benzínová hadička , jedna výměna těsnění pod hlavou a jedna poloosa. Běžnou údržbu jako brzdy , výfuk , čepy atd. nepočítám do závad. Dnes by auto s takovým počtem závad bylo vzorem spolehlivosti. offtopic
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.12.2013 , 7:52   Citovat  

Vtec-E - hatch - poface
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2013 , 10:17   Citovat  

Hopit: tak ti nevim, ale tenkrat jsem kupoval od "jednoho pána" C4g karbec a spolehlivost 100%. Neni to snad tim, ze ty auta nic nenabizi (vybava) a nema se tam tedy co pokazit? Mrk

Kmoda: je videt, ze jsi "tenkrat" nejezdil jako spravny Cechacek s ledvinkou do Chorvatska, protoze kdyby ano, tak se ti palubka zvlnila a to bych se klidne vsadil Velmi šťastný Podle toho jsi poznal, ze s tim nekdo byl v cizine, kde je tepleji. Nerikam, facko bylo takrka bezudrzbove, ale proti C4g to byl krap a za tim si stojim. Jinak porovnavam serie a stejne motorizace. Navic si s tim clovek neuzil takovou zabavu, jako se 120acatou (kord v zime) Velmi šťastný Na druhou stranu oni Vietnamci vedi, proc i dneska pouzivat formany a filcky kombi.

Jinak slusna cena za coupe VTi: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 11:54   Citovat  

gizmi napsal:
Hopit: tak ti nevim, ale tenkrat jsem kupoval od "jednoho pána" C4g karbec a spolehlivost 100%. Neni to snad tim, ze ty auta nic nenabizi (vybava) a nema se tam tedy co pokazit? Mrk

Já samozřejmě nechci srovnávat kvalitou fágo s Honda , ale na přesun z A do B to prostě fungovalo překvapivě dobře a přestavba na LPG byla za 10tis. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 12:43   Citovat  

Hopit: o tom zadna je to dobrý Ale ty by jsi chtel v dnesni dobe jezdit fackem? Tak to koukám! Prvni SUV a jsi na kasi, vse tam vrze, drhne, nema to z vybavy nic. To uz radeji ten civic Mrk Dneska se za prepis necha sehnat leccos je to dobrý
   Návrat  
FoxíkCTR je teď offline  FoxíkCTR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 13:42   Citovat  

Hlavator napsal:
Vtec-E - hatch - poface

od tohoto pána mam já toho zelenýho sedánka,radost od něj brát hondy Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 14:52   Citovat  

gizmi napsal:

Jinak slusna cena za coupe VTi: tudy odkaz

To měl snad Hondza, pak Newer, snad Jazzik a teď snad GoesPro (dříve Quicksilver).
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 14:54   Citovat  

Hellborn napsal:
To měl snad Hondza, pak Newer, snad Jazzik a teď snad GoesPro (dříve Quicksilver).

zapomněl si allina a ještě jednoho týpka z Kladna... to auto už měl celej klub pořádnej výtlem
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 20:21   Citovat  

posero napsal:
zapomněl si allina a ještě jednoho týpka z Kladna... to auto už měl celej klub pořádnej výtlem

a co s nim vlastně je? že tak mění majitele ?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 20:28   Citovat  

posero napsal:

... a že ode mne si ho bral Hondza HaHaaa
   Návrat  
jayy je teď offline  jayy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2013 , 12:40   Citovat  

hmm zajímavé .. tudy odkaz
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2013 , 12:47   Citovat  

Hellborn napsal:

ale ja tohle coupe nemel Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina