Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Piráti silnic a nebezpeční řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 10
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 17:03   Citovat  

To je teda pěknej šmejd v tom kamionu, ikdyby to berlingo ho nějak brzdilo, neexistuje aby udělal tohle se 40tunama.
osobák a TIR je úplně něco jinýho. ty lidi choděj na psychotesty, tudíž by takový situace měli dávat, měli by to bejt profíci a ne prasata. Jenže bohužel realita je jiná, jejich profesionalitu ničí stres z najetých km, zpoždění a v neposlední řadě jejich tupý mozky. Musím teda říct, že potkávám většinou profíky, ale prakticky denně potkám jelimana co to prostě nedává a ohrožuje provoz.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 18:10   Citovat  

Mne se zase stalo dneska cestou do prace ze jsem jel porad tak 60kou mimo obec a 30-40kou ve meste za nejakym sneckem v Cliu. Bohuzel neni tech 12 km skoro vubec kde predjizdet, tak jsem za nim usinal az skoro na konec cesty, kde je ted castecne uzavrena ulice a da se projet jenom jednim smerem (i kdyz jsou oba pruhy volne). Tak jsem konecne blikl blinkrem a prejel doleva. Ale v panovi se probudil zavodnik kdyz videl ze ho predjizdi cervene UFO a v tu ranu na to slapl taky. Tak jsem tam nechal dvojku a predjel ho VTEC Nejakeho videa vas usetrim Úsměv
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 18:14   Citovat  

Roverman napsal:
To je teda pěknej šmejd v tom kamionu, ikdyby to berlingo ho nějak brzdilo, neexistuje aby udělal tohle se 40tunama.
osobák a TIR je úplně něco jinýho. ty lidi choděj na psychotesty, tudíž by takový situace měli dávat, měli by to bejt profíci a ne prasata. Jenže bohužel realita je jiná, jejich profesionalitu ničí stres z najetých km, zpoždění a v neposlední řadě jejich tupý mozky. Musím teda říct, že potkávám většinou profíky, ale prakticky denně potkám jelimana co to prostě nedává a ohrožuje provoz.

Za to řidiči osobních vozidel to jsou fakt borci. Já zas takových jelimanů v osobácích co si honí triko a vylepšují osobní ego na kamionech potkávám mraky.
   Návrat  
marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 18:41   Citovat  

Co tu tak čtu, tak někdo nadává na kamioňáky, někdo na řidiče osobáků. Myslím že je jedno co kdo řídí, jako řidič z povolání se na silnici setkávám se spousty neohleduplných řidičů, ale uvědomuji si že někteří lidi jsou tak nezkoušený že si ani neuvědomují že někoho ohrozili, nebo jsou to jen frajírci co si myslí že jsou mistři světa.
Nikdy tomu druhému řidiči nevidíte do hlavy, třeba mu zrovna umřelo dítě, nebo přišel o veškerej majetek.
Lidi by si spíš měli uvědomit že když sednou za volant, tak je to jako když drží v ruce nabitou zbraň.
Zabít autem je stejně snadné jako zmáčknout kohoutek u pistole, určitě si nepomůžete tím že někoho vytáhnete z auta a rozbijete mu hubu, v nejlepším případě na vás podá trestný oznámení, v tom horším to bude nějakej magor a vytáhne na vás rovnou bouchačku.
Tímto chci jen říct, klidně jezděte rychle a porušujte předpisy, ale snažte se u toho vždy přemýšlet hlavou.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 18:55   Citovat  

Já to vidím tak, že kdo je čuně v kamionu, tak je čuně i v osobáku a bylo by to i naopak...takže obě strany si mají prd co vyčítat. Blbci jsou na obou stranách a každý se někdy zachová jako čuně, ať už více, či méně...holt se stane Velmi šťastný, ale mez by někde měla být.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 20:53   Citovat  

optimas napsal:
Za to řidiči osobních vozidel to jsou fakt borci. Já zas takových jelimanů v osobácích co si honí triko a vylepšují osobní ego na kamionech potkávám mraky.

přesně jsem věděl že to někdo hned obrátí v to, že obhajuju řidiče osobáků.
To jako vůbec, ale v těch kamionech jsou proškolený lidi každej rok, psychotesty, prostě se mají chovat profesionálně, to je právě nepatrné slovíčko, ale důležité. to co jezdí v osobácích je samozřejmě horší a ve větším počtu, ale je to prostě rozdíl asi tak 40ti násobku váhy, ale to je detail. ono celkově u nás je velký počet hajzlíků, at v malým či velkým autě.
Ale jak říkám ve velkých potkávám častěji profíka než lempla, v osobáku je to tak půl na půl, ale ve velkým prostě lempl nesmí sedět! asi tak ve zkratce.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 21:05   Citovat  

když to vezmu prakticky, kamion na mně nalepenej je určitě tisíckát horší než fabia. už se mi to jednou stalo, že to ovádko byl za mnou tak 3m a to jsme jeli 50km/h, za nedlouho mi do protisměru vyjelo auto, a já brzdil, no a on za mnou ve smyku, ještě že jsem nemusel brzdit víc, asi bych tu dneska nebyl. no od tý chvíle byl za mnou dobrejch 50m. šlo o to že v obci chtěl jet jako prase, já jel těch 55, za obcí jsem mu vždy trochu ujel a on mně zase v další obci dohnal a lepil se jak vylízanec. 2x jsem mu naznačil že nedělá dobře, potřetí málem došlo k nehodě, tohle se prostě stávat nesmí.
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 0:26   Citovat  

hokky napsal:
Lidi sou idioti me se pravidelne stava na jedny urcity krizovatce ze mi pravidelne nekdo neda prednost ve chvili kdy zrychluju tak si to vzdycky namirim na toho mravenec a mate videt jak rychle je pryc z krizovatky HaHaaa H+
Kde to je? Potřebuju pojistnou událost! Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 7:26   Citovat  

Bully napsal:
Mne se zase stalo dneska cestou do prace ze jsem jel porad tak 60kou mimo obec a 30-40kou ve meste za nejakym sneckem v Cliu. Bohuzel neni tech 12 km skoro vubec kde predjizdet, tak jsem za nim usinal az skoro na konec cesty, kde je ted castecne uzavrena ulice a da se projet jenom jednim smerem (i kdyz jsou oba pruhy volne). Tak jsem konecne blikl blinkrem a prejel doleva. Ale v panovi se probudil zavodnik kdyz videl ze ho predjizdi cervene UFO a v tu ranu na to slapl taky. Tak jsem tam nechal dvojku a predjel ho VTEC Nejakeho videa vas usetrim Úsměv

Ano, to co píšeš je jeden z nejoblíbenějších jevů i zde v ČR. Pro ty co mají silnější auta je to většinou otázka chvilky než situaci "vyřeší". Všiml jsem si, že jsem vlastně neměl nikdy problém, že by takhle jelo silnější auto typu BMW, Audi, Mercedes, Porsche (i ta mladá koc v Cayennu jede líp než tzv. vyježděnej řidič) prostě co je tak nějak nad obsah 2.5 jezdí přijatelně a tohle většinou nedělá. Je to ale jen můj postřeh.
Jinak já pořád říkám, že lidi něco žerou anebo jim to přimýchávaj do žrádla, jinak není možný jak se dneska jezdí. Ohleduplnost za každou cenu, i kdybysme se měli všichni pozabíjet.
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 9:09   Citovat  

marsiano napsal:
...Lidi by si spíš měli uvědomit že když sednou za volant, tak je to jako když drží v ruce nabitou zbraň...

Tímto chci jen říct, klidně jezděte rychle a porušujte předpisy, ale snažte se u toho vždy přemýšlet hlavou.

Přesně. Ono je sranda si to metelit VTEC 150 po okresce, ale jen do chvíle kdy je před vámi nedostačně zviditelněný cyklista, co jede cik-cak a vedle sebe má dítě a v protisměru mravenec v dodávce co jede po prostředku silnice a ta je široká na auto a náklaďák. To by jeden Bueee co maj někteří místo mozku. Obecně lidi za volantem jsou tak trochu blázni všichni, a kdyby ne, tak je lepší předpokládat že jo a podle toho buď zpomalit, a nebo jim ujet, ale cyklisti - 2 ze 3 co potkám jsou případi! Používaj silnice stejně jako my, ale nemaj žádný vzdělání co se týče pravidel silničního provozu. Kvůli jednomu bych přišel o dva trony, kdybych nečekal na technickou s plecháčema. Z hlavní jsem odbočoval doleva, když bylo v protisměru volno, tak z aut co mi dávala přednost na vedlejší vyjel děda přímo mě do cesty, jen taktak jsem se mu vyhnul a pravou stranou najel na patník. Řidítka jsem měl asi 5cm od okýnka. Další takovej "pirát" ve městě jel předemnou - na semaforu červená, tak skočil na chodník a pokračoval, mě se mezitim rozsvítila zelená šipka, tak jsem pokračoval taky, jenže to ho... si to namířilo přez přechod mě pod kola. Ubrzdil jsem to a nevěřícně sledoval, jak skočil spátky na silnici a pokračoval rovně... takže nejenom kamioňák, kterýmu občas rupne v bedně, ale i cyklista dokáže potrápit řidiče bezohlednym a nepředvídatelnym chováním
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 16:40   Citovat  

Roverman napsal:
přesně jsem věděl že to někdo hned obrátí v to, že obhajuju řidiče osobáků.
To jako vůbec, ale v těch kamionech jsou proškolený lidi každej rok, psychotesty, prostě se mají chovat profesionálně, to je právě nepatrné slovíčko, ale důležité. to co jezdí v osobácích je samozřejmě horší a ve větším počtu, ale je to prostě rozdíl asi tak 40ti násobku váhy, ale to je detail. ono celkově u nás je velký počet hajzlíků, at v malým či velkým autě.
Ale jak říkám ve velkých potkávám častěji profíka než lempla, v osobáku je to tak půl na půl, ale ve velkým prostě lempl nesmí sedět! asi tak ve zkratce.

Jo v tomhle máš pravdu. Když potkáš hovádko v kamionu tak to fakt stojí za to. U nás na Ostravsku jezdí strašně moc Polských kamionu a vozí strusku do Polska, ale co ty čuňata dokážou to je fakt neskutečný. A nejhorší je že celní správa na to wc a tyhle šmejdy vůbec nestaví a raději buzerujou český řidiče, protože když stopnou cizince on se vymluví, že jim nerozumí a naši policajti musí volat překladatele ,kterého ovšem zaplatí naši policisté. Takže oni raději cizince vůbec nechytají a ti si tady dělají bordel jak se jim zlíbí, ale chraň bůh když udělá čech přestupek v cizině. Tak se sním nikdo nemaže a je jim u zadele jestli umíš jejich řeč nebo ne. To jen tenhle tupý stát má tak de:mravenec: zákony žeto svět neviděl
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 18:11   Citovat  

optimas: přesně kamarád co jezdí s truckem je vycepovanej od němců a frantíků docela dost. dostal pokutu za to že měl otevřenej notebook, kde měl navigaci, bum 200euro. pak dostal 100euro za to že ho na dálnici předjel autobus, zařadil se před něj asi tak 10m, ale chyba to byla kamionu, on si měl okamžitě přibrzdit a udělat minimální odstup což je nevím, ale dejme tomu 30m. tomu říkám buzerace, ale jak se tam jezdí žejo, velká pohoda, málokdo si něco dovolí i češi se tam chovaj vcelku slušně.

velkou pravdou je, že u nás za to zase může jen systém a blbý zákony některý, zejména pak malý sankce, a blbosti typu osoba blízká atd. nakonec zmíním ještě autoškoly, který jsou docela nedostačující, určený hlavně na teorii.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 19:17   Citovat  

gembler napsal:
Přesně. Ono je sranda si to metelit VTEC 150 po okresce, ale jen do chvíle kdy je před vámi nedostačně zviditelněný cyklista, co jede cik-cak a vedle sebe má dítě a v protisměru mravenec v dodávce co jede po prostředku silnice a ta je široká na auto a náklaďák. To by jeden Bueee co maj někteří místo mozku. Obecně lidi za volantem jsou tak trochu blázni všichni, a kdyby ne, tak je lepší předpokládat že jo a podle toho buď zpomalit, a nebo jim ujet, ale cyklisti - 2 ze 3 co potkám jsou případi! Používaj silnice stejně jako my, ale nemaj žádný vzdělání co se týče pravidel silničního provozu. Kvůli jednomu bych přišel o dva trony, kdybych nečekal na technickou s plecháčema. Z hlavní jsem odbočoval doleva, když bylo v protisměru volno, tak z aut co mi dávala přednost na vedlejší vyjel děda přímo mě do cesty, jen taktak jsem se mu vyhnul a pravou stranou najel na patník. Řidítka jsem měl asi 5cm od okýnka. Další takovej "pirát" ve městě jel předemnou - na semaforu červená, tak skočil na chodník a pokračoval, mě se mezitim rozsvítila zelená šipka, tak jsem pokračoval taky, jenže to ho... si to namířilo přez přechod mě pod kola. Ubrzdil jsem to a nevěřícně sledoval, jak skočil spátky na silnici a pokračoval rovně... takže nejenom kamioňák, kterýmu občas rupne v bedně, ale i cyklista dokáže potrápit řidiče bezohlednym a nepředvídatelnym chováním

Kdybych ti mel jako cyklista co najizdel pres 10 tkm rocne popisovat svoje prihody naopak s hovady za volantem tak bych se nevypsal ani do zitrka. Hovado zustane hovadem (nebo trdlem co nezna ani pravidla silnicniho provozu) a je uplne jedno s cim zrovna jede. S tim rozdilem ze kdyz tuknete do auta tak si nejspis jenom zmacknete kousek plechu, kdyz to naperete do cyklisty tak mu zpusobite klidne vazne zraneni nebo i smrt. I kdyz nema treba zrovna prednost, predevsim ho nechrani zadna ochranna ocelova klec a je oproti vam hrozne krehky. Diky za opatrnost, vsak tu nejsem zdaleka sam co pouziva silnice i jinak nez jenom v aute.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 20:36   Citovat  

To je zbytečné to dále rozebírat-podívejte se kolem sebe-i třeba na své známé,na historiji české republiky,na vládu,prezidenta-to vše je odraz dnešní společnosti....dříve se říkalo zlaté české ručičky,co čech to muzikant...dnes co čech to vychcá..k,zloděj,korupčník,šméčkař....to vše se odráží i na silnicích+ testosteron který dělá s každýho muže sednutím do auta agresivního závodníka ve stylu nikoho nepustim,všechny předjedu kdekoliv a kdykoliv a budu první-za každou cenu,kašlu vám na zip,nečekám-urvat co nejvíc a za každou cenu,čas jsou peníze...je to k zblití ale tohle je dnešní ČR. Bueee
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 20:49   Citovat  

Tak..tohle tema melo byt o videiich tak jestli mate neco zajmaveho nejlip sveho sup sem s tim at vidime ty hovada v akci Velmi šťastný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 0:02   Citovat  

Předem sorry, nejedná se o video, neb manželka měla co dělat aby zachránila jedno z našich dětí, které se málem připletlo do cesty tomu idiotovi, který jel ze shora a pak mu běžela poskytnout první pomoc a zavolat záchranku...
Audina na fotkách ležela pod tím plotem na střeše...
Průběh události:
Audi si to sviští z kopce dolů, jede cca 90km/h v sídlišti(!), dole na křižovatce si patrně mládenec spletl brzdu s plynem, protože mu to prý (podle jeho slov) nebrzdilo a jel 30, poté marná snaha o korekci směru, kopanec od obrubníku, let na zídku, zboření plotu, překulení přes zídku, pád na střechu. Frajer = potlučená hlava, pořezaný nohy, vylezl po svejch. Frajerka = celkem nic, šok.
(Takže vlastně takové slovní video Úsměv )
Nemá cenu tady asi psát o tom, co všechno se mohlo stát, kdyby jel někdo zrovna dole po hlavní, šel po chodníku, stál dole pod plotem...

+20120614_175237+.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
+20120614_175237+.jpg, 2.34 MB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 5:56   Citovat  

Jirka79 napsal:
Ano, to co píšeš je jeden z nejoblíbenějších jevů i zde v ČR. Pro ty co mají silnější auta je to většinou otázka chvilky než situaci "vyřeší". Všiml jsem si, že jsem vlastně neměl nikdy problém, že by takhle jelo silnější auto typu BMW, Audi, Mercedes, Porsche (i ta mladá koc v Cayennu jede líp než tzv. vyježděnej řidič) prostě co je tak nějak nad obsah 2.5 jezdí přijatelně a tohle většinou nedělá. Je to ale jen můj postřeh.
Jinak já pořád říkám, že lidi něco žerou anebo jim to přimýchávaj do žrádla, jinak není možný jak se dneska jezdí. Ohleduplnost za každou cenu, i kdybysme se měli všichni pozabíjet.
Protoze vetsinou ridici tech znacek co jsi vypsal jezdi jako prasata.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 5:59   Citovat  

SaKaL napsal:
Předem sorry, nejedná se o video, neb manželka měla co dělat aby zachránila jedno z našich dětí, které se málem připletlo do cesty tomu idiotovi, který jel ze shora a pak mu běžela poskytnout první pomoc a zavolat záchranku...
Audina na fotkách ležela pod tím plotem na střeše...
Průběh události:
Audi si to sviští z kopce dolů, jede cca 90km/h v sídlišti(!), dole na křižovatce si patrně mládenec spletl brzdu s plynem, protože mu to prý (podle jeho slov) nebrzdilo a jel 30, poté marná snaha o korekci směru, kopanec od obrubníku, let na zídku, zboření plotu, překulení přes zídku, pád na střechu. Frajer = potlučená hlava, pořezaný nohy, vylezl po svejch. Frajerka = celkem nic, šok.
(Takže vlastně takové slovní video Úsměv )
Nemá cenu tady asi psát o tom, co všechno se mohlo stát, kdyby jel někdo zrovna dole po hlavní, šel po chodníku, stál dole pod plotem...
Normalni jev, ze ridice (vetsinou) koncernoveho vozu nezajima kolik a jak ma kde jet a tomuhle se to vymstilo.Delaji si co chteji.
Hlavne, ze dite je ok. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 6:01   Citovat  

Cody napsal:
To je zbytečné to dále rozebírat-podívejte se kolem sebe-i třeba na své známé,na historiji české republiky,na vládu,prezidenta-to vše je odraz dnešní společnosti....dříve se říkalo zlaté české ručičky,co čech to muzikant...dnes co čech to vychcá..k,zloděj,korupčník,šméčkař....to vše se odráží i na silnicích+ testosteron který dělá s každýho muže sednutím do auta agresivního závodníka ve stylu nikoho nepustim,všechny předjedu kdekoliv a kdykoliv a budu první-za každou cenu,kašlu vám na zip,nečekám-urvat co nejvíc a za každou cenu,čas jsou peníze...je to k zblití ale tohle je dnešní ČR. Bueee
Presne tak OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 6:04   Citovat  

Roverman napsal:
optimas: přesně kamarád co jezdí s truckem je vycepovanej od němců a frantíků docela dost. dostal pokutu za to že měl otevřenej notebook, kde měl navigaci, bum 200euro. pak dostal 100euro za to že ho na dálnici předjel autobus, zařadil se před něj asi tak 10m, ale chyba to byla kamionu, on si měl okamžitě přibrzdit a udělat minimální odstup což je nevím, ale dejme tomu 30m. tomu říkám buzerace, ale jak se tam jezdí žejo, velká pohoda, málokdo si něco dovolí i češi se tam chovaj vcelku slušně.

velkou pravdou je, že u nás za to zase může jen systém a blbý zákony některý, zejména pak malý sankce, a blbosti typu osoba blízká atd. nakonec zmíním ještě autoškoly, který jsou docela nedostačující, určený hlavně na teorii.
Ale zato u nas se nemci nechovaji moc slusne.Asi vedi, ze se jim u nas jen tak nic nemuze stat tak jezdi jako kdyby tu neplatily predpisy a nebo jezdi jako pokakany kdyz neco hledaji a klidne zastavi uprostred krizovatky a koukaji do mapy.Denni sviceni jim vubec nic nerika.Zrejme o tom vubec nevi.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 6:34   Citovat  

Cody napsal:

Mluvíš mi z duše. Proto se v práci na lidi směju a chovám se slušně, ale zvracel bych občas ... ovšem pak je tu otázka, proč - bohužel kromě porušení rychlosti dejme tomu z 5% celkového ježdění, jezdím slušně, pouštím, uhýbám, chodcům, maminám s kočárky, babičkám dávám přednost,snažím se o celkovou kontinuitu jízdy, předvídat, zavčas blikat, nebo blikat když mám - bo to dnes snad nikdo nedělá Velmi šťastný, . Kdo mne zná ví, jak jezdím, když už jedu ostřeji, snažím se mít oči na štopkách, bohužel kdo z nás občas ten pedál nesešlápl více, že!

Většinou si libuji v tom, že jedu předpisově a ostatní se mohou pokálet, zvláště spěchající Taxikáři, jiní dementi, v domnění, že troubením a gestikulací něco zmůžou. Já vždy mlčím, klid a žádné emoce a nevšímám si. Malýho vedle sebe nebo malou vzadu.

I já se zapomenu, udělám chybu, chyby, prostě se stane, že poruším pravidla - omlouvám se druhým.

A přitom opravdu stačí málo a za volatem se člověk může chovat slušně, jde to samo. Když se na Vás usmějě babička či maminka či školačka či ... je to příjemný pocit.

Ale jak tu píšete, je to v lidech a stále dokola ...

přátele
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 16:57   Citovat  

Hlavator napsal:
Tak..tohle tema melo byt o videiich tak jestli mate neco zajmaveho nejlip sveho sup sem s tim at vidime ty hovada v akci Velmi šťastný

Doufám, že mě někdo nenatočil Velmi šťastný občas jsem zlobivý :hehe: Lucy
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 20:08   Citovat  

To: DOHC VTEC
Divím se, že sem vůbec dávaš nějaké videa.
Loni v srpnu když jsem se vracel z rally Pačejov, tak jsi předjížděl kolonu a já jel proti tobě, naštestí jsem spomalil a uhejbal ke krajnici... To jsi měl ještě CTR "SI", které se nedalo z dálky přehlédnout.
   Návrat  
3ako je teď offline  3ako
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 21:14   Citovat  

petrp napsal:
Loni v srpnu když jsem se vracel z rally Pačejov, tak jsi předjížděl kolonu a já jel proti tobě, naštestí jsem spomalil a uhejbal ke krajnici... To jsi měl ještě CTR "SI", které se nedalo z dálky přehlédnout.
Tak to koukám! to mi hlava nebere
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2012 , 23:17   Citovat  

petrp napsal:

hmm zajímací... Se stydím
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 0:06   Citovat  

petrp napsal:
Velmi šťastný a je to venku Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 10:46   Citovat  

petrp napsal:

je to mozny ale napamatuju si ...ano pane svatej, tys v zivote jeste kolonu nepredjizdel co Tak to valím bulvy a urcite to nebyl nakej extremnej usek kde by to neslo ,ja na okreskach jezdim nejpomaleji ze vsech silnic a zbytecne bych neriskoval to ti potvri vice lidi ale je to tvuj nazor a dal odpovedet nebudu kouř
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 11:52   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
je to mozny ale napamatuju si ...ano pane svatej, tys v zivote jeste kolonu nepredjizdel co Tak to valím bulvy a urcite to nebyl nakej extremnej usek kde by to neslo ,ja na okreskach jezdim nejpomaleji ze vsech silnic a zbytecne bych neriskoval to ti potvri vice lidi ale je to tvuj nazor a dal odpovedet nebudu kouř

a dal odpovedet nebudu pořádnej výtlem
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 11:56   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Jo, předjížděl. A vždy si dávam pozor abych nikoho v protisměru neohrozil a aby nemusel nikdo kvuli mě brzdit kvůli případnému čelnímu střetu...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 14:42   Citovat  

zyx napsal:
a dal odpovedet nebudu pořádnej výtlem

To bude tím, že DOHC VTEC není rodilý Čech ... pane dokonalý ... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz