Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
cuka/chcipne problem D16Z6
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mrcouch je teď offline  Mrcouch
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 18:39   Citovat  

Dobrej den ve spolek hondaru
mam hondu crx EH6 typem motorem D16Z6 rok 98
mám takovéj problém a to je že motor ve volnobehu jede bez poznani super .. ale kdyz zacnu zrychlovat tak pri razeni dvojky treba jednou jede dobre , obcas cukne , v trojce cuka cuka ze auto vyplivne .. nastartovat jde nekdy az po dlouhem tocení (coz vubec se mi nepaci) .. pote auto cuka cuka (prijde mi ze se dusí) Dnes mena svíček , výmena palce rozdelovace . procisten palivovej filtr ( mozna bude treba novej ale myslim ze tim to není )

nenapada mi nic nez jen to ze bud nekvalitní benzin a nebo je problem nekde v motore

dekuji
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 19:01   Citovat  

Mrcouch napsal:
Dobrej den ve spolek hondaru
mam hondu crx EH6 typem motorem D16Z6 rok 98
mám takovéj problém a to je že motor ve volnobehu jede bez poznani super .. ale kdyz zacnu zrychlovat tak pri razeni dvojky treba jednou jede dobre , obcas cukne , v trojce cuka cuka ze auto vyplivne .. nastartovat jde nekdy az po dlouhem tocení (coz vubec se mi nepaci) .. pote auto cuka cuka (prijde mi ze se dusí) Dnes mena svíček , výmena palce rozdelovace . procisten palivovej filtr ( mozna bude treba novej ale myslim ze tim to není )

nenapada mi nic nez jen to ze bud nekvalitní benzin a nebo je problem nekde v motore

dekuji

Ola,
já to řešil v ponděli na Tiově C6G Ekonom MA9 Civicu, vyzkoušej funkční kabely, u něho to bylo také a cukalo jak blázek, daly jsme mé kabely a pohoda.
To je ta levnější varianta, pokud dražší, tak zapalovací modul v rozdělovači - ten je dobré vyměnit spolu s cívkou.

TAKŽE ODKUD JSI?
1) SEHNAT NĚKOHO SE STEJNÝM MOTOREM A FUNKČNÍM ROZDĚLOVAČE A KABELY
2) VYMONTOVAL SVŮJ ROZDĚLOVAČ, POZNAČIT VRYPEM DO HORNÍHO UCHYCENÍ ČÁRKU TAK, ABY SI VĚDĚL, DO JAKÉ POLOHY JEJ MÁŠ NASTAVIT PŘÍŠTĚ (PŮJČUJÍCÍ TAKTÉŽ) A VYZKOUŠET

Kabely jsou otázka zhruba 800-2000,- Kč, cívka a modul 2000-4000 (levná Itálie-dražší kvalitnější.

je to dobrý
přátele

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 19:13   Citovat  

Jsem z Karviné

a dekuji moc vyzkousim to co nejdrive ono to je uplne takhle nepojizdne clovek ma strach jet i nejakou delsi trasu protoze ted tomu neverim Velmi šťastný dekuji za rychlou reakci

potom me napadl ze jsem nabral nekvalitni benzin protoze tohle zacalo delat cca 3 dny zpet

tio je teď offline  tio
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 21:08  Naposledy upravil tio dne 1.11.2012 , 21:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak tak, u mna to boli kabely, ale mozes checknut aj palivovu sustavu - tlak paliva

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 21:11   Citovat  

Mrcouch napsal:
Jsem z Karviné

a dekuji moc vyzkousim to co nejdrive ono to je uplne takhle nepojizdne clovek ma strach jet i nejakou delsi trasu protoze ted tomu neverim Velmi šťastný dekuji za rychlou reakci

potom me napadl ze jsem nabral nekvalitni benzin protoze tohle zacalo delat cca 3 dny zpet

Ola,
není zač, shoda náhod.

Zkus Hondika, FastCivica, Voytu a pár dalších z Ostrawskeho Gengu ... přátele

voyta je teď offline  voyta
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 22:27   Citovat  

napis Fastcivicovy, Hondikovi, Preludakovi.... jsou z okoli havirova

Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2012 , 9:19   Citovat  

Ahoj,
stejnou závadu jsem zažil při benzínovém čerpadle na odpis. Teoreticky může ještě jít i o závadu klapky, ale to pochybuji... Co vypípání chyb?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2012 , 12:36   Citovat  

Isachs napsal:
Ahoj,
stejnou závadu jsem zažil při benzínovém čerpadle na odpis. Teoreticky může ještě jít i o závadu klapky, ale to pochybuji... Co vypípání chyb?

Ola,
no pěkné ... pokud je chyba kabelů a palce či víčka rozdělovače, chyby ECU negeneruje. Chyba je generována při chybě Cylindrického čidla a pumpa - to nevím.

M. přátele

Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2012 , 15:21   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
no pěkné ... pokud je chyba kabelů a palce či víčka rozdělovače, chyby ECU negeneruje. Chyba je generována při chybě Cylindrického čidla a pumpa - to nevím.

M. přátele

Proto jsem se ptal, už to dost napoví.

0
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 0:35   Citovat  

dnes se dotoho pustim a urcite provedu jizdu ,pak tedy budu se snazit zachytit to na video a dam vam sem ukazku děkuji všem za rady je toho celkem dost tak musime postupne Úsměv

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 0:47   Citovat  

Mrcouch napsal:
dnes se dotoho pustim a urcite provedu jizdu ,pak tedy budu se snazit zachytit to na video a dam vam sem ukazku děkuji všem za rady je toho celkem dost tak musime postupne Úsměv

Ola,
okay. Mohu-li Ti poradit, aby si to měl nejjednoduší, tak forma pokus omyl.
1) vyměn s někým na zkoušku ty kabely - to je nejrychlejší a víš hned a není to náročné
2) vyměn rozdělovač, to už je náročnější - ale ne nemožné
3) pumpa je trochu oříšek, sám jsem to dělal - není to těžké, kdyby něco mohu pak poradit dál
4) svíčky vyměnit můžeš

Ale, nic bych nekupoval, dokud bych nevěděl, CO PŘESNĚ ZPŮSOBUJE ZÁVADU ...

UŽ SI KONTAKTOVAL BORCE Z OSTRAWSKEHO GANGU??? CHCEŠ NA NĚKOHO ČÍSLO??? MÁM JICH DOST! Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 1:08   Citovat  

svícky jsou koupene už cca 4 dny mel jsem to v planu vymenit .. co je menene a potrebovalo tak byl ten palec vcera jsem ho nahodil .. dneska bych chtel ty kable jeden ze servisaku co mam po ruce mi rikal ze mi je ochotny pujcit .. pokud ani tohle nepomuze pak tedy budu volat nekomu z gangu Úsměv jestli by jsi byl ochotny prosim do PM .)

dneska se profoukl jeste palivovej filtr akorad nechtelo se mi vcera uz dotoho vice vrtat

stve me to protoze to auto startuje krasne , kdyz bych jel pianko 50 proste po plynu lehce tak neni citet problem .. ale kdyz chces vytocit tak to proste skube a skube .. rucicka na otackomeru lita jak splasena (myslim to tak ze skače nedrzi presne tolik kolik má pri 3 tisicich je schopna skocit na 7 tisic Velmi šťastný ale zvukove motor na tolik nerve) .. pak me napadadlo cidlo setrvacniku teda pokud tam je ? nebo kostra nemuze byt i tam problem ? dneska jsem koukal co vsechno se noveho objevilo Tak to koukám!

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 1:24   Citovat  

Mrcouch napsal:
svícky jsou koupene už cca 4 dny mel jsem to v planu vymenit .. co je menene a potrebovalo tak byl ten palec vcera jsem ho nahodil .. dneska bych chtel ty kable jeden ze servisaku co mam po ruce mi rikal ze mi je ochotny pujcit .. pokud ani tohle nepomuze pak tedy budu volat nekomu z gangu Úsměv jestli by jsi byl ochotny prosim do PM .)

dneska se profoukl jeste palivovej filtr akorad nechtelo se mi vcera uz dotoho vice vrtat

stve me to protoze to auto startuje krasne , kdyz bych jel pianko 50 proste po plynu lehce tak neni citet problem .. ale kdyz chces vytocit tak to proste skube a skube .. rucicka na otackomeru lita jak splasena (myslim to tak ze skače nedrzi presne tolik kolik má pri 3 tisicich je schopna skocit na 7 tisic Velmi šťastný ale zvukove motor na tolik nerve) .. pak me napadadlo cidlo setrvacniku teda pokud tam je ? nebo kostra nemuze byt i tam problem ? dneska jsem koukal co vsechno se noveho objevilo Tak to koukám!

Aha,
otáčkoměr může být zástupný problém ... může to být baterkou (JEDNA Z MOŽNOSTÍ) ... když je totiž vadná baterka, zlobí otáčkoměr, může být chybný i zapalovací modul, pak dělá problém i otáčkoměr ...

PROTO RADÍM, VYZKOUŠET CELÝ ROZDĚLOVAČ!!!

0
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 1:28   Citovat  

M@jk napsal:
Aha,
otáčkoměr může být zástupný problém ... může to být baterkou (JEDNA Z MOŽNOSTÍ) ... když je totiž vadná baterka, zlobí otáčkoměr, může být chybný i zapalovací modul, pak dělá problém i otáčkoměr ...

PROTO RADÍM, VYZKOUŠET CELÝ ROZDĚLOVAČ!!!

tak to tedy dám na tve slovo Hihi pošli prosim ty kontakty do PM .) děkuji moc predem a dam vedet jak to cele dopadlo a dopadne .)

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 12:34   Citovat  

Mrcouch napsal:

dneska se profoukl jeste palivovej filtr akorad nechtelo se mi vcera uz dotoho vice vrtat ..............

to by me zajimalo co ti tohle pomuze radsi bych koupil novy za par stovek nez delat tohle
pak bych mrknul na lambdu ta taky dela problem se skubanim a pritom nemusi byt uplne po ni a ECU chybi nevyhodi

0
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 17:50   Citovat  

Tak dneska chyba opravenaaaa juhuu Velmi šťastný auto jezdi jak ma rucicka necuka , auto neskube proste jede krasne .. zrychleni 100% a ani cuk . a chyba kde byla ?? .. rozdelan rozdelovac - a veškere kontakty vedene pod palce kde mate modul tak odpojene vycistene , a poradne nasazene kontakty a olalaalaaa ?? auticko jede jak ma ... takze bez investice asi puvodní majtel na to kaslal Velmi šťastný oddechl jsem si

Takže dekuji vsem a hlavne M@jk Úsměv přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
cuka/chcipne problem D16Z6
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina