Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 11
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 9:03   Citovat  

Komanci se vrati primo k moci jen kdyz si je zvolime..zvolime si je tehdy pokud jejich clenska zakladna pujde jako vzdy k volbam a ti ostatni budou jen remcat u piva .. a pak bude jejich vlada legitimni - a muze se nam to libit nebo nelibit ale to je tak vsechno..

Pokud s tim ma nekdo problem at jde a aktivne voli..je to jen o volbach Úsměv a mimochodem..brecet pak podle me muzou jen ti kteri aktivne volili..ostatni by meli drzet hubu a krok Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 9:06   Citovat  

master88 napsal:
Ty si myslíš, že je fajn když v parlamentní demokracii do vlády dosadí (místo 101 OBČANY zvolených zástupců) svých 200 kamarádů, kterým rozdá posty ve státních firmách, záhadně se panu F. dostanou na konto miliony, který nemohl půl roku sehnat atd? Každej z nich, ať pravičáků nebo levičáků má máslo na hlavně a krade jak umí, pan Zeman si tam si tu z toho, ale dělá diktaturu. V tom já osobně vidím ten zásadní problém.

A kde je řečeno, koho má jmenovat?

Třba obvyklé je, že prezident pověří sestavením vlády vítěze voleb a teprve pak někoho dalšího. Pokud si dobře vzpomínám, tak ODS volby nevyhrála a přesto Santa pověřil sestavením vlády ODS. A zase kvůli tomu nikdo neřval... to mi hlava nebere
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 9:09   Citovat  

Hellborn napsal:
A návratem "minulého režimu" myslíš popravy politických odpůrců, postavení drátů na hranicích, fronty na banány apod. nebo "jen" výraznou orientaci doleva?

P.S. Někde jsem se tu s někým kdysi dohadoval, když tvrdil, jak se mu po převratu špatně žilo, když jeho rodiče přišli o práaci, že jedli brambory, oblečení dědili po starších apod... No takovou zkušenost mám taky, ale z 80tých let... Velmi šťastný

Obávám se, že to začne levicovou orientací a ve finále se dostaneme do stavu kdy se političtí odpůrci budou zavírat a do voleb bude vstupovat jen jedna strana.

Byly mi tři roky v 89, takže mám jen velice mlhavé vzpomínky, ale bohatě mi stačí zkušenosti rodičů a prarodičů. Mamčina strana rodiny odpůrci komunismu a táta je potomek Volyňských Čechů.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 9:21   Citovat  

Meethos napsal:
Obávám se, že to začne levicovou orientací a ve finále se dostaneme do stavu kdy se političtí odpůrci budou zavírat a do voleb bude vstupovat jen jedna strana.

To aby ses bál při každém zvolení socanů. Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 10:28   Citovat  

Ve svete je mraky komunistu u koryta, jen se uz nejmenuji komuniste Velmi šťastný Toho nadelate! Nebylo co kupovat, dneska je, ale neni na to peniz. Drive se za nazor zaviralo, dneska nazory lidi nikoho nezajimaji. Nevim jak ostatni, ale ja bych i treba uvital povinnost prace. Tim by se z Romčeska stalo jen Česko, ani nevite jak pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:00   Citovat  

gizmi napsal:
Ve svete je mraky komunistu u koryta, jen se uz nejmenuji komuniste Velmi šťastný Toho nadelate! Nebylo co kupovat, dneska je, ale neni na to peniz. Drive se za nazor zaviralo, dneska nazory lidi nikoho nezajimaji. Nevim jak ostatni, ale ja bych i treba uvital povinnost prace. Tim by se z Romčeska stalo jen Česko, ani nevite jak pořádnej výtlem

Dneska nejsou peníze? Běž se prosím podívat před jakýkoliv obchoďák...Každý má mobil za 10 tisíc, počítač, internet, auto, každý si jezdí na dovolenou. Kdyby tyto možnosti byly za komančů tak věř, že ty peníze taky nebudou! Ale já jsem přesvědčen, že peníze jsou a to dost, jen si lidi pořád stěžují a čekají až jim začnou létat pečení holubi do huby...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:05   Citovat  

gizmi napsal:
...Drive se za nazor zaviralo, dneska nazory lidi nikoho nezajimaji...

Dovolím si dávat přednost druhé možnosti. Prožil jsem značný kus života ve strachu normálně a svobodně se projevovat a je to hnusná vzpomínka.
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:11   Citovat  

Fifinka - Zeman 1:0 wc OK

tudy odkaz
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:13   Citovat  

AntHraX napsal:
Dneska nejsou peníze? Běž se prosím podívat před jakýkoliv obchoďák...Každý má mobil za 10 tisíc, počítač, internet, auto, každý si jezdí na dovolenou. Kdyby tyto možnosti byly za komančů tak věř, že ty peníze taky nebudou! Ale já jsem přesvědčen, že peníze jsou a to dost, jen si lidi pořád stěžují a čekají až jim začnou létat pečení holubi do huby...

je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:16   Citovat  

AntHraX: mam stejny nazor, vsak jsem to napsal s nadsazkou. Navrat te KSCM jako driv neni mozny (zkratka neni) a mraky i Evropskych zemi ma u koryta komunisty (jen se jmenuji jinak)

Minor: tak o tom zadna je to dobrý Ackoliv KSCM nevolim a nikdy nebudu, tak ale porad myslim viz napsano vejs. Proste ta doba uz neprijde, protoze nemuze.

...ale s par vecma opravdu souhlasim. Povinnost pracovat, vezeni jako vezeni a ne lazne + nahnat je jako v Americe delat silnice a rozhodne jsem byl proti rozprodavani statniho majetku, protoze do jednoho to byl tunel a chyba. Jak je mozne, ze je ted napriklad pivovar Africanu? Smutný Kam se podelo me babicky "právo várečné" ... proste vsechno jeden velkej podvod Smutný
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:27   Citovat  

Zeman veřejně připustil aktivní účast komunistů v příští vládě. To, že komunisté stále lpí na své staré ideologii, prezidenta ani trochu netrápí. Myslím že tím je řečeno vše. to mi hlava nebere
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:38   Citovat  

AntHraX napsal:

OK OK OK OK OK OK OK
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 11:53   Citovat  

gizmi napsal:

nevim jak ve světě ale v ČR jsou komáři u moci furt jen se rozptýlili do jiných(všech)stran krom toho že jsou v KSČM
Dovolim si ti oponovat-to že s tou koupěschopností obyvatelstva to je milionkrát obehraná písnička na kterou slyší právě voliči bolševiků pominu ale jestli si myslíš že když bude práce povinná a jinak krim tak že půjdou Cikáni dělat tak to jsi asi velkej snílek Velmi šťastný ty klasickou práci západocivilizačního střihu nedělali nikdy(až na vyjímky) a výsledkem budou jen plný kriminály.tim myslim že budou lidi stejně remcat že tyhle vyžírky musejí platit ze svých daní-tedy žádná změna.to znamená že veškerá zloba na tyhle lidi je jen populismus
a k tomu ještě dodám že je spousty(znám i osobně)lidí necikánského původu kteří se chovají a žijí naprosto stejně tudíž bych je hodil s nima do jednoho pytle a nesoudil jen podle barvy ale podle zásluh
předestírám že nejsem člověk s gigantickými příjmy a nemám fůry škol ale jedno vim jistě-je kapitalismus a zadarmo ti nikdo nic nedá
a aby to nebyl takovej offtopic tak bych se chtěl zeptat-jakto že když Zemana nikdo nevolil že sedí na Hradě?
neni to náhodou tim že jeho podpora je momentálně nemoderní(pro mladé-neni IN)
ať si každej sáhne do svědomí Úsměv
nakonec až budou volby tak svůj názor může každej svobodně(!!! to za komárů nebylo samozřejmostí)vyjádřit
uff to jsem se rozepsal ale fakt mi to nedalo sem nic nenapsat.
jsem naivní já vim Hihi
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:21   Citovat  

nekmar napsal:
Zeman veřejně připustil aktivní účast komunistů v příští vládě. To, že komunisté stále lpí na své staré ideologii, prezidenta ani trochu netrápí. Myslím že tím je řečeno vše. to mi hlava nebere

co je špatného na komunistické ideologii ? mimo nereálnosti ,páč lidi jsou lidi Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:32  Naposledy upravil monty dne 21.8.2013 , 12:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

citace:
si myslíš že když bude práce povinná a jinak krim tak že půjdou Cikáni dělat tak to jsi asi velkej snílek ty klasickou práci západocivilizačního střihu nedělali nikdy(až na vyjímky) a výsledkem budou jen plný kriminály.tim myslim že budou lidi stejně remcat že tyhle vyžírky musejí platit ze svých daní-tedy žádná změna.to znamená že veškerá zloba na tyhle lidi je jen populismus

zajímavý že to fungovalo , ono ve chvíli kdy by krim nebyl rekreačka ale musel bys makat jak šroubek tak by se i takovej bílej nebo černej cikán rozmyslel jestli makat zavřenej nebo venku. mimochodem pulka by se vrátila mimo čr odkud sem nalezli
druhá věc je to že pokud práci nařídíš tak musíš zajistit aby byla, tzn vytvořit takový přechodný místa , zafinancovat je ... a dneska ,tak jak takovýhle věci fungují ? to se na to nabalí x lidí , koordinátorů atp ,případně se vytvoří firma pro firmu a ve výsledku když bys srovnal cenu tak ti to náměstí zamete komerční firma zamete levněji (možná se stejnýma lidma jen pouze za prachy na ruku)
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:35   Citovat  

monty napsal:
co je špatného na komunistické ideologii ? mimo nereálnosti ,páč lidi jsou lidi Úsměv

.........páč lidi jsou lidi Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:40   Citovat  

kandik napsal:
.........páč lidi jsou lidi Úsměv

to ovšem není chyba ideologie a duvod se od ní odklánět
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:44   Citovat  

monty napsal:

Třeba fakt, že ti co mohou, umějí a chtějí pak dotují a financují hezký život flákačů, nemakačenků a povalečů. Opravdu motivující Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:48   Citovat  

monty napsal:

zajímavý že to fungovalo , ono ve chvíli kdy by krim nebyl rekreačka ale musel bys makat jak šroubek tak by se i takovej bílej nebo černej cikán rozmyslel jestli makat zavřenej nebo venku. mimochodem pulka by se vrátila mimo čr odkud sem nalezli
druhá věc je to že pokud práci nařídíš tak musíš zajistit aby byla, tzn vytvořit takový přechodný místa , zafinancovat je ... a dneska ,tak jak takovýhle věci fungují ? to se na to nabalí x lidí , koordinátorů atp ,případně se vytvoří firma pro firmu a ve výsledku když bys srovnal cenu tak ti to náměstí zamete komerční firma zamete levněji (možná se stejnýma lidma jen pouze za prachy na ruku)

Byl jsem v několika českých věznicích (starých i nových) a i v německé a naše má do hotelu daleko. Úsměv V německé jsou v civilu, bez mříží, aby nebyli chudáčci stresovaní... to mi hlava nebere

U nás je škoda, že se prachy,co muklové dluží za pobyt a soudní řízení pořádně nevymáhají (ale taky z nějaký fetky to jde dost blbě)..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:49   Citovat  

Meethos napsal:
Třeba fakt, že ti co mohou, umějí a chtějí pak dotují a financují hezký život flákačů, nemakačenků a povalečů. Opravdu motivující Mrk

pozor to už je zas problém lidí.
základní předpoklad v komunizmu je že každý ! dobrovolně! dělá maximum co je schopen tzn o nikom se nedá říct že je flákač a povaleč .ne každý je vědec a doktor ale každý svoji práci udělá na 100%.
tady prostě idea naráží na momentální realitu
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:50   Citovat  

dokud budou dinosauři v PS, tak se nic moc nezmění. Na výběr z prezidentů nebylo nic, tak se volilo menší zlo a volil jsem Zemana a volil bych ho znovu, ikdyž jeho kroky zrovna nevítám, ale furt si myslím lepší jak kníže s pravicí za zadkem KO
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:54   Citovat  

monty napsal:
pozor to už je zas problém lidí.
základní předpoklad v komunizmu je že každý ! dobrovolně! dělá maximum co je schopen tzn o nikom se nedá říct že je flákač a povaleč .ne každý je vědec a doktor ale každý svoji práci udělá na 100%.
tady prostě idea naráží na momentální realitu

To není momentální realita, takhle to bylo vždy a vždy to tak bude. Někdo je schopen dřít, učit se a přijímat obrovskou zodpovědnost, zatím co druhého zajímá jen chlast, jak se co nejvíc hlákat a nemuset se moc nadřít. Z tohoto pohledu byla komunistická idea vždy dílem pomatenců odtržených od reality. Když se do toho pak vloží wokurka s diktátorskými sklony, tak je problém na světě.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:54   Citovat  

A kdy se ideologie, která v zájmu vyššího dobra, spravedlnosti, rovnosti, bratrství, nebe na zemi atd. začne zavírat lidi, střílet do nich, popravovat je atd., stává ideologií chybnou?
Lidi jsou lidi a každý pokus je nuceně měnit k obrazu svému končí průšvihem.
A to se týká veškerých násilných snah jak nastolit "lepší život", ať už jde o komunismus, náboženství nebo cokoli jiného.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 12:58   Citovat  

Minor napsal:
A kdy se ideologie, která v zájmu vyššího dobra, spravedlnosti, rovnosti, bratrství, nebe na zemi atd. začne zavírat lidi, střílet do nich, popravovat je atd., stává ideologií chybnou?
Lidi jsou lidi a každý pokus je nuceně měnit k obrazu svému končí průšvihem.
A to se týká veškerých násilných snah jak nastolit "lepší život", ať už jde o komunismus, náboženství nebo cokoli jiného.

Ze stejného důvodu nechápu nadšení z Evropské unie. Ona vlastně vytváří prototyp ideálního Evropana. Lidé, kteří se tomuto prototypu nechtějí podřídit, jsou perzekuováni a dá se říci až násilně nuceni se změnit. Jistě, nikdo mne nebije, abych si pořídil Octavii 1,2 Turbo (protože dle názoru EU je to ekologictejsi auto), ale na druhou stranu si už nemohu koupit CTR s dvou litrovou atmosferou.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:04   Citovat  

no já věřím že k tomu jednou lidstvo dospěje nebo prostě stávající civilizace zkolabuje, bude 3ww atp
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:06   Citovat  

No, u mě zatím EU vyhrává, protože si díky ní mohu ze zahraničí pořídit a zde provozovat auto starší 8 let, což jsem dříve nemohl, protože si to ohlídala česká automobilová lobby Úsměv
Pamatuju doby, kdy se za pouhé papíry na crx platilo 15000 Úsměv
Monty: tvůj pesimismus chápu a sdílím. Prožíváme labutí píseň Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:13   Citovat  

monty napsal:
no já věřím že k tomu jednou lidstvo dospěje nebo prostě stávající civilizace zkolabuje, bude 3ww atp

A čím dál víc se obávám, že to nebude politická válka, ale náboženská (islám proti všem).
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:21   Citovat  

monty napsal:
citace:
si myslíš že když bude práce povinná a jinak krim tak že půjdou Cikáni dělat tak to jsi asi velkej snílek ty klasickou práci západocivilizačního střihu nedělali nikdy(až na vyjímky) a výsledkem budou jen plný kriminály.tim myslim že budou lidi stejně remcat že tyhle vyžírky musejí platit ze svých daní-tedy žádná změna.to znamená že veškerá zloba na tyhle lidi je jen populismus

tak tohle přesně jsem věděl ale nenapsal-ono nahnat je do práce je jedna věc ale někdo je z něčeho musí platit aby tam měli pro co chodit a to soukromej sektor jen tak z dobrý vůle neudělá a stát kterej by to asi jako jedinej mohl tak je finančně v pr... a tudíž na to nemá
nakonec ale můj názor-žijeme si vcelku dobře to že nádáváme je českej sport.jako Cikány bych za sousedy asi určitě nechtěl a jsou tu spousty lidí kteří to tak maj a nadšený nejsou ale ruku na srdce kam by jste šli?v ČR je relativně velmi bezpečno-kterejkoliv vyspělej stát je podělanej strachy kde na ně jakej terorista zaútočí.komu vaděj Cikáni nastěhovali by se do Německa vedle Turků?do Francie vedle Arabů?do Ameriky vedle Kubánců apod?asi ne že?

ale zpět k tématu to že si Zeman dělá co chce je jen dáno tím že je mu to dovoleno a lidi akorát držkujou.radikální řešení nepřipadá v úvahu-jsme vyspělej národ a tudíž řešení jako v Egyptě a podobnejch parádách-střílení do lidí je nám cizí.mě se pro to že prezident je 4%(nevim jestli to slovo začínající na bu neni v rozporu s pravidlama zde na H-C Úsměv ) umírat nechce
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:27   Citovat  

Hellborn napsal:
A čím dál víc se obávám, že to nebude politická válka, ale náboženská (islám proti všem).

ono si skorem mužeš vybrat , jak před 2ww ,radikalizace nacionálních hnutí příklon "obyčejných" lidí k nim , dneska se k tomu přiklání degradace morálky od mládí (vidím ve škole u dětí , za nás by se řeklo spratek nevychovanej a dostal by nařezáno dneska je učitelka kráva a kluk div nedostane pochvalu že má ostrý lokty a v životě se neztratí ).
s náboženstvím myslíš obdobu křižáckých válek? myslím že spíš budou vznikat častěji menší konflikty , viz egypt
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2013 , 13:44   Citovat  

pudu zas makat , ještě
citace:
to že si Zeman dělá co chce je jen dáno tím že je mu to dovoleno
nedělá nic co by měl kdo právo mu zakázat , to že doposud byl prezident figurka bylo i dáno tím že byl volen sněmovnou , tzn tzv mandát od voličů měl jakoby následne .kdežto nyní se zvolil přímou volbou ,defakto tam mohl být kdokoliv bez vazby na politiku, tudíž má mandát přímo nezpochybnitelný (volilo ho tolik % ,přímo jeho osobu a nikoho jiného) a tudíž si myslím že má morální právo na věci pohlížet a řešit je agresivněji.
jinak by to bylo pokud by se do parlamentu volilo stejným způsobem ne strany ale jednotlivce ,najít xyz podpisů ,pak volby a pak z nich vyjde xy osobností za každou bude dohledatelně 10-20-30 nevím 100t voliču .a jak jsme psal ted zvolím defakto stranu a co si tam pak s lidma na kandidátce vytvořej ....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina