Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Diablo III
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 4
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 18:03   Citovat  

To je konec. Pořád to nelze zprovoznit. Error 315300. Mám chuť rozsekat to DVD na cucky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 18:43   Citovat  

Maggoth napsal:
To je konec. Pořád to nelze zprovoznit. Error 315300. Mám chuť rozsekat to DVD na cucky.

KO furt .
   Návrat  
Marv1QxurR je teď offline  Marv1QxurR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 19:39   Citovat  

Skalní fanoušci mě tedka asi ukamenují, ale podle mě jsou to vyhozené peníze. Čekalo se na to 12/13let co tak vím, a korejci to dohráli za 7hodin...??? I to, že to stojí tolik peněz, není tam PvP(prej bude v patchi - asi nebyl čas za 12 let udělat PvP HaHaaa ) Asi doufali, že to spraví Inferno módem, aby lidi chodili pořád dokola něco co dá fakt jen málo kdo ... nevím no, je to můj názor Úsměv Myslím, že za koupení to nestojí, já si to nekoupil, počkám si pár měsícu a pak si to projedu zadarmo Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 19:50   Citovat  

řiká ten co si koupil gw2 Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 19:58   Citovat  

KureKungPao napsal:
řiká ten co si koupil gw2 Hihi

však počkej, Guild Wars 2 má budoucnost, po vydání udělaj free wowko do lvlu 40 jak jim tam ubyde lidí Hihi
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 20:09   Citovat  

Marv1QxurR napsal:
však počkej, Guild Wars 2 má budoucnost, po vydání udělaj free wowko do lvlu 40 jak jim tam ubyde lidí Hihi

to uz tu bylo mockrat, kolik her ma budoucnost, to samy se da rict o D2 Tak to valím bulvy
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 20:10   Citovat  

na normal je to pro děti. nightmare a hell je pro hrače. inferno pro šílence.

recenze kvalitní teprve přijdou, to co bylo doted jsou rychlokvašky.

každopadně to furt nejede Smutný a já zrovna dneska jsem měl čas KO
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 21:27   Citovat  

taky sem si koupil gw2 Úsměv
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 21:32   Citovat  

a ja myslel ze s pupu dnes budu expit Velmi šťastný
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:22   Citovat  

665+1 napsal:
na normal je to pro děti. nightmare a hell je pro hrače. inferno pro šílence.

recenze kvalitní teprve přijdou, to co bylo doted jsou rychlokvašky.

každopadně to furt nejede Smutný a já zrovna dneska jsem měl čas KO

nesmíš se vzdávat, mě to taky vyšlo až na 6tej login dneska... a spokojeně jsem si zabil diabla na normál Hihi
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:24   Citovat  

Marv1QxurR napsal:
Skalní fanoušci mě tedka asi ukamenují, ale podle mě jsou to vyhozené peníze. Čekalo se na to 12/13let co tak vím, a korejci to dohráli za 7hodin...??? I to, že to stojí tolik peněz, není tam PvP(prej bude v patchi - asi nebyl čas za 12 let udělat PvP HaHaaa ) Asi doufali, že to spraví Inferno módem, aby lidi chodili pořád dokola něco co dá fakt jen málo kdo ... nevím no, je to můj názor Úsměv Myslím, že za koupení to nestojí, já si to nekoupil, počkám si pár měsícu a pak si to projedu zadarmo Úsměv

No Korejci to dohrali za 7 hodin. Dokonce to jeden neKorejec dohral za 5 hodin 30 minut. No a co? HL2 taky borec dohral za 2 hod 28 min. To, ze nekdo dohraje hru rychle znamena, ze je spatna? PVP bude v nasledujicim patchi. Co je na tom spatneho? Inferno mod? Co to je? myslis obtiznost inferno? 3 obtiznosti byly v DII stejne tak jako Hardcore MOD. Diablo III ani Diablo II nikdy nebylo o tom, to jednou dohrat a konec. Vzdycky se to hraje nekolikrat na nekolik obtiznosti. O tom ta hra je. Kdyz ti za koupeni nestoji, tak si ji nekupuj a nehrej ne? Nejdriv na hru plives a pak reknes, ze si ji ukradnes a zahrajes. Nahradni dily na svoje auto taky krades, protoze proste za novy cepy nedas 350 kc/ks pac to za to nestoji? Vic takovych lidi jako ty a nebude co hrat. A nebo hur, vsechny hry prejdou na model F2P neboli P2W . Grafickou kartu si taky ukradnes, protoze stoji 5K ale za to prece nestoji? to mi hlava nebere
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:27   Citovat  

souhlasim s tebou. jenom drobny detail... srovnavas nesrovnatelne, "puvodni" graficka karta ci cepy po aktu kradeze zmizi. Puvodni hra po stazeni z internetu nezmizi, ergo nejde o kradez nybrz o kopirovani Velmi šťastný
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:52   Citovat  

millhauz napsal:
No Korejci to dohrali za 7 hodin. Dokonce to jeden neKorejec dohral za 5 hodin 30 minut. No a co? HL2 taky borec dohral za 2 hod 28 min. To, ze nekdo dohraje hru rychle znamena, ze je spatna? PVP bude v nasledujicim patchi. Co je na tom spatneho? Inferno mod? Co to je? myslis obtiznost inferno? 3 obtiznosti byly v DII stejne tak jako Hardcore MOD. Diablo III ani Diablo II nikdy nebylo o tom, to jednou dohrat a konec. Vzdycky se to hraje nekolikrat na nekolik obtiznosti. O tom ta hra je. Kdyz ti za koupeni nestoji, tak si ji nekupuj a nehrej ne? Nejdriv na hru plives a pak reknes, ze si ji ukradnes a zahrajes. Nahradni dily na svoje auto taky krades, protoze proste za novy cepy nedas 350 kc/ks pac to za to nestoji? Vic takovych lidi jako ty a nebude co hrat. A nebo hur, vsechny hry prejdou na model F2P neboli P2W . Grafickou kartu si taky ukradnes, protoze stoji 5K ale za to prece nestoji? to mi hlava nebere

Pod to bych se i podepsal OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:55   Citovat  

species napsal:
souhlasim s tebou. jenom drobny detail... srovnavas nesrovnatelne, "puvodni" graficka karta ci cepy po aktu kradeze zmizi. Puvodni hra po stazeni z internetu nezmizi, ergo nejde o kradez nybrz o kopirovani Velmi šťastný

to bylo obrazne receno ze jo Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:02   Citovat  

species napsal:
taky sem si koupil gw2 Úsměv

paráda Úsměv pokud chceš máme s kámošema vlastni guildu, hrajem spolu pomáhame si apod, sme rádi, za každou novou tvář Úsměv
když tak link -> tudy odkaz se tam regni pokud chces Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:04   Citovat  

millhauz napsal:

HaHaaa aneb jak udělat z komára velblouda Úsměv cry me a river ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:08   Citovat  

Marv1QxurR napsal:
HaHaaa aneb jak udělat z komára velblouda Úsměv

Pocitacove piratstvi neni komar. Vic takovych jako on a vyvojari nebudou mit za co ty hry vyvijet. Jak by se ti libilo, kdybys neco vytvoril, pak prodaval a nekdo by si to okopiroval a pouzival zadarmo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:12   Citovat  

millhauz napsal:
Pocitacove piratstvi neni komar. Vic takovych jako on a vyvojari nebudou mit za co ty hry vyvijet. Jak by se ti libilo, kdybys neco vytvoril, pak prodaval a nekdo by si to okopiroval a pouzival zadarmo?

až vývojáři vyvinou něco co za to koupení bude stát, tak si to koupím Úsměv neříkám, že diablo 3 je nepovedené, jen nestojí za ty peníze to kupovat, čekal sem 10x víc po 12 letech vývoje ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:13   Citovat  

Marv1QxurR napsal:
až vývojáři vyvinou něco co za to koupení bude stát, tak si to koupím Úsměv neříkám, že diablo 3 je nepovedené, jen nestojí za ty peníze to kupovat, čekal sem 10x víc po 12 letech vývoje ...

co znamena 10x vic? Cos tam cekal teda prosimte? Aha az vyvojari vyvinou....do te doby to budes vesele krast nebo jak si to myslel?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:16   Citovat  

millhauz napsal:
co znamena 10x vic? Cos tam cekal teda prosimte? Aha az vyvojari vyvinou....do te doby to budes vesele krast nebo jak si to myslel?

... ERROR 37 ... názor proti názoru, byli bysme tady věčně Úsměv ušetřím náš čas Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:19   Citovat  

Marv1QxurR napsal:
... ERROR 37 ... názor proti názoru, byli bysme tady věčně Úsměv ušetřím náš čas Úsměv

To je cele, co tvoje chora mysl dokaze vyplodit? Error 37.... Ja mam casu dost. Me by zajimalo, ceho 10x vic si cekal v DIII. Pobav me jeste, ty zlodeji Velmi šťastný
   Návrat  
Everion je teď offline  Everion
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:28   Citovat  

millhauz napsal:
To je cele, co tvoje chora mysl dokaze vyplodit? Error 37.... Ja mam casu dost. Me by zajimalo, ceho 10x vic si cekal v DIII. Pobav me jeste, ty zlodeji Velmi šťastný

Jak tak koukám, tak tu máme skalního příznivce Diabla, který žádnou konstruktivní kritiku nepřijme a přesně jak řekl Marv1QxurR, hádat s tebou se nemá cenu.

Btw kde napsal že to ukradne/okopíruje? Tu hru si může pučit od někoho kdo jí dohraje a přestane ho bavit (a že takových lidí bude Velmi šťastný )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:32   Citovat  

millhauz napsal:

LOL fakt už přeháníš ... trochu kritiky na diablo 3 a kam to celé vede ... zmatenej
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:34  Naposledy upravil Bullseye dne 30.5.2012 , 23:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

lidi, error 37 neni game over, vytrvejte nabuste tam to heslo nekolikrat a ono se to logne - dnes odzkouseno, asi na pošesté mě to vzalo a no problem.. jinak za me Diablo 3 naprostá pecka je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Everion je teď offline  Everion
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:35   Citovat  

Tady máte o čem celé Diablo 3 je... Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 8:44   Citovat  

Everion napsal:
Jak tak koukám, tak tu máme skalního příznivce Diabla, který žádnou konstruktivní kritiku nepřijme a přesně jak řekl Marv1QxurR, hádat s tebou se nemá cenu.

Btw kde napsal že to ukradne/okopíruje? Tu hru si může pučit od někoho kdo jí dohraje a přestane ho bavit (a že takových lidí bude Velmi šťastný )

ja rozhodne nejsem skalni fanda diabla. Kde psal, ze si ji pujci? A jak si chces pujcit hru, vazanou na battlenet account? Úsměv hadat se se mnou nema cenu, protoze clovek, co krade je pro me nejvetsi luza

Marv1QxurR napsal:
LOL fakt už přeháníš ... trochu kritiky na diablo 3 a kam to celé vede ... zmatenej

jake kritiky? Jenom pises, ze si cekal 10x vic, ale doted si nenapsal, co ze ti na te hre vlastne tak vadi. Ono ti nevadi vubec nic, jen si potrebujes necim zduvodnit to, ze hru nekoupis, ale stahnes si ji a zahrajes. Pro tvuj lepsi pocit Je to tam.
   Návrat  
HasH je teď offline  HasH
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 8:59   Citovat  

Shouhlas s Millhauzem OK
Nemá cenu se hádat, zloděj si výmluvu vždycky najde.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 11:26   Citovat  

HA Dostala jsem Diablo 3 jako darek od kolegu z prace =DDDDD
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 11:30   Citovat  

myst napsal:
HA Dostala jsem Diablo 3 jako darek od kolegu z prace =DDDDD

+1
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 11:31   Citovat  

Everion napsal:
Tady máte o čem celé Diablo 3 je... Velmi šťastný

to neplati jen pro Diablo =DDDDDDDD
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Diablo III
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina