Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Car Wars 2011 - 23.7. 2011 Panenský Týnec u Loun
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 
Zaslat odpověď

Strana 12 z 12
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:50   Citovat  

davidpejsar napsal:
Ahoj ano jsem to já a ladilo se v motoratru. Mám tam B16 bylo nahrazeno B18 Úsměv

jsem si říkal že tolik kw na b16 by nebylo jen tak
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
davidpejsar je teď offline  davidpejsar
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:51   Citovat  

Aliin napsal:
Gizmiho si nevšímej on je tak trochu jinej HaHaaa Rad povída i o tom co neví.

Já to neřeším, mě by to bylo vcelku i fuk, ale pobavilo mě jak se jak se čertí, když někdo reje do jeho práce poldy a komentuje to ať nepíšou o něm když neví a pak sám píše vtipné hlášky na jiné, tak jsem zareagoval , jinak bych to nechal být . . . Stejně tak mám svůj názor na to, když urážely moji práci co jsem s targou provedl, každý má jiný vkus a jiné představy, já vyrobil to co jsem chtěl, co se mi líbylo a jestli se to někomu nelíbí, tak ať nelíbí, jeho věc . . . . A když už jsem v tom, až zase někdo bude chtít kritizovat mé auto, byl bych rád kdyby to nebyl s prominutím trotl, co stojí u svého fára v sérii, s děravejma lemama, prasklým oknem a sjetejma gumama . . .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:57   Citovat  

OsekSpider napsal:
jsem si říkal že tolik kw na b16 by nebylo jen tak

Taky by se dalo počítal jsem že z 1,6 vti jsem schopnej vymlátit 155 kw ale na samé hraně životnosti . . . ale já používám auto i na běžné ježdění, né jen na závody a tak jsem musel kvůli životnosti zvolit tuto variantu b16 šla ven a postavil postavila se B18
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 21:34   Citovat  

davidpejsar napsal:
Taky by se dalo počítal jsem že z 1,6 vti jsem schopnej vymlátit 155 kw ale na samé hraně životnosti . . . ale já používám auto i na běžné ježdění, né jen na závody a tak jsem musel kvůli životnosti zvolit tuto variantu b16 šla ven a postavil postavila se B18

ano vím že to jde, já své vti používám spíš jako víkendovku a sprinty takže ptoblém s životností do jisté míry podstoupím, teď jen čekam na telefon od dimiho s výsledkem a když se mi to bude zdát málo tak zkusím jiné vačky, ale chtěl bych se jednou dostat na 200ps pak toho nechám Úsměv
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 22:13   Citovat  

davidpejsar napsal:
...

OsekSpider napsal:
...

kuciii nejaky videa mate jak vam to ficiii? Se stydím
   Návrat  
Mišák je teď offline  Mišák
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 22:20   Citovat  

aktuální citace Car Wars:

"Slibil jsem po dnesnim rozhovoru na chatu s Honzou Mackem z Drag Cup, ze dam na web opravu meho minuleho tvrzeni. Neni pravda, ze organizatori Drag Cup naskakali na aut a ujeli okamzite po nehode soutezicich v jejich sprintech. Organizatori DC pockali, nez budou vsichni zraneni prevezeni do nemocnice. Teprve pak naskakali do aut a ujeli, nez zacala nehodu vysetrovat kriminalni policie a nez dorazily vsechny televizni staby a novinari"

Jenom pro pořádek - abych nemystifikoval svým včerejším komentářem Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 22:47   Citovat  

Ah, tak konecne slavnej a zrovna v takove situaci foto. A to brichooooo (zrovna pisu Respectovi od USA, ze je zle) Smutný

Mimochodem, kdo z hc poslal do redakce tuto moji fotku? Pripadny zisk darovat OS H-C. Dekuji Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 7:58   Citovat  

Kyon napsal:
kuciii nejaky videa mate jak vam to ficiii? Se stydím

zde na klubu jsou i zajímavější projekty, kolegovi to s 1,8 pojede lépe jelikož objem nenahradíš, já abych řekl pravdu jsem s naladěným motorem nejel jelikož se na nšm ještě pracuje, na posledních sprintech co byly ve Lhotě u Příbrami jsem vyhrál ale podmínky strašné a auto jelo na stock mapy
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 9:04   Citovat  

Mišák napsal:
aktuální citace Car Wars:

"Slibil jsem po dnesnim rozhovoru na chatu s Honzou Mackem z Drag Cup, ze dam na web opravu meho minuleho tvrzeni. Neni pravda, ze organizatori Drag Cup naskakali na aut a ujeli okamzite po nehode soutezicich v jejich sprintech. Organizatori DC pockali, nez budou vsichni zraneni prevezeni do nemocnice. Teprve pak naskakali do aut a ujeli, nez zacala nehodu vysetrovat kriminalni policie a nez dorazily vsechny televizni staby a novinari"

Jenom pro pořádek - abych nemystifikoval svým včerejším komentářem Úsměv

Úsměvný pokus jak navodit dojem lumpa "naskákali do aut a ujeli" Velmi šťastný PČR jsem samozřejmě plně k dispozici, ale stránky pořadatele jsou bohužel od včerejška v přestavbě, takže se k tomu nemohu vyjádřit.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 11:48   Citovat  

davidpejsar napsal:
Já to neřeším, mě by to bylo vcelku i fuk, ale pobavilo mě jak se jak se čertí, když někdo reje do jeho práce poldy a komentuje to ať nepíšou o něm když neví a pak sám píše vtipné hlášky na jiné, tak jsem zareagoval , jinak bych to nechal být . . . Stejně tak mám svůj názor na to, když urážely moji práci co jsem s targou provedl, každý má jiný vkus a jiné představy, já vyrobil to co jsem chtěl, co se mi líbylo a jestli se to někomu nelíbí, tak ať nelíbí, jeho věc . . . . A když už jsem v tom, až zase někdo bude chtít kritizovat mé auto, byl bych rád kdyby to nebyl s prominutím trotl, co stojí u svého fára v sérii, s děravejma lemama, prasklým oknem a sjetejma gumama . . .

Jenze ja do tebe nerejpal, to udelal jinej clen a ja jen zareagoval "ze to mohlo byt taky jinak a myslel to ve srande" - absolutne jsem to nemyslel zle, naopak respekt k projektu je to dobrý Jen je zvlastni, ze te nekdo urazi a ty zareagujes uplne normalne (ze jeste nemas odlazeno) a kdyz ja napisu srandu, tak to okomentujes takto. Kazdopadne ja priznavam, ze jsem si tve auto spletl s jinym (myslel jsem ze se jednalo o jinou prekopanou targu a ta jezdi s muzikou a proto napsano ze vtipu tech 150kW) Nic osobniho v tom nehledej, targuší prekopanych na jina svetla jezdi jen v CR fakt honde.. Mrk přátele

Aliin: napriklad? Kdyztak do SZ prosim, rad si vyslechnu jak je to mysleno Mrk

Marat: jestli jsem to dobre pochopil, sanitka odjela a vysledky se nejak dopocitavali (uz se dale po nehode nejezdilo), takze je otazkou - co by jsi na miste dal mel delat? Asi bych taky nemel chut po tomhle zustavat a jel dom. PCR si te beztak vyhleda sama, takze byt tebou - ani se k tomu nevyjadruji..beztak je to vcelku jedno přátele
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 14:46   Citovat  

OsekSpider napsal:
zde na klubu jsou i zajímavější projekty, kolegovi to s 1,8 pojede lépe jelikož objem nenahradíš, já abych řekl pravdu jsem s naladěným motorem nejel jelikož se na nšm ještě pracuje, na posledních sprintech co byly ve Lhotě u Příbrami jsem vyhrál ale podmínky strašné a auto jelo na stock mapy

no jezdit na neladeni a natlakovani motor je riskatni ,ale davat tam levna 95 .....a ja se divil proč je pist na kouski Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 16:58   Citovat  

dimitar napsal:
no jezdit na neladeni a natlakovani motor je riskatni ,ale davat tam levna 95 .....a ja se divil proč je pist na kouski Bueee

dimi věděl jsem že něco není v pořádku, ale přišel jsi na to a oprava byla úspěšná, máš moji plnou důvěru a jsem zvědav kolik z těch pověstných itr vaček dostaneš, zřejmě tohle nebude finální setup Úsměv

PS: s tím benzínem mi ještě musíš poradit, každý vychvaluje Vervu od benziny ale počkám na tvůj názor
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 17:04   Citovat  

ale vono je tam zase.... Tak to koukám!
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 17:08   Citovat  

ReNo napsal:
Ah, tak konecne slavnej a zrovna v takove situaci foto. A to brichooooo (zrovna pisu Respectovi od USA, ze je zle) Smutný

Mimochodem, kdo z hc poslal do redakce tuto moji fotku? Pripadny zisk darovat OS H-C. Dekuji Je to tam.

myslim, že většinou si je berou sami ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 21:27   Citovat  

[quote="gizmi"]Jenze ja do tebe nerejpal, to udelal jinej clen a ja jen zareagoval "ze to mohlo byt taky jinak a myslel to ve srande" - absolutne jsem to nemyslel zle, naopak respekt k projektu je to dobrý Jen je zvlastni, ze te nekdo urazi a ty zareagujes uplne normalne (ze jeste nemas odlazeno) a kdyz ja napisu srandu, tak to okomentujes takto. Kazdopadne ja priznavam, ze jsem si tve auto spletl s jinym (myslel jsem ze se jednalo o jinou prekopanou targu a ta jezdi s muzikou a proto napsano ze vtipu tech 150kW) Nic osobniho v tom nehledej, targuší prekopanych na jina svetla jezdi jen v CR fakt honde.. Mrk přátele

Každý to bere jinak, mě to že někdo napsal že mi to nejelo, což byla bohužel pravda nechalo v klidu a neurazilo, ale reagoval jsem na tvoji poznámku . . . BTW Moje targa je jediná na světě a dost těžko si jí může někdo, kdo jí viděl splést Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Car Wars 2011 - 23.7. 2011 Panenský Týnec u Loun
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina