Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 29 z 34

koho?
Miloš Zeman
41%
 41%  [ 89 ]
Karel Schwarzenberg
58%
 58%  [ 128 ]
Hlasovalo : 217
Celkem hlasů : 217

Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:04   Citovat  

No jo no,stane se-jsme jenom lidi-nemám z toho škodolibou radost,ale možná to ukazuje na budoucnost-taková indície...pokud to rozvinu a přeženu tak podepíše Kalouskovy cokoliv a nebude ani vědět co podepisuje... Se stydím

Kdepak na tu sebranku co nám dneska vládne je třeba přísnost a když už nic jiného tak alespon prezident z opozice a né ten který jim půjde na ruku....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:04   Citovat  

Zombie napsal:
Je mi z toho tady zle. Nerad házím všechny do stejného pytle. Ale vidím to asi takto: Rozumný lidi, kteří se nebojí práce a úsilí a jsou zodpovědní za svoji svobodu, volí Karla. Ti, co nemakají a jen nadávají a krátkozrace chtějí vyšší dávky a menší daně, volí Miloše. Jak vůbec můžete volit někoho, kdo je za dobře s komunisty? To nevíte nic o minulosti?

Skvělý názor! OK Když budu slušný, tak jak od skladníka. to snad ne
A to jsi můj kámoš.
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:07   Citovat  

Ach jo, Karle Karle vždyť ty ani nevíš že má být lístek v obálce, jsem zvědavej co napíšou co vyvedl Milda pořádnej výtlem
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:17   Citovat  

Speedey napsal:
Ach jo, Karle Karle vždyť ty ani nevíš že má být lístek v obálce, jsem zvědavej co napíšou co vyvedl Milda pořádnej výtlem

By byla prča, kdyby v tý urně byl jen jeden hlas bez obálky a ještě to bylo Zemanovi Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:17   Citovat  

Petr 78 napsal:
Všimnul jsem si jedné věci tady, potvrdilo se mi to i dnes v práci a vlastně je to vidět všude okolo.
Zatímco voliči Miloše respektují lidi, kteří volí Karla, tak karlisté se na milošovce dívají skrz prsty, urážejí je a nechápou. Hezkej "demokratickej" přístup.
Jakoby měli strach, že Karel nevyhraje....

Promin, ale jsi hrozne vztahovacny. Lide co obcas tvrdi hlouposti jsou mezi volici jak na jedne, tak druhe strane.
At uz je odvoleno a bude po volech Velmi šťastný
   Návrat  
MitakaCRX je teď offline  MitakaCRX
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:22   Citovat  

volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který si ponechává cizí státní příslušnost a přitom chce být hlavou Českého národa
- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, jehož jméno neumí napsat polovina republiky
- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který prohlásil o našem vlasteneckém bývalém prezidentu Edvardu Benešovi, že by skončil v Haagu (soudní proces s válečnými zločinci).

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, jehož manželka by jako první dáma nejspíše neuměla vůbec hovořit česky.

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který navzdory nesouhlasu 70 % Čechů podepsal v USA smlouvu o zřízení amerických radarových základech v Čechách. Tehdy ruský prezident Vladimír Putin zřejmě pojal podezření, že základna neslouží proti obraně na Irán, ale ke strategickému útoku na Rusko, proto pohrozil, že ji svými raketami rozstřílí, dojde-li ke konfrontaci. Naštěstí se díky tomu nakonec žádné radary u nás nestavěli

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, který jako senátor hlasoval pro Lisabonskou smlouvu a je přesvědčeným zastáncem „evropského projektu“. Až nám a naší zemi bude Brusel zase něco nařizovat nebo zakazovat, Karel bude kývat.

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, jenž je členen skupiny Bilderbergerg, jejíž členství automaticky předpokládá, že jste i členem některé zednářsko-iluminátské lóže. Tato skutečnost se již přetřásala v TV při vzniku TOP 09. Tehdy přispěchal na pomoc v televizi pan Vladimír Dlouhý, jenž je shodou okolností sám členem Rothschildovy Trilaterální komise.
Při pasování na zednáře nebo ilumináta musí adept složit slib bezpodmínečné věrnosti lóži přede vším, před jakýmikoli jinými veřejnými sliby včetně před slibem prezidenta republiky. Znamená to, že když přijde na přetřes situace, kdy zájmy ČR a zájmy např. „světově nadřazené lóže“ jsou v rozporu, musí člen lóže uposlechnout představené lóže i proti zájmům ČR a českého národa. Jen např. ve vedení EU jsou dosazení, nezvolení členové „lóží“ zastávající zájmy iluminátů a zednářů ve světě.

Jakkoli může členství v podobných nadnárodních organizacích na někoho působit jako prestižní záležitost, je ve skutečnosti známkou toho, že politik neslouží zájmům své země, ale je vázán ohledy na své "spolubratry" z této politické "lóže". Protože skupina Bilderberg je bezesporu nástrojem pro uskutečňování agendy Nového světového řádu a usiluje o světovou vládu, jejímž předpokladem je vytunelování pravomocí a posléze úplné zrušení národních států, existuje důvodné podezření, že se Schwarzenberg členstvím v těchto organizacích a svými politickými kroky dopouští poškozování českých národních zájmů. Když Schwarzenbergovo počínání sledujeme, vidíme, že k České republice je loajální jen někdy, a to často spíše proto, aby zakryl neloajalitu v jiných, daleko podstatnějších případech. Z oficiálních dat víme, že skupinu navštěvoval v letech 1979, 1980, 1981 a 2008

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka u něhož lze vážně pochybovat, že za lobbingem pro Lisabonskou smlouvu stály opět tytéž majetkové zájmy, protože Listina práv EU (která je součástí Lisabonské smlouvy) otevírá možnost pro restituce konfiskovaného majetku a tudíž cestu k více než čtyřicetimiliardovému jmění, které stát s odkazem na zákon č. 143/1947 Sb. (na který se restituce nevztahovaly) stále vlastní. Někteří lidé z politických kruhů říkají, že právě vidina tohoto tučného sousta je hlavní Schwarzenbergovou motivací a že z ní vyplývají i jeho politické postoje ve vztahu k Evropské unii i k sudetským Němcům

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který v zásadě neváhal podnikat neuvěřitelné právní kličky, aby podědil, co se dalo a restituoval vše, co bylo možné. V roce 1960 byl adoptován svým v Rakousku žijícím strýcem Jindřichem do hlubocko-krumlovské větve Schwarzenbergů, čímž se stal hlavním představitelem rodu a z chudého šlechtice zámožným mužem, protože o dvacet let později mohl dědit majetek v Rakousku. Když se u nás po „převratu“ nabízely miliardové restituce, hrdě se hlásil k biologické (orlické) větvi, kterou ale předtím opustil. Podle českého práva proto neměl na restituce žádný nárok, pročež se Schwarzenberg neváhal o majetek soudit a podařilo se mu prosadit, že bylo upřednostněno rakouské právo(!). České právo totiž říká, že děditcká práva po biologických rodičích adopcí zanikají, kdežto rakouské právo je umožňuje. Navíc byl Schwarzenberg adoptován jako dospělý, což české právo taktéž nezná. Neptejme se, jak se to stalo, ale soud si vyslechl znalce na mezinárodní právo a za podivných okolností se rozhodl, že se bude postupovat podle práva rakouského.

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který, aby mohl zrestituovat, musel i uplácet, jak později sám přiznal: "Nechme to být. Nešlo o nic velikého. Ale jiná cesta prostě nebyla. Bylo to k uzoufání. A po dvou letech, kdy se všechno zablokovalo... Nebyl to přímý úplatek, šlo řekněme o jistou protislužbu.“

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, který jako jeden z nejbohatších lidí v zemi i ve střední Evropě si na opravy vlastních rybníků žádá několikamilionové dotace od státu. O půl roku ale přešvihnul termín, do kdy měl jeden z rybníků (Krupovský rybník) kolaudovat, pročež by měl tedy dotace správně navrátit. Ale místo toho zažádá ministru financí, kamarádu Miroslavu Kalouskovi o benevolentní prominutí. Vše je v pořádku, nic se vracet nemusí, on nepatří mezi těch 10 % nešťastlivců, jimž není udělena povinnost navrácení dotací

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který hlasoval pro církevní restituce, a to bez seznamu(!) restituovaného majetku

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka který hlasoval pro zvýšení daní, kdykoli dostal rozkaz od ministra financí Kalouska, který je Schwarzenbergovým skutečným nadřízeným

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, kvůli, kterému nám dost reálně hrozí miliardové sankce od EU, jedná se ještě o čerstvou zprávu, a to kvůli vyřazené francouzské firmě Areva, ohledně dostavby Temelína

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který je politicky nestabilní. Před TOP 09 byl u Zelených, předtím v US-DEU, ještě dříve v ODA. V reklamě tvrdí, že „neuhne z cesty“, avšak jeho dosavadní politická kariéra byla křivolaká. Přitom se vydává za neposkvrněného a bezúhonného zachránce, který spasí tento národ

- volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, který Svorně s Václavem Havlem schvalovali „humanitární“ bombardování na jihu Evropy. V podstatě se jednalo o mezinárodní zločin a šlo jen o vytlačování Srbů z Kosova, aby tam mohly řádit UCK teroristické skupiny, a aby tam mohla být zřízena největší americká základna na evropském kontinentě

- volme za prezidenta ČR, Karla Schwarzenberga, člověka, o jehož zdravotním stavu právem můžeme pochybovat: několikrát údajně zkolaboval na zasedání vlády, jeví známky hypersomnie (nadměrná spavost), s námahou mluví srozumitelně, a letos 76 roků je skutečně nad průměrný počet let - (73,5 let je průměr úmrtnosti mužů v ČR)- už 3 roky přesluhuje... to mi hlava nebere
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:22  Naposledy upravil Lukas28 dne 25.1.2013 , 18:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

master88 napsal:
jak už jsem psal na FCB... dnes jsem se výborně pobavil když pan Z. srovnával vývoj HDP v 98-02 a dnes. Kdy se kasal jak za jeho vlády byl růst 2,89% a dnes je 0,8%. Ten člověk je buďto hlupák co by se do ekonomie neměl vůbec motat nebo nebetyčná svině využívající neznalosti většiny voličů, jelikož pochybuju, že je mezi třeba lidmi na HC více než 2, kteří rozumí makroekonomické analýze a vývoji ekonomiky ČR po a před vstupem do EU... jeden z těch 2 lidí jsem tu totiž já...

Porovnával zas neporovnatelné a otevřeně zase lhal a motal věci tak aby byly v jeho prospěch... ale tj asi v politice normální.

je nás víc, o Konsolidační agentuře a přelévání peněz z důchodového účtu do státního pokladny nic neřekl...

opět lež KO
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:24   Citovat  

Petře,myslím si,že každý máme svaté právo na vlastní názor a úsudek...To znamená,když už jde o volby, že respektuji i voliče jiných kandidátů, a rozhodně na ně nekoukám skrz prsty,nebo že jsou nějaký póvl. Prostě každý věříme něčemu jinému a podle toho volíme,chováme se,atd... Jistě se najdou i lidé a není jich asi málo,kteří druhým,když má jiný názor,opovrhují... Např. můj vysokoškolsky vzdělaný známý po prvním kole napsal na mnou nenáviděný facebůk toto - "Co jsme to za národ debilů,blbců a neznabohů,že jsme do druhého kola poslali uslintaného,80ti letého dědka před smrtí s fašistickou minulostí"

Nehledě na to,že nezná fakta,natož věk K.S., z něj nakonec vylezlo,že v 1.kole nebyl ani volit !!!

Takže nejen příznivci K.S., dokáží urážet, je to oboustranné
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:24   Citovat  

MitakaCRX:
to jsi ted vsechno vymyslel opravdu sam?
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:26   Citovat  

Lukas28 napsal:
je nás víc, o Konsolidační agentuře a přelévání peněz z důchodového účtu do státního pokladny nic neřekl...

opět lež KO

říkal jsem že jsme tu tak 2 Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:31   Citovat  

Bully napsal:
Promin, ale jsi hrozne vztahovacny. Lide co obcas tvrdi hlouposti jsou mezi volici jak na jedne, tak druhe strane.
At uz je odvoleno a bude po volech Velmi šťastný

Nene, tak jsem to nemyslel. Určitě ne vztahovačně na svoji osobu.
Jenom jsem napsal, čeho jsem si všimnul.
Taky si přeju ať už to skončí a nebudu si po téhle diskuzi dělat předsudky.

Určitě nebudu mít problém podat si s tebou na Hondayi ruku a pokecat, ikdyž máš jiný názor a volil jsi Karla.
Doufám, že ty taky nebudeš mít ten problém. Mrk
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:36   Citovat  

MitakaCRX ...
vrána k vráně sedá....

Vyslovit svůj názor to nedokáže , zato citace z neověřených zdrojů , to by ti šlo . Proč mi to připomíná jednoho z kandidátů , a nikoliv toho na kterýho ten tvůj citát míří ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:40   Citovat  

master88 napsal:
říkal jsem že jsme tu tak 2 Úsměv

tedka se Miloš ještě krotí, jak to bude, až si bude moci pouštět pusu na špacír z pozice prezidenta, to nechci raději ani vidět...

jak říkal Reno v jednom z těch příspěvků: kdo kecá a nadává na svět kolem něj (vidím to u sebe v okolí), volí Miloše (převážně)
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:40   Citovat  

Je to smutne, myslim, ze kdyz tam ten listek hodil bez obalky, tudiz bude neplatny, tak mu mohli dat jeste jeden, ktery by dal do te obalky, a hodil ho tam.
Pochopil bych to kdyby tam hodil obalku a rekl, je ja tam dal ten nespravny, dejte mi jeste jednu obalku, a znovu listek a ja tam hodim ten spravny, v tom pripade bych ho vypakoval, ale takto je preci jasne ze si 2 hlasy neda. A snad u nej je jasne, koho bude volit.
Jinak teda videl jsem to video, tem novinarum bych rozkopal hracky. Trvalo to asi 4s nez ho tam hodil, to mu nikdo nemohl rict ze tam dava listek bez obalky, ze se nestydi, nevolim Karla, nicmene kdybych u toho byl, tak bych ho na to upozornil. Toto byla rana pod pas.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:43   Citovat  

Lukas28 napsal:
tedka se Miloš ještě krotí, jak to bude, až si bude moci pouštět pusu na špacír z pozice prezidenta, to nechci raději ani vidět...

jak říkal Reno v jednom z těch příspěvků: kdo kecá a nadává na svět kolem něj (vidím to u sebe v okolí), volí Miloše (převážně)

Nejsem zly clovek, ale doufam ze se vam to za tyhle ke nadrazenecke kecy jedou seredne vrati. A doufam ze to bude brzo. naštvanej
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:44   Citovat  

Hlásím odvoleno...
Karel +1...

Diskusi vynechávám...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:50   Citovat  

mooonwalker napsal:
Nejsem zly clovek, ale doufam ze se vam to za tyhle ke nadrazenecke kecy jedou seredne vrati. A doufam ze to bude brzo. naštvanej

vidíš se v mých slovech? Potrefená husa se vždycky ozve Tak to koukám!

myslel jsem ožraly od nás u nápojky přátele

proto píšu OKOLÍ a PŘEVÁŽNĚ
   Návrat  
Jarda-čertík je teď offline  Jarda-čertík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:53   Citovat  

Speedey napsal:
Velmi šťastný no uvidíme no
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:56   Citovat  

Odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:57   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nene, tak jsem to nemyslel. Určitě ne vztahovačně na svoji osobu.
Jenom jsem napsal, čeho jsem si všimnul.
Taky si přeju ať už to skončí a nebudu si po téhle diskuzi dělat předsudky.

Určitě nebudu mít problém podat si s tebou na Hondayi ruku a pokecat, ikdyž máš jiný názor a volil jsi Karla.
Doufám, že ty taky nebudeš mít ten problém. Mrk

Ja a problem si pokecat? Nikdy jsem ho nemel přátele H+ Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:57  Naposledy upravil mooonwalker dne 25.1.2013 , 20:55, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Lukas28 napsal:
vidíš se v mých slovech? Potrefená husa se vždycky ozve Tak to koukám!

myslel jsem ožraly od nás u nápojky přátele

proto píšu OKOLÍ a PŘEVÁŽNĚ

Promin, napsal jsem VAM(nebylo mysleno cilene na tebe, ta citace byla, priznavam zbytecna, za to sory. Mr. Green), protoze jsi psal okoli, nejak jsem bral ze tady jsme taky takove okoli Je to tam.
Bohuzel tech nazoru na toto tema, kdo voli Zemana je zde vic, od vic lidi, a uz mi to lezlo krkem, jelikoz si nemyslim ze kazdy kdo voli Zemana je socka a budiz k nicemu.
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 19:07   Citovat  

Odvoleno!!! VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 20:56   Citovat  

Jeste mam dotazek, na volebnim listku je napsano Karel Schwarzenberg
u nas se mu tak rika, nicmene na wiki jsem nasel celým jménem Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu.
Jak to vlastne bude, kdyz bude treba viset ve skolach, jake jmeno tam bude, nemelo by tam byt to oficialni? Nebo tedy, nemelo by byt to oficialni i na volebnim listku?
Neni to zadna urazka, nebo narazka, proste jen nevim jak to vlastne je?
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 22:03   Citovat  

mooonwalker napsal:
Jeste mam dotazek, na volebnim listku je napsano Karel Schwarzenberg
u nas se mu tak rika, nicmene na wiki jsem nasel celým jménem Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu.
Jak to vlastne bude, kdyz bude treba viset ve skolach, jake jmeno tam bude, nemelo by tam byt to oficialni? Nebo tedy, nemelo by byt to oficialni i na volebnim listku?
Neni to zadna urazka, nebo narazka, proste jen nevim jak to vlastne je?

-----------------------------------------------------------------------------------
Zajímavý dotaz, ale řekl bych, že pokud by byl zvolen a já doufám, že zvolen bude, tak by byl pouze "Karel Schwarzenberg" ... I Brumbál z Harryho Pottera se jmenoval Albus Percival Wulfric Brian Brumál a na čokoládových žabkách byl jen Albus Brumbál, tak bych řekl, že tohle je ten samý případ pořádnej výtlem
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 22:32   Citovat  

To sou samé poťouchlé otázky pořádnej výtlem
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 22:48   Citovat  

mooonwalker napsal:
Je to smutne, myslim, ze kdyz tam ten listek hodil bez obalky, tudiz bude neplatny, tak mu mohli dat jeste jeden, ktery by dal do te obalky, a hodil ho tam.
Pochopil bych to kdyby tam hodil obalku a rekl, je ja tam dal ten nespravny, dejte mi jeste jednu obalku, a znovu listek a ja tam hodim ten spravny, v tom pripade bych ho vypakoval, ale takto je preci jasne ze si 2 hlasy neda. A snad u nej je jasne, koho bude volit.
Jinak teda videl jsem to video, tem novinarum bych rozkopal hracky. Trvalo to asi 4s nez ho tam hodil, to mu nikdo nemohl rict ze tam dava listek bez obalky, ze se nestydi, nevolim Karla, nicmene kdybych u toho byl, tak bych ho na to upozornil. Toto byla rana pod pas.

To nebyla rána pod pás,ale projev jeho inteligence, když si chudinka neuvědomil, že lístek musí dat do obálky.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 23:16   Citovat  

v-tec napsal:
To nebyla rána pod pás,ale projev jeho inteligence, když si chudinka neuvědomil, že lístek musí dat do obálky.

toz! Neurazej starika Úsměv
   Návrat  
MitakaCRX je teď offline  MitakaCRX
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 11:31   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
MitakaCRX ...
vrána k vráně sedá....

Vyslovit svůj názor to nedokáže , zato citace z neověřených zdrojů , to by ti šlo . Proč mi to připomíná jednoho z kandidátů , a nikoliv toho na kterýho ten tvůj citát míří ?

Můj názor je, že člověk s jiným občanstvím, emigrant, lhář (ale to je každý politik), spáč, zbohatlík, který potřeby obyčejných lidí nevnímá a člověk, který chce zavést euro pro naši už i tak špatnou ekonomiku v době, kdy hrozí pád celé EU je zrádce.. A to, že je to citace z neověřených zdrojů nic nemění na faktu, že je to pravda.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 11:36   Citovat  

Ola,
tak sice nemoc mne složila, ale dnes po necelém týdnu boje se mi ulevilo, tak do sebe dam čokoládu a půjdu to tam hodit.

M.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 11:40   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
tak sice nemoc mne složila, ale dnes po necelém týdnu boje se mi ulevilo, tak do sebe dam čokoládu a půjdu to tam hodit.

M.

OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina