Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 42
xjazz je teď offline  xjazz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 1:44   Citovat  

rattray napsal:
na czechringu bazen je...

nemyslíš tím bazénem tu vybagrovanou jámu,která by se dala spíš vzít jako komáří líheň Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 1:50   Citovat  

přátele Diky za ten dar, budu rad za zmenu Mrk Tesim se na vsechny znamy i novy tvare je to dobrý

Snad dorazi vsichni, i ti kterí ted rikaji ze nechtej jen "letistni" sraz, ale prece tu nejsme jen aby sme si merili "kasparky". H+
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 9:16   Citovat  

jeden bazen na czechringu... Mrk

47241_3301984683471_1151225279_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
47241_3301984683471_1151225279_n.jpg, 40.33 kB
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 9:39   Citovat  

Takze jak tak koukam, tak drahe polovicky houfne odrikaji ucast na okruhu.
Tim se otvira prostor rostleskavacky a hostesky. pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 9:41   Citovat  

Evička napsal:
Nestvete me decka a pojedte naštvanej

Hmmm... nějak to pro mě ztratilo význam. Atmosféru toho rodinného, pohodového kempování.
Vím, že to s pánem ve Svijanech není jednoduché, ale i kdyby si měl každý člen připlatit o 100 Kč za HD v kempu, není to přece zničující částka, když vezmu v potaz co někteří projezdí za majlant na letišti v neděli.

Pro mě osobně na letišti ano, tuzingy a sprinty. Ne Honday nesouhlas Je to jenom můj názor, jsme lidi a názory máme každý své. Za mě ať žije pohodička na HCV Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 9:50   Citovat  

Lidi,bude to takový jaký si to uděláme,na místě nezáleží.Věřim že Daver a spol vymyslí taková pravidla,že to tam nikoho obtěžovat nebude. Tak nedělejte hérečky a jeďte všichní...Moc se těším ,a festivalpark Hradec je opravdu dobre místo...jen ty socialky tam nejsou no to mi hlava nebere
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 9:53   Citovat  

udělal bych anketu, za mě Svijany palec OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:02   Citovat  

je pravda že Svijany byly perfektní OK
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:22   Citovat  

koukam ze jednou se udela Honday o autech, zavodech a okruhu a hned tu pulka nechce jet. Do kempu k bazenku si muzete jet kdy chcete ne? Úsměv Tak jak napsal Bully, je to proste o autech, ne cvachtani v bazenu Úsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:27   Citovat  

rattray napsal:
Lidi,bude to takový jaký si to uděláme,na místě nezáleží.

Přesně je to dobrý

HONDAy se asi změní, to každopádně ... ale taky je potřeba si uvědomit, že už se to dávno děje, poslední 3roky už nabral něco svalů a má problém se do kempu vejít. Příprava dvou HONDAy (kemp+letiště) je neskutečně náročná pro tak malý tým. Na starý HONDAy nám zůstanou pěkné vzpomínky, ale je potřeba se posunout dále ... mě taky bylo smutno, když jsem se odstěhoval od rodiny na druhý konec republiky, ale nelituju toho ... tak snad nebudete ani vy. Na rodinné srazy se pořádá dost malých regionálních srazů, ať už jsou to HCV nebo "městské" spichy atd. ... a pokud chcete, uspořádejte vlastní pohodový víkendový sraz v kempu, nic vám nebrání.

Když vidíte nějaký sraz z USA, kde je mrtě úžasných kár, tak békáte, že tu nic takového není ... není ale bude, bude to HONDAy ... bude velký, jednou možná mezinárodní a bude o HONDAch, o skvělých nadupaných kárách, o inspiraci a nebudou tam laciné tanečnice v mokrém tričku Úsměv

Tak zatněte zuby a pomozte nám to zralizovat, ať tu v tý naší zaprděný zemi máme taky něco, čím se můžeme chlubit, když už to není prezident to mi hlava nebere

H+
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:31   Citovat  

O nadupaných kárách? To mluvíš opravdu o Hondayi? pořádnej výtlem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:33   Citovat  

LadyImagine napsal:
O nadupaných kárách? To mluvíš opravdu o Hondayi? pořádnej výtlem

Nj, škoda že to neuvidíš ...
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:46   Citovat  

Za mně super změna a rozhodně stojím za tím že by se tomu měla dát šance. Ladynko Tobě vezmu dětský bazén a lavičku Ti k němu seženeme taky Hihi.
   Návrat  
georgino je teď offline  georgino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:49   Citovat  

Daver napsal:
Nj, škoda že to neuvidíš ...

je to dobrý pořadně do ní rejpni Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:51   Citovat  

Daver napsal:
Přesně je to dobrý

HONDAy se asi změní, to každopádně ... ale taky je potřeba si uvědomit, že už se to dávno děje, poslední 3roky už nabral něco svalů a má problém se do kempu vejít. Příprava dvou HONDAy (kemp+letiště) je neskutečně náročná pro tak malý tým. Na starý HONDAy nám zůstanou pěkné vzpomínky, ale je potřeba se posunout dále ... mě taky bylo smutno, když jsem se odstěhoval od rodiny na druhý konec republiky, ale nelituju toho ... tak snad nebudete ani vy. Na rodinné srazy se pořádá dost malých regionálních srazů, ať už jsou to HCV nebo "městské" spichy atd. ... a pokud chcete, uspořádejte vlastní pohodový víkendový sraz v kempu, nic vám nebrání.

Když vidíte nějaký sraz z USA, kde je mrtě úžasných kár, tak békáte, že tu nic takového není ... není ale bude, bude to HONDAy ... bude velký, jednou možná mezinárodní a bude o HONDAch, o skvělých nadupaných kárách, o inspiraci a nebudou tam laciné tanečnice v mokrém tričku Úsměv

Tak zatněte zuby a pomozte nám to zralizovat, ať tu v tý naší zaprděný zemi máme taky něco, čím se můžeme chlubit, když už to není prezident to mi hlava nebere

H+

to zní hezky motivačně je to dobrý
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:58   Citovat  

Jen do toho! nejsme preci komunita konzervativcu co se boji zmen! Svijany zna kazdej, je to fajn, v pohode, ale proc se neotevrit novym moznostem a rozmerum? Svijany nam uz nikdy nic vic nenabidnou.

Drzim pesti! Bude to super! je to dobrý
   Návrat  
Jarda-čertík je teď offline  Jarda-čertík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 10:59   Citovat  

rattray napsal:
Lidi,bude to takový jaký si to uděláme,na místě nezáleží.Věřim že Daver a spol vymyslí taková pravidla,že to tam nikoho obtěžovat nebude. Tak nedělejte hérečky a jeďte všichní...Moc se těším ,a festivalpark Hradec je opravdu dobre místo...jen ty socialky tam nejsou no to mi hlava nebere
Socialky tam nejsou ???Hm,dobrý.Mě je to fuk ale nevím co mi na to řekne mladá,...(vykaká se asi na trávě,nebo na betoně) ÚsměvA sprcha ? No nevím Smutný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:06   Citovat  

sociálky budou, TOIky na potřebu a sprchy zařídíme taky, sice mobilní, ale na oplach vagíny po rušné noci budou dostačující, nebojte se nic ...

Za mě teda furt lepší 10x TOI, než dva hajzlíky v Kempu, to se na mě nezlobte
   Návrat  
Jarda-čertík je teď offline  Jarda-čertík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:08   Citovat  

Daver napsal:
sociálky budou, TOIky na potřebu a sprchy zařídíme taky, sice mobilní, ale na oplach vagíny po rušné noci budou dostačující, nebojte se nic ...

Za mě teda furt lepší 10x TOI, než dva hajzlíky v Kempu, to se na mě nezlobte
OK Už se nemužem dočkat,... Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:14   Citovat  

HONDAr Dámy a Pánové,
tedy Vaše starosti bych chtěl mít.
Velmi šťastný

Jak už tady zaznělo, nejsme přeci konzervy a z cukru, i já stárnu, ale prostě život je změna, tak prostě bude HONDAy jinde a trochu jinak.

Teamu přeji HON(D)(N)ě zdaru a všem účastníkům nové zážitky a ať se vše vydaří. A když se poštěstí, tak Vás přijedu potrápit na okruh s tou mojí plečkou... Velmi šťastný
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:15   Citovat  

Tož co změna je život, holt koupim letos známku desetidenní dám tomu kriplíkovi plnou 98čky naturalu a vyrazíme po dálnici, protáhnem ventily dobijem baterky a užijeme si. Tak my asi taky jedem.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:17   Citovat  

Jinak je kolem daleko větší možnost ubytování v penzionech a hotelech, než byla ve Svijanech, takže taky bonus pro ty, co si připlatí za komfort. Místa máme dost, takže pokud bude mít někdo zájem přijet s caravanem a dá nám vědět předem, taky může ...
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:19   Citovat  

Nechce se mi to tady celé číst, jen napíšu svůj názor. Nevím, jak to tam vypadá, jak to tam bude zařízený, jen si představím víkend tady u nás na Autodromu mezi betonovou silnicí a baráky. Co je to za sraz? Beru to jako dovolenou a né bydlet víkend na trati, kde ještě navíc jsem se dozvěděla budou asi jen Toi Toi a možná nějaká ta sprcha. No to je ale hrozný. MYslete taky na nás ženský jestli je to s těma sociálkama pravda. Vy ho vystrčíte kde je vám libo ale my? Těšila jsem , že vyberete jiné místo, kde bude nějaká příroda třeba. Třeba zrovna takové místo jako byl první Honday, tam byl i rybníček nebo co to bylo, chatky atd. Bylo to tam moc pěkné. Já vám nevím, ale letos asi nikam nepojedu. Neláká mě to. Nezávodím, nesprintuji, Cíva už nemá na takové blbosti léta ani výkon Úsměv Ach jo . A dost mě to štve
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:20   Citovat  

začínam se na to neskutečně těšit,to že to bude více o autech vuni spalených octanů mi teda vubec nevadí.. Velmi šťastný
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:25   Citovat  

K.Vary jedou OK Bude to parada.Sice to asi nebude mit takovou atmosferu jako svijany.Ale aspon zaroven si zajezdi rovinkari a i okruhari Velmi šťastný
   Návrat  
Jenda.4g je teď offline  Jenda.4g
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:28   Citovat  

Hlavně aby se dal park pořádně dohromady po Rock for People, ten je tam od 3-5.7 .. Jinak je mi asi jedno kam pojedu, zase bude přijemný udělat si výlet i jinam, než do Svijan, navíc už i s "novým" autem.. VTEC Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:29   Citovat  

Michalka napsal:
Nechce se mi to tady celé číst, jen napíšu svůj názor. Nevím, jak to tam vypadá, jak to tam bude zařízený, jen si představím víkend tady u nás na Autodromu mezi betonovou silnicí a baráky. Co je to za sraz? Beru to jako dovolenou a né bydlet víkend na trati, kde ještě navíc jsem se dozvěděla budou asi jen Toi Toi a možná nějaká ta sprcha. No to je ale hrozný. MYslete taky na nás ženský jestli je to s těma sociálkama pravda. Vy ho vystrčíte kde je vám libo ale my? Těšila jsem , že vyberete jiné místo, kde bude nějaká příroda třeba. Třeba zrovna takové místo jako byl první Honday, tam byl i rybníček nebo co to bylo, chatky atd. Bylo to tam moc pěkné. Já vám nevím, ale letos asi nikam nepojedu. Neláká mě to. Nezávodím, nesprintuji, Cíva už nemá na takové blbosti léta ani výkon Úsměv Ach jo . A dost mě to štve

czechring neni vube klasický okruh....jde o festivalpark Hradec Králové.v létě tam campuje 20000lidí uplně normálně a dějou se tam neskutečný akce...je to spíš park,ten okruh tam musíš najít Velmi šťastný Nesuďte něco co ještě nebylo....dosti skepse,hlavy hore.Otevírají se tím velká vrata pro Honday...
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:34   Citovat  

rattray napsal:
czechring neni vube klasický okruh....jde o festivalpark Hradec Králové.v létě tam campuje 20000lidí uplně normálně a dějou se tam neskutečný akce...je to spíš park,ten okruh tam musíš najít Velmi šťastný Nesuďte něco co ještě nebylo....dosti skepse,hlavy hore.Otevírají se tím velká vrata pro Honday...

Tak třeba ještě přivřu oči nad tím okruhem a letištěm a nevím co ještě , ale co mi fakt VADÍ jsou sprchy a wc a to jako asi nedám...možná stresuji ( já taková bohužel jsem Úsměv ), ale to jako fakt néé chodit na wc na toi toi , kluci nééé ... nebo si budu muset koupit karavan s wc, jinak to nevidim to mi hlava nebere
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:42   Citovat  

sice nejedu, ale proč se někteří bojíte toiek? toiky budou čistý a aspoň se pozná, jak jsou hondaři čistotní nebo jaká jsou prasata, ať s pindíkem nebo broskvičkou Velmi šťastný
kolik přijede aut? 300? kolik jich vyjede na okruh? 100? kolik jich tam umře? 20? a motokáry si myslím, že jsou trošku stranou, tak by zas takovej rámus nadělat nemuseli.
je to jen o tom, jak si to uděláte. a že si chcete odpočinout v přírodě? hele, teď mě program nebere, jedem někam na vejlet a pak se zase vrátíme. Myslím si, že každý jest svého štěstí strůjce, ale zatím co jsem tu četl, tak se lidi bojí změny, že už to takové nebude jako dřív. Ale co když to bude i přes to všechno, jako jsou toiky a trocha hluku z okruhu mnohem lepší než dřív? pokud tam nepojedete, tak to nikdy nezjistíte a nebudete moci dát pořadatelům zpětnou vazbu.
Nebyla by to škoda???
Když tam pojedete, budete aspon moct říct, já to říkal-a, že to bude na nic a nebo budete mile překvapeni. Odjet snad můžete kdykoliv, ale když něco prošvihnete, tak to už nevrátíte. H+
   Návrat  
ALAN je teď offline  ALAN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:47  Naposledy upravil ALAN dne 9.2.2013 , 11:58, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Chápu obavy slečen o hygienu a své vymazlené Hondičky,cítí mnoho testosteronu z HonDay 2013 Mrk
Prosím vás,mrkněte na oficiální stránky CzechRingu.Krom videa jsou k vidění fotky a mapy jak tratí tak ostatních ploch jako depo,parking a ostatní travnaté plochy.Trat samotná je vyčleněna na okraj pozemku z části lemovaná tribunou.
Rozumím názoru o ztrátě rodinného setkání ale mi lidé se můžeme setkat kdykoliv a můžeme přespat u někoho doma a čvachtat se v bazénu (jako rodina že Velmi šťastný ?) Ale když je sraz HONDY tak pojedu i do bran pekla :twisted: a užiju si ten pohled na Japonskou smečku H+
Je to o organizaci a uspořádání všeho tak aby se nám to líbilo a nedošlo k žádnému zranění!!
Za mě dávám 1! Za inovativní přístup a chápání značky HONDA jako sportovní značky!
Prosím Hondařky o svou účast.... Honda rodina drží při sobě hm?
přátele

Honda_The_power_of_dream[1].jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Honda_The_power_of_dream[1].jpg, 159.69 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Další