Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Diablo III
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 4 z 4
Noketu je teď offline  Noketu
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 12:23   Citovat  

Proč je diablo 3 takový jaký je? Protože kdybyste trošku projeli net a fora s diablem zjistíte že diablo bylo hotový už před rokem a půl. Boužel vývojáři našli ve hře zásadní chybu, kvuli který hra padala a museli to udělat skoro celý znovu wokurka Takže já si myslim, že diablo neni tak zlý když je v podstatě udělaný za necelý dva roky. svatoušek Co se týče hratelnosti, normál je pro děti pak to teprve začíná a diablo 2 byl na začátku taky propadák dokud nevyšly patche a pak datáč je to dobrý ale co si budem povídat nehrajem to jen kvuli tomu jaká ta hra je hrajem jí protože je to DIABLO Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 13:00   Citovat  

millhauz napsal:
A jak si chces pujcit hru, vazanou na battlenet account?

já si Diablo taky nekoupil, hlavně jsem nevěděl, zda vůbec mi poběží na notebooku, tak jsem to nejprve odzkoušel u kamaráda a teď už hraju i doma, na jeho účet, když je v práci, tak drtim já Cool

Diablo se nehraje kvůli grafice či propracovanému příběhu, ale stejně jako sága Fallout kvůli hratelnosti, v tom jsou tyhle hry nepřekonatelný je to dobrý
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 13:15   Citovat  

Noketu napsal:
Proč je diablo 3 takový jaký je? Protože kdybyste trošku projeli net a fora s diablem zjistíte že diablo bylo hotový už před rokem a půl. Boužel vývojáři našli ve hře zásadní chybu, kvuli který hra padala a museli to udělat skoro celý znovu wokurka Takže já si myslim, že diablo neni tak zlý když je v podstatě udělaný za necelý dva roky. svatoušek Co se týče hratelnosti, normál je pro děti pak to teprve začíná a diablo 2 byl na začátku taky propadák dokud nevyšly patche a pak datáč je to dobrý ale co si budem povídat nehrajem to jen kvuli tomu jaká ta hra je hrajem jí protože je to DIABLO Je to tam.

NEKECEJ!!!! TEBE JSEM NEVIDELA ANI NEPAMATUJU =D
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Noketu je teď offline  Noketu
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 13:27   Citovat  

myst napsal:
NEKECEJ!!!! TEBE JSEM NEVIDELA ANI NEPAMATUJU =D

no jo ja jsem neviditelnej ale posledni dobou koukam po nejakym c5g tak sem občas zalezu. G4G
   Návrat  
Everion je teď offline  Everion
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 15:25   Citovat  

millhauz napsal:
jake kritiky? Jenom pises, ze si cekal 10x vic, ale doted si nenapsal, co ze ti na te hre vlastne tak vadi. Ono ti nevadi vubec nic, jen si potrebujes necim zduvodnit to, ze hru nekoupis, ale stahnes si ji a zahrajes. Pro tvuj lepsi pocit Je to tam.

Myslim že jasně napsal co se mu na tý hře nelíbí...
Vyjde po 12 letech a je to overhyped... lidi si to kupujou jen protože hráli Diablo 2 a toto je pokračování. Nemá to pvp (vývoj 12 let a takhle důlěžitou část hry vydají až v dalším patchi? ULTRA FAIL! )... dohráno za 7 hodin.... a jediný čím diabláři argumentují je nějaký inferno mód - popravdě ruku na srdce, která hra v dnešní době nemá veteran/hardcore mód? A keci typu že normal mód je pro děti - tak proč ho tam vůbec dávali? Velmi šťastný další fail od Blizzardu

citace:
Kde psal, ze si ji pujci? A jak si chces pujcit hru, vazanou na battlenet account?

A kde psal, že jí ukradne? A jak si jí půjčí? Že by mu někdo třeba dal přístup na svůj battlenet account?

citace:
hadat se se mnou nema cenu

To opravdu nemá, jediné čím dokážeš argumentovat je to že někdo je zloděj... Velmi šťastný a neumíš přijmout názor někoho jiného na tuto CRAP hru Velmi šťastný
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 16:23   Citovat  

Everion napsal:
To opravdu nemá, jediné čím dokážeš argumentovat je to že někdo je zloděj... Velmi šťastný a neumíš přijmout názor někoho jiného na tuto CRAP hru Velmi šťastný

Cim je overhyped? Ja sem si hru v ramci open bety vyzkousel a pak se rozhodl ci koupit nebo ne. To ze nekdo hru ani nehral a hodnoti ji je naprosto zcestne. Normal neni pro deti, nikde to netvrdim. Je pravda ze normal muze byt pro nekoho jednoduchej. PVP dulezite? jak pro koho. O tom se da debatovat dost dlouho. Lepsi vydat PVP v dalsim patchi nez to narvat do hry v nefunkcnim stavu. No tak to nekdo dohral za 7 hodin no a? Normalni herni doba na obtiznost normal je cca 20-30 hod. Co to tu furt placate o nejakym inferno modu? Je to obtiznost hry, ktera byla mimochodem i v DII.A Hardcore mod u Diabla je uprimne o necem uplne jinym nez nejaka Veteran obtiznost treba u COD. Stale nevidim konstruktivni kritiku na hru. Treba na ovladani atd. Tohle sou vsechno jen nejake prazdne kecy.

Jestli to nevis tak pristup nikomu dalsimu na battlenet account davat nesmis.To je jako kdyby se 5 lidi slozilo na hru a hralo ji na jednom uctu. To je to samy, jako kdyby si ji jeden koupil a 4 ukradli.

Clovek co si zadarmo stahuje hry a pak je hraje zlodej je. To neni muj nazor, to je fakt. Nazor prijmout umim. Ale musi byt konstruktivni a ne stylem : Delali na tom 12 let FAAAAAAIL, stahnu a nekoupim. Kdyz si nekdo mysli, ze ta hra je fail, proc ji bude hrat?

Ja tu nikomu nenutim, ze diablo je super. Jen sem chtel vedet proc je to podle nej tak fail atd. Nikdo te tu hru nenuti kupovat. Nelibi, nekupuj. Ale nepis takovy blbosti, ze protoze vyvoj trval 12 let tak ta hra za tu cenu nestoji a nekde si ji stahnes.
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 16:23   Citovat  

tohle tema uz je na lock takze tu jeste neco prihodim Velmi šťastný

me taky diablo nas**** , cekal jsem od toho vic... nejvic me asi stve jak silenej je to gearcheck, muzu hrat jak dobre chci ale pokud nemam itemy tak jsem dojel. Coz jim krasne koresponduje s RMAH. Tez je smutny ze dalsi obtiznosti jen nasobi HP a dmg mobu, zadny novy herni mechaniky, zadny novy playstyle. Tohle v D2 nebylo, vzdycky to slo nejak "uhrat"

a pokud nahodou nekdo vymysli byt jen naznak buildu kterym jde jakz takz davat inferno tak to druhy den nerfnou bez jakehokoli aviza

cekal jsem spis neco jako starcraft2, misto toho jsem dostal wowko s mnohem vetsima connection problemama

hraju zase path of exile, je to vic diablo nez diablo3 ->odkaz

edit- fail to rozhodne neni, nahral jsem cca 70hodin a kralovsky jsem se bavil je to dobrý
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:12   Citovat  

to tady vyřešíte určitě Úsměv

Diablo 3 je super a proto má takovej úspěch, kterej nejde nepřehlídnout.

Každopadně mě štve, že zas dneska nejde zahrat , přetížený servery. A to je problém.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:23   Citovat  

665+1 napsal:
přetížený servery. A to je problém.

a to je další fail,... Velmi šťastný
za ty prachy si to ani nezahraješ...

species napsal:
hraju zase path of exile, je to vic diablo nez diablo3 ->odkaz

Ano to je hra která za to stojí Úsměv ... ale bohužel to nemá v jménu "Diablo" a nevyvýjí to Blizzard

btw:
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:31   Citovat  

omg. kolik ti je Úsměv ?
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:48   Citovat  

maximalne 12 kdyz chodi na 9fag Tak to valím bulvy

@Everion- ale me bavilo i diablo, taky jsem si ho koupil. To ze PoE nema takovou popularitu je spis dobre nez na skodu, urcite doporucuju zahrat, za pristup do bety chteji 10usd, jinak je to f2p
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:54   Citovat  

Pořád se mi to nedaří rozjet. Ach jo..
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:56   Citovat  

tak i na hondě se jede diablo Velmi šťastný tak si mě kdyžtak přidejte hrutom@gmail.com hra je vážně super, i když je poznamenaná wowkem. Se servry jsem měl problém akorát v neděli, kdy nějaká blondýna vyhodila eu server v domění, že je to nežádoucí program HaHaaa 2.5D grafika nevadí, grafika stejně nebyla hlavní požadavek u takovéto hry, ale mě příjemně překvapila tim, že byla ručně malovaná. Příběh je luxusní. Jak hlavní, tak i vedlejších postav. Napoprvé jsem si to opravdu vychutnával a normal jsem hrál 30 hodin. Nightmare neni o tolik těžší, ale člověk prostě musí mít předměty z aukce, nebo musí grindovat předměty z lokací, který zvládá (pak je prodat a koupit si z aukce svatoušek ), popřípadě craftění, ale tam jsem měl štěsí pouze ze začátku. Hell už začíná být opravdová výzva, ale protože člověk hru prošel 2x, tak ví kde si na co dát pozor. Jsem zvědavej na Inferno. Jediný mínus bych dal za občasný miniaturní lagy, ale zase je to vyváženo tím, že se k člověku, kterej hraje single může zničehonic připojit kámoš, bez nutnosti nějakýho přepojování, zdlouhavýho domlouvání, moby jsou automaticky 2x silnější, když se zas odpojí, můžete bez odpojování pokračovat, prostě super je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 0:24   Citovat  

tak jsem rozeselal requesty .

jsem tam ako Puputron H+
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 8:53   Citovat  

665+1 napsal:
tak jsem rozeselal requesty .

jsem tam ako Puputron H+

si nejak moc umiral vcera pořádnej výtlem Se stydím
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 9:13   Citovat  

tak dneska už se taky konečně dočkam snad.
jinak tady máte návod jak na to Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 12:52   Citovat  

species napsal:
maximalne 12 kdyz chodi na 9fag Tak to valím bulvy

je mi 21 díky za optání Úsměv a jinak na 9gag nechodím, toto se mi oběvilo na zdi facebooku
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 13:02   Citovat  

Zamceno, dokud nevychladnete.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Diablo III
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina