Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje nepříjemná zkušenost s koupí Accorda od (přes?) Rom.ana
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 3
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 12:46   Citovat  

Hlavator napsal:
Jako ze Skylina hodne nemusim a on zase me tak mi nezbyva nez s nim poprve za ty leta nez souhlasit..nevidim na jeho postoji nic zaujateho proti Romanovi

Roman poradil Happymu potom co mu on jasne napsal co s autem je cituji " Já bych se do opravy motoru nepouštěl, raději bych sháněl celý funkční motor. "

Tak nevim no..je blbost Happyho ze nesel a nehodil mu auto na hlavu,ale pardon..nevidim v tom nic co by Romana ospravedlnovalo v mych ocich..neznam z nich osobne ani jednoho takze myslim,ze si muzu udelat celkem nezaujaty nazor .. o tom,ze to bylo pridrene uz pred prodejem a nekdo se v tom hrabal me presvedcuje spousta veci viz.prispevky vyse

Citovaná odpověď byla napsaná skutečně dost neštastně, ale myslím si, že v tu chvíli Rom.ana ani nenapadlo, že po třech a půl měsících od prodeje auta, které mělo být používané (jak zmínil majitel) pro denní ježdění (tj bych očekával větší nájezd než 2000km), bude mít někdo pocit, že motor byl porouchaný již v době prodeje, ba že dokonce ta porucha byla zamaskována. Tj nenapadlo ho, že by případnou opravu měl platit on.
V textu je zmíněno, že byla měněna spojka, tudíž se v tom někdo musel "hrabat". Ale to by snad měla být výhoda mít novou spojku.
Jestli to dobře chápu (žádnou fotku jsem tu nikde nenašel), nejednalo se o přidření na klice, po kterém se v oleji dají najít kousky rozpadlých ložisek, ale o přidření válce, kde nevidím důvod, aby poté bylo v oleji pouhým okem něco viditelného.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 13:09   Citovat  

Jak rikam od takoveho obchodnika jako je Rom. bych ocekaval uplne jinou odpoved..obzvlast pokud je to po najezdu 2tis km na aute ktere prodal a jeste k tomu bez smlouvy jako ze sme Hondaci
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 13:45   Citovat  

nechtěl jsem se v tomto tématu vyjadřovat ... ale asi bych krátce měl

to že je Accord z Itálie, já jsem ho osobně nepřivezl, ale někdo jiný, jsem happymu říkal hned při první návštěvě a projížďce Accorda
servis na autě jsem sice osobně nezadával, ale vím co se tam dělalo, provedla ho dílna, kde servisuji všechna svá auta i veterány, a mám v mechaniky 100% důvěru, co se na autě dělalo jsem kupujícímu řekl
mluvil jsem s happym cca 6 neděl po koupi, ale o problémech s Acc. nepadlo ani slovo, řešili jsem Civica pro jeho tátu
jsem přesvědčený, že když ode mne Acc. odjížděl byl motor OK., a chtěl bych umět "zamaskovat" jakýkoliv mechanický problém v motoru, byť i jen na 100 km ... nad téměř jistotou někoho kdo ví že už "to tam bylo" když auto jelo ode mne, mohu jen zakroutit hlavou
prvně když jsem se dozvěděl o nějakém problému, tak už to bylo s fotkou rozebraného motoru, a na žádost o radu jsem reagoval doporučením výměny motoru za jiný a ne jeho opravou
že by chtěl happy reklamovat již rozebraný motor mě ani nenapadlo
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 13:48  Naposledy upravil Bubaak dne 14.6.2013 , 13:52, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

kdyby mu zavolal rovnou a rovnou chtěl reklamovat, tak věřím že by se k tomu postavil čelem (jak znám Rom.ana z vyprávění od Muldera, Minora... Hondy Classicu), ale když ti někdo po 1/4 roce napíše SZ/mail, motor zaklepal... Chci si ho nechat opravit a budu sním dělat tohle, co by si doporučil... (aha, takhle se přistupuje k reklamaci?) a on doporučil... udělal bych to samé a nad reklamací bych nepřemýšlel, dokud by do mě nerejpnul a není to o postojí je to o přístupu k věci po 1/4 roce, poškozeného
A pak další téměř výhružný mail? (asi někdo doporučil, "hoď to na něj", teď mi to tak začíná připadat)
Aby ho přestalo svědět kolem pupíku a měl na dovolenou... tak buď A) to chci reklamovat od začatku a neptám se jak by to opravil, nebo B) se zeptám jak to opravit (vybral si B)

A jinak k těm 500km nutno přičíst dalších kolik km, než se auto projelo do Aše do německa, do berouna.. do buhví kam, než se zjistilo že je vydřený válec? dalších 500-1000 km? Tak to valím bulvy
Nenuťte mě si to číst pořádně... čím víc to čtu, tím vic si myslim že Rom.an je v ton nevině uplně Tak to valím bulvy

Začinám mít pocit že tu čtu polopravdy a něco mi uniká, nebo nevim Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 13:51   Citovat  

asi tak OK
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 14:10  Naposledy upravil ReNo dne 14.6.2013 , 14:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Znam dobre osobne Happyho i Roma. Oba mi prijdou zcela v pohode. A tak jen muj podobny zazitek. V roce 2003 jsem si koupil v Honde v Usti Preludku 5g 2.2VTi.
Vsechno super, tichouckej motor, spotreba oleje nulova. Prosla i technickym testem v Honde. Auto bomba ..
Cca po dvou mesicich jedu kilem po okrsce a najednou rany z motoru. Ojnice ... Najeto od koupe rovnych 700km v defakto nudnem stavu (jsem se teprve zaucoval) Se stydím
Vyresilo se to tak, ze ja platil cast opravy motoru , dalsi cast opravy platil puvodni majitel a dalsi cast platil zprostredkovatel (Honda Usti) OK

Tot ma, bohudik jedina, podobna zkusenost.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 14:25   Citovat  

ReNo napsal:
Znam velmi dobre osobne Happyho i Roma. Oba mi prijdou zcela v pohode. A tak jen muj podobny zazitek. V roce 2003 jsem si koupil v Honde v Usti Preludku 5g 2.2VTi.
Vsechno super, tichouckej motor, spotreba oleje nulova. Prosla i technickym testem v Honde. Auto bomba ..
Cca po dvou mesicich jedu kilem po okrsce a najednou rany z motoru. Ojnice ... Najeto od koupe rovnych 700km v defakto nudnem stavu (jsem se teprve zaucoval) Se stydím
Vyresilo se to tak, ze ja platil cast opravy motoru , dalsi cast opravy platil puvodni majitel a dalsi cast platil zprostredkovatel (Honda Usti) OK

obdobnou zkušenost má kamarád..
motor se po koupi potkal a oprava stála 30tis.
původní majitel řekl, že se to mohlo stát i jemu, tak šli 50/50 je to dobrý
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 14:28   Citovat  

Možná je to jediná možná cesta jak se v klidu a ke spokojenosti všech dohodnout.
Tedy rozdělit si náklady na opravu mezi tři subjekty, které se na prodeji podíleli.

tedy: Rom. Happy a ten kdo auto dovezl z IT

Myslím, že těch pár tisíc nemůže nikdy nahradit dobrou pověst, která se budu podstatně déle nežli ta špatná

Nebo jste někdo viděli tolik příspěvků v tématu kde někdo pochválil něčí služby??? přátele

ReNo napsal:
Znam dobre osobne Happyho i Roma. Oba mi prijdou zcela v pohode. A tak jen muj podobny zazitek. V roce 2003 jsem si koupil v Honde v Usti Preludku 5g 2.2VTi.

Návrat  
CrazyManer je teď offline  CrazyManer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 14:35   Citovat  

Když kupuju ojetinu počítám se všim čeho jsem si při koupi nevšim ... když chci záruku koupim nový ... abych prodal auto a ten co ho koupí aby za mnou za měsíc přišel že něco odešlo tak to odešlo už jemu a né mě, hotovo, když auto prodávám tak třeba proto že už do něj nechci investovat a jít pak na půl s opravou čehokoliv? Blbost, nevíš nikdy jak s tim dotyčnej jezdil ... jen můj osobní názor
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 15:27   Citovat  

skyline napsal:

Je vcelku jedno, jestli problem zpusobilo LPG nebo neco jineho, v kazdem pripade to bylo pridrene uz pred prodejem

a je to vyreseno tak proc se dohadujete je to dobrý

vsechno vi, vsechno zna, vsude byl dvakrat a jeste minimalne jednou tam pojede
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 17:20   Citovat  

Odpoved o výměně motoru není neštastná, ale logická. Pokud oprava vyjde na x-násobek vzhledem k pořízení jiného motoru, není důvod motor opravovat.

Tahle diskuse sem vůbec nepatří, zrovna ROMan si to myslím nezaslouží.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 17:49   Citovat  

Luther napsal:
Odpoved o výměně motoru není neštastná, ale logická. Pokud oprava vyjde na x-násobek vzhledem k pořízení jiného motoru, není důvod motor opravovat.

Tahle diskuse sem vůbec nepatří, zrovna ROMan si to myslím nezaslouží.

mě odešel motor na klice, koupil sem jinej a ten se přidřel - povedlo se naštěstí vrátit - ve stavu kompletnim
(stálo mě to sice čas a 3.000,- ale co)
pak už sem šel raději cestou generálky
pokud někdo od motoru chce nějakou službu, raději bych si připlatil než kupoval dalšího zajíce OK

jinak celá tato diskuse už je v tuto chvíli o ničem, je to akorát kydání hnoje
holt za blbost se platí, je mi líto, ale je to tak
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 18:07   Citovat  

Jako nic proti Happymu ( i když tedaže si někdo koupí auto na plyn aby šetříl na PHM- jinej důvod prostě není možnej - a pak jezdí na benzín to mi hlava nebere ) ani některým zdejším názorům, ale sami si zamyslete co byste dělali vy, kdyby vám někdo komu prodáte auto po dvou měsících a 2500 kilometrů najetejch, napsal že se mu podělal motor a chtěl vám to reklamovat. Sami se vžijte do té situace a sami si potichu řekněte co byste mu odpověděli....
Admini by to tady měli zamknout , nebo rovnou smazat.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 19:47   Citovat  

Myslim ze se k tematu vyjadrili uz snad opravdu vsichni, zamykam to tu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje nepříjemná zkušenost s koupí Accorda od (přes?) Rom.ana
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina