Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejspolehlivější motory mají Honda,...
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 15:56   Citovat  

Hellborn napsal:
No jen kolem 10tis./rok (dalších 10-15 najede Swift)... Zatím jsem měnil jen zadní brzdy, spojku a zadní stabík... Jinak osy s týkají taky spíš nafty. Klouby nevím, zatím jsu OK... Akorát Vojta s dědu rozbili CD měnič, ale to dám hifilovi..

No jasné,
tak tak. Nyní se začíná rozmáhat další nešvar: opouštění svoji výbornou vazelínu a nový systém silentbloků je úplně na houby - kovové velké pouzdro, v tom silent uložení jen 2 gumami k ostění a jde to rychle do kopru. Pak si kup nové auto.

ALDA říkal, že zlatá stará dobrá auta. Jako, když se to opraví, tak to zas bude jezdit, ale ... ta cena.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 16:09   Citovat  

nemluve o interieru nebo treba kufru..vubec nechapu jak nekdo mohl vymyslet,ze kkdyz chcs vymenit zarovku kdekoliv v kufru musis pres tapec..kvalita tapecu samozrejme upne na hovinko..odchlipnes abyses tam vysostive dostal a prd..uz ho mas v miste kde je nejvic namahanej krasne prasklej to snad ne co se tyka vnitrku auta..ruzny praskani od skla kde dolihaji zvenku plasty,od ukotveni pasu atd atd..koberce taky shit .. zachvilku vsude vidis drapance na materialu sedacek atp..je smesne jak se snazi porad tlacit cenu dolu na ukor kvality..chapu,ze konkurence je tvrda,ale proc jit cestou levne nekvality radeji nez hledat ty uspory jinde a prítom se snazit zachovat dostupne ceny pri perfektni kvalite..prece ty zakaznici si reknou o nesvarech nebo pripadne o kvalite a to by se melo ukazat na cislech v prodejich,ne?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 16:14   Citovat  

Hlavi,
přesně tak ... já už mám xyz krát poškrábaný hlavně zadní tapec od dětí či stěhování, ale výsledek není tak tragický, jak bych čekal. A to ty plasty mám po swapnutí černé. Trocha údržby a je to pryč. Prostě to vydrží.

I přesto přezevšechno si drží v USA docela vysokou přízeň: -> Ocenění Polk
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 16:15   Citovat  

Lidi musím zaklepat, nechci aby to vypdalo že nějak protěžuji jinou značku mající také H ( i když křivé ) ve znaku, ale za 11 mesícu najeto na jednom přes 50tis km, na druhém 35 a nikde nic nevrže vše v pohode a nebýt toho že mi zákazník do H1 nacouval před dílnou tak ani servis neviděla ( garančky si deláme sami ), kdžy procházím servisní historii ruzných hond při nákupech tak s ečlovek nestačí divi tkolik mají v prvních dvou letech servisních zásahu - výměny čidel, brzd, a tuny dalších věcí když to auto nemá kolikrát najeto nai 20tis.. Smutný prostě H jde s kvalitou hodne do pryč a upřímně když jsme kupoval loni auta pro rodinu byl jsme na vážkách zda dělám dobře když si kupuji co si kupuji, ale cena rozhodovala, dnes bych už neváhal a nákup nejen doporučil ale i zopakoval..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 16:21   Citovat  

Idaho napsal:
Lidi musím zaklepat, nechci aby to vypdalo že nějak protěžuji jinou značku mající také H ( i když křivé ) ve znaku, ale za 11 mesícu najeto na jednom přes 50tis km, na druhém 35 a nikde nic nevrže vše v pohode a nebýt toho že mi zákazník do H1 nacouval před dílnou tak ani servis neviděla ( garančky si deláme sami ), kdžy procházím servisní historii ruzných hond při nákupech tak s ečlovek nestačí divi tkolik mají v prvních dvou letech servisních zásahu - výměny čidel, brzd, a tuny dalších věcí když to auto nemá kolikrát najeto nai 20tis.. Smutný prostě H jde s kvalitou hodne do pryč a upřímně když jsme kupoval loni auta pro rodinu byl jsme na vážkách zda dělám dobře když si kupuji co si kupuji, ale cena rozhodovala, dnes bych už neváhal a nákup nejen doporučil ale i zopakoval..

No to si pamatuji, jak si i inzeroval ten hromadný nákup.
Hele, já to jako protěžování neberu. Ty, ALDA a jiní také říkají, že už to není s H, co to bývalo a že by si maximálněk oupili H do roku výbory 2000. A konec. Pak moc problémů a investic. Neříkám, že jsem je do svého C5G nedal, ale na druhou stranu - vše jsem udělal a slouží na výtečnou s hvězdičkou.

Takže sice najdeš lidi, kteří řeknou, že jedině H, podívej na to pokřivené H, ty plasty atd. vezl jsem se v tom a oničem, je to laciný, ale ... za vším hledej ale ... mě osobně se třeba líbí Hyunday i40, podobnost s Toyotou Avensis Combi nezapřeš.
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 16:43   Citovat  

M@jk napsal:
Hele, já to jako protěžování neberu. Ty, ALDA a jiní také říkají, že už to není s H, co to bývalo a že by si maximálněk oupili H do roku výbory 2000. A konec. Pak moc problémů a investic. Neříkám, že jsem je do svého C5G nedal, ale na druhou stranu - vše jsem udělal a slouží na výtečnou s hvězdičkou.

Takže sice najdeš lidi, kteří řeknou, že jedině H, podívej na to pokřivené H, ty plasty atd. vezl jsem se v tom a oničem, je to laciný, ale ... za vším hledej ale ... mě osobně se třeba líbí Hyunday i40, podobnost s Toyotou Avensis Combi nezapřeš.

upřímně - porovnej nové modely h a křivého H - ono v těch platsech už takový rozdíl není, rozdíl je jen v designu a to je človek od človeka, nekomu se líbí holky, jinému vdolky.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 16:54   Citovat  

Idaho napsal:
upřímně - porovnej nové modely h a křivého H - ono v těch platsech už takový rozdíl není, rozdíl je jen v designu a to je človek od človeka, nekomu se líbí holky, jinému vdolky.

Mně se design nových opilých H líbí. Na rozdíl od zadku Civica 9g..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 16:56   Citovat  

Idaho napsal:

Právě ... je to dobrý přátele
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2013 , 23:37   Citovat  

No tak to jsem na to zvědavý, bohužel jsem si přečetl vaši diskuzi až dnes a zítra má přijít C9G před barák to mi hlava nebere
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2013 , 23:51   Citovat  

gear napsal:
No tak to jsem na to zvědavý, bohužel jsem si přečetl vaši diskuzi až dnes a zítra má přijít C9G před barák to mi hlava nebere

A sakra.
Ale tak třeba budeš mít štěstí a tvoje nové auto bude vyrobené jindy než v pondělí nebo v pátek Mrk
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 0:06   Citovat  

Kondik: totalne si me tim pribehem rozsekal, parada OK a narazky na Star wars? OK

Idaho: nerad to rikam, ale na Skodovackym skoleni, kde sme meli moznost srovnani konkurence me nejvic zaujal prave ten Hyundai. A ceny? Neskutecny. Nova Octavia je si myslim o tridu jinde....ale bohuzel i nakladama
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 1:01   Citovat  

Honda Honda měla vždycky parádní a spolehlivý motory to se ví Velmi šťastný Obecně se říká, že nejvíc poruchový jsou auta italský třeba alfa nebo fiat, znám kluka, kterej má dvě alfy a zatím mu ty krámy drží, tak třeba natrefil na dobrý kusy Velmi šťastný ...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 7:51   Citovat  

M@jk napsal:

Porovnej si treba tu svou svou generaci Civicu s tou dnesni a nesnaz se tvrdit, ze je proti te tve plastova a lacina, nebo ze je motorove prusvih. Naopak za ty penize co dneska v pomeru k platu stoji je uplne jinde po vsech strankach.
Lidi, mejte trochu soudnosti Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 10:05   Citovat  

Bully napsal:
Porovnej si treba tu svou svou generaci Civicu s tou dnesni a nesnaz se tvrdit, ze je proti te tve plastova a lacina, nebo ze je motorove prusvih. Naopak za ty penize co dneska v pomeru k platu stoji je uplne jinde po vsech strankach.
Lidi, mejte trochu soudnosti Velmi šťastný

Vendo,
já ji mám myslím si.

Můj Civic stál tak půl mega a přesně jak říkáš, je to někde jinde. Ale ...
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 10:24   Citovat  

Jsem rad panove, ze Vas cteni bavi ,ale uprimne, auto co se nes..re, neni. To ze se neco rozpada je ale prirozena vec, my taky starne, problem vsak je, ze stejne jako starnuti lidske , rozpadavani se automobilove jde "oddalit" korektnim servisem ( "zivotospravou").

Z osobni zkusenosti :

Pani domaci ma Tampona, rikame mu Tampon, je to Tampon, Daewoo Lanos 1.6i s Pytlem, ABS, Sibrem a Klimatizaci. Vozidlo ma najeto 39668 Km, tato hodnota je zkutecna ne smyslena a potvrdil nam to i sam Chevrolet. Je to male obycejne auto, ktere se nelekne mesta a obcasny presun po dalnici prezije taky. Na to ze ma ale najeto 40K a Dle servisni knizky ( ve ktere jsou 3 zaznamy , 2K , 15K 30K ) by melo byt v chvalitebnem az vybornem stavu. Dejvo nefouka na skla, rozpadla zaklopka, neda se to regulovat, takze to funi pouze na nohy. Tece Sibr, u vozidla co stalo v garazi 3 roky pri 18 stupnich a v relativnim suchu. Rozvody davaji o sobe slyset. A rizeni je celkove nejake gumene, jakoby volant s napravou spajel giganticky lekoricovy pendrek ...

Na druhou stranu mam sveho Uhlobarona kde mi ve 422.000 Km ( realne tak 500K ) upadl papirek s hodnotama teplot z regulatoru ...

Nekdy si rikam, ze se nekde v procesu konzumu stala chyba. Ale na druhou stranu se Tampon koupil za 30.000 a i nove to stalo 300.000 , Deutsche Faktura na Uhlobarona po prepoctu na soucastne KC byla 8.800.000 Kc ... to mi hlava nebere
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 12:33   Citovat  

Moje Acčí v roce 2001 stála cca. 889 000,- Kč, dnes tedy asi cca. 1 050 000,- Kč.
8g Acče je pěkně ošklivá, ale co jsem koukal na ceník honda.cz, tak 2,4 Type-S stojí 839 000,- Kč. Takže zaplatíte o 200 000,- Kč míň za auto:
- Větší
- Prostornější
- Vybavenější
- Bezpečnější
- Rychlejší (minimálně v přímce)
- Těžší
- Ekonomičtější
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 13:35   Citovat  

Bubaak napsal:
Moje Acčí v roce 2001 stála cca. 889 000,- Kč, dnes tedy asi cca. 1 050 000,- Kč.
8g Acče je pěkně ošklivá, ale co jsem koukal na ceník honda.cz, tak 2,4 Type-S stojí 839 000,- Kč. Takže zaplatíte o 200 000,- Kč míň za auto:
- Větší
- Prostornější
- Vybavenější
- Bezpečnější
- Těžší
- Ekonomičtější

S klidem tu závorku "v přímce" můžeš vynechat.. Úsměv Aspoň pokud jde o Civic 4-8g jsou znát zlepšení, i Acco 6 a 7g je rozdíl... Taky výroby jpn vs. uk... Hihi Hihi Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 14:13   Citovat  

Ticho tam vzadu, už takhle to bolelo když jsem to psal pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 14:20   Citovat  

Bubaak napsal:
Ticho tam vzadu, už takhle to bolelo když jsem to psal pořádnej výtlem

Velmi šťastný A doufej, že Tvé auto nevjelo na linku kolem 16.50h... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 14:28   Citovat  

By jí klepal podvozek a "pazvukoval" interier? Velmi šťastný
Na podvozek Alda koukne, a interier je prý normální u těhle starých kavlitních Hond, čím jsou kvalitnější (starší) tím "kecaj" víc pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 14:47   Citovat  

Bubaak napsal:
- Větší
- Prostornější
- Vybavenější
- Bezpečnější
- Těžší
- Ekonomičtější

Pokrok nezastavis, ale tady to aspon dava smysl. Skoda ze za Pokrok se povazuje i Skoda Rapid a Skoda Octavia III. Za stejnou cenu jako predchozi generace ! A TO SE VYPLATI ( Skoda ze je tam o stupen horsi motor nez nejhorsi v prechozi a nebudeme rozmazavat dalsi marketingove boudy ) zmatenej
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 16:58   Citovat  

Bubaak: jsi jeste HODNE optimisticky. Zaprve mensi oprava, 839k stoji Exe i TS v automatu, v manualu jsou obe verze za 789k takze je to s nesrovnatelnou vybavou a technikou o 100k levnejsi nez tvoje auto tehdy. Nicmene pokud jde o cenu, tak pomer cena-platy je dnes asi takovy, jako kdyby to auto stalo 1.5 M (!!). Prumerny plat v roce 2001 byl necelych 14k, dnes je 24.5k.

Za sve penize dostanes vyrazne lepsi auto v podstate ve vsech ohledech - ja jsem mel 7G 2.4, ted mam 8G 2.4 a v rodine je jeste 6G 2.0 poface. Technicky neni co resit, 2.4 je o dost lepsi, nez 2.0 i kdyz tahne tezsi a vetsi auto a prevodovka je nebe a dudy (lepsi nez v Accordu uz je jen manual v CTR).

Auto je soucasne pohodlnejsi a vybavou se to srovnat neda, zvlast s 8G (standard sesle vepr f elektryce, velux, fialky atd.). Jizdni vlastnosti jsou taky vyrazne lepsi, i kdyz tady byl obrovsky skok mezi 6G a 7G, 8G je lepsi jen o neco (a o kus az u TS).

Pokud jde o kvalitu, tak 7G jsem kupoval s 50k km a prodaval se 130k km a je porad v okoli, najeto ma tusim 150. Servis byl oleje, filtry, cidlo airbagu v prednim narazniku (s tim uz jsem to kupoval ze bude potreba ho vymenit) a nova baterka. Nemyslim, ze by na tom byl A6G lip.

Takze bych to s tou nostalgii zas tak neprehanel. Nerikam, ze je to tak vsude, urcite je u spousty veci to odrbavani videt, ale zrovna Accord (a Legend) jsou o necem jinem (roli hraje i fakt, ze se v USA prodavaji jako Acury).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 17:19   Citovat  

R34 - Za 1,5 míče bych to mohl srovnávat rovnou s Legendem a to bych byl u "kytek" uplně pořádnej výtlem
Když jsem kupoval A6g, testoval jsem A7g a přišla mi odtažitější a ne tak "veselá", rozhodně ale nemohu říct že byla horší, jen mi v ní "něco" chybělo.. proto A7g vypadla celkem rychle ze seznamu, naopak nad 5g vyhrála o charakter, A5g byla moc "sportovní". A teď pokukuju tajně po stařičkým Aerodecku Se stydím snad mě to přejde pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 17:43   Citovat  

Bubaak napsal:
R34 - Za 1,5 míče bych to mohl srovnávat rovnou s Legendem a to bych byl u "kytek" uplně pořádnej výtlem
Když jsem kupoval A6g, testoval jsem A7g a přišla mi odtažitější a ne tak "veselá", rozhodně ale nemohu říct že byla horší, jen mi v ní "něco" chybělo.. proto A7g vypadla celkem rychle ze seznamu, naopak nad 5g vyhrála o charakter, A5g byla moc "sportovní". A teď pokukuju tajně po stařičkým Aerodecku Se stydím snad mě to přejde pořádnej výtlem

To bude dobry, ja se byl podivat , jak si kolega koupil o vikendu noveho bouraka ... cekal jsem vsechno ale Ladu Nivu ne ... Takze nekde se proste logicka rozhodnuti nedelaji z principu přátele
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 21:14   Citovat  

i redaktoři Autowebu si vzpomněli na "B" motor Honda - Top Ten motory OK
   Návrat  
1978 je teď offline  1978
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 9:26   Citovat  

pokud vim tak nejlepsi motory maji toyoty.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 9:32   Citovat  

1978 napsal:
pokud vim tak nejlepsi motory maji toyoty.

Nejlépe ty od Yamahy a upravený automobilkou Lotus OK bohužel, sve tvrzení nemám nijak podložené Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 15:03   Citovat  

Bubaak napsal:
Nejlépe ty od Yamahy a upravený automobilkou Lotus OK bohužel, sve tvrzení nemám nijak podložené Mr. Green

Jsi na Internetu, tady muzes byt Steam-Punkova vzducholod na Unobtanium a v technicaku mit razitko pro kolejove vozidla.

Jestli se dnes posuzuje kvalita motoru podle toho, ze se s minimem servisu dozil 200.000 km tak potes koste. to mi hlava nebere
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 15:11   Citovat  

Kondik napsal:
Jsi na Internetu, tady muzes byt Steam-Punkova vzducholod na Unobtanium a v technicaku mit razitko pro kolejove vozidla.

Jestli se dnes posuzuje kvalita motoru podle toho, ze se s minimem servisu dozil 200.000 km tak potes koste. to mi hlava nebere

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ještě že existuješ, ty vždycky člověka tak pobavíš těma komentama
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 15:39   Citovat  

DanTe napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ještě že existuješ, ty vždycky člověka tak pobavíš těma komentama

Se mam urazit ? kuky kuk Jsem studanka vedomosti ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejspolehlivější motory mají Honda,...
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina