Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Únor 2013 - Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Komu dáte svůj hlas?
M@jk
6%
 6%  [ 14 ]
Petk@
15%
 15%  [ 31 ]
Rocky
25%
 25%  [ 52 ]
SaKaL
28%
 28%  [ 57 ]
Evička
13%
 13%  [ 28 ]
Kapky
10%
 10%  [ 21 ]
Hlasovalo : 123
Celkem hlasů : 203

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 22:31  Naposledy upravil Bully dne 8.3.2013 , 6:48, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Vazene Hondarky a Hondari, vyhlasuji fotosoutez na mesic unor na novy kalendar pro rok 2014! Fotky muzete posilat do 28.2.2013. Tesim se na vase snimky a preji vam dobre svetlo!

1. FORMAT A VELIKOST

Je mozne zasilat pouze fotky ve formatu JPG, s orientaci na sirku (povolen je format 3:2 i 4:3), vitezna fotka muze byt pri pouziti do kalendare oriznuta na jednotny format v rozmezi cca 10%. Neni mozne zasilat fotky na vysku, panoramaticka fotka je povolena pouze v pripade, ze finalni format bude odpovidat rozmezi uvedenemu pomeru stran. Neni povoleno k fotce dodavat zadne barevne ani odzobne ramecky, pouze cista fotka. Pokud na tom autor trva, je mozne do fotky vlozit svuj podpis (na originalni verzi pro kalendar vsak byt nesmi).

a) Zmensene foto do souteze: format JPG (komprese max 70%), delsi strana 1024pix, kratsi v zavislosti na formatu, tj. 683pix u pomeru 3:2 a 768pix u pomeru 4:3; (+- pixel, zavisi na editoru).
b) Originalni foto do kalendare: format JPG v maximalni kvalite, velikost min. 5 mpix.

Neni mozne zasilat foto z mobilu, fotografie bude vyrazena. Neodstranujte prosim z fotografii umyslne EXIF.

2. UPRAVY

Jsou povoleny upravy jako uprava kontrastu, barev, lokalni korekce, drobne retuse vad ci rusivych mist, upravy perspektivy, orez, redukce sumu, rozostrovaci ci doostrovani filtry, hdr, kolorovani, multiexpozice apod. Dovoleno je vymazat znaky a cislice z RZ a nahradit je.

Je zakazano provadet jakekoliv fotomontaze, dodavani ruznych pozadi ci objektu z jinych fotek, dokreslovani, zasadni zmeny objektu (napr. virtual tuning).

3. AUTORSTVI A PODMINKY

Soutezit muze pouze autor zaslane fotografie a kazdy muze zaslat maximalne 1 fotografii za mesic. Jestlize nekdo posila fotku ciziho auta napr. zde z klubu, bylo by vhodne ho o tom informovat (pokud je to mozne). Pokud autor se svou fotkou zvitezi, nemuze se nasledujici 4 mesice fotosouteze zucastnit (kazdy tedy muze mit maximalne 3 vitezne fotky v kalendari). Zvitezi-li fotka s konkretnim autem, nemuze jiz stejne auto byt objektem soutezni fotografie v danem roce (sledujte proto pozorne fotosoutez). Autor fotografie zaroven s jejim zaslanim dava OS Honda Club souhlas ke zverejneni.

4. PREDMET

Hlavnim predmetem fotografie musi byt vyrobek se znackou HONDA, predevsim tedy automobil, popr. motocykl (berte v potaz, ze jsme server zamereny predevsim na auta, tzn. ne napr. doplnky z butiku). Motiv fotografie by mel v idealnim pripade korespondovat s obdobim soutezniho mesice. Neposilejte prosim letni fotku do lednove souteze, nebo fotku se snehulakem v srpnu apod. . Moderator si z techto duvodu vyhrazuje i pravo ev. presunu viteznych fotografii z jednotlivych mesicu do jinych. Na fotografii mohou byt i lide, avsak vzdy by meli byt obeznameni s tim jak bude tento snimek pouzit. Fotka by mela byt vzdy porizena v souladu s dobrymi mravy a nemela by byt prvoplanove nejakou formou reklamy nebo inzerce.

5. ZASILANI FOTEK A HLASOVANI

Fotky muzete zasilat ve zmensene verzi na adresu fotosoutez@honda-club.cz pouze po predem urcenou dobu souteze vyhlasenou moderatorem. Do nazvu souboru nezapomente napsat svuj nick! Po prijeti Vam moderator vzdy potvrdi prijeti, popr. Vas upozorni, ze fotka nesplnuje podminky a muzete sjednat napravu.

Nasledne budou vsechny fotografie zverejneny, a to v poradi, v jakem dorazily, a zacne hlasovani. Kazdy hodnotici ma pravo dat hlas az trem fotografiim, hlasovani bude probihat 7 dni. Pote budou vyhlaseni vitezove a autor prvni vitezne fotografie bude pozadan o zaslani fotografie v originalnim rozliseni. Soutezici, jehoz foto skonci druhe, bude taktez pozadan o zaslani fota, z nejz bude vytvoren wallpaper v designu H-C.

Poznamky- dulezite!
Moderator, potazmo OS Honda Club, si vyhrazuje pravo na zmenu pravidel a vyrazeni jakekoliv fotografie nesplnujici uvedene podminky. V pripade zjisteni zamerneho podvodu hrozi autorovi zakaz ucasti v soutezi po cely rok nebo dokonce i ban.
Tento rocnik se uz odehrava primo v konkretnich kalendarnich mesicich, pokud mozno tedy i s tematem odpovidajicim danemu mesici (viz bod 4.).

M@jk.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
M@jk.JPG, 194.5 kB

Petk@.JPG

Petk@.JPG, 197.39 kB

Rocky.jpg

Rocky.jpg, 687.83 kB

SaKaL.jpg

SaKaL.jpg, 879.97 kB

Evička.jpg

Evička.jpg, 674.47 kB

Kapky.jpg

Kapky.jpg, 734.76 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.2.2013 , 1:16   Citovat  

Ola,
tak zasláno, když už ten sníh nechce ne a ne napadnout ... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 6:48   Citovat  

Up!!!
Je sice 28., ale presto jde o posledni den v mesici, takze i o posledni den kdy muzete jeste zaslat svuj snimek! Opravdu skoro nikdo nefotite? Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 23:59   Citovat  

Hlasovani muze zacit, hodne stesti vsem soutezicim! je to dobrý
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 0:41   Citovat  

Odhlasováno Úsměv
   Návrat  
sylvik je teď offline  sylvik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 14:53   Citovat  

up Úsměv
odhlasováno
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 23:03   Citovat  

sylvik napsal:
up Úsměv
odhlasováno

Šikovná holka je to dobrý
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2013 , 11:24   Citovat  

taky odhlasováno Úsměv a jenom 2 hlasy Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2013 , 12:54   Citovat  

Monia napsal:
taky odhlasováno Úsměv a jenom 2 hlasy Se stydím

Nápodobně ... je to dobrý přátele
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2013 , 13:23   Citovat  

Hotovo Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 18:45   Citovat  

5 hodin...
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 18:53   Citovat  

jsem na to zvedava Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 20:35   Citovat  

Tipuji, vyhraje typicky nezimní foto!!!

přátele je to dobrý
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 20:43   Citovat  

Prelude Je to tam. Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 20:52   Citovat  

No foto Evičky je pěkné, ale má to být zimní ... takže za mne ... ani jedna bez sněhu ... Je to tam. Ale všem přeju štěstí ... já stějně nevyhraju, takže je to fuk ...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 0:44   Citovat  

Díky všem za hlasy... přátele
Se stydím
Až bude trocha času, tak napíšu něco o této fotce, jak vznikala atd... Tedy pokud to snad bude někoho zajímat...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 0:49   Citovat  

beeeee Bueee
Nee delam si srandu Úsměv Gratuluji vítězovi je to dobrý
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 6:37   Citovat  

Škoda, můj favorit skončil druhý, přeci jenom více zapadal tématicky a do letošního února doslova Úsměv

Gratuluji vítězi je to dobrý "CTR se choulí v garáži před zimou?" no, taky vlastně tématické Je to tam. Čí pak je to bělouš? Úsměv Těším se na povídání o vzniku fotky.

p.s. 1. a 2. místo s velkým náskokem UFO, KRÁSA H+
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 6:47   Citovat  

Gratuluji vitezi- SaKaL s 57, Rocky druhy s 52 hlasy přátele a tradicne si dovoluji oba pozadat o snimek v originalnim rozliseni.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 9:09   Citovat  

2bep napsal:
Škoda, můj favorit skončil druhý, přeci jenom více zapadal tématicky a do letošního února doslova Úsměv

Gratuluji vítězi je to dobrý "CTR se choulí v garáži před zimou?" no, taky vlastně tématické Je to tam. Čí pak je to bělouš? Úsměv Těším se na povídání o vzniku fotky.

p.s. 1. a 2. místo s velkým náskokem UFO, KRÁSA H+

Ehm, tématické to prostě není ... budu oponovat .. příště se na to vykašlu ... a hodím foto z července ... a bude. Velmi šťastný Hihi
   Návrat  
Rocky je teď offline  Rocky
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 9:33  Naposledy upravil Rocky dne 8.3.2013 , 15:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Děkuji všem za hlasy. A že to bylo o prsa Bueee.

Gratulace vítězi a hlavně všem zúčastněným přátele je to dobrý.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 9:35   Citovat  

Rocky napsal:
Děkuji všem za hlasy. A že to bylo o prsa Bueee.

Gratulace vítězi a hlavně všem zúčastněním přátele je to dobrý.

Panie,
zrovinka Tvá fotečka dostala můj hlas, by si Favourite de moi ... je to dobrý přátele
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 14:37   Citovat  

Gratulace vítězi je to dobrý ..pro vítěznou fotku jsem taky hlasoval a už na začátku mi bylo téměř jasný, že je vítěz na světě HaHaaa Ale má to i svý pozitiva a to, že je teď SaKaL na další 4 měsíce ze hry.. Hihi Velmi šťastný

Ale abych pořád jen hloupě nekecal, tak se pustím do tradičního zhodnocení jednotlivých fotek.
M@jk - fotka se mi líbí, už z toho důvodu, že je to, pro změnu, zas něco jinýho než ostatní fotky. Líbí se mi "Black&White" fota obecně, takže za mě OK I když na mě ta fotka působí takovým "temným" dojmem, tak se mi to líbí - vypadá to dravě a autíčko taky hezký, v kalendáři bych si ji dokázal představit, škoda, ale třeba příště.. přátele
Petk@ - céro z autosalonu.. HaHaaa Fotka není špatná, jen, bejt to na mně, tak bych ho blejsknul možná z trochu jiného úhlu, abych se vyvaroval těch, pro mě, až moc "slunečnejch" míst.. Ale co nemusí bejt můj šálek kávy, to se může líbit jiným Mrk
Rocky - v první chvíli jsem si říkal "tyjo, ta oranžová UFOunovi fakt sekne".. VTEC Do toho prostředí to sedne jak p*del na hrnec a jelikož se jedná o fotku na Únor, tak bych nejspíš upřednostňoval jako vítěze právě jeho fotku. Mně se to líbí je to dobrý
SaKaL - má cenu říkat něco víc k CW CTR8G..? To auto by vypadalo setsakramentsky dobře na jakékoliv fotce.. :twisted: Oželel bych tam sice ten hasičák, ale je mi jasný, že kdyby tam někdo SaKaLa chytil, jak si "hraje" s hasičákem, tak by s ním taky mohli hodně rychle vypochodovat, ale budiž.. Velmi šťastný Jen mi furt hlava nebere, jak to vymyslel s tím nápisem.. Tak to koukám! Vypadá to fakt dobře je to dobrý
Evička - už jenom kvůli těm krásnejm Preludkám je to dobrý Pěkná jarní fotečka, která by se asi spíš víc hodila do březnového kola.. Jen bych to blejsknul, aby ta fotka byla souměrná. Takhle je na jedné straně víc prázdného místa a druhá Preludka je tam taková "nahečmaná".. Mrk

Hodně štěstí Všem do dalšího kola.. papa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 14:43   Citovat  

Diky za zhodnoceni Úsměv Ja kdyz neco vyfotim a neni to rozmazany tak to chce potlesk Velmi šťastný
Spis se jen ucim a obcas neco vyblejsknu Úsměv Ale neni na to skoro zadny cas Smutný
Nekdy priste to zase zkusim do souteze Úsměv
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 15:19   Citovat  

Kapky napsal:
Jen mi furt hlava nebere, jak to vymyslel s tím nápisem.. Tak to koukám! Vypadá to fakt dobře je to dobrý
Podle exifu nekdo 13 sekund behal vedle auta s necim co sviti (napr. display telefonu) Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 0:53  Naposledy upravil SaKaL dne 15.3.2013 , 21:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vysvětlení tudy zde ...
Jinak samozřejmě nepopírám, fotka vznikla v květnu, nicméně je prostě taková univerzální, že by se dala použít kdykoliv a já pořád tak nějak nevěděl, kdy s ní mám přijít na světlo Hondí. Ten únor, asi tak jak píše 2bep, mi přišel takovej příkladnej a nejvíc vhodnej, protože tady máme spousty zazimovanejch aut, tak se snad nebude moc lidí zlobit... V létě byste zase mohli oponovat, že taky neni tématická... přátele
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 8:06   Citovat  

Musim rict, ze jsem (myslim uz podruhe) vubec nehlasoval, k vysledkum jsem se dostal az ted a neda mi to:

M@jk: ma to tentokrat dobrou atmosferu, ale fotka je to celkove prilis obycejna.

Petk: nevhodny uhel (auto je nehezky deformovane), nicmene fotku zabiji "malo masa" za autem v kombinaci s prepalem

Rocky: tematicky idealni, barva auta taky, ale slo z toho vytezit vic - kompozice neni uplne povedena (orizl bych to vlevo kde je zbytecne moc prazdneho mista) a barevne to taky nevyslo - naraznik a zpetne zrcatko docela zari, zbytek auta (kupodivu i predek) jsou takove nemastne-neslane. Bylo to focene bleskem nebo skrze stromy padalo vic svetla zrovna na tato mista?

SaKaL: tematem fotky je tajpar? Jsem myslel, ze hasicak... Auto spinave, hasicak a zlute pruhy zari, soucasne jsou ale "nalepene" na levem okraji, koje od hasicaku vlevo bila, zatimco ta s autem vc. tajpara je sedozelena (za to sice nemuzes, ale vypada to hlavne pri pohledu vlevo dolu divne, kdyz je tam vedle sebe v podstate dvoubarevny beton)... Fakt nevim, zase jako uz po tolikate si rikam, ze tady mas v sekci "fotim,..." jmenovce.
PS: ten napis mi ale vrtal hlavou a za napad i provedeni OK

Evicka: auto vlevo nalepene na kraj bije do oci.

kapky: fotka kompozicne na vysku z nejakeho duvodu vyfocena na sirku - nahore a dole je to namackane, vlevo a vpravo je hromada prazdneho mista. Pritom svetelne velmi zajimave (svetlo/stin na snehu).

PS: uz dvakrat jsem z duvodu cestovani nestihl termin pro poslani fotky ale na brezen to snad nepropasnu, tak se pak muzete vyradit na me. Mrk

EDIT: opraven preklep
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 22:11   Citovat  

skyline napsal:
Musim rict, ze jsem (myslim uz podruhe) vubec nehlasoval, k vysledkum jsem se dostal az ted a neda mi to:

...

SaKaL: tematem fotky je tajpar? Jsem myslel, ze hasicak... Auto spinave, hasicak a zlute pruhy zari, soucasne jsou ale "nalepene" na levem okraji, koje od hasicaku vlevo bila, zatimco ta s autem vc. tajpara je sedozelena (za to sice nemuzes, ale vypada to hlavne pri pohledu vlevo dolu divne, kdyz je tam vedle sebe v podstate dvoubarevny beton)... Fakt nevim, zase jako uz po tolikate si rikam, ze tady mas v sekci "fotim,..." jmenovce.
PS: ten napis mi ale vrtal hlavou a za napad i provedeni OK

...

PS: uz dvakrat jsem z duvodu cestovani nestihl termin pro poslani fotky ale na brezen to snad nepropasnu, tak se pak muzete vyradit na me. Mrk

EDIT: opraven preklep

Musim se trochu bránit Úsměv :
Jak jsem psal v solo tematu, tak auto neni moje, netušim čí je, takže to, že neni umyté a stojí tam kde stojí, tak za to nemůžu, "pracoval jsem s danou situací"...
To, že je kóje vedle světlá a ta "domácí" tmavá - jak jsem psal tamtéž - všude jsou tam pohybová čidla, která spínají osvětlení, takže to taky moc ovlivnit nešlo (tedy ano šlo, ale přelepovat veškerá čidla se mi nechtělo).
A hasičák? No je vidět, že vás pěkně pálí do očí Úsměv Zkoušel jsem ho sundat, jak je vidět na jedné fotce opět ve výše zmíněném tématu, ale prázdný držák na mě působil ještě víc rušivě než samotný hasičák. Ten, dle mého názoru, tomu dodává jistý punc závodní atmosféry, nehledě na to, že jsem zaměstnancem firmy, která, mimo jiné protipožární aktivity, prodává a servisuje i hasičáky Úsměv (Tenhle tedy ale od "nás" neni).
přátele
Těším se na březnové kolo, kdy budu moci s klidnou hlavou hondotit (a kritizovat Velmi šťastný ).
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 23:30   Citovat  

Pokud se taky muzu vyjadrit, tak i me ten hasicak dost pali do oci (a ta kriva stena na ktere visi tomu taky nepomaha, ale chapu ze to ovlivnit moc nejde) a vubec cela ta zadni stena s trubkama je takova nezajimava az rusiva, takze bych se osobne asi snazil spise ji potlacit a pozornost soustredit predevsim na samotne auto a napis na zdi, ktery je naopak zajimavy. Mozna bych zkusil naladit fotku vice do "tajemna", kdy by nebylo uplne na prvni pohled zrejme, ze jde o auto jednoduse stojici v garazi, ale nechal bych vice prostoru pro fantazii.
Ale takto se na to divam ja, kazdemu se muze libit neco jineho... dovolil jsem si v rychlosti upravami naznacit, v jakem stylu by se mne osobne fotka libila vice. Snad se autor nebude zlobit přátele

sakal_190.jpg

sakal_190.jpg, 292.69 kB
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 9:26   Citovat  

SaKaL: ja chapu duvody, proc je auto spinave, proc je tam, kde je atd. ale to neznamena, ze mi to na te fotce nevadi. Nakonec co, vyhrals, tak se to lidem asi libilo, ale me osobne to fakt prijde na kalendar slabe. Navic mas smulu, ze jinak fotis dobre, takze od tebe mam jine ocekavani nez od jinych. Hasicak to chtelo oriznout (jak naznacil dole silenec, fotka je mnohem min "zarusena") a nebo aspon ztmavit aby tak nerval. Zavodni punc me teda nenapadl, asi te ovlivnuje prace a mas k hasicakum jiny vztah nez ja Úsměv přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Únor 2013 - Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina