Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
šlo by udělat koutek pro Toyotáře?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 17:14   Citovat  

Chlapy a samozřejmě dámy Úsměv nešel by tu udělat tady i koutek pro majitelé Toyoty?Toyota club stojí za wc což se mi potvrdilo nejen osobně ale i podle diskuzí na jiných fórech.Bohužel jsem musel prodat moji Hondičku a vzhledem tomu,že jsem nutně potřeboval náhradu a zrovna nebyla v mých finančních mezích dobrá Honda,tak jsem sáhl po Toyotě.Řekl jsem si,že japonec jak japonec a japonci chci zůstat věrný.Bohužel kdybych věděl to co vím teď,tak nevím,jestli bych šel do Toyoty.Sice ne že bych nebyl spokojený,ale zvykám si pomalu,je to trochu jiné,Honda se prostě pozná.Díly jsou s cenama katastrofa a náhrad je pozkromnu,tak to bych ještě přežil i když se skřípajícímá zubama,ale k věci:to co jsem poznal na Toyotě klubu,tak to nebudu ani komentovat,možná to jen shrnu do pár slov a to arogance,nezájem ,diskuze na bodě mrazu a mohl bych pokračovat.To jsem tady nikdy nepoznal,jste tu fakt suprovní a hlavně aktívní a velmi rád zde chodím.Jen když nyní jsem řešil problém,tak na Toyotě jsem to po hodně škaredé reakci vzdal a plánuji tam zrušit registraci.Ale napsat tady můj problém a zmínit se o Toyotě,tak to jsem měl strach,že mě tady ukamenujete Se stydím nebo nejsem už bohužel honďař,i když duší pořád jsem Velmi šťastný Jinak pro úplnost jsem přešel od CRV na Rav4 a mimochodem kdybych vám popsal story jak jsem jel do Prahy pro Hondu CRV 2g. tak to by stálo za zfilmování jako tragikomedie i když mě do smíchu nebylo a po 24 hodinách kdy jsem se vrátil "vlakem" tak jsem otevřel internet a řekl že první auto které najdu koupím Úsměv no a byla to Ravka.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 18:28   Citovat  

Když ho tu založíš, tak tomu myslím nikdo bránit nebude Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 18:50   Citovat  

Minor napsal:
Když ho tu založíš, tak tomu myslím nikdo bránit nebude Úsměv

to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 18:59   Citovat  

Nerozumím reakci. Když tu může být pokec o modelkách a já nevím čem ještě a on by založil téma o toyotách, tak mu ho někdo z adminů zruší?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 19:02   Citovat  

Velmi šťastný ještě než tu byl tvůj první příspěvek Minore, tak jsem si říkal komu to začne prvnímu vadit HaHaaa
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 19:07   Citovat  

Ja jsem pro Úsměv Toyota je moje druha nejoblibenejsi znacka s Lexusem je to dobrý Kdyby jste to dali sloucene Toyota-Lexus bylo by to super.Sice nejsem majitelem ani jedne z uvedenych znacek, ale vubec by mi nevadilo se o nich dozvedet neco vic.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 19:08   Citovat  

Zajimave, ale presne jsem vedel, kdo napise kladnou odpoved a kdo se ohradi...defakto jsem chtel napsat to co Minor, ale odeme by to nezkousl asi nikdo.. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 19:16   Citovat  

A co zrušit název Honda-club a založit Kdo-co-založí-club ? Tak to valím bulvy
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 19:22  Naposledy upravil M@jk dne 9.12.2013 , 19:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere

Hellbi,
trochu mimo ne?

Přeci jen, jsou tu: diskuze Škoda, Modelky, nezadané hondařky, hudba, co se line z repráků, fotokoutek a kdysi bývala témata jako Kdo dá více na bench nebo Kdo si holí koule, jeden z hlavních partnerů klubu - Idaho podporuje, servisuje Toyoty atd. atd. schweigře - tomu napiš!!!

Takže Toyota mi nevadí.

m.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 19:25   Citovat  

M@jk napsal:

Takže Toyota mi nevadí.

m.
Moje slova je to dobrý To je zajimave, o Skodovce se tu bavit nikomu nevadi, ale o Toyote ano? Ble KO
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:03   Citovat  

schweiger napsal:
Jinak pro úplnost jsem přešel od CRV na Rav4 a mimochodem kdybych vám popsal story jak jsem jel do Prahy pro Hondu CRV 2g. tak to by stálo za zfilmování jako tragikomedie i když mě do smíchu nebylo a po 24 hodinách kdy jsem se vrátil "vlakem" tak jsem otevřel internet a řekl že první auto které najdu koupím Úsměv no a byla to Ravka.

Tu story bych si rád přečetl Úsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:35   Citovat  

Už jsme to vymysleli s crxmannem ... uděláme sekci pro tuty značky dole ... s tím že se nebudou zobrazovat v TOP 40. Takže kdo chce diskutovat, musí si to rozkliknout tam, ale naše standardní diskuze to nenaruší

Názory ?
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:36   Citovat  

Já jsem pro je to dobrý
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:37   Citovat  

Tak mě to teda taky vůbec nevadí a to mám doma 5 Hond... Plno lidí tu má na zimu,nebo do práce jiné značky a rozsah témat o těchto,zde nikdy nepřekoná Honda témata... Myslím,že jde spíš o to,že když se tu sejdou lidé s Honda srdcem a doma mají ještě stejnou značku jiné automobilky,tak si zde mohou poradit o nějakých problémech,poruchách,nebo úpravách daného auta.
Snad nebudeme takoví zabedněnci,co dělají,že neexistuje ni jiného a jak už jsem psal,myslím,že rozsah těchto doplňkových témat tu zabere mizivé procento... přátele
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:38   Citovat  

Daver napsal:
Už jsme to vymysleli s crxmannem ... uděláme sekci pro tuty značky dole ... s tím že se nebudou zobrazovat v TOP 40. Takže kdo chce diskutovat, musí si to rozkliknout tam, ale naše standardní diskuze to nenaruší

Názory ?

To se mi libí, to je parádní nápad. Nemusím tu vidět co mě nějak nezajímá. OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:44   Citovat  

M@jk napsal:
Hellbi,
trochu mimo ne?

Přeci jen, jsou tu: diskuze Škoda, Modelky, nezadané hondařky, hudba, co se line z repráků, fotokoutek a kdysi bývala témata jako Kdo dá více na bench nebo Kdo si holí koule, jeden z hlavních partnerů klubu - Idaho podporuje, servisuje Toyoty atd. atd. schweigře - tomu napiš!!!

Takže Toyota mi nevadí.

m.

Mimo? Takže podle Tebe lze srovnávat diskuze o novinkách jiných značek a konceptech, čas od času nějaké problémy s jinou značkou (pokud si vzpomínám, tak nějaká témata o BMW nebo Nissanu tady byla - nejezdíme jen v Hondách) a víceméně podklub, kde si budu kluci s Toyotama pořádat srazy, řešit opravy apod.? To pak můžeme opravdu změnit název klubu na JDM nebo tak nějak, zrušit HONDAy nebo přesněji tam pustit všechny.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:47   Citovat  

Hellborn napsal:
...

myslíš něco jako napsat na bmw klub, aby udělali Honda koutek ? HaHaaa
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:50   Citovat  

Je tu záložka Konkurence, tak si můžou žvatlat tam, ale jak píše Hellbi, chtělo by to ale i nějaké mantinely, aby se to nezvrtlo a Honda pak nebyla jen jako doplněk a název stránky
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 20:59   Citovat  

Daver napsal:

Názory ?

je to takovej kompromis a logiku to má... OK Stav se pro tu vyřízenou reklamaci. nebo to můžu vzít s sebou v pátek do hospy jestli nemáš v pracovní době suntechu čas
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:14   Citovat  

Tož tak to zmastíme.

Rozhodně z toho nechceme dělat JDM forum a panují určité obavy, nejen na mé straně, abychom nepřetekli v neosobní záležitost stylu tuning fora ... už tak je nás tu jak myší Úsměv

O ignoraci jiných značek vůbec nejde, jde o to, co jsme schopni ukočírovat v současných mezích - specializace je základ úspěchu - dělat všechno je sice fajn, ale nikdy to nebude tak dobré, jako úzká specializace je to dobrý

83427 napsal:
je to takovej kompromis a logiku to má... OK Stav se pro tu vyřízenou reklamaci. nebo to můžu vzít s sebou v pátek do hospy jestli nemáš v pracovní době suntechu čas

Zejtra sjedu, sem to zapomnil je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:20   Citovat  

a bude i Trabant-koutek? Kdyz vydrzis, tak budeeeee...Neneee, ja nemusiiim, ja ho tu uz videeeeeeel Velmi šťastný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:47   Citovat  

no tady nejde o to, že by někdo někomu něco snad zakazoval

ale dovedete si předtavit takovy flamewary -> hádky -> napadání .... , kdyby tu byl VW koutek a další ? VW je horší nebo lepší než Toyota ? Co Subaru a případně jejich (lepší) 4x4 a turbo (lepší než atmosféra) ? Spousta z vás chodí na "společný" fora, takže ty zkušenosti snad má...

to je ten důvod, proč to neni automaticky ano, ale je potřeba se nad tim trochu zamyslet, alespoň pro mě.

určitě nikdo nechce zvyšovat h-c periodu nálady "všechno špatně"

jinak jsem pro, ale musel jsem to napsat, abych se trochu zastal Hellbíka to mi hlava nebere

PS: a mam octavku i golfa Úsměv takže prosim tě Davere, založ to rovnou všechno. Protože to nejsou takový držáci a už ted potřebuju poradit s natahovanim řetezu na ty 1.4 TSI a s výměnou oleje v DSG, jak často
   Návrat  
cembry je teď offline  cembry
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:54   Citovat  

A co treba Toyotu brat jako spratelenej japonskej import, kterej by malickej pisecek mit mohl? Samozrejme tak, aby nenarusoval zakladni diskuse. Mrk
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:56   Citovat  

Já se jenom bojim, aby jednou nenastalo třeba něco podobného...
Tudíž volím stranu Hellborn, Daver atd... Úsměv

Bez názvu.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.png, 358.78 kB
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:57   Citovat  

Hellborn napsal:
Mimo? Takže podle Tebe lze srovnávat diskuze o novinkách jiných značek a konceptech, čas od času nějaké problémy s jinou značkou (pokud si vzpomínám, tak nějaká témata o BMW nebo Nissanu tady byla - nejezdíme jen v Hondách) a víceméně podklub, kde si budu kluci s Toyotama pořádat srazy, řešit opravy apod.? To pak můžeme opravdu změnit název klubu na JDM nebo tak nějak, zrušit HONDAy nebo přesněji tam pustit všechny.

Ahoj Hellbi,
neber to špatně. Nemyslím to zle. Znáš mne.

Nejsem proti, ale:

Jak psal v diskuzi Dave, chce to nějaké mantinely.
Názor Hellbiho je jak in tak out.
Proč? Samozřejmě jsme Honda-club.cz a ne Toyota/Subaru/Škoda atd. klub. Ta jedinečnost by tu měla být zachována. Na druhou stranu rozmělnění a odcizení a naprosté vytracení rodinné sounáležitosti, jak píšeš už dávno nastalo. I člověk jako já, který je hodně rád mezi lidma, rád něco organizuje/tvoří/ a jak napsal kdysi Kandik klubově druží, se jaksi na lidi také vykašlal a to z vysoka, protože se neumějí chovat atd. atd. atd. Zároveň však poradím rád a pár lidí v republice klub jako takový drží a snažíme se o tu rodinnou atmosféru.

Jak píše Pepa, určitě to stojí za zvážení.

Na druhou stranu je tu pár jedinců, kteří se o klub zajímají jen v režimu "stand by", ale pak jsou to Keyboard fighters.

Takže myslím, že nějaký koutek bych klidně udělal s mantinely Osobně bych navrhoval sdružit tam všechny témata související, a to: Vaše neHONDy sem, Škoda, McLaren apod. něco, jako všehochuť neHONDího.

Myšlenky na spolknutí ostatních značek -> JDM forum, co z HONDAyem bych vypustil jako bezpředmětné.

přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:57   Citovat  

666: Právě... Úplně stačí, že tu už není taková rodinná atmosféra jako byla (je nás už dost,takže se není čemu divit,že si každý nesedne + se neumí chovat) a na obranu 1.9TDi nám stačí Gizmi a propagaci starého slabého 2.0 Sakul... Hihi HaHaaa

Je fakt rozdíl, když tu někdo sem tam chce poradit s problémem jiné značky, když ostatní kluby jsou na nic a tím, kdyby se sem časem natáhlo XY lidí, i kdyby to případně mohlo znamenat třeba finance z inzerce apod...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 22:10   Citovat  

Založeno, upe dole na homepage ... příspěvky se nezobrazují mezi TOP40 ani mezi TOP100, takže kdo chce diskutovat o toyotě, může tam

Pokud se to nějak utrhne ze řetězu tak to zmasíme a bude po srandě kouř
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 22:12   Citovat  

Daver napsal:
Pokud se to nějak utrhne ze řetězu tak to zmasíme a bude po srandě kouř

Je to tam. Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 22:13   Citovat  

V zásadě nejsem rasista, jen je to hondařskej web, stojí to peníze, nervy a energii hondařů - adminů/moderátorů/radních - a to vše je třeba brát v potaz.
Ano, už i dnes se zde řeší mraky ne-honda témat, ale zatím to bylo spíš tak nějak témata v rámci klábosení tý naší pestrý komunity. Tohle je ale jenpřeci něco malinko jiného. Když řekneme ano, je to oficiální ano a musíme počítat i s tím, že se sem bezradní Toyoťáci fakt klidně sesypou, protože to tady funguje a nemusí se o nic starat. nemyslím si, že by k tomu došlo, ale musíme i toto brát v potaz. Takže jaká pak budou pravidla? kdo to bude moderovat? Hondaři? A kde jsou nějaké hranice? Nastavíme nějaké? Tohle by se mělo vyřešit než řekneme přátelům toyoťákům "tak pojďte k nám" přátele

PS: nastavíme každému toyoťákovi povinné heslo "honda-je-nejlepsi-nasvete"? pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 22:16   Citovat  

sopta napsal:
V zásadě nejsem rasista, jen je to hondařskej web, stojí to peníze, nervy a energii hondařů - adminů/moderátorů/radních - a to vše je třeba brát v potaz.
Ano, už i dnes se zde řeší mraky ne-honda témat, ale zatím to bylo spíš tak nějak témata v rámci klábosení tý naší pestrý komunity. Tohle je ale jenpřeci něco malinko jiného. Když řekneme ano, je to oficiální ano a musíme počítat i s tím, že se sem bezradní Toyoťáci fakt klidně sesypou, protože to tady funguje a nemusí se o nic starat. nemyslím si, že by k tomu došlo, ale musíme i toto brát v potaz. Takže jaká pak budou pravidla? kdo to bude moderovat? Hondaři? A kde jsou nějaké hranice? Nastavíme nějaké? Tohle by se mělo vyřešit než řekneme přátelům toyoťákům "tak pojďte k nám" přátele

PS: nastavíme každému toyoťákovi povinné heslo "honda-je-nejlepsi-nasvete"? pořádnej výtlem

Pozdě... Ble

Davere, jak případným Toyoťákům zmasíš jejich registrace a příspěvky v Honda tématech?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
šlo by udělat koutek pro Toyotáře?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina