Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 36 z 42
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:21   Citovat  

omg, běžte si na MoR nebo jiný fesťák ... tam vám po zdi tečou blujance, ho.na kolikrát na okraji hajzlu a smradu jak uvnitř ho.nocucu. Snad nejste z cukru, ne?? Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
georgino je teď offline  georgino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:31   Citovat  

cocks napsal:
No ale my byli ve stanu (v patek i v sobotu v noci) jen dva..ikdyz to mozna tak nevypadalo....kazdopadne cca 20kusu kibicu kolem stanu potesi..a ranni applaus slecne kdyz lezla ze stanu..jak z reklamy na MasterCard Velmi šťastný ..omlouvam se vsem, ktere jsme rusili,ale bohuzel ja jsem mesic v zahranici a jeden vikend zde tak jsme meli co dohanet HaHaaa

Aplaus byl za dobrej výkon obou ty sexuální predátore Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 22:08   Citovat  

crxmann napsal:
věř že si nikomu nechyběla. papa
Je to tam. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 23:11   Citovat  

Parker napsal:
Myslím, že to byla ironie Úsměv Proto ten smajlík

správně, čtu všechny příspěvky v týhle diskuzi a každej si tu malinovku vychvaluje Velmi šťastný
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 23:44   Citovat  

Zkoušela jsem hlavním organizátorům navrhnout nové místo pro konání HD. Parkoviště u nákupního centra Černý Most. Pro rejpavce ideálmí místo. Klimatizovaný areál s ochrankou, kino, restaurace, kavárny, WC s umývárkama, nevím jistě ale možná i kašna... co ty na to, předsedo muhehe
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 0:53   Citovat  

crxmann napsal:
Jen mi trochu děsí, že na obzoru není žádná nová krev, která by snad časem převzala štafetu. pifko

Problém je v tom, že organizátoři jsou za ty roky zavedení a chybí něco jako škola pro nové pomocníky dobrovolníky na více pozic (nebo alespoň takhle mi to přijde). To že někdo nechce mávat praporkem neznamená, že by nepomohl třeba na bráně kde by poznal, co tato práce obnáší a poznal taky lidi, kteří jsou úplně mimo právě z důvodu, že jsou celý víkend u vjezdu.

Pokud jde o tvou konkrétní pozici, ty budeš asi nástupce hledat těžko, ale nemyslím si, že je to nemožné. Lidí co mají dar od přírody sem tam hodit nevynucený trefný vtip tu okolo pár určitě je. Takže je to jen o jejich ochotě a následné příležitosti (vědět o jakou výpomoc je zájem).

Je to jen muj laickej názor ale právě dle některých názorů mi připadá, že s rostoucím počtem návštěvníků (tedy nováčků) se k akci začíná přistupovat jako k nějaké komerční akci (třeba fesťák) na kterou si koupíš lístek a pak jen kritizuješ co a jak bylo kde jinak. Jenomže tohle komerční akce kde by každý byl za vše placený není a je potřeba se s myšlením vrátit ke kořenům - základ je totiž i přes rostoucí účast pořád stejný. To jaká akce je závisí na nás všech. Protože to děláme my všichni pro sebe i ostatní.

hometuner napsal:
Parádní byla taky výstavka Honda veteránů, akorát mi skoro připadalo, že to moc lidí až tak nezajímá...přitom to byly krásný kusy.

osobně jsem je zanedbal. ale tak cca polovinu už znam a hlavní důvod bylo počasí. bylo to vysilující. Škoda že si tolik lidí odneslo stoly s lavicema ke stanům. nebylo pak v jedinym stinnym prostoru na čem sedět (z celý tý pyramidy tam ty stoly zůstaly asi jen 3 tudíž byly téměř pořád obsazený)

LK7R napsal:

+ Páteční noční dálkáče do davu a následná reakce majitele auta kouř Mr. Green

konečně jedna pozitivní reakce muhehe

Civinka napsal:
Zkoušela jsem hlavním organizátorům navrhnout nové místo pro konání HD. Parkoviště u nákupního centra Černý Most. Pro rejpavce ideálmí místo. Klimatizovaný areál s ochrankou, kino, restaurace, kavárny, WC s umývárkama, nevím jistě ale možná i kašna... co ty na to, předsedo muhehe

a stejně si rejpnu, ve svijanech se mi líbilo víc Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 1:24   Citovat  

Táákže,s přítulkou jsme byli spíš na kukačku,jenom odpoledne v sobotu.Místo konaní super,okruh naprostá bomba.Konečně auta v pohybu a dostávali pořádně za uši,tak to má být.Největší peklo Marfi a Padam s kompresorama,naprosto úchvatný. Catering taky super...Jo a měl někdo tu "malinovku"? byla úplně boží Je to tam.
BTW oba byla spanilka? asi jsem nějak přeslechl konání nebo nevím ale nakonec mi ani nechyběla,v tom počasí by byla spíš za trest Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 1:44   Citovat  

Mourl napsal:
BTW ona byla spanilka? asi jsem nějak přeslechl konání nebo nevím ale nakonec mi ani nechyběla,v tom počasí by byla spíš za trest Úsměv

Spanilka byla letos tak trochu fiasko. Do poslední chvíle (necelou hodinu před odjezdem) nebyl znám čas konání, na poslední chvíli došlo z důvodu slabší účasti ke změně a jela se jen verze A (což byl problém pro ty, kdo měli itinerář pro trasu B), chyběli blockeři (takže jsme se trhali) a část úseku kudy se spanilka měla jet byla uzavřená. Přesto všechno jsem si jí užil a těšim se na příští rok OK Pokud bude příští rok na spanilce podobný počet aut, začal bych uvažovat o doplnění o nějakou hromadnou zastávku abychom se pořádně ukázali Úsměv
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 6:31   Citovat  

83427 napsal:
Spanilka byla letos tak trochu fiasko. Do poslední chvíle (necelou hodinu před odjezdem) nebyl znám čas konání, na poslední chvíli došlo z důvodu slabší účasti ke změně a jela se jen verze A (což byl problém pro ty, kdo měli itinerář pro trasu B), chyběli blockeři (takže jsme se trhali) a část úseku kudy se spanilka měla jet byla uzavřená. Přesto všechno jsem si jí užil a těšim se na příští rok OK Pokud bude příští rok na spanilce podobný počet aut, začal bych uvažovat o doplnění o nějakou hromadnou zastávku abychom se pořádně ukázali Úsměv

program se prostě upravil podle toho, o co měli lidi zájem, řešilo se jak skloubit závody na okruhu + pauzu na oběd (který byl od-do) a spanilku

mimochodem jsi psal, že by lidi měli zájem víc se zapojit do organizace, ale jak jsem již psala, my tu zkušenost moc nemáme...

podle mě Svijany už byly poslední rok až dva nedostačující, a mně osobně se na tomhle sraze líbilo víc, že lidi měli víc času se zastavit na kus řeči, a já jsem mohla poznat víc lidí, než za předchozí 4 roky... taky mi přijde, že po nocích nebyl takový bordel, jako býval ve Svijanech, možná že absence bazénu odradila problémové jedince:-Ds
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 7:03   Citovat  

83427 napsal:
... Je to jen muj laickej názor ale právě dle některých názorů mi připadá, že s rostoucím počtem návštěvníků (tedy nováčků) se k akci začíná přistupovat jako k nějaké komerční akci (třeba fesťák) na kterou si koupíš lístek a pak jen kritizuješ co a jak bylo kde jinak. Jenomže tohle komerční akce kde by každý byl za vše placený není a je potřeba se s myšlením vrátit ke kořenům - základ je totiž i přes rostoucí účast pořád stejný. To jaká akce je závisí na nás všech. Protože to děláme my všichni pro sebe i ostatní.

Ano, tohle je celkové jádro problému...

Všichni to dělají dobrovolně a potom je třeba k tomu přistupovat stejně... Pokud chci něco kritizovat, měl bych být ochoten navrhnout jiné konstruktivní řešení a také se na jeho realizaci podílet...
Slova typu, proč bych měl něco dělat, já nejsem organizátor, platí pouze v případě, že je někdo jiný za tu práci placený!!!
Zase na druhou stranu, i když to dělá dobrovolně, ale špatně či to má nedostatky, je třeba mu to říct také, nicméně musím to podat pozitivně a být připraven na převzetí jeho pozice, protože celkem logicky je velká šance, že se na to příště vykašle...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 7:17   Citovat  

cheerion napsal:
program se prostě upravil podle toho, o co měli lidi zájem, řešilo se jak skloubit závody na okruhu + pauzu na oběd (který byl od-do) a spanilku...

Tohle byl prostě základní kámen problému... Vše skloubit... Proto nemohl existovat časový program...
1) přečtu-li si komentáře před HD, tak dojdu k názoru, že třeba jízdy přes most nebude jezdit skoro nikdo, neboť skok je nebezpečný
2) vycházím-li ze stejných zdrojů, tak ani na okruhu se toho moc dít nebude, neboť okruh je na prd, žádné únikové zóny, nebezpečný, takže zase toho moc jezdit nebude

No a s těmito reakcemi musím prostě pracovat...
Samo ze zkušenosti vím, že to tak ve skutečnosti není, ale pracovat s tím musím... Co když opravdu o jízdy na okruhu nebude zájem? Budou chtít jezdit spíš malý okruh, nebo mám pravdu a nakonec bude větší zájem o duální trať?
No a protože na tomto jsme se všichni logicky nedokázali shodnout, tak nakonec jsme to nechali otevřené a měnili to podle situace...

A spanilka se musela nacpat někam, aby příliš nekolidovala s programem na okruhu, jinak by na ni logicky nikdo nejel...

Kdyby se před HD nedělal kvůli okruhu takový FLAME, stejně tak jako kolem těch povinných přileb, pak bychom to měli všichni jednodušší, byla jednodušší registrace, školení i organizace, mohlo se začít dříve atd...
Jak jsem již psal, nakonec nebyla paradoxně ani jediná registrace RACE, tedy rychle bez přilby Úsměv

TAKŽE VLASTNĚ ZASE LZE ZA PROBLÉMY PODĚKOVAT NĚKOLIKA JEDINCůM, CO TU HYSTERII ROZPOUTALI A PAK STEJNĚ ANI NA HD NEPŘIJELI, NEBO TO DĚLALI JEN PRO SVÉ POŤEŠENÍ
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 7:37   Citovat  

cheerion napsal:
program se prostě upravil podle toho, o co měli lidi zájem, řešilo se jak skloubit závody na okruhu + pauzu na oběd (který byl od-do) a spanilku

mimochodem jsi psal, že by lidi měli zájem víc se zapojit do organizace, ale jak jsem již psala, my tu zkušenost moc nemáme...

podle mě Svijany už byly poslední rok až dva nedostačující, a mně osobně se na tomhle sraze líbilo víc, že lidi měli víc času se zastavit na kus řeči, a já jsem mohla poznat víc lidí, než za předchozí 4 roky... taky mi přijde, že po nocích nebyl takový bordel, jako býval ve Svijanech, možná že absence bazénu odradila problémové jedince Velmi šťastný

však já chápu, že program se ladil za provozu protože nikdo nemohl tušit jakej bude o co zájem a kolik času na co bude potřeba. Nikomu tady nic nevyčítam, jen konstatuju holej fakt, že zkrátka ještě ani hodinu před odjezdem jsi nevěděla jakej den se ta spanilka jede.

Ano lidé by se skutečně měli více zapojit do organizace a já osobně skutečně rád pomůžu jelikož jsem se osobně v sobotu celkem nudil. Pátek jsem dorazil, pokecal a popil ale sobota pro mě neměla moc náplň. normálně bych chodil po areálu a dělal fotky ale v tom vedru Tak to valím bulvy Klidně bych tedy místo toho celodenního pití piva dělal něco užitečnějšího (co by neobnášelo stát na slunci).

Lidi za váma lezli na pokec protože venku se nedalo bejt muhehe Nicnémě máš pravdu, že tento honday byl i pro mě více seznamovací než loňský a jsem rád, že jsem zase poznal nové lidi :hehe:
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:16   Citovat  

Civinka napsal:

Ano ano,jak jsme se bavili uz v nedeli,tak co udelat rovnou HD po skype on line? Kazdy si pujde kam chce a nemuze si na nic stezovat Hihi
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:25   Citovat  

Civinka napsal:

neohlášeně ale doufám.. prostě přijedem, zaberem jedno patro nebo 2 a čus pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:29   Citovat  

83427 napsal:
Ano lidé by se skutečně měli více zapojit do organizace a já osobně skutečně rád pomůžu jelikož jsem se osobně v sobotu celkem nudil. Pátek jsem dorazil, pokecal a popil ale sobota pro mě neměla moc náplň. normálně bych chodil po areálu a dělal fotky ale v tom vedru Tak to valím bulvy Klidně bych tedy místo toho celodenního pití piva dělal něco užitečnějšího (co by neobnášelo stát na slunci).

druhá věc taky je, že my tam všude máme plno našich osobních věcí, klubových věcí, peníze... takže i s tím je třeba počítat při výběru pomocníků, zase záleží podle typu "práce"... a co by neobnášelo stát na slunci? Taková práce by se o minulém víkendu hledala těžko!Velmi šťastný
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:30   Citovat  

crxmann napsal:
věř že si nikomu nechyběla. papa

já tomu věřím, vzhledem k faktu, že ani mě nikdo nechyběl kiss me
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:31   Citovat  

LadyImagine napsal:

KO KO KO
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:39   Citovat  

LadyImagine napsal:

Tak tim padem nechapu co sem porad lezes.... KO
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:43   Citovat  

jé, že by hádky? to nesnáším ... offtopic
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:56   Citovat  

Já nechápu, že vás všechny tady furt baví ztrácet čas komunikací s touhle fíčou?! Velmi šťastný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 9:08   Citovat  

Podle me skoda ze neprijela Cocks by ji ukazal zac je toho Rosenberg pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 9:09   Citovat  

Marfi napsal:
Podle me skoda ze neprijela Cocks by ji ukazal zac je toho Rosenberg pořádnej výtlem

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem OK
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 9:24   Citovat  

Kašlete na ní. Jí baví, že jí někdo odpovídá. Ona snad časem pochopí že není nic, veme si svého poslušného pejska (který určitě brzo zaštěká) za vodítko a potáhne na FB dál pomlouvat kdekoho, protože to lidi co nic nedokázali v životě prostě dělají.

Mi si dáme na tuto slávu škopek malinovky a budeme se těšit na další nehygienickej trapnej hoňdej meetallll
   Návrat  
Kitty je teď offline  Kitty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 9:28   Citovat  

Civinka napsal:

Ještě je možnost parkoviště Bila Prosek, na noc se zaviraji, ochranka, piti, jidlo taky , wc taky , stany v parku pratelstvi a kdyz to zaridis muzes prespat u nas na gauci s vyhledem na parkoviste na svuj vuz Velmi šťastný
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 9:44   Citovat  

Co se spanilky týče, tak to byl letos skutečně trochu chaos, Lubosh mi dopředu najel trasu, za což mu ještě jednou oficiálně děkuji, nicméně jak psal Dany, vše se muselo průběžně dolazovat dle toho, jak se vše opravdu vyvíjelo, takže se nakonec ukázalo, že původně Luboshem najetá 75km trasa se prostě časově nestíhá a já tedy v pátek ráno s Alčou najížděl novou, zkrácenou verzi a na poslední chvíli vytvářel nové itineráře. To se ještě stále počítalo s tím, že pojedou "tradičně" 2 kolony jedoucí proti sobě a rozdávaly se tedy u vjezdu oba itineráře. Jak ale už bylo zmíněno, o závody byl nakonec větší zájem, než se dle vašich reakcí v diskuzi před HD očekávalo a navíc jsem průběžně procházel kemp a ptal se lidí na zájem o spanilku, takže se muselo hodně zaimprovizovat a nakonec se zvolila jen trasa A, protože prostě stačila. Samotný start spanilky byl ohlašován už někdy 2 hodiny předem a pak ještě několikrát upomínán, dokonce jsme ještě akčně posunuli start o půl hodiny dál, protože jsem věděl, že bysme ujeli klukům, kteří chtěli jet a byli by zrovna v původně plánovaném čase startu (11:00) na trati. Ano, dělalo to trochu zmatky, ale stačilo lépe poslouchat co Pepa hlásí.
Co se samotné spanilky týče. Bohužel kvůli mnohem frekventovanější komunikaci, na kterou jsme vyjížděli, nešlo udělat to, že bych já zastavil čelo spanilky kdesi vepředu a počkal na echo od brány, až mi zahlásí, že jsou všichni z kempu venku, protože jsme prostě nemohli 3km komunikace zastavit. Takže jsme se rozjížděli cca 30km/h rychlostí a spoléhali s tím, že celá kolona plynule vyjede z kempu ven a poskládáme se za jízdy. Od Dejfa, kterej zastavoval dopravu na výjezdu z kempu ale vím, že musel nejen zastavovat auta na komunikaci, ale taky popohánět/vyhánět auta z kempu. Lidi prostě nevyjížděli plynule, ale z bůh ví jakého důvodu se zastavovali a tím se kolona slušně roztrhala už na samotném počátku. Takže ikdyž na každé křižovatce opravdu byl stoper (a že šlo snad krom Vespuli o velmi zkušené spanilkáře, kteří ví jak to na spanilkách chodí), byly rozestupy tak obrovské, že stopeři vyhodnotili že už nikdo další nepojede a křižovatku odblokovali.
Chyba byla, že neměl každý ten správný itinerář (ikdyž se itinerář trasy B dal taky použít - mapa zde byla a posloupnost křižovatek byla prostě opačná) a my už kvůli problémům se stávkující tiskárnou nestíhali dotisknout itinerář Trasy A pro každého, že by dodatečně každý dostal při výjezdu na spanilku), myslím že je na zvážení každého, zda opravdu chce letět rychle za těmi před sebou nebo sundá nohu plynu a užije si to dle itineráře poklidnějším tempem. Já v čele ale držel neustále rychlost 40-60 km/h, max. jsem se "rozvášnil" na 70 asi na dvou dlouhých rovinkách.
Každopádně zvažujeme, že spanilku prostě už definitivně vypustíme. V nové lokaci je plno jiných, atraktivnějších programů, které jsou ve výsledku bezpečnější než spanilka. Ikdyž to letos byla jedna velká improvizace, protože prostě s novou lokací a novejma atrakcema (okruhové jízdy) nebyly žádné zkušenosti a jsem naprosto přesvědčen, že díky letošním zkušenostem by to napřesrok bylo vše již bez komplikací a ve standardu velmi velmi blízkém lety vyladěnému Svijanskému Újezdu, bude rozumnější spanilé jízdy jednou pro vždy přenechat historii.

Chtěl bych tímto ještě jednou moc poděkovat jak Luboshovi za naplánování spanilky, tak Jirkovi a Fun_Thomasovi za následné vytváření itineráře, hellbíkovi za to že mi s tímto vypomohl, když jsem pro jiné organizátorské aktivity nestíhal...a v neposlední řadě všem stoperům. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 9:55   Citovat  

Ono to s tím výjezdem z kempu nebylo tak jednoduchý, nás tam Dejf popoháněl, ale já si kvůli tomu nezničím auto, odjezd z kempu byl přes slušnej rantl a se sníženým autem to bylo tak tak, to nemluvím o tom, že tam byl bordel (písek, kameny) a nehodlal jsem tomu za mnou rozbít okno, když bych za to trošku víc vzal Úsměv Každopádně hlavní fiasko bylo hned za výjezdem, kde to každej rozhulil a např. kolona předemnou jela za kempem furt rovně a pak jsme se všichni otáčeli v přilehlých uličkách, i díky tomu se celá spanilka dost roztrhala Velmi šťastný Jak se říká "jedeme sborem, všichni za tím prvním volem" Velmi šťastný Ale potom co jsme se otočili, tak jsme jeli normálně předpisově, nikde jsme se nenaháněli jak vocasové Úsměv
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 10:35   Citovat  

crxmann napsal:
Kašlete na ní. Jí baví, že jí někdo odpovídá. Ona snad časem pochopí že není nic, veme si svého poslušného pejska (který určitě brzo zaštěká) za vodítko a potáhne na FB dál pomlouvat kdekoho, protože to lidi co nic nedokázali v životě prostě dělají.

Mi si dáme na tuto slávu škopek malinovky a budeme se těšit na další nehygienickej trapnej hoňdej meetallll

OK i bez jsme se luxusně bavili a o zábavu nouze nebyla Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 10:41   Citovat  

No já spíš přemýšlel, než tu spanilku zrušit, jestli ji nepřesunout na neděli... Tam je dost prostoru, pokud tedy nevyhodíme sprinty... Lidi by si od 9h potrénovali sprint, pak třeba od 10h spanilka a závody ve sprintu by se udělali od 13h, to by se dalo stíhat a moc by se to nekrylo, ale problém je i v tom, že na neděli zůstala asi 1/3 kempu a na sprint přijelo jen pár nových aut.

Takže buď vadila dráha 350m (ačkoli zase naprosto luxusní řazení a zpáteční plynulý návrat po dojetí sprintu, nikde se nic neštosuje), nebo to bylo tím strašným horkem, nebo prostě už o sprinty není takový zájem...

Pokud bude registrovaných 100aut na sprinty a dáme startovné řekněme 150kč, pak jsem asi i schopen zajistit dráhu kompletní 402m, ale pokud bude zase 34aut, tak je to nesmysl, neboť jen těch 300m dráhy navíc přikoupených na neděli teď stálo asi 6tis, což 34aut zaplatit nemůže Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 11:45   Citovat  

[quote="Dany" nebo to bylo tím strašným horkem, nebo prostě už o sprinty není takový zájem...[/quote]

tohle je alespoň pro mne důvod odjezdu v neděli kolem 11 hodiny.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 11:48   Citovat  

Sprint:z me strany nebyl zajem z duvodu vedra a tudiz i setreni auta .
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina