Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup u Honda Fugel (D)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bern4u je teď offline  bern4u
PříspěvekZaslal: 26.9.2012 , 11:33   Citovat  

Ahoj, máte někdo zkušenost s nákupem ojetiny u Honda Fugel v Německu? Např. jestli mluví anglicky, jak se platí za vůz (do 350.000), jak vnímají čechy atd? Díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.9.2012 , 12:25   Citovat  

Co som pocul, tak je Fugel jeden z najlepsich predajcou v nemecku, takze auto od nich by nemuselo byt zle.Ale co sa tyka platby netusim. Co sa tyka anglictiny, tak to je idividualne na akeho cloveka natrafis v telefone. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2012 , 13:36   Citovat  

Kámoš tam chtěl na podzim 2011 kupovat auto, konkrétně v Drážďanech, jeho němčina je na úrovni JA/NEIN Velmi šťastný posílal tam mail za pomocí google translatoru, odpověď přišla hned ve smyslu že tam kupuje dost českých zákazníků, jsou/byli schopni připravit i převozní značky + pojištění, prostě full servis. Takže prodej jako takovej s čechama na jedničku. Jak je to s prachama to nevim, bo vypálit tam 15t juropů hotově, na to asi budou dost akurátní a budou to chtít vložit na účet (jenom doměnka). U bazarníka v DE sme kdysi platili 12t E hotově a netvářil se že by mu to vadilo.....ale to ještě ani v čechách neplatili ty limity pro hotovostní platby.
   Návrat  
bern4u je teď offline  bern4u
PříspěvekZaslal: 26.9.2012 , 16:05   Citovat  

Dík. Právě mi jde o ty limity. Předpokládám, že přivezu hotovost v Eur a tu vložíme v nějaké bance na jejich účet...nevim.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2012 , 17:58   Citovat  

Uvidis ze pokud jim pujde o obchod a ty budes seriozni zajemce (a samozrejme se jim ozves dopredu, pravdepodobne budou za vyhlednute auto vyzadovat zalohu za rezervaci!), nekoho s anglictinou sezenou bez problemu pokud ho nemaji na prodejne rovnou. A divil bych se kdyby ne. A pristup bude na pohodu, skutecny obchodnik nesoudi podle zeme puvodu, ale podle chovani a zajmu klienta.
Jinak je v EU dane ze se pri hotovostni operaci v hodnote 15.000,- € a vic musi prokazovat puvod penez, tj. napr. odkud jste je vybrali apod. . Kdyz jsem kupoval rocni Acco v Honde v Nemecku, chteli normalne hotovost. Seky je samozrejme nezajimaji a na ucet jsem jim byl ochotny prevest jenom zalohu, kdyz jsem auto jeste osobne nevidel. Celkova castka totiz byla 18.000,- €.
   Návrat  
ing.zoidberg je teď offline  ing.zoidberg
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 5:53   Citovat  

Ahojte. Chcem sa spýtať na rovinu ľudí čo kupovali auto u Fugela či sa dalo dohodnúť na cene ak áno koľko asi. Plánujem tam ísť zobrať auto za 13 500€ a na slovensku je prihlásenie auta s 150kw dosť drahé. Ďakujem moc
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 9:32   Citovat  

Moje zkušenost s Fuegel je v podstatě dobrá.
Když jsem hledal Prelude Vti tak měli jednu v nabídce.
Kolega který mluví plynule německy zavolal a sdělili nám po telefonu vše co jsme chtěli vědět + nám řekl že se nevyplatí pro to auto jezdit takovou dálku, že by jsem byl zklamaný.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 10:59   Citovat  

Bral jsem tam tři auta, 2x S2000 a upřímně, s cenou jsme neudělali vůbec nic... Když to šlo na firmu aby byl odpočet DPH, museli jsme zaplatit vše dopředu převodem, ale u něj bych se o to nebál, kdo tam byl a viděl to na vlastní oči tuší, že se mu nevyplatí někoho "obrat" o 20tis € ...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 9:37   Citovat  

ing.zoidberg napsal:
Ahojte. Chcem sa spýtať na rovinu ľudí čo kupovali auto u Fugela či sa dalo dohodnúť na cene ak áno koľko asi. Plánujem tam ísť zobrať auto za 13 500€ a na slovensku je prihlásenie auta s 150kw dosť drahé. Ďakujem moc

nad 143 kW do 154 kW................................................................................................957 €

Niet nad Slovenské dane. + ďaľšie poplatky to máš asi 1200 euro dokopy.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 10:55   Citovat  

markos napsal:
nad 143 kW do 154 kW................................................................................................957 €

Niet nad Slovenské dane. + ďaľšie poplatky to máš asi 1200 euro dokopy.

V Belgii to mas bez ostatnich poplatku, jenom za prihlaseni 200 k. auta, cca 3 tisicovky €. Nemysli si, ze jste na tom nejhur Úsměv
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 10:59   Citovat  

Tak to čumím. Zlaté čechy, Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 11:30   Citovat  

Nedavno jsem platil v jednom nemeckem bazaru hotove vice jak 20t Euro. Vyplacl jsem je na stul a odjel s autem. Zadna omezeni Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 13:25   Citovat  

ReNo napsal:
Nedavno jsem platil v jednom nemeckem bazaru hotove vice jak 20t Euro. Vyplacl jsem je na stul a odjel s autem. Zadna omezeni Úsměv

ReNo:
ja jsem takhle nedavno (po zaplaceni nekolikatisicove zalohy) vezl jeste dalsich 35 tis. € v cestovni tasce do Hamburku. Nemci chteji jenom hotovost.
Doufam, ze jsi mel taky sebou potvrzeni o puvodu penez, protoze by ti je bez nej celni sprava nebo policie bez odvolani zabavila. Limit penez v hotovosti je v cele EU 10.000,-€.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 21:19   Citovat  

Bully napsal:
ReNo:
ja jsem takhle nedavno (po zaplaceni nekolikatisicove zalohy) vezl jeste dalsich 35 tis. € v cestovni tasce do Hamburku. Nemci chteji jenom hotovost.
Doufam, ze jsi mel taky sebou potvrzeni o puvodu penez, protoze by ti je bez nej celni sprava nebo policie bez odvolani zabavila. Limit penez v hotovosti je v cele EU 10.000,-€.

Uz jsem se o tom drive informoval. Jsem jednatelem nekolika spolecnosti a mam plne pravo jim rici, ze je to trzba a vezu ji do banky ci firemniho trezoru v jine lokalite. Dokonce nepotrebuji ani VPD. Zabavit je nemuzou, nebot tim ohrozuji me podnikani. Je na nich si overit informace o me osobe Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 21:28   Citovat  

ReNo:
pokud to mas zjistene, ze to zrovna u tebe takhle na 100% funguje, pak je to jenom dobre přátele
Treba to ale pomuze ostatnim, kdyby o tom nekdo jeste nevedel.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 21:46   Citovat  

Bully napsal:
ReNo:
pokud to mas zjistene, ze to zrovna u tebe takhle na 100% funguje, pak je to jenom dobre přátele
Treba to ale pomuze ostatnim, kdyby o tom nekdo jeste nevedel.

Ja se to take dozvedel ciste nahodou. Jen dobre, ze o tom informujes je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup u Honda Fugel (D)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina