Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
teče mi do auta!
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cabbage je teď offline  cabbage
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 7:24   Citovat  

Čaute!

Mám problém. Při intenzivnějším dešti se mi na podlaze u spolujezdce objevily malý kaluže vody. Když jsem otevřel kaslík a nahmatal rozvod ventilace, tak to tam bylo podezrele mokrý. Čelní sklo, těsnění i palubka jsou suchý, takže tuhle variantu jsem vyloučil. Chci se zeptat, je možný že se voda dostala do interiéru právě přes topení? Ještě mě napadá, že mezi čelním sklem a kapotou je vlastně taky žebrování, kam teče voda. Tam by měly být nějaký kanálky, kudy voda odtejká na zem, je to tak? Tak jestli třeba nejsou něčim ucpaný a voda se tam hromadí? Docela mě to štve, uvítám každou radu, jak tenhle neduh odstranit. Ještě pro upřesnění, jedná se o C4G.

Díky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 8:12   Citovat  

stava se ze pod tim cernym plastovym torpedem byva tolik bordela ze voda nema jak odtikat.... takze rozdelej torpedo pod steracema a podivej se jak to tam vypada.... pokud to tim nebude tak bych se zkusil podivat jestli ti nezateka pres celni sklo

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 8:22   Citovat  

MattiK napsal:
stava se ze pod tim cernym plastovym torpedem byva tolik bordela ze voda nema jak odtikat.... takze rozdelej torpedo pod steracema a podivej se jak to tam vypada.... pokud to tim nebude tak bych se zkusil podivat jestli ti nezateka pres celni sklo

Na čelní sklo jsem koukal, těsnění je v pohodě. Asi to bude ten bordel pod tim černým plastem, jak říkáš OK . Rozeberu to a uvidim. Dík.

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 9:27   Citovat  

ten bauset kterej je kolem okna neni na to aby tesnil vodu, takze pokud kontrolujes jen to tak je to k nicemu.... pokud tam nekdo spatne nanesl lepidlo tak tama to potece, ono to vlastne ani moc dobre zkontrolovat nejde... polivat vodou a divat se jestli to nekde netece, to je asi jedina moznost...

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 9:30   Citovat  

pri velmi silnom dazdi a pripadne ak auto stoji mierne bokom tak tecie cez ventilaciu, stretol som sa s tym u vsetkych civicov 5G a 6G. ked zhodis ten plast medzi celnym sklom a kapotou, najdes nad ventilatorom vstupny otvor, okolo neho je taky "mantinel" z plechu, ale je z jedneho boku len asi 1cm! vysoky. staci ak mas co len trosku zapchate odtokove kanaliky a auto stoji mierne bokom, voda nestiha odtekat a prelieva sa do kabiny - do ventilatora odkial tecie na nohy spolujazdcovi. takze vycistit komplet ten priestor pod plastom + odtoky, pripadne vyrobit z plechu vyssi ten mantinel okolo otvoru Úsměv

ballbutick je teď offline  ballbutick
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 9:36   Citovat  

tohle jsem resil u crx skoro rok.... nejlepsi mas sundat topeni a kastlik a polejt auto vodou a uvidis..... me to vytekalo mezy plechama.... myslel jsem ze je to nekde z toho kanalu od kud nasava topeni ale teklo mi to spojenim plechu mezi motorovou stenou a podbehem takze jsem obrousil namltlal sikou a dobry.. ale uz mi vypadla i hadice co jde od sibru z te pruchodky a :mravenec: to na zem a nebo ta gumova pruchodka na kabely co je za topenim mi taky uz tekla....

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 10:50   Citovat  

Dneska se na to pujdu mrknout. Vypada to ze zase zacalo "obdobi destu" Tak to koukám! . Jeste jednou diky.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2008 , 6:10   Citovat  

Tak jsem to vcera rozebral. Hned pri demontazi jsem zjistil, ze vetsina tech plastovych "pouzder", do kterych se davaji srouby, aby drzely ten plastovej dekl byla rozlamana, tim padem vubec neplnila svoji funkci. Vzhledem k tomu, ze pod tim plastem jsou akorat 2 otvory, kteryma se do utrob nedostanu, rozhodl jsem se pro praktickej test s vodou. Nalil jsem tam asi pul litru vody, behem chvilky vsechna voda odtekla za prednim podbehem. Usuzuju teda ze odtokovy kanalky jsou dobre pruchozi. Myslim, ze to je prave tim, ze ten plast vlastne nebyl skoro vubec prichycenej (u celniho skla se dal odchlipnout nehtem) jedna dira v plechu na to plastovy pouzdro byla primo nad privodem k topeni. Dneska musim sehnat ty plastovy pouzdra a dam tam nejaky novy tesneni. Snad to bude dobry.

Jeste jedna otazka. Kudy presne ma v pripade ze je vsechno v poradku odtejkat voda tema kanalkama? Nebo jinak...Kam usti ty kanalky?

Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2008 , 13:02   Citovat  

Máš šíbr??? jesly ti tam neteče šíbrem??? Já měl na SH2 stejný problém... ale zjistil sem to tak že sem jel do myčky, a ze střechny na mě nateklo asi litr studené pěnové vody...Odtokové hadičky byly ucpané jak hned u šíbru(musíš zhodit stropnici), tak u vyústění pod blatníkem a zadním nárazníkem....
A ještě k tomu jsem zjistil že jedna ta hadice byla vypadená z gumové bužírky pod palubkou... takže třeba ji máš taky venku...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2008 , 14:45   Citovat  

Mapone napsal:
Máš šíbr??? jesly ti tam neteče šíbrem??? Já měl na SH2 stejný problém... ale zjistil sem to tak že sem jel do myčky, a ze střechny na mě nateklo asi litr studené pěnové vody...Odtokové hadičky byly ucpané jak hned u šíbru(musíš zhodit stropnici), tak u vyústění pod blatníkem a zadním nárazníkem....
A ještě k tomu jsem zjistil že jedna ta hadice byla vypadená z gumové bužírky pod palubkou... takže třeba ji máš taky venku...

Sibr mam, ale tim tam urcite netece, ze strechy je to taky pruchozi je to dobrý . Budu se zatim soustredit na ten plastovej cernej dekl, to se mi zda zatim jako nejpravdepodobnejsi. Az to poradne pretesnim, tak zase poleju vodou a uvidime. Nechce se mi to zbytecne rozdelavat. Dam pak vedet.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2008 , 17:40   Citovat  

Jasný, ale kdybys je měl ucpaný taky u toho vyůstění, tak budeš mít taky mokro pod nahama, páč ta hadice vede střešním sloupkem, a končí zevnitř ve sloupku na kterým drží dveře a palubka, ta hadice je jen zastrčená do té bužírky která je nacvaklá na tom sloupku a vytíká to pod blatníkem ven, a když je ucpaná, tak to teče na padlahu...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2008 , 20:47   Citovat  

Aha. Tak to rovnou taky omrknu. Dostanu se tam teda, kdyz odmontuju kaslik nebo musi jit dolu i palubka? Jaka je nejsnazsi cesta?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2008 , 21:38   Citovat  

palubka nemusí, jesy to máš u mokrý u spolujezde tak jen kastlik....a tuším že možná ventilátor, ale tu už si nepamatuju... sundek kastlík, a mrkni jesly tam uvidíš tu průhlednou hadici, pokud ne tak je za ventilátorem... a pokud už budeš mít dole ventilátor tak skontroluj těsnění mezi kastlí a dosedacím otvorem ventilátoru... taky bejvá rozpadlý.....

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2010 , 22:05   Citovat  

tak po opravduv elkym liajku sem opet jako u vsech mych hond nasel mokry strop a sedacky a manzetru na radicce, urco to potece sibrem, u ostatnich hond mi teklo ze jsem mel ucpane hadicky, ale tady mi u sibru chybí takovej chromovej ramecek kterej vyskoci kdys se sibr otevre a zase kdys sibr zaveru tak zase zajede pod nej a je takovy skoseny, a je na nem tesneni jeste no a jak ho tam nemam tak primo do mist kde prsi tak je minimalni schodek a pocitam ze kdys opravdu moc poprsi tak to pretika dovnitr, je to mozné? nebo je to jen ucpanyma hadickama a proste to nestihalo odpoustet vodu? v manualu je to wind deflector a te mi prave schazi

jiryyk je teď offline  jiryyk
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.7.2010 , 14:38   Citovat  

a nemuze to byt i hadicou na odtok vody ze stresniho okna?? Se stydím ted nevim na kere je strane Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 18:13   Citovat  

jiryyk napsal:
a nemuze to byt i hadicou na odtok vody ze stresniho okna?? Se stydím ted nevim na kere je strane Úsměv
na vsech 4ech rozich to je, ty procistim a dam tam ten zbytek co chybí

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 11:47   Citovat  

tak hura, zjistil sem ze mi uhnilo okno nahore a ted to nedrzi a tece mi tama Úsměv)

Puzzlehead je teď offline  Puzzlehead
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 9:25   Citovat  

Zdravím odborníky. Už nějaký týden řeším zatékání vody do kabiny. Nejdříve nateče za spolujezdce a pak se samozřejmě rozleje po celém autě. Teče tam když auto stojí. Nenašel jsem místo kudy by to mohlo téct.

Máte někdo nápad kam se podívat?

Díky

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 14:08   Citovat  

no bohuzel musis najit odkud to tece...me to teklo treba skrz pricku co je mezi motorem a kabinou...

krizkyn je teď offline  krizkyn
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2013 , 12:26   Citovat  

Chce to vedet co je to za auto, jestli ta HR-V tak se koukni na sibr nekdy se ucpou odtokovi hadicky a mas vodu vsude

Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.11.2013 , 20:56   Citovat  

caute Honda mam otazku nakolko som v stadiu ze som si uzival pocit jazdy tak prislo obdobie dazdov a zistil som ze mi zateka do auta na strane za spolujazdcom mam ukrutne mokry koberec ......rad by som sa opytal ze ci nevie niekto s kadial by to tam mohlo tiect...mam c5g hb so sibrom........dakujem za rady a napady přátele

Laci1 je teď offline  Laci1
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 10:56   Citovat  

Madvad napsal:
caute Honda mam otazku nakolko som v stadiu ze som si uzival pocit jazdy tak prislo obdobie dazdov a zistil som ze mi zateka do auta na strane za spolujazdcom mam ukrutne mokry koberec ......rad by som sa opytal ze ci nevie niekto s kadial by to tam mohlo tiect...mam c5g hb so sibrom........dakujem za rady a napady přátele

cau, mohla se ucpat odtokova hadice ze sibru...rozhodne bych koukl pod tapec u sloupku...A nebo pod podlahou muze byt doura.

mel sem 4g a pod podbehem byla dira kterou me tekla voda az za sedacku Ble

Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2013 , 11:07   Citovat  

jop nasiel som bola to diera v podlahe ako si opisal odkryl som koberec a zatlacil srubovak a sub vypadla hniloba.....cca 15 x 10,5 cm diera zhniteho plechu vyrezane a navareny kus zdraveho plechu osetrene z vnutra z vonku a je klud je to dobrý Je to tam.

Laci1 je teď offline  Laci1
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2013 , 13:06   Citovat  

Madvad napsal:
jop nasiel som bola to diera v podlahe ako si opisal odkryl som koberec a zatlacil srubovak a sub vypadla hniloba.....cca 15 x 10,5 cm diera zhniteho plechu vyrezane a navareny kus zdraveho plechu osetrene z vnutra z vonku a je klud je to dobrý Je to tam.

OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
teče mi do auta!
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina