Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Marfiho ctr vs Cupra 320ps
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 0:20   Citovat  

[quote="Blur"]
happy napsal:
tywe ty ses presne ten typ we stribrne wochcafce na D1 co kdyz jej clovek v klidu predjede, tak ho ma okamzite na zadnim narazniku nalepenyho. snad te nebudu potkavat KO šuk

OK OK OK OK OK

podle čeho soudíš ? seš nervák OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 2:09   Citovat  

Marfi napsal:
škoda že ta cupra neni 4x4 ale já bych to viděl na audi s3 cupra je defakto to samé ale audinka ve 4x4 a lepší základ Mr. Green jen ta cena je trošku nadsazená

Ziju v domeni ze Audi 3 jsou jen Haldexy, pletu se?
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 7:41   Citovat  

kamol napsal:
jo je to diskuze.srovnavas tady koktu nacipovanou vetsi turbo atak proste upravena vs vti v zakladu.upravene vti taky pojede koktu i tu upravenou šuk
.Mno...řekl bych to takhle...na ušmudlaný sprinty vti nepotřebuješ,na co když to pod přenastavení časování nepustíš,takže vti nevti bych sem moc netahal,radiji to chce rovnou mluvit o konkrétních motorech.Rok jsem sedlal octávku 1,9tdi jen s 130kw,ale s převodovkou od bratří Kalivodů 6q.Vím jak to jezdí a žádnej laďák děsnej to nebyl...nebudu psát že bych ti pojel všechny vti,ale nad tvím "upravene vti taky pojede koktu i tu upravenou "mi zůstane rozum stát.A co se týče hondy a její výroby...stále a stále klesá její inovátorství,kde může šidí na technice,na spracování,na materiálech.Já hondu mám rád...ale jako nostalgik...a kde honda dělá pokroky...v systémech vari... Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 10:56   Citovat  

bordel napsal:
Ziju v domeni ze Audi 3 jsou jen Haldexy, pletu se?

Audi je Quattro... Haldex jsou Skoda a VW spolu se Seatem...
   Návrat  
lukass je teď offline  lukass
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 11:17   Citovat  

Marfi napsal:
Tak včera nás kamarád povozil v novem seatu cupra s pár upravama:hr podvozek,d2 brzdy,výkuk,sání atd výkon 320ps a 510nm jeli jsme ve 3 lidech a to auto jelo jak splašený.Na jižní spojce kterou mám docela najetou tak v zatáčkách si moh dovolit mnohem víc než ctr je fakt že jsme jeli na slikách ale podvozkově to bylo mnohem lepší než seriové ctr.Brzdy o těch nemá cenu mluvit d2 je prostě mazec to auto zastaví na místě.No a ted k tomu výkonu kdy jednička táhne stejně jak pětka to se prostě nedá popsat jen si to odfukuje a pořád to letí.už na místě spolujezdce sem věděl že dostanu hrozně nasekáno ale mě to prostě nedá a závodim se všim:-)Máme video v telefonu tak ho sem pak hodim sice sem jel ve dvou lidech co u ctr udělá strašne moc ale i kdbych jel sám tak nemám šanci.jinak ta cupra jede 14 května na okruh tak by mě třeba zajímalo srovnání proti maturovi,bennymu atd mirně upravené ctr prostě nemá nárok.zdar OK

Bila? Tomase? Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 11:40   Citovat  

Zemi napsal:
Audi je Quattro... Haldex jsou Skoda a VW spolu se Seatem...

vcetne trojek...

Audi S3 s mezinápravovou spojkou Haldex se chová za každé situace neutrálně a v zatáčkách sedí jako „přibité“. >> http://www.autohit.cz/clanek/1678/audi_s3.html
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 11:44   Citovat  

bordel napsal:
vcetne trojek...

Audi S3 s mezinápravovou spojkou Haldex se chová za každé situace neutrálně a v zatáčkách sedí jako „přibité“. >> http://www.autohit.cz/clanek/1678/audi_s3.html

Ja mluvil o ty stary, ale tohle me docela vyrazilo dech... Hele rekni ze to ma i ta stara a budu se smat... Mr. Green

EDIT: Tak i stara S3 ma Haldex a pry az A4+ maji Quattro... No S3 hustej low-end... :o)
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 13:32  Naposledy upravil crxmann dne 3.5.2008 , 14:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak já taky přileju oleje (nafty) do kamen HaHaaa

Všeobecně si myslím, že tu řešíte neporovnatelné!

Můj názor na koncernové TDi : až koncern začne dělat pořádný NOVÝ a moderní diesel tak mi vzbuďte. Koncern všeobecně zaspal s vývojem dieslu.
Celý prodej VW je postaven na zvyku středoevropského zákazníka, že VW byla kdysi špička. Dnes ...... kde mají NĚJAKOU novinku???....pumpediese for ever Se stydím ... jo vlastně jo ... něco jako FSi (ve spojení s první generací DSG sem se fakt zasmál HaHaaa )
Budiž jim BMW příkladem. V současné době si nemyslím že je lepší Diesel než je BMW, alespoň co se všemnožných testů týče. Podotýkám, že jsem pouze řídil, Citro diesel, Octavie diesel, Passat diesel,Acco diesel,Civic diesel,Focus diesel,X5 diesel, Alfu diesel ...takže nic moc zkušenost.

Pokud chcete srovnávat nepřeplňovaný benzín s objemem pod 2.0 z devadesátých let tak si proboha porovnávejte auta, která jsou z těchto let (Civic Vti, Golf GTi, MR2, je toho hromada a sám bych to rád někdy provedl).
Jestli chcete porovnávat diesel (oktávii z 90let) tak k ní klidně postavte civica s dieslem z roveru a dostane civic na (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) ve všech směrech! To je prostě fakt! No a co, že diesel v civicu nebyl od Hondy, ten v oktávii taky není od škodovky.

Honda čekala s vývojem dieslu na co ..... ??? Na to, až si zničí pověst s dieslem od roveru? Ano Honda nakonec vyvinula diesel, který byl ve své době na špici (možná nejlepší na světě), ale pak přišel opět pokrok v podobě dieslu od BMW a Honda??? ....... dnes je to možná druhý NEJ diesel motor na světě. VW je brontosaurus, který umí jen přidělat turbo s variabilním nastavením lopatek a pak to prodat jako velmi inovátorský počin. Přál bych jejich marketingové oddělení Hondě a to bez háje.
Podívejte se na čajíčka jak mu letí fabka f tédéíčku .... ale víte co je za tím? Větší turbo, problémy se zanášením vstřiků, ucpáváním všeho špatně spálenou naftou, atd atd ...... a ta spotřeba??? No taky někde jinde. Takže si myslím, buď otevřete oči a porovnávejte porovnatelné serie (acco v dieslu, VW v dieslu) Standartní acco se standartní oktávií, nebo porovnávejte překopané diesly.
Někdo tu vyzdvihoval leona .... mě osobně se líbí a jeden kolega v práci ho má. Ale teď cituji, je to velký auto se silným motorem,ale HODNĚ pomalým podvozkem!

Faktem zůstavá .... Honda už dávno nevyrábí zábavné, novou technikou natlučené hračky!

Osobně vím, že pro rodinu budu nucen koupit jiné auto. Nic od koncernu VW to nebude, protože ať jdou do prčic, je předražený všeobecně taky za to staré co v sobě má. A navíc se zřejmě hodně podělává, protože proč by se jinak neustále kradla? No protože je po nich poptávka a proč je po nich poptávka? Protože je to držák, kterému se nic neposere to mi hlava nebere pořádnej výtlem

no mrkněte do statistik německých a francouzských žlutých andělů ve výskytu závažných poruch!

Upřímně CTR na konkurenci nestačí, ale na druhou stranu ... nějaká evropa, nějaký čechy, nějaký německo Hondu moc nezajímá. Takže pokud chcete turbo, kupte polo v 1.8 v turbu a sesekáte kdejaký cétéro. Ale proč milujeme Hondu? Zamyslete se a pak to sem napište.

PS: dokud bude ojeté acco či crv v dieslu tak drahé jako je, bude u mě v hledáčku jednoznačně BMW330d kombi.

Postavení Hondy v Evropě je prostě v zadečku, nemá servisní zázemí koncernu VW, nemá marketingovou politiku pro evropu, nemá podporu prodeje pro Evropu (Zombie by mohl vyprávět), nemá Turbo pro Evropu, nemá V6 pro Evropské manažéry, nemá černý velký sedan f tédéíčku pro manažéry, má průměrnou automatickou převodovku...prostě je to v kopru ...
A v době kdy se v ČR testují auta stylem autosalonu, kdy vrcholem je nasednutí nadprůměrné osoby na zadní sedačky to tady bude stále boj na serverech klubů, že zrovna ta jejich značka je nej!
Kde jsou testy brzdných drah, poloměrů otáčení, testy na polygonech, losí testy, testy objemového prostoru se standartníma věcma jako je velký nákup, balení na dovolenou, jízdní vlastnosti s vozíkem, a konečně test všech aut stejné kategorie na okruhu? Protože na co se 95% chlapů podívá? Na tachometr a otáčkoměr, protože v každém z nás je malý soutěživý klučina. Kdyby ne tak jsme teď na zahradě a pěstujeme rajčata.

Shrnuto, jen víc takových diskuzí, protože jednou to může dopadnout tak, že se sejde na letišti VTi, GTi ..acco diesel, oktávie diesel a bude se testovat, za stejných podmínek se stejnýma řidičema ...... VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 13:54   Citovat  

Napsal jsi to bezvadně.. Jak jsi se zmínil o tom POLO, jednou jsem s nim dával po městě a bylo to hooodně nastejno je to rok 04+- GTi .. nevím jestli by to nasekalo CTR to mi hlava nebere asi těžko šéfe Lucy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:09  Naposledy upravil crxmann dne 3.5.2008 , 14:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

eXi_ napsal:
Napsal jsi to bezvadně.. Jak jsi se zmínil o tom POLO, jednou jsem s nim dával po městě a bylo to hooodně nastejno je to rok 04+- GTi .. nevím jestli by to nasekalo CTR to mi hlava nebere asi těžko šéfe Lucy

seriové 1.8T a seroivé CTR si myslím že jo. Ne o moc, ale nasekalo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:12   Citovat  

CRXMANN napsal:
seriové 1.4T a seroivé CTR si myslím že jo. Ne o moc, ale nasekalo.

hele vždyt já "pojel" to GTi a to je 1.6T 160koní ?? a ta nová 1.4ka nemůže v žádnym případě pojet CTR se 200koněma meetallll

to je nemožný.. ukaž mi nějaký vídko a už budu mlčet pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:20   Citovat  

melu hovadiny ..... myslím 1.8 T ...dík za upozornění
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 22:10   Citovat  

hehe.... no upravene VTi mozna pojede upravene TDi... jenze k uprave TDi staci strejda s notasem...

Otec ma Scouta 2,0 Tdi s novym SW ECU... rozmlouval jsem mu to, ale kdyz me v tom svezl, tak jsem jen nevericne koukal. Taha to proste jako hovado.

Cili zaverem. Muj sen je CTR a nejakej chipnutej TurboDehet (oktavinka RS combi) vedle sebe v garazi.

PS: cupra je moc zajimava, ale ta palubka je fakt strasna, udesna, blivajstozni.-)
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 22:12   Citovat  

Otec ma Scouta 2,0 Tdi s novym SW ECU... rozmlouval jsem mu to, ale kdyz me v tom svezl, tak jsem jen nevericne koukal. Taha to proste jako hovado.

už jsi slyšel o placebo efektu? HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 22:24   Citovat  

hehe, ano. Ale jeste jsem neslysel, aby te placebo efekt zatalacil do sedacky...
180ps 390Nm udela sve...
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 22:34   Citovat  

jenze o tom turbo je... pocitove te to zatlaci ale v kolika otackach to konci? Rekl bych, ze hodne rychle..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 22:59   Citovat  

nerikam, ze ne.-) ale to zatlaceni neni pocitove, to je proste fakt.-) zacina na 1800 konci to ve 4200... ja nejsem bojovnik za prava dieselu, ale libi se mi to, ma to neco do sebe. Benzin (VTEC potazmo) ma zas jiny prednosti...

Treba myslim, ze zmena SW ECU nebo nejaky to chipovani je fajn vec, ale ne pro kazdeho. Vetsinu konzumnich uzivatelu aut by tak vyraznej turboefekt vydesil, odradil... Ale pro pozitkare, coz jsme urco vsici tady, to snad nemusim obhajovat.-)
   Návrat  
Zbysek je teď offline  Zbysek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 5:08   Citovat  

Marfi napsal:
přece nebudu žít stereotipní život ne co mě napadne to prostě udělám je to dobrý

wokurka kouř OK jasny wokurko, koukej se hlavne ozvat a poslat mi adress at pak muzu dorazit na navtevu je to dobrý
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 7:31   Citovat  

jvkgrifone napsal:
hehe, ano. Ale jeste jsem neslysel, aby te placebo efekt zatalacil do sedacky...
180ps 390Nm udela sve...

180PS 400Nm měla ta Fobie, která dostala od mé :mravenec: rv91 co já vím 160Nm? a myslím, že pocitově při těch 8500ot/min jsem na tom byl někde jinde než on v tom hluchym traktoru .. ale to je zbytečný řešit.. Mrk
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 8:59   Citovat  

Zbysek napsal:
wokurka kouř OK jasny wokurko, koukej se hlavne ozvat a poslat mi adress at pak muzu dorazit na navtevu je to dobrý
copak wokurec už nebydlí s pejsky??? Tak to koukám!
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 9:14   Citovat  

jvkgrifone napsal:
nerikam, ze ne.-) ale to zatlaceni neni pocitove, to je proste fakt.-) zacina na 1800 konci to ve 4200... ja nejsem bojovnik za prava dieselu, ale libi se mi to, ma to neco do sebe. Benzin (VTEC potazmo) ma zas jiny prednosti...

Treba myslim, ze zmena SW ECU nebo nejaky to chipovani je fajn vec, ale ne pro kazdeho. Vetsinu konzumnich uzivatelu aut by tak vyraznej turboefekt vydesil, odradil... Ale pro pozitkare, coz jsme urco vsici tady, to snad nemusim obhajovat.-)

No já mám zkušenost s pouhou sériovkou Passat 2.0 140k a to "zatlačení do sedaček" trvalo tak od 1800ot. do 2500ot. a pak impotence...na ježdění po městě k h*vnu, skáčeš v tom jak koza...Ale je fakt, že jsem zvyklý na benzín a občas se svezu 1,9TDi 81kW. Jo a pokud jde o spotřebu, tak čísla na papíře jsou fajn (když jsem viděl jaká je metodika, málem jsem šel to snad ne ), ale realita bývá někde jinde...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 10:00   Citovat  

Skutecne zbytecny resit jak psal Miki... Me osobne by prislo srovnavani toho nej co Honda udelala (DOHC VTEC) s delnikama od VW hodne trapny... Leda se porovnat s Cajickem, Mvoleskem apod... S tema jsem se kdysi s 1,6 porovnaval rad...
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 10:43   Citovat  

Kovis napsal:
BMW 330d cca 190koni na háji, a 1.8 vti se nechytalo... (Ne na 0-100, ale jizda okolo 200km/h a vis... )
Jak muzes pak o necem takovym rict ze to nejede...

Kamarad tu ma take v ulici 330d 200PS 2003rv....s moji integrou naprosto stejne od startu, myslim, ze jsme jeli max 170...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 11:08   Citovat  

kdyz s vama je to taky tezky. vy furt chcete srovnavat a navic na nejakejch prihlouplejch sprintech. Ja celou dobu mluvim o nejaky uzivatelsky privetivosti Se stydím , ne o to kdo ma vetsi... ego...

Faktem je jedna vec. V dieselu se :mravenec:, udelam kickdown a to auto proste zacne pochodovat. Pro predjeti docela optimalni. Nikdo nemuze vyvratit, ze u atmosferickyho benzinku ala Honda se musi trosku cekat, nez neco prijde.
Hlidani si optimalnich otacek je skvela vec, kterou jen tak nekdo neumi. Ja miluju atmosfericky benziny, delam (spis delal jsem) o takovejch autech stranky.... Jenze v beznem zivote to proste neni tak pohodlne Úsměv

Miki: tak to jses borec. gratuluju. pak zkuste crash test (rejp) šuk
Dopis: sériový motor byl pekny, ale opravdu nic, co by bralo dech.
Zemi: proc trapny? vy srovnavate furt jen na sprintech pořádnej výtlem vy tim autem nejezdite do prace, na chalupu, na dovcu....? zmatenej

Peace kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 11:09   Citovat  

double post Se stydím
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 11:28   Citovat  

CRXMANN napsal:
tak já taky přileju oleje (nafty) do kamen HaHaaa

Všeobecně si myslím, že tu řešíte neporovnatelné!

Můj názor na koncernové TDi : až koncern začne dělat pořádný NOVÝ a moderní diesel tak mi vzbuďte. Koncern všeobecně zaspal s vývojem dieslu.
Celý prodej VW je postaven na zvyku středoevropského zákazníka, že VW byla kdysi špička. Dnes ...... kde mají NĚJAKOU novinku???....pumpediese for ever Se stydím ... jo vlastně jo ... něco jako FSi (ve spojení s první generací DSG sem se fakt zasmál HaHaaa )
Budiž jim BMW příkladem. V současné době si nemyslím že je lepší Diesel než je BMW, alespoň co se všemnožných testů týče. Podotýkám, že jsem pouze řídil, Citro diesel, Octavie diesel, Passat diesel,Acco diesel,Civic diesel,Focus diesel,X5 diesel, Alfu diesel ...takže nic moc zkušenost.

Pokud chcete srovnávat nepřeplňovaný benzín s objemem pod 2.0 z devadesátých let tak si proboha porovnávejte auta, která jsou z těchto let (Civic Vti, Golf GTi, MR2, je toho hromada a sám bych to rád někdy provedl).
Jestli chcete porovnávat diesel (oktávii z 90let) tak k ní klidně postavte civica s dieslem z roveru a dostane civic na (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) ve všech směrech! To je prostě fakt! No a co, že diesel v civicu nebyl od Hondy, ten v oktávii taky není od škodovky.

Honda čekala s vývojem dieslu na co ..... ??? Na to, až si zničí pověst s dieslem od roveru? Ano Honda nakonec vyvinula diesel, který byl ve své době na šxxxx (možná nejlepší na světě), ale pak přišel opět pokrok v podobě dieslu od BMW a Honda??? ....... dnes je to možná druhý NEJ diesel motor na světě. VW je brontosaurus, který umí jen přidělat turbo s variabilním nastavením lopatek a pak to prodat jako velmi inovátorský počin. Přál bych jejich marketingové oddělení Hondě a to bez háje.
Podívejte se na čajíčka jak mu letí fabka f tédéíčku .... ale víte co je za tím? Větší turbo, problémy se zanášením vstřiků, ucpáváním všeho špatně spálenou naftou, atd atd ...... a ta spotřeba??? No taky někde jinde. Takže si myslím, buď otevřete oči a porovnávejte porovnatelné serie (acco v dieslu, VW v dieslu) Standartní acco se standartní oktávií, nebo porovnávejte překopané diesly.
Někdo tu vyzdvihoval leona .... mě osobně se líbí a jeden kolega v práci ho má. Ale teď cituji, je to velký auto se silným motorem,ale HODNĚ pomalým podvozkem!

Faktem zůstavá .... Honda už dávno nevyrábí zábavné, novou technikou natlučené hračky!

Osobně vím, že pro rodinu budu nucen koupit jiné auto. Nic od koncernu VW to nebude, protože ať jdou do prčic, je předražený všeobecně taky za to staré co v sobě má. A navíc se zřejmě hodně podělává, protože proč by se jinak neustále kradla? No protože je po nich poptávka a proč je po nich poptávka? Protože je to držák, kterému se nic neposere to mi hlava nebere pořádnej výtlem

no mrkněte do statistik německých a francouzských žlutých andělů ve výskytu závažných poruch!

Upřímně CTR na konkurenci nestačí, ale na druhou stranu ... nějaká evropa, nějaký čechy, nějaký německo Hondu moc nezajímá. Takže pokud chcete turbo, kupte polo v 1.8 v turbu a sesekáte kdejaký cétéro. Ale proč milujeme Hondu? Zamyslete se a pak to sem napište.

PS: dokud bude ojeté acco či crv v dieslu tak drahé jako je, bude u mě v hledáčku jednoznačně BMW330d kombi.

Postavení Hondy v Evropě je prostě v zadečku, nemá servisní zázemí koncernu VW, nemá marketingovou politiku pro evropu, nemá podporu prodeje pro Evropu (Zombie by mohl vyprávět), nemá Turbo pro Evropu, nemá V6 pro Evropské manažéry, nemá černý velký sedan f tédéíčku pro manažéry, má průměrnou automatickou převodovku...prostě je to v kopru ...
A v době kdy se v ČR testují auta stylem autosalonu, kdy vrcholem je nasednutí nadprůměrné osoby na zadní sedačky to tady bude stále boj na serverech klubů, že zrovna ta jejich značka je nej!
Kde jsou testy brzdných drah, poloměrů otáčení, testy na polygonech, losí testy, testy objemového prostoru se standartníma věcma jako je velký nákup, balení na dovolenou, jízdní vlastnosti s vozíkem, a konečně test všech aut stejné kategorie na okruhu? Protože na co se 95% chlapů podívá? Na tachometr a otáčkoměr, protože v každém z nás je malý soutěživý klučina. Kdyby ne tak jsme teď na zahradě a pěstujeme rajčata.

Shrnuto, jen víc takových diskuzí, protože jednou to může dopadnout tak, že se sejde na letišti VTi, GTi ..acco diesel, oktávie diesel a bude se testovat, za stejných podmínek se stejnýma řidičema ...... VTEC

u nas nejsou testy..ale koukni na best motoring jak testuji auta :)sice vetsinu japonskych aut:)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 11:46   Citovat  

Vlada8 napsal:
Kamarad tu ma take v ulici 330d 200PS 2003rv....s moji integrou naprosto stejne od startu, myslim, ze jsme jeli max 170...

a to má o 400+- kg víc Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 11:49   Citovat  

Miki Civic napsal:
180PS 400Nm měla ta Fobie, která dostala od mé xxxxx rv91 co já vím 160Nm? a myslím, že pocitově při těch 8500ot/min jsem na tom byl někde jinde než on v tom hluchym traktoru .. ale to je zbytečný řešit.. Mrk

měli jste zkusit 50-200 OK
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 11:51   Citovat  

eXi_ napsal:
a to má o 400+- kg víc Lucy

ma o vice kg a proto taky tomu autu dali 3.0 objem motoru.
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 11:52   Citovat  

Ja taky nejsem vubec zadnym zastancem nafty, ale muj sef v praci vlastni predposledni radu bmw 5 v uprave (300ps) diesel (neznam ty oznaceni asi 330d?) a jede no proste uzasne. Zadny rachot klasickych tdi ci jinych naft, zadny turboeffekt i pekny zvuk to ma. A co je na tom proste nejkrasnejsi je hospodarnost vozu, kdyz koukam na raficku spotreby jako spolujezdec, tak je tam vzdy kolem 7-8l na 100km a to jezdime kolem 170-190km/h po rakouskych dalnicich. Zrychleni taky slusne, ale jak rikam hlavne hospodarnost neuveritelna a kvalita taky dobra, za 5 let co ho ma s nim najel 180tis km a krome pravidelneho servisu nic nemenil. Nejsem zadny dieslator, ale jezdit za par korum s tak silnym vozem je proste uzasne. Mym snem by urcite bylo nejake takove bmw v garazi v combi pro rodinu, protoze i comfort je zde taky na uplne jine urovni. Na druhou stranu jako druhy vuz bych urcite bral ctr 7g nebo s2000 Úsměv. Jsem hondar, ale to bmw me posledni dobou neda spat Úsměv, ale prvni rade bych chtel ted poridit Vti, bmw az budu starej.... Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Marfiho ctr vs Cupra 320ps
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina