Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 67 z 333
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.9.2012 , 8:38   Citovat  

Tak sem konečne uschopnil Acco. Změřil sem ty tlaky jak jste radili a kamaradi rikaly ze by to ani nejezdilo s tema hodnotama co jsme namerili, tak jsem sel po katu jako prvnim a opravdu to dusil ten pacholek, takze ted mam sice euro 0 ale zase muzu užívat naplno VTEC kazdopadne dik za vsechny napady a rady
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 18:04   Citovat  

Nazdar, dneska som kupil accorda 6g vybava ES, mam otazku, antena na radio sa ma vysuvat po nastarovani? pripadne ako? mam origo autoradio kazety funguju Velmi šťastný CD menic tak isto ale radio nic, ani nesumi, ani antena sa nevysuva. Diky
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 18:21   Citovat  

antena sa vysuva automaticky zapnuti radia, jedno ci tuneru,alebo cd.Takze ked nejde hore je bude pokazena, alebo odpojena. Smutný
   Návrat  
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 23:36   Citovat  

Pohoda Velmi šťastný tak sa zastav nekedy v stavmate, ak budes vediet co a jak mozes mi na to kuknut Velmi šťastný
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 10:57   Citovat  

LEp1 napsal:
Nazdar, dneska som kupil accorda 6g vybava ES, mam otazku, antena na radio sa ma vysuvat po nastarovani? pripadne ako? mam origo autoradio kazety funguju Velmi šťastný CD menic tak isto ale radio nic, ani nesumi, ani antena sa nevysuva. Diky

Přesně tak,může být odpojeno vysunutí antény,já osobně to mám vysunuté a odpojené.
Podívej se za koberec v kufru na boku za CD changer,tam je přístup k ovládání motorku antény.Podle kabelu poznáš jestli je zapojen. Mrk
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 18:53   Citovat  

Ahoj, chci se zeptat jestli někdo taky nemáte následující problém. Jedu na dvojku, otáčky mám nšjakých 2000 a přidávám plyn. A přesně v 2500 otáček mám na okamžik ztrátu výkonu (cuknutí) potom už to jede klidně až do omezovače bez problému. Na tu dvojku je to nejvíc citelný. Když držím delší dobu těch 2500 ot., tak cítím takový jemný cukání. Měl jsem půjčenýho toho samýho Accorda, taky 2.0 Vtec a ten to nedělal. Možná jen když jsem jel do kopce, taktéž na dvojku a sešlápl jsem víc plynu, tak to trochu bylo taky znát, ale ne tak jako u mě. Svíčky i kabely jsou nové, zkoušel jsem i jiný rozdělovač i klapku, vyčistil jsem EGR ventil i kanálky, ale je to pořád stejný. Máte i vy v těch 2500ot. mžikový škubnutí?
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 18:58   Citovat  

mikos: jop, to samý. Ne vždy, ale občas to cuknutí cítím. A někde v tomhle vlákně už jsem to taky někde četl že si na to někdo stěžoval.

Ale taky by mě zajímala příčina. Pochybuju že by tohle motor dělal od novoty?
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 19:12   Citovat  

elpin napsal:
mikos: jop, to samý. Ne vždy, ale občas to cuknutí cítím. A někde v tomhle vlákně už jsem to taky někde četl že si na to někdo stěžoval.

Ale taky by mě zajímala příčina. Pochybuju že by tohle motor dělal od novoty?

jj, taky to teda nemám vždy, ale dejme tomu, že častěji, než bych chtěl. Ta, co jsem měl půjčenou, tak u tý jsem to zpozoroval během 14 dnů snad jen 2x a to bylo právě do kopce na dvojku a ještě to cuknutí nebylo tak velký. Byla z Příbramský Hondy. Zajímalo by mě, čím to je.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 10:14   Citovat  

Zdar lidi tak sem se s tou opravou unáhlil sice po vymlácení katu acco jede v pohode, ale ŘJ pozná že kat neni a hlásí 67 špatná funkce KATu, můj dotaz zní dával někdo z vás třeba výfuky bez katu jen s trubkou a řesil to jak očůrat 2 lambdu? nebo neví někdo o někom kdo by jí uměl vypnout nebo nejak poštelovat. Předpokládám že asi nakonec stejně budu muset pořídit novej, ale jestli nekdo máte řešení tak bych byl rád. dik
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 13:51   Citovat  

Accordáci neviete náhodou či sú budíky v accorde taktiež potiahnuté takou tou nejakou žltou vrstvou? Ide mi o to, či budú budíky svietiť na bielo ak tam dám biele ledky, alebo bude svetlo také do žlta Ble Viem, že staršie civicy(i?) tam mali nejakú žltú vrstvu niečoho a ľudia čo menili podsvietenie ju museli zotrieť.
Vďaka Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 15:08   Citovat  

myslim ze ne. Muzu se ti doma kouknou v mích sportovnich to neni urcite a mam doma i serie tak se kouknu ale myslim ze to všude obstaravaji jen žárovky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 18:56   Citovat  

sunnx napsal:
myslim ze ne. Muzu se ti doma kouknou v mích sportovnich to neni urcite a mam doma i serie tak se kouknu ale myslim ze to všude obstaravaji jen žárovky

Oukej, budem ti vďačný Úsměv
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 21:00   Citovat  

Doufam, ze si vzpominam spravne ale myslim ze tam neni nejaka barevna vrstva, to ne. Ale jsou tam takovy tupky, ktery podle me resi rovnomerny osvit. Neco tam rozhodne je. A s led podsvicenim teda hodne zdaru. Nikdy to nebude vypadat jak z tovarny. Na to rovnou zapomen. Nekde budes mit presviceno nekde zase slabe. Jestli chces radu rovnou se na to vyprdni a kup si indiglo budiky. Sice je to taky vopicarna ale...
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 21:41   Citovat  

krtekm napsal:
Doufam, ze si vzpominam spravne ale myslim ze tam neni nejaka barevna vrstva, to ne. Ale jsou tam takovy tupky, ktery podle me resi rovnomerny osvit. Neco tam rozhodne je. A s led podsvicenim teda hodne zdaru. Nikdy to nebude vypadat jak z tovarny. Na to rovnou zapomen. Nekde budes mit presviceno nekde zase slabe. Jestli chces radu rovnou se na to vyprdni a kup si indiglo budiky. Sice je to taky vopicarna ale...

HaHaaa Dovolim si nesouhlasit, mel se a byla to celkem decentka Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 22:54   Citovat  

Taky si dovolim nesouhlasit mam modry ledky a sviti to uplne krasne rovnomerne. Jinak koukal sme na to a neni tam zadna vrstva ani v seriich.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 23:02   Citovat  

Zde foto jak to sviti tudy odkaz
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 23:08   Citovat  

Wow, pěkný... co stálo za rozhodnutím udělat středový panel zelenou? Nebylo by to hezčí v jednom?

Ještě by to chtělo udělat ambientní osvětlení v bílé Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 23:16   Citovat  

Indiglo budíky sa bohužiaľ na automat nerobia Ble Skúsim použiť rovnaké ledky ako použil sunnx, len budú biele a a na displej palubného dám červenú, snažím sa prerobiť interiér do červeno bielej podľa pioneer rádia ktoré mám. Spínače vo dverách už mám. Skúšal som ísť aj cestou návlekov na žiarovky, no nepáči sa mi to.
To Elpin: predpokladám, že sunnx má ten stredový panel na zeleno preto, lebo dal na klasické žiarovky modré návleky, vtedy to spraví taký zelenkastý odtieň. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 8:19   Citovat  

handsome přesne tak taky sm daval vše do modra mam tlacitka na tempomat naklapeni svetel i mlhovku v modrý a ovladaní oken taky, ale upravit podsvicení klimi a origo radia ledkama mi prijde dos neproviditelne, tak sem zkusil ty navlecky a takhle to dopadlo Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 11:21   Citovat  

Sunnx: Aké ledky si použil do tlačidiel na na hmlovku, tempomat a sklon svetiel? predpokladám že nejaké ledky plus si tam naletoval odpor? či už si kúpil rovnko nejaké hotové?

ja som dával červené návleky a výsledok je taký, že to svieti tak tmavo oranžovo sýto, no k červenej to má ďaleko, večer odfotím aj tlačidlá vo dverách a keďže tam som dal ledky, tak tie už svietia skutočne na červeno. Úsměv
Takto nejako vyzerajú moje budíky, stredový panel a tlačidlá. btw: menil som filter klímy/kabínový filter a poviem vám je to rozdiel. Zrazu mi aj pri vypnutej ventilácii nejak moc fúka do auta vzduch Velmi šťastný

20120903_143317.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20120903_143317.jpg, 1.61 MB

20120815_205817.jpg

20120815_205817.jpg, 486.72 kB

20120815_205828.jpg

20120815_205828.jpg, 1.14 MB

20120815_205849.jpg

20120815_205849.jpg, 612.07 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 12:41   Citovat  

Na strance 45 je fotka jak svitej i ty ovladace oken. No na spinace na levo sem dal do te patice na žarovku normal ledku 3mm a abych to neudelal nevratne do puvodsni podoby tak je pouze vypichnut faston z konektoru a na nej pripojena redukce s rezistorem. mohu udelat fota stejne musim rozebrat palubku. Do návlecek bych nesel ta modra je morda jen z LEDky po tom co mam na ty klime sem s navleckama skoncil HaHaaa
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 8:23   Citovat  

Ahoj, mam na Vas otazku, ze ako dlho Vam vydrzali loziska v napravach, prednej zadnej, pri kolkych km sa cca menia loziska... Kedy zacali hucat a aky typ ste vymenili a kolko uz drzi...

Dik za odpoved
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 11:25   Citovat  

Pýtal som sa dnes v Honde a povedali mi, že mali prípady kedy ložisko vydržalo 250 000 a mali aj také kedy vydržalo 100 000. Že na to vplýva strašne veľa vecí a dokonca aj rozmer pneu, Ble čomu osobne moc nechápem ale budiš.
btw: myslel som si, že mi hučia ložiská, no nakoniec bol problém v pneu, vnútorný kraj pol tých výčnelkoch opotrebený tak, že to spôsobovalo hluk ako od ložiska, no keď sme gumy vymenili, zrazu ticho. Povedali mi, že ložisko sa prejaví hlavne pri prudšom zmene smeru.

chumo: handsome=blejdik Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 13:42   Citovat  

Ahoj Blejdik...

Ide o to, ze do 460tisic km mam dost podrobnu servisnu knizku, este aj vymena stieracov , doliatie kvapalin, vymena capov, zalestenie skrabancov a odrenin... proste vsetko tam je kompletne robene vsetko v honde a zhoduje sa to aj s vytlacenou historiou z hondy... Bolo to sluzobne auto, platila to firma riaditelovi, takze im bolo v podstate jedno co to stoji, vsetko sa menilo za origo nahradne diely... Ale o tlmicoch a ani o loziskach tam nie je ani zmienka... Po rozobrani sme zistili, ze oboje je original honda... Ziadne druhovyroby, takze mam dve moznosti,bud sa to uz menilo a nie je to v serviske alebo to vydrzalo ku dnesnemu dnu 540tisic km... Tlmice su podla testu pred polovicou zivotnosti ale zadne loziska uz hucia... Mam k dispozicii loziska ktore maju nejakych 100tisic mil... Tak to riesim kvoli tomu , ci ich tam ma zmysel zakladat, alebo ist radsej do nejakych druhovyrobnych lozisk...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 15:13   Citovat  

Ja som menil teraz všetky 4 ložiská, predne origo honda mali nabehané cca 320 000 a zadné cca 40 000 (tie predným neviem lebo auto bolo buchnuté a ložiská menené). Zadné som ale menil momentálne preto, lebo ako som ti už písal, prišla mi od známeho ponuka na dve nové no silno zaprášené ložiská na polici, podľa všetkého origo honda, tak som vymenil rovno aj zadné, hoc majú nabehané iba cca okolo 40 tisíc. Je to najmä preto, lebo vďaka finančnej situácii nie som schopný v najbližších rokoch kupovať iné auto, tak som radšej vrazil toto leto viac do môjho "veterána" nech mi ešte poslúži aspoň 5 rokov... (kotúče, platničky, ložiská, všetky oleje, pružiny(pravá zadná bola unavená), svetlá, stierače atď. ešte (asi) silenty zadné a dúfam, že sa mi to iba zdalo, ale videl som trocha mokro okolo semeringu pri tyči riadenia).
   Návrat  
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 15:53   Citovat  

ahoj, chci se zeptat, před zimou budu měnit palivový filtr, měl bych vyjet nádrž do sucha ať mi to vyplaví usazený bordel,poté vymenit a nebo na to můžu kašlat a dát ho hned ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 16:12   Citovat  

angel.CZ napsal:
ahoj, chci se zeptat, před zimou budu měnit palivový filtr, měl bych vyjet nádrž do sucha ať mi to vyplaví usazený bordel,poté vymenit a nebo na to můžu kašlat a dát ho hned ?

Já před výměnou dával něco na čištění vstřiků (konkrétně od TEC2000) - rozpustilo to i bordel v nádrži...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 16:21   Citovat  

S tecucim servoriadenim sa da jazdit aj 5 rokov... Takze nestresuj... Tak isto ako sa da dlho jazdit s huciacimi loziskami....Úsměv
   Návrat  
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 16:30   Citovat  

[quote="Hellborn"]Já před výměnou dával něco na čištění vstřiků (konkrétně od TEC2000) - rozpustilo to i bordel v nádrži...[/quote]

OK OK kouknu, někdo to tu i prodavá a cena je v pohodě, díky za radu.
Jinak pokud jsi zkošel, poznal jsi nějáky rozdíl ? Je to lepší vyměnit asi i s olejem že ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 16:39   Citovat  

Chumo napsal:
S tecucim servoriadenim sa da jazdit aj 5 rokov... Takze nestresuj... Tak isto ako sa da dlho jazdit s huciacimi loziskami....Úsměv

Jasné, len nie som rád, keď si nájdem pod autom kvapky niečoho čo by kvapkať nemalo Mrk a moje ložiská už zneli ako keby si permanentne jazdil nejakej vyfrézovanej ceste Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina