Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning motor party Vyškov 25-27.4.08
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 13:55   Citovat  

ReNo napsal:
Tak to jsem moc rad, ze neni moc aut co Te pojede ...
kdo by mi pak pujcoval kvalitni hever? Lucy muhehe
Mimochodem, v utery montuju tu kovokeramiku od exedy a take jsem hodil objednavku na podvozek konecne ...
Doufam, ze se sejdeme v Myte, jen tam budu v katosce do 3000ccm, ze by s maratem ve skupine? to mi hlava nebere

tak pak uz snad neco predvedes.a nech to schvalne taky hodit na brzdu at vis kolik tam mas koni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 13:57   Citovat  

jj do myta jedeme snad v plne sestave,itr vti vtec vts....a hned den na to,v nedeli je brno,takze mozna to poresime nejakym hotelem a rano do brna, kdyz uz budem celkem blizko....uvidime jak to bude s casem Mrk
jinak 10.5 je sraz japonskych aut v bechyni na letisti,vcetne slalomu a sprintu....vyrazime?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 13:57   Citovat  

Esovi: Nádhera. Uvažoval jsem, že bych si koupil ferrari, ale když vidím, že mu stačí obyčejnej starej civic, tak na to kašlu Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 13:59   Citovat  

Doufam, ze se sejdeme v Myte, jen tam budu v katosce do 3000ccm, ze by s maratem ve skupine? to mi hlava nebere[/quote]
jj uzij si to,ja byl ve skupine s nim defacto celou lonskou sezonu....malem jsem zapomnel ,co je to prvni misto pořádnej výtlem

minor: dik OK ale bylo to jen 200m,na 400m by mi nandal pul trate
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 14:04   Citovat  

kamol napsal:
tak pak uz snad neco predvedes.a nech to schvalne taky hodit na brzdu at vis kolik tam mas koni.

no nevim, porad se obavam te prevodovky. Ted uz nezaradim ani nad 8500, kde je teprv nejvyssi vykon ...
horsi se to a horsi, a tak spise zjistuji moznosti vyroby sekvence ... uvidime co s tim udela ta spojka, zda to zachrani meziplyn ...
mimochodem, na brzde to bylo, ze Úsměv

renobrzda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
renobrzda.jpg, 82.96 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 14:06   Citovat  

eso-sannycars napsal:
Doufam, ze se sejdeme v Myte, jen tam budu v katosce do 3000ccm, ze by s maratem ve skupine? to mi hlava nebere
jj uzij si to,ja byl ve skupine s nim defacto celou lonskou sezonu....malem jsem zapomnel ,co je to prvni misto pořádnej výtlem

minor: dik OK ale bylo to jen 200m,na 400m by mi nandal pul trate

nooo, ja jeste nepoznal, co je to prvni misto, tak me to ani bolet nebude ...
v kategorii do 3000ccm nebude ani zadnej poharek Se stydím Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 14:07   Citovat  

jak to?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 14:18   Citovat  

ReNo napsal:
no nevim, porad se obavam te prevodovky. Ted uz nezaradim ani nad 8500, kde je teprv nejvyssi vykon ...
horsi se to a horsi, a tak spise zjistuji moznosti vyroby sekvence ... uvidime co s tim udela ta spojka, zda to zachrani meziplyn ...
mimochodem, na brzde to bylo, ze Úsměv

jo taak a to je ten graf z toho gtecha?jinak to je problem no s tou prevodovkou
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 14:18   Citovat  

eso-sannycars napsal:
jak to?

ale jako budou, ale ja na stupnich nebudu, zas tak naivni nejsem kouř
vidim to tak na hrejive pate misto ... mozna marat, mozna nejake uno v turbu, mozna nejaka M3 ... a pak mozna zbytek jmenem ReNo naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 14:23   Citovat  

kamol napsal:
jo taak a to je ten graf z toho gtecha?jinak to je problem no s tou prevodovkou

tak az takoveto veci gtech neumi .. toto je klasicka brza Úsměv na kolech 162kw na motoru 190kw Úsměv jenze vsechno za puvodnim omezovacem 7800 otacek ...
a k me smule, na H22 neni zadna poradna moznost "upgradu" z jineho vozu, nemluve o extra dlouhem prevodu, dvojak do 128, trojak do 190 .. skoda takoveho vykonu vnivec ...
jenze prevodovka za 100t jde ted mimo me moznosti Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 15:12   Citovat  

ReNo napsal:
tak az takoveto veci gtech neumi .. toto je klasicka brza Úsměv na kolech 162kw na motoru 190kw Úsměv jenze vsechno za puvodnim omezovacem 7800 otacek ...
a k me smule, na H22 neni zadna poradna moznost "upgradu" z jineho vozu, nemluve o extra dlouhem prevodu, dvojak do 128, trojak do 190 .. skoda takoveho vykonu vnivec ...
jenze prevodovka za 100t jde ted mimo me moznosti Smutný

no a kdyz radis v tech 7000-7800 otackach tam jde dobre hazet ta rychlost?koukam na ten graf a mas tam cca nejakych 180kw cca 240koni v 7500 otackach

no kdyby to bylo v nizsich otackach by bylo lepsi no Úsměv
   Návrat  
McHans je teď offline  McHans
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 3:06   Citovat  

To Eso a ReNo - jojo bylo už to na brzdě na tom sraze, ale nevím je to nějaké divné jen v sérii to má 160 koní a že by to po těch úpravách šlo jen o 26 koní nahoru. Nejsem sice tak znalí v motorech jako vy, ale to se mi zrovna moc nezdá. Si vem že mi tam naměřili 186 koní a krouťák 166Nm a taky se mi nezdá že by to zrovna zkušený borec jako je Alien tak přestřelil, no uvidíme zkusím to žměřit ještě někde jinde !!!
Co se týká přestavby auta tak jsem to řešil jako ty Eso na výkonu mi moc nezáleželo, chtěl jsem auto které pojede a budu s ním moct jezdit do práce tak i na srazech sprinty, ale to až když jsem se seznámil s Mikim tak jsem začal auto kuchat a řakl jsem si že letos se pokusím trošku konkurovat lidem ve sprintech.
Těď už si zhruba dokážu představit co s autem dokážu a taky bych se chtěl na 400m dostat na časíky 13,xxx s hihi

Ale zkusím ještě jednu fintičku a pokud to vyjde tak snad to pojede ještě trošičku lépe VTEC
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 6:59   Citovat  

McHans napsal:
To Eso a ReNo - jojo bylo už to na brzdě na tom sraze, ale nevím je to nějaké divné jen v sérii to má 160 koní a že by to po těch úpravách šlo jen o 26 koní nahoru. Nejsem sice tak znalí v motorech jako vy, ale to se mi zrovna moc nezdá. Si vem že mi tam naměřili 186 koní a krouťák 166Nm a taky se mi nezdá že by to zrovna zkušený borec jako je Alien tak přestřelil, no uvidíme zkusím to žměřit ještě někde jinde !!!
Co se týká přestavby auta tak jsem to řešil jako ty Eso na výkonu mi moc nezáleželo, chtěl jsem auto které pojede a budu s ním moct jezdit do práce tak i na srazech sprinty, ale to až když jsem se seznámil s Mikim tak jsem začal auto kuchat a řakl jsem si že letos se pokusím trošku konkurovat lidem ve sprintech.
Těď už si zhruba dokážu představit co s autem dokážu a taky bych se chtěl na 400m dostat na časíky 13,xxx s hihi

Ale zkusím ještě jednu fintičku a pokud to vyjde tak snad to pojede ještě trošičku lépe VTEC

nechcem nic hovorit, ale 1.6ka co by mala 220ps uz nie je ziadna sranda. bud to musi mat kompresiu aspon 13:1 a jazdit na minimalne na 106oct benzin alebo tocit otacky niekde medzi 10-11tisic a to uz musi byt urcite ina vacka ako tie, co sa daju kupit normalne. a to nehovorim o kopci malickostiach, ktore stoja ovela viac penazi ako ten samotny zaklad. btw: videl som uz jedno video z merania nejakej DelSol B16A2 a aj graf k tomu kde bolo napisane 216ps a cca 190Nm a uz vtedy som hovoril, ze je to kravina.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 8:28   Citovat  

kamarádovy s Bravo HGT (148PS v serii + výfuk,sání,chip,leštěné kanálky atd) naměřili 152PS .. nutno dodat, že x seriovým HGT pokaždý ujel o několik aut na 1/4mile. Tak kolik tam potom mají oni, 120PS? to mi hlava nebere

nebo mě napadá, když seriové VTi 160PS zajede kolem 16s tak o 30PS více VTi zajede kolem dejme tomu 14s?

nevím čemu věřit, fakt by mě zajímalo kolik tam doopravdy mají ti co byly tady na té brzdě .. jestli je to kec nebo pravda.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 10:12   Citovat  

miki: ver klukum ze slovenska Chápeš!
jak jezdi jejich auta resp auta od nich mluvi snad za vse,netreba to rozebirat je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 10:15   Citovat  

eso-sannycars napsal:
jak jezdi jejich auta resp auta od nich mluvi snad za vse,netreba to rozebirat je to dobrý

Mrk VTEC
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 10:29   Citovat  

se mi líbí "Chtěli jsme udělat nově sprinty na dálnici,stím že by se jeden jízdní pruh směr od Prostějova zavřel v délce 5km,ele bohužel to neprošlo na ministerstvu dopravy v Praze,jinak jsme měli vše vyřízeno.Snaha byla,ale bohužel je to tak"

to je zrovna v tom místě D1 jak je ta panelka a si rád, že ti po projetí zůstanou všechny zuby, zlatý pole pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 10:58   Citovat  

Miki Civic napsal:
kamarádovy s Bravo HGT (148PS v serii + výfuk,sání,chip,leštěné kanálky atd) naměřili 152PS .. nutno dodat, že x seriovým HGT pokaždý ujel o několik aut na 1/4mile. Tak kolik tam potom mají oni, 120PS? to mi hlava nebere

nebo mě napadá, když seriové VTi 160PS zajede kolem 16s tak o 30PS více VTi zajede kolem dejme tomu 14s?

nevím čemu věřit, fakt by mě zajímalo kolik tam doopravdy mají ti co byly tady na té brzdě .. jestli je to kec nebo pravda.
sám víš že stačí dat slicky, vykuchat a udělá to taky dost a poníci jsou stejní... takže takhle to brát nebude ono..
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 11:09   Citovat  

Henges napsal:
sám víš že stačí dat slicky, vykuchat a udělá to taky dost a poníci jsou stejní... takže takhle to brát nebude ono..

Presne tak
A panove nezapominejme na jednu dulezitou vec ze tech 160koni co ma B16 je kdyz to vyjede z vyroby a ne ty nase kary ktery maj teoreticky nalitano nejakejch 150tisic tam uz jsme nekde jinde. Se stydím Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 11:19   Citovat  

McHans napsal:

no ja su ohledne aut take prd znalec.
Vim jedno, mam videa se zrychlenim, mam zmereno na brzde .. a stejne slysim porad ze 260ps je nesmysl Úsměv
a proto lepe nic nerikat a jezdit pro svou radost a ne nekomu dokazovat kolik je tam koni ... budme radi ze jezdime, tak ... nacez my s tim muzeme i na dovolenou, ze Lucy VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 11:22   Citovat  

ReNo napsal:
Vim jedno, mam videa se zrychlenim, mam zmereno na brzde .. a stejne slysim porad ze 260ps je nesmysl Úsměv
a proto lepe nic nerikat a jezdit pro svou radost a ne nekomu dokazovat kolik je tam koni ... budme radi ze jezdime, tak ... nacez my s tim muzeme i na dovolenou, ze Lucy VTEC

No ty teda moc nejezdis ne pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 11:23   Citovat  

ReNo napsal:

a tím chceš říct jako co Mr. Green mně se tam narozdíl od vás vlezou slicky i nesložená židle, ty si musíš koupit skládací muhehe Jasný se slickama na dovolenou nepojedeš že (ikdyž... Mr. Green ), tak něco jinýho ... Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 11:41   Citovat  

vti [906team] napsal:
nechcem nic hovorit, ale 1.6ka co by mala 220ps uz nie je ziadna sranda. bud to musi mat kompresiu aspon 13:1 a jazdit na minimalne na 106oct benzin alebo tocit otacky niekde medzi 10-11tisic a to uz musi byt urcite ina vacka ako tie, co sa daju kupit normalne. a to nehovorim o kopci malickostiach, ktore stoja ovela viac penazi ako ten samotny zaklad. btw: videl som uz jedno video z merania nejakej DelSol B16A2 a aj graf k tomu kde bolo napisane 216ps a cca 190Nm a uz vtedy som hovoril, ze je to kravina.

No to máš pravdu, když jsem se bavil s Alienem z motoru zůstal jen skelet a celý vnitřek šel znovu od firmi Toda a plno dalších věcí hodím sem potom seznam ok!
Mě teď ani tak o výkon nejde jsem s tím autem strašně spokojený na to že se to dělalo jako kompromis mezi autem na sprinty a normálním cestováním, ale když už jsem to dotáhl tak daleko, chtěl bych to vědět jen ze zvědavosti. Teď je pro mě výkon jen záhadou a to je škoda Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 11:47   Citovat  

eso-sannycars napsal:

Jo jo eso máš pravdu hlavní je když to dobře táhne!!!
Když jsem šel do té přestavby tak jsem vlastně ani nechtěl jít do extrému, ale udělat si auto na sprinty a na normální ježdění do práce vlastně takový kompromis, hodit na to spoilery a udělat z toho pěkné auto, ale nějak mě to chytlo a teď když vidím že bych třebas alespoň trošku mohl konkurovat kolukům co jsou na špici v 1.6 chci to dotáhnout do konce, alespoň ještě o pár setinek HaHaaa
Výkon není důležité vědět hlavní pro mě jsou výsledky, ale nadruhou stranu by bylo fajn to zjistit a říct si třebas : ty vole jede mu to fakt pěkně a to tam má jen 190 koní nebo něco takové.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 13:30   Citovat  

McHans napsal:
No to máš pravdu, když jsem se bavil s Alienem z motoru zůstal jen skelet a celý vnitřek šel znovu od firmi Toda a plno dalších věcí hodím sem potom seznam ok!

toto hovoris o svojom motore alebo o tom v DelSol-ke ?
lebo ak sa menilo komplet vnutro aj s klukou a ojnicami, tak ak sa dobre pametam, tak TODA robila len stroker kit z 1.6 na 1.8 a tym padom by to davalo aj zmysel, ze to ma krutak o tolko lepsi a aj ten vykon je potom realny na zvyseny objem. ale 1.6 ani omylom.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 13:45   Citovat  

Jo je to to jeho
rikal ze by to melo byt komplet i s klikou a prevrtany na 82mm
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 13:57   Citovat  

Miki Civic napsal:
a tím chceš říct jako co Mr. Green mně se tam narozdíl od vás vlezou slicky i nesložená židle, ty si musíš koupit skládací muhehe Jasný se slickama na dovolenou nepojedeš že (ikdyž... Mr. Green ), tak něco jinýho ... Úsměv

no neni divu, nemas zadni sedacky tak vozis slozene zidle, to aby ostatni meli pri prevozu na cem sedet Je to tam.
a ted vazne, nesrovnavej civica starsi generace s preludkou pate generace. Preludka je v tomto pripade bawo sedme rady VTEC lec bohuzel i tou vahou naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 14:04   Citovat  

Filda napsal:
Jo je to to jeho
rikal ze by to melo byt komplet i s klikou a prevrtany na 82mm

aj keby tam bola povodna kluka, tak 82mm uz znamena objem cez 1600.
ak je tam ina kluka, tak aky ma zdvih ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 14:06   Citovat  

takze kat do 2000ccm kouř
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 14:20   Citovat