Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 14 z 40
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 21:01   Citovat  

Ggizmi pořádnej výtlem jen jsem napsal že ochta je v zatáčkách seřeže jak hondy na rovinkách pořádnej výtlem

Ptal se někdo jiný na průměr volantu a sakul k tomu měl několik poučných proslovů Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 21:01   Citovat  

Rom. napsal:
opravdu by mě zajímalo, proč si někdo "od sousedů" chodí tahat triko (možná i něco jinýho) na Honda-club, a co od toho očekává ? to mi hlava nebere

kdyby triko, ale octavku s citroenem Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 21:13  Naposledy upravil LadyImagine dne 8.7.2013 , 21:14, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

to víš Evičko, to je tak, že když si ti tvoji kamarádi nesednou na sedinku, tak začneš prskat a kdesi cosi a ti kamarádi nebudou vychvalovat něco, co se jim prostě nepáčí, jen kvůli "kamarádství".
Já slepici měla taky a už bych jí nechtěla, ani starou, ani novou. Jsem toho názoru, že tyhle auta jsou pro lidi bez fantazie... A jak dlouho jsi na OC klubu, když říkáš, že ty lidi jsou tam lepší atakdále? A že maj lepší auta a tady jezdí jen vraky? Takovýhle vztahy dle mého skromného názoru panujou na všech větších klubech, protože co hlava, to názor a je jasný, že si dycky všichni nesednou... Ale ty holt si asi chytřejší, než já a na OC jsou prostě lešpí lidi a lepší kamarádi... A jak dlouho ty lidi znáš? Taky celý leta, jako hondaře...???
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 21:14  Naposledy upravil Sakul dne 8.7.2013 , 21:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bubaak: Ja myslim, ze od toho incidentu uz se casy zmenily. Mrk Je pravda, ze **** kecy od hondaru na znacku a model nebyly zrovna nejslusnejsi a ja si to pak chodil lecit tady, ale jak rikam casy se meni, jsou mi uz u kiss me

edit: samozrejme nemyslim ted k tem kecum od hondaru, to jak jsme se postuchovali s clubarema a rypali do sebe, ale vzdy jsme vedeli, ze to musime brat s nadaazkou a humorem. Bohuzel to bylo od trochu jinych lidi. No joxbyl jsem hnup Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 21:15  Naposledy upravil Kendik dne 8.7.2013 , 22:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Evička napsal:
Mě by spíš zajímalo kterej blb vymyslel tohleto téma,protože mu mělo být jasný že hondaři jsou snobci který nedokážou příjmout jakýkoliv jiný auto a vzniknout tady akorát hádky od zarputilejch hondařů . Prostě veškeré kamarádství jde stranou jakmile už nemáš hondu. Nemáš hondu,nebudu se s tebou dál bavit a je jedno jak dlouhý leta se známe. Líběj se ti jiný značky viz Octavky,jsi nic. Slyším jen nadávky na to že se mi líběj octávky a to nepočítám o urážení lidí co je vlastní nazvy jako pánské přirození(ču...) a buzíků a atd.....( takhle mluvějí a nadávají někteří z vás)
Neevim co si o tom mám myslet a některý z HC jsem považovala za přátele,ale spletla jsem se.......... Bueee

Nic ve zlém, ale já od té doby co se držím Japonských značek prožívám v reálném životě pravý opak.Nikdy jsem nikomu nehanil to, že má jinou značku a i přesto já jsem ta černá ovce co jezdí v podivném exotu (rejži) odněkud z Asie. Velmi šťastný Mě to ale vůbec nevadí. Úsměv
Jinak souhlasím též s crxmannem je to dobrý
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 21:47   Citovat  

Evička napsal:
Bohuzel nejsou kdyz si na me po letech pratelstvi smazou kontakt a to uplne odevsud a nechtej se bavit dokud neprodame octavku.... to je hodne povrchni

To si děláš legraci ne? pořádnej výtlem
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 22:06   Citovat  

Kmóďa napsal:
To si děláš legraci ne? pořádnej výtlem

asi to nebudou kamarádi Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 22:34   Citovat  

master88 napsal:
asi to nebudou kamarádi Úsměv

To bude pár set nejbližších přátel z FB Velmi šťastný
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 22:45   Citovat  

hopit napsal:
To bude pár set nejbližších přátel z FB Velmi šťastný

Predstav si ze ne... znali jsme se jeste mnohem driv nez nejaky fb byl
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 22:58  Naposledy upravil shaman dne 9.7.2013 , 20:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Překvapuje mě kolik lidí má čas se dohadovat o blbostech Tak to valím bulvy

Honda je moje nejoblíbenější značka ale líbí se mi spoustu dalších aut a je jedno jestli je to Peugeot, VW a nebo Toyota. Nedávno jsem potkal bílé Scirocco co leželo u země na pěkných kolech. tak jsem ukázal majiteli OK když jsme se míjeli a zamával mi. A skoro každý den koukám na krásnou Oktávku RS I.

Vadí mi že považují Oktávku RS II za sportovní auto, je to jenom trochu rychlejší a ostřejší normální oktávka.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 7:11  Naposledy upravil crxmann dne 9.7.2013 , 7:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:
crxmann: koukam ze znas mou mamku. Rada se sveze, auto si hycka a ma to jako milacka. Nechapu proc jsi to napsal a hlavne ti do toho je kulove je to dobrý Jinak ego si nemasiruji, mam ted doma 2 hondy a golfa, rodice 2x citroen, babicka honda - kde vidis Skodovku? Ted jsi lehce mimo Velmi šťastný Jinak dovedu si predstavit nakup Audi, VW, proc ne.. proti Skodovce mam drobny citovy problem, ale proc ne? Úsměv

K Rusku - vis naproste KULOVE o tomto trhu a skodovce!!!!! Osobne jsem se ucastnil promoakce (promojizd se zamkem, zranici, vyjizdkama, atd) pro Skodovku pro nejvetsi odberatele a asi by jsi se divil, jake tam jsou obraty Úsměv Zrovna Rusko je uz par let "ten pravej trh" pro Skodarnu Úsměv Takze to se ti nepovedlo..

ostatni jako Evicka - s tim rozdilem, ze ja doma Hondy mam, ale nemyslim si, ze Honda je neco vic nez tuctova znacka normalnich aut / kde je Subaru, kde je BMW, atd ?? Marketing ma Honda spatnej, spoluprace s kluby takrka zadna, chovani zastoupeni mizerny, servisni cinnost na prd (vyjimkou Pribram - alespon tedy drive) atd atd.. tak si nepredstavuji znacku snu. Zajimalo by me, jak dlouho bude Honda tezit ze svych VTi, protoze tech motoru / aut docela ubejva a to co chrli zkratka nezaujme tolik lidi.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Promiň dyg jo, ty ses zúčastnil promo akcí a já do Ruska jezdím jenom pracovat.

Tak jo tak se mrkneme na čísla.

Je potřeba si uvědomit že Lada patří do koncernu rencek a víc než absolutní čísla jsou samozřejmě důležitá procenta podílu trhu. Takže 8tisícové plivnutí od škodofky je ještě menší procentuální podíl než má Honda při prodeji v ČR.

papa pořádnej výtlem

A k Tvé mamce : to tys jí tady vytáhl a jak si super koupil strašně výhodně C4 o x desítek tisíc levněji.
Já pouze podotknul že koupit si nové auto na to, abych v průměru najel 7,5km denně je .........je prostě srandovní v kontextu Tvých výkřiků.

zzzzzzz

rusko 2012.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rusko 2012.png, 42.46 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 7:13   Citovat  

Zdendad napsal:
A není pro tebe trouba člověk, který si koupí jazze za 400 - 500 tis se spotřebou skoro 6litrů? Mrk pro mě ne, protože vím, jak je to spolehlivé auto se skvělým svezením, ale pro nehondaře je ten člověk trouba....

Známý má novou octávku v naftě (1.6tdi) a svezení super a spotřeba pod 5litrů + to jede slušně a pohodlně... není to pro mě trouba...

je

Protože vyndat z kapsy půl míče za nákupní tašku je na doktora. Ale každému co jeho jest.
Dělejte si se svejma penězma co chcete. Mě je to buřt. Já řekl jen svůj názor na koupi nových aut.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 7:29   Citovat  

Evička napsal:
Tyhle auta zadupou nektery hondy do zeme... se podivej na hondy nekterych clenu ktere jsou bud pomalovane a nebo v dezolatnim stavu.....

pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Kolik těch pomalovaných nebo v "dezolátním" stavu bylo vyrobeno od r.2000 výš? Kolik těch Hond bylo používáno fanoušky značky?
Myslím, že naše (zaplať Pán Bůh) bývalá Oktávka by se taky v jistém smyslu dala označit za dezolátní stav, protože to bylo holt jen přibližovadlo, který dotalo 1x ročně olej a jednou za 2-3 roky mně otec překecal,abych to polil vodou ze sudu a trošku ošmudlal...
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 8:04   Citovat  

Myslím, že je nutné rozlišovat 1 základní rozdíl a tím je údajná averze členů H-C ke všem ostatním značkám (nějak jsem si nevšiml) a averze vůči jedné konkrétní značce (Škoda) případně koncernu (VW).

K té druhé skupině se klidně přihlásim. Své subjektivní důvody proč se mi jejich výrobky nelíbí jsem tam už napsal. Neméně podstatným důvodem u mě je i to, že je prostě pře-škodovko/vw/audi-nováno a já mám rád rozmanitost Úsměv

To že obecně Honda na reklamu minimálně tady z vysoka kašle, přístup importéra a prodejců je na ránu je bohužel fakt, který nelze než podepsat. O to víc si vážim komunity fanoušků, která se kolem této značky zde v ČR vytvořila. Moc jiných takových není.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 10:13   Citovat  

Rom.: opravdu by me zajimalo, proc clovek vyzraleho veku se sbirkou veteranu ma za potrebi honit si ego (a mozna i neco jineho) na Skodovkach přátele

LadyImagine: jeste ze jsi v te dobe nedostala napad nechat si vytetovat slepici na krk Úsměv To bylo prvni co me napadlo (Octu jsi rada mela a v te dobe HODNE) je to dobrý

Kendik: ja spis zazivam nazory, ze kdyz mam Hondu, tak mam neco vic nez obycejne auto Mrk Proto dost lidi tezce nese, ze tenhle nazor nezastavam. Rad si zavtecuju s targusi i na motorce, ale nemam problem ukazat palec na jinou znacku po ceste, kdyz se me to libi je to dobrý

Crxmann: jde primarne o bohata mesta - je jasne, ze v chudych castech bude vest Lada, TataNano, atd :o) Co je na tom divneho? A k mamce: a neni to naopak dobre? Jednou to po ni koupi opet nekdo, kdo si auto bude mazlit a vysledkem bude velmi pekna limitovka na Vckovych znackach.. Vic takovych! Nebyt lidi jako jsou moji rodice, tak moc veteranu s original lakem nepotkas.. Navic nejde o najezd kilometru preci - to chces rict, ze si mela koupit drazsiho civica, protoze k tomuto najezdu by se hodil vic? Nebo snad starou vranu? Absolutne nechapu - kazdeho vec co si koupi a za kolik - kazdeho vec, co mu dela radost ze zivota! kuky kuk Babicce dela radost ze zivota ted stara ohnila vrana s motorem co se vyndal od ostrikovacu Americkeho vozu - Honda LOGO...no a co? Proste ji dela radost.. wokurka

2bep: huraaaaa!!! vitej!!! Dalsi s otevrenyma ocima přátele
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 10:25   Citovat  

gizmi: mela rada hodne? Lejdyna? vzdyt ta je ted jeji nejvetsi odpurce a nejvic na octy nadava... to sis ji musel splest
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 10:29   Citovat  

Tak třeba já nemám proti žádnému autu nic,ani proti Škodovce,když mi jí nikdo nebude nutit pořádnej výtlem
Až na to že řidiči Škodovek TDI jsou prasata pořádnej výtlem
Třeba Octávka 2 RS v kombíku v té pěkné modré barvě se mi líbí. Ale netvrdím jak jsou to levný auta a proti nim je Honda předražená. To jsem se ozval,jinak je mi tohle téma u wc
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 11:04   Citovat  

Evicka: snad to nebude brano spatne, ale kdyz jsem ji poznal, tak jako fanynku Mercedesu a nic na svete nebylo lepsi. Pak to postupne preslo na Skodovku (jezdila v 1.8T 20V a nebylo to spatne auto - to sam uznavam) a pak jsem ji pretahl na jedinou pravou viru - k Hondam H+ Tam uz zustala je to dobrý Ale tak ja mel prvni auto 120acu (krasne zimy dverma na pred) a pak favorita a byl jsem nejvetsim obhajcem teto znacky. Kamarad me pak zkazil CRXkem a ja zacal hledat sve prvni CRX (uz v te dobe same vylitane olejnicky a orezliny a nakonec se on stihl zblbnout do preludy a ja tak koupil tu jeho - defakto bez chyb) a Honda me vydrzela do dneska (co si pamatuji, tak nikdy nebyla pauza a vzdy byla alespon jedna k nehonde) ... takze v tom neni sama je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
JRSC@8200RPM je teď offline  JRSC@8200RPM
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 11:41   Citovat  

Aby som sa aj ja z časti pridal. Úplne súhlasím s Evičkou.

Ale môj pohľad: V ČR a SR je Honda scéna oproti iným krajinám smiešna. Hondu kupujú najmä mladý, pretože na iné auto proste nemajú peniaze. Potom vzniká Tesco tuning a Hyper tuning na motorizácií 1.4. Jasné... je to každého osobná vec čo si s autom robí. Ale potom prídem na fórum a Honďáci nadávaju na VW, Škoda, Audi a BMW. Nerozumiem. 95% prípadov je to úplne iná klientela, s inými požiadavkami a nárokmi. Veľa členov klubu by si to malo dať dokopy.

Apropo, mám rád Hondu, ale nepopriem, že posledné roky vyrábajú nudné a nezaujímavé autá. A daly tiež nemám japonca... a za japonca by som ho ani nevymenil.

Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 11:56   Citovat  

[quote="gizmi"Crxmann: jde primarne o bohata mesta - je jasne, ze v chudych castech bude vest Lada, TataNano...... přátele[/quote]

Ty si už opravdu nevidíš do úst. Jak bylo řečeno v jednom westernu ... Tvá slova jsou prázdná jako ústa staré ženy.

Kde vidíš tatanano v tom žebříčku?
Když ti dám příklad, že nejsou trhy kde škodofka září např.rusko začneš vyskakovat jak vím kulový a že si byl na nějaké akci kde si s rusákama jezdil ve škodofce a na základě toho tvrdíš jak je to super trh pro škodofku a jak se tam skvěle prodávaj. Nicméně Tvůj argument jak se tam super prodávaj jsem ti vyvrátil a ty začneš plácat něco o bohatých městech.

Nebudu s Tebou víc diskutovat, neboť své chyby a mystifikace neuznáš a jen tu snažíš všechny poučovat a ,,otevírat,, jim oči.
Mě je úplně jedno v čem jezdí Tvoje matka a kolik najezdí. Jen sem počítal a říkal Tvé myšlenky nahlas. Chápu že Tě to rozčiluje, protože s kalkulačkou v ruce to vypadá že opět jen mluvíš a mluvíš a mluvíš...ale nevíš o čem....

PS: škodovka hlásí 12% propad prodejů v rusku ............ups ..... pořádnej výtlem
Možná to bude tím že dehtová zaslepenost ve skoro celém rusku je k ničemu, když benzín stojí 16kč litr a v zimě by jim ty uhlokotle zamrzly.

Udělej službu všem. Požádej svého lékaře o změně medikace.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:16   Citovat  

JRSC@8200RPM napsal:
...Hondu kupujú najmä mladý, pretože na iné auto proste nemajú peniaze...

To si trošku přestřelil ne? To zní jak kdyby Hondy byli to nejlevnější na trhu pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:17   Citovat  

Kmóďa napsal:
To si trošku přestřelil ne? To zní jak kdyby Hondy byli to nejlevnější na trhu pořádnej výtlem

Samozrejme myslím jazdenky. Ako nové autá po bude skôr opak Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:20  Naposledy upravil Hellborn dne 9.7.2013 , 12:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JRSC@8200RPM napsal:

Ale i ojetiny si drží poměrně dlouho cenu...

Nicméně "problém" ojeté Hondy je, že i s "blbou" 1.5/1.4 (což nese levné povinné) s ní je celkem zábava, dá se točit a táhne až k červenýmu...
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:20   Citovat  

Kmóďa napsal:
Myslím 7 let a 150000 km
Těch 7 let je takový reklamní tah,aby se vědělo že korejská auta už nejsou takové šmejdy. Určitě těch 7 let není záruka na všechno. A i ty prohlídky zdarma 7 let jsou jak už tu někdo napsal jen na práci. Ono abys tu záruku měl,musíš tam 7 let jezdit na garanční prohlídky a za tu dobu z tebe dostanou tolik peněz aby se jim to vyplatilo i kdyby ti měli něco měnit,to je spočítaný Velmi šťastný

Omyl, tatíkovi jsem sehnal Kia Rio v plný výbavě(keyless, couvací kamera, 17´´ gumy, prostě milión vyfikun...)za 170.000 a servisní prohlídka včetně oleje, filtrů a práce 2650,-Kč vč. DPH Že by tedy byly servisky předražené bych si nedovolil tvrdit. Stejně tak, když švagrová na ceedu protočila rozvody(jezdí jak prase a vytáčí studenej motor i v -15°C to snad ne ) -vykryto zárukou.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Ale i ojetiny si drží poměrně dlouho cenu...

Nicméně "problém" ojeté Hondy je, že i s "blbou" 1.5/1.4 (což nese levné povinné) s ní je celkem zábava, dá se točit a táhne až k červenýmu...

Môj príspevok nemal podstatu v tom, čo Honda dokáže. Ak by som ju nemal rád, nemám Prelude, že ano? Mrk
Honda je medzi mladými poplulárna najmä pre to, že za peniaze, za ktoré ju kúpiš máš balík zábavy. Čo konkurencia v danej cene neponúkne... alebo väčšinou nie, ako jazdené auto v pomere cena/výkon.

Podstata môjho príspevku je v tom, že zo skúseností z klubov a z okolia, to sú ľudia, ktorí najviac nadávajú na VW, BMW, Škoda a iné.

A áno, je máločo vtipnejšie, než vidieť 1.4 Civic oplastovanú až po strop, s krídlom ako 747 a 4 koncovkami výfuku.

Nespomínam si, že by som písal o "blbej" 1.5/1.4 ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:44   Citovat  

JRSC@8200RPM napsal:

Ani ojetiny nejsou moc levný a seženeš líp plno aut konkurenčních značek. Nevím jak si a tohle přišel
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:47   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ani ojetiny nejsou moc levný a seženeš líp plno aut konkurenčních značek. Nevím jak si a tohle přišel

Evidentne stálne nechápete pointu príspevku. Ktoré iné auto konkurencie v danom pomere?

odkaz
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 13:10  Naposledy upravil Zdendad dne 9.7.2013 , 13:17, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak třeba já nemám proti žádnému autu nic,ani proti Škodovce,když mi jí nikdo nebude nutit pořádnej výtlem
Až na to že řidiči Škodovek TDI jsou prasata pořádnej výtlem
Třeba Octávka 2 RS v kombíku v té pěkné modré barvě se mi líbí. Ale netvrdím jak jsou to levný auta a proti nim je Honda předražená. To jsem se ozval,jinak je mi tohle téma u wc

To nemyslíš vážně... není to autem, ale člověkem.. okurkou za volantem... wokurka wokurka
Pokud potkáš za den třeba 2 a více prasat ve Škodovce s TDI, tak to bude i tím, že jich tady jezdí neskutečně moc... kdyby tady bylo tolik Hond, tak je taková situace s Hondama ve vtecu...
Jinak včera jsem potkal několik prasat a to i v Hondě, Peuegotu, Seatu a vrchol byl tuzingář ve felicii co mě nemohl předjet v kopci ikdyž jsem ani nezrychloval a pouštěl ho, protože jsem si užíval hudbu a měl jsem čas...

Je pravda, že pokud jsi už zaujatý proti Škodovkám s TDI, vnímáš to jinak... já jsem spíš zaujatý na rozpadlé prorezlé vraky, které řídí frajer s čerstvým řidičákem, jako spolujezdec svoji mladou a předjíždí i tam, kde by si to nedovolil ani zkušený člověk se silným autem....

A abych si ještě mohl vylít srdce, štvou mě ve městě slečny a paní v luxusních SUV, protože se rvou z pruhu do pruhu bez blinkru a minimálně jednou denně mě vždycky některá přehlídne a najíždí do mě jakoby nic... Tak to valím bulvy

crxmann: Tak trošku mi přijde, že místy urážíš gizmiho... sice s tebou v několika věcech i souhlasím, ale myslím si, že by to šlo napsat i šetrněji...
A uplně chápu jeho mámu... chtěla nový auto tak ať si ho koupí.. má třeba lepší pocit z toho, že nemá staré auto, které ji někde může nechat ve štychu... někdo rád kupuje nové věci a chce si to hýčkat.. ví co má.. takových lidí by mohlo být víc, protože to pak po 7 letech někdo koupí za dobrou cenu ve skoro novým stavu Mrk

Jinak souhlasím i s Hellbornem Úsměv staré a levné Hondy jsou atraktivní pro mladé letce Úsměv je s tím zábava Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 13:12  Naposledy upravil Kmóďa dne 9.7.2013 , 13:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JRSC@8200RPM: Třeba konkurence Civiku? Proč si tam zadal jen Hondu Civic,to je jasný že ti konkurenti nevyjedou..
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 13:16   Citovat  

Zdendad napsal:
To nemyslíš vážně... není to autem, ale člověkem.. okurkou za volantem... wokurka wokurka
Pokud potkáš za den třeba 2 a více prasat ve Škodovce s TDI, tak to bude i tím, že jich tady jezdí neskutečně moc... kdyby tady bylo tolik Hond, tak je taková situace s Hondama ve vtecu...
Jinak včera jsem potkal několik prasat a to i v Hondě, Peuegotu, Seatu a vrchol byl tuzingář ve felicii co mě nemohl předjet v kopci ikdyž jsem ani nezrychloval a pouštěl ho, protože jsem si užíval hudbu a měl jsem čas...

Je pravda, že pokud jsi už zaujatý proti Škodovkám s TDI, vnímáš to jinak... já jsem spíš zaujatý na rozpadlé prorezlé vraky, které řídí frajer s čerstvým řidičákem, jako spolujezdec svoji mladou a předjíždí i tam, kde by si to nedovolil ani zkušený člověk se silným autem....

A abych si ještě mohl vylít srdce, štvou mě ve městě slečny a paní v luxusních SUV, protože se rvou z pruhu do pruhu bez blinkru a minimálně jednou denně mě vždycky některá přehlídne a najíždí do mě jakoby nic... Tak to valím bulvy

crxmann: Tak trošku mi přijde, že místy urážíš gizmyho... sice s tebou v několika věcech i souhlasím, ale myslím si, že by to šlo napsat i šetrněji...

Jinak souhlasím i s Hellbornem Úsměv staré a levné Hondy jsou atraktivní pro mladé letce Úsměv je s tím zábava Úsměv

Bohužel,jak mě někdo předjíždí před zatáčkou nebo v ní,lepí se mi na zadek a chtěl by závodit,většinou je to namachrovanej blb ve Škodovce nebo VW s nápisem TDI co si myslí že má letadlo,protože mu to jde "vocpodu" a má "vobrovskej krouťák"... pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina