Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 30 z 34

koho?
Miloš Zeman
41%
 41%  [ 89 ]
Karel Schwarzenberg
58%
 58%  [ 128 ]
Hlasovalo : 217
Celkem hlasů : 217

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 11:49   Citovat  

MitakaCRX napsal:
Můj názor je, že člověk s jiným občanstvím, emigrant, lhář (ale to je každý politik), spáč, zbohatlík, který potřeby obyčejných lidí nevnímá a člověk, který chce zavést euro pro naši už i tak špatnou ekonomiku v době, kdy hrozí pád celé EU je zrádce.. A to, že je to citace z neověřených zdrojů nic nemění na faktu, že je to pravda.

Tak si najdi, kdy chce zavést euro Zeman. Napovím - roku 2015 Úsměv Řečeno před pár dny vlastními ústy v přímém přenosu v TV. Takže se jistě shodneme, že je Zeman zrádce, že?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:04   Citovat  

M@jk napsal:
Pane,
to je hodně černobílý segregování a dost povrchní.

Osobně bych nevolil ani jednoho. A to si myslím, že o historii toho vím relativně dost, makám, i navíc než v práci atd. atd. atd. a nejraději bych Karla nevolil ani Mildu.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:05   Citovat  

MitakaCRX napsal:
Můj názor je, že člověk s jiným občanstvím, emigrant, lhář (ale to je každý politik), spáč, zbohatlík, který potřeby obyčejných lidí nevnímá a člověk, který chce zavést euro pro naši už i tak špatnou ekonomiku v době, kdy hrozí pád celé EU je zrádce.. A to, že je to citace z neověřených zdrojů nic nemění na faktu, že je to pravda.

myslíš podle toho, že 10x omletá lež se stává pravdou ? Tak to koukám! Ble to snad ne
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:06   Citovat  

MitakaCRX napsal:

Rad bych ziskal jine obcanstvi, kdyby ...
Najit si lepsi praci v Sydney, emigroval bych okamzite ...
Urcite jsem i lhar, z pohledu nekterych lidi ...
Miluji spanek, ale sam si ho moc nedopravam ...
Jsem malicky mikrozbohatlik, vlastni zasluhou ...
Nevnimam potreby obycejnych lidi, bot mi bohate staci vnimat potreby meho okoli ...

Karel si zaslouzi muj hlas HaHaaa
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:31   Citovat  

MitakaCRX napsal:
A to, že je to citace z neověřených zdrojů nic nemění na faktu, že je to pravda.

to snad ne
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:51   Citovat  

"Volba míří do finále, lidé s průkazy místy zvedli účast nad 100 %"
je dobre ze je o to zajem, kez by to tak bylo u kazdych voleb je to dobrý
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:54   Citovat  

MitakaCRX napsal:

ona naše ekonomika není vůbec špatná je to jen nechutně lživá masáž médií naštvanej to snad ne
kdyby špatná byla tak by jsi se měl jako v Rumunsku nebo by tu byla nezaměstnanost 25% jako ve Španělsku.oni stejně dělat nechtěj oni chtěj jen peníze.podle mě jsou to normální m*dky což my jako takový "poloNěmci" nechápeme.my jsme naučený vstát a jít dělat což oni nemaj.on i si klidně udělaj několikahodinovou siestu protože je vedro.tady i když je podobně a lidi chcípaj v kanclech,stavbách,dílnách atd tak nikoho nenapadne zavřít až bude navečer lepší(menší hic)počasí.holt jiný návyky.a dopracujeme to na to že budeme naštvaný na tyhle vyžírky co musíme dotovat což např Němci už jsou.oni se za válku omluvili a to že platěj za to co rozpoutali je pravda napůl-oni totiž to zaplatili už asi 10x Mrk
a jestli nechceme Euro tak si máme dát v unii na to žádost ne jen tak oddalováním-to ho neodmítáme jen čekáme což nám Čechům je vlastní.my nejsme hrdej bojovnej národ což nám kupodivu prochází už několik století.a to že problémy neřešíme silou ale vyčkáváním nebo diplomaticky nás automaticky řadí mezi nejvyspělejší západní země a ne mezi rozvojové země typu....no to si každej domyslete.
   Návrat  
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:57   Citovat  

Karel +1 kouř
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 12:59   Citovat  

Když už je v těch lžích i zmínka o radaru,je zajímavé,že jednání o umístění radaru rozjela už v roce 2002 vláda ČSSD a po zjištění,že lidi s tímto moc nesouhlsí,najednou obrátili a udělali z toho volební téma proti pravici,která v jednáních s američany pokračovala.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MitakaCRX je teď offline  MitakaCRX
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:02   Citovat  

Typu Svk :hehe: Velmi šťastný Velmi šťastný Ale mně hlavně vadí, jak se v ČR podporuje to rozkrádání a privatizace.. Např. že českej majetek už není českej (snad vyjma Pilsnerů,Budweiserů..) a na tom stejně prezident nic moc nezmění..Daně taky menší nebudou, ale aspoň je Zeman čech, před ničím neutekl do zahraničí a UMÍ českou hymnu Hihi HaHaaa A co se týče reprezentace ČR, radši budu mít prezidenta, kterej je na všechny ostrej, dokáže setřít úplně každýho, než prezidenta, kterej mi na nějaký státní návštěvě usne... Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:04   Citovat  

Zeman +1. Konečně bude prezident z lidu, co nebude totálně *vedle* (sorry pifko Havle) HaHaaa
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:08   Citovat  

MitakaCRX napsal:
Typu Svk :hehe: Velmi šťastný Velmi šťastný Ale mně hlavně vadí, jak se v ČR podporuje to rozkrádání a privatizace.. Např. že českej majetek už není českej (snad vyjma Pilsnerů,Budweiserů..) a na tom stejně prezident nic moc nezmění..Daně taky menší nebudou, ale aspoň je Zeman čech, před ničím neutekl do zahraničí a UMÍ českou hymnu Hihi HaHaaa A co se týče reprezentace ČR, radši budu mít prezidenta, kterej je na všechny ostrej, dokáže setřít úplně každýho, než prezidenta, kterej mi na nějaký státní návštěvě usne... Ble

---------------------------------------------------------------------------------------------------
A za Zemana se nekradlo, když je v politice už bůh ví kolik let a udělal s tím snad něco? Nevšiml jsem si. Schwarzenberg je taky Čech a utekl před komunisty v roce 1948 v té době mu bylo 11!!! Takže o sobě asi nerozhodoval nemyslíš, srovnáváš nesrovnatelné. A ano je Zeman ostrej, ale hlavně je vulgární, trapný a lže ve všem co řekne, ale hlavně, že mluví odborně lidé mu nerozumí a myslí si, jak není vzdělaný o jeho trapnosti a bonmotech ani nemluvím. Jinak Karel + 2 za mě a za bráchu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:10   Citovat  

Petez : OK

Nevím,proč to velká řada lidí vidí tak černě ?! Nejsem žádný boháč,ale když slyším od kluků z Ukrajiny,jaké tam mají platy ( cca 5-6tis kč ) a ceny téměř všeho jsou na úrovni našich cen,tak jsem rád kde žiji...

Ale notoričtí stěžovatelé tu budou vždy... Smutný
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:19   Citovat  

MitakaCRX napsal:
Zeman +1. Konečně bude prezident z lidu, co nebude totálně *vedle* (sorry pifko Havle) HaHaaa

Prezident z lidu tady už jednou byl tudy odkaz ....a jak to dopadlo to snad ne
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:27   Citovat  

Petr Vošický napsal:

Tojo, ale ještě tady nebyl prezident Kníže s manželkou co neumí česky, asi to mělo nějakej důvod.. to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:27  Naposledy upravil PeteZ dne 26.1.2013 , 13:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

naštvanej
   Návrat  
4 háčka

David vti napsal:

Nevím,proč to velká řada lidí vidí tak černě ?! Nejsem žádný boháč,ale když slyším od kluků z Ukrajiny,jaké tam mají platy ( cca 5-6tis kč ) a ceny téměř všeho jsou na úrovni našich cen,tak jsem rád kde žiji...

i já jsem rád že žiju tady neměnil bych.každá země má takovou vládu jakou si zaslouží Velmi šťastný
jo Miloš má dobrý bonmoty ale bohužel většina co řiká jsou citáty lidí co jsou ještě chytřejší než on takže to neni o tom jak je moudrej ale jaký citáty si pamatuje.myslel jsem že ho budu volit ale než volby začaly zjišťoval jsem si všemožný info o kandidátech(díky pane Gůgl Úsměv )no a nakonec jsem udělal přesnej opak když jsem dal hlas Karlovi
holt mi trochu vadí ta jeho nadřazenost(stejně jako u Klause)neustálý urážení ostatních a sociálnědemokratická minulost.právě ČSSD je největší nebezpečí týhle země ne KSČM nebo ODS
   Návrat  

Petr Vošický napsal:

Tojo, ale ještě tady nebyl prezident Kníže s manželkou co neumí česky, asi to mělo nějakej důvod.. to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:28   Citovat  

David vti napsal:

i já jsem rád že žiju tady neměnil bych.každá země má takovou vládu jakou si zaslouží Velmi šťastný
jo Miloš má dobrý bonmoty ale bohužel většina co řiká jsou citáty lidí co jsou ještě chytřejší než on takže to neni o tom jak je moudrej ale jaký citáty si pamatuje.myslel jsem že ho budu volit ale než volby začaly zjišťoval jsem si všemožný info o kandidátech(díky pane Gůgl Úsměv )no a nakonec jsem udělal přesnej opak když jsem dal hlas Karlovi
holt mi trochu vadí ta jeho nadřazenost(stejně jako u Klause)neustálý urážení ostatních a sociálnědemokratická minulost.právě ČSSD je největší nebezpečí týhle země ne KSČM nebo ODS
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:28   Citovat  

Petr Vošický napsal:

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:33   Citovat  

MitakaCRX napsal:

a umíš si představit kam by mohla se znalostí češtiny jít v případě statní návštěvy třeba Německa?
promiň ale tvůj argument je z kategorie trapnejch nacionalistickejch keců co jsou vlastní spíš Slovákům pokroucenej komunistickou demagogií
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:37   Citovat  

MitakaCRX, tobě vadí rozkrádání a privatizace,ale že Miloš podpořil a prodal Mosteckou uhelnou ti nevadí ???

Zemanova vláda 6 dní po svém vzniku rozhodla,že prodá nastrčené fimě Investenergy zbylých 46% dolů za směšnou částku 650 milionů,přitom skutečná cena se prý měla pohybovat v miliardách...Firma Investenergy poté poslala cca 170 milionú na účet na Gibraltaru,odkud dále putovaly přez různé Kyperské fyrmy až nakonec dorazily ke špičkám ČSSD jako provize za pomoc... Že by důchodce z Vysočiny nic nedostal ? Minulý rok policie obvinila exmanažery MUS za privatizační podvody v hodnotě 1,6 miliardy kč,které se staly za Zemanovy vlády a švýcarská prokuratura považuje privatizaci menšinového podílu dolů za uplacenou.........
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:37   Citovat  

MitakaCRX, muzes sem napsat co je tvy zamestnani a kolik ti je?
uroven tvoji argumentace je tak strasne zoufala, ze me to fakt zajima.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:38   Citovat  

kandik napsal:
MitakaCRX, muzes sem napsat co je tvy zamestnani a kolik ti je?
uroven tvoji argumentace je tak strasne zoufala, ze me to fakt zajima.

je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:39   Citovat  

Člověk, který nejde volit si neváží demokracie a potřeboval by zažít jinou formu vlády. Takovou kde se ho nikdo neptá na jeho názor.
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:39   Citovat  

Mě by jen zajímalo, jestli tyhle hádky někomu změnily názor Velmi šťastný Že přišel s názorem a díky téhle konverzaci odešel s jiným. Je tu někdo takový? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:43   Citovat  

Petr Vošický napsal:

hele a koukám-vyučil se ve Vídni Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:44   Citovat  

Parker napsal:
Mě by jen zajímalo, jestli tyhle hádky někomu změnily názor Velmi šťastný Že přišel s názorem a díky téhle konverzaci odešel s jiným. Je tu někdo takový? Úsměv

Velmi šťastný
chtěl jsem původně diskutovat ale měnim názor a jdu se synem sáňkovat je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:45   Citovat  

Parker napsal:

- u me nezmenily, nicmene donutily me vynalozit daleko vic energie na premejsleni a potvrzeni myho nazoru. takze diky Úsměv
dva bocni efekty tehle diskusi: celkem schopne portretujou a zcela spolehlive me vzdycky totalne nas wc a to ne prezentaci opacnyho nazoru, ale tim jak jsou prezentovany.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 13:46  Naposledy upravil Hlavator dne 26.1.2013 , 13:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

za 15min je konec a za 3 hodiny uz nezbude te 2.pulce nez to prijmout Velmi šťastný tak se na to uz vytento..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina