Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 Program
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:35   Citovat  

Omlouvám se za zpoždění pifko

Program pátek:
Otevření kempu (POZOR není možné přijet ve čtvrtek, areál bude uzamčen)
Minisoutěže o nepodstatné ceny, pro zkrácení dlouhé chvíle Úsměv
Florbalohokejbálek trénink na sobotu Úsměv

Sobota :
Okruhové řádění v blocích (čili okruh, přestávka, okruh, přestávka)
V souběhu pokračování minisoutěží :
slalom kolobrnda pozadu
silová soutěž muži/ženy
šroubování kola (klasika) muži/ženy
hlasování miss honday
V4/V6 supersound
mobilní dílna
shop honda-club.cz
muzeum honda
závodní speciály by TYPER.cz
burza dílů
burza drahých poloviček (novinka) Velmi šťastný
nejhlasitější výfuk
představení vytipovaných autáků (marfi si zablokoval celou hodinu) Úsměv
turnájek družstev ve florbalohokejbálku
a když někdo zapůjčí flintu, tak vzduchovka
bobřík odhadu
Superfinále OPH-C

Vyhlášení výsledků

Noční Závod

Neděle:
Sprinty
nejhlasitější výfuk
bobřík odhadu
jízda zručnosti

+ další vychytralé soutěže

určo je se na co těšit. Potenciál areálu je obrovský Mrk

Po celou dobu srazu bude zajištěn catering (více info v samostatném topicu).
Nezapomeňte na židličky, neboť areál nedisponuje lavicemi a stoly jako ve Svijanech. Cateringová společnost bude mít k dispozici posezení pro cca 100lidí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:01   Citovat  

Spanilka letos v plánu teda není? Úsměv
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:03   Citovat  

crxmann napsal:

to jakoze auta to mi hlava nebere pořádnej výtlem
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:13   Citovat  

Obavam se ze bez spanilky to nebude ten pravej Honday, je sice fakt, ze jsem byl jen na jednom, ale spanilku jsem si uzival uplne nejvic
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:15   Citovat  

Parker napsal:
Spanilka letos v plánu teda není? Úsměv

Kluci z okolí to tam pilně projíždí,ale co mi naposledy psali,tak silnice tak 4třídy... Bueee Ale snad najdou.
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:18   Citovat  

crxmann napsal:

Tohle prosím trochu podrobněji Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:38   Citovat  

Vím, že možná docela blbej nápad, ale co místo spanilky udělat aspoň jakejsi "výlet" jako takovou kompenzaci, nevím, dejme tomu třeba na Seč? Projíždím to tam defakto skoro furt, převážně kvůli zatáčkám, který tam jsou moc pěkný a co se stavu silnic týče, tak to taky není taková hrůza Úsměv Akorát možná trochu problém, že je to od HK trošku z ruky - cca. 50km, takže tam i zpět do HK nájezd okolo 100km. Nicméně na Seči by se mohly udělat nějaký fotky(je tam docela velký parkoviště), případně nějaký občerstvení/zmrzka atd a pak by se mohlo jet nazpátek. Jen mě to tak napadlo, takže kdyžtak sorry za OT Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:04   Citovat  

Nikdo z organizačního týmu není z tohoto kraje. Dobrovolníci vítáni. spanilka by byla fajn, stejně jako noční závod žejo.
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:12   Citovat  

Uz se tesim VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:29   Citovat  

Jasně, to chápu, mně šlo spíš o to, jestli to není prostě už moc velkej extrém. Přeci jen, když si představím přesun z HK do PCE po tý skoro dálnici, kterej asi pro většinu lidí moc záživnej nebude a pak teprv až zábavka po klikaticích na Seč. Nevím, to je spíš na lidech tady, co jsou ochotní absolvovat, kdyby je třeba nebral okruh, ale jak řikám, je to bohužel trochu z ruky. Za chvilku pojedu provětrat eSko, tak můžu udělat nějaký fotky, jestli by to stálo aspoň za úvahu.. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:32   Citovat  

Kapky napsal:
Jasně, to chápu, mně šlo spíš o to, jestli to není prostě už moc velkej extrém. Přeci jen, když si představím přesun z HK do PCE po tý skoro dálnici, kterej asi pro většinu lidí moc záživnej nebude a pak teprv až zábavka po klikaticích na Seč. Nevím, to je spíš na lidech tady, co jsou ochotní absolvovat, kdyby je třeba nebral okruh, ale jak řikám, je to bohužel trochu z ruky. Za chvilku pojedu provětrat eSko, tak můžu udělat nějaký fotky, jestli by to stálo aspoň za úvahu.. Úsměv

zkus bejku OK
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:47   Citovat  

Hellborn napsal:
Kluci z okolí to tam pilně projíždí,ale co mi naposledy psali,tak silnice tak 4třídy... Bueee Ale snad najdou.

Tak snad Smutný Byla by to škoda.

Kapky: když s tím budeme všichni počítat, že by se jelo dohromady +- těch 100km, určitě se najdou lidi, co by se přidali je to dobrý Osobně zapadám do tvého popisu lidí, které nebere okruh, takže kdyby padla spanilka, výlet bych brala všemi deseti
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 18:08   Citovat  

crxmann napsal:
Nikdo z organizačního týmu není z tohoto kraje. Dobrovolníci vítáni. spanilka by byla fajn, stejně jako noční závod žejo.

Dělá na tom Lubosh a Simarik,tak jim držme pěsti.

Noční závod snad nějak zvládneme.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 18:12   Citovat  

Kapky napsal:

Zkus,ale problém je v koloně - pokud první jede 40km/h,tak nějaký 30 už letí kilem... Aby to pak nebylo na Nově,jak se několik pitomců srazilo u Seče... Úsměv
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 18:16   Citovat  

To asi bude blby pro ty co budou chtít jak na okruh tak na spanilku HaHaaa taky jste to mohli dat místo ničení spojek HaHaaa teda sprintů
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 18:21   Citovat  

Bubaak napsal:
To asi bude blby pro ty co budou chtít jak na okruh tak na spanilku HaHaaa taky jste to mohli dat místo ničení spojek HaHaaa teda sprintů

Na okruhu se nebude jezdit pořád. Spanilka se případně stihne o pauze.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 20:10   Citovat  

Bubaak napsal:

jak psal Hellbík, na spanilku je dopředu rezervován čas tak, aby nikdo nemusel rozmýšlet zda jízdy na okruhu nebo spanilka. Problém spanilky je vyloženě jen najít trasu. Ono to není tak jednoduchý, plno lidí má hodně sníženo a velký výmoly by asi těžko rozdýchávali, do aglomerace s velkým provozem taky nemůžeme, protože kdo spanilku viděl, je to kolona jak bejk a dokáže to udělat slušnej dopravní kolaps. A největší legrace je, když taková kolona potká v protisměru pár kombajnů, který si myslej že jsou pány světa a že si vybojují to, aby 100 aut odcouvalo, aby mohli laskavě projet (což jim nevyšlo a bylo to asi poprvé, co kdy kombajn musel z cesty osobákům Velmi šťastný ). Další legrace je, když se to pošle třeba někam kolem hojně navštěvovaného hradu, jako jsme zažili kolem hradu Kost - podívaná super, ale ze spanilky se stává na dlouhý čas parking Cool No a v neposlední řadě to chce naplánovat tak, aby bylo co nejméně napojování na hlavní silnici a tak, aby bylo co nejvíc odbočování vpravo po směru jízdy tak, aby bylo co nejméně komplikované stavění křižovatek. Přesun po dálnici je taky nesmysl. I na okresce jede první 30 a poslední dohání ve 130. Dálnice z toho udělá akci Závodíme s policejními Passaty a Nova má o náplň do Zpráv jistou kouř
Ale jak tu padlo, kluci už se snaží. Kdyby chtěl někdo pomoci, určitě budeme jen rádi přátele
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 20:18   Citovat  

story s kombajnama mě opravdu pobavilo pořádnej výtlem to jsem zas o něco přišel Úsměv spanilka si myslim je to nej na celem srazu, když se daj ty tisíce koní do pohybu je to užasnej zážitek :twisted:
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 21:38   Citovat  

Z myho pohledu je nejvetsi problem mesto, nemuzeme proste najet v 200 autech a stopnout vsechny kruhaky a semafory v HK... :-/ a jediny cesty co vedou od letiste jsou uplne na wc no lepsi snad jet po poli .... A i kdyby jsme se vymotali pres HK treba smerem na Pce, tak si moc nedokazu predstavit jizdu po hradubicky, mame mezi sebou hovadka a proste EGO je silna zalezitost...no to by bylo mrtvejch Velmi šťastný ale nepopiram ze takova grupa na dvouproudovce by byla fotogenicka Úsměv Uvidime jak to dopadne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 22:18   Citovat  

Přesně to samý, co tady říká Sopťa s Hellbornem, co se týče tý dálnice jsem měl na mysli, aby prostě jeden nejel, jak šnek a další to nepražili jak blázni a pak se ještě vymotat z Pardubic, kde se už tak ve všední dny stojí v kolonách Smutný Nicméně, teď jsem dorazil - mám rovnou video z jízdy ze Seče až skoro do Chrudimi, bohužel jsem to trošku podcenil a kixnul mi telefon, takže sorry, že to není komplet, ale pro představu snad stačí i takhle. Ještě jsem nad tím přemejšlel a pokud by se rozhodlo, že by se to zkusilo na tu Seč, tak tady by se nějakej program určitě našel - zkusil bych napsat na město, jestli by nebyla možnost udělat hromadnou parkovačku v Chrudimi na náměstí(a že ho máme pěkný), tam by byla možnost dát si např. něco k jídlu v Balustrádě, pak by se mohlo pokračovat na rozhlednu Bára, kde by se to obzvlášť mohlo líbit malejm prckům a pak už by se jelo rovnou na Seč + prohlídka přehrady. Cestou zpět na Hradec by byla možnost stavit se třeba na prohlídku Kunětický hory, případně Žleby nejsou od Seče taky daleko. Vím, že si to asi představuju, jak Hurvínek válku, ale berte to jen jako nápad, s organizací něčeho takovýho bohužel žádný zkušenosti nemám. Nejproblematičtější by dle mýho názoru byl asi ten přesun z HK -> PCE -> Chrudim. Každopádně držím pěsti a kdyby bylo něco potřeba, tak rád pomůžu Úsměv

Fota a video z jízdy(video dodám pozdějc, je to docela velký, tak s tím musím něco udělat a trochu tu velikost zredukovat)
Dropbox
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 22:32   Citovat  

Kapky napsal:
Ještě jsem nad tím přemejšlel a pokud by se rozhodlo, že by se to zkusilo na tu Seč, tak tady by se nějakej program určitě našel - zkusil bych napsat na město, jestli by nebyla možnost udělat hromadnou parkovačku v Chrudimi na náměstí(a že ho máme pěkný), tam by byla možnost dát si např. něco k jídlu v Balustrádě, pak by se mohlo pokračovat na rozhlednu Bára, kde by se to obzvlášť mohlo líbit malejm prckům a pak už by se jelo rovnou na Seč + prohlídka přehrady. Cestou zpět na Hradec by byla možnost stavit se třeba na prohlídku Kunětický hory, případně Žleby nejsou od Seče taky daleko

silničky fajne, problém ale je - a ten zde ještě nepadl - že na tu celou legraci máme cca 2 hodiny. Jen přeci je to jeden z mnoha programů na sobotu, takže nejde dělat kdovíjak dlouhý vejlety. Prostě se jen projet, 2 kolony proti sobě, v půli se potkat, zamávat si, zatroubit si, zatroubit a zamávat na případný kolemjdoucí a kolemmávající a zase zaparkovat do kempu a frčet dál v programu každý dle svého gusta - jedni jdou zase na pokec a na pivo, druzí řádit na okruh, další blbnout v minisoutěžích, další upléct z rukou vánočku na motokárách... Prostě spanilka nemůže zabrat půl dnes, ikdyž by taková akce taky byla fajn OK
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 22:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Noční závod snad nějak zvládneme.

Ja se na nocni zavod ptal uz asi v lednu... Loni nam to s Prckem trochu nevyslo a myslim, ze mluvim za oba, kdyz reknu, ze by jsme si radi napravili reputaci Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 22:39   Citovat  

CJMonty napsal:
Ja se na nocni zavod ptal uz asi v lednu... Loni nam to s Prckem trochu nevyslo a myslim, ze mluvim za oba, kdyz reknu, ze by jsme si radi napravili reputaci Se stydím

Takže to dáte dohromady? Potřebuju jasnou odpověď hned. Před chvilkou jsem poslal objednávku na poháry, tak ať teda případně doobjednám i na Noční závod VTEC
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 22:52   Citovat  

sopta napsal:
Takže to dáte dohromady? Potřebuju jasnou odpověď hned. Před chvilkou jsem poslal objednávku na poháry, tak ať teda případně doobjednám i na Noční závod VTEC

Jdeme do toho! V blizke dobe vyhlasim registrace! Stay tuned for more!
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 23:23   Citovat  

Kapky: jsem rad ze nejsem jedinej kdo jezdi na Sec Úsměv Jinak jak uz bylo psano, spanilka je tak na 2 hodky, 50-60 km a zase zpet za zabavou a pivem Velmi šťastný A jak bylo psano, prvni v kolone jede 40 a vzadu se leti klidne kilem. Ale napad na projizdku dobrej, rozhodne bych ho nezatracoval a udelal nejakou "regionalni" soolecnou projizdku, taky uz me nebavi jezdit samotnyho Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 23:25   Citovat  

To Sopťa: jj, rozumím. Mě to jen tak napadlo, kdyby třeba nakonec žádná spanilka neklapla, tak aby byla případně i nějaká jiná alternativa, jak "zabít" čas Úsměv A máš pravdu, že za 2 hoďky by se ani tenhle můj rozpis nestihl a to ani v případě, že by se vypustila nějaká Kuňka atd, tohle je vážně tak na půl dne a na druhou stranu, strávit půl dne na cestách v autě, to by lidi asi taky moc nebralo Ble
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 5:59   Citovat  

BunGee napsal:
Obavam se ze bez spanilky to nebude ten pravej Honday, je sice fakt, ze jsem byl jen na jednom, ale spanilku jsem si uzival uplne nejvic
Můžete si udělat spanilku na okruhu Velmi šťastný nevím , jak je velkej, ale kdyby bylo hodně aut , jezdilo by se dokolečka a někdo to vyfotil z letadla vypadalo by to srandovně a nikomu se nic nestane (snad) páč všichni pojedou konečně pomalu ... snad ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 5:59   Citovat  

lidi pod tlakem podávaj nejlepší výkony

.....a předseda si stále hraje s autíčkem.... Velmi šťastný
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 6:03   Citovat  

jestli mohu ještě něco dodat jo Velmi šťastný vyrazit v koloně +-100km je sebevražda... teda spíše auta... páč už vidim ty prasata, jak budou různě vyjíždět z řady, najíždět, nedobržďovat a nečumět... takže asi tak... Jako mě je to jedno jo, spanilku bych ani nejela, ale jen varování pro ty co maj svoje auto alespoň trochu rádi...a kdo by dělal blbosti hned bych ho ze srazu vykopla !! nekompromisně !
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 6:30   Citovat  

Michalka napsal:
Můžete si udělat spanilku na okruhu Velmi šťastný nevím , jak je velkej, ale kdyby bylo hodně aut , jezdilo by se dokolečka a někdo to vyfotil z letadla vypadalo by to srandovně a nikomu se nic nestane (snad) páč všichni pojedou konečně pomalu ... snad ...

todle není špatnej nápad!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 Program
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina