Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
4. Honda Prelude Sraz: 2012
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 10
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 19:28   Citovat  

PreludeZ napsal:
Moc si vazim tve nabidky, ale musim s diky odmitnout. Od zacatku to bylo avizovano jako pod zastitou OSHC a pro ucastniky zadarmo, takze by to k vam nebylo fer. Holt je to riziko, ktere jsem na sebe vzal a nevyslo to - pouceni pro priste.

Aceman: Diky za nabidku, zvazim to, ale obavam se ze spis budeme hledat nejakou lokaci blize stredu republiky.

Rad poslu taky nejaky prachy at v tom nejses sam přátele .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RadekGT je teď offline  RadekGT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 19:53   Citovat  

Též rád přispěju přátele . Jinak kousek od Pelhřimova je vesnička Kámen a u ní letiště, tam by to nešlo? VTEC
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 22:29   Citovat  

[quote="PreludeZ"]Moc si vazim tve nabidky, ale musim s diky odmitnout. Od zacatku to bylo avizovano jako pod zastitou OSHC a pro ucastniky zadarmo, takze by to k vam nebylo fer. Holt je to riziko, ktere jsem na sebe vzal a nevyslo to - pouceni pro priste.

Aceman: Diky za nabidku, zvazim to, ale obavam se ze spis budeme hledat nejakou lokaci blize stredu republiky.[/qu

Já myslím, že jsi na stejné rovině jako my ostatní co jsme se akce zůčastnili. Nevím, proč by jsi to měl zaplatit za svého sám, zvlášť pokud za to nemůžeš. Nevím, jak ostatní, ale já nemám finanční krizi, takže se rozhodně nějak musíme domluvit.

Též rád přispěju přátele . Jinak kousek od Pelhřimova je vesnička Kámen a u ní letiště, tam by to nešlo? VTEC

To jsem taky našel i něco jiného- tudy odkaz Problém je, že nevíme čí to je. To by někdo z tama musel domluvit s majitelem a to bude asi problém. Smutný
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 22:47   Citovat  

Ahoj, to co tu padlo v posledních příspěvcích, o tom jsem vůbec neměla tušení! Majitele bych se ráda zastala, že s ním nikdy nebyl sebemenší problém, cokoliv jsem po něm kdy chtěla, ať už se jedná o záležitosti HCV srazů nebo výrobu a ohýbání věcí na CRXmanův rám, je to hodnej a myslím i fér člověk. Že je to zaneprázdněnej podnikatel a má toho někdy víc, než by asi mohl zvládnout, to je možný, to i já ho musím uhánět, na to už jsem si zvykla. Kvůli vašim srazům jsem tak provolala už taky nemálo minut.. Ale za letiště a nějakou tu zábavu to stálo.¨
Ovšem, myslím si, jak už tu padlo, že lidi o letiště nestojí - však se podívejme na účast na okruhu z HD! ze 300 aut soutěžili v jedné kategorii 2, v druhé taky 2 a ve třetí 4. To je jak vtip.. že..

Nicméně abych to nezamluvila a abychom napravili rest z loňska, pošli mi údaje a částku (ach ta skleróza) do SZ nebo i sem, vždyť je to věc veřejná.. A já ti tu fakturu zařídím. Za loňský rok to už asi nepůjde, vystaví to asi do letoška.. Což by asi nevadilo.. Což?
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 23:54   Citovat  

Mexí, to jsou krásný fotky!! nejvíc mě rozsekala ta s bramborama.. typickej preludí sraz: Citroni a brambory HaHaaa

ten hněděj pejsek byl nádhernej!! Úsměv
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 18:50   Citovat  

mega1 napsal:
Ahoj, to co tu padlo v posledních příspěvcích, o tom jsem vůbec neměla tušení! Majitele bych se ráda zastala, že s ním nikdy nebyl sebemenší problém, cokoliv jsem po něm kdy chtěla, ať už se jedná o záležitosti HCV srazů nebo výrobu a ohýbání věcí na CRXmanův rám, je to hodnej a myslím i fér člověk. Že je to zaneprázdněnej podnikatel a má toho někdy víc, než by asi mohl zvládnout, to je možný, to i já ho musím uhánět, na to už jsem si zvykla. Kvůli vašim srazům jsem tak provolala už taky nemálo minut.. Ale za letiště a nějakou tu zábavu to stálo.¨
Ovšem, myslím si, jak už tu padlo, že lidi o letiště nestojí - však se podívejme na účast na okruhu z HD! ze 300 aut soutěžili v jedné kategorii 2, v druhé taky 2 a ve třetí 4. To je jak vtip.. že..

Nicméně abych to nezamluvila a abychom napravili rest z loňska, pošli mi údaje a částku (ach ta skleróza) do SZ nebo i sem, vždyť je to věc veřejná.. A já ti tu fakturu zařídím. Za loňský rok to už asi nepůjde, vystaví to asi do letoška.. Což by asi nevadilo.. Což?

Ahoj, nevedel o tom nikdo, protoze jsem to nikde nerikal a protoze jsem se to pokousel zaridit jeste nekolik mesicu po skonceni srazu nez jsem to vzdal... Nemam, nic proti tomu kdyz je nekdo hodne vytizeny, sam na tom nejsem o nic lepe, a vim ze ho musis uhanet i kvuli volnym terminum HPS (za coz jsme ti zavazani a priste bych si dovolil te pozvat alespon na obed jakozto drobnou kompenzaci Úsměv ) pripadne kvuli vasim HCV srazum, ale tohle mi proste prislo uz moc. I kdyz byl pan do telefonu vzdy OK, zaridit se mi to nepodarilo, asi nemam ty spravne proporce a atributy... Jestli mas vuli a chut to zkusit, staci mi faktura na pronajem letiste (jakekoliv datum) na castku 2000 a aby byla psana na OSHC takze:

Občanské sdružení Honda-club.cz
IČ: 26609959
Sídlo:
Vítězná 253
Komárov
267 62

Dekuju Megus přátele

to ALL: Dekuju Vam vsem za nabidky, jsem moc rad, ze nejen Hondari, ale hlavne preludari drzi spolu a umi nabidnout pomocnou ruku kdyz je treba. Nicmene i ted s velkymi diky odmitam, HPS je akce bez vstupneho a nikdy by me nenapadlo po nikom z vas dodatecne chtit nejake penize. Neni to castka, ktera by me polozila, jen me to zamrzelo a tak jsem si nakonec rekl, ze uz jsem prisel v zivote o vic. Vetsi vahu nez penize, pro mne ma vase pratelstvi a pokud to bude jen trochu mozne a budete mit zajem tak si dame letos 5HPS, at uz v Castkovicich nebo nekde jinde. je to dobrý
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 20:29   Citovat  

PreludeZ: je to dobrý
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 21:18   Citovat  

Taky se přidávám ke sbírce.Pokud letos PS bude (což bych rád) tak pokud nebude někde na druhé straně ČR tak tam rád protáhnu preludku.Sice to bude i tak štreka ale loni ta společnost za to stála. je to dobrý
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 22:33   Citovat  

mexicanka napsal:
Drazí,
fotky jsou zde: tudy odkaz
Moc se omlouvám, že jsem vám je nenadělila na Vánoce, ale říkala jsem si, že čím dýl se na ně těšíte, tím větší z nich budete mít radost.
Úsměv

Nádherné fotky ale nejvíc mě potěšilo.....První fotky- moje bývalé nejlepší C4G.Druhá a zase Velmi šťastný .Škoda ho.Bylo to nej auto co jsem měl.Sice staré ale parádní. Bueee
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 11:27   Citovat  

zalozeno nove tema, pokracujte prosim tam 5HPS
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka