Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Připojení led diodového pásku
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 13:06   Citovat  

Zdravíčko
uvažuji o koupi takových těch led diodových pásků silikonových nalepovacích
Zajímá mě jestli to jde zapojit tak aby se mi rozsvěcoval spolu ze světlem kdyz otvíram dveře Hihi
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 13:27   Citovat  

Sitcom napsal:
Zdravíčko
uvažuji o koupi takových těch led diodových pásků silikonových nalepovacích
Zajímá mě jestli to jde zapojit tak aby se mi rozsvěcoval spolu ze světlem kdyz otvíram dveře Hihi

Jasně, že jde. Připojíš to přímo na dveřní spínač. V targách a v C5G tam nebyl žádný problém s přístupem, ale jak to budeš mít ty, nevím.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 16:32   Citovat  

rOMIK15 napsal:
Jasně, že jde. Připojíš to přímo na dveřní spínač. V targách a v C5G tam nebyl žádný problém s přístupem, ale jak to budeš mít ty, nevím.

Na dveřní spínač když budu chtít aby se zhasínalo a na popelník kdyz budu chtít ať to svítí už jsem to dokoumal
Díky:)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 17:48   Citovat  

Sitcom napsal:
Na dveřní spínač když budu chtít aby se zhasínalo a na popelník kdyz budu chtít ať to svítí už jsem to dokoumal
Díky:)

To s tím popelníkem nechápu to mi hlava nebere . Vysvětlit, please Se stydím Kdy jako chceš ať Ti to svítí?

monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 18:49   Citovat  

tipuju že to rožne se světlama ,jako nasvícení popelníku

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 18:57   Citovat  

monty napsal:
tipuju že to rožne se světlama ,jako nasvícení popelníku

Aha, dík. Já nemám nasvícení popelníku, takže mi to nedocvaklo...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 19:00   Citovat  

rOMIK15 napsal:
Aha, dík. Já nemám nasvícení popelníku, takže mi to nedocvaklo...
když jsem kouřil tak jsem si to dodělával taky , měl jsem popelník nad rádiem a když se člověk v noci netrefil tak padal popel dovnitř,což mě celkem štvalo.takže jsem tam zapustil 5 ledek a popelník krásně svítil

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 19:45   Citovat  

monty napsal:
když jsem kouřil tak jsem si to dodělával taky , měl jsem popelník nad rádiem a když se člověk v noci netrefil tak padal popel dovnitř,což mě celkem štvalo.takže jsem tam zapustil 5 ledek a popelník krásně svítil

No tak tak Úsměv nevim od ktereho roku už to svítí standartně v cívovi Úsměv Da se to na to připojit ale za jízdy by mě to asi štvalo..

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 20:23   Citovat  

Sitcom napsal:
No tak tak Úsměv nevim od ktereho roku už to svítí standartně v cívovi Úsměv Da se to na to připojit ale za jízdy by mě to asi štvalo..
když jsem nekouřil tak jsem to zavřel ,takže tma a nerušilo to , provrtal jsem tam jen dírku aby bylo vidět kde je madlo.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 20:46   Citovat  

monty napsal:
když jsem nekouřil tak jsem to zavřel ,takže tma a nerušilo to , provrtal jsem tam jen dírku aby bylo vidět kde je madlo.

Popelník mě za jízdy neštve Velmi šťastný ten je zavřený ale ty pásky by svítili pořád za jízdy a to by me asi štvalo vis:D

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 5:49   Citovat  

Sitcom napsal:
Popelník mě za jízdy neštve Velmi šťastný ten je zavřený ale ty pásky by svítili pořád za jízdy a to by me asi štvalo vis:D
proč by tě to štvalo,dyt bys je neviděl ? skrz spotřebu ?u těch ledek je zanedbatelná

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 9:36   Citovat  

monty napsal:
proč by tě to štvalo,dyt bys je neviděl ? skrz spotřebu ?u těch ledek je zanedbatelná

Ja nevím ty ledky jsou docela dost svítivé přeci jen ten spodek ti to osvětlí značně a budu to mít i u spolujezdce..
Sedím posazený docela dost vzadu takze myslím ze me to bude rozčilovat ale nevím Hihi musí se to vyzkoušet.. O spotřebu rozhodně nejde:)

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 11:00   Citovat  

Sitcom napsal:
Ja nevím ty ledky jsou docela dost svítivé přeci jen ten spodek ti to osvětlí značně a budu to mít i u spolujezdce..
Sedím posazený docela dost vzadu takze myslím ze me to bude rozčilovat ale nevím Hihi musí se to vyzkoušet.. O spotřebu rozhodně nejde:)
nevím přesně kde to chceš mít , já to měl vevnitř v popelníku na horní straně ledky svítili dolů a spíš dozadu takže byly krytý jakoby za rohem toho rámečku kolem dvířek a tím pádem skrz zavřenej popelník to nemělo kudy prosvítit mimo .
záleží jak je to u tvýho auta je řešený.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 11:06   Citovat  

monty napsal:
nevím přesně kde to chceš mít , já to měl vevnitř v popelníku na horní straně ledky svítili dolů a spíš dozadu takže byly krytý jakoby za rohem toho rámečku kolem dvířek a tím pádem skrz zavřenej popelník to nemělo kudy prosvítit mimo .
záleží jak je to u tvýho auta je řešený.

Mě popelník svítí standartně kdyz je otevřený ty pásky lepím tak aby svítili na pedály.. a ve stejném míste u spolujezdce

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 11:14   Citovat  

Sitcom napsal:
Mě popelník svítí standartně kdyz je otevřený ty pásky lepím tak aby svítili na pedály.. a ve stejném míste u spolujezdce
ahá , kolotočáři to je jiná , jsem pochopil, že ti seriově popelník nesvítí a chceš to dodělat ,proto o něm pořád melu .

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 11:25   Citovat  

monty napsal:
ahá , kolotočáři to je jiná , jsem pochopil, že ti seriově popelník nesvítí a chceš to dodělat ,proto o něm pořád melu .

Jáá si řikám proč o tom pořád meleš Velmi šťastný nee popelník svítí ja o něm spustil jen protože jsem říkal že přemýšlím jestli zapojit na popelník nebo na dveře Úsměv
Právě že zas takový kolotočáři ne Úsměv takže asi na dveře at se to zhasíná Hihi

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 12:44   Citovat  

Sitcom napsal:
Jáá si řikám proč o tom pořád meleš Velmi šťastný nee popelník svítí ja o něm spustil jen protože jsem říkal že přemýšlím jestli zapojit na popelník nebo na dveře Úsměv
Právě že zas takový kolotočáři ne Úsměv takže asi na dveře at se to zhasíná Hihi

Vzal bych si signal od stropni lampicky nez od dverniho kontaktu jako takoveho. Uz jsem tohle jednou delal a je to docela fajn. Jenze ja to resil ze byl pasek nalepeny zespodu dveri tak aby se rozsvitilo na zem abys videl kam vystupujes a svitilo to jen s otevrenyma dverma.

Nejsem si totiz jisty jestli mas jasno ze popelnik sviti porad i kdyz je zavreny a mas rozsviceny svetla. Takze pri nastupovani ti to nijak nepomuze. spis bych to v tvem pripade napojil na osvetleni spanaci skrinky, pokud ho mas. To by melo fungovat tak ze odemknes auto, spinacka se rozsviti a v moment kdy otocis klic na kontrolky spinacka zhasne. Nastartujes, je zhasnuto a kdyz vypnes motor tak se hned spinacka zas rozsviti a sviti bud nejaky cas a nebo se hned zhasne kdyz zamknes auto.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 13:13   Citovat  

ninja napsal:
Vzal bych si signal od stropni lampicky nez od dverniho kontaktu jako takoveho. Uz jsem tohle jednou delal a je to docela fajn. Jenze ja to resil ze byl pasek nalepeny zespodu dveri tak aby se rozsvitilo na zem abys videl kam vystupujes a svitilo to jen s otevrenyma dverma.

Nejsem si totiz jisty jestli mas jasno ze popelnik sviti porad i kdyz je zavreny a mas rozsviceny svetla. Takze pri nastupovani ti to nijak nepomuze. spis bych to v tvem pripade napojil na osvetleni spanaci skrinky, pokud ho mas. To by melo fungovat tak ze odemknes auto, spinacka se rozsviti a v moment kdy otocis klic na kontrolky spinacka zhasne. Nastartujes, je zhasnuto a kdyz vypnes motor tak se hned spinacka zas rozsviti a sviti bud nejaky cas a nebo se hned zhasne kdyz zamknes auto.

Joo přesně tak jsem to původně zamýšlel. Takže to jde otázka je jestli se mi to povede Úsměv) každopádně díky moc Úsměv

josa je teď offline  josa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 20:14   Citovat  

Neskusal niekto vymenit ziarovky v palubovke a v osvetleni kurenia za LEDky? Myslim take, ze bez prerabky.
Uvazujem nad takouto jednoduchou upravou, ale co som pozeral tak tych LED je milion druhov, niektore su kratsie, dlhsie, hrubsie,.. tak ci s nejakymi nemate skusenosti, ktore dobre svietia a sedia tam Úsměv

C5G

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 22:26   Citovat  

josa napsal:
Neskusal niekto vymenit ziarovky v palubovke a v osvetleni kurenia za LEDky? Myslim take, ze bez prerabky.
Uvazujem nad takouto jednoduchou upravou, ale co som pozeral tak tych LED je milion druhov, niektore su kratsie, dlhsie, hrubsie,.. tak ci s nejakymi nemate skusenosti, ktore dobre svietia a sedia tam Úsměv

C5G

čti tady odkaz
a tady odkaz

a budeš vědět všechno.

Josee je teď offline  Josee
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2013 , 0:58   Citovat  

Trošku se přifařím do tématu, kudy vede elektrika do stropního světla u C6G? Úsměv Mám v plánu matné lampičky žádnou LED šílenost... Úsměv Případně u bavora jsem měl světlo řešeno tak že zhaslo až po otočení klíčkem, což mi příjde jako lepší řešení, teď zavřu dveře a jsem po tmě, pokud si nevycvaknu světlo na stálo... napadá někoho něco? Nápad je tu! Díky za tipy

mirher je teď offline  mirher
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2013 , 11:37   Citovat  

dávajte si ale bacha na napetie lebo 14,4V ledky odpaluje... pomaly ale isto... takže treba tam dáky malý odporček a na dverách je spínačík ktorý pripája kostru a už len treba nájsť +... aspoň na C6G .. a ak nechcete aby to zhaslo hneď tak tam treba šupnúť kondenzátor a bude pomaly zhasínať

Obsah fóra Honda-club.cz   
Připojení led diodového pásku
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina