Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 187 z 464
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 12:30   Citovat  

Hlavator napsal:
to mi hlava nebere ja myslel,ze to bude dalsi krasavec..takze nakonec prodej Tak to koukám!

Krasavec bude z my prvni hondy (cervenyho) Mrk Neda se nic delat no... Poteseni mi to nedela,ale jista situace me k tomu dohnala
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 12:33   Citovat  

Evička napsal:
Krasavec bude z my prvni hondy (cervenyho) Mrk Neda se nic delat no... Poteseni mi to nedela,ale jista situace me k tomu dohnala

OK preju brzky prodej..2 lidi 2 auta je to dobrý
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 17:50   Citovat  

Evička napsal:
Nevím jestli je to zrovna zajímavá nabídka,ale je to moje autí....

tudy odkaz

Bueee Bueee Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vorel je teď offline  Vorel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 18:04   Citovat  

Tak tohle vypadá opravdu velice pěkně tudy odkaz cena bude asi taky pěkná Úsměv ale bude odpovídat stavu.
   Návrat  
marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 18:14   Citovat  

Vorel napsal:
Tak tohle vypadá opravdu velice pěkně tudy odkaz cena bude asi taky pěkná Úsměv ale bude odpovídat stavu.

Krásnej OK cena je prej 40tis, prodava ji 37letej chlap co potrebuje dodavku. Hodne me to laka.
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 22:50   Citovat  

cože cože ? to mi ho vyndej.. 15 let vlastnit EG je slusny skore meetallll
   Návrat  
eisman je teď offline  eisman
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 5:49   Citovat  

To osiris:
[quote="osiris"]http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/accord/10141453?goFrom=list

Ahoj, tohle auto se prodava už hodně dlouho. Minimálně rok, spíš víc. Proč? Netuším.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 9:04   Citovat  

2.4 pohrebak - cena 2.4ek je opravdu na dne HaHaaa asi neni velky odbyt-ze by lidi odrazoval obsah to mi hlava nebere - i kdyz tady tech 270k taky neprinese moc zajemcu..asi meli stocit tak na nasich oblibenych 150 Tak to valím bulvy

crx asi uz veteranek
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 9:09   Citovat  

Hlavator napsal:
2.4 pohrebak - cena 2.4ek je opravdu na dne HaHaaa asi neni velky odbyt-ze by lidi odrazoval obsah to mi hlava nebere - i kdyz tady tech 270k taky neprinese moc zajemcu..asi meli stocit tak na nasich oblibenych 150 Tak to valím bulvy

crx asi uz veteranek

ten by šel i na 120k, protože ten stav je výbornej... ale rakev s A/T je pasé, kor s tímhle motorem Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 9:16   Citovat  

capino napsal:
ten by šel i na 120k, protože ten stav je výbornej... ale rakev s A/T je pasé, kor s tímhle motorem Smutný

tak osiris by treba zrovna tohle chtel Úsměv ja teda taky nemusim A/T a v Pze radeji jezdim za 7,5 a ne za 13 to je pravda Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 9:29   Citovat  

Hlavator napsal:
tak osiris by treba zrovna tohle chtel Úsměv ja teda taky nemusim A/T a v Pze radeji jezdim za 7,5 a ne za 13 to je pravda Mrk

chápu, já už si to užil a nechci to Velmi šťastný
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 9:46   Citovat  

Hlavator napsal:

ten vypada pekne, akorat v AAA mi nedaj za protiucet 80 Smutný myslim ze nejakej Hondar tam dela, nevite kdo ? ... akorat je skoda ze tohle neni executive, protoze bych chtel ten Úsměv tohle je predpokladam nejaka prostredni vybava, kazdopadne je peknej a nevim jestli se bat tech 270tis km nebo ne, rekl bych ze tenhle motor najezdi dost, akorat s temahle km asi budou na vymenou krouzky a cely to pretesnit, ptrevodovka by mela bejt ok, s temahle km je dobry ze je to AT takze by to nemelo bejt vyhoneny to mi hlava nebere

spotreba mi nevadi, na tu jsem zvyklej a vetsinu km najedu po okresce, po praze zas tolik nejezdim a ten AT je proste pohodlicko jaky u daily car vyzaduju, stejne jako top vybava Úsměv ... co vsechno je v executive navic ? kozeny vyhrejvany sedacky, lepsi sound system... ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 9:55   Citovat  

osiris napsal:
ten vypada pekne, akorat v AAA mi nedaj za protiucet 80 Smutný myslim ze nejakej Hondar tam dela, nevite kdo ? ... akorat je skoda ze tohle neni executive, protoze bych chtel ten Úsměv tohle je predpokladam nejaka prostredni vybava, kazdopadne je peknej a nevim jestli se bat tech 270tis km nebo ne, rekl bych ze tenhle motor najezdi dost, akorat s temahle km asi budou na vymenou krouzky a cely to pretesnit, ptrevodovka by mela bejt ok, s temahle km je dobry ze je to AT takze by to nemelo bejt vyhoneny to mi hlava nebere

spotreba mi nevadi, na tu jsem zvyklej a vetsinu km najedu po okresce, po praze zas tolik nejezdim a ten AT je proste pohodlicko jaky u daily car vyzaduju, stejne jako top vybava Úsměv ... co vsechno je v executive navic ? kozeny vyhrejvany sedacky, lepsi sound system... ?

Tsmart

Mám Executive a sedačky látkový (naštěstí).

S kroužkama nevím, kdo co pořád plaší - alicante měl 2.4 a 3ks a žádný problém, já mám 120tis. (s těmi dělala Myst GO) a oleje je tam pořád stejně jako po výměně... U další výměny se na to extra zaměřím - místo 5W-40 tam půjde 0W-40...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:00   Citovat  

osiris napsal:

tudy odkaz dovolim si znova nabidnout-sice to neni pohrebak,ale vypada epesne

a tady poface tudy odkaz ale uz to je drazsi samozrejme
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:10   Citovat  

jenze pro me je kombik podminkou Úsměv

tak jsem tam ze zajimavosti zavolal a pobavil se s nejakym vedoucim prodeje, o moje auto maji velikej zajem a pry za nej ani nechci moc, takze vykup vidi realne 80-90tis ( takze tolik kolik chci ) a je schopnej mi z toho accorda srazit jeste 10 000 dolu, dneska v noci nebo zitra rano by to auto melo bejt odvezeny na moravu do AAA, protoze si ho tam nechal nejakej zajemce priustavit, ale vzhledemk cene odtahu by dal radsi tu slevu pro me a vykoupil auto, coz je celkove zajimavejsi ... tak se tam jdu dneska na nej podivat Velmi šťastný

k tem krouzkum... tak samozrjeme ze u auta co ma 120 nebo 150 bych to neresil ale tohle uz ma 270 Velmi šťastný takze je vsechno docela dost ojety a unaveny, necham si to tam zvednout, a kouknu na podovozek atd, na motoru stejne nic nepoznam Úsměv ... tak je to executive s latkou nebo nebo nejakej ten comfort nebo co to je ? co vsechno ma executive navic ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:14   Citovat  

Hlavator napsal:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/accord/10168933?goFrom=list dovolim si znova nabidnout-sice to neni pohrebak,ale vypada epesne

ten už je pryč, byl perfektní a byl jsem nalomenej, ale A/T rozhodlo, že ne Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:19   Citovat  

executive dle auto.cz

ABS + EBD, airbag na straně řidiče, airbag na straně spolujezdce, boční airbagy, okenní airbagy, předpínače bezpečnostních pásů, kotoučové brzdy přední+zadní, posilovač řízení, vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, třetí brzdové světlo, přední mlhová světla, HID reflektory, ostřikovače předních světel, centrální zamykání, dálkově ovládané centrální zamykání, ECU imobilizér, alarm systém, elektricky ovládaný posuv bočních oken, elektricky ovládané střešní okno, elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka, výškově nastavitelný volant ve 2 osách, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, el. Nastavitelné sedadlo řidiče, nastavitelná tuhost bederní opěrky sedadla řidiče, kapsa na opěrce řidiče, kapsa na opěrce spolujezdce, digitální hodiny, sklopné opěradlo zadního sedadla dělené v poměru 3:2, zadní loketní opěrka, 3. zadní opěrka hlavy, zadní střední 3 bodový bezpečnostní pás, uchycení dětské sedačky ISOFIX vzadu, zrcátko ve sluneční cloně řidiče s osvětlením, zrcátko ve sluneční cloně spolujezdce s osvětlením, čtecí lampička, tempomat, klimatizace (A/C)el. dual zone, pylový mikrofiltr, kožený volant, doplňky interieru s imitacídřeva, kliky dveří v chromu, dešťový senzor, nárazník v barvě vozu, vnější zrcátka v barvě vozu, disky kol z lehkých slitin, čidlo venkovní teploty, autorádio s přehrávačem na 6 CD, zabudované reproduktory (počet Cool, vestavěná anténa micro, ovládání autorádia na volantu, kontrolka zapnutí bezpečnostních pásů
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:21   Citovat  

capino: z tebe bude nakonec jeste accordak Velmi šťastný no clovek se nedivi kdyz ja dal za civica pres 200k a acco ktere je o tridu vis je jeste o dost levnejsi i kdyz samozrejme treba o 4roky starsi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:35   Citovat  

Hlavator napsal:
capino: z tebe bude nakonec jeste accordak Velmi šťastný no clovek se nedivi kdyz ja dal za civica pres 200k a acco ktere je o tridu vis je jeste o dost levnejsi i kdyz samozrejme treba o 4roky starsi

nebráním se tomu, obě auta vypadají "k světu" a co si budeme povídat, Accordů (sedanů) je na trhu několikanásobně víc... ale bůhví co bude za rok nebo dva. Třeba budeme stavět barák a budu jezdit v C4G, v lepším případě v C5G pořádnej výtlem
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:36   Citovat  

+- jedina vybava Exe proti jinym verzim je uz ve standartu (neco bylo pochopitelne i u jinych vybav) stresni okno a xenony, tusim jeste i to sedadlo ridice v elektrice (bez pameti).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:40   Citovat  

Hlavator napsal:
executive dle auto.cz

eABS + EBD, airbag na straně řidiče, airbag na straně boční aispolujezdc, rbagy, okenní airbagy, předpínače bezpečnostních pásů, kotoučové brzdy přední+zadní, posilovač řízení, vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, třetí brzdové světlo, přední mlhová světla, HID reflektory, ostřikovače předních světel, centrální zamykání, dálkově ovládané centrální zamykání, ECU imobilizér, alarm systém, elektricky ovládaný posuv bočních oken, elektricky ovládané střešní okno, elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka, výškově nastavitelný volant ve 2 osách, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, el. Nastavitelné sedadlo řidiče, nastavitelná tuhost bederní opěrky sedadla řidiče, kapsa na opěrce řidiče, kapsa na opěrce spolujezdce, digitální hodiny, sklopné opěradlo zadního sedadla dělené v poměru 3:2, zadní loketní opěrka, 3. zadní opěrka hlavy, zadní střední 3 bodový bezpečnostní pás, uchycení dětské sedačky ISOFIX vzadu, zrcátko ve sluneční cloně řidiče s osvětlením, zrcátko ve sluneční cloně spolujezdce s osvětlením, čtecí lampička, tempomat, klimatizace (A/C)el. dual zone, pylový mikrofiltr, kožený volant, doplňky interieru s imitacídřeva, kliky dveří v chromu, dešťový senzor, nárazník v barvě vozu, vnější zrcátka v barvě vozu, disky kol z lehkých slitin, čidlo venkovní teploty, autorádio s přehrávačem na 6 CD, zabudované reproduktory (počet Cool, vestavěná anténa micro, ovládání autorádia na volantu, kontrolka zapnutí bezpečnostních pásů

no takze podle fotek: xenony, mlhovky, vyhrejvany zrcatka, chrom klicky, drevo ( spis mi to pripomina mramor ), dual klima, premium sound system, stresni okno...

takze je to teda executive akorat s latkovejma sedackama je to dobrý to je strasna skoda protoze ja jak jsem si na tu kuzi zvyknul tak ji chci, nebo aspon polokuzi Úsměv ale tak tohle ozelim, hlavne kdyz by to bylo ok a zbytek vybavy to ma ... chybi tomu teda kuze a vyhrev sedacek jinak je to vsechno krom navigace a el. vika kufru coz bylo za pripaltek stejne jako aero bodykit kterej tam je Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:45   Citovat  

capino napsal:
nebráním se tomu, obě auta vypadají "k světu" a co si budeme povídat, Accordů (sedanů) je na trhu několikanásobně víc... ale bůhví co bude za rok nebo dva. Třeba budeme stavět barák a budu jezdit v C4G, v lepším případě v C5G pořádnej výtlem

osobne preskocim 7cku diky tomu co mam ted doma .. a pak casem se mozna zaradim taky k accordakum

tudy odkaz Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:54   Citovat  

Hlavator napsal:
osobne preskocim 7cku diky tomu co mam ted doma .. a pak casem se mozna zaradim taky k accordakum

tudy odkaz Mrk

je to dobrý občas nám stojí před prací a je fakt povedenej, oproti Civiku už je to loď Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 10:59   Citovat  

ale 7g se mi stejne libi vic, jedno 8g mam pred barakem a je to strasne obrovsky a nafouknuty Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 11:02   Citovat  

nejaky rady a tipy na co koukat ? ... urcite si to nema zvednout a kouknu jak jsou na tom cepy, ramena atd. jinak toho krom spasovany karoserie asi moc neuvidime Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 11:46   Citovat  

osiris napsal:
nejaky rady a tipy na co koukat ? ... urcite si to nema zvednout a kouknu jak jsou na tom cepy, ramena atd. jinak toho krom spasovany karoserie asi moc neuvidime Velmi šťastný

ještě bych poradil koukat na šrouby např. na blatnících/kapotě jestli jsou origo zabarvený, sjetí pneumatik, pořádně kouknout na prahy (několikrát jsem viděl u táty v práci v půlce navařený prahy a kvůli rzi to být nemohlo), jestli mají zápis o měření tloušťky laku chtěj ho vidět, víc mě zatím nenapadá...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 11:53   Citovat  

capino napsal:
ještě bych poradil koukat na šrouby např. na blatnících/kapotě jestli jsou origo zabarvený, sjetí pneumatik, pořádně kouknout na prahy (několikrát jsem viděl u táty v práci v půlce navařený prahy a kvůli rzi to být nemohlo), jestli mají zápis o měření tloušťky laku chtěj ho vidět, víc mě zatím nenapadá...

kdyz sem hledal to bmw, tak sem videl jednu E39 co na pravy strane mela blatnik pridelanej nejtama a na druhy strane sroubovanej a prej je to normalni pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem jinak merak tloustky laku je fajn ale kdyz vymenis blatnik za novej a laknes ho tak ma porad +- stejnou tloustku, to je spis treba na to ze zkijstis ze to bylo pomackany a vykitonavany coz u bouracky moc nebejva
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 11:57   Citovat  

osiris napsal:
kdyz vymenis blatnik za novej a laknes ho tak ma porad +- stejnou tloustku, to je spis treba na to ze zkijstis ze to bylo pomackany a vykitonavany coz u bouracky moc nebejva

ale aspoň je to lepší péče než plechovka kitu Velmi šťastný a hlavně už to potom co má jeden díl jinou tloušťku laku nemůžou prodávat jako nebouraný Mrk

tak dobře pořiď Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 12:02   Citovat  

osiris napsal:
takze vykup vidi realne 80-90tis

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tipuju na místě 40-50tis... Možná i méně.
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 12:33   Citovat  

tudy odkaz

Byli jsme se dívat s motem před pár týdny, majitel na domluvenou schůzku ani nepřišel, poté napsal email, že Targa je už prodaná. Starý inzerát smazal, založil nový.

Pokud někdo o autu uvažuje, počítejte s tím, že nebyla jediná část, která by nebyla popraskaná nebo odřená. Včetně střechy. Pojezdy od sedaček na výměnu, stejně tak přední pravé světlo a zadní. Technicky jsme auto nevyzkoušeli, viz důvody výše.

Auto rozhodně neodpovídá přiloženým fotografiím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina