Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 40
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 19:49   Citovat  

Bully: 1,8 TSI je dobra, no.....ovsem od kluku od nas ze servisu uz jsem slysel zpravy, ze prej ona legendarni poruchovost vyresena nebyla Velmi šťastný Dost me bavi i 1,4 TSI, pocitove je to minimalni rozdil, spotreba jeste nizsi, stejne tak i porizovaci cena. Ovsem co je zasadni problem, tak ta zadni naprava Smutný To je zlo, na 17kach kolech naprosta silenost....a to bych to ani nechtel videt na 18kach
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 20:05   Citovat  

crxmann napsal:
ok...uznávám, mohl jsem napsat že u PČR dělá, dělalo 90% hlupáků Mr. Green
tak díky, předsedo Velmi šťastný kouř
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 20:28   Citovat  

Přidám poznatek, jezdím do Prahy s materialem přes Krušovice, už asi 4 dny tam vidim stát střibrnou Fabii Ig s hrdym logem RS omlácenou jak dobytek a velkýma kolama, no dnes jsem pochopil proč tam stojí tak dlouho, při cestě do prahy sem viděl maníka že pod kapotou něco zapoměl a všechny věci vyndaval a ležel pod tím, hmmm divný Škoda v tíííslu by se neměla káknout je to přece peklostroj to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 20:31   Citovat  

1.4 TSI má nevlastni otec, jeli jsme do Žďáru nad Sázavou pro RSo fabii v kombiku s DSG, je pravda auto letí jak píchla samice od prasete, ale za to ta 1.4 tragedie, tupý řízení pomalý reakce na plyn a spotřeba 7-8 na 100 při dalničních 140-150 a tempomatu(ano jsem liný držet plyn proto ten automat)
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 22:15   Citovat  

gizmi napsal:
Sablos: spatny nakup - to ale nevypovida nic o kvalite. Golfa mam pres 5 let, 220t najeto a mam puvodni dvojhmotu, turbo (a ze fouka podstatne vic) i prevodovku a narozdil od Hond od vymeny po vymenu nedolejvam ani kapku oleje. Pokud dobre clovek koupi a rozumne se k tomu chova, tak sedlacke motory TDI vydrzi strasne moc. Proc tocit pres 5t otacek, kdyz to jede slusne i ve 3t a nezere to Úsměv Mraky lidi ma moznost naftu za par korun (narozdil od benzinu) a tak si to poridi. Jinak co se tyce hond kolem me, tak vetsina menila motory kolem 200t, nebo to huli a zere olej. Zkratka kazde ma sve a desne moc zalezi na tom, kdo a jak s tim jezdil. Mrk

hlavně doubře koupit, ano, ten golf byl naprosto bez poruchy, že Mr. Green
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 0:07   Citovat  

tohle téma mi jde do rány... ono... už tak uvažuju co koupit tak za rok za auto...a i když mě láká CR-V 2g... tak mě napadlo se kouknout co chcou za nového rapida fábku v kombajnu nebo roomstera.. cena jak cena ta by se snad i dala.. ale který motor zvolit??? Dnes má člověk možnost bud 1.2 HTP[dneš přejmenováno v rapidu na 1.2MPi!!!] a nebo 1.4 16V [ach ta spotřeba za nic-mám ted ekonoma c6g Velmi šťastný] a nebo 1.2 TSI... to sidělaj zadek ne ??? Malý motor, velký tlak... no nevím z toho nemůže nic dobrého vzniknout a co ty rozvodové problémy a lidem kolísaj otáčky a já nevím co ještě. Nevím jak vy ale od nového auta si za ty prachy žádá hlavně spolehlivost... a jako tak si říkám že než někde v čoudu z domu řešit potkanej motor, tak raději doleju olej do starší hondy. Tak to koukám! a jen tak mimochodem nejeden motor jim začal žrát olej... novýýý!!! No tohle... abych za 280000 Kč musel žít ve strachu zde nepřeskočí zub na rozvodech a jestli ezčne žrát olej... no nevím. Co myslíte vy ? Jaký motor do koncernu? to mi hlava nebere
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 0:43   Citovat  

Jagi napsal:
tohle téma mi jde do rány... ono... už tak uvažuju co koupit tak za rok za auto...a i když mě láká CR-V 2g... tak mě napadlo se kouknout co chcou za nového rapida fábku v kombajnu nebo roomstera.. cena jak cena ta by se snad i dala.. ale který motor zvolit??? Dnes má člověk možnost bud 1.2 HTP[dneš přejmenováno v rapidu na 1.2MPi!!!] a nebo 1.4 16V [ach ta spotřeba za nic-mám ted ekonoma c6g Velmi šťastný] a nebo 1.2 TSI... to sidělaj zadek ne ??? Malý motor, velký tlak... no nevím z toho nemůže nic dobrého vzniknout a co ty rozvodové problémy a lidem kolísaj otáčky a já nevím co ještě. Nevím jak vy ale od nového auta si za ty prachy žádá hlavně spolehlivost... a jako tak si říkám že než někde v čoudu z domu řešit potkanej motor, tak raději doleju olej do starší hondy. Tak to koukám! a jen tak mimochodem nejeden motor jim začal žrát olej... novýýý!!! No tohle... abych za 280000 Kč musel žít ve strachu zde nepřeskočí zub na rozvodech a jestli ezčne žrát olej... no nevím. Co myslíte vy ? Jaký motor do koncernu? to mi hlava nebere

Tsi motory podle me nemaji sanci vydrzet vetsi najezd.. A neni neobvykle, ze v ramci zaruky se po 50tis meni motor kvuli nejake zavade. Vyjde je to levnejc udajne...
Ja kdybych musel koncern tak radsi tdi nez tsi...

A nebo 1.4 16v a supnout to na plyn Úsměv)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 0:44   Citovat  

dle vyjadreni VW je motor 1,2 TSI dimenzovan na 250tkm ;P (do GO) Velmi šťastný zatim jsem videl jednu, co mela najeto 120tkm....a pravda, ze motor teprv druhej Velmi šťastný
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 1:10   Citovat  

no tak jsem tohle téma trochu pročetl i když ne celý na to nemám............. Velmi šťastný
Škodnejch jsem několik měl-1000MB,105,120,Filcka v naftě.a jediný auto který mě z toho bavilo byla stodváca užovka ale to bylo daný věkem-20 let.jenže tyhle suprtrůpr modely tady asi moc lidí dráždit nebudou pořádnej výtlem
Oct 1g není špatný auto až na tu bídu pro ty co seděj vzadu a pokud to nemá člověk na pokoušení vlastního osudu tak jako přibližovadlo solidní a co dělaj v Bolce dneska je mi celekm ukradený i kdyby to bylo nejspolehlivější auto na světě-nejkrásnější rozhodně nebude Velmi šťastný
jinak ano já jsem z těch co měnili ve 200 tis.km motor u Hondy.jenže z důvodu že mě prostě D15B2 přestal bavit Velmi šťastný tak se vyměnil za D16Z5........a nebylo to tak že bych byl mladej,blbej a chtěl bych bejt největší závodník jen jsem měl prostě pocit že mě už ježdění s 1.5 nebaví ale auto neprodám
na ostatní značky občas koukám a momentálně jsem jakože "zamilovanej" do Toyoty AE 86 Trueno což vyjadřuje to že mě celkově nový auta nezajímaj takže ať si každej jezdí v čem chce jen ať se na silnici nechová jako mentál...........
jo a aby to nevypadalo jako že jezdim ve 22 let starý jebce a závidim těm co maj nový auta tak jako druhý auto máme Mazdu 5 kterou využívá manželka a syn-já k tomu holt nemám ten cit a lásku
a bohudík u sebe sleduji že mi chybí vlastnost závidět-prostě dělejte si a kupujte si co chcete já to neplatim tak je mi to u... no prostě u někde
a naštěstí žijeme ve svobodný zemi kde si každej může říkat a hlavně psát co chce maximálně bude smazán nebo jinak potrestán(myslim teda zrovna tady)a nemusí se bát že když napíše něco nesprávnýho že bude sebrán švestkama připadně mu bude rozbita huba-za to druhý ale ruku do ohně nedám Velmi šťastný

jo a jestli je někdo nasr... na někoho že nemá rád stejnou značku jako on tak je to minimálně na konzultaci u lékaře.........každej ať si to přebere jak chce

jinak gizmi mě se teda taky trochu dotklo to s těma smažkama ve starejch Hondách a svědomí mám čistý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 10:00   Citovat  

LadyImagine napsal:
hlavně doubře koupit, ano, ten golf byl naprosto bez poruchy, že Mr. Green
Co na nem bylo spatne? Po 130t vytekle tlumice a spatny silent zadni napravy + rozvody? To jsou spotrebni veci a za tech mraky kilaku a prace co odtahal, jsem na minimalnich nakladech je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 13:33   Citovat  

rozumnej nazor od Peteza Úsměv
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 22:26   Citovat  

gizmi napsal:
Co na nem bylo spatne? Po 130t vytekle tlumice a spatny silent zadni napravy + rozvody? To jsou spotrebni veci a za tech mraky kilaku a prace co odtahal, jsem na minimalnich nakladech je to dobrý

co si tak matně pamatuju, tak to žralo vodu ne?
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.7.2013 , 22:11   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2013 , 22:33   Citovat  

Ten článek je... pořádnej výtlem
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2013 , 23:36   Citovat  

Spaceback vypadá o dost lépe a ta červenočerná kombinace OK

spaceback 2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
spaceback 2.jpg, 114.4 kB

spaceback 3a.jpg

spaceback 3a.jpg, 115.45 kB

spaceback 4.jpg

spaceback 4.jpg, 99.36 kB

spaceback 5.jpg

spaceback 5.jpg, 111.5 kB

spaceback 7.jpg

spaceback 7.jpg, 108.74 kB

spaceback 6.jpg

spaceback 6.jpg, 119.58 kB
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2013 , 9:49   Citovat  

Ajsik napsal:
Spaceback vypadá o dost lépe a ta červenočerná kombinace OK

zvenku dobrý, ale ten interiér je naživo materiálově jak ve fáčku... známý si to koupil, tak mě svezl... 1,2 HTP peklostroj kouř
   Návrat  
smidolinek je teď offline  smidolinek
PříspěvekZaslal: 16.7.2013 , 12:06   Citovat  

Už hodně dlouho jsem se tak nenasmál jako při čtení této recense.Okamžitě jsem to vytiskl a večer to dám ŠKODOVÁKUM v hospodě přečíst.Už aby byl večer.Možná mi tam natlučou ale bude to stát zato. pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2013 , 13:29   Citovat  

LadyImagine napsal:
co si tak matně pamatuju, tak to žralo vodu ne?
tesneni za 12,- Zavada jako prase je to dobrý Alespon jsem nechal udelat nove komplet rozvody, takze toho nelituju Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.7.2013 , 17:35   Citovat  

smidolinek napsal:
Už hodně dlouho jsem se tak nenasmál jako při čtení této recense.Okamžitě jsem to vytiskl a večer to dám ŠKODOVÁKUM v hospodě přečíst.Už aby byl večer.Možná mi tam natlučou ale bude to stát zato. pořádnej výtlem

OK pořádnej výtlem
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2013 , 22:07   Citovat  

Petr 78 napsal:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013070702

Tak to je ultramega headshot pořádnej výtlem
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 18:29   Citovat  

Tomuhle říkám RSo. je to můj sen, nejspíš bych se i Hondy zbavil kvůli ní. Se stydím

277691.jpg

277691.jpg, 495.24 kB

61427_skoda-130-rs-tuning.jpg

61427_skoda-130-rs-tuning.jpg, 309.89 kB

image.jpg

image.jpg, 78.01 kB

skoda-130-rs-wallpaper.jpg

skoda-130-rs-wallpaper.jpg, 1.57 MB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 18:31   Citovat  

Roverman napsal:
Tomuhle říkám RSo.

je to dobrý
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 21:24   Citovat  

RS - Radoby Sport
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2013 , 11:46   Citovat  

Roverman napsal:
Tomuhle říkám RSo. je to můj sen, nejspíš bych se i Hondy zbavil kvůli ní. Se stydím

jooo, to je ale pěkný žeano Úsměv

Sakul - RS = rychlejší škodovka je to dobrý
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 14:42   Citovat  

Už jsem se bál ,že jsem jediný komu se DSG nelíbí Úsměv tudy odkaz
Zvuk Messerschmittu jistě dodá majitelům RS větší sebevědomí na silnici pořádnej výtlem
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 14:50   Citovat  

hopit napsal:
Už jsem se bál ,že jsem jediný komu se DSG nelíbí Úsměv tudy odkaz
Zvuk Messerschmittu jistě dodá majitelům RS větší sebevědomí na silnici pořádnej výtlem

Jako majitel jedničkový RSa musím říct, že tohle je už ale fakt úlet to snad ne Dávat zvuk autu pomocí umělýho dozvučování, to už je fakt síla a nevím co si o tom myslet, jestli mám začít brečet nebo se smát zmatenej
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 15:45   Citovat  

gizmi napsal:

Takže Gizmi myslíš, že bych se měl připravit na vyteklé tlumiče, mrtvé siláče a praskající těsnění u svého City, když se jeho nájezd blíží ke 140ti tisícům ? I dont think so !!! Tlumiče účinost - 87, 89, 82, 83 dle testu který se dělá jako nadstandard při TK. Pán na obsluze na TK řekl, že výsledky nových vozů jsou +- 2 % okolo 90 Mrk To že neexistuje jediná vůle v silentblocích, nebo čepech ani zmiňovat nebudu. Brzdy fungují naprosto perfektně. A mezi výměnami oleje jsem nemusel ani kapku dolít. Takže o čem to tady sakra blábolíš ?

Ve většině případů když má Honda (nebo Toyota, Mazda, Subaru ...) technický problém, stojí za tím majitel (tedy spíš játro) co kálí na základní údržbu. Naproti tomu stojí koncern jež tady opěvuješ, který byl schopen nasekat hned trojci závažných výrobních vad do jednoho motoru a ještě ten motor vyrábět bez změn 12 let. Navíc to není ojedinělý případ - převodovky u Octávií 1,8T, vačky u TDI, turba u dieselů obecně atd atd atd. Navíc když se ukáže, že vůz od výše jmenovaných značek má výrobní vadu, tak výrobce dělá svolávačku a vše u vede do pořádku. Nevím o žádné svolávačce na HTP od VW kvůli katu nebo rozvodům.

V poslední době pokukuji po designu Škodovek, protože Rapid se mi líbí, O3 není zlá. Ale v životě bych nedal tolik peněz, za takhle zoufale průměrné auto.
   Návrat  
jayy je teď offline  jayy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 11:09   Citovat  

Ono to i možná pojede tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 11:26   Citovat  

Meethos: :o) Me neprijde rozhodne divny, kdyz po 130t a 10 letech odejdou u auta na nasich silnicich tlumice - to se na me nezlob Tak to valím bulvy Proste zalezi KDE a jak jezdis. Argumentovat "JA mam auto kde to je v poradku, hec" mi prijde ponekud divny Tak to valím bulvy Me trebas u 4 hond padlo Mainrele, u 3 hond padl rozdelovac, atd... Kazde auto ma sve a je divny, ze vetsina lidi ma na honde tuzing podvozek (a to serie funguje vetsinou o dost lepe, protoze malokdo odladi komplet auto)

PS: mam ted targu VTi v naproste serii stavu (je tu na prodej nekde v inzeratech) a co ta umi v zatackach na serii podvozku, to clovek zasne je to dobrý
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 16:03   Citovat  

jayy napsal:
Ono to i možná pojede tudy odkaz

Ty bláho, škodovka pojela Ferrari!
Ještě měsíc o tom řidič vyprávěl kamarádům v hospodě Velmi šťastný
   Návrat