Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
šlo by udělat koutek pro Toyotáře?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 10:52   Citovat  

Rozhodne si myslim,ze o necem takovem jako Toyota na Honda-clubu by se aspn melo mezi cleny hlasovat aby melo vedeni prehled a mohlo si udelat objektivni nazor pro nebo proti
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:01   Citovat  

Toyota a Honda mají společnou minulost, ikdyž jsou největší rivalové... A vlastně jsou to i značky na špičce všech žebříčků... Vždyť i design mají podobný... sorry za offtopic
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:13   Citovat  

no pokud sem chceme malou odnož toyoty tak nezapomeňme, že Toyota je také Daihatsu, Lexus, Subaru, Scion a možná nějaké další.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:18   Citovat  

Toyota mi nevadí. A nemyslím si že by se sem přestěhoval Toyota klub.
Je tu spousta zbytečnějších topiců
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:18   Citovat  

master88 napsal:
no pokud sem chceme malou odnož toyoty tak nezapomeňme, že Toyota je také Daihatsu, Lexus, Subaru, Scion a možná nějaké další.

imho by stačilo v konkurenci udělat jen hlavní odnože typu Toyota a další značky... a určitě sem nemastit nějaké další značky rovnocenně jako je Honda, tohle je forum Hondy a pokud tu budou další značky a bude z toho nakonec JDM forum proč ne, ale bude to trochu více neosobní jako na nějakém Tuzing foru
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:22  Naposledy upravil gizmi dne 10.12.2013 , 11:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn: ty hade! Davno uz o nem nepisu a i na srazech Plzenaku jsem si zvykl zaparkovat nekde v ustrani bokem (snad dosvedci) je to dobrý

Jake vsechny znacky zde tedy budeme mit? Jen Toyotu? Nebo i dalsi mensi? Tohle by chtelo asi opravdu zahlasovat, ikdyz me osobne je to fuk a budu jen rad (beztak po MR2 pokukuji uz nejakou dobu) Mrk
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:22   Citovat  

já osobně nevidím důvod proč by se tu měla řešit Toyota když je to Honda club...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:25   Citovat  

Jestli chapu dobre tak jde o to udelat topic rovnoceny napriklad s topicem "Konkurence" - a nemyslim si,ze je tady nejaky topic ktery by mi nedaval smysl nebo byl nesmyslny..proc by nemela byt TOYOTA jen soucasti topicu " KONKURENCE" to mi hlava nebere
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:34   Citovat  

Navrhuji založit i Laibao , na h-club se určitě hodí Velmi šťastný

auto04.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
auto04.jpg, 44.86 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 12:56   Citovat  

to je ta pravá konkurence! Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 13:23   Citovat  

master88 napsal:
imho by stačilo v konkurenci udělat jen hlavní odnože typu Toyota a další značky... a určitě sem nemastit nějaké další značky rovnocenně jako je Honda, tohle je forum Hondy a pokud tu budou další značky a bude z toho nakonec JDM forum proč ne, ale bude to trochu více neosobní jako na nějakém Tuzing foru
Takhle jsem i ja predpokladal, ze se to udela
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 13:38   Citovat  

A co Daewoo ? Velmi šťastný

Návrat  
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 15:59   Citovat  

Děkuji za ten koutek,ale kdyby to fakt hodně vadilo,tak budu chodit do sekce KONKURENCE (já jsem si nevšiml,že to tady je.No a abych alespoň trochu odlehčil téma,tak to story jak sedlák z vydlákova (já) jel do Prahy kupovat auto Honda do autorizované prodejny Honda.
Měl jsem CRV 1 generace,4 roky sloužilo úžasně ,až na sjíždění zadních pneu.Po koupi už třetí sady jsem se rozhodl,že tentokrát pojedu udělat geometrii přímo do hondy,že to asi jinde neumějí.V Hondě jsem jim řekl,můj problém a oni mi udělali geometrii s tím,že je vše OK.Po 14 dnech jsem zjistil na nových pneu,že vnitřek je zase o něco tenčí a jel jsem do Hondy reklamovat práci.Když to zvedly,tak zjistili,že pravé kolo je posunuté více do vnitřku a ptali se,jestli nebylo bourané.No původní majitel říkal,že to bylo "trošičku ťuklé" ale asi to byla rána jak hrom.No nic,tak jsem se rozhodl ji prodat a koupit zase CRV ale 2 generaci.Už 2 týdny jsem si psal s prodejnou Honda v Praze,prodavač mě ujišťoval,že je v perfektním stavu,jen trošičku má pár škrábanečku.OK,auto jsem prodal v autobazaru a na druhý den jel ve 3 ráno vlakem do Prahy.Ještě mi říkal,že to je jeho osobní auto ten prodavač,ale proč ne,že?Prvotní euforie byl regiojet s klimatizací,pitím a kávou zadara a k tomu noviny jaké jsem chtěl a také zdarma.Ještě podotknu,že to bylo v srpnu kdy byly tropické teploty.Tak celý nažhavený s 120 000.- v kapse jel pro vysněné CRV.Vystoupil jsem na Hl.nádr.Praha a připadal jsem si fakt jak sedlák s vydlákova.Jsem z Ostravy a jezdím jen autem,tak proto.Samozřejmě to šlo asi poznat,nebo se na mně nalepily dámy tmavší pleti a dej cigáro a kup a .... no raději jsem mazal k metru.No koupil jsem si lístek a šel na nástupiště.Zeptal jsem se paní,jak se dostat na Chodov,tak že prý můžu jet s ní.Nastoupily jsme a já hned že kde se cvaká lístek Velmi šťastný Na to ona se začala smát a že ten lístek jsem si měl označit než jsem přišel na nástupiště.A tak honem další zastávku vystoupil a označil jak jsem měl.Pokračování za chvilku,jen si na to vzpomenu a musím si dát cigáro Bueee
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 16:07   Citovat  

stim schweigerem bude celkem sranda Velmi šťastný kup si Hondu a budeš fajn člověk pořádnej výtlem
   Návrat  
Boo-Boo je teď offline  Boo-Boo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 16:33   Citovat  

s tou Toyotou by to slo:)

v rodine mame Corollku uz 5 rokov, 94 r.v. 1.3 liftback 180 000 km, made in japan.
spolahlive auticko, vsetko ide ak ma Úsměv takze Toyota koutek mi sedi, pridam potom par foto.

Schweiger, pekny pribeh, tesim sa na pokracovanie.....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 16:52   Citovat  

Tak jsem pokračoval jízdu metrem,poprvé v životě,jen jsem nevěděl,že cesta trvá tak krátkou dobu a já raději koupil ten nejdražší lístek.Vystoupím a volám tomu z Hondy,že jsem na místě a že teda mám počkat před vchodem do metra,neřekl ale kterým,nebo tam jsou 2 z každé strany.No tak jsem vyšel a čekám,vedro jak hrom ale ta představa mého nového CRV byla silnější,než nějaké spocené slipy,vlastně jsem byl spocený celý.Když už bych měl jít do detailů,tak mě chytlo při tom čekání sraní,ale kde jít na záchod se 120 tisíci v kapse,co když mě někdo přepadne,tak jsem čekal a říkal vydrž.Chlapík přijel a já jsem zůstak trochu zaražený,no na fotce byla krásná ale realita byla jiná.Ale co,hlavně technický stav,ne?!Mé předchozí CRV bylo krásné,zase ten podvozek stál za... tak teď se budu dívat hlavně na technický stav a exteriér si přeci vyšperkuji.Tak jsme dojeli do Hondy a prodavač,že jestli si to chci projet.Já že ani né,vždyť to beru od autorizovaného prodejce Honda,tak je přeci nějaká důvěra a několikrát jsem se ptal,jestli je fakt OK.To byla moje velká chyba.Vzhledem tohu,že panovalo šílené horko,tak větrák jel na plné koule a než jsem nasedl do auta tak už mě mělo zarazit,že je v něm nějak horko a po otázce,ať pustí klimu,tak mi řekl,"však je puštěná"Další chyba Bueee No nic,také mě tlačily střeva,že? No ještě v autě mě natahoval,že bych měl něco přidat,nebo k tomu dává plnou nádrž benzínu,dálniční známku a náhradní komplet zimní kola.No tak já jsem mu řekl,že více nemám a že letní jsou sjeté na výměnu a zimní jsou nejen sjeté ale tak rezavé,že budu rád,jestliu se nerozpadnou.Tak jsem šli podepsat smlouvu a já mezi tím utíkal na záchod,zamozřejmě nervy pracovali a já se nemohl najednou vykadit Se stydím Pojďme dál.ještě před podpisem jsem si vyžádal historii vozu a tam jsem se zarazil u auto násilně vykradeno ale to hlavní,auto je po kroupách po opravě laku.Kurňa že já jsem to auto vzal,to se až teď divím.No nic,vyplatil a konečně jsem seděl v autě mých snů.Nasadil jsem si hned panoramatické zpětné zrcátko a spousta cerepetiček a vyjel do prvního Mcdonaldu,koupi si něco na jídlo a hlavně brali stravenky Velmi šťastný Tak a jedeme domů do Ostravy.Tak jedu si ,klima neklimovala a já před Olomoucí jsem si řekl,že si udělám puřpauzu.Pokuřil a sedl do auta a jal se startovat ale tentokrát bez hučícího větráku.Nastaroval se sešlápnutou spojkou a jak jsem spojku pustil tak se ozval zvuk jak z trolejbusu,těško popsal,prostě to bylo hlučné,jak jsem ji sešlápl,tak tichý pěkný zvuk.No mě mále klepla pepka.Zavolal jsem hned do Hondy Ostrava,kde mě znají a popsal věc.Oni že to je asi ložisko spojky a že sada + práce cca 15 000.- No neumíte si mně představit jak jsem vypadal,ale hned jsem se spamatoval a volal tomu co mi to prodal.On že to není možné a jestli chci,tak at mu to auto vrátím ale s plnou nádrží jak mi to dal.OK nebudu se už hádat a raději obětuji ten benzín,než mít další auto s problémem.Najedu na most abych to otoči a vydím,že se mi rožla kontrolka benzínu.Pánové já asi po cca 250km spotřeboval pnou nádrž benzínu!!!!!To snad žralo i trávu kolem cesty.No nic,koupil jsem 32 litrů a modlil se aby to vydrželo do prahy.No nebudu rozepisovat bloudění po praze,ale už bylo pul osmé večer,já věděl,že pojedu do Ostravy zpět vlakem a tím pádem mám o noční postaráno.Prodavač po asi 10 telefonátu kde jsem se konečně dočkal.Sedl do auta nastartoval a jeho dedukce byla:Hmmm to bude asi ložisko spojky,kurňa a oběvil ameriku naštvanej Pánové,já jsem docela kliďas,ale jak se naštvu,tak slovo cholerik je slabý odvar a podotýkám,že jsem Ostravák,tak můj slovník je tak sprostý,že by i mlíko skyslo vedle mně.No a ještě mám docela sylný hlas.Tak ten kravál si neumíte představit.On že prý mi sleví 5 000.- Na to já,že oprava stojí 15 000 a to nevím co je tam dál špatné,tak at sleví 20 a beru to.To on že né.Ok tak mi vratte prachy.On že ano ale odečte si 1000 za benzín.Já že nemohu za to,že po 250km je ten benzín prič a on že neví co jsem s ním dělal,to už jsem řval,že jsem si ho asi vycucnul,nebo co.No prostě vrátil o litr míň.Tak jsem stichnul a řekl jsem jen jednu větu.Ok,nechte si ten litr,já to budu zítra řešit s vaším vedením a on najednou zbledl a po 5 minutovém pochodu nahoru dolu mi dal litr a že doufá,že jsme se vyděli naposled.No já nápodobně.A cesta domů začala,bože jdu hulit,ten konec je taky na palici Bueee
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 17:10   Citovat  

Jeste by me zajimalo co zy vykuka z Hondy Chodov to bylo Velmi šťastný OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 17:15   Citovat  

Tak a cesta začala,já z vesnice ve velkoměstě kde z metra mě dovezl autem jsem měl dojít do metra pěčky skoro v osm večer,venku ani živá duše jen jeden cyklista,tak jsem ho zastavil a že kde je metro,ukázal a já jsem si to vykročil k metru,zdrcený unavený a hladový.Koupil zase lístek a jel na nádraží.Vystoupil a utíkal koupit lístek.Jenže vlak mi ujel před nosem a další ve 22:59 hod.Skoro 3 hodiny na nádraží v noci mi přešla iluze o kráse Prahy a nádraží.To co jsem tam vyděl,to nebudu popisovat.Jediné,co mě drtilo,že jsem vrátil auto a jestli mě ještě okradou,tak nebudu mít ani auto ani prachy.Zavolal jsem kolegovi z práce a řekl jsem mu jak jsem dopadl,on se mi nabídl,že pro mně přijede na nádraží v Ostravě,nebo jsem měl jistotu,že mi nic nepojede od nádraží domů a jestli je tu někdo z Ostravy tak asi ví o čem píšu,když řeknu Ostrava-Přívoz,to by byla moje cesta pěšky cca 10km a z 90 procent tam bydlí naši nepřízpusobiví občané a já 120 hadrů v kapse.No ale zase jsem ho nechtěl obtěžovat ve 2 ráno.Nakonec jsem mu teda řekl,že jestli chce,tak vystoupím o zastávku dřív a tam to není tak tmavé a i pěšky to mám cca 4km,hlavně bych mu dal prachy a jsem v klidu.Tak domluveno,já vydržel,vykouřil jsem při čekání na vlak asi 3 krabičky a ve vlaku se snažil neusnout.Samozřejmě jsem jel ve vlaku českých drach,s ruskou klimatizací (okna) a čistotou,že jsem měl strach si sednout na sedačky.Kolega fakt přijel,je to kámoš ještě od mladých školních let a je pravda,že už jsem mu takhle také hodně krát v noci přijel.On to bral jako protislužbu a já byl fakt rád.Došel jsem domů ve 3 ráno,do 4 nezarval,pak usnul a v 5 ráno budíček do práce.Vstal jsem pustil net a řekl,že koupím první auto,které najdu no a byla to ravka,nebo jsem potřeboval s náhonem 4x4 a zrovna CRVčka v mých cenových relacích jako schválně nebyla.
Tak to je můj příběh koupě auta,doufám,že jsem vás moc nenudil a měl bych ještě story prodeje CRVčka,docela zajímavé,jen nevím,jestli to budu psát,aby tu nepřišel někdo z AAA a já měl problém Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 17:19   Citovat  

Hlavator napsal:
Jeste by me zajimalo co zy vykuka z Hondy Chodov to bylo Velmi šťastný OK

Jestli máte někdo zájem zde je odkaz na to CRV,zvláštní,už ho prodává hoooodně dlouho min. pul roku co vím já a kdo ví kdy to tam dal.Třeba to už opravil,ale nevěřím tomu a pak,že koupě v Hondě se ojetina vyplatí Ble

tudy odkaz
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 17:52   Citovat  

schweiger napsal:
Jestli máte někdo zájem zde je odkaz na to CRV,zvláštní,už ho prodává hoooodně dlouho min. pul roku co vím já a kdo ví kdy to tam dal.Třeba to už opravil,ale nevěřím tomu a pak,že koupě v Hondě se ojetina vyplatí Ble

tudy odkaz

Hezká story Úsměv Na druhou stranu nelze čekat od nejlevnějšího Cr-v na netu zázraky a pokud by auto mělo pouze zmíněné problémy , tak to dle mého názoru nebyl špatný kup.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 18:03   Citovat  

schweiger napsal:
vyděl,českých drach, s ruskou klimatizací (okna) a čistotou

tak hlavně když si dobře vYděl.... jel si s Českými Dráchami...

Mimochodem nechci ti brát iluzi, ale v ruských dálkových vlacích je čistěji než u leckoho doma. Jejich vlaky jsou ve srovnání s našimi uplně někde jinde. Neříkám, že někde na konci nějakých kolejí do pr... nejezdí nějaký vlak kde lidi jezdí společně s hnojem, nicméně majorita hlavních vlaků tam je mnohem lepších než u nás.

No a na druhou stranu, proč si sem jel takhle na otočku? Určitě si tušil, že to může bejt jebka a že nekoupíš a když už to tak dopadlo, je plno hondařů v Praze co by ti pomohli a nebo sis mohl za pár stovek koupit pokoj v hotelu když už s sebou taháš ty peníze cash a mít klid, popřípadě si vzít taxík a opět mít klid a hlavně být doma včas...

PS: já vozím občas mnohem větší peníze po Praze metrem, jelikož je to nejrychlejší a není se čeho bát pokud se chováš jako normálně, v klidu a ne paranoidně, aby to na tobě všichni poznali, že něco schováváš Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 18:18   Citovat  

master88 napsal:
tak hlavně když si dobře vYděl.... jel si s Českými Dráchami...

Mimochodem nechci ti brát iluzi, ale v ruských dálkových vlacích je čistěji než u leckoho doma. Jejich vlaky jsou ve srovnání s našimi uplně někde jinde. Neříkám, že někde na konci nějakých kolejí do pr... nejezdí nějaký vlak kde lidi jezdí společně s hnojem, nicméně majorita hlavních vlaků tam je mnohem lepších než u nás.

No a na druhou stranu, proč si sem jel takhle na otočku? Určitě si tušil, že to může bejt jebka a že nekoupíš a když už to tak dopadlo, je plno hondařů v Praze co by ti pomohli a nebo sis mohl za pár stovek koupit pokoj v hotelu když už s sebou taháš ty peníze cash a mít klid, popřípadě si vzít taxík a opět mít klid a hlavně být doma včas...

PS: já vozím občas mnohem větší peníze po Praze metrem, jelikož je to nejrychlejší a není se čeho bát pokud se chováš jako normálně a ne paranoidně, aby to na tobě všichni poznali, že něco schováváš Mrk

Ale jo,ten vlak jsem už neřešil,jen jsem srovnal vlak ráno a večer.Jinak jsem nečekal,že to bude nějaký ojeb,teď už vím,že nevěřit nikomu,bral jsem to,že to je prodejna Honda a i v Hondě Ostrava mi to poradili,že tam mám jistotu.No a dopadl jsem tak jak jsem napsal.Teď když to vezmu,máš pravdu,že jsem se mohl poradit tady,ale už je pozdě a je pravda,že já jsem docela horká hlava a když se rozhodnu,tak jednám hodně zbrkle a hlavně rychle.Tak snad u dalšího auta si nechám poradit tady u zkušenějších Úsměv nyní jsem už hodně vrazil do auta,všechny výměny náplní,filtrů + drobné opravy a samozřejmě LPG ale o LPG nechci psát,patří do jiné diskuze.Tak sumasumárum min. 4 roky musí vydržet.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 18:25   Citovat  

hopit napsal:
Hezká story Úsměv Na druhou stranu nelze čekat od nejlevnějšího Cr-v na netu zázraky a pokud by auto mělo pouze zmíněné problémy , tak to dle mého názoru nebyl špatný kup.

No na fotkách je pěkná,ale to že tam je problém se spojkou,dobrá dával slevu,ale že to žralo jak tank,tak kdo ví,co je tam s motorem,také najeto měla 130 000.- podle něho,na druhou stranu když jsem přijel,tak měla o 10 000km více a když jsem se zeptal,že říkal o 10 míň,tak on řekl,že s ní najede denně docela dost.Tak to už mě zarazilo,že jak je možné najet s autem za 11 let 130 000km a na druhou stranu mi řekne jak hodně on jezdí? a co si budem nalhávat,když dělám v Hondě a mám přístup k PC tak historii si můžu přeci udělat podle svých představ myslím stav km (můj názor)
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 19:24   Citovat  

Dobre pocteni Velmi šťastný Ty fotky jsou podezrele uz jen tim, ze tam neni ani jeden bok coz bych si urcite vyzadal predem.Kdo by tohle celkove ale cekal od Honda servisu Tak to koukám! Zjistuji VIN predem a sup do Hondy vyzadat historii nez bych jel takovou dalavu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 19:36   Citovat  

Kendik napsal:
Dobre pocteni Velmi šťastný Ty fotky jsou podezrele uz jen tim, ze tam neni ani jeden bok coz bych si urcite vyzadal predem.Kdo by tohle celkove ale cekal od Honda servisu Tak to koukám! Zjistuji VIN predem a sup do Hondy vyzadat historii nez bych jel takovou dalavu.

No taky jsem mu napsal než jsem tam jel,že aby mi poslal detailnější fotky z venku a zevnitř a on pořád že nemá čas..... to taky mě mělo varovat.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 20:29   Citovat  

Hezký příběh, Měl jsi napsat sem na forum a klidně bych ti tam skočil omrknout a nafotit.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 12:59   Citovat  

Když už jste byli tak hodní a udělali jste nám koutek pro naše rodinné a praktické vozidla HaHaaa
Šlo by prosím do garáže dát možnost "značka": Toyota/Lexus ? Se stydím

Děkuji Se stydím
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 13:11   Citovat  

Bubaak napsal:
Když už jste byli tak hodní a udělali jste nám koutek pro naše rodinné a praktické vozidla HaHaaa
Šlo by prosím do garáže dát možnost "značka": Toyota/Lexus ? Se stydím

Děkuji Se stydím

ne, nechci aby se tu opakovala historie a hlavne histerie okolo jinych znacek v garazi. Jsme HONDA club, pochopte to uz konecne, vozidla ostatnich znacek muzete vystavovat jinde. H+
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 13:19   Citovat  

OK, jen mi je blbý MRšku vydávat za plážové vozítko Mr. Green

Návrh jsem myslel, když už je mezi značkama bastl fordů, báw, audin, škodovek..... ale i tak dík za odpověď je to dobrý
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 14:51   Citovat  

Bubaak napsal:
OK, jen mi je blbý MRšku vydávat za plážové vozítko Mr. Green

Návrh jsem myslel, když už je mezi značkama bastl fordů, báw, audin, škodovek..... ale i tak dík za odpověď je to dobrý

aha a mohl bys ji tedy prosimte odstranit? Je to proti pravidlum fora. Diky přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
šlo by udělat koutek pro Toyotáře?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina