Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 33 z 42
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:29   Citovat  

zitnyp napsal:
PS: jsem rad, ze tiskarna pomohla a internet taky, jsem kazdou chvili koukal jak pribejva pocet pripojenych, delali me radost, ze to nebylo jen tak pro nic za nic

myslím, že spousta z nás by bez netu celý víkend nepřežila Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:30   Citovat  

však řikám, příště je to dobrý KO
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:33   Citovat  

cheerion napsal:

Někdo tu o mně mluvil? Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:38   Citovat  

zitnyp napsal:
ono by stacilo si uvedomit, ze spanilka neni praseni po okreskach...

ve skupine co jsme se ztratili (mozna spis odtrhli Velmi šťastný), tak jsme pak jeli pianko a myslim si, ze ok... Dulezitej fakt u spanilky je, ze by si kazdy mel hlidat auto za sebou a to by mu nemelo ve zpetnych zmizet...

vedl jsem spolu s navigátorem Luboshem tu skupinu co se odtrhla. Zpočátku jsem jel 40-60km/h aby nás co nejvíc aut dojelo a vypadalo to pro místní obyvatele vísek jako spanilka a ne jak ilegální závody. Na nátlak ufouna jedoucího za mnou jsem pak zvolil takové výletnější tempo (cca 80 km/h). Co se mi doneslo tak se názory na spanilku celkem liší. Každopádně mě to i tak bavilo a rovněž mě bavila účast na nočním závodě (jen jako doprovod na kontrolním bodě) a rád příští rok pomůžu trochu víc.

Ohledně názoru na honday jako takový... Dokonalý to nebylo ale myslim si, že každý dělal co mohl a na to bychom měli myslet především. jednalo se o nové nevyzkoušené místo v extrémním počasí a vzdávám hold všem kdo pro nás ostatní něco dělali (ať už víc nebo míň). OK
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:44   Citovat  

83427: ano, puvodni tvoje tempo me prislo presne takovy "spanilkovy" a na tuto udalost naprosto idealni, zamerne jsem se pak zacal vam (tobe a tomu oranzovymu ufounouj) ztracet, aby jste zpomalili a bylo to ok... Nemel by byt asi problem spanilky rozdelit do kategorie "jsem prase a pojedu nelegalni zavod" a "jedu spanilku proto, aby jsme se ukazali s rychlosti 40-50kmh"

druhou zminenou kategorii mile rad v Kralovehradeckym kraji povedu, ale prvni at si pripadne najde sveho "vudce"
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:46   Citovat  

cheerion napsal:

my co mame od dvou operatoru dost mobilnich dat, tak by nam to bylo jedno, ale co bych pro Vas neudelal, kdyz to bylo v mych silach Úsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 0:02   Citovat  

Ještě, že sem tam nebyl ... bez bazénu a navíc toiky, ve kterých prej byly dokonce výkaly naštvanej to snad ne
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 0:13   Citovat  

Bubaak napsal:
však řikám, příště je to dobrý KO

Víš co, máme každý rok tu zkušenost, že se nabízej lidi, že pomůžou, ale realita je pak často jiná, nebo pomůžou 1-2x a pak se vypaří. My ale potřebujem vědět, že ten člověk, co to chce dělat s námi, je fakt spolehlivý a nevykašle se na to během víkendu. Přináší to s sebou i omezení - nemůžeš si tolik pokecat s přáteli a ten sraz si nemůžeš užít na plno. Nemluvě o úklidu, v neděli už jsou všichni "unavení". Kdo se fakt chce podílet, dostane zelený triko Pořadatel a je aspoň vidět, když někdo z týmu potřebuje pomoct, tak ví, na koho se obrátit.
Já jsem párkrát zneužila 2bepa, když jsem něco potřebovala, protože ho jako jednoho z mála znám a vím, že je ochotný. A jednou, myslím, Lojzíka. Úsměv
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 0:19   Citovat  

zitnyp napsal:
83427: ano, puvodni tvoje tempo me prislo presne takovy "spanilkovy" a na tuto udalost naprosto idealni, zamerne jsem se pak zacal vam (tobe a tomu oranzovymu ufounouj) ztracet, aby jste zpomalili a bylo to ok... Nemel by byt asi problem spanilky rozdelit do kategorie "jsem prase a pojedu nelegalni zavod" a "jedu spanilku proto, aby jsme se ukazali s rychlosti 40-50kmh"

druhou zminenou kategorii mile rad v Kralovehradeckym kraji povedu, ale prvni at si pripadne najde sveho "vudce"

jsem téhož názoru. kdyby šel vrátit čas, některá rozhodnutí bych vyhodnotil jinak. třeba hned to první, kdy mi lubosh oznámil, že "tady bysme měli odbočit vlevo" zatimco jsem stíhal preludy předemnou ve víře, že následují toho, kdo jede před nimi a že se možná jedná o změnu trasy. věřím totiž, že by se auta za mnou chytly správné trasy a nedošlo by k tak markantnímu rozdělení (tady vše zkomplikovalo rozhodnutí, že se pojede jen trasa A (já měl béčko takže rozpis byl najednou spoustě lidí včetně mě k ničemu). Rovněž s tou rychlostí bych si byl asi jistější a neměl dilema jestli se snažit za každou cenu myslet "na ty vzadu" a jet pomalu nebo se jí snažit dělat příjemnější těm, které mám za sebou a je na nich vidět, že se nudí.

Pro ty kteří jsou stejně vyšťavení a spálení jako já (to bude noc) tady mám jednu skladbu. Vzpomněl jsem si na to když jsem se viděl v zrcadle

Odkaz

Jo a sorry za ty páteční dálkový světla Se stydím
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 2:08   Citovat  

zitnyp napsal:
PS: lidi zavislaku na internetu bylo 119 (resp. tolik ruznych zarizeni), takze jsem rad, ze jsem mohl mimojine pomoct i treba timto Úsměv

Připočítej si 63 unikátních zařízení, co se mihly na mé wifině a natahali asi 1.7GB dohromady Úsměv
   Návrat  
Džejn je teď offline  Džejn
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 7:47   Citovat  

Blondis napsal:
Jo to já vím, ale né každy může do rybnika či tak, a co jsme slyšeli, tak prý zrovna úplně na koupání nebyl,což neříkám že je to pravda pač sme tam nebyli. však mě to bylo jedno , v poledne jsme odjížděli pryč. Úsměv

Ty i millhauz se furt oháníte tím, co jste slyšeli... Měli jste se jít podívat Úsměv
   Návrat  
Kitty je teď offline  Kitty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 8:16   Citovat  

Co se tyka rybniku nevim kdo rika neco o tom ze byl spinavej. Normalne mivam potize z rybniku (vyrazky) a nemam na sobe ani jeden pupinek (mimo tech od komaru). Kdyby nebyli nekteri lini se projit, tak tam byla zanesena ricka, za tim rybnik s trochou listi a za nim uplne uzasne cistouckej rybnicek, u ktereho bylo jen par lidi a dalo se skvele zaplavat, ochladit se a odpocinout si. Kdyz pojedete k mori tak taky nemuzete pocitat s timze bude ciste jako vychlorovanej bazen ale kdzy jsme u toho , nekteri lide zas maji potize z pripravků, ktere se davaji do bazenu...
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 8:16   Citovat  

Konečně mám taky trochu času...před organizátory a Danym smekám!!! Fakt paráda a ještě když si představím, že tomu obětujete vlastní drahocený čas a finance...to se dnes moc nevidí, takže je to dobrý a díky Vám!
Byl to můj 3. Honday a musím uznat, že byl nejlepší je to dobrý Svijany tomu letošnímu nesahají ani po kotníky, takže doufám, že příští rok bude Hday opět na Czechringu. Catering jak bylo psáno luxusní, úplná zbytečnost tahat s sebou gril a pohybovat se tak jen v okruhu 3m od stanu. Toiky vevnitř sice smrděly (nebylo to nic nepřekonatelnýho), ale byly rozhodně čistý a svůj účel splnily na 1ku, ti co s tím měli problém, by se měli nad svou zhýčkaností trochu zamyslet...koupání v dosahu 10 min pěší chůze -> krásné čisté rybníky. Co se týká hluku, tak už z mého 1. Hdaye v roce 2010 jsem se ponaučil, že největší bordel byl v noci z pátka na sobotu...od té doby jezdím na Hday v sobotu brzo ráno a sobotní noc už je vždy v klidu, páč tahouni jsou odpadlí je to dobrý Nehledě na to, že letošní prostory byly letos natolik rozsáhlé, že si člověk klidné místo bez problémů našel a nemusel tak být v centru bordelu, ve Svijanech nebylo úniku Mrk
   Návrat  
Sten-li je teď offline  Sten-li
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 8:31   Citovat  

Za mě musím vzdát hold pořadatelům, že dokázali v nových podmínkách udělat OPĚT skvělý Honda onday. Celé jsem si to moc užil. Stále bylo co dělat a na co koukat šuk VTEC
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 8:42   Citovat  

Neviděl někdo moje hlasivky?

Kritiku bereme, výmluvy na počet organizátorů, vedro apod. jsou jen výmluvy. Člověk by měl naplno dělat co dělá, protože počítat s tím, že bude mít druhou šanci se kolikrát nevyplatí.

Hodnocení :

Pivo ****
Malinovka *****
Jídlo *****
Produkce ***
Okruh *****
Sprinty ***
Holky ****************************************************************

PS: někdo ukradl Banner co byl u brány do areálu a směrové cedulky.
Jestli to byl nějakej hondař, tak ať shnije v pekle a soičiro ať ho v noci chodí strašit
Chápeš!

Jo a ještě osobní poděkování Hondzovi za zapůjčení jeho bílého závodního C5g. Těch pár koleček jsem si užil a namotivovalo mi to k dokončení svého závoďáka.
Nemá někdo natočený moje skandinávský švihadlo před ..tribunou..? To auto mi neskutečně sedlo a bavilo.
OK OK OK OK
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 10:15   Citovat  

Přidám jen pár reakcí, neboť jsem po celém víkendu úplně KO a upřímně se přiznám, že se mi reakce lidí nechce ani moc číst... Dobrovolníků se našlo asi osm a lidí s chutí pomoci také jen pár. Ti všichni odvedli úžasnou práci pod parným sluncem a já bych všem chtěl strašně poděkovat. Až na úklid, kdy nás na všechno zůstalo nakonec jen sedm...

ToiToi ... Kalkulace počtu přišla od firmy, takže mi jsme v tom trošku nevinně. Dokonce navíc jsem Toiky nechal s Daverem ještě v pátek odpoledne převést k tomuto hangáru zezadu a tím tam šlo sluníčko pouze odpoledne a celé dopoledne byly ve stínu, víc jsme pro to udělat nemohli, bohužel nikdo nepočítal s takovým vedrem, které bylo opravdu extrémní (mohu to potvrdit i z celodenní inspekce asfaltové dráhy okruhu)
A DRUHÁ zásadní věc, která hrála roli je, že všichni vyhrožovali jak nepřijedou, tudíž se počítalo s max. 500 lidmi, jako bývá ve Svijanech a ono bylo, jestli se nepletu, historicky NEJVÍCE lidí a dost jsme předpoklady překročili...

Na příští rok máme možnost vzít jiné ToiToi, které jsou větší a mají i umyvadlo uvnitř, ale zase je to jen otázka ceny, takže uděláme to klidně luxusnější a vstupné bude dvojnásobné, což bude taky špatně, protože ve Svijanech ........ Nechce se mi to omílat....

Co se týká sprch... Ano udělali jsme zase vše, co bylo v našich silách. Vše je o penězích... Ti co jezdili po okruhu si v zadní části pravděpodobně všimli složeného bazénu, který by bylo možné mít (cca 20tis s instalací a naplněním), v hangárech je asi 10 sprchových nerezových deseti-koutů včetně obřích bojlerů na teplou vodu (zase asi 20tis kompletní jedna instalace s následným úklidem), je tu prostě mnoho možností, ale jde o prachy. Je třeba si uvědomit, že zde je možné udělat akce rozsahu Hip-Hop Camp, Rock For People a podobně, kde je za víkend přes 10tis lidí, ježe tyto akce mají rozpočet několik milionů korun a my pracujeme se stotisícem Smutný

Takže můžeme mít sprchy za peníze, aby se zaplatili, bazén za peníze, nebo vyšší vstupné, ale to se prostě zase bude hanět také a bude to pak prázdé... Ano část rozpočtu bere možnost okruhového ježdění a proto není možno mít levně bazén jako ve Svijanech, ale upřímně, co jiného tam je???

Počet aut a lidí nám dává informaci, že to nebyl krok špatným směrem, ať již příští HD bude kdekoli, a říká nám jasně, že Hondaři jsou stále lidi s benzínem v krvi...

BunGee napsal:
... Druha vec je Casovej harmonogram veskeryho programu. na jednu stranu chapu ze jsete museli silene improvizovat, ale ruku na srdce, byl v tom silenej chaos a nekam si odskocit abych nepropasl neco, co jsem propasnout nechtel proste neslo.
...

Ossi napsal:
...Jediny co bych vytknul, tak ze nebyl neco jako program na jizdy na okruhu. Clovek moc nemel moznost si zjsitit kdo ted jezdi, kdy pojede jeho skupina, kdy se pojedou dualy a tak... Pro priste by mozna bylo fajn k zakoupenym jizdam prilozit malej letacek s casy akci na okruhu Mrk
...

Chaos v tom rozhodně nebyl, to musím nesouhlasit, jelo se naprosto přesně podle plánu (který jsem interně měl několik týdnů předem zpracován), ale nedá se to přesně časově odhadnout, vysvětlím hned následně... Ale blokový harmonogram byl na netu dopředu, jen bez časů, a toho jsem se celý den držel...

Je to prosté... Nedalo se totiž odhadnout, kolik aut přesně bude jezdit, dále většina lidí byla na okruhu poprvé, tudíž jim orientace, nájezdy na start a další drobnosti trvají déle, než bych čekal...
Mohl jsem jít tedy buď cestou, že budu dělat bloky v pevných časech, sice by se stihlo i víc jízd, ale zase by lidi nejezdili čistých 15minut. Takže bych dostal vynadáno za to, že to mělo být 15min a bylo to je 11m 38s...
Takže já vždy s celým blokem lidí najel, zkontroloval je a teprve potom začal běžet čas. To někdy trvalo 3min a někdy 8min, ale nikdo nemůže mi nemůže vytknout, že by nejezdil 15 minut, ale daní za to byl časový posun a menší počet jízd...

Bubaak napsal:
až na třičtvrtě soboty byl Hyunday povedený ...
... tentokrát vím že slibům a informacím některých org nemám věřit...

Chtělo by to asi trošku rozvést, v těch jinotajích se třeba já totálně ztrácím...
Nicméně v souvostlosti s Tebou mě napadlo, jak se řešilo ježdění na okruhu v přilbách, jak velký to byl před HD problém, jak složitě jsem kvůli tomu musel vymýšlet pravidla,... A SVĚTE, DIV SE... Udělalo se pouze 12!!! registrací NORMAL, tedy lidí, co si chtěli okruh projet za mnou, z nich se pak polovina nechala přeregistrovat na UNLIMITED, neboť sehnala přilbu a nakonec nebyl ANI JEDEN ČLOVĚK, KTERÝ BY CHTĚL JEZDIT v kategorii RACE, tedy rychle bez přilby, asi 4 lidi, kteří o to měli zájem při registraci jsem já spolu s ostatními přesvědčil, že to není optimální a vždy si přilbu sehnali... Proč to najednou šlo BEZ KECů nevím, ale každopádně za to všem děkuji. Je to jedna z věcí, která přispěla k tomu, že nebyl ani jeden karambol či šťouchanec a ukázalo se, že kdo umí točit volantem, je pro něho CZECHRING bezpečný i při jízdě naplno !!!
Za to já osobně všem děkuji a zaslouží si můj obdiv...

No poslední poznámka je ještě ke kategorii NORMAL... Myslím si, že obavy z kroužení na okruhu za mnou se ukázaly jako liché, zase to je o lidech, pokud jel za mnou někdo, kdo řídil správně a s přehledem, brzdil jsem ho jen v exponovaných místech a jinak ho nechal si trať také vyzkoušet, šlo jen o to, aby se v provozu bez přileb nepředjíždělo a já to měl alespoň trošku pod kontrolou... Nakonec to byl blok, o který byl docela zájem a jezdili za mnou i lidi z UNLIMITED, když si chtěli prohlédnout stopu. Měl jsem dokonce jednu skupinku rozumně se chovajících a zrovna jen asi 6 aut, tak jsme dokonce jezdili ve stylu učení se stopy, tzn, že na cílové rovince vždy auto jedoucí za mnou nechá všechny předjet, aby se za mnou všichni vystřídali, byl o to docela zájem, příště budu řešit takovéto věci ne kraviny ohledně přileb, ty prostě budou již navždy povinné a jediné dvě kategorie budou NORMAL a UNLIMITED se stejnými pravidly...

whizzz napsal:
... nejpřekvapivější negativum bylo že nebyl dán - nebo teda já alespoň nedostal a nevím o tom že by byl - pevný program. Myslím, že ten by každý měl dostat vytištěno u vjezdu, aby se pak furt nemuseli nahánět organizátoři a ptát se, jestli se stihnu jít vykoupat atd...

Již jsem to vysvětloval, snažili jsme se to s CRXmanem vyhlašovat dopředu jak nejpřesněji to jde...
Kdyby byl pevný program, lidi by mi nadávali, že jezdili kratší dobu, aby se časový harmonogram stihl, nebo by mi nadávali, že měli jet už před 1m32s nebo že jejich blok byl o 7m předsunut a oni se nestačili vrátit...
Prostě bohužel, v takovémto počtu to nejde dát pevně, věřte, že jsme v tom chaos neměli a udělali to nejlépe, jak to šlo, ačkoli se Vám to nezdá a HLAVNĚ KVůLI VÁM, ačkoli chápu, že toto pochopit zase asi Vy nemůžete, protože si neumíte představit to zákulisí...
Pokud se to dělá na přesný čas (jako třeba RallyShow) je to hlavně kvůli divákům, aby věděli co a jak, ale trpí jezdci, protože doba jízdy na okruhu se zkracuje na časový harmonogram...
Pokud se to dělá prio jezdce, jako byl formát HD, nejsou pevné časy, ale nikdo není zvýhodněn...
JINAK TO PROSTĚ NEJDE ...

zitnyp napsal:
whizzz: duvod proc nebyl program vidim v tom, ze se nevedelo jak se co bude stihat atd. Skoro bych rekl, ze min lidi bude rejpat, ze neni program, nez ze by to bylo hodku ve skluzu, ale co neni, muze za rok byt Mrk

Přesně tak... A pak by se říkalo, jaký v tom byl totální chaos, protože to co mělo začít ve 13.30 začalo až ve 13.38 Úsměv

Dokonce i trať pro sprinty jsem na poslední chvíli předělal v neděli po deváté ráno, aby auta nemusela na konci stát pod tou výhní, kterou jsem měl možnost na vlastní kůži vyzkoušet, ale plynule se vracela díky dispozici CZECHRINGU zpátky na start, ale daní za to byla kratší dráha (není zase problém udělat sprinty s registrací za 300,- a vzít ještě kus dráhy navíc, ale vzhledem k letošnímu nezájmu o sprinty nevím, nevím...

NO a nakonec ještě k duální trati a skoku!!!
Ačkoli tu bylo před HD byla jízda odsouzena k vytvoření vrakoviště, hlavně tedy ten neskutečně nebezpečný skok, kde auta dopadají kotrmelcem na střechu a ta úzká hnusná trať bez únikových zón, kde musí každý během jednoho kola minimálně každý prorazit výletem mimo trať jedno kolo a zadním nárazníkem posunout alespoň jeden betonový zátaras,...
No zkrátka se ukázalo, že to jsou jen KECY a musím všem ještě jednou moc poděkovat za ukázněnost, i když vyjjímky se najdou, hlavně za používání těch přileb, no a ještě jednou zopakovat, že se nám za celý víkend nic nestalo, neměli jsme ani jeden karambol a na skoku si nikdo také nic neudělal.
Co se týká toho Accorda, majitel sám nakonec přiznal, že nedodržel doporučovaných 50km/h a jel výrazně vyšší rychlostí, dle mě to bylo minimálně 65km/h, mám důkaz ve formě fotky co dám na H-Dnes, naštěstí to odnesl jen již trošku načatý spodní kryt pod motorem...
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 10:22  Naposledy upravil Slivka dne 31.7.2013 , 22:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vážení organizátori, toto bol náš prvý Honday a musím povedať, že to bolo vo výsledku skvelé Je to tam. je to dobrý
Neviem si ani predstaviť, koľko práce sa za tým všetkým skrýva a klobúk dole, že ste to všetko stihli zariadiť a nenechali sa odradiť bandou frflošov, ktorí všetko ofrflú bez toho, aby to aspoň skúsili. Za mňa a moju priateľku ďakujeme a ak budem mať Hondu aj budúci rok, tak sa určite zúčastníme.

Dovolím si niekoľko postrehov:
  • WC - ToiToi: musím povedať, že ich v areáli nebolo cítiť. Osobne som ich nepoužil ani raz, pretože potrebu číslo 1 som vykonával v kríkoch no a potrebu číslo 2 som chcel vykonať len raz a na nešťastie tesne pred vyprázdnením a čistením WC, takže už boli dosť plné a vo vnútri bol slušný puch. Ukázalo sa, že som citlivka a jednoducho som to nedokázal. Ale nemal som problém sadnúť do auta a zájsť si VTEC na pumpu a tam potrebu vykonať. Za to, že som citlivka v žiadno prípade nemôžu organizátori a myslím si, že všetky citlivejšie povahy to mohli takto riešiť miesto frflania, že tam nepôjdu kvôli ToiToikám. Väčšina ľudí ale problém nemala a ToiToi normálne používala.
    WC: OK (súdim podľa počtu ľudí, ktorí tam chodili a podľa toho, že boli pravidelne čistené)

• Bazén: nie je čo ľutovať. Hneď cez cestu bolo zopár rybníkov s krištáľovo čistou vodou. Áno, v jednom bolo na hladine napadané lístie a semená topoľov, ale ako som písal, voda bola čistá a navyše dokonale chladná a osviežujúca. Hneď vedľa bol ale druhý rybník (polohu nám prezradil Master s Kitty), ktorý problém s lístím a topoľmi nemal, takže aj hladina bola dokonale čistá, takže paráda. Navyše si neviem predstaviť ako by vyzeral bazén, keby sa do neho "vychcalo" 500 ľudí. V tých rybníkoch sa to v pohode stratilo, takže aj z hygienického hľadiska to bolo lepšie ako hrať napríklad vodné pólo v teplých "chcankách" je to dobrý
    Kúpanie OK OK

• Jedlo a pitný režim: Výborné, chutné a aj ceny boli priaznivé. O XL raňajkách ani nehovorím. Bola to fakt veľká porcia a dali si ju len mamonári ako ja a potom mali problém dojesť koláč, ktorý bol k raňajkám zadarmo Se stydím . Klobása bola výborná, ale pre mňa mohla byť aj viac pripečená HaHaaa . Drobným nedostatkom bol sobotný obed, pretože nevyšla polievka všetkým, ktorí si ju objednali, ale obsluha bez problémov vracala peniaze a navyše bolo tak teplo,že ja osobne by som do seba žiadnu polievku nedostal. Zvyšok bol ale skvelý, takže za mňa bolo jedlo super. No a k tomu skvelo vychladená malinovka za slušné peniaze to celé doviedla k dokonalosti aj napriek tomu, že ja som skôr kofolár ako malinovkár. Bohužiaľ coca cola išla na dračku tak rýchlo, že ju nestíhali chladiť. No a korunou toho všetkého bol chladený melón je to dobrý . Toho som si dal v sobotu večer 4 porcie Se stydím
    Jedlo a pitivo: OK OK

• Program mimo okruhu: Ničoho som sa nezúčastnil, pretože mi primárne išlo o jazdenie na okruhu, ale musím povedať, že ani neokruháči sa nenudili. Celý čas sa tam niečo dialo a organizátori sa zo všetkých síl snažili uspokojiť aj neokruhovú skupinku ľudí, takže kto sa vyslovene nudiť nechcel, tak na to jednoducho nemal príležitosť
    Program mimo okruh: OK (môj názor na základe toho, ako sa oznamovali jednotlivé súťaže)

• Okruh: Jazda na okruhu bola paráda VTEC Je to tam. . Auto som si užil a pochopil som, že problém nie je moje auto ťažké ako "kráva", ale moje šoférske schopnosti, na ktorých potrebujem ešte poriadne, ale poriadne zapracovať Se stydím . Bohužiaľ som sa pri poslednej jazde trošku rozvášnil a skok som si dal pri cca 57km/h (tacho), takže pri dopade po hlave som roztrhol vlnovec Se stydím . Zrejme už bol načatý po zime. Ale za to si môžem len ja sám. Aspoň som potom pri nočnom preteku plašil srnky prdiacim autom kouř
    Bohužiaľ pre mňa bola najväčším sklamaním Danyho organizácia jázd na okruhu. Na základe toho ako tu písal, že má skúsenosti s organizáciou takýchto akcií som čakal niečo úplne iné. Základným problémom bolo, že neexistoval žiadny časový rozvrh, čo by mal byť základ každej masovej akcie. Ďalší problém nastal už na rannej rozprave, kedy nám poriadne nevysvetlil systém registrácií a hlavne ich povinnosti. Asi si neuvedomil, že niektorí nie sme členmi TypeR.cz klubu a že jednoducho nevieme ako to na takýchto akciách chodí. Bolo len oznámené, že bude registrácia na voľné jazdy, potom registrácia na tréning a nakoniec registrácia na samotné duálne preteky. Ešte nám niečo povedal o organizácii mávania a ďalšie veci ohľadom kategórií a ako sa správať na okruhu. Po skončení som sa išiel zaregistrovať do kategórie Unlimited a zaplatiť 500Kč za neobmedzený počet jázd na okruhu. To som ale ešte netušil, že sú to vyhodené prachy, pretože ani 10 jázd sa nebude dať stihnúť. Pri nákupe jázd vznikol problém, pretože jazdy sa kupovali v e-shope, ale dievčatá ani len netušili, že niečo také tam majú ponúkať. Nakoniec sa to doriešilo za pochodu a mohol som si jazdy kúpiť. Začali voľné jazdy a pekne sme si krúžili po okruhu až do obedňajšej prestávky. Po prestávke sa mali začať tréningy na duály s tým, že sa musíme ísť zaregistrovať. Po príchode na registračné miesto mi Dany oznámil, že ja sa registrovať nepotrebujem, pretože mi platí ranná registrácia a som kategória Unlimited. Tak som si povedal super, 1/2 hodinu pomôžem s mávaním a potom si pôjde zatrénovať. Na mávanie som čakal cca 1 hodinu a potom som cca 1/2 hodiny mával. Vďaka svojej ochote pomôcť som stratil cca 1,5 hodiny a skoro som zmeškal tréning. A pritom stačilo určiť hlavného mávača, ktorý by mal vysielačku a celé striedanie mávačov koordinoval, pretože Dany na to jednoducho nemohol mať čas. Po skončení tréningu nám Dany povedal, že po prestávke a po registrácii (nebolo povedané nič, že táto registrácia je POVINNÁ) začnú duály. No a tu vznikol opäť problém. Chceli sme si zapretekať s Bubaakom a vyriešiť náš storočný spor ohľadom objemu, ale bolo nám povedané, že to nejde, že to by potom mohol chcieť každý a podobné reči. Tak som sa s tým vyrovnal a v duchu registrácie na tréningy som usúdili, že som automaticky zaregistrovaný aj na duály, keďže som Unlimited a odišiel som sa okúpať do neďalekého rybníka. Po cca 1 hodine som sa vrátil a to už preteky fičali v plnom prúde. Skočil som za Danym zistiť, kedy môžem nastúpiť a tu som dostal studenú sprchu, pretože mi povedal, že som nebol na registrácii a tak jazdiť nemôžem. Bol som v šoku, pretože registrovať na tréning som sa nemusel a na samotný pretek už hej? Divné. Som presvedčený, že som nebol jediný kto to takto pochopil a preto sa pretekov nakoniec zúčastnilo tak málo áut, pretože si niektorí mysleli, že im platí ranná registrácia a nakoniec sa pretekov nemohli zúčastniť, pretože nemali registráciu. Takže nakoniec som si musel počkať na skončenie pretekov, aby som si dal ešte aspoň dve jazdy. Dokopy som na okruhu odjazdil 4 jazdy, hoci som si zaplatil nekonečný počet. No a toto bol ďalší problém, že v ponuke boli lístky na jazdy, ktoré sa nedali odjazdiť. Pochybuje, že ešte niekto iný okrem Danyho v zavádzacom vozidle dokázal odjazdiť aspoň 10 jázd.
    Takže ak to zhrniem, tak Danyho organizácia bola jediným negatívom celého HD. Ako som písal v úvode, asi si neuvedomil, že nie všetci sme z TypeR.cz klubu a počas rannej rozpravy nám mal všetko podrobne vysvetliť vrátane registrácii a toho kedy je registrácia automatická a kedy zase nie. No a v rámci registrácie sa mali ľudia zapisovať na jednotlivé aktivity ako voľné jazdy, tréning a samotný pretek. Toto bolo bohužiaľ nedotiahnuté a musím len zopakovať, že od človeka ktorý má toľko skúseností s organizáciou podobných akcií som to nečakal a bol som dosť sklamaný. Na záver ešte dodám, že vďaka svojej ochote pomôcť som odjazdil len 4 jazdy hoci som zaplatil nekonečný počet (zaplatil som 500Kč ale stačilo by mi 150Kč) a navyše som si ani nezapretekal a už vôbec nie s tým s kým som chcel. Nabudúce si dobre rozmyslím či a komu budem pomáhať, pretože ako sa vraví: "Za dobrotu na žobrotu" naštvanej

Jazdy okruhu: OK OK
    Danyho organizacia: KO KO (viem že je to veľká zodpovednosť a že je to náročné, ale skrátka som od Danyho čakal viac a v hodnotení je aj faktor hnevu a sklamania)
    - chýbajúci časový rozvrh
    - nevysvetlený systém a hlavne povinnosť registrácií
    - neexistujúci zoznamu aktivít, na ktoré sa človek registroval
    - predaj jázd, ktoré sa nedali odjazdiť
    - nemožnosť zasúťažiť si s tým, s kým človek chcel
    - zlá organizácia mávania

• Nočný pretek: Tak toto bola aktivita, ktorá mi opäť spravila náladu po debakly s organizáciu okruhu. Obdivujem ľudí, ktorí to celé spáchali a hlavne zábavný faktor, ktorí sa celou akciou niesol bez ohľadu na to, či sme blúdili alebo nie. Musím ale priznať, že tam bolo aj trošku škodoradosti, keď sme videli, že nie sme jediní, ktorí hneď na začiatku zakufrovali. Viac postrehov nájdete v mojom príspevku: tudy odkaz
    Nočný pretek: OK OK OK

• Šprinty: nemôžem hodnotiť, pretože ja som sa ich nezúčastnil, nakoľko nechápem význam tejto aktivity, ktorá akurát ničí autá.

Takže ako som písal vo výsledku to bolo super a ak sa Dany poučí z tohtoročných chýb, tak nabudúce už nebudem mať dôvod písať nič negatívne HaHaaa

Ešte raz vďaka a držím palce aby to budúci rok bolo aspoň tak dobré ako tento, ak nie lepšie přátele

P.S. Škoda, že sa Idahovi pokazila plnička klímy, pretože ja som si ju chcel nechať naplniť. Ale ako sa hovorí "Shit happens" HaHaaa

EDIT: Po vychladnutí som doplnil aj pozitíva, pretože nie všetko bolo až také čierne ako som to vykreslil plný hnevu a sklamania: tudy odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 10:46   Citovat  

Slivka napsal:
...

Ano, máš pravdu, díky tomu, že jsi pomohl si byl znevýhodněn, jak to teď čtu... Největší paradox je, že se nakonec ukázalo, že zadní stanoviště díky ukázněnosti jezdců nebylo tak nutné...

No a registrace se dělali na poslední chvíli před HD bohužel kvůli strhnutí se hysterie ohledně přileb, tím se to poměrně dost zkomplikovalo, ačkoli se zase ukázalo jak to bylo nepodstatné, no a bylo třeba předělat na poslední chvíli systém v době, kdy již bylo třeba řešit jiné věci...
A jestli si pamatuju dobře, tak CRXmann říkal, že to jsou dodatečné registrace pro ty, co je ještě nemají...

To další cítíme asi každý jinak... Ale na druhou stranu konečně kritika, která je alespoň konstruktivní věcná...

Ale jestli jsem byl nejslabším článkem já, tak to je pro HD dobře, neboť jsem tam byl poprvé v roli pomocného organizátora a nemělo by to tedy mít tedy tak velký vliv na hodnocení samotného HD. No a jestli jsem Ti ten HD tímto zkazil, tak mi to je líto a omlouvám se, ale nic víc s tím už neudělám...
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 10:46   Citovat  

Díky moc organizátorům za super víkend. je to dobrý Jenom škoda toho vedra (za to samozřejmě nemohou), v důsledku čehož jsem se povozil na okruhu méně než jsem chtěl. A omlouvám se za neuklizený stůl. Poté co jsem tam v neděli dopoledne zůstal z naší skupiny na celý úklid prakticky sám jsem ho nějak zapoměl dořešit.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 10:53   Citovat  

Dany: Ano v jedné ze svých verzí jak by to šlo, si řikal že zaplatíme 100,- kč startovný a ať se regnem na závod, tak jsem se šel regnout s tím že bych aj slivku regl a zaplatil, tam mě ale bylo řečeno že jsem oranžový a že nic netřeba cože cože ? takže po mávání se slivkou jsme šli do pískovny, aby jsme byli náležitě potrestáni.
Jinak z nekonečna jsme odjel tři jízdy a nebylo to rozhodně tím, že bych se učastnil např. sundání kola na čas, nebo třeba focením to mi hlava nebere
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 10:54   Citovat  

Dany má určitě mou podporu nikdy asi nebude nic 100procentní ale dle mého byla organizace a okruh to nej na Honday.Když byl člověk akční odjezdil dost jízd bohužel nikdo pro nikoho nedojde na koupaliště nebo ho vzbudit aby vstal šel si hačnout do auta a jezdil a na nástěnce napsné přesné časy taky ne. ale vše hlásil Crxman do mikrofonu xkrát..Klidně se člověk moh přihlásit na vyřazovačky v dualu o které nebyl zájem a věřte že kdyby ten zájem byl jezdili by se souboje až do večera OK A to podívaná na souboje byla Top nechápu proč tam bylo cca 10 aut když o nic nešlo. KO
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:01   Citovat  

Dany napsal:
Ano, máš pravdu, díky tomu, že jsi pomohl si byl znevýhodněn, jak to teď čtu... Největší paradox je, že se nakonec ukázalo, že zadní stanoviště díky ukázněnosti jezdců nebylo tak nutné...

No a registrace se dělali na poslední chvíli před HD bohužel kvůli strhnutí se hysterie ohledně přileb, tím se to poměrně dost zkomplikovalo, ačkoli se zase ukázalo jak to bylo nepodstatné, no a bylo třeba předělat na poslední chvíli systém v době, kdy již bylo třeba řešit jiné věci...
A jestli si pamatuju dobře, tak CRXmann říkal, že to jsou dodatečné registrace pro ty, co je ještě nemají...

To další cítíme asi každý jinak... Ale na druhou stranu konečně kritika, která je alespoň konstruktivní věcná...

Ale jestli jsem byl nejslabším článkem já, tak to je pro HD dobře, neboť jsem tam byl poprvé v roli pomocného organizátora a nemělo by to tedy mít tedy tak velký vliv na hodnocení samotného HD. No a jestli jsem Ti ten HD tímto zkazil, tak mi to je líto a omlouvám se, ale nic víc s tím už neudělám...

Vďaka za odpoveď.
Nie nie, vôbec som nechcel aby to vyznelo, že si mi skazil HD, to určite nie. Ja som si HD perfektne užil. Len som napísal, čo bolo pre mňa zlé a ako by sa to mohlo zlepšiť a rozhodne som to nemyslel nejako osobne.
Každopádne to bola pre mňa cenná skúsenosť a nabudúce budem vedieť na čo si mám dať pozor a na čo sa pýtať, aby to mohlo byť lepšie.
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:03   Citovat  

Dany napsal:
...

ja bych to tak cerne nevidel, organizace se me libila, ba naopak jezdit za tebou byl luxus, obzvlaste muzu potvrdit, ze kdyz jsi videl, ze vse ok, tak jsi nechaval dost prostoru se "vyradit"

ba naopak obdivuji tvoji trpelivost, kdyz na posledni jizde v NORMALu par aut predjizdelo a ne uplne bezpecne (mel jsem je pred sebou, takze jsem to videl krasne z prvni ruky)
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:09   Citovat  

Nemám slov, bál sem se hodně negativních reakcí a nakonec jsem nadmíru spokojen, catering, zázemí, lidi, auta, holky, koupání, všechno super Mrk Příště jedu zase
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:19   Citovat  

Marfi napsal:
Dany má určitě mou podporu nikdy asi nebude nic 100procentní ale dle mého byla organizace a okruh to nej na Honday.Když byl člověk akční odjezdil dost jízd bohužel nikdo pro nikoho nedojde na koupaliště nebo ho vzbudit aby vstal šel si hačnout do auta a jezdil a na nástěnce napsné přesné časy taky ne. ale vše hlásil Crxman do mikrofonu xkrát..Klidně se člověk moh přihlásit na vyřazovačky v dualu o které nebyl zájem a věřte že kdyby ten zájem byl jezdili by se souboje až do večera OK A to podívaná na souboje byla Top nechápu proč tam bylo cca 10 aut když o nic nešlo. KO

Ja nepotrebujem aby ma niekto vodil za ručičku a hovoril mi kedy si mám ísť sadnúť do auta a podobne. Ale ja mám rád, ak sú veci aspoň trochu dopredu jasné, pretože nechcem čakať niekde na pražiacom slnku ako jojo a radšej sa pôjdem osviežiť k rybníku.
Nesúhlasím s tým, že o vyraďovačky nebol záujem, ale som si 100% istý, že ak by ľudia po rannom školení vedeli aspoň približne čas, tak by tam bolo rozhodne viac áut. Ty si z TypeR.cz klubu takže je jasné, že ty nepotrebuješ časy na nástenke, pretože máš skúsenosti z iných akcií tohoto klubu a hlavne si sa celý čas pohyboval v zákulisí, takže si bol včas dopredu informovaný, ale ostatní túto možnosť nemali. Takže len zopakujem, že slabá účasť bola výsledkom zlej organizácie.
Áno, mohlo sa to vyhlasovať 15 minút dopredu, ale pri rybníku to nebolo počuť Hihi
Navyše pochybujem, že na to, že je oveľa viac áut ako sa pôvodne plánovalo sa prišlo až tesne pred pretekmi, takže som presvedčený, že aspoň približný čas sa mohol oznámiť oveľa skôr ako tých 15 minút.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:36   Citovat  

Uz si 6x napsal klub typer.cz dobre to propagujes;))

Ja mel zajem okruh tak jsem byl jen akcni a hlidal sem si to i na jezero sem si udelal cas.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:38   Citovat  

Bubaak napsal:
Dany: Ano v jedné ze svých verzí jak by to šlo, si řikal že zaplatíme 100,- kč startovný a ať se regnem na závod, tak jsem se šel regnout s tím že bych aj slivku regl a zaplatil, tam mě ale bylo řečeno že jsem oranžový a že nic netřeba cože cože ? takže po mávání se slivkou jsme šli do pískovny, aby jsme byli náležitě potrestáni.
Jinak z nekonečna jsme odjel tři jízdy a nebylo to rozhodně tím, že bych se učastnil např. sundání kola na čas, nebo třeba focením to mi hlava nebere

Ano, po duálních vyřazovacích závodech, mělo být ještě volné duální závodění, jenže... Závody skončili těstě před 19.00 a od 20.00 bylo třeba uvolnit část okruhu na žádost pořadatele nočního závodu pro stanovení pořadí nočního závodu...
Takže buď by se odjelo tak 15 duálních závodů, těžko říct, zda by byl o ně zájem, věděl jsem jen asi o třech dvojicích, kdežto přišlo daleko více lidí, že by chtěli ještě jeden blok pro skupinu NORMAL a jednu pro ULTIMATE... Takže padla volba na masovost a udělal jsem dvě prodloužené jízdy od 19.15, nejdříve 20min NORMÁL a následně 20min ULTIMATE, všiml jsem si, že dost lidí, aby projelo vstupenky, jelo se mnou jak první, tak potom sami druhou jízdu... Proto jsem Ti pak musel říct, že už duální závod s vybraným soupeřem jet nemůžeš...

Dokonce odpoledne vzhledem k situaci hned jak mi bylo jasné, že není úplně jednoduché projet 10 jízd díky našemu přístupu a dodržení opravdu 15min jízdní doby (takže za hoďku se odjeli 3 místo plánovaných 4 jízd), jsem dokonce registraci na duální vyřazovací závody změnil z původně pevných 100kč na možnost vyměnit je za 3 lístky na jízdy, tím byla možnost neprojeté jízdy zužitkovat...

No a co se týká toho programu, tak v těch zveřejněných programech a pravidlech před HD je naprosto jasně řečeno, jak to bude probíhat (bez času, pouze orientačně dopoledne - odpoledne) a i co je třeba k registraci udělat a absolvovat...

Jinak jsem až na první jpzdu počty lidí neomezoval, jen jsem si pak v jízdách podle počtu aut na trati kontroloval jejich odstupy, takže se dalo jet vícekrát za sebou, čehož také mnozí využili...

No a k tomu mávání ještě jedna věc, představa byla takové, že se s dobrovolníky sejdu a popovídám v pátek, kdy je na to čas a je možno udělat detailní proškolení a projít si trať, jenže nám tam dorazila hrstka lidí, takže jsem to pak musel přesunout až na sobotní ráno, kdy už čas není a není to možné udělat tak, jak jsem zvyklí... Z toho pramení nedostatky, ano je to moje chyba, spoléhat se na dobrovolníky, ale právě u Typer.cz akcí nemám s dobrovolníky problém, ačkoli nás je třeba jen 40 na akci, nepředpokládal jsem problémy a neochotu pomoci při 500 lidech...
No a jestli se nepletu, tak zrovna Bubaak se řadil mezi dobrovolníky ve "svém" tématu o okruhu a ačkoli v pátek večer v kempu byl, ani přes opakované vyvolávání mnou s CRXmanem, se k nám mezi dobrovolníky nedostavil... Takže se prostě školení odsunulo a z toho pak vznikl problém a spěch...

Slivka napsal:
Vďaka za odpoveď.
Nie nie, vôbec som nechcel aby to vyznelo, že si mi skazil HD, to určite nie. Ja som si HD perfektne užil. Len som napísal, čo bolo pre mňa zlé a ako by sa to mohlo zlepšiť a rozhodne som to nemyslel nejako osobne.
Každopádne to bola pre mňa cenná skúsenosť a nabudúce budem vedieť na čo si mám dať pozor a na čo sa pýtať, aby to mohlo byť lepšie.
přátele

Pokud si chceš opravdu zajezdit a zasoupeřit si až do sytosti, přijeď na Typer.cz day, který bude někdy v září, za pomoc Ti ho nechám jako kompenzaci zdarma, nijak jsem Ti ublížit nechtěl a to že Ti snaha pomoci, které si nejde nevážit, zabránila si užít Racing naplno mě mrzí...

Přesto si nemyslím, že bych to zvládl tak špatně, jak píšeš, ale možná se pletu to tak cítí více lidí... Nicméně já už bohužel moc rezerv nemám, jak lidských, tak organizačních ani fyzických...

Ty si byl ráno u mě, když jsem tam měl dobrovolníky a bavili jsme se o průběhu, stanovištích a jejich rozmístění???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:47   Citovat  

Marfi napsal:
Ja mel zajem okruh tak jsem byl jen akcni a hlidal sem si to i na jezero sem si udelal cas.

Hmm, ak si pritom stihol aj mávať, tak si dobrý je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:59   Citovat  

Dany napsal:
Pokud si chceš opravdu zajezdit a zasoupeřit si až do sytosti, přijeď na Typer.cz day, který bude někdy v září, za pomoc Ti ho nechám jako kompenzaci zdarma, nijak jsem Ti ublížit nechtěl a to že Ti snaha pomoci, které si nejde nevážit, zabránila si užít Racing naplno mě mrzí...

Ďakujem za veľkorysú ponuku, vážim si to, ale odmietam ju. Ty osobne si mi nijako neublížil, tak nechápem, prečo by si mal platiť za moje kratochvíle. Napísal som čo bolo zlé a ako sa to môže zlepšiť a dúfam, že nabudúce to bude lepšie.
Ohľadom pretekania s Bubaakom sme to už vymysleli tak, že si zaplatíme ring na celú hodinu len pre nás a tam si zašantíme. 2.500Kč nie je nič hrozné pre dvoch ľudí.

Dany napsal:
Ty si byl ráno u mě, když jsem tam měl dobrovolníky a bavili jsme se o průběhu, stanovištích a jejich rozmístění???

Ak to malo byť na mňa, tak áno, ráno som tam bol aj s Bubaakom.
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 12:05   Citovat  

Tak za me musim rict, ze uzasna akce. Doba se meni a my musime s ni. Zmena mista srazu velice prospela! Zatim to vypada, ze to je jeden z nejuspesnejsich HD ever.

Uz loni jsem pozoroval zvysenou nervozitu mistnich ve Svij.Ujezdu v dobe konani HD. To samozrejme znamenalo zvyseny tlak na realizacni tym. Navic tam byla spousta vnejsich vlivu, ktery stezovaly realizaci nachystanych atrakci a vytvarely problemy. Viz lonske placeni za bazen.

Tady jsme byli sami, resili jsme jen sve problemy a obtezovali jen sami sebe.

K tomu se vaze napriklad ruseni nocniho klidu. Nekdo si stezoval, ze to organizatori neresili. Proc by jsme meli? Dokud byl kemp uprostred vesnice, meli jsme povinnost nocni klid dodrzovat. Na louce daleko od prvniho domu mi je opravdu jedno, ze nekoho obtezuje, ze ma druhy pusteny radio. Mate pusu, tak se snad domluvite ne? A nebojte, ja se tam taky snazil usnout, kdyz to tam v sobotu ve tri rano ten chytrak odpalil.

Obcerstveni bylo uzasny. Kdyz to tady spousta lidi srovnava s Svij.Ujezdem, kdy jste si tam naposledy mohli prijit ve dve rano k vycepu pro pivo, nedejboze chtit kolem pulnoci neco zakousnout?

Koupani bylo uzasny, voda cista, chladna a bylo to opravdu za plotem, cili argument, ze se nebylo kde schladit neobstoji.

Toiky, no boze... budte radi, ze bylo kam. V ramci daneho standartu si myslim, ze naprosta parada. Ve Svij.Ujezdu uz v patek vecer nebyl papir. Jedinne co ja osobne postradal byla tepla voda aspon na umyti rukou pred jidlem, ale taky se to dalo prezit, pripadne si ohrat petku s vodou na slunicku:)

Jinak jsem nemel moc casu obhlidnout, co vse sraz nabizel, porotze jsem zajistoval provoz na vjezdu. Strasne velke diky patri Alci, Dejfovi, Prckovi a Hellbornovi za paradni spolecnost. Priste se domluvime a vezmeme si pipu s chaladakem a sud nejake limonady! Bylo to fakt daleko.

Velke diky samozrejme patri i zbytku realizacni tymu, bez kterych by to vubec nebylo mozny. Tazke Davere, Pepo, Soptiku, Dany, Sarko, Baro a vsichi ostatni kdo jste prilozili ruku k dilu, velke diky za to, co jste pro nas pripravili!
Omlouvam se ze jsem vcera zmizel jak para nad hrncem, asi tesne pred tim nez jsem byl nejvic potreba, ale pri koupacce pred bouranim brany jsem ztratil bryle, bez kterych v podstate nevidim a dost me to po celym vikendu sebralo a uz jsem to nedal. Zkusim se pristi rok polepsit!

Takze pratele tesim se opet za rok at uz na stejnem miste a nebo na nejakem novem!
Jeste jednou DIKY!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina