Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
DVB-T a A/V vstupy Accord 7G
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3

Zajímá vás tohle téma?
Ano
95%
 95%  [ 22 ]
Ne
4%
 4%  [ 1 ]
Už to tu je... -Jo? tak taky napíšu kde...
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 23
Celkem hlasů : 23

honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 15:02  Naposledy upravil honasvocas dne 17.2.2013 , 12:15, celkově upraveno 10 krát. Citovat  

Zdravim po delsi odmlce a s novym accordikem!!!

Obracím se na Vas páč zatim jste mne nezklamali a hlavně nevim jak to pořešit...

Mám A7G accorda Tourer s 2,2 i-CTDi a s origo navigaci s bluetooth a 6cd changerem, centrální DVDROM na mapy... vše fachá... viz. foto:

Co mám:

1. univerzální video převodník MI-UNI03 pro vstup 2 video signálů, koupeno s kabeláží přímo na accorda, tenhle: MI-UNI03 (dodám fotky)
2. couvací kamerku NTSC zadělanou v křídle - funguje při zpátečce - SUPER!!! (dodám fotky)
3. FM vysílač zabudovanej do prostoru v loketní opěrce, ale to je bída, jedna frekvence a když je zrovna volná, tak to stejně blbne a o kvalitě zvuku ani nemluvě (dodám fotky)

Co chci:

1. ponechat originál navigaci s veškerýma funkcema
2. audio vstup na 3,5 jack nebo 2x cinche(pro poslouchání z mp3, mobila, kompa, atd.)
3. externí dvb-t dual tuner na sledovaní telky (zpráv) za jízdy... s možností přehrávání z USB (z tuneru), jsou tunery co maj USB, A/V vstupy 1x, A/V výstupy + hdmi atd...
4. univerzální převodník má vstup pro RGSB nebo RGBS... do tohohle zapojit vstup VGA z notebooku...

Co nechci:

1. šikmooké řešení spočívající ve výměně celé orig navigace a s následnými problémy s klimou, teplotama atd..
2. GA-NET+, nejsem magor platit 995 dolarů...

Teď k problému:

Strávil jsem přes měsíc na netu a na všech možných forech jsem nenašel uspokojující odpoveď... (AJ, ŠP, ČJ)

1. video signál mám pořešený ale co s audiem? zítra přidám vícero fotek, hodlám znova rozmontovat navi a zjistim jakej konektor mám zezadu volný (tuším, matně pamatuji, že je zabraný jen ten širší, ten užší co se používá, tuším, pro audio vstup je volný)

- našel jsem pár možností, máte někdo zkušenost???
a) HON03-AUX cca 70 EUR- odkaz
b) CTVHOX002 cca 52 EUR - odkaz
c) znáte někdo jiný, lepší, levnější, nebo snad bastl přímo z konektoru???

2. DVB-T tuner... těch je fakt mraky a zde sem, v ohledu k ceně, ochoten zakoupit i šikmookou verzi...

- našel sem následující:
a) Car Mobile High Speed H.264 (MPEG4/MPEG2) DVB-T Digital TV RECEIVER Freeview Box cca 116 EUR, odkaz
b) HDMI Car Mobile High Speed MPEG4/MPEG2 HD DVB-T Digital TV RECEIVER Freeview Box, cca 128 EUR, odkaz
c) SINTONIZADOR DE TDT HD PARA COCHE CON 2 ANTENAS = VER LA TV EN MOVIMIENTO: MPEG4, cca 114 EUR, odkaz

- je mi jasný, že to musí mít diversitní tuner (čili dvoj tuner) pro sledování v pohybu a dobrý antény... páč anténa je nejlepší zesilovač...
Máte někdo v hondě nějakej podobnej typ tuneru? pokud ano, vaše zkušenosti s:
1. kde a jak umístěný antény...
2. kvalita signálu v pohybu
3. reálný příjem ve městě/mimo město/dálnice
4. pokud jiný tuner, jaký?

3. uni převodník, jak jsem psal výše, má vstup (4 dráty- R G B S)... jak do toho narvat VGA? tady vůbec netuším... nechávám odkaz na manuál pdf, zde: odkaz

Díky chlapi a doufám že to pořešíme...

Slibuju že budu aktualizovat fotky a spolu vytvoříme DETAILNÍ návod i pro ostatní, a hl. ucelený a rozdělený do sekcí apod....

PS: Prosím zdržte se poznámek typu: za jízdy je stejně zakázaný sledovat TV, GA-net je nejlepší, vyměň to za číňana apod... Přesně vim co chci a co nechci...

PS2: ANO, pročetl jsem všechny diskuze zde, ale není tu nic uceleného a přehledného a co by hl. řešilo můj problém...

PS3: Všechno sem si dělal sám, čili ano, mám zkušenosti a v elektronice a IT se vyznám...

PROSTOR PRO FOTKY aktualního stavu:

COUVACI KAMERA:
(koupena na DealExtreme za cca 400Kc, lowres kamera NTSC, zrcadlove zobrazeni (standardne skoro vsechny), vodeodolna, barevne parkovaci pruhy jsou uz v kamere - ma to tak 95% parkovacich kamer z Ciny!!! )

- instalace:

- jak to vypada na displayi:

VIDEO VSTUP MI-UNI03:
(zakoupeno (viz odkaz vyse), ma dva nezavisle vstupy na video (cinch) + vstup na couvaci kameru) celkem tedy 3. Kamera vstup ma vzdy prednost(tedy pokud je aktivovana (zpateckou)).

- Umisteni:

- jak to vypada na displayi:

PANEL V LOKETNI OPERCE: (vlastni bastl):
(vlastni vyroba, chtel jsem A/V vstup na pripojeni mini usb/SD prehravace DIVX) -

- Puvodni:

PUVODNI VERZE z 07/2011, ta cerna krabicka je FM vysilac. Ani po pripojeni filtru to nehralo pekne, pokud byla frekvence zrovna volna (tak 30% pripadu) tak to stejne preskakovalo...

- Aktualni:

Odendal jsem FM vysilac, a pridal z boku vstup pro 3,5mm jack... Vypinac bude pro budouci ON/OFF televizniho tuneru. Male ctvercove tlacitko slouzi k prepinani VIDEO vstupu prevodniku MI-UNI03 (navigace, RGBS, VIDEO IN a takhle porad dokola), soucasti baleni...

Na dotaz zapojeni RGB prevodniku, pridavam fotky. V STUALARMU jiz nemaji v nabidce tento prevodnik s kabelazi pro Accorda, pouze prevodnik a hole draty... ale da se sehnat jenom konektor, tak aby bylo jasno, o ktery se jedna...

- rgb prevodnik jiz s kabely napr. tady: [url=http://www.stodvacet.cz/?p=productsMore&iProduct=1178&sName=Video-vstup-pro-Honda-(02-07)]odkaz[/url] -ale zbytecne drahe...

- pro verze s navigaci je potreba tato Y propojka (viz fotky), protoze konektor je jiz obsazeny...

FOTKY:

--------------------------------------------------------------------------------------

POZOR:

Objevil jsem jak zapojit kameru primo do DVD navigace, na tomhle: odkaz foru se o tom diskutje... zkousel nekdo?

Zkracene: na zadni strane DVD je 7pinovy konektor pro tovarni couvaci kameru. Pripojenim videosignalu na pin 2 a 5 a spojit 6 a 7. a hotovo... teoreticky detekuje sam signal a zapne se pri detekci signalu.

To by slo pouzit i na video vstup!!!!

Pridavam par fotek bastl vstupu kamery do dvd z vyse zmineneho fora:

TAK CO, ZKUSI TO NEKDO????
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 15:55  Naposledy upravil honasvocas dne 18.2.2013 , 13:42, celkově upraveno 15 krát. Citovat  

Vyhrazeno pro budoucí řešení AUDIO vstupu:

09/02/2013 - "bastl" moznost zamitnuta z duvodu nepritomnosti XM radia... viz. komentare nize... nejde to jinak nez pres Xcarlink (nebo jemu podobnym)...

10/02/2013 - napsan dopis o pomoc pri vyberu vyrobci Xcarlinku aby pomohl upresnit zdali tento model: odkaz bude fungovat... 80 EUR (cca 2000,-) neni spatna cena od soudruhu z Dojclandu...

11/02/2013 - odpoved jednoducha. Je to kompatibilni. Cili dnes zakoupeno!

15/02/2013 - Konecne je doma! - ackoliv zde: odkaz pisou, ze se jedna o Xcarlink, na krabicce je napsano HON2, coz me nenaplnuje pocitem, ze by se jednalo o original Xcarlink, jako zde: odkaz... no nevim, tak snad to bude fungovat...

Vypada to takhle:

MONTAZ fake XCARLINKu:

- zadelal jsem 2 USB konektory (samice). Leva strana zapojena primo do Xcarlinku, Prava strana pripravena pro budouci DVB-T televizni tuner...
- zakoupena 32GB usb flashka za 14,90 EUR (cca 380 Kc) v akci v Carrefouru... narval jsem to pisnickima a zatim 13GB zabrano, zbyle misto bude na filmy, klipy atd...
- protoze vstup na 3,5mm jack XCarLinku funguje pouze kdyz neni pripojen usb ani SD, prehodim rucne flashku z leveho konektoru do praveho a tim se aktivuje AUX vstup Xcarlinku (3,5mm jack) a tim padem se propoji audio vstup z DVB-T. Zaroven muzu prehravat filmy z flashky...

Fotky z montaze:

-umisteni Xcarlinku za monitor navigace:

Umisteno schvalne za monitor, jednak proto, ze:
a) uplne nadherne se tam vejde...
b) je daleko od vseho rusivyho...
c) mezi navigaci a dvd mam v planu umistit DVB-T tuner...

-zabudovani 2 USB konektoru do deklu pod navigaci:

-funkcni vysledek:

-a nakonec zakoupena flashka, je opravdu mini (model SanDisk Cruzer Fit 32GB):

Zbyva poresit prepinani 2 stereo vstupu a hotovo...

Mozna reseni - 2 vystupy -> 1 vstup (DVB-T a loketni operka -> Xcarlink)

Reseni 1:
- 4 polovy prepinac, jako tenhle: odkaz nebo tenhle: odkaz - bud jeden nebo druhy vstup, nevyhody: prepinac se musi nekde umistit a k tomu privest kabely = dalsi zbytecne ruseni a sum... .... ZAMITA SE!

Reseni 2:
- na ruznych forech se objevuje nasledujici reseni: rozebrat radio, najit koncovy zesilovac, prerusit cestu na tistaku a pres prepinac napojit trojlinku (zem, L a P) primo pred koncák... tak do toho se mi moc nechce nehlede, ze pri hodne agresivnim vstupu ci zkratu se muze neco podelat... .... ZAMITA SE!

Reseni 3:
- pomoci relatek, spatny kvuli problematice "lupani" a navic nekvalitni relatka muzou dost zkreslovat... .... ZAMITA SE!

Reseni 4: (upraveno, pac je to pry zbytecne slozite takze to bude pres relatko...)
- elektronicky prepinac na na vypinac - hledam a studuju navody jak to zbastlit, budu podavat prubezne vysledky... - jedno mozne reseni je zde: schema el. prepinace .... ZAMITA SE!

SHRNUTI:
spousta lidi na forech odrazuje od pouziti cehokoliv elektronickeho=jenom problemy(piskani, bzuceni atd.)... takze to pujde pres rele a hotovo...

Az to bude hotove, hodim sem fotky...

Takze VYRESENO!

zakoupena tahle: odkaz deska s relatkem... Je to primo udelany na prepipani 2 audio vstupu vypinacem!

Jak to vypada:

Tady je schema, kdyby si to chtel nekdo spichnout...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 15:57  Naposledy upravil honasvocas dne 27.2.2013 , 11:39, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

Vyhrazeno pro budouci řešení DVB-T:

MATE NEKDO V AUTE TV?

10/02/2013 - nastudovana problematika "televize" v aute... Kvuli tzv. dopplerovu efektu, zde teorie: odkaz nebo zde forum: odkaz

Zkracene: Diverzitni prijem znamena 2 anteny, 2 tunery a az po demodulaci se z toho kombinuje datovy stream. Existuji specialni prijimace do auta s touto upravou. DVB-T (na rozdil od DAB) neni urcen pro mobilni prijem - to ale neznamena, ze to za priznivych okolnosti nemuze fungovat.

-----------------------------------------------------------------------

TAKZE NIKDO SE NEOZVAL... kolega si bude objednavat do nissanu 2DIN 7" monitor a k tomu prave tenhle: odkaz DVB-T dual tuner...

az prijde (cca 12 dni), nainstaluju a vyzkousim u nej a pote se rozhodnu zdali:

1. tento: odkaz - (rel. levna sikmooka verze s rel. kvalitnima antenama)
nebo
2. tento: odkaz - (pozitivni recenze avsak model z roku 2008, umi pouze MPEG2 = neumi v HD kvalite - MPEG4 (NovaHD atd...))

21/02/2013 - zakoupen tento model: odkaz... Potvrzeno uzivatelem Pato Poto, ze funguje perfektne i na 1 antenu... objednano, cekam az prijde... potom pridam fotky z instalace a jak funguje...

26/02/2013 - novinky! - Tuner prisel z ciny kolegovi a hned vyzkouseno... jednim slovem: P.A.R.Á.D.A.!!!!! funguje za jizdy na dalnici pri 120km/h a pozor, to nebyly zapojeny aktivni anteny... z flashky prehrava prakticky cokoliv od avi, asf, mp3, wma, mov, mkv... cili malej zazrak...

27/02/2013 - Prisel muj tuner. takhle to vypada:

Fotky:

Budou nasledovat fotky z instalace a male video jako ukazka jak to funguje...

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 19:54   Citovat  

Bod 1.- nehledej veci davno objevene, nejvic se osvedcil Xcarlink (Google). Je jich za podobnou cenu vic typu, ten muj (viz moje garaz- Accord) ma vstup AUX, USB a SD(HC). Jedina vada je ze nepodporuje ID3 tagy, jinak funguje jako externi CD menic. Kvalita zvuku odpovida kvalite vstupnich souboru.
Jine typy maji napr. podporu Bluetooth aj.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 20:09   Citovat  

Diky Bully!

nedalo mi to a stouram porad dal.. nasel sem toto: odkaz

muj jedinej strach je pokud mam uz video vstup, zdali tam jeste muzu dorvat audio... podle nich pry ano... a to sem se nikde tady nedocetl...

a jak rikas, xcarlink vsichni a vsude vychvalujou...

jen sem nekde cetl ze by se dal zbastlit vstup primo z konektoru 14PIN..

tady je pinout:

jak vidis je tam primo vstup pro audio (5,6,13 a 14 pin) ale jak to probudit... nerozebiral nekdo z vas ten xcarlink, treba tam je jenom pic procik a z nej by se dalo snadno neco vytahnout... atd.. jenom premyslim...

kazdopadne diky, jsem na 50% rozhodnutej pro xcarlink... pokud neporesim "bastl" verzi Nápad je tu!

to usb sem nechtel, pac to chci poresit dvb-t tunerem i kdyz jako extra se nic nezkazi muhehe

EDIT: ted sem koukal na tvoji karu a mas bez satnavi... rikam to proto, ze pry u navigaci je s tim problem, nekdo zkusenosti? tady to pisou: odkaz

Bully napsal:
Bod 1.- nehledej veci davno objevene, nejvic se osvedcil Xcarlink (Google). Je jich za podobnou cenu vic typu, ten muj (viz moje garaz- Accord) ma vstup AUX, USB a SD(HC). Jedina vada je ze nepodporuje ID3 tagy, jinak funguje jako externi CD menic. Kvalita zvuku odpovida kvalite vstupnich souboru.
Jine typy maji napr. podporu Bluetooth aj.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 22:56   Citovat  

Xcarlink dodava (mel by dodavat; zalezi kde objednavas- jestli te upozorni na to na co maji nebo to aspon nekde uvedou) kably s konektory na konkretni druh auta i vybavu. Kdysi jsem tu s nekym co ma navi uz Xcarlink resil a udajne je potreba Y-adapter, v podstate takova rozdvojka, kdy jde Xcarlink pres tenhle adapter spolecne s DVD mechanikou navigace do stejneho vstupu OEM radia. Nevim jestli to resi tenhle konkretni problem, ale obecne bych si proste daval pozor na spojovaci material, aby odpovidal danemu vozu.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 22:20   Citovat  

Diky,

dnes jsem rozebral celej panel, abych se dostal k radiu zezadu a zjistil jsem, ze ten konektor je volny... takze bych teoreticky ani Y rozdvojku nepotreboval... Na fotce je videt ze konektor neni zapojen:

Co ty na to Bully?

Podle tohohle navodu se da zbastlit vstup AUX. zde: odkaz ale podminkou je mit satelitni XM radio (coz je pripad USA verzi, evropsky verze sem se nedocetl...) nebo aspon esli to dobre chapu.

Zkracene navod z odkazu:

Originalni kabelaz z XM radia se prestrihne a pres 4 polovy prepinac se pripoji audio vstup (L,P,ZEM). Takze si navigace mysli ze dostava zvuk z XM radia. Tipek v navodu ale uvadel ze ten vstup nebyl tak "cisty"... jakoby ztlumeny...

Podminkou je prave mit to xm radio ktery by "budilo" vstup a tim padem by odpadl log. obvod, ktery resi XCARLINK a jemu podobne a navic pridava funkce jako USB, mp3 dekoder, jine i bluetooth atd...

Podtrzeno, secteno: kupuju Xcarlink a audio vstup povazuju za vyreseny.

Zbyva poresit zapojeni Xcarlinku. Vidim, ze ma USB, SD a 3,5 Jack vstup VPREDU!, lepsi by byl zezadu ale to poresim az ho budu mit (napajeni a vyvod zadem). Stejne se ale asi 4pol prepinaci nevyhnu pokavad budu chtit prepinat mezi vstupem z DVB-T a vstupem co mam v loketni operce... je to ale hodne nasilna verze coz se mi moc nelibi, uz jenom proto, ze musim nekde ten prepinac mit, a k tomu tahat kabely = dalsi ruseni...

Behem tydne pridam obrazek s kompletnim schematem zapojeni...

Bully napsal:
Xcarlink dodava (mel by dodavat; zalezi kde objednavas- jestli te upozorni na to na co maji nebo to aspon nekde uvedou) kably s konektory na konkretni druh auta i vybavu. Kdysi jsem tu s nekym co ma navi uz Xcarlink resil a udajne je potreba Y-adapter, v podstate takova rozdvojka, kdy jde Xcarlink pres tenhle adapter spolecne s DVD mechanikou navigace do stejneho vstupu OEM radia. Nevim jestli to resi tenhle konkretni problem, ale obecne bych si proste daval pozor na spojovaci material, aby odpovidal danemu vozu.

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 12:45   Citovat  

jak si tu psal problémy s topením a klimou, máš na mysli tohle?

http://www.happyshoppinglife.com/oem-stereo-navigation-with-dvd-dvbt-can-bus-for-honda-accord-p-408.html

vy padá to dost zajímavě hlavně kvůli tomu když bych měl o tourera zájem a našel se pěkný kousek ovšem bez origo navi, jelikož jsem koukal na ebay a ta origo navi se pohybuje za setjnou ne li vyšší cenu, nehledě na to že ta origo toho moc neumí, nějakou tv bych v autě oželil ale ta parkovací kamera se hodí Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 13:08  Naposledy upravil honasvocas dne 11.2.2013 , 16:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj,

presne tak, nehlede na to ze na youtube je spousta videi kde je videt jak to nelicuje, a dokonce sem to videl i nazivo u jednoho typka tady ve spainu. Vubec nepasuje na puvodni plasty! je to jakobys tam nandal neco navic. ja mam rad veci kdyz pekne vsechno slape jak ma a zkratka sem to nemohl prekousnout (ostatne stejne jako prihradka u spolujezdce... naštvanej )
Navic jak sem psal: na spousta forech se pise, ze nefunguje dvouzonova klima, ze teploty mereni se lisi o 2 az 3 stupne (a podle toho jinak topi nebo netopi vubec) atd... Zkouseli prepsat firmware v tomhle cinanovi a pak se to snad jakztakz vyresilo ale je to sr..ni... jeste pro upresneni jsou myslim 3 verze tohohle cinana ale jestli tim trpi vsichni to nevim!

ja mel puvodne v planu to vymenit... ale z duvodu vyse uvedenych na to pecu... to rozliseni je sice neporovnatelne (800x480 u cinana x 480x234 u originalu ale kdyz tam poustim video, neni to tak hrozny, uprimne se mi to i libi...)

Mam jeste drzak na tablet, kterej jde do vyfuku nad navi takze jakoby kompletne zakryje navigaci a na tom se da koukat, navigovat atd.. ale neni to ono... o stabilite uchyceni nemluve...

O tom ze puvodni navi moc neumi, to je bez debat. Proto sem zalozil tohle tema aby lidi co nechtej cinana si dovedli vyrobit neco prijatelnyho.

Pac pocitej:
Cinan i s clem a postovnym vyjde na cca 350 eur ( cca 8800 Kc)

me to samy vyjde na:

Video vstup: 2600,-
Audio vstup s USB na MP3: 2000,-
DVB-T diversitni tuner (coz v cinanovi neni, je tam myslim jenom analog, kterej je k wc ...) : cca 3000,-
------------------------------------------
Celkem cca 7600,-

Navic si zachovam vse origo atd. JE TO POUZE SUBJEKTIVNI CO KDO CHCE.

Muzes namitnout ze pak origo prodas a vyjde min, presne tak sem to mel v planu :twisted: ale, a to se opakuju, nelibi se mi tovarni zpracovani a problemy s klimou a teplotama...

Navic si myslim ze to tu nekdo urcite i ma, nebyl to pripad hromadneho nakupu?

At nam majitele poskytnou svoje zkusenosti popr. fotky!

OsekSpider napsal:
jak si tu psal problémy s topením a klimou, máš na mysli tohle?

http://www.happyshoppinglife.com/oem-stereo-navigation-with-dvd-dvbt-can-bus-for-honda-accord-p-408.html

vy padá to dost zajímavě hlavně kvůli tomu když bych měl o tourera zájem a našel se pěkný kousek ovšem bez origo navi, jelikož jsem koukal na ebay a ta origo navi se pohybuje za setjnou ne li vyšší cenu, nehledě na to že ta origo toho moc neumí, nějakou tv bych v autě oželil ale ta parkovací kamera se hodí Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 14:01   Citovat  

A co z toho origo plastu kuchnout to rádio a nějak tam nacpat ten displej když ta klima tak zlobí, myslím že pro šikovné ruce by to problém nebyl pokud to nějak pasuje rozmerama

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 21:09  Naposledy upravil honasvocas dne 27.2.2013 , 21:12, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Pro mne osobne jasna odpoved... moc sr*ni a muzes znicit obe dve jednotky, jak original tak cinu... navic je to snad i nemozny... to uz je lepsi si to nechat naskenovat 3D scannerem a nechat vytisknout na 3D tiskarne, nechat nabarvit atd.. kuky kuk

viz obrazek:

Prikladam zatim obrazky 3 ruznych cina modelu co jsem nasel pro ty co by mermomoci chteli:

Tak sem nasel vicero verzi:

Pridana dalsi zajimava moznost pro ty co nemaji navigaci (pasuje pro modely 2006 - 2007, diky Neophyte):

Sklopna verze:

odkaz

Pevna verze:

odkaz

Dalsi moznost (2DIN radio pomoci ramecku nebo rovnou 2DIN mini ITX case)

mini itx 2DIN case

Fotky:

a tady je pak dekl pro vlozeni 2 DIN radia nebo vyse zmineneho PC...

odkaz: zde

Fotky:

neophyte je teď offline  neophyte
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 21:49   Citovat  

Niečo podobné som chcel riešiť aj ja. Mám Acco 94 2,2 ictdi s navigáciou. Nechcel som číňana, ani nie kvoli designu ale kvoli tým problémom s klímou.
Potom som narazil na tento produkt: tudy odkaz
Jediný problém by bol preložiť vrchný display, ten by som chcel zachovať. Bohužial z finančných dôvodov som tento projekt neuskutočnil, ale...
Nakoniec som to cez mňa objednal pre užívateľa Varuj. Všetko to má spojazdnené a videl som to naživo. Brutal. Ozvučenie raketové. Filmy fungujú - púšťa ich z USB. Najlepšie je navi - ktoré je v centre sledovania.
Samozrejme funguje aj spätná kamerka. Avšak pozor nemá vlastný CD/DVD player. Aj tak všetko externé ide z kľúča.
Rádio používa štandard. Neviem ako to je s TV. Po použití pekne zaklopíš a ukryješ pred zrakmi nnenechavcov...
Pre prípadné otázky kontaktuj uživateľa Varuj.
Ešte jeden trochu prolém - ten plast čo zakrýva centrálne fukáre je o 3-4mm na tomto produkte dlhší a preto ho treba nejako upraviť. Pre šikovného kutila ako si ty - nie je žiaden problém. Ono to totiž nie je pre modely od 2003 do 2007. Ale pre 2006-2007. Preto tý čo si objednali tú spomínanú zabudovanú navigácie tam mali 3-4mm fugu, teda dieru.
Lebo ten oem plast od 2006 je o tento rozmer dlhší a pre 2003-2006 to treba skrátka skrátiť.
Cena cez Sinoitproducts.com bola aj s clom a poštovným 350 Eur.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 22:20  Naposledy upravil honasvocas dne 12.2.2013 , 17:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj Neophyte,

diky za radu, tento pridavny modul jsem take videl na ebay za podobny peniz. Byla to jedna z mych moznosti na zacatku ale zavrhl jsem ji, protoze by to byl dalsi display a kazilo by to celkovy dojem ( a ztratil bych tim ten nadhernej display nad fukarama).

Ted vazne, kdybych mel accorda bez navigace, byla by to jasna volba... neni o cem mluvit.

(3/4 roku jsem v zahranici a DVD s mapama mam jenom pro stredni evropu, takze prakticky nepouzivam navigaci) a bylo mi lito nevyuzivat obrazovku... navic uz sem mel z pocatku ten prevodnik...

no vidis a ja mam zrovna model 2006 poface, takze by nebyl problem...

neophyte napsal:
Niečo podobné som chcel riešiť aj ja. Mám Acco 94 2,2 ictdi s navigáciou. Nechcel som číňana, ani nie kvoli designu ale kvoli tým problémom s klímou.
Potom som narazil na tento produkt: tudy odkaz
Jediný problém by bol preložiť vrchný display, ten by som chcel zachovať. Bohužial z finančných dôvodov som tento projekt neuskutočnil, ale...
Nakoniec som to cez mňa objednal pre užívateľa Varuj. Všetko to má spojazdnené a videl som to naživo. Brutal. Ozvučenie raketové. Filmy fungujú - púšťa ich z USB. Najlepšie je navi - ktoré je v centre sledovania.
Samozrejme funguje aj spätná kamerka. Avšak pozor nemá vlastný CD/DVD player. Aj tak všetko externé ide z kľúča.
Rádio používa štandard. Neviem ako to je s TV. Po použití pekne zaklopíš a ukryješ pred zrakmi nnenechavcov...
Pre prípadné otázky kontaktuj uživateľa Varuj.
Ešte jeden trochu prolém - ten plast čo zakrýva centrálne fukáre je o 3-4mm na tomto produkte dlhší a preto ho treba nejako upraviť. Pre šikovného kutila ako si ty - nie je žiaden problém. Ono to totiž nie je pre modely od 2003 do 2007. Ale pre 2006-2007. Preto tý čo si objednali tú spomínanú zabudovanú navigácie tam mali 3-4mm fugu, teda dieru.
Lebo ten oem plast od 2006 je o tento rozmer dlhší a pre 2003-2006 to treba skrátka skrátiť.
Cena cez Sinoitproducts.com bola aj s clom a poštovným 350 Eur.

varuj je teď online  varuj
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 17:00   Citovat  

Vidim ze Neophyte ma zastupil Velmi šťastný
Povodne sme mali z hromadneho nakupu zakupenu tuto verziu: tudy odkaz Kupovali sme to vsetci, na modely bez/s origo Honda NAVI. Ti, co nemali origo NAVI, nemali problemy s dopasovanim, sedelo to ako uliate, vid moje foto na konci clanku. Bohuzial mam Acco v diesli a kvoli tomu radiu som mal problemy s klimou (je ina, nez maju benz. verzie a je ovladana cez origo H radio-tym nemyslim len ovladace nastavenia klimy). Uvedena verzia musela preto ist prec a vratilo sa origo H radio. Potom mi Neophyte ukazal a nakoniec aj objednal zariadenie, ktore je v jeho prispevku vyssie a s tym som nadmieru spokojny. Ten dalsi monitor tam nemusi byt stale - tym myslim, ze sa da zatvorit a ostane rovna plocha, ako pred jeho montazou.

2012-05-18-106.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2012-05-18-106.jpg, 719.46 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 18:04   Citovat  

Zdravim Varuj!

z te fotky to licuje primo paradne, nic co sem videl ja... Ale jak rikas, bude to tim ze nebyla navi... Kazdopadne potvrzeno ze cinan nefunguje dobre s klima v dieselu, za to diky!!

Mas ten sklopny display, me se moc libil a to ze se da schovat je bomba! jak je pripojen do audio systemu kdyz mas stavajici kabely do orig radia? stejne jako Xcarlink jako CD Changer?

A propo ty nahodou nebudes mit v aute dvb-t tuner vid? Zatim to tu nikdo ani nezminil...

varuj napsal:
Vidim ze Neophyte ma zastupil Velmi šťastný
Povodne sme mali z hromadneho nakupu zakupenu tuto verziu: tudy odkaz Kupovali sme to vsetci, na modely bez/s origo Honda NAVI. Ti, co nemali origo NAVI, nemali problemy s dopasovanim, sedelo to ako uliate, vid moje foto na konci clanku. Bohuzial mam Acco v diesli a kvoli tomu radiu som mal problemy s klimou (je ina, nez maju benz. verzie a je ovladana cez origo H radio-tym nemyslim len ovladace nastavenia klimy). Uvedena verzia musela preto ist prec a vratilo sa origo H radio. Potom mi Neophyte ukazal a nakoniec aj objednal zariadenie, ktore je v jeho prispevku vyssie a s tym som nadmieru spokojny. Ten dalsi monitor tam nemusi byt stale - tym myslim, ze sa da zatvorit a ostane rovna plocha, ako pred jeho montazou.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 19:00  Naposledy upravil varuj dne 12.2.2013 , 23:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

honasvocas napsal:
Zdravim Varuj!

z te fotky to licuje primo paradne, nic co sem videl ja... Ale jak rikas, bude to tim ze nebyla navi... Kazdopadne potvrzeno ze cinan nefunguje dobre s klima v dieselu, za to diky!!

Mas ten sklopny display, me se moc libil a to ze se da schovat je bomba! jak je pripojen do audio systemu kdyz mas stavajici kabely do orig radia? stejne jako Xcarlink jako CD Changer?

A propo ty nahodou nebudes mit v aute dvb-t tuner vid? Zatim to tu nikdo ani nezminil...

Ahoj Honasvocas,
ako som uz napisal, vsetkym benzinakom to slape bez problemov, len diesel nesouhlas Origo H radio totiz vysiela pri zapnuti klimy impulzy na jedno relatko, cez ktore to potom ide na vrtulu kompresoru klimy - v tom bol cely problem. Dalsia vec je, ze funkcnost celej sustavy klimy sa kontroluje cez origo H radio, takze dalsi dovod na to aby si ho tam mal.
Ja mam tento kusok: tudy odkaz a dostal som ho v baliku osadene uz v novom rame, takze som ho iba vymenil kus za kus. Zo stareho som iba prehodil vyduchy ventilatora. Pasuje presne, aj farebnym zladenim. Ten pristroj mas bud s panelom hore, alebo ho potom zatlacis dolu a zaklapnes. Na pristrojovke je vidiet iba jeho obrys. Hudba z pristroja je vyvedena cez origo H radio - pristrojovku musis rozobrat a zo spodnej strany sa kabel len nacvakne-pripoji na origo H autoradio, pre zabezpecenie AUX vystupu (zrejme ako CD changer) - takze hudba zo zariadenia je prehravana cez origo reproduktory. Ked chcem pocuvat hudbu - MP3 zo zariadenia, tak si cez volant preladim vystup z radia na CDC a je to. Cez volant potom mozem tiez ovladat vyber pesniciek a tiez aj hlasitost. Mrk Ako to zariadenie funguje, mozes vidiet napr. tu: tudy odkaz
DVB tuner som do auta nechcel, z toho povodneho hromadneho nakupu si ho niekto ale objednaval.

V baliku z Ciny som dostal ako darcek aj cuvaciu kameru, ktoru mam napojenu na pristroj, montaz velmi jednoducha, je len osadena namiesto osvetlenia SPZ...

Z montaze:

IMG_2002.JPG

IMG_2002.JPG, 2.02 MB

IMG_2003.JPG

IMG_2003.JPG, 1.69 MB

alvi je teď offline  alvi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 20:35   Citovat  

to "varuj" -
jestlize jsem dobre pochopil , zustalo originalni radio a k nemu se pouze "prifaril" vyklopny displej ?
Bez dalsich zasahu ???
A jinak - zdraaaavim Te !!!

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 21:34   Citovat  

alvi napsal:
to "varuj" -
jestlize jsem dobre pochopil , zustalo originalni radio a k nemu se pouze "prifaril" vyklopny displej ?
Bez dalsich zasahu ???
A jinak - zdraaaavim Te !!!

Ahoooj!
Celkom dobre si to pochopil Velmi šťastný Uplne bez zasahov, ako som pisal vyssie, len vymenit kus palubovky za dodany s novym pristrojom (Fuctions: 1.High definition digital panel ,800*480, 2.GPS navigation (win CE6.0), 3.Camera video input funtion, 4.Bluetooth, 5.The picture in picture (PIP function), 6.USB support MP5,AVI,WMV,MP4,MP3,WMA,MID,etc.(USB DISK 32GB,HDD 160GB) a pripojit kabel zozadu k origo H radiu a fachci...

alvi je teď offline  alvi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 22:04   Citovat  

jasny dotaz (muj) , vse vycarpavajici (Tvoje) odpoved . Protoze oteviram jen vicko nadrze , "haubnu" jenom mechanik , mam soukromy dotaz : moravske uzene nemas rad (neni dietni) , lahvi dobreho moravskeho vina taky neumis dat "za usi" , co s Tebou chlape .... , snad jen gumovy/pruzinovy posilovac "pectoralis major-minor ..." . Mam setrit na dalnicnicni znamku ??? Jinak SZ

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 22:21   Citovat  

varuj:
tak tahle varianta (horni cast palubky s vyklopnym displejem) je super je to dobrý Jeste jsem to nevidel, kdybych chtel bastlit a nestacila by mi klasicka GPSka prilepena na sklo, o nicem jinem bych neuvazoval. Tohle je nejlepsi umisteni co muze byt, je v zornem poli ridice a navic jde o minimalni a vratny zasah do vzhledu auta.

SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 22:30   Citovat  

to varuj:
Pár dotazů:
Cooo??? Konektor na flashku máš, předpokládám, vyvedený někde v kasliku dole?
Cooo??? Jak zvládá přehrávač české titulky u filmů? (Né že bych někdy chtěl koukat v autě na filmy, jen mě to zajímá).
Cooo??? Volně navážeme na všeobecně podporu českých znaků...? Například v písničkách mp3 atd...
Cooo??? Mapy do navigace, potažmo aktualizace se dají sehnat jak a kde? (Možná to všichni vědí, ale já ne).
Cooo??? Předpokládám, že kabel k té couvací kameře se musel protáhnout celým autem až do víka kufru? A ten kontakt od zpátečky?

Doufám, že honasvocasovi (to je hroznej nick, vážně Úsměv ) nevadí tohle mírně OT...

Vypadá to vážně k světu, až budu mít zbytečný peníze, tak bych o tom snad i uvažoval. Na druhou stranu mám ale TomToma a v kasliku Digital Music Changer, takže mě bota vyloženě netlačí Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 22:57   Citovat  

Bully napsal:
varuj:
tak tahle varianta (horni cast palubky s vyklopnym displejem) je super je to dobrý Jeste jsem to nevidel, kdybych chtel bastlit a nestacila by mi klasicka GPSka prilepena na sklo, o nicem jinem bych neuvazoval. Tohle je nejlepsi umisteni co muze byt, je v zornem poli ridice a navic jde o minimalni a vratny zasah do vzhledu auta.

keby som o tejto variante vedel skor, nesiel by som ani do hromadneho nakupu tej Ciny namiesto origo H radia. Ako pises, je to naj... umiestnenie GPS co moze byt a je to minimalny zasah do auta. Povodne som aj ja pouzival klasicku GPS prilepenu na sklo, ale kedze origo H radio neprehrava MP3 a to moje nema CD changer, vyriesil som to zariadenim s tym vyklopnym displejom.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 22:58   Citovat  

alvi napsal:
jasny dotaz (muj) , vse vycarpavajici (Tvoje) odpoved . Protoze oteviram jen vicko nadrze , "haubnu" jenom mechanik , mam soukromy dotaz : moravske uzene nemas rad (neni dietni) , lahvi dobreho moravskeho vina taky neumis dat "za usi" , co s Tebou chlape .... , snad jen gumovy/pruzinovy posilovac "pectoralis major-minor ..." . Mam setrit na dalnicnicni znamku ??? Jinak SZ

Jasne chlape, kludne na tu dialnicnu znamku setri... Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 23:26   Citovat  

To SaKaL:
• Predpokladas dobre, kabel s flashkou mam v kastliku pred spolujazdcom
• Prehravac film s titulkami nezvlada, vobec ho nenacita, inak filmy idu super, tiez ma PIP
• Podporou cz znakov myslis napisy a znaky na ovladani? Ak ano, no problem, ziadna rozsypana ryza
• Pri zaslani vyrobku z Ciny bola prilozena SD karta s IGo 8 a Primo s mapami Europy, aktualizacia sa da stiahnut cez net
• Ano, kabel od cuvacej kamery je tahany cez cele auto...

V mojej odpovedi Honasvocasovi (mas pravdu, strasny nick Velmi šťastný ) som dal odkaz ako to zariadenie funguje, a tu: tudy odkaz (je to sice pre BMW, ale je to uplne to iste) mozes vidiet ake je to pri sklopenom displeji a tiez sposob obsluhy... rovnako sa to da prehodit aj na tie hodiny...

Dalsia ukazka tu: tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2013 , 12:29   Citovat  

varuj napsal:
To SaKaL:
• Predpokladas dobre, kabel s flashkou mam v kastliku pred spolujazdcom
• Prehravac film s titulkami nezvlada, vobec ho nenacita, inak filmy idu super, tiez ma PIP
• Podporou cz znakov myslis napisy a znaky na ovladani? Ak ano, no problem, ziadna rozsypana ryza
• Pri zaslani vyrobku z Ciny bola prilozena SD karta s IGo 8 a Primo s mapami Europy, aktualizacia sa da stiahnut cez net
• Ano, kabel od cuvacej kamery je tahany cez cele auto...

V mojej odpovedi Honasvocasovi (mas pravdu, strasny nick Velmi šťastný ) som dal odkaz ako to zariadenie funguje, a tu: tudy odkaz (je to sice pre BMW, ale je to uplne to iste) mozes vidiet ake je to pri sklopenom displeji a tiez sposob obsluhy... rovnako sa to da prehodit aj na tie hodiny...

Dalsia ukazka tu: tudy odkaz

tohle se mi docela zamlouvá, hlavně jak je to pěkně schovaný, škoda jen že to neumí česky

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2013 , 12:35   Citovat  

A co na tom potrebujes v cestine? GPS ma na vyber zo spusty jazykov, vratane cestiny a slovenciny (a hlasove navadzanie dokonca vo viacerych variantoch) a na ostatne - prehravanie MP3, alebo videi - cestinu nepotrebujes, su tam ovladacie ikony...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2013 , 19:46   Citovat  

Tak se nam to tu pekne rozjizdi co? Konecne, uz to vypadalo ze je cela prace k nicemu Ble

Horni obrazovka se mi zacina libit cim dal tim vic... ja snad do toho i pujdu :twisted:

Jo a diky za oceneni skveleho vyberu prezdivky HaHaaa nicmene TELEVIZI v AUTE to neresi chlapci...

To vazne nikdo nema TDT v aute?????

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2013 , 22:24   Citovat  

honasvocas napsal:
Tak se nam to tu pekne rozjizdi co? Konecne, uz to vypadalo ze je cela prace k nicemu Ble

Horni obrazovka se mi zacina libit cim dal tim vic... ja snad do toho i pujdu :twisted:

Jo a diky za oceneni skveleho vyberu prezdivky HaHaaa nicmene TELEVIZI v AUTE to neresi chlapci...

To vazne nikdo nema TDT v aute?????

Hned vo svojom prvom prispevku uvadzas, ze mas Accorda s origo Navi. Hore v strednom paneli nad vyduchmi klimatizacie mas teda este taky maly uzky displej s nejakymi udajmi (myslim ze je tam cas, teplota nastavenia klimy a frekvencia radia?). Ak by si chcel ist do tej sklopnej obrazovky, tak o ten uzky displej prides - pretoze sa nahradza cely horny plastovy kryt od okna az po origo H radio.

Aby som to moje zariadenie len nechvalil, pridam taku mini recenziu:
Zariadenie som kupoval minuly rok, o.i. som s tym absolvoval letnu dovolenku v BG a uplna spokojnost. V baliku to prislo uz osadene v novom rame, takze som to iba vymenil a pripojil zo spodu k origo autoradiu, takze hudba zo zariadenia je prehravana cez origo reproduktory a ovladana cez volant. Masina ma len jeden slot na SD kartu. Ta uz bola osadena vo vnutri s nainstalovanym iGO 08 a Primo systemom s mapami celej Europy. Pesnicky a filmy teda len cez USB - cez kabel(tiez v baleni) - ten mam vyvedeny do kastlika pred spolujazdcom. Prehrava MP3 a MP5 (filmy - ich sledovanie je mozne ulozit akoby cez PIP, nemusia byt na celej obrazovke). GPS funguje paradne, display je na priamom slnku malinko slabsie viditelny a ked mam pustene GPS, trosku dlhsie trva nacitanie pesniciek. Ale neprehrieva sa nic, ani pri celodennej jazde v 36 st.horucave.
Bluetooth ma externy mikrofon, ktory mam vyvedeny hore pri osvetleni vodicovho miesta, takze komunikacia za jazdy bezproblemova. Na tom zariadeni sa da upravovat hlasitost reproduktoru. Po prvom pripojeni a sparovani telefonu sa po kazdom pouzivani auta pripoji automaticky - staci mat na mobile pustene Bluetooth.
Ked zaradim spiatocku, hned mi na monitore naskoci obraz z cuvacej kamery v HD kvalite (bola prilozena v krabici ako darcek), osadena je na mieste origo osvetlenia EC.

Teraz v zime som zistil jednu chybu tohoto zariadenia - garaz nemam vyhrievanu a pri nastartovani studeneho auta zariadenie pri nabiehani zamrzne a mozem ho spustit az ked je v kabine uz teplejsie - restart je uz potom bezproblemovy a vsetko funguje ako ma, holt sa mu nepacia mrazy Velmi šťastný

Ohladom tej pojazdnej televizie - myslim ze "pato pato" si v hromadnom nakupe objednaval DVB-T skus mu napisat...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2013 , 11:13   Citovat  

Ahoj,

mam to presne tak jak rikas... byla to spis jenom ironie... jak sem psal vyse, chci zachovat vse origo... Ale ten napad se mi doopravdy libi. Mit, a to se opakuju, auto bez navi tak je to jasna volba!!

Ten uzky display by se mohl pribastlit za ten vyklopny display... ale to je pouze spekulace a navic by byl viditelny pouze pri sklopeni...

A propó mam v aute i bluetooth a vsiml sem si, ze bluetooth modul je umisten origo prave kde se sklapi tenhle display... Zajimalo by mne zdali by to vadilo, ci ne???

fotka:

To by asi vadilo... Jedine ho soupnout jinam....

A uzivateli Pato Pato pisu obratem! Diky!!!

varuj napsal:
Hned vo svojom prvom prispevku uvadzas, ze mas Accorda s origo Navi. Hore v strednom paneli nad vyduchmi klimatizacie mas teda este taky maly uzky displej s nejakymi udajmi (myslim ze je tam cas, teplota nastavenia klimy a frekvencia radia?). Ak by si chcel ist do tej sklopnej obrazovky, tak o ten uzky displej prides - pretoze sa nahradza cely horny plastovy kryt od okna az po origo H radio.

Aby som to moje zariadenie len nechvalil, pridam taku mini recenziu:
Zariadenie som kupoval minuly rok, o.i. som s tym absolvoval letnu dovolenku v BG a uplna spokojnost. V baliku to prislo uz osadene v novom rame, takze som to iba vymenil a pripojil zo spodu k origo autoradiu, takze hudba zo zariadenia je prehravana cez origo reproduktory a ovladana cez volant. Masina ma len jeden slot na SD kartu. Ta uz bola osadena vo vnutri s nainstalovanym iGO 08 a Primo systemom s mapami celej Europy. Pesnicky a filmy teda len cez USB - cez kabel(tiez v baleni) - ten mam vyvedeny do kastlika pred spolujazdcom. Prehrava MP3 a MP5 (filmy - ich sledovanie je mozne ulozit akoby cez PIP, nemusia byt na celej obrazovke). GPS funguje paradne, display je na priamom slnku malinko slabsie viditelny a ked mam pustene GPS, trosku dlhsie trva nacitanie pesniciek. Ale neprehrieva sa nic, ani pri celodennej jazde v 36 st.horucave.
Bluetooth ma externy mikrofon, ktory mam vyvedeny hore pri osvetleni vodicovho miesta, takze komunikacia za jazdy bezproblemova. Na tom zariadeni sa da upravovat hlasitost reproduktoru. Po prvom pripojeni a sparovani telefonu sa po kazdom pouzivani auta pripoji automaticky - staci mat na mobile pustene Bluetooth.
Ked zaradim spiatocku, hned mi na monitore naskoci obraz z cuvacej kamery v HD kvalite (bola prilozena v krabici ako darcek), osadena je na mieste origo osvetlenia EC.

Teraz v zime som zistil jednu chybu tohoto zariadenia - garaz nemam vyhrievanu a pri nastartovani studeneho auta zariadenie pri nabiehani zamrzne a mozem ho spustit az ked je v kabine uz teplejsie - restart je uz potom bezproblemovy a vsetko funguje ako ma, holt sa mu nepacia mrazy Velmi šťastný

Ohladom tej pojazdnej televizie - myslim ze "pato pato" si v hromadnom nakupe objednaval DVB-T skus mu napisat...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 14:20   Citovat  

Pridany fotky do druheho odkazu, zarizeni Xcarlink... je to fake nebo to ma nekdo stejny???

Obsah fóra Honda-club.cz   
DVB-T a A/V vstupy Accord 7G
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina