Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Piráti silnic a nebezpeční řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 10
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 8:20   Citovat  

Roverman napsal:
Tak jsem konešně našel video s dvěma brňákama jak si oni představujou jízdu v koloně....

tohle zažívám několikrát měsíčne na dálnici od kamionáku. když sem naposledy stál u berouna tak dokonce jeden týpek v merglu tohle pak tomu kamionákovi vrátil načež kamionák začal vylejzat z kabiny že si to s ním vyřídí, jenže s mergla vylezlo ještě jednutak velký hovado a kamionák byl rychle zpátky.. sme se s skolegou namsáli, ale jinak to nechápu, uzavřená dálnice, vše odklánej na sjezd a kamionáci schválně blokujou 2/3 pruh osobákum takhle naštorc jen proto že když stojej oni musí stát i osobáky...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 12:17   Citovat  

No tak jeden nebezpečnej řidič už není mezi námi, určitě ho hodně lidí zná, byl to Giorgi Tevzadze. Sice jezdil v Gruzii a auto měl teda fakt zmáklý, ale nebezpečnej dle mně byl hodně pro svý okolí. Takhle se po městě prostě nejezdí.
Bylo jen otázkou času kdy někoho sestřelí, nakonec ho ale zabil kamarád kterýmu půjčil svý M5 a nasolili to do stromu.
Snad nešířím nějakej FAKE, ale zpráva o jeho smrti koluje netem dost, pro mnohé to byl hrdina, pro mně teda ne.
Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 12:18   Citovat  

nějak mi to nevzalo tu fotku bouračky, tak ještě jednou.

giorgi.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
giorgi.jpg, 57.18 kB
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 12:27   Citovat  

Tak hrdina ne, ale na ty videa se koukalo dobře, bylo to jak z nějaký šílený hry...

trochu ironie že se nezabil sám ale zabil ho někdo jinej...
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 12:44   Citovat  

master88 napsal:
Tak hrdina ne, ale na ty videa se koukalo dobře, bylo to jak z nějaký šílený hry...

trochu ironie že se nezabil sám ale zabil ho někdo jinej...

Ve hrach nemas pouze jeden zivot.
Koledoval si o to. Tyhle prasarny maji delat na zavrenym okruhu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 12:48   Citovat  

no koukalo by se na to dobře někde jinde, to jak se řítí mezi autama v plným provozu je hnusný. to snad ne
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 12:58   Citovat  

petju napsal:
Ve hrach nemas pouze jeden zivot.
Koledoval si o to. Tyhle prasarny maji delat na zavrenym okruhu.

Ja to z principu chapu. Chtel proste vic adrenalinu, nez je na okruhu. Spis nechapu, proc to nekomu pujcoval to mi hlava nebere Auta a holky se proste nepujcujou. Nijak ho neobhajuju, ani neobdivuju, ale dokud ridil on, tak naprosto vedel co dela, dobre predvidal a mel auto temer vzdy pod kontrolou. Me zatim stacej motokary...
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 13:05   Citovat  

OK za jeho umění jízdy bokem a kontrolu auta ve smyku
KO za jeho výběr prostředí a ohrožování (nejednou v jednom videu)
KO za půjčení vozidla (typický Čechy by napsal:"Za blbost se platí.")

Kdysi jsem četl, že jejich: "Cílem není ohrožovat ostatní, ale ukázat na to, že i "normální" lidé dokáží jezdit velmi dobře a rychle. Chceme se s naším uměním dostat do Holywoodu. To je náš cíl."
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 13:34   Citovat  

gembler napsal:
Ja to z principu chapu. Chtel proste vic adrenalinu, nez je na okruhu. Spis nechapu, proc to nekomu pujcoval to mi hlava nebere Auta a holky se proste nepujcujou. Nijak ho neobhajuju, ani neobdivuju, ale dokud ridil on, tak naprosto vedel co dela, dobre predvidal a mel auto temer vzdy pod kontrolou. Me zatim stacej motokary...

Jestli to věděl on co dělá, tak to ale nevěděli lidi kolem. Víc adrenalinu přidá třeba i střílení Ak47kou do davu lidí, ale rozhodně to dělat nebudu jen pro potřebu adrenalinu. tohle by se dalo skoro přirovnat. Jak mohl předvídat v přeplněným městě, kde bylo párkrát i vidět, jak chodec chtěl jít, ale naštěstí si ho všimnul a zastavil, ale mohlo jít plno lidí který si ho prostě nevšimnou nebo klasika otáčející se auto a bum prásk s tou M5kou by rozestřelil cokoliv. nedá se předvídat ve městě kde jedeš 150km/h, nedá prostě! měl jenom štěstí
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 16:10   Citovat  

Roverman napsal:
Taky nechápu, taky mně to naštvalo. Nevím, jak bych se zachoval na místě. Většinou chci aby se lidi prostě dohodli v pohodě, ale v tu chvíli by mnou projel asi slušnej nerv, jak se znám.

Časem otupíš...

Do Kuřimi jsem se přestěhoval cca před rokem. je to přesně sjezd na ni. Prožívám to každý pátek pořád to stejné dokola. Když se podaří tak někdy i 2x do týdne. kolona v pravém stojí až na dálnici. Dáš se do levého a nějaká knedla ti udělá přesně toto. Nevysvětlíš a pak už se ani nerozčiluješ. Zesílíš muziku, myslíš si o tom svém a těšíš se jak za deset minut vylezeš z auta a tu každodenní džungli necháš za sebou
   Návrat  
1978 je teď offline  1978
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 17:04   Citovat  

Roverman napsal:
Tak jsem konešně našel video s dvěma brňákama jak si oni představujou jízdu v koloně, a tak to bude a ne jinak.
Má asi vůbec štěstí že tam zrovna nejel nějakej 2metrovej chachar kterej by mu to vysvětlil. to mi hlava nebere
tudy odkaz

a nepride vam tady divny stat v kolone pak z ni vyjet přes plnou caru a vsecky objet tak zvane na prase a pak se divit ze se to nekomu nelibi kdo tam stoji jak debil celej den? HaHaaa
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 17:10   Citovat  

Nepřijde, ani trochu. Nevim proč nevyužít možnosti, když ji máš..stejně tak jako ostatní.. přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 17:14  Naposledy upravil Roverman dne 2.7.2013 , 18:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kefa: jasný, už dávno jsem o hodně klidnější a snad i rozumnější v tomhle ohledu. Snažím se, už nenervovat, pokud se na mně někdo lepí, tak se mu klidně uhnu a myslím si o něm svý. I když mi třeba někdo nedá přednost, tak přibrzdím a pustím ho, snažím se nevyšilovat jako některý, který ještě spíš šlápnou na plyn nebo troubí apod.

1978: ta plná je tam očividně marná, jako na mnoha místech. Je mu šlo o to, že ty který mohli už přes přerušovanou tak tam stojí jak vemena a čumí a on jako jedinej si uvědomil, že by tý koloně mohl pomoct a zmenšit řadu. A to, že přejel plnou která za 5m končila bych v tomto případě neviděl jako průšvih. navíc tohle si právě myslí ty co tam stojí, že on je prase. není jedinej je naopak rozumnej
   Návrat  
Skuby je teď offline  Skuby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 18:40  Naposledy upravil Skuby dne 2.7.2013 , 19:05, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Taky sem pridam jednu mou zkusenost a ze jich mam, jedu si tak po krajina a dozenu chryslera, nejake kabrio. Ridic starsi chlapik, ale vedle sebe mladou holku. Jeli jsme rychlosti 60 km/h v useku kde je povolena 90km/h. Chlapik si uzival jizdu po krajine, ale jakmile bylo mozne predjet, dal jsem blinkr a zacal predjizdet, jenze jakmile jsme byli vedle sebe, tak se chlapek nechtel zahanbit a slapl tomu taky. V tu chvili mi bylo jasne, ze nemam sanci, tak jsme jeli vedle sebe, blizila se zatacka a tak mi nezbylo nic jineho, nez zadupnot brzdy a zaradit se abych neohrozil nekoho v protismeru. Co myslite, pridal pak a jel tech 90km/h kdyz me nechtel nechat predjet? Odpoved zni ne, vratil se zase na jeho vyletnickou rychlost 60 km/h.

Kamionaci nekamionaci, denne potkavam na silnici magory. Na kruhac vjizdi jak kdyby jeli z hlavni, stopka jim nic nerika, pripadne cedule dej prednost v jizde asi nikdy nevideli, zacinaji predjizdet kdyz se blizi v protismeru auto, klasika. Nerikam, nikdo neni dokonaly, ale kdyz se to deje na stejnych mistech, tak uz v tom asi neco bude.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 18:52   Citovat  

jo je to hnus na silnicích. musím říct, že mám čím dál větší strach. člověk musí mít oči opravdu všude a vůbec nepočítat s nějakou předností. Je tu moc faktorů který tohle ovlivňujou, stres, demence, egoismus, špatný autoškoly, špatný silnice, špatný auta, a v neposlední řadě špatná vláda a špatný zákony.

skuby: tys musel potkat ale slušnýho trotla v cabriu Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 19:50   Citovat  

no nevim myslim si ze zip funguje když dou 2 pruhy do jednoho ne když se jede v jednom pruhu protože ten druhej je evidentne odjinud (v tomhle pripade)a na poslednich 10 metru kde konci plna cara se radit do zipu to me prijde jako hloupost v tomhle pripade a rozhodne ne rychlejsi alternativa pro vsecky - kdyby tam vsici jeli do levého pruhu tak myslis ze by to pomohlo? Úsměv jinak nic proti nicemu jenomk nemam rad když je fronta a nejakej vychcanek vsecky objede s tim ze oni tam stoji protoze je to bavi a on jedinej jede dal Úsměv a ještě přes plnou caru,,,, je videt ze každý to vidi jinyma očima
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 20:29   Citovat  

1978 napsal:
no nevim myslim si ze zip funguje když dou 2 pruhy do jednoho ne když se jede v jednom pruhu protože ten druhej je evidentne odjinud (v tomhle pripade)a na poslednich 10 metru kde konci plna cara se radit do zipu to me prijde jako hloupost v tomhle pripade a rozhodne ne rychlejsi alternativa pro vsecky - kdyby tam vsici jeli do levého pruhu tak myslis ze by to pomohlo? Úsměv jinak nic proti nicemu jenomk nemam rad když je fronta a nejakej vychcanek vsecky objede s tim ze oni tam stoji protoze je to bavi a on jedinej jede dal Úsměv a ještě přes plnou caru,,,, je videt ze každý to vidi jinyma očima

Pokud se bavíme o konkrétní situaci, tak ten pruh není odjinud, ale ten sjezd se právě rozšiřuje na pruhy dva a pak cca po 300m zase v jeden. A konrétně zabraňuje vytváření stojících kolon v pravém pruhu na rychlostní silnici, ze kterého ten sjezd je. A co se týká plné čáry, kterou ten frajer přejel, tak ta končila cca po 10m v čáru přerušovanou. Což řidič oktávie který se mu tam postavil nemohl vidět, jestli jel už při přerušováné nebo plné.

Nevím kolik najezdíš ročně km a za jakých podmínek. Ono to asi není důležité, ale zrovna tento případ je ukázka negramotnosti řidičů u nás (V žádném případě myšleno proti tobě nebo komukoli jinému zde píšící názor přátele )

1. Nedodržování zipu a bezohlednost při pouštění
2. neznalost pravidla pravé ruky
3. Bezdůvodná jízda v rychlém pruhu

Tyto tři základní věci jsou velký problém a pak to tak vypadá. Když by se toto nějakým způsobem odbouralo, tak je po většině problémů. A toto jsou věci na které by se PČR měla zaměřit a pokutovat
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 21:20   Citovat  

1978 napsal:

simtě koukni na video ještě jednou pořádněji. jen si se nejspíš spletl. to že by třeba třetina řidičů odbočila vlevo znamená o tolik míň aut na rychlostí silnic jak psal Kefa. ten pruh je tam jen a jen pouze pro tento účel a je na každým do kterýho si vjede. jenže čecháčci zase jak ovečky bééééé v řadě za sebou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 22:53   Citovat  

no jak myslite kluci Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 0:14   Citovat  

1978 napsal:

ne jak myslíme, tak to je. hlavně v západní evropě tohle funguje docela dobře. všimni si, že ta kolona začíná být dlouhá, je pratkicky hned u sjezdu, v tuto chvíli je na čase se řadit do 2 pruhů. Je jasný, že když ta kolona bude 10 aut nemá smysl se rozjíždět do dvou, ale jinak je to skoro povinnost.

Vůbec nemá cenu diskutovat o tom, že pokud můžu kolonu rozdělit na půlku aby nezasahovala do další křižovatky, kde může způsobit další zbytečnou kolonu, tak to prostě udělám. Je to úplně ten samej případ jak jsem dával ten obrázek křižovatky. přesně, lidi kterým bylo asi blbý se cpát dopředu, tak prostě zasekli provoz křižovatky. ty co jsou třeba už v půlce, nemůžou vůbec tušit situaci za sebou, tudíž by měli instiktivně rozdělit kolonu.

budějce.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
budějce.JPG, 78.04 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 7:26   Citovat  

1978 napsal:

Jeste k tomu zarazeni se az na konci: to ma samozrejme smysl, kdyz se auta radej plynule. Jakmile se objevi mravenec , kterej proste za zadnou cenu nepusti, tak se ten druhej pruh zasekne a zip je v kiss me (omluvte smajliky, ale to videjko s "brnakama" ve me vyvolava silne emoce). Dalsi vec, kterou u nas casto vidim je, ze si pred sebou udelam misto, aby se ten prvni v druhym pruhu plynule zaradil a misto nej se mi tam nacpe treti a necha ty dva pred sebou stat, nebo hur - zastavi a pusti je. Zip potom ztraci smysl, kdyz jede jen jeden pruh. V Praze zipy vetsinou fungujou, ale lidi zas nepouzivaj blinkry a jizdu v zacpe praktikuji stylem brzda-plyn, jako kdyz maj misto nohou kopyta.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 9:28   Citovat  

Roverman napsal:
ne jak myslíme, tak to je. hlavně v západní evropě tohle funguje docela dobře. všimni si, že ta kolona začíná být dlouhá, je pratkicky hned u sjezdu, v tuto chvíli je na čase se řadit do 2 pruhů. Je jasný, že když ta kolona bude 10 aut nemá smysl se rozjíždět do dvou, ale jinak je to skoro povinnost.

Vůbec nemá cenu diskutovat o tom, že pokud můžu kolonu rozdělit na půlku aby nezasahovala do další křižovatky, kde může způsobit další zbytečnou kolonu, tak to prostě udělám. Je to úplně ten samej případ jak jsem dával ten obrázek křižovatky. přesně, lidi kterým bylo asi blbý se cpát dopředu, tak prostě zasekli provoz křižovatky. ty co jsou třeba už v půlce, nemůžou vůbec tušit situaci za sebou, tudíž by měli instiktivně rozdělit kolonu.

nedavno sem zazil podobnou vec..zuzeni v 1 miste ..ceske ovce staly jedna za druhou skoro kilometr v1 rade a druhy pruh volny..no byli vsichni hrozne urazeni kdyz sem si dovolil jet az do mista zuzeni a chtit se zaradit do zipu..meli ste videt jak patricne se kazdy snazil aby me nepustil pořádnej výtlem vyuzil sem,ale drzosti ziskane lety jezdeni v Pze a proste sem se tam pak natlacil bez ohledu na to co si kdo o tom mysli a jak se snazi me nepustit..proc by byla kolona pulkilometrova a jela v zipu kdyz muze byt kilometrova,ze ? to mi hlava nebere

Roverman napsal:

tudy odkaz
- tak nemam ani metr devade,ale rikam ti,ze bych nechal auto stat na vystraznych a sel se s nim dat do reci Mrk jestli bych to jeste vubec nervove vydrzel! Spis bych mu nejspis jednu napalil pres to otevreny okno nez by cokoliv ze mne nebo z nej vypadlo!! Jinak vlastne ten samej pripad co sem zazil ja..akorat sem mel stesti,ze podobnej "ochrance lidskych prav se tam nenasel" jinak uz bych mozna sedel :hehe:

1978 napsal:
a nepride vam tady divny stat v kolone pak z ni vyjet přes plnou caru a vsecky objet tak zvane na prase a pak se divit ze se to nekomu nelibi kdo tam stoji jak debil celej den? HaHaaa

Nema byt debil
Tak to valím bulvy
Ridic z videa prejel asi 2 metry plne cary Tak to valím bulvy tomu bych nerekl,ze na prase ..a dalsi vec..videl zcela volny pruh..no prijde mi logicke,ze kdyz vidim volny pruh ve smeru jizdy a ostatni jak kreteni stoji v kolone,ze do nej vjedu a jedu az na jeho konec a tam uplatnim pravidlo zipu..uplne nechapu jak takhle banalni az smesne jednoducha vec muze nefungovat
   Návrat  
Kleeman je teď offline  Kleeman
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 10:47   Citovat  

Myslím že to sem tak trochu patří, tak přispěju. Dostal jsem od rodičů přítelkyně "černou skříňku" do auta. Přesněji tuhle : tudy odkaz a zatím za sebe doporučuju. Už jsem na hodně fórech četl, že kdyby chtěl někdo někoho udat (natočil by dopravní přestupek) na základě natočeného videa z kamery, tak je to neprůchodný.... ALE! Když mi nějaká č*ráčí hlava vletí před auto a já to mám natočený, tak na to policajt nemůže nic říct, jednak by to měli správně vyšetřit, ale navíc máte v ruce materiál, kterým to potvrdíte. Kameru lze nastavit i do nočního režimu, kterej kupodivu funguje nad očekávání (infra diody přisvětlují prostor před kamerou, přitom světlo není vidět, jak by taky jo, vždyť je infračervený....). Natáčecí smyčky v rozsahu od 1 minuty až po 15 minut, po vyčerpání kapacity karty se maže první video a nahradí ho poslední. Natáčí v avíčku. Tak uvidíme, co se čase, podaří natočit, protože to, co dneska zažije člověk na silnici... Z toho by šel pak udělat celovečerák Mrk
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 10:59   Citovat  

Kleeman napsal:
Myslím že to sem tak trochu patří, tak přispěju. Dostal jsem od rodičů přítelkyně "černou skříňku" do auta. Přesněji tuhle : tudy odkaz a zatím za sebe doporučuju. Už jsem na hodně fórech četl, že kdyby chtěl někdo někoho udat (natočil by dopravní přestupek) na základě natočeného videa z kamery, tak je to neprůchodný.... ALE! Když mi nějaká č*ráčí hlava vletí před auto a já to mám natočený, tak na to policajt nemůže nic říct, jednak by to měli správně vyšetřit, ale navíc máte v ruce materiál, kterým to potvrdíte. Kameru lze nastavit i do nočního režimu, kterej kupodivu funguje nad očekávání (infra diody přisvětlují prostor před kamerou, přitom světlo není vidět, jak by taky jo, vždyť je infračervený....). Natáčecí smyčky v rozsahu od 1 minuty až po 15 minut, po vyčerpání kapacity karty se maže první video a nahradí ho poslední. Natáčí v avíčku. Tak uvidíme, co se čase, podaří natočit, protože to, co dneska zažije člověk na silnici... Z toho by šel pak udělat celovečerák Mrk
Take v
lastnim a to uz hodne dlouho (uz ma 3. kamera do auta) a ver ze je to vcelku k nicemu (ja to vozim z duvodu nehody), protoze
1. kamera neni prukazni material
2. mas svoleni natacet ostatni?
3. ja auto urcite neridil, dokazte opak
4. atd atd Velmi šťastný

PS: zajimavych prasackych videi mam uz doma fakt hodne a ukladam si je pro zabavu Velmi šťastný To je tak vse co muzes Mrk
   Návrat  
Kleeman je teď offline  Kleeman
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 11:09   Citovat  

Však jasné, já to mám taky jenom kvůli tomu ,kdyby do mě nějakej vůl naletěl. Jinak známej je právník přímo zaměřenej na nehody a vždycky říkal " U nehody nevypovídej!! Dřív to bylo braný tak, že jsi mohl napadnout svou výpověď u nehody a říct, že jsi byl v šoku, dneska když vypovíš u nehody, tak to nejde vzít zpět a je to tak jak jsi řekl na místě, takže být ticho, vypovědět až s právníkem".
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 12:31   Citovat  

Hlavator: je to těžký když někomu to přijde absolutně logický, a někomu jako prasárna. Lidi to mají zažitý, že je to prasárna, ano dřív se to neuplatňovalo a starší řidiči to neví, protože nesledujou novinky a nebo nebyli na žádným školením profesních řidičů.

Ale další zásadní věc je, jak si může např. brňák z toho videa dovolit někoho blokovat, když ani neví jestli třeba neveze manželku na porod, nebo má zraněnýho člověka v autě, v tuto chvíli může člověk i pár pravidel porušit. už jen proto nikoho neblokuju ikdyby jel po dvou kolech 150tkou po městě.

Jinak jako kameru do auta používám zatím telefon, mám tam aplikaci autoguard a není to zlý. Ale kamera je kamera je to dobrý
myslím, že pár výhod to určitě má. při nejmenším na různý podovody, jako je nečekané vybrždění, skok člověka pod auto atd. V rusku má kameru každej, protože tohle tam praktikuje hodně lidí. stojíš na přechodu a on přiběhne flákne ti do kapoty a pak řekne žes ho srazil.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 12:53   Citovat  

Roverman napsal:
V rusku má kameru každej, protože tohle tam praktikuje hodně lidí. stojíš na přechodu a on přiběhne flákne ti do kapoty a pak řekne žes ho srazil.

Nekde jsem cetl, ze v Rusku patri kamera k povinny vybave, stejne jako u nas papiry na sepis nehody. Je to pro pojistovny, ktery bez videa nevyplatej ani korunu (rubl, nebo co to tam maj) a pro pobaveni celyho sveta, pac to co v tech videich byva se muze stat snad jen v Rusku cože cože ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 13:33   Citovat  

Roverman napsal:
Hlavator: je to těžký když někomu to přijde absolutně logický, a někomu jako prasárna. Lidi to mají zažitý, že je to prasárna, ano dřív se to neuplatňovalo a starší řidiči to neví, protože nesledujou novinky a nebo nebyli na žádným školením profesních řidičů..

ja ti nevim..mam ridicak cca 15let a tohle me teda ucili uz v autoskole..mi neprijde,ze by to byla novinka nebo se to uci na skolenich profesnich ridicu..je to naprosto standartni a vic nez logicke..s tim blokovanim sem sve napsal..nevydrzel bych to a neco mu udelal at odsuzuju jakekoliv nasili nakomkoliv-ale ma to sve meze
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 14:19   Citovat  

Hlavator napsal:
ja ti nevim..mam ridicak cca 15let a tohle me teda ucili uz v autoskole..mi neprijde,ze by to byla novinka nebo se to uci na skolenich profesnich ridicu..je to naprosto standartni a vic nez logicke..s tim blokovanim sem sve napsal..nevydrzel bych to a neco mu udelal at odsuzuju jakekoliv nasili nakomkoliv-ale ma to sve meze

no já myslím spíš ty co ho mají ještě dýl, dřív zip nebyl zvykem, proto mají naučené stát v řadě, protože se bojí že je pak nikdo nepustí a je to od nich drzost, ale nikterak je to neomlouvá, zip už je v praxi dlouho. je to dobrý

A tůdle kámoš zahlásil: jojo ty lidi uplatňujou zip, ale suchej.... pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 14:43   Citovat  

Roverman napsal:
A tůdle kámoš zahlásil: jojo ty lidi uplatňujou zip, ale suchej.... pořádnej výtlem

pořádnej výtlem OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Piráti silnic a nebezpeční řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina