Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 71 z 333
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 22:29   Citovat  

Chumo napsal:
Ahoj, mohol by som vas poprosit aby ste mi viaceri napisali cislo ABS modulatoru ktory mate namontovany na vasom accorde 6G moje cislo BOSCH 0265216643... Ma niekto take iste, alebo je v kazdom aute ine cislo?

Velmi by ste mi pomohli... Bueee

Tak Vam teda velmi pekne vsetkym dakujem... Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 22:37   Citovat  

Chumo napsal:
Tak Vam teda velmi pekne vsetkym dakujem... Smutný

Zrovna dneska odpoledne jsem si na tebe vzpomněl... Vidím tam číslo 0 265 216 649

IMG_20121019_134459.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20121019_134459.jpg, 719.48 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 15:51   Citovat  

Takže u mňa tie isté čísla:
0 265 216 649

20121020_113628.jpg

20121020_113628.jpg, 1.69 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 15:54   Citovat  

Myslím že Chumo se už s náma nebaví HaHaaa
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 17:25   Citovat  

Ale bavim, a pomohli ste mi... Akurat zatial vsetci mate cislo s 9viatkou na konci ja tam mam trojku, a v servise mi tvrdia, ze musim zohnat s rovnakym cislom... Mne sa nejako tomu nechce verit...Smutný

A ta cierna riadiaca jednotka je demontovatelna, a presne tu mam papa a na tej ziadne cislo nie je...
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 8:23   Citovat  

Chci se zeptat,chystám se měnit pár věcí na podvozku(dlouho jsem na to nešáhl),čepy,tyče apod.Nechci to dávat na Hondu tak bych si dokoupil díly a začal na tom dělat.Můžete doporučit nějakou značku,nechci nejlevnější díly,třeba DELPHI se mi zdál docela slušnej kompromis.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 8:35   Citovat  

No tak prave s Delphi jsem si rikal ze chybu taky neudelam. Po asi 5k km mi neco zacalo brutalne skripat pri otaceni kolama. No po kontorle a vylucovaci metode stylem namazu toto a uvidime se objevila velka vule zpusobujici prave to skripani na axialnim tahlu - cepu rizeni znacky delphi. Mam delphi i zadni ramena! Tak doufam ze to neco jeste vydrzi. Rozhodne to kupovat uz ale nikdy nebudu.

Po kontrole horniho cepu znacky moog, jsem obevil rovnez nabeh na zacinajici poskozeni. Vsechno pravdepodobne zpusobeno vyschlym mazadlem v cepu. Jak budu nahazovat zimaky tak vsechny cepu prmaznu.

Nevim proc, vzdycky jsem to delal ale ted u posledni vymeme jsem mazadlo nemenil. Jen kontroloval a evidentne to byla chyba.

Spis bych byt tebou sel do FEBI, BluePrint coz je FEBI, 555 a Yamato. Vzdycky vyberes neco cenove rozumneho...
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 8:47   Citovat  

Jo a jeste me napadlo, kdyz jsem si dalaval postupne cepy dohromady ze to pak vymenim najednou, tak jsem po xx dnech zjistil, ze mi dali jinou velikost cepu. Nevim jestli to byl horni ci spodni cep na predni naprave ale maji v tech katalozich nejaky nejasnosti... Bohuzel si uz nepamatuju jaky maji mit prumery. Pak se to blbe meni kdyz to chces resit po dlouhe dobe.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 9:39   Citovat  

krtekm: vďaka za headsup Honda

btw: neviete ako dať dole ručičky z budíkov? chcem popracovať na osvetlení, no neviem ako dať dole budíky a hrubou silou ich dole strhnút jednoducho nechcem to mi hlava nebere
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 19:25   Citovat  

krtekm napsal:
No tak prave s Delphi jsem si rikal ze chybu taky neudelam. Po asi 5k km mi neco zacalo brutalne skripat pri otaceni kolama. No po kontorle a vylucovaci metode stylem namazu toto a uvidime se objevila velka vule zpusobujici prave to skripani na axialnim tahlu - cepu rizeni znacky delphi. Mam delphi i zadni ramena! Tak doufam ze to neco jeste vydrzi. Rozhodne to kupovat uz ale nikdy nebudu.

Po kontrole horniho cepu znacky moog, jsem obevil rovnez nabeh na zacinajici poskozeni. Vsechno pravdepodobne zpusobeno vyschlym mazadlem v cepu. Jak budu nahazovat zimaky tak vsechny cepu prmaznu.

Nevim proc, vzdycky jsem to delal ale ted u posledni vymeme jsem mazadlo nemenil. Jen kontroloval a evidentne to byla chyba.

Spis bych byt tebou sel do FEBI, BluePrint coz je FEBI, 555 a Yamato. Vzdycky vyberes neco cenove rozumneho...

K uvedenym znackam bych urcite pridal OYODO a CTR OK
   Návrat  
Martinmakara je teď offline  Martinmakara
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 20:01   Citovat  

ahoj ludia,prosim Vas,vedeli by ste mi pomoct?mam accord 2.0 z 2001 a mi nefungue tempomat,vsetky kontrolky tempomatu svietia,ale jednoducho nic sa nestane po stlaceni tlacitka,auto si nedrzi rychlost,kontrolky reaguju-miznu po stlaceni brzdy,ci spojky.klakson funguje.ak to uz tu bolo skor riesene,hodte tu odkaz plz.dik Úsměv
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 20:14   Citovat  

Martinmakara napsal:
ahoj ludia,prosim Vas,vedeli by ste mi pomoct?mam accord 2.0 z 2001 a mi nefungue tempomat,vsetky kontrolky tempomatu svietia,ale jednoducho nic sa nestane po stlaceni tlacitka,auto si nedrzi rychlost,kontrolky reaguju-miznu po stlaceni brzdy,ci spojky.klakson funguje.ak to uz tu bolo skor riesene,hodte tu odkaz plz.dik Úsměv

Skús pozrieť, či ti funguje servo čo ovláda škrtiacu klapku a či je v poriadku aj to lanko ku klapke.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 17:12   Citovat  

krtekm napsal:
Jo a jeste me napadlo, kdyz jsem si dalaval postupne cepy dohromady ze to pak vymenim najednou, tak jsem po xx dnech zjistil, ze mi dali jinou velikost cepu. Nevim jestli to byl horni ci spodni cep na predni naprave ale maji v tech katalozich nejaky nejasnosti... Bohuzel si uz nepamatuju jaky maji mit prumery. Pak se to blbe meni kdyz to chces resit po dlouhe dobe.

Ok díky moc,zkusim se podívat tedy po jiných,měnili mi tenkrát na hondě za origo tak uvidím a porovnám co a jak.Pak kdyžtak napíšu kdyby byl nějaký problém at se vyvarujete onoho dílu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 17:50   Citovat  

Jaké máte zkušenosti se zimními pneu?Ten rozměr 195/60 je pěkně na ho... těžko se shání a i cenově děs.
Popřípadě jakou značku.Já jezdil na Matadorech když už jsem to v zimě vytáhl,po 6 letech musím vyměnit HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 20:32   Citovat  

Ja idem posledný rok na mojich GY ultragrip 195/60R15, ďalší rok tá istá značka, akurát idem zmeniť rozmer na 195/65R15 (tachometer príde o odchyľku pre väčší profil pneu, tzn. že bude presnejší), alebo 185/65R15 (rovnaký profil, pri menšej šírke pneu, v zime možno výhoda). Dávať toľké peniaze iba pre to, že tam honda dala pre EU takto atypický rozmer nemienim, takže preto zmena na pre EU typickejšie pneu.
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 21:18   Citovat  

Ked som kupoval Accorda tak letne boli 195/65/15 a zimne 185/65/15 uz viem preco Velmi šťastný
A ja hlupy sa drzim toho co pise technicak.. nuz co najblizsie to porusim.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 21:33   Citovat  

Tuší někdo proč kuci v Anglii řikaj 6g > mk5
A u .7 generace zas mk6 cože cože ?
tudy odkaz
tudy odkaz

Není to jen na pistonheads, ale setkávám se s tím i na ebay a některých e-shopech to mi hlava nebere
Dělaj to hlavně angličani, ale už jsem potkal i jednoho němce...
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 21:54   Citovat  

needs napsal:
Jaké máte zkušenosti se zimními pneu?Ten rozměr 195/60 je pěkně na ho... těžko se shání a i cenově děs.
Popřípadě jakou značku.Já jezdil na Matadorech když už jsem to v zimě vytáhl,po 6 letech musím vyměnit HaHaaa

Teď taky řeším zimáky a dal bych taky 195/65/15, jen mi vadí, že je nemám v techničáku a nevim, jaký by s tím byl problém, v případě nehody.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 22:57   Citovat  

Bubaak napsal:
Tuší někdo proč kuci v Anglii řikaj 6g > mk5
A u .7 generace zas mk6 cože cože ?
tudy odkaz
tudy odkaz

Není to jen na pistonheads, ale setkávám se s tím i na ebay a některých e-shopech to mi hlava nebere
Dělaj to hlavně angličani, ale už jsem potkal i jednoho němce...

Nejspíš to bude tím že v anglicky mluvících zemích se nepíšou generace, ale "marky" (mark 2, mark 3). Respektive označení "mark" je takové techničtější. Proč to mají posunuté a 6g místo mk6 říkají mk5 to fakt netuším...
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 8:38   Citovat  

mikos napsal:
Teď taky řeším zimáky a dal bych taky 195/65/15, jen mi vadí, že je nemám v techničáku a nevim, jaký by s tím byl problém, v případě nehody.

Řešil sem to v zimě 2010 taky tak dal sem 195/65 15 ale taky bych se bál nehody. No minulý rok sem koupil 195/60 15 od firestonu za celkem přijatelnej peníz a sem spokojenej. Je pravada že ty pneu se schaněj na prd ale co naděláme.
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 10:00   Citovat  

jeden TIP:

tudy odkaz

kupovali jsme zde letní gumy na Fabii, Continental EcoContact 5 a vyšly na krásný peníz. Jedna cca 1200 (nevím už přesně). Dodání v cajku, domluva také. Doporučuji!
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 10:39   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
jeden TIP:

tudy odkaz

kupovali jsme zde letní gumy na Fabii, Continental EcoContact 5 a vyšly na krásný peníz. Jedna cca 1200 (nevím už přesně). Dodání v cajku, domluva také. Doporučuji!

Musim potvrdit.Kupujeme tam pneu uz leta.Perfektni jednani a rychle dodani. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 10:43  Naposledy upravil Kendik dne 24.10.2012 , 10:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

needs napsal:

co je podle Tebe cenovy des?Radeji dam o neco vic za predepsane pneu nez mit pak problemy.Sehnat se daji uplne v pohode a nejssou nijak predrazene.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 10:46   Citovat  

Kendik napsal:
co je podle Tebe cenovy des?Ja na predepsanych jezdim s Accordem uz 4 zimy a nemam s tim je sehnat a ani s cenou problem.

V porovnání s 195/65 je to horší. Pokud dobře nevybereš značku pneu nebo obchod, můžeš na 195/60 dost připlatit oproti 195/65.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 10:55   Citovat  

elpin napsal:
V porovnání s 195/65 je to horší. Pokud dobře nevybereš značku pneu nebo obchod, můžeš na 195/60 dost připlatit oproti 195/65.

Ted na to koukam.Rozdil tam je pravda 1600kc navic za 4kusy u tech co pouzivam.Bridgestone Blizzak LM 30 To je jedna pneumatika Úsměv Takovy rozdily jsem tedy necekal Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 13:34   Citovat  

Nuž doba je zlá a pre mňa je skutočne rozdiel dať za pneu 230 Euro, namiesto 320 Euro, iba preto, že jedny majú profil 65 a druhé 60. Viem, že riskujem v prípade nehody, no nechcem kúpiť nejaké čínske pneu iba preto, že majú ten "správny" rozmer a majú dobrú (pre mňa prijateľnú cenu) a pritom jazda na nich bude Xkrát nebezpečnejšia ako na pneu kde budem mať profil väčší o 5%. Na aute je to skoro bez rozdielu viď. foto.

20120907_102650.jpg

20120907_102650.jpg, 879.49 kB

20120907_104039.jpg

20120907_104039.jpg, 933.14 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 13:47   Citovat  

Máš dobrej zvonek u dveří. To je na podomní prodavače? muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 16:46   Citovat  

Jelikož moc v zimě accem nejezdím,koupil jsem Polaris 3.
Jinak mi na stk říkali že rozměr by měl být dle techničáku a u CRV byl problém už jen v tom 195/65 - 60
Upozornovali že i pojištovna by mohla v případě nehody hledat příčinu i u obutí co není předepsané Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 19:01   Citovat  

elpin napsal:
Máš dobrej zvonek u dveří. To je na podomní prodavače? muhehe

Velmi šťastný Kiežby... neviem, popravde je to dom jedného chlapíka, ktorý mi vymieňal ventil na kolese, pretože prestal tesniť (vybuchol), čo bol stále ten lepší prípad, lebo som si myslel, že mám defekt, keďže koleso vyfučalo pomerne rýchlo a nebolo to teda nič príjemné... stalo sa mi to pri rýchlosti cca 70 km/h a celé to trvalo cca 30 sekúnd... ako to opravoval, tak som zbadal, že tam má gumy o rozmeroch 195/65R15, tak som ho prehovoril, že nech mi to prezuje na 5 minút (guma bola z ráfiku dole) nech si môžem pozrieť ako to bude vyzerať na aute Úsměv

edit: práve mi napadlo, že tam mal ešte bránu, takže to definitívne nie je na podomových predavačov... iba ak by boli až moc premotivovaný a preliezli bránu, tak potom by ich ten zvonček definitívne "uzemnil" Velmi šťastný
   Návrat  
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 9:46   Citovat  

caute, viete mi niekto povedat co ma spolocne nas F20B6 s F20B z US accorda sir-T okrem znacnia? Velmi šťastný diky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina