Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledám film
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 19.5.2013 , 23:23   Citovat  

Zdravím Úsměv

Prosím o pomoct s názvem jednoho filmu. Problém je že jsem žil v domnění že v hlavní roli hrál Pierce Brosnan, zkontroloval jsem celou jeho filmografii, ale ten film jsem bohužel nenašel, takže to musel být asi jinej herec. Pamatuji se jen krátký scénky z filmu. Už je to docela dávno takže vzpomínky budou pěkně z kreslený, ale jednalo se tuším o docela klasickou zápletku kdy chlapík (agent) měl začít pracovat na nějaké misi (případu) a byla mu přidělena nějaké kočka s kterou měl spolupracovat, zrzka nebo tmavě rudé vlasy. On často nosil kulatou buřinku.

Ty útržky z filmu:

tudy Hlavní hrdina procházel testem v sebeobraně kdy jej během procházky po ulici z ničeho nic začali napadat ostatní obyvatelé, na konci prošly jeptišky, čekal útok ale ony jen pozdravily a vůbec si jej nevšímaly.

tudy Jeho kolegyně byla v nějakém (zámku) sbíhala po velkém schodišti, a po chvíli si uvědomila že se jedná o léčku kdy se pořád točí dokola, aby se ujistila rozbila vázu a poté znovu zkusila sejít další patro.

Na víc si bohužel asi nevzpomenu, pamatuji se že to hodně kdysi reklamovali na HBO, tam jsem to taky jako malej viděl. Jde mi hlavně o ukojení vlastní zvědavosti jak se ten film jmenoval a který že herec tam hrál místo Pierce že jsem si jej s ním spletl.

Snad to někdo pozná. Úsměv

Děkuji přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 17:16   Citovat  

A třeba cca rok nevíš?
   Návrat  
Noram je teď offline  Noram
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 17:50   Citovat  

tudy odkaz není to tohle?

Ralph Fiennes chodí v buřince a Uma Thurman je tam zrzka Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 17:58   Citovat  

zrovna nedavno to bylo v bedne..Uma Thurman tam chodila v takovem sexy oblecku OK Úsměv
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 18:34   Citovat  

Já bych se sem s dovolením vecpal. já zase sháním seriál Storage Wars/ Válka skladu tudy odkaz ke stažení s českým dabingem, estli někdo neví. Předem díky
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 18:52   Citovat  

Hlavator napsal:
zrovna nedavno to bylo v bedne..Uma Thurman tam chodila v takovem sexy oblecku OK Úsměv

ze by to bylo toto ?

tudy odkaz
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 20:38   Citovat  

JO jo Mstitelé, to je ono, dík moc chlapi ! Hnedka to jdu někde pohledat. Úsměv
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 17:02   Citovat  

Nevzpomene se někdo jak se jmenovala jeden komedialní akční "nobrain vymejvárna"

byl hodně podobný a-teamu.. začíná to někde v džungli, kde jednotka má zachránit děti z drogového hnizda, všechny tam vykosej, skočej do autobusu, vykosej ty co nevyvraždili předtím a dojedou na pole kde je má vyzvednout vrtulník.
Do vrtulníku se nevejdou a tak tam nahazej děti, o tom ale neví nějaky borec ze CIA a necha vrtulník sundat... všichni tuhy, jednotka přežije a snaží se pomstít smrt dětí ... stejně jak v ateamu se spojej s nějakou holkou.. rok asi 2008-2012 nevim to mi hlava nebere
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 17:41   Citovat  

Bubaak napsal:
Nevzpomene se někdo jak se jmenovala jeden komedialní akční "nobrain vymejvárna"

byl hodně podobný a-teamu.. začíná to někde v džungli, kde jednotka má zachránit děti z drogového hnizda, všechny tam vykosej, skočej do autobusu, vykosej ty co nevyvraždili předtím a dojedou na pole kde je má vyzvednout vrtulník.
Do vrtulníku se nevejdou a tak tam nahazej děti, o tom ale neví nějaky borec ze CIA a necha vrtulník sundat... všichni tuhy, jednotka přežije a snaží se pomstít smrt dětí ... stejně jak v ateamu se spojej s nějakou holkou.. rok asi 2008-2012 nevim to mi hlava nebere

na cast popisu by sedeli Tears of the Sun (Slzy slunce) tudy odkaz ale to asi nebude to co hledas Velmi šťastný jeste me napadla Thropic Thunder (Tropicka Boure) tudy odkaz ale to jsem NIKDY nevidel Smutný, jen jsem otom slysel Úsměv kdyby jsi vedel alespon jednoho herce Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 17:46  Naposledy upravil Bubaak dne 14.9.2013 , 17:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kdybych ho věděl už stahuju všechny filmy a najdu si ho Velmi šťastný teda kupuju to mi hlava nebere
Tropická bouře to není, to je o hercích co si myslí že natačejí film a přitom kosej drogový kartel Velmi šťastný Tohle je víc podobný a teamu
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 17:46   Citovat  

Bubaak napsal:

/ Mam dojem ze se film jmenuje : Parchanti
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 17:54   Citovat  

Tady jsou k tomu informace odkaz a odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 18:03   Citovat  

Máte bludišťáka Je to tam.
Diky je to ono Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2013 , 22:48   Citovat  

A hledá se další film:

Je to sci-fi z budoucnosti
Lidi obsadí nějakou planetu, vymysli virus který lidstvo udělá nenásilný, nebo naopak z nich udělá "vraždící stroje" (Doom to neni HaHaaa )
Je to o kapitanovi vesmírné kocábky která potřebuje moře udržby, posádku tvoří myslim žoldáci a doktor se svojí mladou sestrou. Segra je trochu šáhlá a když jí hrábne stane se z ní něco mezi jet-lím a larou croft to mi hlava nebere
Jednou se dostanou k informaci, že existuje ta planeta a tak se na ní vydají, zjistí co se stalo a chtěj to dát vědět celém lidstvu pomocí jakesi vesmírné stanici. Tomu chce zabránit "vláda" a tak se je snaží zastavit.
Končí to na tý planetě, hlavnímu "nepřiteli" zlomí vaz a by se musel dívat na vysílání jak zničili planetu virem, segra vyklátí celou jednotku i s mutantama a věichni se do sebe zabouchnou až do začátku titulků to mi hlava nebere
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.12.2013 , 10:01   Citovat  

To je nějakej starší film ne ... jako scifi sem snad viděl všechno (krom hororů) a tuto mi na nic nesedí to mi hlava nebere
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.12.2013 , 10:06   Citovat  

Vím přesně co Bubbak myslí, ale na název si bohužel nevzpomenu Smutný
   Návrat  
mrakvti je teď offline  mrakvti
PříspěvekZaslal: 7.12.2013 , 12:29   Citovat  

Bubaak napsal:
A hledá se další film:

Je to sci-fi z budoucnosti
Lidi obsadí nějakou planetu, vymysli virus který lidstvo udělá nenásilný, nebo naopak z nich udělá "vraždící stroje" (Doom to neni HaHaaa )
Je to o kapitanovi vesmírné kocábky která potřebuje moře udržby, posádku tvoří myslim žoldáci a doktor se svojí mladou sestrou. Segra je trochu šáhlá a když jí hrábne stane se z ní něco mezi jet-lím a larou croft to mi hlava nebere
Jednou se dostanou k informaci, že existuje ta planeta a tak se na ní vydají, zjistí co se stalo a chtěj to dát vědět celém lidstvu pomocí jakesi vesmírné stanici. Tomu chce zabránit "vláda" a tak se je snaží zastavit.
Končí to na tý planetě, hlavnímu "nepřiteli" zlomí vaz a by se musel dívat na vysílání jak zničili planetu virem, segra vyklátí celou jednotku i s mutantama a věichni se do sebe zabouchnou až do začátku titulků to mi hlava nebere
serenity
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2013 , 13:34   Citovat  

jo to je ono Je to tam. Díky Se stydím
   Návrat  
sicik je teď offline  sicik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2013 , 16:37   Citovat  

taky sháním jeden film
jmenuje se to America 3000
kdo ví o nějakém linku v češtině nebo s CZ titulky...
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 19:14   Citovat  

"Měl bych" tu jeden film, na který se snažím přijít už pěknou řadu měsíců a ptám se kde jen můžu (:
Neznám herce, neznám název,
děj co si pamatuji (odkud jsem to tenkrát viděl):
do kavárny přijdou nějací týpci a chtějí si dát kafe (jsou to mafiáni), chlápek co tam obsluhuje tak tomu kavárna patří. Oni mu říkají, že ho znají a že se jmenuje tak a tak a on tvrdí, že si ho s někým pletou. Tu jeho kavárnu někdo přepadl a on je vyřídil, nějak se to dostalo do zpráv a tam ho právě ti mafiáni viděli a poznali v něm svýho bývalýho člena rodiny, kterej je zradil. Postupem času zjistíme, že to vážně je on a aby ochránil svou novou rodinu, tak s nima odjede pryč. Když ho dovezou k hlavě rodiny tak ten dotyčnej dá pokyn aby ho uškrtili, ale z toho se dostane a vymlátí úplně všechny...

Kdyby někdo věděl, byla by to parááda svatoušek
   Návrat  
Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 20:23   Citovat  

Urso napsal:
"Měl bych" tu jeden film, na který se snažím přijít už pěknou řadu měsíců a ptám se kde jen můžu (:
do kavárny přijdou nějací týpci a chtějí si dát kafe (jsou to mafiáni), chlápek co tam obsluhuje tak tomu kavárna patří. Oni mu říkají, že ho znají a že se jmenuje tak a tak a on tvrdí, že si ho s někým pletou. Tu jeho kavárnu někdo přepadl a on je vyřídil, nějak se to dostalo do zpráv a tam ho právě ti mafiáni viděli a poznali v něm svýho bývalýho člena rodiny, kterej je zradil. Postupem času zjistíme, že to vážně je on a aby ochránil svou novou rodinu, tak s nima odjede pryč. Když ho dovezou k hlavě rodiny tak ten dotyčnej dá pokyn aby ho uškrtili, ale z toho se dostane a vymlátí úplně všechny...

Znám, viděl jsem, ale jak se film jmenuje nevím pořádnej výtlem Promiň, ale aspoň víš, že nejsi sám Velmi šťastný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 22:30   Citovat  

Urso napsal:

And the Winner is... SaKaL Úsměv
tudy Dějiny násilí
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2014 , 10:51   Citovat  

SaKaL napsal:
And the Winner is... SaKaL Úsměv
tudy Dějiny násilí

Děkujeme Ježíškůůů pifko Je to tam.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.3.2014 , 10:54   Citovat  

Urso napsal:
Děkujeme Ježíškůůů pifko Je to tam.

přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 10:09   Citovat  

Tak další filmek (:
Děj: Možná to nebude přesně sedět už to je dýl co jsem to viděl.
Odehrává se to někdy během napoleonských válek cca, je to příběh holčiny z bohatší rodiny, která se zalíbila nějakému cypovi (měl církevní vliv) ona ho nechtěla a tak ji obvinil ze, snad, čarodějnictví a donutil jí právem útrpným k tomu, aby to přiznala. Potom ji nechal zavřít a potají ji navštěvoval a "znásilňoval".
Otec tý holky se jí pořád snažil dostat ven usilovně a nešlo to, tak toho dotyčnýho "zlouna" unesl a mučením ho donutil se přiznat k rouhání, obcování s ďáblem atdatd, což následně přednesl jeho nadřízeným, aby dokázal, že mučením přizná každej cokoliv... Stejně to nepomohlo a dceru mu ven nepustili, jen toho "x" vyhnali ze země. Holčině se zatím narodilo v zajetí dítě, který jí ale hned sebrali. Po několika letech byl vládní převrat a všechny z toho "vězení/blázince/či čeho" propustili a ona hledala všude svoje dítě. Dostala se až domů, ale tam už nikdo nežil. Našel ji tam bývalý rodinný přítel a snažil se jí pomoct najít to dítě, mezi tím ale holka už dávno vyrostla a stala se z ní prostitutka, aby na sebe vydělala. Kdežto ta její máma už byla docela dobře zcvoklá a tak pořád hledala to malý dítě, který porodila. Do země se vrátil ten "x", kterej za to všechno mohl. ....... Skončí to všechno tak, že se všichni "sejdou" na jednom místě. Tenhle dotyčnej zmetek skončí na šibenici na náměstí na tom samém náměstí je ta ženská, která někde ukradla mimino a na tom samém místě na balkóně s nějakým generálem je její dcera ale vlastně jedinej kdo ví, že jsou tam takhle pospolu je ten na tý oprátce... OK
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 10:47   Citovat  

Neví někdo kde bych stáhnul tento film pokud možno s titulky,,,jmenuje se STATUS YO.

tudy odkaz
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 11:23   Citovat  

Jednoznačně thepiratebay.se ... film s titulkama najdeš vždy, s dabingem je to horší, jelikož je to světová stránka, ne česká.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledám film
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina