Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anglán D16B2 nastartuje a chcípne -
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
RED5ive je teď offline  RED5ive
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 15:49   Citovat  

Ahoj, mám problém s anglánem 1,6kou, otočím klíčkem, slyším čerpadlo nasát, nastartuju, motor chytne a hned zase zhasne... je mu jedno, jestli je studenej nebo ohřátej... Když mu trochu přišlápnu plyn při startování, hned chytne a už jde jak víno. Jednou se taky stalo, že za jízdy prostě zhasnul, když sem natočil, zas běžel normálně. Co sem tady pročet fórum, narazil sem na otázku hlavního relé u kterýho sem ale nějak pochopil, že by ale nemělo bejt slyšet nasát čerpadlo. Ještě mě napadnul imobilizér - jak by u něj bylo poznat, že nedělá co má? Jo a jinak kontrolka motoru mi nezůstává svítit, zhasíná tak jak má...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 15:57   Citovat  

Mozna nahnile ukostreni motoru? Jestli se mylim, znalejsi, opravte mne.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 16:18   Citovat  

RED5ive napsal:
Ahoj, mám problém s anglánem 1,6kou, otočím klíčkem, slyším čerpadlo nasát, nastartuju, motor chytne a hned zase zhasne... je mu jedno, jestli je studenej nebo ohřátej... Když mu trochu přišlápnu plyn při startování, hned chytne a už jde jak víno. Jednou se taky stalo, že za jízdy prostě zhasnul, když sem natočil, zas běžel normálně. Co sem tady pročet fórum, narazil sem na otázku hlavního relé u kterýho sem ale nějak pochopil, že by ale nemělo bejt slyšet nasát čerpadlo. Ještě mě napadnul imobilizér - jak by u něj bylo poznat, že nedělá co má? Jo a jinak kontrolka motoru mi nezůstává svítit, zhasíná tak jak má...
může to být modul zapalování, je v rozdělovači, je možný že začína blbnout a za nějakej čas odejde.

David vti je teď offline  David vti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 21:13   Citovat  

Mě to dělá na 1,8vti aero jen když je studený... Nastartuje a má snahu chcípnout,ale když to hned zlehka prošlápnu,tak to udržím v chodu... A dělá to jen při tom prvním nastartování. Když někdy dojde na druhé,tak už je to v pohodě ... Taky ten modul ???

0
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 13:01   Citovat  

Jo, takhle nějak hodně podobně se to projevuje i mě... uvidíme, chvíli to ještě budu sledovat, páč mi příde, že včera a dneska byl klid... Ještě mě taky napadla další věc a to je to, že sem chvíli přemejšlel, že bych Civíka prodal... taxe mi potvora mstí... Od tý doby, co sem tedle nápad zavrhnul se zase uklidnil:D

David vti je teď offline  David vti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 22:18   Citovat  

Nikoho nenapadá nějaká jiná varianta proč se tak děje ??? to mi hlava nebere

Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.9.2012 , 20:25   Citovat  

Ahoj,problém je většinou v zapalovacím modulu začne vynechávat a pak to nejede vůbec,v případě ,že by ti to dělalo dál problémy tak mám kompletní rozdělovač na přehození.Zapalovací modul je součástí rozdělovače.Typ rozdělovače je 82DCC4.Mám to i se zapalovacími kabely.
Když tak se potom ozvi. VTEC
Jinak kdyby si měl problém s imobilizérem tak by si ani nenastartoval a zůstal by ti svítit zelený klíček a čerpadlo by ti nenásálo vůbec Se stydím

RED5ive napsal:
Jo, takhle nějak hodně podobně se to projevuje i mě... uvidíme, chvíli to ještě budu sledovat, páč mi příde, že včera a dneska byl klid... Ještě mě taky napadla další věc a to je to, že sem chvíli přemejšlel, že bych Civíka prodal... taxe mi potvora mstí... Od tý doby, co sem tedle nápad zavrhnul se zase uklidnil:D

0
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 9:31   Citovat  

Ok, dík za info. Na jeden modul mám teď políčeno, čekám, jestli ho skorotchán najde... Co sem tak pochopil, asi nejde nějak vyzkoušet, jestli je modul fakt po smrti, je to tak? A jinak jenom tak orientačně, na co taková sranda přijde? Jo a udělej nějakou hezkou cenovku vzhledem k tomu, že když se domluvíme, budeš vlastně spravovat svoje bejvalý auto Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 10:22   Citovat  

RED5ive napsal:
Ok, dík za info. Na jeden modul mám teď políčeno, čekám, jestli ho skorotchán najde... Co sem tak pochopil, asi nejde nějak vyzkoušet, jestli je modul fakt po smrti, je to tak? A jinak jenom tak orientačně, na co taková sranda přijde? Jo a udělej nějakou hezkou cenovku vzhledem k tomu, že když se domluvíme, budeš vlastně spravovat svoje bejvalý auto Velmi šťastný

Ahoj no co se týče modulu ten nevyzkoušíš nijak jedině výměna za jiný.Cenově se modul v druhovýrobě pohybuje něco okolo 1.700 ,- ,ale někdy nepasuje,je lepší si vzít svůj sebou na prodejnu.Jinak v originálu od NIPARTSU 4.800 ,- bez DPH což je masakr a na to snad ne
Takže nejlepší variantou je koupit celý rozdělovač cca. cena 2.000 ,- jenom přehodíš a hotovo.Levněji to asi nikdo neprodá a vrakáče jsou od 2.500 ,- - 3.500,- .Celý rozdělovač bez hlavy rozdělovače v Hondě vyjde na 10.000 ,- HaHaaa
Jak budeš měnit modul budeš muset rozdělovač zdemontovat a rozebrat OK

0
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 11:03   Citovat  

Velebnosti, to je hnus:-D Zejtra bych měl vědět, jestli skorotchán má nebo nemá. Kdyby neměl, ještě zejtra bych se ozval a pak bych potřeboval, kdybys mi teda celej ten rozdělovač nějak co nejdřív poslal, protože se nám už moc startovat nechce... Jinak teda ale musím říct, že s autem naprostá spokojenost, dokonce se už našlo pár exemplářů, který se mě snažili ukecat, abych jim Aerodecka prodal:)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 11:31   Citovat  

Pravda je to hnus,uvidíš jestli nenajde tak ti ho pošlu včetně 2 sad zapalovacích kabelů ke svíčkám kdyby ti jedna sada napasovala.Cena těch 2.000 tis. + pošta dobírka cca.130 ,- .Auto neprodávej máš tam všechno hotové byl by sám proti sobě a z takovýma km a servisem.Hold elektrice neporučíš,ale je to věc co odchází zmatenej Moc takových kombíků v takovém stavu není však víš sám Smutný
Tak se potom ozvi co a jak a napiš když tak adresu kam to chceš poslat.

RED5ive napsal:
Velebnosti, to je hnus:-D Zejtra bych měl vědět, jestli skorotchán má nebo nemá. Kdyby neměl, ještě zejtra bych se ozval a pak bych potřeboval, kdybys mi teda celej ten rozdělovač nějak co nejdřív poslal, protože se nám už moc startovat nechce... Jinak teda ale musím říct, že s autem naprostá spokojenost, dokonce se už našlo pár exemplářů, který se mě snažili ukecat, abych jim Aerodecka prodal:)

0
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 12:02   Citovat  

Super, každopádně dám vědět co a jak. Chvíli sem se teda rozmejšlel, jestli prodat nebo ne, ale jak řikáš, v takovýmhle stavu bych těžko sháněl jinej kus, takže zůstává. Na jaro pro něj už mám připravený super raritní 15tky OZ racing, přes zimu seženu VTI lízo a budem dělat parádu:D

A jak řikáš, elektrice neporučíš, krom toho to prostě už není nový auto, no...

0
PříspěvekZaslal: 30.9.2012 , 22:29   Citovat  

Jenom pro pořádek, problém odstraněn instalací "novýho" rozdělovače... Jestli to bylo cívkou nebo něčím jiným v něm netuším, každopádně to vypadá, že už sme zase v top forměÚsměv Tím taky díky Hruškovi za rychlou akci:)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 6:15   Citovat  

Tak jsem rád,že se ti to povedlo a auto zase fičí jak má.Zase budeš dělat parádu je to dobrý
Jinak není zač.Mnoho zdárných kilometrů a potom mi pošli fotky z těma novýma kolama a lízem Hihi
Měj se ahoj.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 6:20   Citovat  

Tak nakonec to byl ten zapalovací modul, tak to je dobře že to už nezlobí, tak ať slouží. je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 12:17   Citovat  

Tak a po měsíci jsme opět tam, kde jsme byli na začátku... akorát s tím, že tentokrát už nepomáhá ani pomoc plynem... Má ještě někdo nějakej tip, čím by to mohlo bejt? Votočím klíčkem, motor blafne a hned chcípne... Výměna rozdělovače pomohla, asi 3 tejdny vše OK, pak zas sem tam problém s nastartováním a za poslední tejden se to opět zhoršilo tak, že startuju třeba na podesátý...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 21:02   Citovat  

RED5ive napsal:
Tak a po měsíci jsme opět tam, kde jsme byli na začátku... akorát s tím, že tentokrát už nepomáhá ani pomoc plynem... Má ještě někdo nějakej tip, čím by to mohlo bejt? Votočím klíčkem, motor blafne a hned chcípne... Výměna rozdělovače pomohla, asi 3 tejdny vše OK, pak zas sem tam problém s nastartováním a za poslední tejden se to opět zhoršilo tak, že startuju třeba na podesátý...

Ahoj to snad není možné Ble ,všechno vyměněné a zase to nejede,už tam pomalu není co měnit,jedině mě napadá ještě to hl.palivové relé a nebo palivové čerpadlo.Svíčky,kabely,rozdělovač new a nejede.Ale asi bude možná lepší navštívit Honda servis a zdiagnostikovat ať nevyměníš půl auta a bude to nějaká blbost.Palivový filtr to určitě nebude,byl tam novej.Ještě mě napadá jestli by to nemohl dělat kroužek imobilizéru co je na spínačce,že by to vynechávalo,ale to nezjistíš sám.Zkus to hodit na ten servis ať ti řeknou co je hin OK

Jinak v tomto období do cca.16.11. probíhají servisní kampaně v Honda servisech,jsou tam na díly a servis slevy je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 14:59   Citovat  

Jak říkáš... jelikož sem do práce jel tu na 4, ondy na 3 válce za střídavýho problikávání check engine light, už sem objednanej na diagnostiku... Jinak ta spínačka mi příde jako míň pravděpodobná, protože motor ráno dělal bordel prakticky jenom, když sem sešlápnul plyn víc než jenom trošku:D Z mýho laickýho pohledu buď nemá dostatek paliva, nebo není jiskra... A vzhledem k tomu, že po výměně rozdělovače byl chvíli klid a po nějaký době se zase začalo zhoršovat, spíš bych hledal chybu někde tam... No uvidíme, co vyčteme z počítače.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anglán D16B2 nastartuje a chcípne -
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina