Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Car Wars 2011 - 23.7. 2011 Panenský Týnec u Loun
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 12
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 12:09   Citovat  

Takeshi napsal:
ahoj,řídil jsem toho focuse
pokud by jste měli nějaké video incidentu tak bych chtěl poprosit aby jste mi jej poslali sz nebo tak,děkuji
Jinak bych chtěl poděkovat Renovi který mi pár minut po incidentu tak trochu psychicky pomohl protože jsem byl mimo a nabídl mi případnou pomoc,odtah atd.toho si vážim za takovouhle ochotu H+

Opravdu nemas zac. Ty jsi udelal maximmum mozne. Nekdo by to mozna leknutim strhl do divaku tez ... nez aby narval necekane auto pred sebou .. takze v tomto jsi zareagoval na vybornou OK
Verim, ze nebudou zadne pravni potize a i penize na opravu Ti pristanou na uctu. Auto mas nadherne a ten zvuk lahodnej. Vse se vysperkuje jako drive VTEC

Ten aglan opravdu necekane jel. Mel snad i podlozky HC. Popis sedi dle bigyho .. muzete hledat Hihi Jinak ty casy se nedaji porovnavat s minulosti. Spousta lidi, vcetne Nikla, vratilo interier, okna, nevzali slicky .. jen aby zkusili tridu street. Treba DavidVTi jel nalozen na continentalkach a absolutne nevychytal starty. Take ty casy pote. Kazdopadne 14,2 na anglana = neznama dimenze je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 12:29   Citovat  

Zajetej cas odpovida vykuchanymu CTRku na slickach popr. S2000, takze fakt dobry je to dobrý
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 12:40   Citovat  

Co to máte za časy???? asi ta časomíra nebyla uplně ready co?
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 12:44   Citovat  

Urcite mel v predu podlozky HC.. Úsměv) Snad jsem ho tu nekdy i videl.. ale snad se tu ozve sam, nebo nekdo jiny bude znat podle popisu Úsměv)
Jelo mu to fakt perfektně Úsměv)

.. ne jako panovi,v "****" tarze se zadnima svetlama z ibizy,predni nevim z ceho.. kterej mi tvrdil, že v tom má 150kw cože cože ? cože cože ?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 12:48   Citovat  

Bigy: ale on v tej tarze ma opravdu 150kW a to cistych!!! Jen je ma v interieru od zesiku a ne od motoru mnooo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 12:53   Citovat  

gizmi napsal:
Bigy: ale on v tej tarze ma opravdu 150kW a to cistych!!! Jen je ma v interieru od zesiku a ne od motoru mnooo Velmi šťastný

neee pořádnej výtlem

jinak časy by měli bejt braný z kvalifikací,ne samotnejch sprintů-kuli tomu že se nedojely
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 13:23   Citovat  

gizmi napsal:

asi myslíte Davida z Praglu.. tak ten tam mel VTi a vim, že ten motor teď prodává, že šel o třídu výš.. tuším, že už by tam měl mít Bčko z ITR s překopanýma střevama by MotorArt - alespoň toť mi říkal naposled asi před půl rokem když jsem u něj byl

EDIT: podle výsledků koukám, že tam zřejmě má ještě tu 1.6ku
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 14:06   Citovat  

spyda napsal:
Tak to mi je jasny, ale co mel udelano s motorem Úsměv Kdyz se podivam, ze pojel i Nikla navic este s tim casem, tak me to vazne zajima je to dobrý

Nikl neměl prý doladěno, se ke mě dostalo. Mrk A anglánovi to hodně slušně jelo OK

Každopádně čí byl ten šedivý cíva co jezdil v PROFI ?? Přiznejte se ? Moc pěknej a dobře VTEC

Pár foto : tudy odkaz

Videa později Mrk
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 14:29   Citovat  

Zuz@: šedivej cíva (4.g) v profi byl marty89ul...

Jinak pěkný závody a rozdělení na street a profi mě bavilo...
Jinak mě zamrzel ten konec jak a to i Martyho, já jsem ve street postoupil do finalových kol i marty v profi a tam jsem se snažili že marty vybojoval 3. místo a já s Chuckym jsem bojovali o 1. a 2. místo a čekali jsem na vyhlášení aby jsme kdo se jak umístil a díky té bouračce zrušili ty finálové sprinty a vzali to podle kvalifikace což nás velice na... naštvanej marty skončil na velice krásným 4. místě v profi(s časem 14.843), což je na serii nádherný výsledek. Chucky 1. místo a já 3.místo.
Nešlo ani o ty pohárky ale v těch finálových kolech jsem do toho dali vše. Mohli nechat ty místa co to odjezdili v těch finálových a ti co nejeli (tedy po bouračce) mohli udělat za časy co meli v kvalifikaci přátele
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 14:41   Citovat  

Dutch : Mohli nechat ty místa co to odjezdili v těch finálových a ti co nejeli (tedy po bouračce) mohli udělat za časy co meli v kvalifikaci přátele

Tak tak,souhlas... taky jsem se kvůli tomu posunul zpět na 4.místo když už jsem si konečně poradil na těch šíleně klouzavých pneu se startem a vyjel si ve finále asponˇ to 3. místo HaHaaa Tebe to taky stálo jednu pozici,to naštve,když to vše bylo odjeto... KO
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 16:23   Citovat  

Co ta časomíra a trat do kopce o kolik se tady jezděj horší časy.Zahel sem 13,3 což je hroznej čas.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 16:35   Citovat  

Marfi napsal:
Co ta časomíra a trat do kopce o kolik se tady jezděj horší časy.Zahel sem 13,3 což je hroznej čas.

Na startu jemne do kopce, za pulkou jemne z kopce. Tenkrat jsem tlacil preludku pres celou trat a tak si pamatuju kazdy hrbolek dane trate. Jezdi se tam stejne casy jako v Mimoni. I casy vozu ze vcera odpovidaji. Spise jsi velmi pomalu radil, alespon z pohledu divaka to mi hlava nebere
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 17:15   Citovat  

To co se včera stalo je tragédie, která snad dopadne dobře a poslouží tomu, aby se taková situace nemohla v budoucnosti opakovat. Předně bych chtěl říci, že jsme za SAS nebyli pořadatelé srazu ani sprintu, ale pouze se jelo podle našich kategorií a pravidel (pro závodníky),která by nás měla sjednotit s okolními státy. Z tohoto důvodu nebyla bezpečnost diváků na našich bedrech, stejně jako ostatní bezpečností opatření. Měli jsme s tím mnoho práce, sami jsme nezávodili a neměli jsme za celé snažení ani korunu (ani ze startovného), pouze výdaje. Pravidla pro DRAG CUP, který léta pořádáme jsou největším průkopníkem bezpečnosti našich sprintů, a i díky nim měl např. řidič cobry při incidentu helmu. Kdo byl někdy na závodech, které přímo pořádáme my tak dobře ví, že tam diváci mohou stát pouze cca 15m za startem a to v širokém konusu tak, že auto by při podobné nehodě muselo jet ze startu mnohem více do strany než dopředu, což je téměř nemožné. Za betonové zábrany, které by umožnily divákům na větších srazech být na větší vzdálenost i podél trati lobuji již od roku 2007, což dokazují moje příspěvky i videa. V okamžiku, kdy se tato událost stala, jsem jako jeden z prvních okamžitě vyběhl pomoci, přivolal na místo záchranku a jako lékař jsem po orientačním vyšetření postižených monitoroval jejich stav až do příjezdu RZP a čekal na srazu do odletu vrtulníku. Bohužel po letech snažení nepociťuji dostatečnou safisfakci z toho, že nezjištně vydávám spoustu energie na to, aby se dostalo závodění na 1/4 míle na úroveň zbytku Evropy jak po stránce bezpečnosti, tak po stránce organizační i účastnické a tak se dále v tomto směru nehodlám již angažovat. Přispělo k tomu i několik účastníků tohoto fóra.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 17:53   Citovat  

MarAt napsal:
To co se včera stalo je tragédie, která snad dopadne dobře a poslouží tomu, aby se taková situace nemohla v budoucnosti opakovat. Předně bych chtěl říci, že jsme za SAS nebyli pořadatelé srazu ani sprintu, ale pouze se jelo podle našich kategorií a pravidel (pro závodníky),která by nás měla sjednotit s okolními státy. Z tohoto důvodu nebyla bezpečnost diváků na našich bedrech, stejně jako ostatní bezpečností opatření. Měli jsme s tím mnoho práce, sami jsme nezávodili a neměli jsme za celé snažení ani korunu (ani ze startovného), pouze výdaje. Pravidla pro DRAG CUP, který léta pořádáme jsou největším průkopníkem bezpečnosti našich sprintů, a i díky nim měl např. řidič cobry při incidentu helmu. Kdo byl někdy na závodech, které přímo pořádáme my tak dobře ví, že tam diváci mohou stát pouze cca 15m za startem a to v širokém konusu tak, že auto by při podobné nehodě muselo jet ze startu mnohem více do strany než dopředu, což je téměř nemožné. Za betonové zábrany, které by umožnily divákům na větších srazech být na větší vzdálenost i podél trati lobuji již od roku 2007, což dokazují moje příspěvky i videa. V okamžiku, kdy se tato událost stala, jsem jako jeden z prvních okamžitě vyběhl pomoci, přivolal na místo záchranku a jako lékař jsem po orientačním vyšetření postižených monitoroval jejich stav až do příjezdu RZP a čekal na srazu do odletu vrtulníku. Bohužel po letech snažení nepociťuji dostatečnou safisfakci z toho, že nezjištně vydávám spoustu energie na to, aby se dostalo závodění na 1/4 míle na úroveň zbytku Evropy jak po stránce bezpečnosti, tak po stránce organizační i účastnické a tak se dále v tomto směru nehodlám již angažovat. Přispělo k tomu i několik účastníků tohoto fóra.

super, že jsi se k tomu vyjádřil.

btw: pro dobrotu na žebrotu
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 18:19   Citovat  

Wena má pravdu a souhlasím s ním... Večer je to tam opravdu o hubu. Také jsme tam přestali jezdit a když jsme jezdili byli jsme raději až úplně vzadu skoro v poli aby tam do nás někdo nevlítnul. Jinak to co se tam stalo je opravdu hrozné a pan řidič z toho radost určitě nemá Smutný Snad budou všichni brzy ok jak na těle tak i na duši...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 18:27   Citovat  

Vubec jsem neveril, jak tady nekdo napsal, ze bezpecnost jste meli na starosti vy (SAS) a po incidentu jste dali nohy na ramena a zbabele utekli...tohle napsat verejne, na to musi mit clovek "dobrej zaludek".

Mrzi me, ze se snazite a tratite energii, cas a asi i penize pro zlepseni vubec pojmu "sprinty" v CR a pak to dopadne takhle, kdy jeste nekdo hodi vinu na vas...jak napsal pekelnik, pro dobrotu na zebrotu Smutný Kdyz jsem se dival v mediich do diskuzi, tak lajcka ceska verejnost vubec povazuje tuning srazy a sprinty za zabavu pro idioty v oplastovanych favoritech.

S temi beton zaterasy to chapu, je to urcite skoda, ze to u nas neni moc realne...

Reno: vis, ze ta prvni cast byla postouchnuti/rejp Úsměv dulezita byla ta druha, ale uz to neres Cool
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 19:25   Citovat  

DĚKUJI MARATe tobě a všem ostatním klukům z SAS za mnoho vynaložené energie a co vím,tak i nemálo fin.prostředků,třeba při financování Hoškovic,pro zlepšení kvality sprintů v ČR,hlavně v rámci
DragCupu a doufám,že své rozhodnutí ještě přehodnotíš...I když vím,že to nas..e a nejen ty kecy.
Pokud ne,tak ti přeji do dalších let mnoho úspěchů v osobním životě..... je to dobrý
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 19:31   Citovat  

tak já raději jezdím na drag cup než na tyhle snobský akce, protože klucí z dragu se tomu dost věnujou a snaží se vše ohledně spintů dohnat a přiblížit k Evropským sprintům. Je pravda ,že panely jsou nejspíš nákladné, ale na takovéhle akce by prostě poředatelé měli zajistit.
Proč při dragrace v bechyni (německého šampionátu) mohli ty panely být a to tam neni ani desetina diváků a na takhle velkých akcích to nejde ?
takže kdo tady psal ,že Marat a spol. ihned odjeli, tak je vidět ,že o nich a srpintech nic neví
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:01   Citovat  

Dutch napsal:
Zuz@: šedivej cíva (4.g) v profi byl marty89ul...

Jinak pěkný závody a rozdělení na street a profi mě bavilo...
Jinak mě zamrzel ten konec jak a to i Martyho, já jsem ve street postoupil do finalových kol i marty v profi a tam jsem se snažili že marty vybojoval 3. místo a já s Chuckym jsem bojovali o 1. a 2. místo a čekali jsem na vyhlášení aby jsme kdo se jak umístil a díky té bouračce zrušili ty finálové sprinty a vzali to podle kvalifikace což nás velice na... naštvanej marty skončil na velice krásným 4. místě v profi(s časem 14.843), což je na serii nádherný výsledek. Chucky 1. místo a já 3.místo.
Nešlo ani o ty pohárky ale v těch finálových kolech jsem do toho dali vše. Mohli nechat ty místa co to odjezdili v těch finálových a ti co nejeli (tedy po bouračce) mohli udělat za časy co meli v kvalifikaci přátele
presne tak jak pises přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:05   Citovat  

Zuz@ napsal:
Nikl neměl prý doladěno, se ke mě dostalo. Mrk A anglánovi to hodně slušně jelo OK

Každopádně čí byl ten šedivý cíva co jezdil v PROFI ?? Přiznejte se ? Moc pěknej a dobře VTEC

Pár foto : tudy odkaz

Videa později Mrk
Tak ja se Ti priznam byl jsem to ja a velice dekuji za pochvalu je to dobrý potesi to přátele
   Návrat  
davidpejsar je teď offline  davidpejsar
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:06  Naposledy upravil davidpejsar dne 20.5.2012 , 20:36, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

bigy napsal:
Urcite mel v predu podlozky HC.. Úsměv) Snad jsem ho tu nekdy i videl.. ale snad se tu ozve sam, nebo nekdo jiny bude znat podle popisu Úsměv)
Jelo mu to fakt perfektně Úsměv)

.. ne jako panovi,v "****" tarze se zadnima svetlama z ibizy,predni nevim z ceho.. kterej mi tvrdil, že v tom má 150kw cože cože ? cože cože ?

Přední světla jsou z vectry B . . . jinak mám odbržděno skutečně 148 kw, ale ještě laboruji stále s výfukem a hlavně řídící jednotkou a chybama a naladěním . . . 15,2 není žádný zázrak uznávám, ale chce to ještě nějaký ten čas
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:06   Citovat  

Skoda toho incidentu.Jedine to co mne stvalo byli chlapci ve vestach kteri meli dbat na bezpecnost v arealu.Prislo mi ze tam jsou jen na vejlete nez v praci.Litali tam auta bokem,prohaneli se tam na motokarach,bouchli tam u nasich aut petardy...Ale neni to chyba toho co to porada ale tech lidi kteri tam meli dbat na poradek.Ale vim na druhou stranu ze to neni jednoduche lidem vysvetlit co je to poradek a nejaky ten klidek a uz vubec pravidla.Jinak fain akce,zabava byla.sprinty trochu komplikovane ale dalo se to... skoda toho ze uz asi nic takoveho nebude.Vecerni jezdeni bylo fain a dost efektyvni. OK
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:09   Citovat  

marty89ul napsal:
Tak ja se Ti priznam byl jsem to ja a velice dekuji za pochvalu je to dobrý potesi to přátele

Dos dobre ti to jede chlape Mrk
   Návrat  
dantasik je teď offline  dantasik
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:12   Citovat  

Tak video je nejaky od tv.noha

tudy odkaz

Takeshi: Preju at ti to z dotycnym dobre dopadne a zaplati vsecko co natropil...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:24  Naposledy upravil davidpejsar dne 20.5.2012 , 20:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:

Nejsem jako ty, aby mi z auta řvala dechovka . . . Nemám v autě zesilovač, ale hodnoť spíš věci o kterých víš. Díky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:29   Citovat  

Bullseye napsal:
asi myslíte Davida z Praglu.. tak ten tam mel VTi a vim, že ten motor teď prodává, že šel o třídu výš.. tuším, že už by tam měl mít Bčko z ITR s překopanýma střevama by MotorArt - alespoň toť mi říkal naposled asi před půl rokem když jsem u něj byl

EDIT: podle výsledků koukám, že tam zřejmě má ještě tu 1.6ku

Ahoj chlape, motor je prodanej a už je tam 1,8 ale ještě se trochu trápím s řídící jednotkou a s výfukem. Ještě není hotovo stále ve fázy úprav a pokusů . . .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:33   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Dos dobre ti to jede chlape Mrk
tobe to jede taky krasne a cas mas moc peknej je to dobrý přátele
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:34   Citovat  

davidpejsar napsal:
bigy: Přední světla jsou z vectry . . . jinak mám odbržděno skutečně 148 kw ale laboruji stále s výfukem a řídící jednotkou . . . 15,2 není žádný zázrak uznávám, ale chce to ještě čas, motor byl dodělán před pár dny . . .

ty budeš asi majitel té tuning targy co stála v motorart, těch 148kw máš odladěno na B16 motoru?
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:34   Citovat  

davidpejsar napsal:
Nejsem jako ty, aby mi z auta řvala dechovka . . . Nemám v autě zesilovač, ale hodnoť spíš věci o kterých víš. Díky

Gizmiho si nevšímej on je tak trochu jinej HaHaaa Rad povída i o tom co neví.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:43   Citovat  

OsekSpider napsal:
ty budeš asi majitel té tuning targy co stála v motorart, těch 148kw máš odladěno na B16 motoru?

Ahoj ano jsem to já a ladilo se v motoratru. Mám tam B16 bylo nahrazeno B18 Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Car Wars 2011 - 23.7. 2011 Panenský Týnec u Loun
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina