Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 11
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:45   Citovat  

Založím si stranu, kdo mi dá hlas?

- Zakážu turbochrochty
- zlevním benzín
- zdražím naftu
- zakážu vyplácení dávek komukoliv kdo nepracoval alespoň 12měsíců na HPP, nebo nebyl OSVČ a neplatil řádně a včas daně.
- zruším poplatky u lékaře pro ženy na mateřské, důchodce, studenty, děti
- zruším Zemana
- zruším ministerstvo pro místní rozvoj
- zavedu rozpočtové určení daní
- vrátím benefity vojsku a policii (kdo jinej by mi udržel u moci)
- zákonem zakážu užívání jiné měny než czk (a ze zákona zavedení euro odložit na minimálně 10let)
- zákonem regulované ceny energií
- zaměstnání odborníků (standartní výběrová řízení)
- zruším církevní restituce
- zavedu min. trestní sazbu pro uplácení 10let
- povinnost pracovat při výkonu trestu

...tak co Úsměv

ještě doplním :
- povinost poslanců pracovat od do, v poslanecké sněmovně, odo do v kanceláři, na nepřítomnost omluvenku od lékaře.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:53   Citovat  

monty napsal:
no já věřím že k tomu jednou lidstvo dospěje nebo prostě stávající civilizace zkolabuje, bude 3ww atp

Já doufám že ne a nebo že se toho nedočkám. To by pak už se svobodou nemělo nic společného.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:59   Citovat  

crxmann napsal:

- Zakážu turbochrochty
- zlevním benzín
- zdražím naftu
- zakážu vyplácení dávek komukoliv kdo nepracoval alespoň 12měsíců na HPP, nebo nebyl OSVČ a neplatil řádně a včas daně.
- zruším Zemana
- zákonem zakážu užívání jiné měny než czk (a ze zákona zavedení euro odložit na minimálně 10let)

...tak co Úsměv

ještě doplním :
- povinost poslanců pracovat od do, v poslanecké sněmovně, odo do v kanceláři, na nepřítomnost omluvenku od lékaře.

OK
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 14:14   Citovat  

Meethos napsal:
Já doufám že ne a nebo že se toho nedočkám. To by pak už se svobodou nemělo nic společného.

mužeš být v klidu , nemyslím,že se toho někdo znás dožije ,obou variant ,i když ta druhá je pravděpodobnější .
nevím co si představuješ pod pojmem svoboda ale v komunistickém podání by to naopak byla svoboda maximální, ne ? rozhodl by ses že pro svou maximální regeneraci a opětovné podávání 100% výkonů v zaměstnání je třeba si odpočnout týden u moře tak bys prostě jel k moři, neřešil bys jestli máš an kontě litr nebo sto,žádný bys totiž neměl neptořeboval bys je... ovšem znamenalo by to že ve chvíli kdy by ses cítil a byl(asi na základě doporučení lekaře,viz workoholici) odpočatý bys sám třeba po 4 dnech sbalil kufry a jel zpět do fachy.ne se válel a jen lenošil protože tam přece můžeš být týden .
ovšem pochybuju že někdy bude mít někdo tolik osobní zodpovědnosti aby se takhle choval. možná hodně hodně v budoucnu .
ps to je šílenost , ve světě kde vládnou prachy uvažovat že defakto nejsou potřeba
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 14:16  Naposledy upravil PeteZ dne 21.8.2013 , 14:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

crxmann napsal:

- Zakážu turbochrochty
- zlevním benzín
- zdražím naftu
- zruším Zemana

...tak co Úsměv

ještě doplním :

až na pár bodů(zdražení nafty-máme jeden naftovej povoz-i když tady už tě předběhli Velmi šťastný ,cirkevní restituce-ať si to celý financuje církev sama a třeba i vytvoří pracovní místa pro ty sociálně nepřizpůsobivé-práce v lese je taky práce)je to solidní předvolební program.už jen ty podpisy OK

EDIT:Zemana rušit nemusíš toho zruší chlast a cukrovka......
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 14:18   Citovat  

crxmann napsal:

- Zakážu turbochrochty
- zlevním benzín
- zdražím naftu
- zruším Zemana

...tak co Úsměv

ještě doplním :

tak ten program by se musel dopnit ještě o nějaké další témata a oblasti, každopádně OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 14:34   Citovat  

PeteZ napsal:
EDIT:Zemana rušit nemusíš toho zruší chlast a cukrovka......

No jo, ale kdo na to má čekat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 14:40  Naposledy upravil crxmann dne 21.8.2013 , 15:32, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Super, už mám tři hlasy Úsměv

PS: program je samozřejmě jen rámcový a nejdůležitější body z hlavy. Ale jinak mám samozřejmě v hlavě další, jako
- zavedení opětovné branné povinnosti.
- zavedené danění firem registrovaných v daňových rájích, dle hodnoty majetku investičního majetku v ČR (nicméně nepředpokládám vzhledem k bodu níže).
- okamžité snížení daní (dobrý hospodář vyjde i s málem)
- zrušení všech poradenských kontraktů na Všech ministerstvech a státních podnicích.
- zavedení trestu 3x a dost
- zavedení povinného ručení na řidičák, ne na auto. (s ohledem na věk,počty pokut, počty nehod)
- zrušení nové důchodové reformy (její přepracování)
- legalizace coffee shopů
- legalizace trávy
- znárodnění fotovoltaických elektráren (národ si je platí, národ je bude vlastnit)
- okamžité zrušení tendru na nadzvukové letectvo a okamžité nařízení vývoje nadzvukového letadla českým firmám (přittečou okamžitě investice západních firem, ale daně zaplatí tady, + vytvoří se pr.místa, + posílíme český tech.vývoj).
- okamžité dokončení JETE, vývoz elektřiny za tržní ceny a jejich výnos rezprostřen do cen pro našince.

.... mám pokračovat Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 14:52   Citovat  

Meethos napsal:
No jo, ale kdo na to má čekat.

neboj ono to nebude tímhle jeho tempem trvat dlouho...státní funus....státní smutek-vše pracující(kterých se to bude týkat) možná ocení
Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 15:16   Citovat  

crxmann napsal:
zavedení opětovné povinné branosti.

Úsměv tim zrovna tady asi moc hlasu neziskas pořádnej výtlem - jestli si tedy myslel brannou povinnost
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 15:23   Citovat  

Hlavator napsal:
Úsměv tim zrovna tady asi moc hlasu neziskas pořádnej výtlem - jestli si tedy myslel brannou povinnost

nebo myslel brannej den Velmi šťastný

mě je tohle jedno-moje vojenská knížka je již od počátku modré barvy(ve skutečnosti bílé) Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 15:31   Citovat  

Hlavator napsal:

až budou mít děti, (syny) kteří je budou mít ale totálně v paži a bude jim všechno jedno...tak pochopěj
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 15:49   Citovat  

crxmann napsal:
až budou mít děti, (syny) kteří je budou mít ale totálně v paži a bude jim všechno jedno...tak pochopěj

jelikoz je tady ted asi vetsina uzivatelu prave ve veku tech synu a vetsina asi prave vojnou neprosla- tak si tedy pripravujes zakladnu volicu na cca 20let dopredu tudiz kdy budes v tom pravem veku se ukotvit ve snemovne a byt tam az do duchodu přátele
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 15:50   Citovat  

crxmann napsal:

Ano, ano ... přesně tak!!!

Pepo,
ačkoliv by někdo mohl ze současných politických vyčůránků a hajzlů říci, že to je levičácký a populistický program či hesla, protože by se jim hodil takový komentář do krámu (pravičáků), tak Tvůj program je:

TOTÁLNĚ HODNĚ RALISTICKÝ A REAGUJE NA POTŘEBY OBČANŮ Z JEKÉHOKOLIV POLITICKÉHO SPEKTRA, TUDÍŽ JE = LIDSKÝ, PRAKTICKÝ, EFEKTIVNÍ, HESLA NEJSOU PRÁZDNÁ, NÝBRŽ PŘESNĚ VÝSTIŽNÁ A LOGICKÁ!!!

Zelené zvýraznění proto, protože uklidňuje!!!

je to dobrý přátele přátele přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 16:08   Citovat  

Hlavator napsal:
jelikoz je tady ted asi vetsina uzivatelu prave ve veku tech synu a vetsina asi prave vojnou neprosla- tak si tedy pripravujes zakladnu volicu na cca 20let dopredu tudiz kdy budes v tom pravem veku se ukotvit ve snemovne a byt tam az do duchodu přátele

jsi bystrý hoch...udělám tě ministrem války Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 16:09   Citovat  

crxmann napsal:
jsi bystrý hoch...udělám tě ministrem války Velmi šťastný

Vzhledem k tomu, že Tomáš sloužil v armádě, tak je ideálním kandidátem ... pořádnej výtlem je to dobrý přátele
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 16:25   Citovat  

crxmann napsal:
Super, už mám tři hlasy Úsměv

nepotřebuješ náměstka? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 16:38   Citovat  

M@jk napsal:
Vzhledem k tomu, že Tomáš sloužil v armádě, tak je ideálním kandidátem ... pořádnej výtlem je to dobrý přátele

Já vím, právě pro to. Přece to nebude dělat nevoják žejo.

Dejf napsal:
nepotřebuješ náměstka? Velmi šťastný

No mohl by si dělat ministra práce a sociálních věcí. Dětí na to máš dost Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 16:58   Citovat  

Hlavator napsal:

já jsem vojnou neprošel resp.odvodem před 14 lety ,syna mám a válčit ho nenechám to bych ho musel asi vydědit Velmi šťastný leda že by byl hrdina po sousedovi pořádnej výtlem

pokud by byl post volnej chtěl bych v crxmannově vládě odborníků zastávat post ministra "kultůry" Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 17:16   Citovat  

PeteZ napsal:
já jsem vojnou neprošel resp.odvodem před 14 lety ,syna mám a válčit ho nenechám to bych ho musel asi vydědit Velmi šťastný leda že by byl hrdina po sousedovi pořádnej výtlem

pokud by byl post volnej chtěl bych v crxmannově vládě odborníků zastávat post ministra "kultůry" Velmi šťastný

Jo táááákhle, pánovi se zachtělo nám vnucovat "džeJDýeM kalča" ... coooo??? Túhle ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 17:17   Citovat  

Pepo, vypadá to hezky je to dobrý
Jen pár detailů:
1) Ministerstvo Obrany zní z PR pohledu mnohem lépe než Války Mrk

2) Samostatný vývoj nadzvukové techniky byla doufám hodně přestřelená nadsázka, je nereálný, jelikož by silně narážel na Tvůj další bod "dobrý hospodář vyjde i s málem".
Krom faktu, že zde chybí zkušenost a tradice, na kterou by se navazovalo (přeci jen to není jen podzvukový cvičný bitevník se swapnutým silnějším motorem a i to ani ten podzvukový motor neni od našich konstruktérů o avionice nemluvě). Tak by vývoj všeho potřebného stál neskutečné peníze, které by se na malé serii kusů vyrobených pro AČR nevrátily a o exportních úspěších si iluze nedělám (stačí se podívat na problémy všech současných západních projektů: Typhon, Rafale, Gripen).
Trocha paralely je vidět v projektu modernizace tanku T-72. Stálo to velký peníze, část komponent byl ze zahraničí (např. motor s převodovkou z Izraele, systém řízení palby z Itálie) a vy výsledku bylo modernizováno nějakých 30 tanků.
Máme šikovné lidi, ale už dávno neni doba, kdy by se jednotlivým státům vyplatilo vyvíjet vlastní techniku s maloseriovou výrobou.
Cesta je specializace na to v čem jsem dobří a zapojování se do větších nadnárodních projektů a to nejen v otázce zbrojení.

3) Branná povinost, proč ne, ale aby to k něčemu bylo a ne ztráta 1roku života, protože na výcvik nejsou peníze, nesmyslná buzerace, šikana a praxe leda v tom, jak se ulejt z jakékoliv povinnosti či ji odfláknout.
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 17:21   Citovat  

Tak jsem na rudém právu (novinkách) četl, že mají kandidovat i taková esa jako je Daniel Hůlka Velmi šťastný
tudy odkaz
Tak já nevím, co děláme špatně a za co nás Bůh trestá, ale tohle je fakt moc Velmi šťastný Velmi šťastný Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 17:45   Citovat  

M@jk napsal:
Jo táááákhle, pánovi se zachtělo nám vnucovat "džeJDýeM kalča" ... coooo??? Túhle ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

promně zamně to může bejt i die rechte Kultur aus Stuttgart Velmi šťastný ...... hele vona tady neni jiná ikonka než Honda svatoušek

ale slibuju že nevychlastám svíčku pořádnej výtlem

1794003-img-balvin.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1794003-img-balvin.jpg, 44.19 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 17:46   Citovat  

2bep napsal:
Pepo, vypadá to hezky je to dobrý
Jen pár detailů:

2) Samostatný vývoj nadzvukové techniky byla doufám hodně přestřelená nadsázka, je nereálný, jelikož by silně narážel na Tvůj další bod "dobrý hospodář vyjde i s málem".
Krom faktu, že zde chybí zkušenost a tradice, na kterou by se navazovalo (přeci jen to není jen podzvukový cvičný bitevník se swapnutým silnějším motorem a i to ani ten podzvukový motor neni od našich konstruktérů o avionice nemluvě). Tak by vývoj všeho potřebného stál neskutečné peníze, které by se na malé serii kusů vyrobených pro AČR nevrátily a o exportních úspěších si iluze nedělám (stačí se podívat na problémy všech současných západních projektů: Typhon, Rafale, Gripen).
Trocha paralely je vidět v projektu modernizace tanku T-72. Stálo to velký peníze, část komponent byl ze zahraničí (např. motor s převodovkou z Izraele, systém řízení palby z Itálie) a vy výsledku bylo modernizováno nějakých 30 tanků.
Máme šikovné lidi, ale už dávno neni doba, kdy by se jednotlivým státům vyplatilo vyvíjet vlastní techniku s maloseriovou výrobou.
Cesta je specializace na to v čem jsem dobří a zapojování se do větších nadnárodních projektů a to nejen v otázce zbrojení.

3) Branná povinost, proč ne, ale aby to k něčemu bylo a ne ztráta 1roku života, protože na výcvik nejsou peníze, nesmyslná buzerace, šikana a praxe leda v tom, jak se ulejt z jakékoliv povinnosti či ji odfláknout.

To si právě vůbec nemyslím. Tradice není a co. pouštět se do nových projektů není otázkou tradice ale odvahy (mrkni se na HondaJet) Mrk A vůbec to neodporuje tomu, že dobrý hospodář vyjde s málem. Určitě si zavádění projektů zažil, ne-li přímo řídil. Myslíš si, že nás vývoj vyjde dráž než provoz nesmyslných státních agentur jako ministerstvo pro místní rozvoj, ministr bez portfeje, a různé úřady a agentury jako česká energetická agentura a tomu podobné. Nedám to z hlavy, ale určitě to budou miliardy z naší kapsy na úřad, který si ve finále objedná externí posudek na to či ono. Takže nereálnost cíle je to, co odděluje zrno od plev. Mr. Green
Nadnároddní projekty jsou přesně ty projekty kde tečou miliardy do soukromých kapes.

- branná povinost : já si vojnu zažil a minimálně to co to těm klukům dá, je že v životě musí někoho poslouchat, pokud se nerozhodnou jít svou cestou, musí se spolehnout zejména na sebe, ví, že život má řád. V 6:00 budíček, v 6:15 rozcvička, v 7:30 snídaně....prostě naučí se řádu. Až Tě tvoje dítě vyhlási po tom co se probudí odpoledne s hláškou do .... tady není nic k žrádlu a za 10tis makat nejdu můžeme si o tom povídat víc. Mrk
Ano je to buzerace, ano je to ,,ztracený,, čas, šikana? To nevim, já neměl problém, ale chápu, že kluk s 60kg co neudělá shyb, se strachy počůrá.
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 18:38   Citovat  

crxmann napsal:

- branná povinost : já si vojnu zažil a minimálně to co to těm klukům dá, je že v životě musí někoho poslouchat, pokud se nerozhodnou jít svou cestou, musí se spolehnout zejména na sebe, ví, že život má řád. V 6:00 budíček, v 6:15 rozcvička, v 7:30 snídaně....prostě naučí se řádu. Až Tě tvoje dítě vyhlási po tom co se probudí odpoledne s hláškou do .... tady není nic k žrádlu a za 10tis makat nejdu můžeme si o tom povídat víc. Mrk
Ano je to buzerace, ano je to ,,ztracený,, čas, šikana? To nevim, já neměl problém, ale chápu, že kluk s 60kg co neudělá shyb, se strachy počůrá.

Souhlas OK Na vojnu jsem nechtěl,nakonec jsem byl,na hlavu jsem si sr.t nenechal a dnes nelituji,člověk se naučí postarat se sám o sebe atd... prostě jak píšeš. Jen by možná stačila půlroční...
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 22:13   Citovat  

2bep napsal:

souhlas!
na to, aby někdo vychoval své děti ke slušnosti, nepotřebuje vojnu
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2013 , 2:22   Citovat  

AntHraX napsal:
Dneska nejsou peníze? Běž se prosím podívat před jakýkoliv obchoďák...Každý má mobil za 10 tisíc, počítač, internet, auto, každý si jezdí na dovolenou. Kdyby tyto možnosti byly za komančů tak věř, že ty peníze taky nebudou! Ale já jsem přesvědčen, že peníze jsou a to dost, jen si lidi pořád stěžují a čekají až jim začnou létat pečení holubi do huby...

no a 3/4 mají na pujčky... lidi jsou masírování reklamou a berou si ,,zvýhodněn顡 pujčky a další hnusy... to mi hlava nebere
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.8.2013 , 7:57   Citovat  

cheerion napsal:
souhlas!

typická mamka Velmi šťastný taky jsem byl (už ne 720 ale 540, co prošli chápou)a nelituji a myslím že by to neškodilo ani ted .pro mě to asi nebylo tak krutý jak pro některý (od 17 let montáže tzn týden 14dní v tahu) ale co byli se mnou mamánci zvyklý na servis tak ti dost trpěli.ne že by je někdo přímo buzeroval pro buzeraci , ale ten řád ,dodržování pravidel příkazů ,starat se sám o sebe (např když sis nedal usušit hadry a boty holt jsi druhej den šel v mokrejch,nikdo nešel a neudělal to za tebe ), řešení svých problémů ,poklidit po sobě atd .
nucenej tělesnej pohyb i s vazbou na kolektiv kolem +motivace ,když se běželo s plnou polní tak se prostě běželo,žádný rozdejchávání když náhodou píchlo v boku,běžela celá četa tzn když se jeden zastavil stáli všichni a samozřejmě nadšení nebyli , poslední četa měla za odměnu nějakou chutovku ,oblíbená byla například uklid místnosti kde se skladovali zbytky z kuchyně než si je odvezli tzv kentuscimra -sice v kádích ale stejně rozbryndaný a samozřejmě po pár dnech mouchy,červíci atd .
takže prostě mamánci přestali být mamánky a začli fungovat a to si myslím že dneska těm lidem chybí.A kdo fugovat nezačal tak prostě ještě dneska skučí jak to bylo strašný a hnusinkatý.
vidím to i doma na dětech kdy je problém posbírat špinavý prádlo,odnýst špinavý nádobí ,poklidit si v pokojíčcích atd ,žena se rozčiluje ,nadává a pak jde a posbírá , poklidí . marně jí říkám , nech to být , vyper co je v koši oni se to naučí sami až párkrát nebudou mít co na sebe.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2013 , 8:11   Citovat  

cheerion napsal:
souhlas!

Kolik máš vychovaných dětí? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2013 , 8:14   Citovat  

monty napsal:
typická mamka Velmi šťastný taky jsem byl (už ne 720 ale 540, co prošli chápou)a nelituji a myslím že by to neškodilo ani ted .pro mě to asi nebylo tak krutý jak pro některý (od 17 let montáže tzn týden 14dní v tahu) ale co byli se mnou mamánci zvyklý na servis tak ti dost trpěli.ne že by je někdo přímo buzeroval pro buzeraci , ale ten řád ,dodržování pravidel příkazů ,starat se sám o sebe (např když sis nedal usušit hadry a boty holt jsi druhej den šel v mokrejch,nikdo nešel a neudělal to za tebe ), řešení svých problémů ,poklidit po sobě atd .
nucenej tělesnej pohyb i s vazbou na kolektiv kolem +motivace ,když se běželo s plnou polní tak se prostě běželo,žádný rozdejchávání když náhodou píchlo v boku,běžela celá četa tzn když se jeden zastavil stáli všichni a samozřejmě nadšení nebyli , poslední četa měla za odměnu nějakou chutovku ,oblíbená byla například uklid místnosti kde se skladovali zbytky z kuchyně než si je odvezli tzv kentuscimra -sice v kádích ale stejně rozbryndaný a samozřejmě po pár dnech mouchy,červíci atd .
takže prostě mamánci přestali být mamánky a začli fungovat a to si myslím že dneska těm lidem chybí.A kdo fugovat nezačal tak prostě ještě dneska skučí jak to bylo strašný a hnusinkatý.
vidím to i doma na dětech kdy je problém posbírat špinavý prádlo,odnýst špinavý nádobí ,poklidit si v pokojíčcích atd ,žena se rozčiluje ,nadává a pak jde a posbírá , poklidí . marně jí říkám , nech to být , vyper co je v koši oni se to naučí sami až párkrát nebudou mít co na sebe.

není co dodat. OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina