Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"Nepodařená" reklama
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.9.2007 , 22:00   Citovat  

tak to si naši západní sousedi dovolili trochu moc nesouhlas

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2007 , 22:10   Citovat  

Jo tak ted vw golf nesnasim jeste vic Úsměv meetallll nesouhlas
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.9.2007 , 22:18   Citovat  

Na video jsem se nedival,ale urcite myslis tu trapnou reklamu,jak tam Golf prijizdi svou maximalni rychlosti...
U Shreka ji tam davali aspon 4x,pokazde jsem kricel "Zmizte s tou imitací Hondy!" a kdyz se objevila ta na C8G,byl jsem nadseny a taky jsem to dal najevo,"že jsem se přece jenom dočkal" :twisted: .
   Návrat  
littledancer je teď offline  littledancer
PříspěvekZaslal: 1.9.2007 , 23:35   Citovat  

Ne jo to to,jak rozmlátí Civica 5g. No fakt hnus. Tak se složímě, koupíme dvojkovýho golfa a přaděláme tu reklamu na novýho civica!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.9.2007 , 23:49   Citovat  

Jo tohle...tak to ani moc nekomentuju - kdyz proste neco nema motor,ktery potrebuje sat dostatek vzduchu,aby poradne jel,tak ho to taky nesaje...Naprosto korektni pocin,srovnavat vic jak 10 let stary auta!
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2007 , 1:27   Citovat  

lidi neznají a neocení tu pravou japonskou krásu
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2007 , 9:16   Citovat  

To se fakt na vic nezmohli ? pořádnej výtlem Reklama na blbecky v plastich
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2007 , 15:11   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem fakt dobry,aspon maji smysl pro humor pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:00   Citovat  

tyhle reklamy sou tri, sice pixlovina ale tak sem se u zadne reklamy jeste nesmal:D
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:06   Citovat  

Robik napsal:
tak to si naši západní sousedi dovolili trochu moc nesouhlas

Odkdy jsou Spojené Státy našimi západními sousedy? Osobně se mi všechny ty reklamy líbí, ač příznivcem koncernu nejsem. Trošku se divím zapšklosti a smyslu pro humor pozbytí ve zdejší ctěné Hondí společnosti, ale můj údiv je stále menší. Zvykám si Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:09   Citovat  

Honda :mrk: OK
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:20   Citovat  

Ondras napsal:
Odkdy jsou Spojené Státy našimi západními sousedy? Osobně se mi všechny ty reklamy líbí, ač příznivcem koncernu nejsem. Trošku se divím zapšklosti a smyslu pro humor pozbytí ve zdejší ctěné Hondí společnosti, ale můj údiv je stále menší. Zvykám si Mrk

už se zase navážíš? nemam ráda koncer a taky nelezu na jejech stránky a neprudim tam
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:23   Citovat  

Blur napsal:
už se zase navážíš? nemam ráda koncer a taky nelezu na jejech stránky a neprudim tam

Navážíš? Co tím míníš? Já jsem jen vyjádřil názor, to se u Hondařů nesmí? Nikoho jsem nejmenoval. Že by platilo rčení o potrefené husičce?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:27   Citovat  

Nech toho provokujes Tak to valím bulvy
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:32  Naposledy upravil infinity dne 4.9.2007 , 23:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ondras napsal:
Navážíš? Co tím míníš? Já jsem jen vyjádřil názor, to se u Hondařů nesmí? Nikoho jsem nejmenoval. Že by platilo rčení o potrefené husičce?

Treba narazi na to, ze co post od Tebe to rypani/kritika/dohady... Velmi šťastný Vetsine lidi pak prijde, ze vetsinou co si tu na foru tak hledas do ceho by sis pichnul...

BTW: Ten typek mi pripomina zpevaka z rammsteinu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:36   Citovat  

infinity napsal:
Treba narazi na to, ze co post od Tebe to rypani/kritika/dohady... Velmi šťastný Vetsine lidi pak prijde, ze vetsinou co si tu na foru tak hledas do ceho by sis pichnul...

přesně to jsem myslela OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:45   Citovat  

Já nemůžu za to jak se zde Hondaři projevují. Zde se nesmí poukázat na fakt, že část diskutujících má tunelové vnímání reality? Mám-li co k diskutovanému tématu říci, neváhám. Nemohu za to, že je zde oblíbené až nutné se vším hromadně souhlasit, shodnout se a podrážděně reagovat na sebemenší odchylky od průměrného normálu a kolektivní pravdy. Mě to udivuje u lidí, kteří se shlukli okolo tak zajímavých a progresivních "engineering masterpieces" jako jsou Hondy. Příjde mi to jako veliký paradox. :|
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:46   Citovat  

Tak to koukám! Tak to koukám!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.9.2007 , 23:56   Citovat  

Ondras napsal:
Já nemůžu za to jak se zde Hondaři projevují. Zde se nesmí poukázat na fakt, že část diskutujících má tunelové vnímání reality? Mám-li co k diskutovanému tématu říci, neváhám. Nemohu za to, že je zde oblíbené až nutné se vším hromadně souhlasit, shodnout se a podrážděně reagovat na sebemenší odchylky od průměrného normálu a kolektivní pravdy. Mě to udivuje u lidí, kteří se shlukli okolo tak zajímavých a progresivních "engineering masterpieces" jako jsou Hondy. Příjde mi to jako veliký paradox. :|

Ja se chodim na forum informovat a obcas se pobavit a ne tady cist naprosto zbytecne narazky typu te tvoji. Kritiku v pohode snesu a rozumne argumenty uznavam ale...Reklama na VW GOLF, vetsinu lidi napadne, ze ji nejspis udelali Nemci, tak to sem nekdo napise "zapadni sousedi"...no a co, ze reklama je treba z USA? Pro ty co se v tom nestouraji to fakt nezajma jestli je to z usa a nebo z ger, proste neni to primarni. Tak nevim proc se v tom stourat a rypat do nekoho se zapadnima sousedama...to same narazky na hondare a OS jako takove. myslim ted "Trošku se divím zapšklosti a smyslu pro humor pozbytí ve zdejší ctěné Hondí společnosti, ale můj údiv je stále menší. Zvykám si".
Uz jen zpusob tveho vyjadrovani zdruraznuje jak moc se v tom vyzivas, napr. "zapšklost" bych nikdy z huby nevyputsil. Mi prijde jako by jsi psal nejaky uredni dopis...ale to je tvoje vec
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 0:42   Citovat  

:mrk:
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 3:00   Citovat  

Ondras: už jsme se nekdy chytli a netusim a nevim kolik je ti let natož co vsechno jsi prodelal. Ja jsem par aut mel civic byl moje sedme auto a můžu řict že i nejlepsi. Vsechny jsem rozebral a vim o cem mluvim, jetli tak jak C5GHB je vyreseno zbytek aut, Kloubouk dolu nechci mluvit o bespecnosti, ale HONDA Udelala pro svet tolik co zadna automobilka (pro mne) Auta jmenem Honda si nezaslouzi takovou reklamu (snad Lada, Renault, Fiat, Peugeot) neboj vim o cem mluvim, ti ano.

Ale na tvou obhajobu musím řict, že jsem rad že jsi tu i ty. A kdybys nebyl, byla by tu nuda, lidi by se museli daleko víc zamýšlet. Možna, že i ja bych sklouznu, už jenom kvůli tomuhle.
Uvedomení HONDY je na každem (znaji co jí měli) Nejsem žadny zapškly Hondař, ale zatim ,,ZATIM" na ní nedam dopustit.
Takže Budme radi za přatele i nepratele, Nemeli bychom s kym bojovat. (s tím nepřatele nemyslim Tebe) :mrk:
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 8:41   Citovat  

pořádnej výtlem
mě se ta reklama líbí

kdyby tady někdo v reklamě rozmlátil šáde ověšenou krávovinama z hypernovy, myslim, že by to nikomu nevadilo....

tam, kde to točili, je prostě ten síva jako tady ta šáde, proto tam stojí i ten pubescent... mam taky 5g a vůbec mě ta reklama netočí, naopak Velmi šťastný

a ondráše se musim zastat.... jeden z mála lidí co umí diskutovat (to nejen tady) a používá tu parádu co nosí na krku (proto asi píše, tak jak píše)
přeci neznamená, že když není zaslepenej hondař a nepřitakává příspěvku nad ním, že sem nesmí vyjádřit svůj názor
radši si přečtu jeho reakci, než se prodírat kilama nic neříkajících plků nebo odpovědi typu smajl, který jenom honěj příspěvky nebo odváděj diskusi úplně jinam (nemyslim tohle vlákno)

P.S. mě se zase dělá zle z toho, když někdo dá např na h-c fotku bmw motoru che vědět co je to zač a dostane se mu odpovědi typu "FUJ TO JE HNUS MOTOR, STEJNĚ JAKO VZHLED TĚCH AUT, DU SE VYBLEJT" - na to se tazatel ptal a nejspíš to chtěl i slyšet, vážně informace na úrovni Mrk

doufám, že mě někdo bude chytat za slovo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 8:46   Citovat  

pořádnej výtlem nereste sra......
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 10:29   Citovat  

teda me ta reklama prijde dost "jednoducha" a dost trapna, az na ten efekt odklizeni civicu. Dalo by se to udelat lip. A je pravda ze ondras rype trochu vic nez je zdravo. Taky na me tvoje retorika pusobi spis ofenzivnim dojmem. Misto aby ses treba vyjadril jen k ty reklame, tak si tu rejpnejs do prispevku ostatnich. Jako ty mas svuj nazor, tak oni taky. Sory ale ty keci okolo cos mel v prvnim prispevku o zapsklosti a smyslu pro humor hondi spolecnosti apod. jsi fakt mohl vynechat Taky neni na tobe soudit cizi smysl pro humor, nekomu to prijde ftipny, nekoho ta reklama urazi, no a? kazdej je jinej a nevim proc ti to vadi. A hlavne nevim co tim rejpanim chces docilit. Stejnak tu budou nazory typu vw jsou sracky apod., ktery se ti zjevne nelibi. No hold si to lidi mysli, tak je nech a mysli si svoje. Neni potreba se vyjadrovat ke vsemu co se ti nezda byt spravny dle tebe. Spis kritizuj az nekdo bude o kritiku stat. peace
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 11:43   Citovat  

pořádnej výtlem Náhodou hodně hustá reklama! Neberte to nijak osobně, že tam je zrovna civic (vím vím, že si to C5G nezaslouží), bráno s nadsázkou, dokážu si tam představit cokoliv, klidně tam mohli dát třeba Opel Kadett GSi, ale to by byl v Německu přímej zásah a v US by to nepochopili, tak holt je tam "globální" civic. Ale právě ta nadsázka z toho dělá SUPER reklamu!
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:16   Citovat  

hodně dobrá reklama pořádnej výtlem

tady sou další dvěÚsměv
http://www.youtube.com/watch?v=cv157ZIInUk
http://www.youtube.com/watch?v=0I0WfnhVs2s
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:28   Citovat  

Ryba napsal:
hodně dobrá reklama pořádnej výtlem

tady sou další dvěÚsměv
http://www.youtube.com/watch?v=cv157ZIInUk
http://www.youtube.com/watch?v=0I0WfnhVs2s

Jo, hlavně ta první by se zas nelíbila nikomu na fordclubu, no. Úsměv)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:36   Citovat  

Meli si dojčaci z......í un pimpnout svyho golfa a nikdo by to neresil Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 14:00   Citovat  

Kdyby ty golfy aspon jeli Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 16:31   Citovat  

infinity napsal:
Kdyby ty golfy aspon jeli Velmi šťastný

Reklama není na "ty Golfy", ale konkrétně na Golf GTI. Nezaujatě si prohlédněme technické parametry: 2.0T, 147kW, 280Nm, 1328kg, Vmax 235km/h, 0-100 za 7.2s. Supersport to není, ale že nejede se taky říct nedá. Že ten výkon umí Honda bez turba je samozřejmě pěkné (hřeje nás u srdce a na ústech vykouzlí sarkastický úsměšek), ale ve finále jde stejně o to jak auto jede a ne proč tak jede. Zkušený řidič s tímto Golfem zajede Nordschleife za 8:53, tedy o 10s pomaleji než tvoje Integra (řízená rovněž zkušeným řidičem) a to je, jak víš, doslova na dostřel. Sice zde zase budu označen za milovníka koncernu, což je hodně daleko od pravdy, ale chci jen poukázat, že paušální odsudek čehokoli není správný. Takže oči otevřít, milí Hondaři.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"Nepodařená" reklama
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina