Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Recenze : Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 8:03   Citovat  

tudy celý článek naleznete >> ZDE
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 22:18   Citovat  

Príma počteníčko a naprosto se vším co píšeš souhlasím. Můj příběh se Streamem je jako přes kopírák Úsměv

Mám ho už třetí rok, nájezd kilometrů a počáteční stav tacho stejný. Jediné co mi tak trochu vadí je už dost zastaralý design předku a zadku. Jeden můj známý si mě dobírá, že ze zadu to auto vypadá jako Tipo HaHaaa Jediné co dokáže Streama trochu vzhledově oživit je origo sportpaket, za který jsem moc rád.
Na druhou stranu když vidím, co se dnes vyrábí za auta a hlavně v jaké kvalitě, tak začínám docházet k názoru, že design vem čert. Začíná pro mě být důležitější to, že je to naprosto bezproblémový, pohodlný a prostorný držák vyrobený ještě v Japonsku. Narozdíl od drtivé většiny japonských aut prodávaných v dnešní době v Evropě.

Doufám, že ještě dlouho nepodlehnu tlaku dnešní doby a Stream bude dlouho členem naší rodiny papa
   Návrat  
eisman je teď offline  eisman
PříspěvekZaslal: 2.6.2012 , 21:54   Citovat  

to marab:
Jsem rád, že se Ti to líbí Úsměv Snad to pomůže rozšířit základnu "Strýmařů".

S designem souhlasím, ale pocitama uvnitř (myslím za volantem) mi to bohatě vynahradí.

Škoda, že se nedováží, resp. nevyrábí s levostraným řízením ta poslední verze Streama. Ta by se mi líbila. Budu si ho asi muset nechat hodně dlouho, protože A8G ma kufr malej a nic jiného na obměnu Honda (s velkým kufrem) nevyrábí Smutný
Zatím důvod ke změně není, tak snad to tak bude pokračovat i nadále H+
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.6.2012 , 22:07   Citovat  

Pěknej OK článek...
Na jednoho černýho koukám každej den z okna, teď na letňákách mu to sluší ještě o fous víc...
Taky to býval jeden z mých favoritů, ale A7G se mi líbí prostě o něco víc, no...

to marab: Říká Ti něco Triss?

IMG_7610+.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_7610+.jpg, 2.25 MB
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 6:26   Citovat  

Od pondělí v Plzni přibude jedna olivová 1.7ma Úsměv OK VTEC

Jinak podle mne, tak Stream je hodně nedoceněné auto Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 6:56   Citovat  

SaKaL napsal:
Pěknej OK článek...
Na jednoho černýho koukám každej den z okna, teď na letňákách mu to sluší ještě o fous víc...
Taky to býval jeden z mých favoritů, ale A7G se mi líbí prostě o něco víc, no...

to marab: Říká Ti něco Triss?

Něríká mi to nic, mělo by? Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 7:03   Citovat  

eisman napsal:
to marab:
Jsem rád, že se Ti to líbí Úsměv Snad to pomůže rozšířit základnu "Strýmařů".

S designem souhlasím, ale pocitama uvnitř (myslím za volantem) mi to bohatě vynahradí.

Škoda, že se nedováží, resp. nevyrábí s levostraným řízením ta poslední verze Streama. Ta by se mi líbila. Budu si ho asi muset nechat hodně dlouho, protože A8G ma kufr malej a nic jiného na obměnu Honda (s velkým kufrem) nevyrábí Smutný
Zatím důvod ke změně není, tak snad to tak bude pokračovat i nadále H+

Přesně....mit tak možnost v budoucnu upgradovat za tohle, tak jsem v pohodě Cool

Jinak s těmi pocity za volantem souhlasím. Stream je neskutečně příjemnej na řizení. I pro ženskou je to daleko příjemnější než třeba Acco, protože pocitově sedíš výš a z auta je nádhernej výhled. Když jsme ho koupili, tak Káča vyžadovala couvací senzory, protože předtím jezdila s Mazdou 6 a ta byla dlouhá jako týden před výplatou. Ale po pár jízdách zjistila, že ze Streama je tak dobře vidět a je dobrý odhad, že senzory nejsou vůbec potřeba.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 8:10   Citovat  

Ten "novy" Stream vypada nadherne, hlavne ta zmenena predni cast OK
Jinak skoda ze v recenzi nezaznelo ze Stream vychazi vlastne z C7G, s prodlouzenym rozvorem o 100 mm jak jsem ted vygooglil Úsměv . Taky me zajima neco vic o motoru, navic vidim ze byla paleta dokonce sirsi nez "jenom ten nejbeznejsi" K20.

S vyhledem u Acco- mame Tourera 7G a je z nej videt prave vyborne, zena s nim dokaze couvat a ruzne se vejit kamkoli bez problemu, to i bez parkovacich senzoru. Treba u C8G je vyhled katastrofa a nejakou jistotu u nej nemam dodnes, proste z nej nevidim. Ale jasne ze uz z principu z vyssiho a mensiho MPV bude videt jeste lip.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 13:13   Citovat  

marab napsal:
Něríká mi to nic, mělo by? Velmi šťastný

No já jenom, že je to firma na Kladně a že tam jezdim občas s kolegou a nějakýho bělouše Streamouše (pěkňouše) si vybavuju, tak já jenom jestli jsi to nemohl být Ty...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 13:54   Citovat  

SaKaL napsal:
No já jenom, že je to firma na Kladně a že tam jezdim občas s kolegou a nějakýho bělouše Streamouše (pěkňouše) si vybavuju, tak já jenom jestli jsi to nemohl být Ty...

Může být Velmi šťastný před 3 rokama jsem si ho přivezl z Kladna, kde nějakou dobu jezdil. Předchozí majitel si ho přivezl za nekřesťanský prachy z NDR.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 14:49   Citovat  

marab napsal:
Může být Velmi šťastný před 3 rokama jsem si ho přivezl z Kladna, kde nějakou dobu jezdil. Předchozí majitel si ho přivezl za nekřesťanský prachy z NDR.

No vida, tak to by tak akorát mohlo sedět... Takovejhle Streamů se sport packetem se zase tolik nevidí... je to dobrý
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 15:16   Citovat  

kolem jednoho stříbrnýho Streama jezdím pořád na Švábkách v Praze...

jinak právě zrovna zadek na Streamu se líbí nejvíc, nechápu jak někdo může říct, že mu to připomíná Tipo pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 15:19   Citovat  

capino napsal:
kolem jednoho stříbrnýho Streama jezdím pořád na Švábkách v Praze...

jinak právě zrovna zadek na Streamu se líbí nejvíc, nechápu jak někdo může říct, že mu to připomíná Tipo pořádnej výtlem

Jo, zadek je hodně povedený (Marku,viděl kolega někdy Tipo s těmi velkými čtvercovými světly?). Škoda té malé variability třetí řady sedadel - kdyby byla půlená (aby šlo 6 míst),tak mám Streama taky. A pofacelift má ve druhé řadě sedaček jen 2 místa... KO Takhle holt občas musí vyjet obě auta...Ale ne že by mi vadilo řídit jakékoli z nich. Úsměv
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 18:02   Citovat  

Pěkný článek, až jsem si říkal, jestli jsem to nepsal já, jak ty popsané věci jsou skoro jako přes kopírák i u nás VTEC
Já vlastním Streama 2.0 už 3,5 roku, mám na něm najeto cca. 60 tisíc km, celkově má teď 115 tisíc a musím říct, že je to jednoznačně zatím moje nejlepší auto, po předchozích Prelude, Acco Coupe a Suzuki Swift. Souhlasím i s tím, že kufr je mělký, ale jak psal eisman, stačilo vymontovat nepotřebnou zadní třetí řadu a hned bylo o nějakých 80-100 litrů více prostoru. Nejlepší je na autě ten motor, je jedno kolik lidí nebo nákladu veze, jede prostě furt jak z praku. Teď mě brzy čeká 120tkm servis, plánuju výměnu gum u stabilizátorů, jednak to v chladu hrozně vrže a taky už jsou asi vyžvejkané, takže to bouchá. Jinak ani nevím, jak autoservis vypadá Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 8:00   Citovat  

Sporťák napsal:
Pěkný článek, až jsem si říkal, jestli jsem to nepsal já, jak ty popsané věci jsou skoro jako přes kopírák i u nás VTEC
Já vlastním Streama 2.0 už 3,5 roku, mám na něm najeto cca. 60 tisíc km, celkově má teď 115 tisíc a musím říct, že je to jednoznačně zatím moje nejlepší auto, po předchozích Prelude, Acco Coupe a Suzuki Swift. Souhlasím i s tím, že kufr je mělký, ale jak psal eisman, stačilo vymontovat nepotřebnou zadní třetí řadu a hned bylo o nějakých 80-100 litrů více prostoru. Nejlepší je na autě ten motor, je jedno kolik lidí nebo nákladu veze, jede prostě furt jak z praku. Teď mě brzy čeká 120tkm servis, plánuju výměnu gum u stabilizátorů, jednak to v chladu hrozně vrže a taky už jsou asi vyžvejkané, takže to bouchá. Jinak ani nevím, jak autoservis vypadá Honda

Tak to jsem zvědvý jestli ti výměna gum u stabilizátorů pomůže nebo jestli máš jednu z malla bolístek Streama a to uvolněný třmen přední brzdy. Já to tak mám a na drobných nerovnostech to drnčí Smutný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 8:09   Citovat  

marab napsal:
Tak to jsem zvědvý jestli ti výměna gum u stabilizátorů pomůže nebo jestli máš jednu z malla bolístek Streama a to uvolněný třmen přední brzdy. Já to tak mám a na drobných nerovnostech to drnčí Smutný

Převrtat a zapouzdřit. Mám to u chevyho.
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 15:57   Citovat  

Mám souseda, který má autoservis, teď dávám auto k němu a ten na to koukal a říkal, že to jsou nejpíš právě ty gumy u stabilizátorů, i podle zvuku. Údajně stojí kolem 200-300 Kč na jednu stranu. Na brzdy se bude muset taky podívat, už jednou jsem s nimi byl v servisu, bylo potřeba je vyčistit, nevracely se prasátka a při jízdě pískaly, teď začínají zase pískat. A taky mi praskla žárovka v palubním štítu, takže pravý budík s ukazatelem teploty a paliva v noci nevidím, ale to jsou jediné problémy, které s autem jsou, a není to nic hrozného.
   Návrat  
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2012 , 11:01   Citovat  

Kde ma stream umistenou rezervu? Je dojezdova, nebo plnohodnotna?
Trosku si rikam, jestli neni chycena zespod na podvozku pod zadkem (jak mely treba stere skodovky 120 ale vepredu HaHaaa ).
Jde mi o to, ze v "pripade" instalace LPG by tak nebyla kam schovat asi nadrz, na misto rezervy.
To, ze je zedpod se domnivam kvuli te treti rade sedadel.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2012 , 11:12   Citovat  

Harry napsal:
Trosku si rikam, jestli neni chycena zespod na podvozku pod zadkem (jak mely treba stere skodovky 120 ale vepredu HaHaaa ).
Jde mi o to, ze v "pripade" instalace LPG by tak nebyla kam schovat asi nadrz, na misto rezervy.

má normální kolo uchycený venku pod kufrem jako většina francouzů Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2012 , 12:10   Citovat  

Harry napsal:

LPG nádrž se dá místo rezervy pod auto. Žádný problém. Jen se tam vejde max. 46l nádrž. I když podle mého názoru s trochou dobré vůle a experimentování(což se "přestavbovým" firmám nechce, jdou cestou nejmenšího odporu), by se tam vešla i o něco větší nádrž, ale musel by se upravit nebo vyhodit držák na rezervu.
odkaz
   Návrat  
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2012 , 12:27   Citovat  

marab napsal:
LPG nádrž se dá místo rezervy pod auto. Žádný problém. Jen se tam vejde max. 46l nádrž. I když podle mého názoru s trochou dobré vůle a experimentování(což se "přestavbovým" firmám nechce, jdou cestou nejmenšího odporu), by se tam vešla i o něco větší nádrž, ale musel by se upravit nebo vyhodit držák na rezervu.
odkaz

asi nejlepsi firma na prestavbu... OK

trosku se ale pozastavuji nad tim, ze ta toroidni nadrz neni nijak chranena, nebo ma povrchovou upravu, aby to nezacalo hnit, jako vse kolem?
Jinak ty drzaky rezervy bych za cenu vetsi nadrze nesundaval. Mel bych s tim lepsi pocit, kdyz o neco prdnes, nejde to primo na nadrz, to by byl asi pruser jinak. 46l si myslim neni uplne malo. kamarad ma v corrole cca 36 litru a je v kufru, taky misto rezervy, tohle je v klidku myslim.
Kolik ti to basti v tom plynu, jen tam nejaky narust, nebo je to srovnatelne jak s benzinem?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2012 , 12:59   Citovat  

Harry napsal:
asi nejlepsi firma na prestavbu... OK

trosku se ale pozastavuji nad tim, ze ta toroidni nadrz neni nijak chranena, nebo ma povrchovou upravu, aby to nezacalo hnit, jako vse kolem?
Jinak ty drzaky rezervy bych za cenu vetsi nadrze nesundaval. Mel bych s tim lepsi pocit, kdyz o neco prdnes, nejde to primo na nadrz, to by byl asi pruser jinak. 46l si myslim neni uplne malo. kamarad ma v corrole cca 36 litru a je v kufru, taky misto rezervy, tohle je v klidku myslim.
Kolik ti to basti v tom plynu, jen tam nejaky narust, nebo je to srovnatelne jak s benzinem?

No ten kus drátu(držák rezervy) by toho asi moc neudržel. Povrchovku to žádnou speciální nemá, je to nádrž na venkovní použití.

Těch 46l je tak nějak na hraně. Větší nádrž LPG se vždycky hodí. Já mám dojezd 300-330km, což není nic extra. Spotřeba se mi samozřejmě o něco zvedla, jezdím v průměru za 11,5l LPG oproti 10l benzínu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Recenze : Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina