Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 32 z 42
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:06   Citovat  

Jakožto každoroční návštěvním HONDAy (krom prvního v roce 2003) mohu říct, že letos to bylo jiné,
ale SUPER. A tomu komu se to nelíbilo, tak mohl odjet....

Organizace byla super a všichni zúčastnění si zaslouží naše díky. To co je to stojí za námahu,
čas a vlastní peníze a stejně to dělají je obdivuhodné.

Moc děkuji.... je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Filipo je teď offline  Filipo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:14   Citovat  

Jste si jistí že časomíra fungovala tak jak měla?? Když vezmu třeba výsledky do 1500, kde byl Váša až 3.
Podle mě teda 1500tkam Váša kraloval a neměl problem i s většinou aut větších obsahů...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:23   Citovat  

O tomhle se mi bude zdátÚsměv)

malinovka.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
malinovka.jpg, 9.57 kB
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:27   Citovat  

Me se bude zdat o malinovcea o cocacola.Abych se neupil malinovky tak jsem to stridal jednou malinovka po druhy cola huza Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:28   Citovat  

Tak to já bych mohl malinovku pořád, hned bych si zase dal, jednu pořádně vychlazenou malinovku sem, ideálně celou dvoulitrovou láhev Je to tam.
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:33   Citovat  

Taky musím moc poděkovat všem pořadatelům. Okruh posunul Honday o dost výš. Původně jsem myslel ze na HD vůbec nepojedu. Ale jak jsem zjistil kde bude měl jsem jasno že tam nesmím chybět. okruh jsem si opravdu uzil a velky dík patří Dannymu za jeho suprovou organizaci. Velka ostuda byla ta ucast v dualnich zavodech. Na foru je kazdej hroznej zavodnik a pak nikdo nejede. Kdyz sme byli v 1.6kach jen ja a Misan tak sem tomu nechtěl ani věřit. Tech 1.6 tam bylo mraky. Jestli maji strach ze ukážou že nejsou az takový zavodnici jak pisou na foru. HaHaaa vedro sice bylo strašný a dost to zneprijemnovalo. Ale i to se dalo prezit. Pravidelne jsem se chladil u sprchy a koryta kde byla prijemna studena voda. Z okruhu jsem se vracel totalne propocenej a ani to mi nebranilo abych si to uzil naplno. Co se tyka toiek tak je jasny ze luxus se od nich neda cekat ale byli pouzitelny celou dobu a fronta tam taky nebyla. Na jinych akcich co sem byl se většinou tezko hledala druhy den pouzitelna. Jidlo bylo taky bez front a cekani. Za me vyborna akce na kterou bych jel hned znovu. A ted vsichni do me hlavne ty co nebyli. Ti prece vedi lip jak ja jak to tam vypadalo Velmi šťastný
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:43   Citovat  

Diky za dalsi skvele prozity weekend. Musim rict za me i za pritelkyni,ze nam se tam neskutecne libilo. Organizacne zvladnuta do posledni veci,okruh nadhera az jsem mel husi kuzi,catering byl taky skvely. Nemam na co si stezovat. Uzil jsem si cely Honday uplne maximalne a rejpalum co se nelibi toi toi at si vezmou ryc a muzou si jit pri kazde potrebe vykopat jamku. Jeste jednou diky a za rok zase at uz tam nebo jinde.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:48   Citovat  

Od pátku do neděle jsem měl 40x pul litr malinovky to je 20litru Tak to koukám! když by mě dali na kapačku tekla by jen malina:-)
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:57  Naposledy upravil tukkan dne 28.7.2013 , 21:02, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahojte.
Bol som prvy rocnik na Honday. Ja aj manzelka sme boli spokojny.
Niekto tu spominal prach spinu hluk a smrad. Co cakal, ze to bude v Brne na vystavisku v hale ?
Miesto super, jedlo vyborne, mal som ranajkove aj obedove menu sobota aj nedela, malinovka perfektna pivo tiez.
Kto pozna festivaly (mozem hodnotit slovenske), tak tam sa naje draho a zle, zatial co Catering na HD-2013 chvalim !!
Ludia sa spravali super, hned prvy vecer sme sa dali do partie s partiou zo Severnej Moravy, perfektne sme sa povozili na okruhu.
Pozdravujem Misa cerveny C6G coupe, Kuba a Petru biely C7G karbonova kapota s otvorom na sanie. Neviem nicky.
Hudba dobra, hlasitost akurat.

Co mi vadilo, ale nie az tak moc Velmi šťastný
Ze som HD 2013 prezil nachladnuty, kvoli tomu som vynechal nocny zavod, ale musel som prist.
Jazdy na okruhu nemali plan, ale tie co sme absolvovali super !!

Nevadilo mi ani vyletnych 305km po okreskach Bratislava - Hradec Kralove, super vylet je to dobrý
Bez mapy a GPS ale s klimatizaciou.

Prideme zas.
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 20:59  Naposledy upravil SpaceMan dne 28.7.2013 , 21:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím přátelé, kamarádi, Hondaři a Hondařky,
nemohu si odpustit komentář, kterým bych uceleně shrnul své poznatky z půldení návštěvy.

Toi Toi
- věčné téma zde omívané a mezi lidmi vzpomínané. Neměl jsem tu čest je vyzkoušet, takže nemohu říct zda smrděly či nesmrděly. Každopádně jsem je v kempu po čuchové stránce neobjevil, což je pozitivum

Catering
- otestoval jsem Malinovku, Primátora nealko a klobásu. Klobása byla asi jedna z nejlepších, které jsem měl na podobných akcích. Malinovka taky lahodná, nealko Primátor se nechal snést. Weitzena jsem tam neobjevil. Škoda. Je výborný. Ceny nepatrně vyšší ale klobouk dolu před obsluhou. V tom vedru se nedělaly fronty a vše bylo hned a rychle. Pecka! Asi si vezmu kontakt... Se stydím Se stydím

Organizace
- má cenu se o tom vůbec zmiňovat? Jednoznačně na jedničku. Ono najít prostory a místo pro takový moloch - jak už jsem psal vloni! Prostě organizovat takový moloch je pecka, která se jen tak nedá udělat. Když jsem viděl Dejfa, Hellborna, Davera a v neposlední řadě taky crxmanna, jak makaj, abychom byli všichni spokojení... OK Příští rok by to asi chtělo trochu víc možností, kde se ošplouchnout. Takové 2 - 3 sprchy rozmístěné po kempu či bazén u pódia by stál za to. Druhá věc, co bych doladil je povrch. Stál by za to srovnat, ale né všichni máme možnost bagru. Za mě máte jednoznačně palec nahoru.

Trať
Nejezdil jsem, ale bylo na co koukat. Nikdo tam auto nenechal. Snad jen ten Accord, co měl něco vytrženého pod motorem nějakou drobnost, která se zase rychle opravila... je to dobrý Dany to koučoval jako profík, až jsem měl chuť se jít svést po vnitřním okruhu bez mostu...

Sraz hodnotím jako povedený, byť jsem byl jen krátce. Organizace jednička, jídlo jednička, trať jednička, kemp dva mínus. Jako první ročník na novém místě pozitivní, pár chybek se našlo a věřím, že se snadno odstraní!

Gratulace ZYXovi a samozřejmě i organizátorům za velmi velmi vydařený víkend! je to dobrý
   Návrat  
džany je teď offline  džany
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:14   Citovat  

Bylo to super OK , jedinou chybu jsem viděl v tom, že jsem neměl káru na okruh....na příště se polepším je to dobrý
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:16   Citovat  

Marfi napsal:
Od pátku do neděle jsem měl 40x pul litr malinovky to je 20litru Tak to koukám! když by mě dali na kapačku tekla by jen malina:-)
cože cože ? to tam mohli cepovat rovnou z tebe pořádnej výtlem ty malinovej prutokacku Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:27   Citovat  

The Joker napsal:
cože cože ? to tam mohli cepovat rovnou z tebe pořádnej výtlem ty malinovej prutokacku Je to tam.

Jak jsem psal až mamka zjistí kolik sem tam nechal za malinovku už mi nedá ani kačku pořádnej výtlem
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:28   Citovat  

Marfi napsal:
Jak jsem psal až mamka zjistí kolik sem tam nechal za malinovku už mi nedá ani kačku pořádnej výtlem
si utratil za malinovku vic nez za benzin HaHaaa Lucy
   Návrat  
crazyangela je teď offline  crazyangela
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:31   Citovat  

Za nás 1. sice moc teplo ale to jste ovlivnot nemohli. Velmi šťastný Měli jsme to tam 200 km a i to nás neodradilo dojet. Jeli jsme na sraz né na koupačku do bazénu atd. Takže letiště super. Okruh pecka a sprinty též. Sprcha na schlazení super. Rybník se dal taky přežít. Catering úžasný.. Honda . O malinovce se nám bude asi zdát Velmi šťastný Vše tu bylo po ruce, nemuselo se nikam jezdit !!!!! za nás OK Honda
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:32   Citovat  

Marfi napsal:
Jo tak proto říkal ten pán u výčepu na otázku jestli se dobře prodává malinovka: "Kdyby se prodávalo pivo, jako malinovka, neměli bychom už co pít" pořádnej výtlem
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:32   Citovat  

Václav napsal:
Taky musím moc poděkovat všem pořadatelům. Okruh posunul Honday o dost výš. Původně jsem myslel ze na HD vůbec nepojedu. Ale jak jsem zjistil kde bude měl jsem jasno že tam nesmím chybět. okruh jsem si opravdu uzil a velky dík patří Dannymu za jeho suprovou organizaci. Velka ostuda byla ta ucast v dualnich zavodech. Na foru je kazdej hroznej zavodnik a pak nikdo nejede. Kdyz sme byli v 1.6kach jen ja a Misan tak sem tomu nechtěl ani věřit. Tech 1.6 tam bylo mraky. Jestli maji strach ze ukážou že nejsou az takový zavodnici jak pisou na foru. HaHaaa vedro sice bylo strašný a dost to zneprijemnovalo. Ale i to se dalo prezit. Pravidelne jsem se chladil u sprchy a koryta kde byla prijemna studena voda. Z okruhu jsem se vracel totalne propocenej a ani to mi nebranilo abych si to uzil naplno. Co se tyka toiek tak je jasny ze luxus se od nich neda cekat ale byli pouzitelny celou dobu a fronta tam taky nebyla. Na jinych akcich co sem byl se většinou tezko hledala druhy den pouzitelna. Jidlo bylo taky bez front a cekani. Za me vyborna akce na kterou bych jel hned znovu. A ted vsichni do me hlavne ty co nebyli. Ti prece vedi lip jak ja jak to tam vypadalo Velmi šťastný
svatoušek

Kdybych to neměl na kozach a podvozek v krabici tak sem jezdil taky, příští rok nás bude víc :twisted:
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:39   Citovat  

Vysprchovaná, trošku odpočatá ale spokojená!
Už po několikáté jsem měla možnost vyzkoušet si HONDAy z "druhé strany", z pozice pořadatele. Sic jen jako pomocnice v butiku i tak bylo spousta práce. okruh jsem nevyzkoušela, moje CR-V by si stejně nevědělo rady ALE viděla jsem spokojené tváře řidičů, nadšené diváky, dokonalou organizaci - to mi stačí!
Jídlo prostě bomba! Po těch letech ve Svijanech, kde jsem mimochodem taky pomáhala, kdysi, s jídlem(pamětníci pamatují) to byla vítaná změna! Chutnalo, obsluha rychlá, milá, nic nebyl problém.
Na záchod jsem si taky došla a přežila jsem , opakovaně. jen toaleťák jsem měla vlastní, poučena ze Svijan, kde papír nebyl od pátku večer, vetšinou. Taky by mě nikdy nenapadlo, že na stránkách honda-clubu se bude rozebírat, kdo byl kde na WC HaHaaa
Sprcha byla na dva dny dostačující, dalo se v pohodě umýt, sice třeba v plavkách ale i tak to jde, máme ruce, že. A spousta účastníku nenechalo selský rozum doma a udělali to stejně. Koupání v rybníku ca 800m vzdálené bylo luxusní! voda čistí než jinde v koupališti.
V neděli sprinty, no asi nemá cenu komentovat. už dopoledne bylo v areálu minimum účasníků, což přikládám za vinu počasí. opravdu se tam nedalo vydržet. Nicméně pár statečných se našlo a...? Byli spokojeni. Časomíra FUNGOVALA, nikde se nečekalo, projíždělo se dál po okruhu a šup znovu. Pohoda je to dobrý

Co mě mrzelo? Mulder dovezl krásné staré káry. Vyrobil letáčky. Kolik lidí se bylo podívat? kdo se zastavil?
soutěže probíhající přes den paralelně s okruhem, které měl na starost CRXman. Minimum lidí se zúčastnilo, proč? nebyla to škoda? desítky lidí jsem viděla pohybovat se jen a pouze u svého stanu. Je super, že přivezete maso a gril ale pak nevyjdete i mezi ostatní? Umíme se bavit už jen po diskuzích? škoda. Spanilka bohužel pro malou účast taky nedopadla tak jak měla. Pár aut se ztratilo ale, s přimhouřeným okem, dobrý.
A noční závod? Vynikající! i přes pár nezdarů nakonec všichni dojeli zpátky živí, zdraví a s úsměvem na tváři, ač unavení.
V butiku byl hezký frmol. Škoda jen, že podle mně, nebylo moc oceněno nové zboží. Přitom nová pánská trička jsou naprosto super. Holky bohužel, žádná novinka nečekala. S dámským obečením je to holt složitější, ale nebojte, zapracujeme na tom Velmi šťastný

A co mě naštvalo nejvíc?
Kdopak si půjčil dřevěné stoly s lavicema? a kdopak je vrátil? Pár lidí to udělalo a patří jim za to dík! Ač všichni slibovali, jak po sobě uklidí, vrátí vše tam, kde bylo. Zase nic. To nemůžete na HD přibalit i slušnost? Není to jen vizitka Vaše, hlavně klubu, že po něm zbude v areálu akorát tak bordel. Možná to bude pro někoho překvapení, ale OPRAVDU KLUB NENAJÍMÁ NIKOHO NA NÁSLEDNÝ ÚKLID AREÁLU! Jako každý rok se organizátoři a pár dobrovolníků z řad účastníku chopilo pytlů a pěkně posbírali bordel, který tam Vás zbyl. Byl problém těch dvacet kelímků hodit do koše co stál 5m od stolu? Tím bych taky chtěla klukům poděkovat, nemuseli ale pomohli! je to dobrý

Za mně moc děkuju a chválím, i když nejsem cílová skupina okruhu ani sprintů. HONDAy jsem si užila, pobavila jsem se, popovídala si, viděla spoustu super lidí, které vídám třeba jen na HD, viděla pěkná auta. Do Hradce bych se už vracet nemusela, ale vím, že pro spoustu lidí to byl super zážitek. HONDAy není o grilování u vlastního altánu. Honday, resp. Honda-club je o Hondách a o lidech okolo nich a tak by to mělo být i nadále. Dvre, Šárko a ostatní, DÍKY MOC, BYLO TO SUPER A ZA ROK ZASE A JE JEDNO KDE je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:39   Citovat  

Tak za mě taky super je to dobrý Vše se dalo v klidu přežít. Okruh pecka,hlavně na duály se koukalo moc pěkně. Jinak si myslím,že Honda je sportovní značka (nebo aspoň donedávna byla... Cool) a něco takového k tomu prostě patří.Nehledě na to,že plno z nás si Honda pořídilo kvůli perfektním motorům,tomu,jak ty auta fungují a proto by si tady téměř každý mohl zkusit,kde ty auta mají limity a jaké je to uřídit Mě by zase nebavilo,abych celý víkend proseděl někde v kempu a jen tak "drbal" . Na pokec s kamarádama bylo i tak dost času přes den a hlavně večer u pivka že ? Velmi šťastný Příští rok se budu těšit opět na Ring,tudíž doufám,že bude a samozřejmě také moc velký dík pořadatelům a lidem,co se "motali" kolem okruhu... OK

PS: Václave,už nesmutni,příští rok bude určitě lépe VTEC
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:54   Citovat  

Díky organizátorům za super víkend, naše rodinka vydržela od páteční kousání komárů vyřeeného nákupem repelentů až do neděle dopoledne, pak už jsme odjeli zemřít vedrem na chatu k bazénu.
Příští rok na viděnou , a třeba i na CZECHRINGU.
je to dobrý
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:56   Citovat  

Taky díky za sraz, byl jsem poprvé a poznal pár H+ fajn lidí. Taky bylo cool se konečně projet po Czechringu.

K organizaci jenom krátce bych zmínil, že nejpřekvapivější pozitivum byl catering, kterej byl fakt dobrej a nejpřekvapivější negativum bylo že nebyl dán - nebo teda já alespoň nedostal a nevím o tom že by byl - pevný program. Myslím, že ten by každý měl dostat vytištěno u vjezdu, aby se pak furt nemuseli nahánět organizátoři a ptát se, jestli se stihnu jít vykoupat atd.

Honda
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 22:00   Citovat  

whizzz: duvod proc nebyl program vidim v tom, ze se nevedelo jak se co bude stihat atd. Skoro bych rekl, ze min lidi bude rejpat, ze neni program, nez ze by to bylo hodku ve skluzu, ale co neni, muze za rok byt Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 22:03   Citovat  

Toubi napsal:
A co se týče spanilky, tak to už bylo taky napsaný, bylo to roztrhaný a ta průměrná rychlost byla těch cca 100 km/h. Na druhou stranu neměl nikdo potřebu někoho předjíždět a jestli mi něco neuniklo, tak se celá spanilka obešla bez jakéhokoliv karambolu Úsměv

ono by stacilo si uvedomit, ze spanilka neni praseni po okreskach...

ve skupine co jsme se ztratili (mozna spis odtrhli Velmi šťastný), tak jsme pak jeli pianko a myslim si, ze ok... Dulezitej fakt u spanilky je, ze by si kazdy mel hlidat auto za sebou a to by mu nemelo ve zpetnych zmizet...
   Návrat  
screws je teď offline  screws
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 22:08   Citovat  

taky se přidávám,luxus srázek,příště pojedu znovu..až na to vedro.. a malin,malin,malin Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 22:18   Citovat  

Václav napsal:

Taky si musíš uvědomit že ne každej měl na takovou zátěž techniku , já jel 4x 15 min a už to pro to auto bylo dost... je škoda že odpoledne jsme nějak chcíply z toho tepla , jinak bych ten duál možná zaky dal..
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:14   Citovat  

tak Dejf se ženou hlasí příjezd domu kouř

momentálně jsem úplně na hadry, tak nějaké dojmy asi zítra... dobrou zzzzzzz
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:17   Citovat  

Tak ve 24 hodin jsme dorazili domů! Musím říct, že největší masakr byl nakonec úklid areálu v 7 lidech Smutný Jinak díky těm, co se sraz líbil a dávali nám to najevo:-)

Obecně k rejpalům - uvědomte si, že my tu nejsme od toho, abych pro VÁS dělali zábavu, děláme to pro NÁS pro všechny ve svém volném čase! Mohli jsme se válet víkend u vody nebo na dovolené, ale místo toho jsme makali. Jen tak, pro srandu králíkůmÚsměv

Toitoiky byly naprosto v poho, chodila jsem na ně celou neděli. Info pro ty, kdo to ještě za svůj život nestihli zjistit - ano, hovínka smrdí.

Program se většinou připravuje za pochodu, hlavně podle zájmu lidí. Nejsme ve školce, abychom museli mít vše nalajnované. Také jsme byli na novém místě, takže jsme si to logicky museli nejprve "osahat".

Letos nám navíc odpadlo hodně pomocníků, takže jsme vše dělali víceméně v 10 lidech (Daver, Dejf a Alča, CRXMANN, Sopťa, já, Civinka, CJMonty, Hellborn, Prcek) spolu s Danym (a jeho parta). Zitnyp díky za internet a tiskárnu:-) V-tec a partnerka a Georgino za pokec:-) LK7R že byl spořádaným spolubydlícímÚsměv Jo a 2bep:-) A DJ super jako vždy.

ps: malinovka rulezz
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:25  Naposledy upravil Bubaak dne 28.7.2013 , 23:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cheerion napsal:
Tak ve 24 hodin jsme dorazili domů! Musím říct, že největší masakr byl nakonec úklid areálu v 7 lidech Smutný

Bylo by jich víc, kdyby lidi co se snažili pomoci, citili nějakou vděčnost a ne pravý opak to snad ne KO
Nedivim se lidem že jeli sami na sebe, příště budu stejný už od začátku Mrk
Lucka měla pravdu Tak to valím bulvy že já těm ženským nevěřim víc Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:25   Citovat  

cheerion: ten uklid je skoda, mohl jsem se vratit (nedelalo by mi to jediny problem), ale potreboval jsem mimojine vratit agregat co jsem na HD pro jistotku pujcoval (a i se hodil) a nechtel jsem ho dlouho nechavat v kufru auta, protoze to ze byl benzinovej se nedalo v aute zaprit Úsměv)

PS: jsem rad, ze tiskarna pomohla a internet taky, jsem kazdou chvili koukal jak pribejva pocet pripojenych, delali me radost, ze to nebylo jen tak pro nic za nic
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 23:27   Citovat  

Bubaak napsal:
Bylo by jich víc, kdyby lidi co se snažili pomoci, citili nějakou vděčnost a ne pravý opak to snad ne KO
Nedivim se lidem že jeli sami na sebe, příště budu stejný už od začátku Mrk

jo, zrovna že ty se ozývášVelmi šťastný
kdo chce doopravdy pomoct, to se pozná snadno OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď