Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Infarkt!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 17:40   Citovat  

Tak to je fakt mazec. Jako opravdu zabít. Lidi jsou neskutečný hovada.
Gratuluju k tomu, že se podaří nějak vyřešit a přitom v klidu pro peněženku.

Jinak mě před několika lety ženská na parkovišti práskla dveřma do mých dveří, udělala tam solidní rejhu a důlek (fakt se jako opřela do toho) a když si toho všimla tak zase zavřela dveře a že jako popojede. Nastoupil jsem na ní, že jako to fakt ne a začala na mě hulákat "A co mám asi jako dělat?" a pak mě málem porazila a ujela. Byl jsem tak v háji, že jsem ani nechytil SPZ... Fakt takový lidi snad příště rovnou vytáhnout z auta... Tohle se stát může, ale průšvihu se postavím čelem a ne zadkem napřed.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 19:55   Citovat  

Další pán na holení Tak to valím bulvy
Příště si radši zase stoupnu za deset rohů nebo přes dvě parkovací místa (a ať si mě každej nazývá jak chce) než řešit parkovací dovednosti nějakýho umělce,kterej se nedokáže trefit mezi dvě auta OK
Ještě mám rejhu na dveřích,ale to už je detail Úsměv

oops.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
oops.jpg, 680.37 kB

oops1.jpg

oops1.jpg, 468.01 kB
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:14   Citovat  

mě zas u paneláku někdo odřel přední dveře, je tam šmouha asi od narazniku a promáčklina, naštěstí se našla dobrá duše která mi napsala na papírek SPZtku auta, no a co čert nechtěl mladá to auto druhý den potkala a hádejte kdo tam seděl?? nepřizpůsobiví, tak ted váham co dělat.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:22   Citovat  

sablos napsal:
mě zas u paneláku někdo odřel přední dveře, je tam šmouha asi od narazniku a promáčklina, naštěstí se našla dobrá duše která mi napsala na papírek SPZtku auta, no a co čert nechtěl mladá to auto druhý den potkala a hádejte kdo tam seděl?? nepřizpůsobiví, tak ted váham co dělat.

Vzít černý šmouhy brusnou pastou Velmi šťastný
Hlavně neházejte cikány do jednoho pytle naštvanej Jeden pytel nestačí!A nezapomeňte na vápno přátele
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:26   Citovat  

pokud nemas fotku nebo zaznam tak dostanes leda tak pres drzku KO Smutný
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:28   Citovat  

Spoon: To je v čoudu kámo Bueee kde se to stalo?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:49   Citovat  

ChuCky napsal:
Spoon: To je v čoudu kámo Bueee kde se to stalo?

U zimáku,byl jsem si vyzvednout kolo..
Nejvíc mě dere,že když to šoupnu na pojistku,tak si nafotěj celý auto a už tam pak někdy příště nenacpu oťukanej předek od kamínků,si myslim teda..V celku mi to asi nevezmou,budou opravovat tohle a ne komplet lak Velmi šťastný
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 21:14   Citovat  

spoon napsal:
U zimáku,byl jsem si vyzvednout kolo..
Nejvíc mě dere,že když to šoupnu na pojistku,tak si nafotěj celý auto a už tam pak někdy příště nenacpu oťukanej předek od kamínků,si myslim teda..V celku mi to asi nevezmou,budou opravovat tohle a ne komplet lak Velmi šťastný

kdyby tak pánbůh dal a chytit toho člověka aspoň jak chce ujet....dostal by takovej flastr, že by se z toho pos.al! já bych se toho nebál a uplatnil to celý pokud to bude fotit...buď to uznají, nebo né..držim palec Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 21:20   Citovat  

ChuCky napsal:
kdyby tak pánbůh dal a chytit toho člověka aspoň jak chce ujet....dostal by takovej flastr, že by se z toho opupínkoval! já bych se toho nebál a uplatnil to celý pokud to bude fotit...buď to uznají, nebo né..držim palec Smutný

Tak jasný,že se na to zkusim zeptat,ale myslim si,že udělaj jen zadek..Dám to rozpočtem a uvidíme kolik z toho vypadne a na co všechno to bude stačit..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 21:26   Citovat  

Doomm napsal:
pokud nemas fotku nebo zaznam tak dostanes leda tak pres drzku KO Smutný
no mam jen papírek co byl za stěračem že v tolik a tolik mi to odřel opel v combiku s tou a tou SPZ, podpis nebyl a docela chápu proč ne.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 21:47   Citovat  

Taky mam ted CTR u "estetickeho chirurga". Behem casu tam vzniklo par dulku a odreninek (posledni skrabanec od nejakeho zavistivce kdyz jsem naposledy umyl auto naštvanej ), tak to pred Honday-em necham dat do kupy kdyz mi to plati pojistovna. I kdyz v servisu jmenovali snad vsechny dily bez vyjimky ze je na nich neco cože cože ? , uvidime co na to expert od pojistovny.
Urcite to pak necham prekryt pruhlednou folii, minimalne kapotu.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 21:50   Citovat  

Me se jednou povedlo odrit zadni naraznik Volva, kdyz jsem se otacel v desti ve slepe ulici. Cislo jsem nechal, pan druhy den zavolal, dostal omluvu s tim ze mu zaplatim korekcni tuzku, pokud souhlasi a pokud ne tak to nahlasime na pojistovnu, kdyz od toho mame povko.
Nejvetsi srandou bylo, ze jsem jeho auto obhledl, nafotil, sel do auta abych napsal cislo a kdyz jsem sel zpet k jeho autu, tak auto zaparkove pred Volvem zacalo vyparkovavat stylem, ze Volvo skocilo o 5 cisel dozadu. Skoro bych rekl, ze to udelal schvalne...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 21:52   Citovat  

Bully:to je nějaká "L" praxe,že nahlásíš co je třeba udělat,příplatek k pojistce nebo by to tak obecně mělo platit?
Nemám zkušenost a obávám se,že mi budou řešit jen tu právě postiženou věc a ne to co se mi událo během provozu auta a platnosti pojistky..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 17:19   Citovat  

spoon napsal:
Bully:to je nějaká "L" praxe,že nahlásíš co je třeba udělat,příplatek k pojistce nebo by to tak obecně mělo platit?
Nemám zkušenost a obávám se,že mi budou řešit jen tu právě postiženou věc a ne to co se mi událo během provozu auta a platnosti pojistky..

Nahlasili jsme obiti od kaminku z vepredu jedouciho nakladaku na vic castech vozu. Expert se jeste cuka s nejak 2 malymi poskozenimi, ale snad to udelaji vsechno.
Pojistku mam jinak Full Casco- plne pojisteni na vsechno vc. havarijka, asistence, nahradniho vozu v prip. potreby atd. atd., a pokud zavinim(e) nejake poskozeni vlastnich aut sami a nevznikne pritom skoda na zdravi a ani na majetku nekoho jineho, v pripade opravy neprichazime ani o zadny bonus. Vyse plneni je samozrejme vzdycky 100%. A vyse pojistky taky slusna Tak to valím bulvy
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 18:12   Citovat  

Bully napsal:
Nahlasili jsme obiti od kaminku z vepredu jedouciho nakladaku na vic castech vozu. Expert se jeste cuka s nejak 2 malymi poskozenimi, ale snad to udelaji vsechno.
Pojistku mam jinak Full Casco- plne pojisteni na vsechno vc. havarijka, asistence, nahradniho vozu v prip. potreby atd. atd., a pokud zavinim(e) nejake poskozeni vlastnich aut sami a nevznikne pritom skoda na zdravi a ani na majetku nekoho jineho, v pripade opravy neprichazime ani o zadny bonus. Vyse plneni je samozrejme vzdycky 100%. A vyse pojistky taky slusna Tak to valím bulvy

Aneb jak to funguje o 700km mimo CR Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 18:15   Citovat  

bordel napsal:
Aneb jak to funguje o 700km mimo CR Velmi šťastný
když se chce všechno jde, a hlavně si to musíš zaplatit.
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 9:11   Citovat  

Laci1 napsal:
Jenze kdyz mas minus bonus tak platis vetsi pojistenina to budou penize navic pro toho dotycneho...
Jo kdybych nemel havarijko tak me nezbude nic jineho nez nechat svarit spodni kryty,podbeh,naraznik,zavarit drzak narazniku v blatniku,rozlestit svetlo a dolepit si rozrhanou fplii Velmi šťastný
Jelikoz je to na havarijko a dobra pojistovna tak vse co jsem uz psal jde jako nove a i kdyz je tam folie tak se to musi lakovat protoze auto ma v tp nejakou barvu a dokonce me pojistovna proplati i novej polep Velmi šťastný

Vse spatne je k necemu dobre Se stydím

A jakou pojistovnu mas? Rad bych na 3000GT taky havarijko, protoze lidi jsou nehorazny sv*ne...
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 9:44   Citovat  

Vyzvedl jsem si opravené auto ze servisu (oprava po nedobrždění pána ve Fiestě). Krásný nový lak celé zadní části. Druhý den jedu poprvé po opravě do práce a když přijdu k autu, tak škrábanec po celé délce zadního nárazníku a nárazník uvolněný a nepasující. Jezdit v České republice je prostě radost. Pochopím, že se něco takového může stát (i když mne se to za 5 let a 300 tisíc kilometrů nestalo), ale když se to stane mě, tak nechám vizitku za stěračem.

Moje nedůvěra k ostatním id.otům na silnici už mne nutí parkovat na nejvzdálenějším cípu parkoviště, změnit Havarijko na max. 1% spoluúčast a na vytvoření speciálního alba v telefonu, kam dávám fotky vedle mne stojících aut.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 9:49   Citovat  

Možná by na to byla dobrá kamera do auta , ale nevim jestli existuje nějaká taková ktea nahrává i kdyz je auto opusteny, navic by musela videt vsechno a sama byt schovana, páč by ji jinak ji ej debil ukrad....
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 10:16   Citovat  

Bully napsal:

Tzn. že máš pokrytou i vlastní škodu Tak to koukám!
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 10:39   Citovat  

Meethos napsal:
Vyzvedl jsem si opravené auto ze servisu (oprava po nedobrždění pána ve Fiestě). Krásný nový lak celé zadní části. Druhý den jedu poprvé po opravě do práce a když přijdu k autu, tak škrábanec po celé délce zadního nárazníku a nárazník uvolněný a nepasující. Jezdit v České republice je prostě radost. Pochopím, že se něco takového může stát (i když mne se to za 5 let a 300 tisíc kilometrů nestalo), ale když se to stane mě, tak nechám vizitku za stěračem.

Moje nedůvěra k ostatním id.otům na silnici už mne nutí parkovat na nejvzdálenějším cípu parkoviště, změnit Havarijko na max. 1% spoluúčast a na vytvoření speciálního alba v telefonu, kam dávám fotky vedle mne stojících aut.

já stojím na vzdáleném cípu parkoviště přes 2 místa a mám celkem klid... havarijku mám teda taky

robik: jistě že má, havarijka je od toho když bouráš vlastní blbostí... od všeho ostatního by v ideálním případě mělo být POVko.... samozřejmě v praxi je havarijka na škrábance z parkovišť a tyhle odrbávky kdy samozřejmě viník ujede
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 13:05   Citovat  

Tak sem si vcera v duchu rikal jake mam stesti,ze s novym autem me v Pze nikdo za cca 7 mesicu neposkodil hloubeji nez umyslnymi skrabanci a dneska jdu z nakupu a tradaaa - krasna promacklina ve dverich - jen sem rekl nahlas neco hodne sprosteho a vzal Tempo a otrel skrabanec nechapu od ceho - promacklina je samozrejme krasne videt snad z kazdeho uhlu - jinak musim rict,ze tak mekke plechy jako ma tahle Honda sem na aute snad jeste nevidel..takze doliku a promacklin bude pocitam pribyvat ve velkem mnozstvi protoze idioti u favoritu atd vubec neresi,ze ti jebnou do dveri nebo te naberou naraznikem meetallll tudiz nema cenu resit nejake vymysli jak tohle odtranovat

no jak sem byl nasranej tak odjizdim z Chodova a jeste sem jebnul kolem o obrubnik v tom vymastenem uzkem vyjezdu- zachranili me jen gumy s MFS co sem si koupil jinak sem si jeste pekne podrbal kolo to snad ne

PS: na nejaky lesteni aq sperkovani auta zvenku uz OPRAVDU rezignuju-to bych musel vzit kver a vystrilet cele mesto aby to melo nejaky vyznamm,protoze zase budou dalsi a dalsi vymatlanci s podelanejma popelnicema ktery vubec neresi,ze mas to auto rad a staras se o nej jako debil

takze od priste kdyz me potkate parkovat takhle tak se nedivte , protoze na vsechny tyhle idioty vazne dlabu a muze me mit klidne kazdej za vola meetallll

edit: tak sem jeste odpoledne potreboval neco koupit a bez rozmyslu sem to tam takhle napalil a vubec me nezajimalo jak na me ostatni cumi cože cože ? jeste vztek proste fakt nevyprchal a zaparkoval sem tak uplne automaticky

28062012.jpg

28062012.jpg, 111.42 kB

28062012(002).jpg

28062012(002).jpg, 160.94 kB

28062012(004).jpg

28062012(004).jpg, 51.14 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 17:45   Citovat  

master88 napsal:
...
robik: jistě že má, havarijka je od toho když bouráš vlastní blbostí... od všeho ostatního by v ideálním případě mělo být POVko.... samozřejmě v praxi je havarijka na škrábance z parkovišť a tyhle odrbávky kdy samozřejmě viník ujede

Pokud nemas u klasicke pojistky vinika tak to sice havarijko pokryje, ale je to brane jako ze jsi skodu zpusobil ty sam a prichazis o bonus, coz u me pojistky nastesti neni.
Samozrejme krome vyjimek jako treba vandalismus (s potvrzenim od policie), kdo to ma tak treba jeste sklo, svetla, mlhovky apod. .

vespula.mortifer napsal:
Možná by na to byla dobrá kamera do auta , ale nevim jestli existuje nějaká taková ktea nahrává i kdyz je auto opusteny, navic by musela videt vsechno a sama byt schovana, páč by ji jinak ji ej debil ukrad....

Pokud ziskas zaznam timhle zpusobem (jasne ze jde nastavit treba jeji spusteni na pohyb), jako jediny dukaz ti vubec nepomuze, maximalne v rade dalsich jako s primym svedectvim treti osoby apod., ale tak stejne usvedcis pachatele i bez kamery. Stejne tak jako fotky okolostojicich aut co si je nekteri naivove preventivne foti, pomuzou ti taky jenom k tomu ze vis jenom ty sam kdo ti co udelal, nic vic.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 18:17   Citovat  

Hlavator napsal:
takze od priste kdyz me potkate parkovat takhle tak se nedivte , protoze na vsechny tyhle idioty vazne dlabu a muze me mit klidne kazdej za vola meetallll
Jenom aby to nekdo nebral spatne a neobjel ti auto klicem schvalne kvuli tomu... zmatenej
http://www.youtube.com/watch?v=UizY_QLIbCA
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 18:26   Citovat  

silenec napsal:
Jenom aby to nekdo nebral spatne a neobjel ti auto klicem schvalne kvuli tomu... zmatenej
http://www.youtube.com/watch?v=UizY_QLIbCA

pořádnej výtlem jo ten film sem videl..psal sem,ze ve mne byl jeste vztek..jak se znam tak zitra uz to bude lepsi a po sluzbe uz rozdycham,ze to mam proste promackle a bude toho stejne na aute diky pitomcum pribyvat..budu se snazit parkovat nejak bokem atp..urcite nebudu delat to co manik v tom filmu nebo favorit na te moji fotce..proste dneska jeste zvitezil vztek..casem zvitezi rozum a proste se budu snazit nekam uklizet i kdyz to stejne nepomuze Bueee mohl bych to nechat opravit PDR metodou,ale nema to asi vazne cenu..mozna kdyz hodne dlouho nic nepribude tak to necham spravit..ale proste lidi byli,jsou a dycky budou bezohledni a zavistivi obzvlaste pak kdyz jezdi starou jebkou na ktere jim vubec nezalezi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 21:02   Citovat  

Hlavator napsal:
pořádnej výtlem jo ten film sem videl..psal sem,ze ve mne byl jeste vztek..jak se znam tak zitra uz to bude lepsi a po sluzbe uz rozdycham,ze to mam proste promackle a bude toho stejne na aute diky pitomcum pribyvat..budu se snazit parkovat nejak bokem atp..urcite nebudu delat to co manik v tom filmu nebo favorit na te moji fotce..proste dneska jeste zvitezil vztek..casem zvitezi rozum a proste se budu snazit nekam uklizet i kdyz to stejne nepomuze Bueee mohl bych to nechat opravit PDR metodou,ale nema to asi vazne cenu..mozna kdyz hodne dlouho nic nepribude tak to necham spravit..ale proste lidi byli,jsou a dycky budou bezohledni a zavistivi obzvlaste pak kdyz jezdi starou jebkou na ktere jim vubec nezalezi

Mne kdyz vandalove poprve podrapali cely bok Accorda tak jsem si druhy den bezel koupit baseballovou palku a povesil jsem ji u vchodu na futrech Velmi šťastný
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2012 , 21:08   Citovat  

Jen takovej postřeh z poslední doby. Není zas tak úplná výhra parkovat někde odstrcene na parkovišti u obchodnaku. Byl jsem totiž uz několikrát svědkem jak v takových místech učil typek svou kočičku řídit auto a ty co tam byly zaparkovaný jim "nevadily". Dnes se mě to stalo taky a raději jsem si šel zaparkovat k většině. Takže dávejte/davejme si na to pozor.
Hodně štěstí.
   Návrat  
VencaOva je teď offline  VencaOva
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 4:52   Citovat  

Taky jeden ťukanec na parkovišti, seděl jsem naproti v hospodě(s birrelem) tak jsem to celý viděl. Frajer celkem nadranej přes mou přítomnost si šel vsadit do fortuny Velmi šťastný Když to celý nehodlal řešit, tak jsem mu pak oznámil že jdu volat policii tak odešel. To že jsem to nahrál jsem zjistil až další den, myslel jsem že kamera byla offline ale mrška jedna běží 15min po vypnutí klíčku. divadlo začíná v 0:40
Odkaz
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 8:57   Citovat  

VencaOva napsal:
Taky jeden ťukanec na parkovišti, seděl jsem naproti v hospodě(s birrelem) tak jsem to celý viděl. Frajer celkem nadranej přes mou přítomnost si šel vsadit do fortuny Velmi šťastný Když to celý nehodlal řešit, tak jsem mu pak oznámil že jdu volat policii tak odešel. To že jsem to nahrál jsem zjistil až další den, myslel jsem že kamera byla offline ale mrška jedna běží 15min po vypnutí klíčku. divadlo začíná v 0:40
Odkaz
ty voe takova rana to bych ho asi zabil naštvanej
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 9:45   Citovat  

master88 napsal:
já stojím na vzdáleném cípu parkoviště přes 2 místa a mám celkem klid... havarijku mám teda taky

Jo ták Úsměv já to pochopil jako pro povinné ručení..tam se vlastní škoda nehradí...myšleno svojim autem nabourám mé druhé auto Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Infarkt!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina