Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 15 z 40
JRSC@8200RPM je teď offline  JRSC@8200RPM
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 13:16   Citovat  

Mne fakt nejde o rozdiel ceny. Ale pointa je v mojom pôvodnom príspevku. Honda je medzi jazdenkami v pomere cena/výkon veľmi dobre umiestnená. Preto si veľa mladých / 18+ rokov / kupujú danú značku. Do 50.000kč máš silné auto s výbornými jazdnými vlastnosťami. No a zväčša to je kategória, ktorá neuzná žiadnu inú značku okrem samotnej Hondy.

To bola moja podstata.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 13:21   Citovat  

Kmóďa napsal:
Bohužel,jak mě někdo předjíždí před zatáčkou nebo v ní,lepí se mi na zadek a chtěl by závodit,většinou je to namachrovanej blb ve Škodovce nebo VW s nápisem TDI co si myslí že má letadlo,protože mu to jde "vocpodu" a má "vobrovskej krouťák"... pořádnej výtlem

Jako jo, hodněkrát jsem toto zažil, zažívám a ještě zažiju Úsměv ale neházej prosím všechny řidiče v tdi do jednoho pytle Mrk proto jsem takto reagoval Mrk sám nemám tdi nějak extra rád a zastávám názor, že to nejede, pouze to jede pocitově (tlak v sedačce, ale co se týká silnějších tdi, ty už samozřejmě docela umí letět)... to ovšem milovníci těchto traktorů nikdy nepřiznají... ty motory nejsou špatné, umí to jet jašktakš a za supr spotřebu, ale závoďák to není Úsměv

Jediný co jim závidím je zátah v kopci Velmi šťastný protože ten mi u mojí 1.2 občas chybí Úsměv jinak i s jazzíkem na xyz podvozku a skvělém obutí umím pěkně letět když to rozjedu a jedu tam, kde to znám a hlavně už vím, kde je limit (o hodně dál oproti sérii HaHaaa HaHaaa )

Na druhou stranu TDIčkaři zase tvrdí opak Úsměv že jim to jede a Hondám to nejede, protože přeci nemají krouťák Úsměv Úsměv no smoke, no fun Úsměv
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:40   Citovat  

Ať nejsem na ty škodovky tak hnusnej tudy odkaz
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:46   Citovat  

2bep napsal:
Ať nejsem na ty škodovky tak hnusnej tudy odkaz

tolik km na původní spojce? cože cože ? wtf cože cože ? cože cože ? to asi chlápek ani neřadil a neopustil dálnici cože cože ?
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:02   Citovat  

jo gizmíčku, ale to je už nějakejch pět, šest let pořádnej výtlem a právě proto, že jsem v tom jezdila, tak vim, že i s benzínovym turbomotorem je to prostě a jednoduše nuda Mrk

Evička napsal:
gizmi: mela rada hodne? Lejdyna? vzdyt ta je ted jeji nejvetsi odpurce a nejvic na octy nadava... to sis ji musel splest

měla no a právě proto můžu s čistym svědomim říct, že slepice jsou o wc :-*
dyt to auto nic neumělo, podvozek na houby, umělo to jenom rovně a ještě tomu tak hnusně hučel motor... ale jinak, super svezení pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:07   Citovat  

Zdendad napsal:
crxmann: Tak trošku mi přijde, že místy urážíš gizmiho... sice s tebou v několika věcech i souhlasím, ale myslím si, že by to šlo napsat i šetrněji...
A uplně chápu jeho mámu... chtěla nový auto tak ať si ho koupí.. má třeba lepší pocit z toho, že nemá staré auto, které ji někde může nechat ve štychu... někdo rád kupuje nové věci a chce si to hýčkat.. ví co má.. takových lidí by mohlo být víc, protože to pak po 7 letech někdo koupí za dobrou cenu ve skoro novým stavu Mrk

bud konkrétní, kde a v čem jsem ho urazil?
V tom že jsem mu vyvrátil hlouposti které tu šíří?

A omlouvám se, že mi přijde jako hloupost si koupit auto za (např.200tis) a najet 8tis km (za 3 roky). Což představuje náklad 25korun na km, bez údržby a paliva. pořádnej výtlem
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:00   Citovat  

gizmi napsal:
Rom.: opravdu by me zajimalo, proc clovek vyzraleho veku se sbirkou veteranu ma za potrebi honit si ego (a mozna i neco jineho) na Skodovkach přátele

Myslíš jak "podle sebe soudím tebe" ? Velmi šťastný

žes to vzal tak hezky na sebe Velmi šťastný
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:08   Citovat  

po dlouhé době téma u kterého se královsky bavím pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:31   Citovat  

Posero: nejsi sam Velmi šťastný

Crxmann: dneska si takhle jdu na masaz, koukam po autech a neco jsem vyfotil Velmi šťastný Uprimne - netreba slov pořádnej výtlem A nejlepsi bylo, ze kdyz jsem vytahl mobil a zacal delat fotku, tak sel kolem mladsi par a divne koukal, proc si fotim cizi auto. Odchazim usmevave od vozu a par se sel zvedave podivat - stacil pak jediny vzajemny pohled a vybuch smichu Velmi šťastný

2013-07-09 11.46.30.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2013-07-09 11.46.30.jpg, 1.9 MB

2013-07-09 11.46.11.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2013-07-09 11.46.11.jpg, 1.6 MB
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:33   Citovat  

posero napsal:
po dlouhé době téma u kterého se královsky bavím pořádnej výtlem

Jestli se tady budeš posmívat škodovkám , tak si tě smažu všude Chápeš!
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:35   Citovat  

Kmóďa napsal:
Bohužel,jak mě někdo předjíždí před zatáčkou nebo v ní,lepí se mi na zadek a chtěl by závodit,většinou je to namachrovanej blb ve Škodovce nebo VW s nápisem TDI co si myslí že má letadlo,protože mu to jde "vocpodu" a má "vobrovskej krouťák"... pořádnej výtlem
Musim potvrdit.Toto se mi take velmi casto stava hlavne s majiteli techto aut.Jeste pridam k Skode a VW Audi coz je vlastne to same jako predesle. Úsměv
Je sice pravda, ze jich tu jezdi nejvic, ale jinych znacek tu je taky dost, ale malokdo z nich predvadi to co Ti se zminenymi znackami.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:37   Citovat  

hopit napsal:
Jestli se tady budeš posmívat škodovkám , tak si tě smažu všude Chápeš!
LIKE pořádnej výtlem

Kendik: uznavam, mam podobnou zkusenost. Ale na druhou stranu v Plzni co Honda, to roura od kamen, aby to co nejvic rvalo a navic mam z predesle prace poznatek, ze kdyz se zastavi starej Mysak (idealne colt) a nebo Honda, tak z 90% pozitivni test na drogy Tak to valím bulvy

jinak zajimave cteni: tudy odkaz Anglicani jsou holt kreteni stejne jako Cesi pořádnej výtlem

a zde: tudy odkaz / to je divny, pritom tam neprodaj prej ani auto! A kdyz to rika pan Crxmann, tak to musi byt pravda Úsměv))) Vubec se jim v Rusku nedari, ale pro nejvetsi prodejce z Ruska delaji kazdorocne velke akce - zajimaveeee Velmi šťastný
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 17:57   Citovat  

Chlapci a děvčata neprte se, ŠKODOVKAneni špatná ale holt si ji vybírá jiná komunita, jen pro příklad švára si koupil 2004 superba 1.9 TDI Ig za 100kč s 170tkm, ma ho 4měsice a už tam stih vyměnit převodovku za 6000 která se z ničeho nic kousla pak spojku pač když jí vyndal tak byla tak na 2-3t km(už pomalu hobloval nejty) odešla mu stahovačka koupen aza 2k peněz, byl prasklej vlnovec investice 1500, teď mu odešel elektromagnet co přepouští tlak turba investice 1200kč + v brzke době repas turba za 7000, nechci to nijak hanit a sám sem mu to říkal co mu je platný že jezdí za 5.5l /100km ale vráži do toho takový penize a neštve ho to, pro porovnání my jsme koupil v březnu C7G sedan 1.6 s 94t km u pana Kolovrátka v K.Varech od počátku jen lejem benzin a vodu do ostřikovačů a o autě nevíme, že to žere 6-7 mi vůbec nevadí auto rád protáhnu tak otáčky mam rád(nafta by se dávno rozlítla při 7000rpm nehanim jen konstatuji). Toť můj subjektivní názor, vím že každý auto je jiná skupina ale to jen pro porovnáni.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 20:20   Citovat  

Sablos: spatny nakup - to ale nevypovida nic o kvalite. Golfa mam pres 5 let, 220t najeto a mam puvodni dvojhmotu, turbo (a ze fouka podstatne vic) i prevodovku a narozdil od Hond od vymeny po vymenu nedolejvam ani kapku oleje. Pokud dobre clovek koupi a rozumne se k tomu chova, tak sedlacke motory TDI vydrzi strasne moc. Proc tocit pres 5t otacek, kdyz to jede slusne i ve 3t a nezere to Úsměv Mraky lidi ma moznost naftu za par korun (narozdil od benzinu) a tak si to poridi. Jinak co se tyce hond kolem me, tak vetsina menila motory kolem 200t, nebo to huli a zere olej. Zkratka kazde ma sve a desne moc zalezi na tom, kdo a jak s tim jezdil. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 20:23   Citovat  

gizmi napsal:
Sablos: spatny nakup - to ale nevypovida nic o kvalite. Golfa mam pres 5 let, 220t najeto a mam puvodni dvojhmotu, turbo (a ze fouka podstatne vic) i prevodovku a narozdil od Hond od vymeny po vymenu nedolejvam ani kapku oleje. Pokud dobre clovek koupi a rozumne se k tomu chova, tak sedlacke motory TDI vydrzi strasne moc. Proc tocit pres 5t otacek, kdyz to jede slusne i ve 3t a nezere to Úsměv Mraky lidi ma moznost naftu za par korun (narozdil od benzinu) a tak si to poridi. Jinak co se tyce hond kolem me, tak vetsina menila motory kolem 200t, nebo to huli a zere olej. Zkratka kazde ma sve a desne moc zalezi na tom, kdo a jak s tim jezdil. Mrk
Právě že tohle byl služebákem z DE s poctivou serviskou a všim vedenym, švára ten to točí tak akorat do 3-3,5(pač mu klouže spojka Velmi šťastný )nevim nemusim to a radši zvolim benzin.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 20:32   Citovat  

sluzebak = kdokoliv sedne, tumaaaaaaas a prijede a chcip Úsměv Tak v tom pripade uz chapu ty opravy. Snad radeji auto taxikare, nez sluzebak s naftovym turbomotorem. To je jako jsem po celou dobu VS jezdil s Oplem Vivaro pro DHL. Bylo tam 5 aut (DHL Express) a byl jsem jedinej, kdo nepohrbival auto Smutný Jednomu 2x padl motor a nikdo nechapal - pak jsem snim jednou jel a pochopil jsem Úsměv Na dalnici plnej a pred sjezdem tam kopnul 2jku do plnych. Takto prijel pred firmu, chcipl a sel (venku mraz).. Zkratka jen malo lidi se stara o sluzebaky a kord kdyz se na tom strida vic lidi..
PS: taky nemusim naftaky, ale kdyz je nafta za lepe, tak si clovek zvykne rychle (navic na dalky po dalnici, tahani vleku, atd je to ideal) - na popojizdky moto, nebo Honda Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 20:47   Citovat  

gizmi napsal:
sluzebak = kdokoliv sedne, tumaaaaaaas a prijede a chcip Úsměv Tak v tom pripade uz chapu ty opravy. Snad radeji auto taxikare, nez sluzebak s naftovym turbomotorem. To je jako jsem po celou dobu VS jezdil s Oplem Vivaro pro DHL. Bylo tam 5 aut (DHL Express) a byl jsem jedinej, kdo nepohrbival auto Smutný Jednomu 2x padl motor a nikdo nechapal - pak jsem snim jednou jel a pochopil jsem Úsměv Na dalnici plnej a pred sjezdem tam kopnul 2jku do plnych. Takto prijel pred firmu, chcipl a sel (venku mraz).. Zkratka jen malo lidi se stara o sluzebaky a kord kdyz se na tom strida vic lidi..
PS: taky nemusim naftaky, ale kdyz je nafta za lepe, tak si clovek zvykne rychle (navic na dalky po dalnici, tahani vleku, atd je to ideal) - na popojizdky moto, nebo Honda Úsměv
u benzinu se to dá řešit přestavbou na E85 či LPG.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 10:06   Citovat  

Když koncern Škodu, tak TDI a to zase vybraný a odzkoušený motory, atmobenzíny jsou slabý to je jasný. turbobenzíny zase moc nevydrží podle mně a podle kámoše kterej je opravuje. Co třeba nechápem je praskání rozvodových řetězů u 1.2tsi, praskne vždy v tý spojce, tudíž je z nějakýho kšuntmatroše, ale na co je teda pak ten řetěz?.

Jinak myslím, že Škoda dělá na dnešní dobu celkem velice kvalitní auta, kvalitní interiér, není to sice BMW ale nevrže to, sedí pěkně všechno všude atd, a hlavně nezlobí moc elektrika jako třeba u frantíků nebo taliánů, což je dneska asi to nejdůležitější s cenama řídících jednotek v řádech 10tisíců zmatenej

Asi nejvíc bych chtěl samozřejmě TOP káru Superb combi 4x4 2.0TDI a nebo by mi nevadil Yeti 2.0TDI ten nejsilnější.
Ale musel by mi ho někdo dát, sám do sebe si ho asi nikdy nekoupím, jak tu už zaznělo jsou to auta bez fantazie bez koulí a tuctový. jsem velkej fanda aut z let 90. a pokaždý bych zatím sáhl po zachovalým kousku staršího data, což jsem udělal a koupil EG6 za 130táců HaHaaa VTEC
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 10:10   Citovat  

Roverman napsal:
Když koncern Škodu, tak TDI a to zase vybraný a odzkoušený motory, atmobenzíny jsou slabý to je jasný. turbobenzíny zase moc nevydrží podle mně a podle kámoše kterej je opravuje. Co třeba nechápem je praskání rozvodových řetězů u 1.2tsi, praskne vždy v tý spojce, tudíž je z nějakýho kšuntmatroše, ale na co je teda pak ten řetěz?.

Jinak myslím, že Škoda dělá na dnešní dobu celkem velice kvalitní auta, kvalitní interiér, není to sice BMW ale nevrže to, sedí pěkně všechno všude atd, a hlavně nezlobí moc elektrika jako třeba u frantíků nebo taliánů, což je dneska asi to nejdůležitější s cenama řídících jednotek v řádech 10tisíců zmatenej

Asi nejvíc bych chtěl samozřejmě TOP káru Superb combi 4x4 2.0TDI a nebo by mi nevadil Yeti 2.0TDI ten nejsilnější.
Ale musel by mi ho někdo dát, sám do sebe si ho asi nikdy nekoupím, jak tu už zaznělo jsou to auta bez fantazie bez koulí a tuctový. jsem velkej fanda aut z let 90. a pokaždý bych zatím sáhl po zachovalým kousku staršího data, což jsem udělal a koupil EG6 za 130táců HaHaaa VTEC

Pokud Superba, tak kombi 3.6 V6, ale je tam DSG... to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 10:49   Citovat  

gizmi napsal:
LIKE pořádnej výtlem

Kendik: uznavam, mam podobnou zkusenost. Ale na druhou stranu v Plzni co Honda, to roura od kamen, aby to co nejvic rvalo a navic mam z predesle prace poznatek, ze kdyz se zastavi starej Mysak (idealne colt) a nebo Honda, tak z 90% pozitivni test na drogy Tak to valím bulvy

jinak zajimave cteni: tudy odkaz Anglicani jsou holt kreteni stejne jako Cesi pořádnej výtlem

a zde: tudy odkaz / to je divny, pritom tam neprodaj prej ani auto! A kdyz to rika pan Crxmann, tak to musi byt pravda Úsměv))) Vubec se jim v Rusku nedari, ale pro nejvetsi prodejce z Ruska delaji kazdorocne velke akce - zajimaveeee Velmi šťastný

Měl by sis přečíst co sem psal. i když pochybuju že to pochopíš.
Vysvětlím ti Ruský trh a jeho strategii. Předpokládá se, že rusko převezme do 10 let pozici nejrozvinutějšího trhu v evropě po německu. Tudíž, je naprosto logické a správné na ruském trhu dělat vše možné aby se dostal pod kůži. toliko k těm rautům podle kterých ty soudíš jak že je škodofka úspěšná pořádnej výtlem
Ono to totiž bývá většinou přesně naopak žejo. Potřebuju-li posílit a získat potřebuju se prezentovat.

Škodofka se v cizině prodává jako lowcost auto, proto je tak úspěšný a to já celou dobu tvrdím. Vynaložený náklady versus užitná hodnota. Jenže tady má škodofka ceny přestřelený což se veřejně ví a mluví o tom a lidi jim to stejně žerou. Dobře jim tak, mě je to buřt jen hlupák, může za embéčko vyhodit půl míče v normální výbavě.

Výrobní závod v nižném je už nekolik let a několik let tam producke škodofky stagnuje.
Pro Tvou informaci jezdím právě do nižného a právě pro oktáfku tam máme linky a stavíme yeti, tak vím jak se vyrábí.
Že ty soudíš to, že se auto prodává podle toho, že škodofka dělá pro prodejce rauty už nechám bez komentáře pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Oficiální statistiku prodeje si přešel s přihlouplým konstatováním o něčem jako bohatá města apod.

Já mám z praxe zase poznatek o hloupých policajtech. pořádnej výtlem bohužel každým svým příspěvkem mne v tom utvrzuješ víc a víc.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:12   Citovat  

Modra karta - je to uz 3. urazka na mou osobu je to dobrý Neumis zvladat emoce Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:16   Citovat  

gizmi napsal:
Modra karta - je to uz 3. urazka na mou osobu je to dobrý Neumis zvladat emoce Mrk

Já své emoce zvládám.
Sepiš mi mé urážky na tvou osobu pod sebe?
Ty si začal o tom, že pokud si zastavil civica byl pozitivní test na drogy. Já civica mám. Jsem uražen meetallll pořádnej výtlem
Ani modrá karta ti nepomůže s tím, že tu hloupě kecáš a komentuješ věci o kterých víš kulový a nejsi ani natolik chlap abys napsal jo sem se spletl. pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:33   Citovat  

crxmann: u ceny civica jsem se spletl a chybu priznal - opravdu slo o 18tku, co se Skodovky a Ruska tyce, tak jsem nikde nenapsal, ze vedou tabulky prodeje. Napsal jsem, ze Rusko je pro ne dulezitej trh a ze jsou tam uspesny (prodeje jdou nahoru a to je fakt) - nemam duvod cokoliv priznavat. Kdyby se tam neprodavalo, tak i ty jsi bez prace. Co se urazek tyce, vsimlo se uz vice clenu. Ano, mam jine nazory, ale alespon neurazim jednotlivce jako ty Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:43   Citovat  

gizmi napsal:
crxmann: u ceny civica jsem se spletl a chybu priznal - opravdu slo o 18tku, co se Skodovky a Ruska tyce, tak jsem nikde nenapsal, ze vedou tabulky prodeje. Napsal jsem, ze Rusko je pro ne dulezitej trh a ze jsou tam uspesny (prodeje jdou nahoru a to je fakt) - nemam duvod cokoliv priznavat. Kdyby se tam neprodavalo, tak i ty jsi bez prace. Co se urazek tyce, vsimlo se uz vice clenu. Ano, mam jine nazory, ale alespon neurazim jednotlivce jako ty Mrk

znovu ti opakuji abys mi sepsal urážky konkrétně na Tvou osobu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:49   Citovat  

"Já mám z praxe zase poznatek o hloupých policajtech. pořádnej výtlem bohužel každým svým příspěvkem mne v tom utvrzuješ víc a víc. " Tohle je jasne na mou osobu (ikdyz sam ani netusis co jsem delal, jak dlouho a co delam nyni)
ale chapu - mistni VIP je beztrestny naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 12:07   Citovat  

gizmi napsal:

Mluvíš o 3, napíšeš jednu Velmi šťastný už jenom to vypovídá o tom co jsi za člověka a nemusím Tě urážet. Zvlásdáš to skvěle sám. OK

gizmi napsal:
"Já mám z praxe zase poznatek o hloupých policajtech. pořádnej výtlem bohužel každým svým příspěvkem mne v tom utvrzuješ víc a víc. " Tohle je jasne na mou osobu (ikdyz sam ani netusis co jsem delal, jak dlouho a co delam nyni)
ale chapu - mistni VIP je beztrestny naštvanej

toto byla reakce na toto:
gizmi napsal:
......Kendik: uznavam, mam podobnou zkusenost. Ale na druhou stranu v Plzni co Honda, to roura od kamen, aby to co nejvic rvalo a navic mam z predesle prace poznatek, ze kdyz se zastavi starej Mysak (idealne colt) a nebo Honda, tak z 90% pozitivni test na drogy ........

ok...uznávám, mohl jsem napsat že u PČR dělá, dělalo 90% hlupáků Mr. Green
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 13:53   Citovat  

to gizmi: Už jsem nechtěl, ale nedá mi to Tebe nereagovat Smutný
gizmi napsal:
...
2bep: huraaaaa!!! vitej!!! Dalsi s otevrenyma ocima přátele

Nevítej mě prosím v klubu lidí obrácených na Tvou správnou víru, jelikož to tak absolutně není. Své oči mám otevřené pořád. Nebudu tvrdit, že je Honda něco extra vyjímečného, ale zároveň nebudu ani tvrdit nic o tom, že je předražená.
Honda je pro mě cenná třeba tím, že má koule na to nabídnout auto s hodně vyhraněným designem, který nemá za cíl zalíbit se všem, jako zde již několikrát probíraná nezajímavá produkce VW koncernu.
Konkrétně u Ufa to jsou třeba tvary, které mám rád z každého úhlu od první chvíle, kdy jsem to auto viděl, doplněné o kombinaci zábavnosti svezení a velké praktičnosti.

To jediné v čem my dva spolu možná můžeme souhlasit, je to, že CZ/SK či možná celé EU zastoupení Hondy nedělá svou práci dobře a jak si uvedl Ty "... absolutně se v Evropě nesnaží". Ale to může být jen můj/náš osobní názor, jelikož Honda celkově situací na trhu asi netrpí tolik jako jiní výrobci.
Třeba proto, že je pro ni EU okrajovou záležitostí. Úplně naopak je tomu u Tebou zmiňovaného Citroenu, který spolu s Peugeotem, Renaultem a Fiatem nese největší váhu velkých propadů prodejů jak doma ve Francii, tak v ostatních Středomořských státech a navíc právě jim vyžírají velký kus rybníka korejská dvojčata. Nejspíš i proto Honda nemusí prodávat za každou cenu, tedy i za cenu 50% slevy.

Ještě dotaz, k té C4 120VTi? Jde o první generaci nebo současnou?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 18:30   Citovat  

2bep: ja neuznavam u aut zadnou znacku Úsměv Mam slabinu pro Hondu, ale moc dobre si uvedomuji, ze aktualne Honda proste nema dobre zastoupeni a nesnazi se (proto jsem napsal - dalsi s otevrenyma ocima).. kdyz mraky lidi odsuzovalo tenkrat noveho civica s tim, ze je to jak hnus ze stááártreku, tak jsem ho naopak hajil. To auto je vzhledem krasne a libi se mi o dost vic nez aktualni model (bohuzel zkusenost s nim a to 1.8 sport neni dobra, velmi dobry kamarad si ho kupoval na VS od novoty v dobe, kdy jsem si porizoval targu VTi (daval protiuctem 6g black fantoma) a nakonec se ho brzo zbavil a sel do BMW, ktere je zkratka jeste dal (minimalne podvozkem). Kdybych nemel rad Hondu, tak si neporizuji od Hondy motorku a auto - jen proste nevidim nadpozemske chvaly

k dotazu: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 18:32   Citovat  

tudy odkaz pořádnej výtlem Octavia internetove auto roku v CR.. gratulujeme HaHaaa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 19:30   Citovat  

Nedavno jsme najezdili behem par dni slusnou porci km neslusnym tempem s novou Octavkou 1,8 TSI s DSG. Jela jak z praku- 132 kW a 250 Nm, ve spojeni s DSG proste linearne zrychlovala, bez jakehokoliv cukani to cloveka tlacilo kontinualne do operadla. Pri tom vsem blbnuti jsme jezdili cca za 8,5 l. . Az pujde Honda u CTR 9G do turbomotoru, doufam ze se neco adekvatniho najde i pro civilnejsi modely. Tohle s atmosferou nejde a pokud by ji Honda naladila aby mela co nejvic ze sveho typickeho projevu, bude to jenom dobre.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina