Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kamery do auta - poradíte?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:24   Citovat  

Ahoj, jelikož se moje Vti blíží pomalu k finále, začínám mít velké obavy z vandalismu, nehod, odření při parkování apd...
A proto chci namontovat do auta bezpečnostní kameru, onboard kameru, černou skřínku, nebo jak se tomu všelijak dá říct...?
Máte někdo zkušenost a poradíte mi? Koupit se dá kdejaká ludra laciná (aukro, dealextreme).., ale chci aby to taky točilo slušný obraz i v noci pochopitelne a mělo to i nějaké rozlišení, ne jak mobily s camerou před 5ti lety Velmi šťastný

Díky za rady, případně - koupím i použitou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:28   Citovat  

tohle by se mi líbilo... ale za menší many Velmi šťastný tudy odkaz

a tohle je taky brutalitka, 2x kamera.. to je dobrý... tudy odkaz
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:42   Citovat  

přesne po necem takovym se zacinam ohlizet i ja, uz mam po krk toho vecneho odirani, bourani a vandalismu naštvanej
mozna bych pro zacatek zkusil i atrapu a na okna nalepky, strezeno kamerovym systemem...hm?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:43   Citovat  

FastCivic napsal:
přesne po necem takovym se zacinam ohlizet i ja, uz mam po krk toho vecneho odirani, bourani a vandalismu naštvanej
mozna bych pro zacatek zkusil i atrapu a na okna nalepky, strezeno kamerovym systemem...hm?

o důvod víc vykrást auto i s kamerou... to musí být inkognito Chápeš!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:44   Citovat  

jako, mit drahou kameru v aute, tak pocitej s rozbitym oknem a prijdes jak o radio tak o kameru za 3 tacy pořádnej výtlem Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:51   Citovat  

proto nechci žádný velký, s displejem jako krááva, koukal jsem, jsou i dost maličký, jak webky k NB. Nějak šikovně ji skrýt v autě a pohoda... Teoreticky diplej ani nepotřebuji... stačí že nahrává a doma se pak můžu mrknout... viz třeba tahle !!!!!!! tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:57   Citovat  

jako zalezi, bud budes mit kameru schovanou, nechas si vykrast auto a pak budes stejne nechat opravovat rozbite okno a poskrabane dvere, kupovat nove radio, repraky, navi.... a podle zaznamu litat po policajtech a hledat pachatele, nebo tam budes mit okatě napsano ze prostor je monitorovan, treba jen atrapou a doufat ze to odradi male zlodejicky, tim padem odpadaji vsechny tahanice. Pokud ho nekdo bude chtit vykrast, udela to at uz s kamerou nebo bez
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:03   Citovat  

Nasadím kapucu a vykradu ho, aji kdyby tam měl 5 kamer....... To si řekne a jsem v pr....

Stejně jsem to chtěl spíš na řešení dopravních nehod... vykrást mě ještě nikdy nevykradli.. ale nabourali asi už 4x Velmi šťastný A co bouačka, to větší a větší magoor Velmi šťastný Asi mě ta kamera nespasí, ale zaznamená aspon minimálně tu dopravní nehodu... co se týče krádeží.. tak tam stejně asi nic nezmůžem...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:08   Citovat  

Videozaznam pro tyhle ucely jako hlavni dukaz PCR a asi zadna policie na svete neuznava, maximalne muze poslouzit jako jeden z vedlejsich dukazu pri ev. vysetrovani nejake skodni udalosti. Navic nikdy nezaberes 100% okoli vozu a to i zvenku, abys mel aspon pro sebe nejakou informaci kdo se ti vlastne otrel o auto. Dal bys musel mit docela dobre kamery (co do obrazove kvality), aby slo za vsech podminek rozeznat RZ pachatele nebo jejich podobu, kdyby slo o osoby. Plus system jejich spousteni otresem nebo cidly pohybu v okoli auta, pak je zas otazka aby se to vubec spustilo kdy je treba. Navic nejakym smazkam je uplne fuk jestli je pri kradezi nebo demolovani neceho nekdo vidi nebo natoci, bohuzel.
Porad mne vychazi jako jedine reseni dobra (= draha) pojistka, co me necha spat aspon trochu v klidu.

Edit- mezitim jsi postnul dalsi prispevek ze ti nejde o to co v uvodnim prispevku, ale o ev. nehody- pak cokoliv trochu osvedceneho s casovou smyckou, abys nemusel porad menit a formatovat pametovou kartu. Idealne taky 1 kameru dopredu, 2 do stran a 1 smerem vzad, abys pokryl vetsi cast okoli (tezko do tebe v provozu 4x bourali celne, to bys nam tu pravdepodobne uz nic nepsal) a nezapomen to pri kazdem opusteni vozu sklizet, aby ti kvuli tomu nevykradli auto. Sklo vc. prace s jeho vymenou stoji casto vic nez nekolik takovych kamerek, ale to tu uz zaznelo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:17   Citovat  

Bully napsal:
Videozaznam pro tyhle ucely jako hlavni dukaz PCR a asi zadna policie na svete neuznava, maximalne muze poslouzit jako jeden z vedlejsich dukazu pri ev. vysetrovani nejake skodni udalosti. Navic nikdy nezaberes 100% okoli vozu a to i zvenku, abys mel aspon pro sebe nejakou informaci kdo se ti vlastne otrel o auto. Dal bys musel mit docela dobre kamery (co do obrazove kvality), aby slo za vsech podminek rozeznat RZ pachatele nebo jejich podobu, kdyby slo o osoby. Plus system jejich spousteni otresem nebo cidly pohybu v okoli auta, pak je zas otazka aby se to vubec spustilo kdy je treba. Navic nejakym smazkam je uplne fuk jestli je pri kradezi nebo demolovani neceho nekdo vidi nebo natoci, bohuzel.
Porad mne vychazi jako jedine reseni dobra (= draha) pojistka, co me necha spat aspon trochu v klidu.

té kvality se taky bojím... kor noční záznam... to by musela být kamera za 20tácků snad aby byl slušnej obraz...
Pojistku mám slušnou.. allianz exkluziv, ale i tak to není havarijko že... KO

Takže z toho vyplývá, že stačí nějaká šumka za 500,- aby mi případně natočila nějakej kreš, kdyby se náhodou viník cukal... nebo na doložení srážky zvířete...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:30   Citovat  

za ty prachy
tudy odkaz
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:51   Citovat  

FastCivic napsal:
za ty prachy
tudy odkaz

pekny ale neni to moc velke? aby zase policajti nerikali ze to tam nema byt a ze to brani ve vyhledu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:56   Citovat  

FastCivic napsal:
za ty prachy
tudy odkaz

to nechci.. vypadá to hrozně... ae cena libová, to jo Velmi šťastný

já mám asi vybráno, čekám ještě co řekne prodejce na moje dotazy... ale s 32gb kartou to bude víc jak 2tácky naštvanej ale i tak je to relativně zadarmo
   Návrat  
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 0:10   Citovat  

Tiez som nad tymto dost uvazoval, ale odradza ma jedina vec - a to kabelaz. Som prilis velky amater na to, aby som k tomu dokazal natahat kable ja, a tazko najdem niekoho, kto mi to ozan kvalitne spravi....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kukurelli je teď offline  kukurelli
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 10:00   Citovat  

FastCivic napsal:
za ty prachy
tudy odkaz

Tu jsem koupil asi před půl rokem, za ty peníze super,není to ale na natáčení když v autě nejsi(a přes noc), je to dost vidět takže ji sklízím..Ale na monitorování dopravní situace dobry:)
Ale když koukneš na Ebay tak tam bude podobna s kamerou dopředu dozadu a za stejný peníze možná mín co tady..
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 12:39   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
to nechci.. vypadá to hrozně... ae cena libová, to jo Velmi šťastný

já mám asi vybráno, čekám ještě co řekne prodejce na moje dotazy... ale s 32gb kartou to bude víc jak 2tácky naštvanej ale i tak je to relativně zadarmo

Ak mas nieco kvalitne, mohol by si poskytnut link, tiez nad tym uvazujem...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kamery do auta - poradíte?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina