Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 44 z 486
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2013 , 22:13   Citovat  

Bully napsal:
Je to 30th Years Honda SE, takze je vsechen chrom tmavy a ne klasicky, nesviti tolik. Kola jsem vybral v prakticky stejnem odstinu, Hyperblack. 7,5x 18", ET 45.

Vidis a klasicky chrom svieti teda poriadne:

2012_10_21_224_137.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2012_10_21_224_137.jpg, 1.05 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2013 , 23:02   Citovat  

ja si nemuzu pomoct ale me se proste libi vic ten predface cumak s tou mrizkou nez s tim chromem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2013 , 23:21   Citovat  

Jo, taky ma poface a predface maska se mi libi vic nez chrom Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2013 , 23:27   Citovat  

Predevsim bude chromovana mrizka svitit Xkrat vic na vasich hodne tmavych nebo uplne cernych autech nez na stribrnem, ze. Jestli to nebude tim Mrk Ale kazdy ma jiny vkus, snad se uz k tematu mrizky vyjadrili vsichni majitele Velmi šťastný
   Návrat  
Efan je teď offline  Efan
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 19:18   Citovat  

Tak jsem pánové pořídil nová kolesa na léto Úsměv Mám na vás dotaz... myslíte že dostanu na tourera pneu 235/45 R17 ???

acco tomason tn4.jpg

acco tomason tn4.jpg, 214.88 kB
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 19:38   Citovat  

Efan napsal:
Tak jsem pánové pořídil nová kolesa na léto Úsměv Mám na vás dotaz... myslíte že dostanu na tourera pneu 235/45 R17 ???

To jsou asi 18"? že
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 19:40   Citovat  

jelikož jsou od vyroby 225/45 R17 tam ten centimetr navic nebude problem
   Návrat  
Efan je teď offline  Efan
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 19:58   Citovat  

Aliin napsal:
To jsou asi 18"? že

Ne ne R17 píšu to tam Mrk Četl jsem, myslím tady na fóru, že u tourera by to prej mohlo zavazet v zadních blatnících... ale nejsem si teď jistej zda-li se nejednalo třeba o ET, já mám ET40 a to by mělo sedět...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 21:12   Citovat  

Efan napsal:
Ne ne R17 píšu to tam Mrk Četl jsem, myslím tady na fóru, že u tourera by to prej mohlo zavazet v zadních blatnících... ale nejsem si teď jistej zda-li se nejednalo třeba o ET, já mám ET40 a to by mělo sedět...

Bully ma Tourera a ma tam 18. Ci ne/budu zavadzat zalezi na ET, ak nemas menej ako 35, tak v pohode...
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 22:08   Citovat  

taky mám tourera na 18" kolo 8/18" et40 pneu 225/40 a nikde nic neskrta i po nalozeni a hlavně bez snížení auta kola svoji velikosti krasne sedí
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 0:07   Citovat  

Dutch napsal:
taky mám tourera na 18" kolo 8/18" et40 pneu 225/40 a nikde nic neskrta i po nalozeni a hlavně bez snížení auta kola svoji velikosti krasne sedí

Mel jsi uz Tourera nekdy poradne nalozeneho? Kvuli tomu aby kolo jeste porad zajelo do podbehu a neskrtalo. Jde o to ze ti auto i bez snizeni s nakladem muze propruzit nadoraz. Sam mam snizeno- takze s plnym nakladem mam horni okraj plaste +- zaraz s blatnikem a muzu videt kolik mam mista mezi plastem a podbehem. Kola 7,5x18, ET 45 (takze vnejsi okraj disku oproti tobe o cca 11 mm vic schovany). Presto mam rezervu mozna jen 7 mm (bavime se o zadni naprave, vpredu je to bez problemu). Rika se ze 5 mm je naproste minimum. Jiste ze na sirsim disku bude plast vic roztazeny a v realu pujde tedy jen o to nizsi ET, ale podle me uz to mas hoodne naknop, pujde o milimetry.
Co se tyka estetiky, muj nazor je ze bez snizeni slusi Acco 7G maximalne 17", 18" uz s tou mezerou mezi plastem a blatnikem moc dobre nevypadaji. Jako u vsech aut jde o pomer vysky plaste a prostorem nad nim. Ale 100 lidi 100 chuti, nemyslim to ve zlem přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 8:56   Citovat  

bully: tak máš jinýho tourera pořádnej výtlem mám 16" na zimu na 17" jsem to měl kdysi a právě kvůli tomu ze se mi to nelibilo šel jsem do 18" a jsem spokojený.Naložený nedokážu říct co je naložený měl jsem v tom asi 10pytlu cementu a ještě nějaký krámy a pohoda kola mi.zajizdeji do podbehu a je pravda že mezi gumou a hranou lemu je asi 3mm místa ale neskrta to. jinak si nejsem jistý ale pro tourera jsou už od hondy povolený 8x18 et40 a to by tam snad nedali kdyby to skrtalo
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 8:59   Citovat  

jinak zde foto, a mě přijde že 18"sedí

IMAG0310.jpg

IMAG0310.jpg, 594.89 kB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 9:28   Citovat  

Dutch napsal:
bully: tak máš jinýho tourera pořádnej výtlem mám 16" na zimu na 17" jsem to měl kdysi a právě kvůli tomu ze se mi to nelibilo šel jsem do 18" a jsem spokojený.Naložený nedokážu říct co je naložený měl jsem v tom asi 10pytlu cementu a ještě nějaký krámy a pohoda kola mi.zajizdeji do podbehu a je pravda že mezi gumou a hranou lemu je asi 3mm místa ale neskrta to. jinak si nejsem jistý ale pro tourera jsou už od hondy povolený 8x18 et40 a to by tam snad nedali kdyby to skrtalo

Já mám jen 16 a 17... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 9:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Já mám jen 16 a 17... Se stydím
jo to já taky, ale myslím ze u některých poface jsou 18" od hondy nebo byly.za příplatek a pak je dopsali ale to si jistej nejsem jistej si sem tím.že jsem.to.viděl v technicaku a nebylo to dodatečné dopsane...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 13:35   Citovat  

skyline napsal:
K "spinani VTECu" se vyjadrovat nebudu, ze ma K24 i-VTEC a zadna skokova zmena pri 6000 tam neni uz popsali jini.

Nicmene k jednotce - nic s tim neudelas a Hondata k tomu taky nic nemaji. Acura TSX mela jinou verzi motoru (mel uz v serii 200 koni) a Hondata ma jednotku na tento model, na K24A3 nemaji nic. Psal jsem si s nimi na jejich foru a v podstate odpoved byla "nemame a delat nebudeme". Coz me sice trochu prekvapilo, 2.4 se v Evrope prodalo hodne a myslim, ze lidi, nespokojenych s propadem kroutak kolem 5000-55000 otacek, ochotnych dat 10k Kc za lepsi prubeh by bylo dost, ale asi se jim to nevyplati. Nebo prote nemaji zkusenosti s EU trhem a nechce se jim s tim zacinat, tezko rict, kde je zakopana sabaka.

Neviete ci je to s tymto stale na bode mrazu? + pripajam zaujimavy odkaz kde je zmerany narast vykonu pri roznom tuningu pre K24: tudy odkaz
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 15:13   Citovat  

Dutch napsal:
jinak zde foto, a mě přijde že 18"sedí

sedí parádne OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 19:50   Citovat  

Dutch napsal:

Pro Acco 7G Honda nikdy oficialne nepovolila 18" kola, musi jit o nejake dodatecne individualni schvaleni. TUV jinak samozrejme povoluje ruzne dalsi kombinace, jinak bych je nemel schvalene ani ja.
Pokud mas mezi pneu a lemem podbehu 3 mm, potvrzujes presne to co jsem rekl vys. Kolo pri jizde po nerovnostech pruzi nejenom smerem nahoru-dolu, ale ma (i pneu) i ruzne jine vykyvy, prave proto se rika ze je minimum 5 mm. Kdyz to riskujes s 3 mm, je to jenom tvoje vec přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 22:04   Citovat  

3mm jsem střelil já to na jaře zmerim Velmi šťastný hele zatím nebyl problém jak nalozeny, nenalozeny, s vozejkem, bez něj, do prahy jezdíme 5 chlapů a naložený kufr věci a sedí to a taky nic tak uvidíme časem přátele
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 22:08   Citovat  

poradíte?
tudy odkaz
nebo
tudy odkaz

každý sice jiná motorizace a karosářská verze ale žena prej když Acco tak červený Velmi šťastný

EDIT:no a na sedana to mám asi 20 km a na tourera...............no hodně
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 22:33   Citovat  

PeteZ napsal:
poradíte?
tudy odkaz
nebo
tudy odkaz

každý sice jiná motorizace a karosářská verze ale žena prej když Acco tak červený Velmi šťastný

EDIT:no a na sedana to mám asi 20 km a na tourera...............no hodně

Okrem uvedenych odlisnosti tam je este rozdiel v prevodovke - AT/MT. Ty sam (pripadne manzelka) musis mat jasno co chces, ci sedan, alebo Tourer, na ake ucely bude auto pouzivane, ci budete nosit vela batoziny, ...
Moja rada je ako vzdy: osobne si obe auta pozriet (mozno zistis nieco, preco jedno alebo druhe auto nekupit), skusit sa v nich previest a potom sa rozhodnut...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2013 , 23:13   Citovat  

varuj napsal:
Okrem uvedenych odlisnosti tam je este rozdiel v prevodovke - AT/MT. Ty sam (pripadne manzelka) musis mat jasno co chces, ci sedan, alebo Tourer, na ake ucely bude auto pouzivane, ci budete nosit vela batoziny, ...
Moja rada je ako vzdy: osobne si obe auta pozriet (mozno zistis nieco, preco jedno alebo druhe auto nekupit), skusit sa v nich previest a potom sa rozhodnut...

njn tak v sedanu no problém(od nás cca 20 km) ale jet někam 380 km se jen projet je drahá projížďka.mě ani ženě at/mt nedělá problém.obě tyto varianty máme momentálně doma.no máme rodinu ale nevim jestli je tourer nutností naložit dítě a jet třeba na dovolenou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 8:08   Citovat  

peteZ: hele když jste rozhodnutý a líbí se vám tourer a je pro rodinu tak 380 je v pohodě.Zase nekupujes wintercar za 5.000 Velmi šťastný
Zeptej se Myst kolik jela pro Accorda km a jakým způsobem přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 8:31   Citovat  

Dutch napsal:
peteZ: hele když jste rozhodnutý a líbí se vám tourer a je pro rodinu tak 380 je v pohodě.Zase nekupujes wintercar za 5.000 Velmi šťastný
Zeptej se Myst kolik jela pro Accorda km a jakým způsobem přátele

manželka spíš sedan.tourer jí připomíná pohřebák prej.ale u mě zas opačně no Úsměv
ale hlavně jde o auto pro ni tak jí asi nechám volnou ruku.
spíš se zeptám na motory 2.4 x 2.0
a o spotřebě asi mluvit nemusíme-máme Legenda a ten si spápne trošku víc Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 8:51   Citovat  

o spotřebě a motorech tu bylo napsáno dost. pokud resis pouze benzín tak bych šel po 2.4, protože o zhruba 40koni navic, 6kvalt a spotřeba o malinko větší ale zase máš koně navic. jel jsem v toureru 2.0 a já mám 2.4 a je to hodně znát hlavně pružnost, navíc u 2.0 byl v nějakém roce problém s vackama že se vydřeli. spotřeba 2.4 u mě na benzin. město 10-11 mimo město 8 na dálnici nejlepší 7.6 ale to jsem jel jak dědek na Lpg o litr až litr s půl navíc
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 9:04   Citovat  

Někde u Ostravy se pohybuje Tranďák s kombíkem 2.0 - zkusil bych mu napsat, jestli toho červenýho předběžně neokouknul a na základě reportu buď vyjedeš nebo ne. Mrk

Pokud se budu zabývat těmi konkrétními auty, tak je potřeba vzít v úvahu, že ta 2.4 je automat (asi 4 stupňový). Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 9:24   Citovat  

tak to se omlouvám nevšiml jsem si že ta 2.4 je automat resil jsem manuál... přátele
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 9:58   Citovat  

Jen k 2.4 AT - automat stoji dle ohlasu za houby, v menici zustava moc vykonu, takze to moc nejede, ale zato to dost zere (dle spritmonitoru jsou 7G 2.4 MT za 9.3 a AT za 10.5).

U 8G uz to takove drama neni, automat je lepsi a zere jen o pul litru vic, nez manual.

Kazdopadne bych se 7G v automatu vyhnul, pokud samozrejme neni prave ten prioritou (ale pak je dobre vedet, do ceho clovek jde).
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 11:09   Citovat  

Ja by som nad 2.0 rozmyslal jedine pokial by to auto jazdilo 90% mesto. Inak nie je dovod (okrem ceny) brat nieco ine ako 2.4 ale v MANUALE.

Manualna prevodovka v 2.4 je jedna z najlepsich ake si moze bezny sofer zelat, urcite by som to nekazil moc neslavnym automatom.

Dalej s motorom 2.4 ziskas okrem vykonu naviac aj 6kvalt a vyssiu vybavu, kde by mal byt naviac minimalne tempomat nejake to sedadlo v elektrike, lestene drevo v interieri a pri troche stastia aj 17" kolesa a navigaciu.
Pri vacsom najazde km rataj tiez s tym, ze 2.0 bude teoreticky viac vyhonena ako 2.4. Cenove rozdiely su velmi male na to o kolko viac muziky ponuka 2.4 a 2.0 by som vzal jedine pokial by to bol cukrik za cenu co sa neodmieta.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2013 , 11:12   Citovat  

Hellborn napsal:
tak je potřeba vzít v úvahu, že ta 2.4 je automat (asi 4 stupňový). Se stydím

AT u Accorda 7G je pětistupňový. Jede to dobře, sice nějaké palivo navíc veme.
Na druhou stranu výměna oleje vyjde levněji než výměna spojky u manuálu.

AT bych se opravdu vyhnul u aut s velkým nájezdem, případně s neznámou servisní historii.
Ten olej je zapotřebí občas vyměnit, aspoň jednou za 100 tisíc km.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina