Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 31
andulatv je teď offline  andulatv
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 21:05   Citovat  

ako vies ze odisiel kat ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
stream1.7 je teď offline  stream1.7
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 21:22   Citovat  

andulatv napsal:
ako vies ze odisiel kat ?
Kontrolka na palubce
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 22:14   Citovat  

stream1.7 napsal:
Kontrolka na palubce

to je kontrolka motoru, nemusi to byt katalyzator, nech si nacist chyby ECU OK
   Návrat  
Fiskus je teď offline  Fiskus
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 9:05   Citovat  

High,
možná bude někomu užitečná informace, včera jsem se byl s přítelkou podívat na černý Stream s dvoulitrem nabízený v áčkách (nechal jsem si jej dovézt do Ostravy takže případní zákjemci jej najdou zde). První informace, pomačkaný pravý zadní blatník je opravený, podle mně celkem hezky.
Zvenku vypadá auto velmi dobře, žádné náznaky rzi, jen drobé škrábance, občas "dírka" po kamínku, ale rozhodně lepší než to co mám na kapotě po třech letech ježdění já Úsměv
Interiér moc pěkně zachovalý, třetí řada sedadel je vymontovaná a položená na dno kufru. Kufr je oddělený plexisklem od kabiny, a to celkem nešťastně, uchycení je volné a dělá hrozný rámus na nerovnostech.
A teď co mi vadilo Úsměv
V autě je za jízdy hrozný hluk od podvozku (větší než v mém civicu 2001, a to jsem si říkal že hůř už být nemůže), slyšíte všechno, jak vpředu, tak vzadu, kde seděla přítelkyně a docela mně svým zjištěním odradila. Od předních kol se ozývá zvuk který může znamenat vadné ložisko nebo hodně nevyvážené kola. Na nerovném povrchu v zatáčce klepání od přední nápravy - něco podobného se ozývá i z mého civica, ale v tom streamu mi přišlo hlasitější.
Podvozek jsem neviděl, težko říct, zadní tlumiče už jsou podle mně celkem špatné (stačí si sednout na hranu kufru a pohoupat se).
Jinak řídí se to příjemně, motor má takový "svůj" zvuk, úplně jiný než civic s 1.6, nevím čím to je, možná plastovýma svodama, a taky ej to úplně jiný motor no Úsměv Spojka není tak ostrá a je krátká, řídilo se to opravdu hodně dobře (nebýt toho rámusu od kol).
Je to na zimních kolech, české zastoupení hondy ochotně poslalo výpis servisních úkonů, kduby někoho zajímal, můžu přeposlat.

A hlavní důvod proč jsem jej nekoupil? Úsměv srovnávám jak s civicem tak s mou druhou volbou - subaru outback, a outback je prostě mnohem tišší a komfortnější, takže to nakonec vyhrál.
   Návrat  
tommmmm je teď offline  tommmmm
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 21:38   Citovat  

Ahoj nevite nekdo bych mohl sehnat nejake nahradni dily jinde nez primo v honde. Jedna se mi o kompletni predni svetlomet, dve male svetla (nebo jen krytky) co jsou vzadu v narazniku jako mlhovka a couvacka. Dekuji.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.10.2011 , 8:57   Citovat  

tommmmm napsal:
Ahoj nevite nekdo bych mohl sehnat nejake nahradni dily jinde nez primo v honde. Jedna se mi o kompletni predni svetlomet, dve male svetla (nebo jen krytky) co jsou vzadu v narazniku jako mlhovka a couvacka. Dekuji.

jedine vrakoviste nebo na inzerat
   Návrat  
eisman je teď offline  eisman
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 21:25   Citovat  

Ahoj,
povedlo se mi na mém Streamu z roku 2001 při couvání rozbít pravé zadní světlo to v nárazníku. Nemá někdo tip, kde ho sehnat? Díky moc.
(Na vrakoviště Auto Nagano jsem volal, ale bohužel nemají.)
přátele
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 21:40   Citovat  

tudy odkaz

Jednoho tam mají na díly, třeba ještě světla budou. Posílají i poštou.
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 21:58   Citovat  

Zkus tenhle inzerát odkaz
   Návrat  
eisman je teď offline  eisman
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 20:07   Citovat  

Díky moc všem. Obvolam to...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 16:01   Citovat  

ahojte potřeboval bych pomoct se spojkou uplně mi vypověděla službu je to 1.7 2001. Neteče vůbec brzdovka stačí ji jenom odvzdušnit? nebo promazat ten mechanismus. díky za rady docelá to spěchá kleklo mi to v německu a já jsem z moravy. jo a pedál chodí sám vrací se. v Honda jsem se ještě moc nevrtal tak se v ní moc nevyznám
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 17:13   Citovat  

stream1.7 napsal:
ahojte potřeboval bych pomoct se spojkou uplně mi vypověděla službu je to 1.7 2001. Neteče vůbec brzdovka stačí ji jenom odvzdušnit? nebo promazat ten mechanismus. díky za rady docelá to spěchá kleklo mi to v německu a já jsem z moravy. jo a pedál chodí sám vrací se. v Honda jsem se ještě moc nevrtal tak se v ní moc nevyznám

Co to znamená vypověděla službu? Propadá se pedál? Nelze zařadit?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 17:15   Citovat  

Nejde řadit a pedál nepadá
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 23:14   Citovat  

stream1.7 napsal:
Nejde řadit a pedál nepadá

Mas kapalinu v nadobce?
s vypnutym motorem radit jde?
kdyz slapes na spojku, hybe se vypinaci paka na prevodovce? (potrebujes nekoho dalsiho bud aby koukal na prevodovku nebo aby slapal na spojku)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 10:25   Citovat  

Takhle brzdovka je kdyby nebyla kapalina tak by se zavzdušnily brzdy ne?? nikde nic neteče. Skoro jako u každé hondy při šešlápnutí vrzla ale teď už nevrže. Nevím jestli se hýbe musím poprosit nějakého němce dneska se na to podívám zkusím promazat ten mechanismus. Když není nastartované ty rychlosti tam padaji samy ale když se nastartuje už ne
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 15:13   Citovat  

stream1.7 napsal:
Takhle brzdovka je kdyby nebyla kapalina tak by se zavzdušnily brzdy ne?? nikde nic neteče. Skoro jako u každé hondy při šešlápnutí vrzla ale teď už nevrže. Nevím jestli se hýbe musím poprosit nějakého němce dneska se na to podívám zkusím promazat ten mechanismus. Když není nastartované ty rychlosti tam padaji samy ale když se nastartuje už ne

spojka ma vlastni nadobku s brzdovou kapalinou, podle toho co pises si myslim ze bude zavzdusnena nebo prazdna a nebude se hybat vystavovaci paka na prevodovce, pripadne se bude hybat malo.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 15:32   Citovat  

Ano hýbe se max 0,5 cm nádobka je na minimu ještě zkusím dolít do max a párkrát to prošlápnout a pořádně to odvzdušnit a začala pořádně vrzat Úsměv
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 14:32   Citovat  

Zdar, právě jsem si vyzvednul auto od známého, který mi dělá servis. Dělal se servis při 120.000km. Vše OK až na výměnu palivového filtru. Za prvé ho nemohli najít, prý je přímo v nádrži a hlavně nikdo z obchodníků (AutoKelly, Elit, InterCars ...) ho nemá a ani ho nemají v nabídce, prostě jako by ten díl neexistoval. Měnil jste už někdo palivový filtr?
Vypadá to, že kvůli tomu budu muset do Hondy to mi hlava nebere Jinak nemohli sehnat ani gumy na stabilizátory na přední nápravu, naštěstí stačilo ty stávající vyndat, vyčistit, namazat vazelínou a zase dát zpátky, takže už nevržou. Ještě se chystám nechat udělat fólie na zadní okna a taky olepit zrcátka, protože mám na nich oloupaný lak a kdybych to nechal lakovat, tak to bude trvat a určitě by to vyšlo o dost dráž.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 14:36   Citovat  

Sporťák napsal:
Zdar, právě jsem si vyzvednul auto od známého, který mi dělá servis. Dělal se servis při 120.000km. Vše OK až na výměnu palivového filtru. Za prvé ho nemohli najít, prý je přímo v nádrži a hlavně nikdo z obchodníků (AutoKelly, Elit, InterCars ...) ho nemá a ani ho nemají v nabídce, prostě jako by ten díl neexistoval. Měnil jste už někdo palivový filtr?
Vypadá to, že kvůli tomu budu muset do Hondy to mi hlava nebere Jinak nemohli sehnat ani gumy na stabilizátory na přední nápravu, naštěstí stačilo ty stávající vyndat, vyčistit, namazat vazelínou a zase dát zpátky, takže už nevržou. Ještě se chystám nechat udělat fólie na zadní okna a taky olepit zrcátka, protože mám na nich oloupaný lak a kdybych to nechal lakovat, tak to bude trvat a určitě by to vyšlo o dost dráž.

Palivový filtr C7g - CTR Tipuju,že pro Streama bude podobný...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 14:44   Citovat  

Ja jsem ho menil minuly rok pri 120tis km a koupil jsem origo Honda. Je to opravdu v nadrzi a je to takovy pomerne velky plastovy odlitek na kterem visi i podavaci cerpadlo a plovak. Musi kvuli tomu ven zadni sedacka, pak viko podlahy a pak viko nadrze. Pak se to cele vynda (musi se odpojit konektory co do toho vedou). Ten filtr prijde i s nahradnima o-krouzkama a prehodi se na nej vsechny veci z toho stareho (plovak, cerpadlo, ...). Zamontujes to zpet a je to, max za hodinu nemas co delat OK

tady je to videt, cislo 1
odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 12:44   Citovat  

Prelude Z : Díky za info, takže ho budu muset objednat v Hondě a pak nechat vyměnit. Cena je kolem 30 liber, tak jsm zvědavý kolik si řeknou chlapci u nás. Mimochodem, fólie už mám na na autě, rozhodoval jsem se jestli dám úplně tmavé (5% propustnost), ale to by vypadalo jak pohřebák, takže jsem nakonec nechal dát SunTek s 20% propustností na všechna zadní okna. Vypadá to slušně, za hodinu bylo hotovo, 3.500 peněz. Ještě musím pořešit ten oloupaný lak na zrcátkách, ta fólie prý není úplně dobrý řešení, prý se to rádo odlepuje, jak je to dost ohnutá plocha, takže mi asi nezbude než si nechat namíchat barvu, dát do spreje a trochu si s tím pohrát. Honda
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 12:47   Citovat  

tak to zkus koupit u ALDA servis, pry umi 40% slevu na origo dily
odkaz
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 14:14   Citovat  

PreludeZ napsal:
tak to zkus koupit u ALDA servis, pry umi 40% slevu na origo dily
odkaz

Umí 40% slevu na origo díly, takže to může být třeba 15%, ale určitě chybu neuděláš...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 10:07   Citovat  

Zdar Streamaři,

měl bych dotaz ohledně spojky. Ta moje ve Streamu zabírá skoro až na konci,takže jsem pátral po tom, jestli to jde nějak seštelovat. Zatím to vypadá, že moc ne, protože Stream má hydraulickou spojku. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?
Jinak mám najeto 130,000 km a zrovna minulý týden jsem dělal servis, včetně výměny brzd. Dával jsem nové přední kotouče a destičky vepředu i vzadu. Na radu svého privátního mechanika jsem tam dal všechno od ATE. Sice to bylo dražší něž TRW nebo Nipparts, ale třeba od TRW mě dost lidí zrazovalo. Zatím si to sedá, ujel jsem s novýma brzdama asi jen 200km, ale zdá se, že to brzdí o něco lépe než předtím (origo kotouč + GreenStuff destičky). Uvidíme jak to bude až se zajedou.
Kdo máte servisní manuál, můžete se podívat jestli vůbec nebo případně kdy se mění rozvody u motoru K20A? Jestli se nepletu tak je tam řetěz. Mám uživatelskou příručku, ale italskou, takže tam toho moc nevyčtu :o)
Nedávno jsem tu rozšiřoval servisní manuál na Streama a teď ho sám sháním, protože ten co mám mi nejede ve Win7. Na XP to jelo v pohodě.
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 21:13   Citovat  

Sporťák napsal:
Zdar Streamaři,

Jinak mám najeto 130,000 km a zrovna minulý týden jsem dělal servis, včetně výměny brzd. Dával jsem nové přední kotouče a destičky vepředu i vzadu. Na radu svého privátního mechanika jsem tam dal všechno od ATE. Sice to bylo dražší něž TRW nebo Nipparts, ale třeba od TRW mě dost lidí zrazovalo. Zatím si to sedá, ujel jsem s novýma brzdama asi jen 200km, ale zdá se, že to brzdí o něco lépe než předtím (origo kotouč + GreenStuff destičky). Uvidíme jak to bude až se zajedou.
.

Já jsem dával taky vše od ATE a na rodinný auto to brzdí velmi dobře. Jen u těchle brzd trvalo poměrně dlouho než si to sedlo....jakože třeba 1500km. Vzpomínám si, že mezi 500-1000km jsem si říkal, že už to lepší nebude a brzdilo to tak nějak neurčitě s divným nástupem. Nebyl jsem schopný na suchý silnici ani zaflekovat auto do ABS. Ale pak si to sedlo a teď nástup super a brzdy jsou docela i vostrý. ATE Určitě dobrá volba OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2013 , 13:14   Citovat  

No, s přibývajícími kilometry to brzdí stále lépe. Brzdy jsou už teď zřetelně ostřejší a zabírají dřív. Mechanik mi říkal, ať je prvních 1000-1500 km šetřím, aby si pořádně sedly. Zatím jsem ujel tak 750 km, takže je ještě musím chvilku šetřit. Zatím jsem nezkoušel zaflekovat, hlavně z obavy, aby se nezvlnily kotouče. Za ty peníze by mě naprdlo, kdyby se ukázalo, že jsou to nějaký bláta (kotouč cca. 1800Kč/ks, destičky cca. 1700Kč/sada.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 9:39   Citovat  

Měnil jste někdo rozvody u motoru K20A1 ? Teď jsem díky Minorovi opět získal funkční manuál na Streama a tam se píše, že ve 120.000 km by se měl měnit jak palivový filtr (ten je někde pod zadníma sedačkama v nádrži!) tak i rozvodový řemen. Až do teď jsem si myslel, že tenhle motor má řetěz. Vzhledem k tomu, že mám najeto 130.000, tak jsem to trochu zaspal... Už jste to někdo dělal?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 10:23   Citovat  

Teď jsem mluvil s chlapíkem z Honda servisu v Roudnici n.L. kvůli objednání výměny toho palivového filtru a ten mi říkal, že mu u mého auta vyskočilo, že je tam svolávačka na výměnu airbagu spolujezdce. Takže ho rovnou objednal a někdy příští týden tam pojedu, aby mi to vyměnili. Takže si brkněte do nejbližšího servisu a prověřte, jestli se vás to taky netýká.
Tady je info z internetu: tudy odkaz
Mimochodem mi potvrdil, že motor K20A1 má skutečně rozvodový řetěz a ne řemen, takže mám o starost a výdaj míň. Jinak ta výměna palivového filtru vyjde i s matrošem prý kolem 1500-1700 Kč (filtr samotný 890 Kč bez DPH).
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 17:57   Citovat  

Sporťák napsal:
Měnil jste někdo rozvody u motoru K20A1 ? Teď jsem díky Minorovi opět získal funkční manuál na Streama a tam se píše, že ve 120.000 km by se měl měnit jak palivový filtr (ten je někde pod zadníma sedačkama v nádrži!) tak i rozvodový řemen. Až do teď jsem si myslel, že tenhle motor má řetěz. Vzhledem k tomu, že mám najeto 130.000, tak jsem to trochu zaspal... Už jste to někdo dělal?

jj K20 maji retez tak se nic menit nemusi. Jinak ja jsem si delal velky servis ve 120 tis sam u Aliena a ten filtr v nadrzi byla nejdrazsi polozka ze vseho. Je to takovy plastovy bazmek na kterem je cerpadlo a plovak. Prijde to v balicku s tesnenim. Musi se vyndat leva zadni sedacka, pak viko v podlaze a pak viko z nadrze. Odpoji se konektory, vynda se to, prehodis cerpadlo, plovak a ostatni blbustky na ten novy a pak to vsechno vratis zpet.

Za tu svolavacku diky, netusil jsem ze neco takoveho se chysta. Zkusim tam zavolat. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 18:58   Citovat  

U mého K20A1 jsem teď v poslední době zaznamenal zvuky, které tam dříve nebyly a docela mě znepokojují. Nějaké drnčení, vypadá to na uvolněný nějaký kryt a pak ještě občasné bzučení, které zesiluje s rostoucími otáčkami. Zní to jako kdyby tam byl elektromotor. Setkal jste se s tím někdo? Co by to mohlo být? Objevuje se to jen občas, poprvé se to objevilo před pár týdny. Ve středu jsem objednaný do servisu na výměnu palivového filtru a vyvíječe plynu airbagu spolujezdce v rámci svolávačky, tak to zmíním, ale jestli se závada neprojeví, tak to těžko budou hledat.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina