Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord r.v. 2000 2.0 VTec
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
maddox je teď offline  maddox
PříspěvekZaslal: 4.7.2007 , 20:59   Citovat  

zdarec lidi chci si koupit accorda 2.0 Vtec r.v. kolem 2000 bude to moje prvni honda a tak bych chtel znat vas nazor, na co si mam dat pozor, rady co na nem odchazi na co mam koukat pri koupi a tak nejaky plusy a minusy.. budu vam moc vdecnej za vsechny prispevky moc dik.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.7.2007 , 1:38   Citovat  

tak je to velky auto. spotřeba kolem 10ti. dily drahy cca jak na oktavku. záleží spíš na kuse co koupíš... Nápad je tu! Tak to valím bulvy sem chytrej , co ? Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2007 , 16:40   Citovat  

jj myslim že nebudeš zklamanej.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.7.2007 , 16:47   Citovat  

diky Úsměv jeste jeden dotaz koukal jsem na netu daji se sehnat kolem 150000,- a maji najeto kolem 170000 az 220000 km neni to moc docela se toho bojim nevim kolik ten motor vydrzi?? ale nasel jsem i 130000km nejeto se serviskou ale moc ji neverim.. Smutný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.7.2007 , 17:02   Citovat  

jasný, čim min tim líp Cool . s těma km záleží na majiteli, jak auto vypadá. Těch 200 neznamena ze je motor KO u Hondy - to vůbec.
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2007 , 17:15   Citovat  

Já mám 2,0i vtec, výbava LS (manuální klima, bez stř. okna, jinak komplet v elektrice), kupoval jsem ho v AAA (no nebijte mě), bohužel jsem s sebou neměl žádnýho servis-mana.. nebudu tady rozebírat moje zkušenosti s AAA.. auto jsem koupil za 159 000kč, najeto asi 145 000km, rok 1999.. během půl roku jsem do toho vrazil asi 25 000kč a za tuto cenu mám vyměněno asi toto:
Přední horní ramena nápravy
Přední kosti a gumy stabilizátoru
Přední čepy řízení
Gumy uložení stabilizátoru
Zadní brzdové desky a stočení zadních kotoučů
Výměna veškerých filtrů
Výměna oleje
Zadní silentbloky stabilizátoru
Zadní levé ložisko
Klíňáky, rozvody
svíčky, spínač spínací skříňky

Možná jsem na něco zapomněl..

Pokud chceš auto, do kterýho nebudeš muset investovat, tak si připrav minimálně 180 000kč a chtěj maximálně najeto do těch 120 000km.. Motor vydrží určitě víc, někdo tu psal, že i pár set tisíc kilometrů (třeba 250 000km a tak), ale to už si nedokážu představit..

Pokud vezmeš něco s těmi 170 000km najetými za nějakých 130 - 150 000kč, tak počítej s dalšími investicemi minimálně 20 - 30 tisíc za ty opravy, co jsem měl já a možná i další.. ale tomu se nevyhneš u žádnýho auta s toliko km..

Plusy:
je to kočár, pohodlný, rychlý, velký, je to mazel (jako každá honda Cool ) a vůbec spousta plusů

Minusy:
dražší díly, horší shánění dílů, všeobecně dražší servis, nemá nejnižší spotřebu (minimálně 8l, dá se ale jezdit i za 12,5l a to mi věř, že neodoláš Mrk )
větší váha, tím pádem mírně horší dynamika, ale stále dostačující

Nevím, co bys chtěl ještě vědět..
   Návrat  
DrTc je teď offline  DrTc
PříspěvekZaslal: 5.7.2007 , 19:36   Citovat  

Při koupi Accorda si dej pozor na uložení náprav. Hlavně aby při jízdě nic neklepalo. Je to těžké auto a klouby, čepy a jiná uložení se rády vyklepávají. Mám 2,0VTEC r.v.2001, koupen před čtvrt rokem, na tachometru bylo 113tkm. Najezdil jsem 5000 km a nic zatím neměnil neměnil. Zdá se být naprosto v pořádku. Spotřeba okolo 7,5 až 9 litrů podle toho jestli ve městě nebo po dálnici. Na spotřebu si nestěžuji. Za to svezení to stojí. Je to luxus. Předchozího Accorda z roku 1986 jsem měl asi 6 let, koupil při 150000 km a najezdil 100000 km. Přičemž jezdil pořád skvěle. Měnil jsem pouze olej a brzdové destičky. Chudák zreznul.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2007 , 10:38   Citovat  

Mno, co se týče motoru, byl bych velmi opatrný ... a jak psal 665+1, záleží na bývalém majiteli, jestli je to VTEC, tak být velmi obezřetný ... jinak držím palce ... a vše zkontrolovat a být nekompromisní a za jakýkoliv nedostatek chtít slevu ... neboť pak Tě to bude stát dost peněz ...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2007 , 12:47   Citovat  

Kamarád má Accorda 2.0 r.99 a když jsem v něm poprvé jel (cca před 4lety), tak měl najeto asi 250tis. km a nebylo to na něm vůbec znát! V něm jsem se nakazil Hondou... Úsměv Opravdu záleží na péči a chování majitele.
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2007 , 22:20   Citovat  

Stejne tem ujetejm kilometrum moc never. Unas proste kazdej debil jak prodava auto do bazaru tak okamzite staci kilometry. Takze ani tak nehled na to kolik tam je na tachaku jak spis jak to auto vypada vevnitr jak jsou oslapany pedaly. Jestli neni motor od oleje a nekde netece. Obcas jsem vydel i praskly svody jestli vsechny dily karoserie sedi tak jak maj a tak dale no proste standard postup kdyz kupujes ojetinu ze. HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.7.2007 , 10:12   Citovat  

jj jasne porad vybiram diky moc za vsechny odpovedi.. honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord r.v. 2000 2.0 VTec
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: