Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 66 z 486
meganak je teď offline  meganak
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 16:04   Citovat  

karnas napsal:
Taky mi u 2,4 prijde ze nepoznam rozdil s klimou a bez..

Mam 2,4 Tourer a u mna zapnutie klimy poznat rozhonde je - auto je o poznanie lenivejsie. Nie je to nic extremne, ale je to citit. Bolo to tak aj pri najazdenych 20.000km aj teraz pri 80.000km . Auto bolo kupene 1-rocne priamo od Hondy Slovakia s 20.000km.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2013 , 20:55   Citovat  

Zajímalo by mě, po jak dlouhé době se mění u accorda tourer stabilizátory přední i zadní. Mám najeto cca 120 tis a už podle přejezdu nerovností jsou zralé na výměnu, ale nechce se mi to věřit, protože jezdím docela opatrně na díry... Kola 205/55/16.)
Díky.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2013 , 21:36   Citovat  

Mino21 napsal:
Zdravím. Věděl by někdo zhodnotit, jaký je rozdíl v tvrdosti, dynamice a spotřebě při použití kol 205/55/16 versus 225/45/17, ideálně na dvoulitrovém benzinu? Uvažuji, že bych trochu vylepšil vzhled, jen mám trochu obavy o výsledek v ostatních oblastech (na Primeře byl skok ze 185/65/14 na 205/55/16 doslova šílený, jak by z motoru zmizelo 20 koní)

V lete 17tky:tvrdší charakter jazdy,citíť "kvalitu"českých ciest,spotreba 9-9,5/100km
V zime 16:predsa len pohodlnejšie jazda,spotreba 8.5-9/100km,ale asi aj preto,že jazdím opatrnejšie
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 0:03   Citovat  

karnas napsal:
Taky mi u 2,4 prijde ze nepoznam rozdil s klimou a bez..

u Ac7g 2,4 jezdit městem bez klimy nebo s ní.. velkej rozdíl, hodněkrát mi auto chcíplo protože prostě chtělo víc plynu Tak to valím bulvy ale spíše se mi to stalo jak byly ty vedra kde klima jela naplno, jak je auto ochlazený na delší trase tak to nepocejtím Mrk
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 17:45   Citovat  

Nemá někdo zkušenosti s výměnou svodů u Acco 2.2 i-ctdi? Jdou dát svody z CRV 2006 na Accorda 2004?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 13:58   Citovat  

Davidoff napsal:
u Ac7g 2,4 jezdit městem bez klimy nebo s ní.. velkej rozdíl, hodněkrát mi auto chcíplo protože prostě chtělo víc plynu Tak to valím bulvy ale spíše se mi to stalo jak byly ty vedra kde klima jela naplno, jak je auto ochlazený na delší trase tak to nepocejtím Mrk

+1 Tak to valím bulvy

16" 205 vs 17" 225 velky rozdiel v zatackach, ci uz v mestskych 90 stupnovkach alebo tiahlych rychlejsich. O istote pri rychlostiach nad 150km/h nehovoriac. Auto je jemne tvrdsie ale myslim, ze by mohlo byt aj viac na sportovy sedan. Ja som bol popravde po kupe strasne sklamany z jazdnych vlastnosti, auto bolo na zimnych 16" po prechode na letne 17" parada... az na tie rovnania elektronov Úsměv

Este otazocka na Castrol Magnatec... Mozem do K24 naliat toto? :http://www.123-olej.sk/index.php?route=product/product&product_id=701 Na obale je v predu C3 ale popis obsahuje aj specifikacie A3/B3 A3/B4. Momentalne lejem Edge 5W-40. Chcem to tam naliat jednoducho preto ze mam doma zvysne 3 balenia z ineho auta.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2013 , 16:20   Citovat  

Tak som dnes rozobral stary kompresor,takto dopadol po preventivnej vymene naplne a oleja.Spojka by mala byť o.k,takže už je medzi nahradnymi sučiastkami ...

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 2.42 MB

image.jpg

image.jpg, 2.6 MB
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 13:35   Citovat  

Chlapi kudy měníte parkovací žárovku u Tourera 7G 2,2 na levé straně? To je vyloženě na dětskou ruku. Snažil jsem očesat plasty kolem, ale stejně to moc nepomůže.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 13:39   Citovat  

Santi napsal:
Chlapi kudy měníte parkovací žárovku u Tourera 7G 2,2 na levé straně? To je vyloženě na dětskou ruku. Snažil jsem očesat plasty kolem, ale stejně to moc nepomůže.

Podběhem (opatrně na ty plastové špuntíky, několik vycakat, ohnout plast podběhu a šup do díry). Je to práce pro gynekologa,ale dá se to.
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 14:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Podběhem (opatrně na ty plastové špuntíky, několik vycakat, ohnout plast podběhu a šup do díry). Je to práce pro gynekologa,ale dá se to.

Díky vyzkouším..to je varianta č.2, kterou jsem ještě nezkoušel Mr. Green
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 17:57   Citovat  

Santi napsal:

u 2.4 mi muj mechanik dokazal vymenit uz obe parkovacky (na kazde strane) rovnou rukou, proste kouzelnik, nechapu jak se mu to povedlo, ale jde to, ja tam sotva strcim ruku a jeste abych tam neco steloval Velmi šťastný
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 18:07   Citovat  

Na levé straně je nejlepší si povolit vršek nádobky od ostřikovačů, pak jde na krku ohnout trochu stranou.V pravo při nejhorším můžeš vyndat baterku.Mě se to povedlo i bez vyndavání baterky.U toho ohýbání podběhů se bojím že bych něco po wc Takže jsem si radši trošku zalomil ruku Velmi šťastný
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 22:00   Citovat  

Ahoj vsem, bavil jsem se s Aldou o chipu na Acco a pry to neni k zahozeni.Delaji to pry nekde v Lahovicich coz je kousek ode me. tudy odkaz nemate s nimi nekdo nahodou zkusenosti?Tech 120kw se mi nezda zas tolik, navic kdyz kazdy pise, ze 2.2 iCTDI ma defaultne vic nez tech 103kw.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 9:42   Citovat  

Já jen přidám svou zkušenost, zimáky mám 16'' a letní 17'' a v dynamice žádný zásadní rozdíl nezaznamenávám. Na preludce 2.0i to bylo znát víc.

Ale bohužel musim také potvrdit zkušenost mnohých, že zapnutá klima je krutě znát, na 190PS auto až moc .. na služební olítaný TDI Oktávce v to neni znát skoro vůbec. V Accu s klimou člověk musí podřazovat jak divej aby něco předjel. Subjektivně mi úbytek výkonu přijde tak kolem 20%, což je na 2.4 motor sakra hodně - do kopce to nezrychluje pod 3.000 RPM s klimou skoro vůbec.

Byť teda dlužno dodat, že bez klimy jezdí výborně.
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 12:10   Citovat  

Clymax66 napsal:
Ahoj vsem, bavil jsem se s Aldou o chipu na Acco a pry to neni k zahozeni.Delaji to pry nekde v Lahovicich coz je kousek ode me. tudy odkaz nemate s nimi nekdo nahodou zkusenosti?Tech 120kw se mi nezda zas tolik, navic kdyz kazdy pise, ze 2.2 iCTDI ma defaultne vic nez tech 103kw.

Zdar, a ty bys to chtěl chipnout na kolik? Já bych to měl mít tet na 123kW, ale nepříjde mi to tak velký rozdíl. Řekl bych že tam je mírné zvýšení v nízkých otáčkách, ale o to dřív vadne. S tím je spojené asi i snížení spotřeby..
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 12:49   Citovat  

Gavly napsal:
Zdar, a ty bys to chtěl chipnout na kolik? Já bych to měl mít tet na 123kW, ale nepříjde mi to tak velký rozdíl. Řekl bych že tam je mírné zvýšení v nízkých otáčkách, ale o to dřív vadne. S tím je spojené asi i snížení spotřeby..

mě ten motor příde hodně předimenzovaný, myslím že ten obsah by uměl víc, mě osobně ten výkon stačí, chip by se mi sice líbil ale nechci po pár tisících měnit turbo a vstřiky, při větším krouťáku i spojku a taky setrvák Tak to valím bulvy
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 13:43   Citovat  

OsekSpider napsal:
mě ten motor příde hodně předimenzovaný, myslím že ten obsah by uměl víc...

Uplna pravda, ten motor znesie kludne aj cez 200 hp, ale to uz by neutiahla spojka...

OsekSpider napsal:
...chip by se mi sice líbil ale nechci po pár tisících měnit turbo a vstřiky, při větším krouťáku i spojku a taky setrvák Tak to valím bulvy

Ja mam moje Acco chipnute uz par rokov, chip bol robeny pri cca 110k km, mal som to spravene na hodnoty 132kW a 417Nm. Uz som pisal davno v diskusii, ze som po technikovi chcel navysit na "bezpecny" vykon, kde nebudu trpiet ziadne casti ci uz motora, alebo spojky. Momentalny stav tacho je 187k km, takze od chipu mam najazdenych okolo 80k km a vsetko v aute vratane spojky je povodne!! je to dobrý
Ak mas auto v dobrom stave, tak by som sa toho nebal... (pred samotnym nachipovanim mi technik spravil diagnostiku motora, ci mi moze vobec chipovat auto-motor musi byt O.K.)
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:18   Citovat  

Clymax66 napsal:

Ahoj, tak já nechal chipnout cca v 30tis. Mám teď najeto jednou tolik. Při každém tankování (minimálně pro svůj pocit dávám i aditivum), nechal jsem to oproti mnohým chipnout jen mírně = dle brzdy "Maximalni tocivy moment 373,17 Nm pri 2206 ot/min. Maximalni vykon 112,7kw (cca 150HP) pri 3919 ot/min." a na dynamice jízdy je to celkem znát, auto má při potřebném výkonu o nějaký to deci nižší spotřebu a táhne to i lépe od nižších otáček. Maximální otáčky vlastně skoro nepoužívám = nevidím důvod. Ha jsem spokojený. Onehdy jsem se honil na dálnici s Hondou 2,4 a byl jsem i slušně náloženej. Neuměl jsem jí, asi by mne i po delší době předjela, ale moc jí to nešlo Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 23:54   Citovat  

varuj napsal:
Ja mam moje Acco chipnute uz par rokov, chip bol robeny pri cca 110k km, mal som to spravene na hodnoty 132kW a 417Nm. Uz som pisal davno v diskusii, ze som po technikovi chcel navysit na "bezpecny" vykon, kde nebudu trpiet ziadne casti ci uz motora, alebo spojky. Momentalny stav tacho je 187k km, takze od chipu mam najazdenych okolo 80k km a vsetko v aute vratane spojky je povodne!! je to dobrý
Ak mas auto v dobrom stave, tak by som sa toho nebal... (pred samotnym nachipovanim mi technik spravil diagnostiku motora, ci mi moze vobec chipovat auto-motor musi byt O.K.)

tvůj výkon je zajímavý, momentálně mám najeto 180tis, diagnotiku jsem dělal na honday a bylo to ok, ale stejně mám trochu strach, spotřeba ti zůstala? Mám na svém spočítáno 7l na běžné ježdění dálky o něco méně
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 8:43   Citovat  

Spotreba sla po chipe o par deci dolu. Samozrejme najskor sla rapidne hore, pretoze som sa vyzival v tom, co zrazu to auto dokaze a namiesto 20km som spravil sportovou jazdou 50 Se stydím Ale potom som to casom uz povazoval za normalne a ked som sa vratil k normalnej jazde, ta spotreba je o malo nizsia...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:00   Citovat  

varuj napsal:
Spotreba sla po chipe o par deci dolu. Samozrejme najskor sla rapidne hore, pretoze som sa vyzival v tom, co zrazu to auto dokaze a namiesto 20km som spravil sportovou jazdou 50 Se stydím Ale potom som to casom uz povazoval za normalne a ked som sa vratil k normalnej jazde, ta spotreba je o malo nizsia...

hádám že jsi ze slovenska a tam jsou zřejmě trochu jiné firmy na chiptuning těchto motorů, v česku se zřejmě taky něco najde ale když už bych to dělal tak ne u strejdy v garáži ale u renomované firmy se zárukou na motor ale bojím se toho že záruka bude třeba rok a potom něco odejde a budu si říkat proč jsem to dělal Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:14   Citovat  

Samozrejme ze to bolo u renemovanej firmy a so zarukou, mal som ju na dva roky a ked tak nad tym rozmyslam, tak uz ta doba aj uplynula... Ble
Ak sa toho bojis (a nie si sam, tiez som bol na pochybach), skut to vyriesit ako ja - debatoval som s mechanikom (ktory mi to nakoniec robil) na temu chiptuning a vsetko okolo toho viac ako dve hodiny, mal som moznost vidiet vysledky jeho prace a tiez sa bavit s ludmi, ktorym chipoval auta. No a nakoniec som do toho siel...
A hadas dobre som zo Slovenska Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:51   Citovat  

scream napsal:
Mozem do K24 naliat toto? tudy odkaz Na obale je v predu C3 ale popis obsahuje aj specifikacie A3/B3 A3/B4. Momentalne lejem Edge 5W-40. Chcem to tam naliat jednoducho preto ze mam doma zvysne 3 balenia z ineho auta.

Staci mi vediet ci to specifikacne sedi, siel by tam na 1-2 vymeny a potom zase edge.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 15:32   Citovat  

scream napsal:
Staci mi vediet ci to specifikacne sedi, siel by tam na 1-2 vymeny a potom zase edge.

U toho z odkazu píšou, že má specifikaci API SM/CF, Honda uvádí v manuálu specifikaci API SJ/SL... (ale vim prd co to znamená).
A jinak tady je na to téma , ale to možná víš...

Honda Accord 7G - olej - zažehový motor - tabulka viskozity.jpg

Honda Accord 7G - olej - zažehový motor - tabulka viskozity.jpg, 1.04 MB
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 18:00   Citovat  

Třída API je o střižnosti oleje. Je to dulezite. Ja kupuju od Mobil 1 5w30.

Umíte nekdo orig dily levněji? Potřeboval bych el.plyn na ictdi a v H stoji asi 7Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 18:22   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
Třída API je o střižnosti oleje. Je to dulezite. Ja kupuju od Mobil 1 5w30.

Umíte nekdo orig dily levněji? Potřeboval bych el.plyn na ictdi a v H stoji asi 7Smutný

Kontaktuj našeho partnera Aldu, umí zázraky, nebo potom anglii či německo
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 20:12   Citovat  

Chlapi zeptám se i zde, shanim plechy 16" 5x114.3 na Acco 6g 3.0 V6. kdyby jste někdo měl dejte echo, potřebuju je na zimáky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2013 , 9:36   Citovat  

SaKaL napsal:
U toho z odkazu píšou, že má specifikaci API SM/CF, Honda uvádí v manuálu specifikaci API SJ/SL... (ale vim prd co to znamená).

Ked to spravne chapem API SM zahrna aj SJ aj SL takze by to malo byt v pohode. Celkom nechapem akurat tie A3/B3, A3/B4 specifikacie ci B4 zahrna aj B3 atd.
   Návrat  
Martin_Pan je teď offline  Martin_Pan
PříspěvekZaslal: 25.8.2013 , 15:37   Citovat  

Zdravím, potřebuji si koupit auto kombi, na netu jsem na šel Honda Accord kombi. Je to tahle tudy odkaz Připadá mi hezká, tak mě zajímají vaše názory. Popř. na co tyhle Hondy trpí, abych si dal pozor. Díky za rady M.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2013 , 16:42   Citovat  

Martin_Pan napsal:
Zdravím, potřebuji si koupit auto kombi, na netu jsem na šel Honda Accord kombi. Je to tahle tudy odkaz Připadá mi hezká, tak mě zajímají vaše názory. Popř. na co tyhle Hondy trpí, abych si dal pozor. Díky za rady M.

Pro zacatek mas jenom v tomhle tematu 66 stranek textu o presne teto generaci Accorda přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina