Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Resenipokut.cz - má někdo zkušenosti?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 15:12   Citovat  

RASTA napsal:
zbytečně vyhozený 2kila měsíčně a ještě k tomu podpora takových šuk ek a wc ů

jen myslete na to, aby se ta investice vyplatila, je zapotřebí udělat
dopravní přestupek min. v dané hodnotě pořádnej výtlem

Hele litr pred mesicem kdyz me chytli passatem na 4proudovce mezi Teplicema a Mostem, jel jsem 96, litr dneska za mestkaky s radarem schovanym za ceduli Dubí, to jsou dva litry uz a mel bych to zaplaceny. Radsi je dam nekomu kdo v tom umi chodit, nez bengum ktery zastavi auto z roku 1992. Protoze me ty 2litry proste bolej vic nez nekoho v novym bawu treba. A podle mne i takovej clovek nerad plati za takovej prestupek. Neco jinyho je kdyz nekdo jezdi po dalnici 250, a ten to zrovna ma. Ja proste pred ceduli s nazvem obce na brzdu neslapu a neznamena to ale ze bych pres vesnici jezdil kilo.
Takze prave proto ze umim pocitat tak si to dneska uzavru.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ndex je teď offline  ndex
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 15:35   Citovat  

Zombie napsal:
Manželku změřili s mým autem loni v srpnu a dnes mi to přišlo. Myslíte, že půjde uplatnit osoba blízká, když to spáchala v době, kdy to ještě platilo?
Děkuji.

Pokud ji změřili minulý rok tak osoba blízka uplatnit půjde... (postupuje se podle zákonů platných v době vzniku události....)
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 15:36   Citovat  

Lukas28 napsal:
tak tak, kamarád se vybodoval u DHLka v Praze, 2roky bez papírů (telefonování, nepřipoután). Přišel o práci, o byt...tohle by mu zachránilo kiss me

do toho jdu OK

napsal jsem jim mejla s dotazem, zda dokážou zabránit pokutě (a nejspíš i ztrátě řidičáku) za pásy, sedačky, rám atd...

odpověděl obratem, u civica jasná volba Úsměv

Dobrý den pane Beneš,

naše služba se vztahuje na všechny přestupky kromě "alkoholu, drog a dopravních nehod", čili i vámi zmíněné přestupky bez problémů úspěšně obhájíme.

S přátelským pozdravem
Mgr. Jiří Voženílek
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 16:14   Citovat  

hele a co pouzit rozum a položit si otázky z čeho Vás chce ta firma vytahnout. Jako pokud jedu v obci 60 km zastaví me, řidiče ustanovy, dají mu pokutu na místě nebo nedají a ten řidič to dá téhle firmě, tak ja si nedokážu představit na com chtej postavit a obhájit že se ničeho nedopustil.Přijde mi to jako scifi.

Např. Lukáš psal že do emailu napsal jestli Ho dokážou vytáhnout z pokuty za rám v autě. Předpokládám že není homologovaný a pol. na to přijde a oznámí Ho na mág. tak co chce ta firma obhajovat.

Ba naopak by neměla řešit tyhle věci a právě ty které psala že neřeší jako alkohol, nehody a tak. Ne s tim pomáhat ozralum jezdit ale třeba poukázat na něco aby byl trest nižší, nebo např u nehody na křižovatce nedá přednost a je nehoda a kdo to hned odskáče ten co nedal přednost ale nikdo moc neřeší kdyz se poukaze na to že to bylo v obci a že ten co jel po hlavní jel 80km/h a ještě to bylo v zatáčce a takže Ho dotyčný neviděl a kdyby Ho viděl a jel 50 ke srážce by nedošlo.

Na tohle by měli být ty firmy..tohle je tahání peněz nic víc.

Vespula: jel si na 90 (myslim) 96 odchylka radaru je u pasika při tyhle rychlosti 1-2 km coz si jel 94 tedy si porušil rychlost o 4 km/h a to ke dáno přesně pokuta ve výši 1000 Teď tě zastavili mají pachatele a z čeho tě má ta firma vysekat. uznávám je to dobytcarna co je 4km/h nic ale zákon je jasně daný a zadna firma ti nepomůže přátele
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 16:16   Citovat  

Dlouho sem se zase nezasmál Velmi šťastný Velmi šťastný díky kluci a holky, že mě tu bavíte Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 16:36   Citovat  

Jako vzdycky je fascinujici sledovat "moralni autority", ktere dle svych vyroku musi mit nejaky velky problem. Jedu 80 na 50 a nikdo me nevidi je to OK, ale kdyz me zastavi, tak to vlastne OK neni a musim klopit, jasna vec. HaHaaa

Soucasne kdyz se clovek pojisti, zacina pochopitelne jezdit jako blazen, protoze najednou asi nemuze bourat HaHaaa Tyhle blaboly rikaji hodne predevsim o pisatelich, kteri z nejakeho duvodu sve mentalni pochody projektuji do ostatnich.

Takze ja podobnym firmam fandim, jakakoliv snaha branit se soucasnemu stale se prohlubujicimu silnicnimu fasismu je pozitivni a pokud maji nekteri jedinci strach, ze pojisteni mentalne nezvladnou a stanou se z nich hovada, necht se nepojistuji, bude to dobre pro vsechny ostatni.

PS: nejlepsi hlaska diskuse krom toho o tom jak se pojistenec hodla zabit (ze podobna retorika neni kolem havarijni pojistky? Mentalne i vecne by to bylo na stejne vysi) je to "ja jezdim pomalu a jsem slusny ridic" pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 16:39  Naposledy upravil vespula.mortifer dne 26.3.2013 , 16:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

To Dutch :
Nevim jak pracujou a koneckoncu je mi to i jedno. Stejne tak nevim jak se dela spousta jinejch veci ale neznamena to, ze si je prece kvuli tomu neporidim.
Kdyz mne z toho nevysekaj - a je mi jedno jak to udelaj kdyz mne z toho vysekaj, je to jejich prace - tak pokutu zaplatej oni, takto to maj ve smlouve.

To je prece vazne stejny jako kdyz nevim jak co mam opravit na aute protoze mi nejede, tak zajedu do servisu. Tam zaplatim za to, ze nekdo umi vyresit muj problem a auto zase jede. Nemusi mne uplne zajimat jakym zpusobem zajistil to ze auto opet jede.
Prosim Vas berte to jako priklad tohle, ne ze se do me pustite ve smyslu muzes si prece zjistit co a jak je potreba na aute udelat a udelat si to sam. Nemuzu, neumim to, zivim se necim jinym, delam to co umim. To co neumim zaplatim nekomu jinemu. Tedy pokud nechci platit opravdu prisne nastavenou pokutu a neumim se z ni vysekat sam, tak zaplatim nekomu kdo to umi a da mi zaruku na to ze to umi.
To jsem se zas rozepsal..... Pardon za offtopic

A jeste EDIT :
Tak se priznejte, kdo je tu skutecne brzda provozu, kdo opravdu vzdy a za kazdejch okolnosti jede na 90 maximalne 90, v obci od cedule k ceduli maximalne 50, na 30 hned u znacky uz 30, na dalnici nikdy vic jak 130, na prejezdu taky presne podle predpisu, kdo z vas z hlavy vysype jak to na tom prejezdu je? Z hlavy panove, z hlavy, co? Tak to s tou svou moralitou prosim neprehanejte.Nebo mate skutecne Honda a leckdy vyladenou na jinej nez seriovej vykon jen proto abyste ji obcas protahli na okruhu?
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 16:44   Citovat  

to Skyline: je vidět že "Body užitečnosti příspěvků: - 10" je zasloužených OK
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 16:51   Citovat  

skyline napsal:
Jako vzdycky je fascinujici sledovat "moralni autority", ktere dle svych vyroku musi mit nejaky velky problem. Jedu 80 na 50 a nikdo me nevidi je to OK, ale kdyz me zastavi, tak to vlastne OK neni a musim klopit, jasna vec. HaHaaa

Soucasne kdyz se clovek pojisti, zacina pochopitelne jezdit jako blazen, protoze najednou asi nemuze bourat HaHaaa Tyhle blaboly rikaji hodne predevsim o pisatelich, kteri z nejakeho duvodu sve mentalni pochody projektuji do ostatnich.

Takze ja podobnym firmam fandim, jakakoliv snaha branit se soucasnemu stale se prohlubujicimu silnicnimu fasismu je pozitivni a pokud maji nekteri jedinci strach, ze pojisteni mentalne nezvladnou a stanou se z nich hovada, necht se nepojistuji, bude to dobre pro vsechny ostatni.

PS: nejlepsi hlaska diskuse krom toho o tom jak se pojistenec hodla zabit (ze podobna retorika neni kolem havarijni pojistky? Mentalne i vecne by to bylo na stejne vysi) je to "ja jezdim pomalu a jsem slusny ridic" pořádnej výtlem

je to dobrý

Jen bych dodal, ze to vubec neni o tom, ze clovek zacne jezdit jako prase...ale o tom, ze pokud nahodou trefi na blbecka, nebo bude mit proste smulu (coz treba u me s jinym typem motoru, kolama atd. neni vubec problem) tak ma alespon nejakou jistotu. ze nebude pul roku bez papiru...

Prece kdyz si dam zivotku, tak nejdu hned hrat ruskou ruletu...zase jako vzdy nejvic chytri moralisti, kteri urcite nikdy neprekrocuji rychlost a samozrejme kazdy sroubek na aute maji homologovany ceskym priblbym a-testem za cenu 30-40tis/1 dil Úsměv

Nazval bych to prevence...tak jak si lidi bezne pojistuji nemovitosti, delaji havarijka ci urazove...

Pokud se tim firma uspesne zivi a opravdu to funguje, tak jim fandim je to dobrý
   Návrat  
Kubas86 je teď offline  Kubas86
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:03   Citovat  

ZOMBIE : Přestupek který byl spáchán například v roce 2012 a teď ti přijde že se máš dostavit k vyřešení daného přestupku se bude posuzovat podle zákona platného v roce 2012. Takže je možné se vymluvit na osobu blízkou.

Jinak jak tu už někdo psal. Pokud spáchám přestupek tak se k němu postavim jako chlap. Sklopim hlavu a ve vší slušnosti budu s těma policajtama na ulici jednat. Věřte, že s tímto přístupem se dá daná pokuta vyřešit i za 100 kč pokud je to za daný přestupek možný. Většina přestupků je do 2000 Kč. Tedy nikde neni uvedeno, že za něj nemohu dostat pouze 100 kč. Já budu spokojenej a policajt taky že bude mít čárku. meetallll
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:24  Naposledy upravil Pjétro dne 26.3.2013 , 17:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:
je to dobrý zase jako vzdy nejvic chytri moralisti, kteri urcite nikdy neprekrocuji rychlost a samozrejme kazdy sroubek na aute maji homologovany Úsměv

..
neřekl bych že moralisti, ale pouze lidi s jinym pohledem na věc... Mrk taky jezdim rychle, ale rozhodně neriskuju.( kdyby to někdo jako např. skyline nepochopil tak to znamená že rychle jezdim samozřejmě jen mimo město, a jen když vim že si to můžu dovolit a nikoho tim neohrozim ) Jenže každej z nás jistě dobře ví kolik takovejch "riskantních šílenců" nebo mladejch bláznivejch kluků s čerstvejma papírama kolem nás jezdí.. a těmhlě všem tohle bohužel jen dodává větší kuráž, když si můžou říct že s pojistkou nemusej nic řešit. Nemluvim teď o slušnejch lidech který o tom uvažují jen jako o prevenci (aby mě někdo nechtěl brát za slovo)
ale nevidim jako fašismus na silnicích to že když stojíš na invalidech nebo zákazu tak že dostaneš pokutu, nebo když jedeš městem 80 že dostaneš pokutu. Jak už jsem psal dřív, kdyby jim nešlo jenom o prachy mohli se trochu zamyslet i nad tím co by se dělo na silnicích kdyby to měli všichni, proč třeba neudělat nějaký omezení rychlosti? třeba když jedeš na 50 59 ok ujela ti noha smažem to, nevzal sis pás? ok smažem to navíc je to tvoje blbost...ale hájit, teď mi snad Vy všichni odpůrci nás "moralistů" odpustí, Hovada co jezděj třeba u nás po Pardubicíh stovkou mi příjde jako naprostá nehoráznost, to se na mě teda nezlobte. KO a už jen z tohodle důvodu jsem na ně spíš alergicej...

Jinak já mám taky motor F20 v c4g, interiér z accorda, vylezlý kola, atd.. z toho důvodu jsem o tom taky uvažoval, neumím si ale představit jak by chtěli obhajovat např. to že mám v autě naprosto jinej motor Úsměv ještě jsem ani nečetl žádnou podobnou zkušenost

Navíc si myslím že Policii a úřadům brzy dojde trpělivost, až zjistěj že už jim do kapes nejde tolik chechtáků jako dřív... omlouvám se ale prostě jsem musel offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:31   Citovat  

Kubas86 napsal:
Pokud spáchám přestupek tak se k němu postavim jako chlap. Sklopim hlavu a ve vší slušnosti budu s těma policajtama na ulici jednat.

Ja se "jako chlap" stavim k situacim, kdy nekomu zpusobim skodu. Proc bych ale mel klopit smejdovi, ktery me okrada za nic? Ty se k tomu totiz nestavis "jako chlap", ale snazis se tim obhajit sam pred sebou, ze se chovas "jako ovce". Ale chapu, ze byt zbabelec neni nic cim by se clovek chtel chlubit a tak je lepsi delat z nouze ctnost a moralizovat.

PS: zajimave je, ze mistni moralisti to o chovani se jako chlap pouzivaji vyhradne ve spojeni s "chytli me". Bud tedy jezdim dle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi (a pak neni duvod za takove jednani klopit piratovi s mikrovlnkou) nebo jezdim jako hovado a pak "jako chlap" klopim, protoze vim, ze jezdim jako hovado a ted me u toho nekdo nachytal. Oboji dohromady (jezdim slusne a soucasne "jako chlap" platim) je nesmysl. Pak je ale smesne, kdyz takovy clovek, jezdici jako hovado a "platici jako chlap" pri nachytani moralizuje.

Infinity napsal:
...
OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:35   Citovat  

nemohl by to tu prosím nějaký MORALISTA zamknout? pořádnej výtlem
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:40   Citovat  

Kde vleze skyline tam to stojí za to to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:40   Citovat  

Pjetro: tak to je narez. Jezdis rychle, ale neriskujes. Ostatni jezdi rychle a jsou to hovada. Bravo. Uplne vidim, jak to "hovado, co u vas v pardubicich jezdi 100" nadava na "to hovado Pjetra", kterej jel rychle zase nekde jinde. To uz je ten problem dnesni doby, kazdej vi, co dela a to je OK, ale ostatni, kteri delaji to stejne jsou hovada a ty by bral u huby. To uz je ten problem s moralizovanim a ty jsi zarnym prikladem prislovi o tom, ze by bylo lepsi si zamest pred vlastnim prahem. Bud budes mit auto 100% dle predpisu a taky tak budes jezdit a pak klidne moralizuj, nebo budes jezdit rychle ve svem nelegalnim aute, ale nebudes ostatnim vykladat, ze oni jsou hovada a ty slusnej. Dle svych vlastnich meritek jsi totiz to stejne jako ti, ktere kritizujes.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:45   Citovat  

skyline napsal:
Pjetro: tak to je narez. Jezdis rychle, ale neriskujes. Ostatni jezdi rychle a jsou to hovada. Bravo. Uplne vidim, jak to "hovado, co u vas v pardubicich jezdi 100" nadava na "to hovado Pjetra", kterej jel rychle zase nekde jinde. To uz je ten problem dnesni doby, kazdej vi, co dela a to je OK, ale ostatni, kteri delaji to stejne jsou hovada a ty by bral u huby. To uz je ten problem s moralizovanim a ty jsi zarnym prikladem prislovi o tom, ze by bylo lepsi si zamest pred vlastnim prahem. Bud budes mit auto 100% dle predpisu a taky tak budes jezdit a pak klidne moralizuj, nebo budes jezdit rychle ve svem nelegalnim aute, ale nebudes ostatnim vykladat, ze oni jsou hovada a ty slusnej. Dle svych vlastnich meritek jsi totiz to stejne jako ti, ktere kritizujes.

před reakcí bych doporučoval přečíst příspěvěk a použít mozek k pochopení jeho obsahu.

ale což, pro Hlupáka každý Hloupý OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 18:07   Citovat  

Pjétro napsal:
před reakcí bych doporučoval přečíst příspěvěk a použít mozek k pochopení jeho obsahu.

Ja nevim, pro koho jsi hloupy, i kdyz chapu dle tvych prispevku proc. Nicmene bych tedy spise doporucoval pouzit mozek pred odeslanim prispevku, ve kterem je toto:
"taky jezdim rychle, ale rozhodně neriskuju"

"Hovada co jezděj třeba u nás po Pardubicíh stovkou mi příjde jako naprostá nehoráznost, to se na mě teda nezlobte"

Jak vis, ze "to hovado" riskuje? Proc si myslis, ze on to nevidi uplne stejne, tedy "ja jezdim po pardubicich rychle, ale rozhodne neriskuju" a do kategorie "hovada" radi tebe? Co kdyz jejich nazor je "ja jezdim rychle, ale rozhodne neriskuju, ale obhajovat hovada, co jezdej treba u nas po pardubicich s neschvalenymi upravami mi prijde jako naprosta nehoraznost"?
   Návrat  
Kubas86 je teď offline  Kubas86
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 18:20   Citovat  

to skyline : Jestli se chovám jako ovce? No podle tebe nejspíš ano. Každopádně taky se rád projedu za hranicema předpisů, ale počítám s tím, že mě za to může čekat nějaký ten postih. To jsou prostě pravidla. A když už mě někdo za nějaký přestupek chytne tak proč se hádat když sám vim, že jsem ho udělal? Prostě zaplatim za to. Na tom neni nic divného ne? Nebo prostě tvé citace nechápu.
Jen nejsem pro to platit nějaké firmě nebo společnosti, která na nás bohatne. Samozřejmě, je hezké, že někomu dokáže zachránit řidičák pokud je to za nějaké drobnosti. Ale co když zachrání řidičák někomu kdo je pro ostatní řidiče opravdu nebezpečný? Tak to koukám!
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 18:37   Citovat  

Dutch: do správního šetření a protáhnout ho na víc než rok, napadá tě jiná možnost?

jde mi o sedačky, pásy, závodní díly (v DE to jde, u nás ne naštvanej )

Kluci zase se nehádejte, stejně 99% z vás někdy jede jak dobytek pořádnej výtlem a občas vjede kam nemá pořádnej výtlem

Policejní šikana mě stála 100kč od Kopřivy v Ul, nedodržení vzdálenostvi mezi vozidli. Lepil jsem se na dodávku, chtěl jsem jí předjet. Vymyšlená pokuta, v zákoně není uvedena bezpečná vzdálenost mezi vozidly. Raději jsem se nehádal, přišel bych pozdě do práce. Tím u mě dopravní policie v UL kiss me
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:04  Naposledy upravil infinity dne 26.3.2013 , 19:10, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Pjétro napsal:
..
neřekl bych že moralisti, ale pouze lidi s jinym pohledem na věc... Mrk taky jezdim rychle, ale rozhodně neriskuju.( kdyby to někdo jako např. skyline nepochopil tak to znamená že rychle jezdim samozřejmě jen mimo město, a jen když vim že si to můžu dovolit a nikoho tim neohrozim ) Jenže každej z nás jistě dobře ví kolik takovejch "riskantních šílenců" nebo mladejch bláznivejch kluků s čerstvejma papírama kolem nás jezdí.. a těmhlě všem tohle bohužel jen dodává větší kuráž, když si můžou říct že s pojistkou nemusej nic řešit. Nemluvim teď o slušnejch lidech který o tom uvažují jen jako o prevenci (aby mě někdo nechtěl brát za slovo)
ale nevidim jako fašismus na silnicích to že když stojíš na invalidech nebo zákazu tak že dostaneš pokutu, nebo když jedeš městem 80 že dostaneš pokutu. Jak už jsem psal dřív, kdyby jim nešlo jenom o prachy mohli se trochu zamyslet i nad tím co by se dělo na silnicích kdyby to měli všichni, proč třeba neudělat nějaký omezení rychlosti? třeba když jedeš na 50 59 ok ujela ti noha smažem to, nevzal sis pás? ok smažem to navíc je to tvoje blbost...ale hájit, teď mi snad Vy všichni odpůrci nás "moralistů" odpustí, Hovada co jezděj třeba u nás po Pardubicíh stovkou mi příjde jako naprostá nehoráznost, to se na mě teda nezlobte. KO a už jen z tohodle důvodu jsem na ně spíš alergicej...

Jinak já mám taky motor F20 v c4g, interiér z accorda, vylezlý kola, atd.. z toho důvodu jsem o tom taky uvažoval, neumím si ale představit jak by chtěli obhajovat např. to že mám v autě naprosto jinej motor Úsměv ještě jsem ani nečetl žádnou podobnou zkušenost

Navíc si myslím že Policii a úřadům brzy dojde trpělivost, až zjistěj že už jim do kapes nejde tolik chechtáků jako dřív... omlouvám se ale prostě jsem musel offtopic

No lol ty jsi snad z marsu Úsměv Neriskujes, ale jezdis rychle...zajimave...myslis, ze radar bude zajimat, ze jedes v noci po prazdne 5.kvetna (3proudova silnice s 50kou a xx: foto-radary) 65kmh a pritom neriskujes? kdo to zohledni? Si urcite reknou ten jede bezpecne, tomu tu fotku smazem pořádnej výtlem

To samy k barrandovu, jednim smerem 70ka bez radar (do kopce) a z kopce 50ka s X radarama...koho co zajima? nikoho...hlavne ze tam narvali 50ku kvuli omezeni hluk a narvali radary za XX milionu, aniz by tam poslali za par tisic cloveka, ktery by udelal analyzu jestli snizeni rychlosti (kor v jednem smeru) ma vubec nejaky podil na hlucnosti. Proste byrokracie bez mozku. Dokud zakony budou i nadale urcovat takovi experti, tak se spokojim s tim, ze rocne odvedu statu XXX tisic na dani a vic davat nebudu... Úsměv

A takovych prikladu je v CR stovky, proste je to obrana proti buzeraci, ale samozrejme si kazdy vylozi podle sebe...

EDIT: navic kdyby sis to precetl, tak pokud zpusobis nehodu, ci trestny cin (napr obecne ohrozeni coz muze byt i vybrzdovani atd...) nebo ridis pod vlivem tak za tebe nic resit nebudou, z toho logicky vyplyva, ze asi malokdo zacne jezdit jako blbec aby ohrozoval ostatni.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:05   Citovat  

Lukas28 napsal:
...jde mi o sedačky, pásy, závodní díly (v DE to jde, u nás ne naštvanej ) ...

V DE a ostatnich zemich nejde zdaleka homologovat vsechno a kdyz uz, tak to stoji velmi slusne penize. Kdyz za homologaci zaplatis treba to stejne jako za dil co si davas na auto (a to ne ten nejlevnejsi, ale predrazeny jenom kvuli tomu za jsou u toho vsechny nutne papiry), casto si to rozmyslis. Ujistuju te, ze v CR jezdi podstatne vic upravena auta a je jich mnohem vic nez v tom Nemecku. A to nekomentuju technicky stav vozidel v zemi kde technicka kontrola casto ani zadnou kontrolou neni.
Na druhou stranu mas samozrejme pravdu, ze by se nejaky prijatelny mechanismus homologace neoriginalnich dilu v CR zavest mel (vseobecne uznavani ABE a TUV napriklad).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:10   Citovat  

infinity:
proc by melo byt ze strany PCR buzerovani, ze me chteji pokutovat za to ze jsem jel 70 km/h misto povolenych 50?
A proc by se mely podobne otazky nazyvat moralizovanim?
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:12   Citovat  

Lukas28 napsal:
Dutch: do správního šetření a protáhnout ho na víc než rok, napadá tě jiná možnost?

jde mi o sedačky, pásy, závodní díly (v DE to jde, u nás ne naštvanej )

Kluci zase se nehádejte, stejně 99% z vás někdy jede jak dobytek pořádnej výtlem a občas vjede kam nemá pořádnej výtlem

Policejní šikana mě stála 100kč od Kopřivy v Ul, nedodržení vzdálenostvi mezi vozidli. Lepil jsem se na dodávku, chtěl jsem jí předjet. Vymyšlená pokuta, v zákoně není uvedena bezpečná vzdálenost mezi vozidly. Raději jsem se nehádal, přišel bych pozdě do práce. Tím u mě dopravní policie v UL kiss me

Tohle jméno jsem už někde slyšel a prej je to pěknej wc A přesně proti takovým si myslím, že tahle služba je to správné a hlavně to tenhle stát už potřeboval naštvanej
To infi a skyline: OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:13   Citovat  

Bully napsal:
infinity:
proc by melo byt ze strany PCR buzerovani, ze me chteji pokutovat za to ze jsem jel 70 km/h misto povolenych 50?
A proc by se mely podobne otazky nazyvat moralizovanim?

Pokud ti dava smysl, ze jednim smerem jedes 50 a druhym 70, tak to nevidim na vecnou debatu Úsměv

EDIT: nejvtipvnejsi je, ze to je omezeni kvuli hluku...takze dle "tvurcu" zrejme seslapla trojka do kopce (abych se dostal na 70-80km/h) dela mensi kraval, nez auto z kopce pri 50km/h na neutral.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:18   Citovat  

infinity napsal:
Pokud ti dava smysl, ze jednim smerem jedes 50 a druhym 70, tak to nevidim na vecnou debatu Úsměv

Postoj JA vs. OSTATNI HLOUPY SVET me presel uz nekdy v puberte, znam problemy co jsou mnohem zavaznejsi nez premyslet nad smyslem kazde znacky, ani za ty se nemuzu prat za vsechny.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:20   Citovat  

to je teda vecny argument to snad ne , od tebe bych cekal neco inteligentniho, nez priblby kec.

Ale jo...treba v KLDR delaji taky vsechno bez premysleni, co se jim naridi a nemaji se vubec spatne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:24   Citovat  

infinity napsal:
No lol ty jsi snad z marsu Úsměv Neriskujes, ale jezdis rychle...zajimave...myslis, ze radar bude zajimat, ze jedes v noci po prazdne 5.kvetna (3proudova silnice s 50kou a xx: foto-radary) 65kmh a pritom neriskujes? kdo to zohledni? Si urcite reknou ten jede bezpecne, tomu tu fotku smazem pořádnej výtlem

já ale nebrečel že mě někde vyfotí radar papa tím že neriskuju sem neměl na mysli radary, ale styl jízdy

no way hoši..je to jako hádat se jestli je lepší bílá nebo černá, kdyby rači někdo nahodil zkušenost jestli pomohli i při pokutách za technickej stav auta je to dobrý zajímalo by mě jestli by nějak pomohli i kdyby mě zastavili třeba v centru a poslali na technickou...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:36   Citovat  

Naposledy jsem pokutu dostal v Mratíně u Prahy, byla tam od začátku obce zóna 40, ovšem cedule zakrytá nějakou jinou značkou nebo snad poutačem na benzín, do toho cedule upozorňující na výmoly, silnice plná děr a tak a značku jsem prostě přehlédl. Jel jsem 46 v domnění, že tam platí 50ka. Změřen jsem byl na nadjezdu nad tratí (viz počátek červené čáry v mapce v přiloženém odkazu). Dva body a tisíc Kč pokuta. Bral jsem to jako podraz, jako úskočný útok podobný pastím středověkých lapků Úsměv
Měření Mratín
Jak vyplývá z článku v odkaze, policie posléze na nátlak občanů přehodnotila úseky, považované za nebezpečné. Článek je poměrně poučný. Myslím, že z něj celkem jasně vyplývá, že o bezpečnost provozu a lidí šlo až v poslední řadě.
Pokud jde o firmu na řešení pokut, chápu to jako určitý a daným stavem vyvolaný druh sebeobrany proti podobným policejním nástrahám. Pro někoho to ovšem může znamenat pomůcku, jak se vyhnout postihu za prasení. O sobě si myslím, že neprasím, ale přesto občas do nějaké pasti spadnu Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:41   Citovat  

infinity napsal:
to je teda vecny argument to snad ne , od tebe bych cekal neco inteligentniho, nez priblby kec.

Ale jo...treba v KLDR delaji taky vsechno bez premysleni, co se jim naridi a nemaji se vubec spatne.

Mrzi me ze jsem te tak zklamal. Kdyz jsme u toho zemepisu , tak na Zemi porad jeste existuji mista kde nepotkas zivacka, tam se muzes ridit jenom svym zdravym rozumem, hazet bobek na vsechno okolo a delat si skutecne jenom to co chces je to dobrý
Trochu nadhledu, clovece Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:45   Citovat  

Sice mi nic nepřišlo, ale dnes mě napadlo, že se kouknu jak je to s radarama v okolí.
tak jsem si našel tuhle mapu

Tak dotaz jedna Úsměv na strakonický směr z prahy (most inteligence>lahovičky) jsou čáry na zemi a na nebi něco, co bych řekl, že průjezdový radar je, na mapě není to mi hlava nebere je tam? cože cože ?
A druhý dotaz, opět strakonická, ale na druhou stranu, v Lahovičkách směr do prahy radar je, ale cedule 50 už tam není, na odkazu je že tam 50 je, ale dyť je to rychlostní komunikace a mělo by tam být 80/90 ne? to mi hlava nebere
Netuší někdo jak to na strakonický je? Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Resenipokut.cz - má někdo zkušenosti?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina