Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dálkové ovládání ANGLÁN
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
xferis je teď offline  xferis
0
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 21:46  Naposledy upravil xferis dne 18.5.2013 , 9:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím,

vlastním anglána z roku 1995, začíná mi dosluhovat dálkové ovládání, to původní již bylo měněno a toto asi bude muset také pryč. Více nefunguje než funguje. Ptát se jestli je to nějak opravitelné se asi nemusím, rovnou asi pořídit nové. Otázka ale bude směřovat k tomu, jestli je nějakým způsobem možné odemykat na dálku i 5. dveře, tedy kufr. Teď když chci vlézt do kufru tak musím buď odemknout auto a zatáhnout za páčku vedle sedadla a nebo klíčkem odemknou zámek kufru. Když člověk má plné ruce věcí, tak je to docela nepraktické. Nevím, jak to v autě funguje, ale soudě podle páčky vedle řidiče mám strach, že to asi napojit nepůjde, je to odděleno od centrálního zamykání. Nemýlím li se? Děkuji za každou odpověď.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 22:48   Citovat  

Když mi odešel dálkový ovladač k origo centrálu, tak jsem použil univerzální (značka tuším Phantom) s výstupem na servo motorek. Ten jsem namontoval do zadních dveří k zámku kde je uchycené to lanko od řidiče. Sice chvíli trvá to nastavit, ale šlape to jak má...

Není to nic složitého, jen si to chce vyhrát s uchycením a nastavením toho serva.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 23:12   Citovat  

Tak nějak... Musíš prostě mít v zadu připojenej odskok kufru. Pokud ho nemáš kufr přes dálku neotevřeš. Třebas já na C5G furt ještě nemám ani dálku, takovej jsem zaostalec. Nemáte někdo z nějakýho vraku, třeba i univerzál dobastlenej ?

0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 13:19   Citovat  

Díky za odpovědi.

Takže musím pořídit něco takovéhleho: tudy odkaz což má výstup na odskok + tudy odkaz Jestli to chápu dobře z toho odskoku potřebuji jen ten servomotor, dá se někde pořídit samotný? Nemůžu nikde najít.

Plus ještě dotaz abych tomu trochu rozuměl. Ta páčka, kterou otevírám kufr zevnitř vozu funguje mechanicky? Měl jsem za to, že když jsem si měnil zajišťovací zámek ve víku kufru, tak že do něj vedlo táhlo od zámku odemykacího + jsem na něj připojil konektor, který jsem myslel, že vede k té páčce v interiéru. Ale to není teda odskok?

Vím, že se ptám úplně hloupě, ale rád bych tomu porozuměl, jak to funguje. Díky Úsměv

vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 16:39   Citovat  

vyfoť to co máš v tom kufru, třeba tam ten odskok máš, Nebo jak otvíráš kufr ? Já nevím jak je to u anglána. Podstata odskoku je v tom, že když odemkneš auto dálkou , tak ti kufr zústane zamčenej, tedy neotevře se. Pokud ale chceš, odemkneš právě pouze kufr a to tak , že zmákneš to tlačítko na dálce a kufr se ti sám odemkne a pootevře. Samozřejmě to není dost dobře možný u HB nebo u 5-tidvířek třeba, tam by ten odskok to víko neotevřel, protože ta váha dveří je moc velká a působí na zámek tak, že na něj doléhá z vrchu. Kdež to u seanů právě ten odskok funguje v podobně jako když uolníš tu západku páčkou co máš v autě. A ještě existujou verze , že dálkou odemkneš celý auto, kufr ti ale neodskočí , protože tam není odskok ( třeba by neměl smysl např. u těžkejch zadních dveří u 5-ti dvířek ) ale když vezmeš to někde u toho kufru zmákneš tak kufr otevřeš. Tak to má myslím koncern.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 21:11   Citovat  

Ten odskok mám podobný co máš v odkaze, ale pouze ty díly k tomu. Samotný servomotor mám tenhle ale podobný. Původně jsem myslel že to napojím právě na to lanko kterým se to otvírá od řidiče, ale tenhle způsob nešel. Tak jsem to udělal následovně kdy jsem odpojil manuální zámek kufru a místo něj dal odskok a hotovo. Ale to lanko u toho servomotorku se mi vůbec nelíbí. Tak změna já mám právě ten odskok od Helly, ale nikde nemůžu najít co vše je k tomu za vybavení. Já k tomu měl veškerý materiál pro montáž jako šroubky kabely kovovou tyčinku místo toho blbého lanka, plíšky pro uchycení motorku. Takže bych si raději koupil ten druhý, ale nejdřív bych se informoval co je součástí balení. Napiš tady a majitel ti určitě odpoví je velice vstřícný. Tady je diskuze a napiš tam odkaz

0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 21:59   Citovat  

Díky za odpověď, včetně SZ Mrk

DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 21:17   Citovat  

Nechci zakládat nové téma ale chci se zeptat nevíte co mám zkontrolovat aby mi to slo prodejce rikal ze pri vyndavani LPG to nejspis odpojily to samý i SRS svítí. Centrál nejde vůbec ani na klíček.

Civic 95 Anglán

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dálkové ovládání ANGLÁN
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina