Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CRX Del sol
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 7
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.5.2012 , 20:59   Citovat  

Škoda, že mě nenapadlo si nechat věci z kostry Žlutky..... to mi hlava nebere Bullseyei?? Nevymyslíme to nějak???? Velmi šťastný přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2012 , 21:02   Citovat  

SpaceMan napsal:
Škoda, že mě nenapadlo si nechat věci z kostry Žlutky..... to mi hlava nebere Bullseyei?? Nevymyslíme to nějak???? Velmi šťastný přátele

žádný problém, klidně Ti poskytnu předlohu pokud máš nějakého strojaře po ruce Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Poky je teď offline  Poky
PříspěvekZaslal: 16.5.2012 , 21:08   Citovat  

taky beru, jestli to zrealizujete Úsměv na sto pro
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2012 , 23:16   Citovat  

Bullseye napsal:
žádný problém, klidně Ti poskytnu předlohu pokud máš nějakého strojaře po ruce Úsměv

strojaře bych určitě našel... to je to nejmenší... domluvíme se osobně, až se u Tebe budu stavovat... Mrk přátele
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2012 , 18:51   Citovat  

Chlapi mám inzerát , ale hodím to i sem. Měl jsem nepříjemné setkání se srnou a potřeboval bych přední nárazník a pravé přední světlo. Nárazník ideálně v černé barvě , ale za jinou budu taky rád.. Světlo mi nabízí Bullseye , ale pokud máte tak sem s ním -jsem rád za každou nabídku. díky moc.
   Návrat  
ERVSKY je teď offline  ERVSKY
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2012 , 19:43   Citovat  

Měl bych pár dotazů k del sol : jak moc je auto bezpečné? co sem si tak všiml ,tak tam nikdy nedávali airbagy, tak jestli má jiné bezpečnostní prvky, dále jak je to s bytelností auta-co vydrží.Jakou emisní normu plní esi (kvůli eko polatku) A nakonec proč je sakra rádio tak nízko a zakryté víkem?? to mi hlava nebere
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2012 , 19:54   Citovat  

Airbagy se tam dávaly.Minimálně na volant. je to dobrý
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2012 , 20:20   Citovat  

radio nizko neni, je akorat pri ruce Úsměv
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2012 , 22:48   Citovat  

ERVSKY napsal:
Měl bych pár dotazů k del sol : jak moc je auto bezpečné? co sem si tak všiml ,tak tam nikdy nedávali airbagy, tak jestli má jiné bezpečnostní prvky, dále jak je to s bytelností auta-co vydrží.Jakou emisní normu plní esi (kvůli eko polatku) A nakonec proč je sakra rádio tak nízko a zakryté víkem?? to mi hlava nebere
co to je za otázky? Tak to valím bulvy Kupuješ del solku tedy auto postavené na civicu 5.generace (o generaci nižší než máš v garáži) tak co cheš za bezpečnost, jako každá starší honda je to skořápka, ale zase svatoušek dělali se všechny targy s bagem u řidiče a pak se dával i ke spolujezdci. Myslím že bezpečnost je +- stejná jak u tvého civicu. Dle mého lidi co si koupí del sol ji nekupují na bezpečnost Velmi šťastný

K rádiu. všimni si že del sol je targa tedy jízda bez střechy a proto když to někde necháš bez střechy tak zavřeš víko na radio aby na první pohled nebylo vidět rádio, je to logický. A že je nízko? Není je akorát na ruku od řadící páky.... kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 11:32   Citovat  

Jak mi Speed kdysi řekl, přesvědčil se, že je to bezpečné auto.. Targy měl 2 a pokaždé s nima bourala jeho přítelkyně a vždy vyvázli v pohodě.. viděl jsem i jednu brutální havárku místního člena z Ostravska, kde targa byla totálka na kaši a též vyváznul živej..
dvířka na rádio jsou stylovka a umístění je dobré, zároveň chytré řešení jak zbytečně neupozorňovat, že tam něco máš
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 11:32   Citovat  

Chlapi tak co s tou strebou udelame teda?Ja mam teda v haji celej podvozek takze me vrze uplne celej zadek naštvanej
Ale ted se bude vsechno menit tak uvidim jak to pomuze...
Zjistil sem ze mam tu strechu nejakou krivou...kdyz ji rozdelam pomuzu si nejak?Je tam neco na stelovani za tim tapecem?
   Návrat  
ERVSKY je teď offline  ERVSKY
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 16:18   Citovat  

Dutch napsal:
co to je za otázky? Tak to valím bulvy Kupuješ del solku tedy auto postavené na civicu 5.generace (o generaci nižší než máš v garáži) tak co cheš za bezpečnost, jako každá starší honda je to skořápka, ale zase svatoušek dělali se všechny targy s bagem u řidiče a pak se dával i ke spolujezdci. Myslím že bezpečnost je +- stejná jak u tvého civicu. Dle mého lidi co si koupí del sol ji nekupují na bezpečnost Velmi šťastný

K rádiu. všimni si že del sol je targa tedy jízda bez střechy a proto když to někde necháš bez střechy tak zavřeš víko na radio aby na první pohled nebylo vidět rádio, je to logický. A že je nízko? Není je akorát na ruku od řadící páky.... kouř

Ptám se proto, že o tom autě prakticky nic nevím, a myslím že u takové káry je bezpečnost taky důležitá. A jestli je teda bezpečné jak můj civic ,tak v tom případě nemám strach Velmi šťastný
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 16:19   Citovat  

o bezpecnosti targy jsem se jeste nepresvedcil a presvedcit ani nehodlam, ale jak rika bull, radio je uplne skvele umisteny. Kdyz tam mam petku tak mi staci jen natahnout prst z radicky a muzu ovladat radio.

a ta krytka je super, nikdo ti nepoleze du auta pokud nebude mit jistotu ze tam to radio je kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 16:21   Citovat  

Robbie napsal:

Zjistil sem ze mam tu strechu nejakou krivou...kdyz ji rozdelam pomuzu si nejak?Je tam neco na stelovani za tim tapecem?

jak "krivou"? jakože sedí nakřivo nebo je pokřivená?? abys neměl taky pěkně hnuto kastlí

ERVSKY: auto z logického hlediska musí být nějak vyztužené oproti hatchbacku už jenom z principu, že to má snímatelnou střechu..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 17:55   Citovat  

Bullseye napsal:
jak "krivou"? jakože sedí nakřivo nebo je pokřivená?? abys neměl taky pěkně hnuto kastlí

ERVSKY: auto z logického hlediska musí být nějak vyztužené oproti hatchbacku už jenom z principu, že to má snímatelnou střechu..

No vsiml sem si ze v jednom rohu je jakoby vyvysena..ze neni zaroven s hornim ramem predniho okna...jen nepatrne ale...Mozna by to vyresilo novy ochyceni..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2012 , 21:12   Citovat  

Robbie napsal:
No vsiml sem si ze v jednom rohu je jakoby vyvysena..ze neni zaroven s hornim ramem predniho okna...jen nepatrne ale...Mozna by to vyresilo novy ochyceni..

a nebo na ní zkusit máčknout Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 12:11   Citovat  

Má někdo z vas na Déčku nejakou lepší "vačici" ?
   Návrat  
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 9:43   Citovat  

Tak pokud je výkres k tomu uložení střechy, tak naprosto není problém to nechat udělat na NCčku, je to nějaký silon, že? Můžu použít i lepší materiál, který je třeba sám o sobě mastný a vydrží lépe změny teplot (např. nějaký teflon), tak aby se nevydíral, zkusím to promyslet, ale pokud by byla předloha, prosím poslat Velmi šťastný...
Co se týče bezpečnosti, bourat bych nechtěl, ale rána na předek / zadek, pokud nenajede člověk pod kamion většinou nebývá oproti jiným autům až takové drama (ve 200km/h to stejně už neřešíš), ale horší je rána na dveře, to je vzhledem ke konstrukci auta docela blbý.
Výměna vačky na Dčku je nesmysl, nebo tedy smysl má, ale chce to další věci k tomu... obecně ladění je tak, že se něco změní (výfuk, sání, vačky) a pak se naladí ECU ke změnám. Málo kdy se dosáhne extra většího výkonu +10kW je na atmošce 92kW malej zázrak. Kromě toho výměna vačky za ostřejší ti jen posunet výkon vejš a dole ti to rozhodí (viděl jsem kvůli vačici i hodně nestabilní volnoběh). Ale určitě jsou věci co smysl mají, třeba už jen de-cat (ač není úplně legální) bez jakékoliv úpravy pár koní přidá.
Jinak Dčko se vyplatí turbit Úsměv, 0,6 - 0,8 barů vydrží sériový spodek a dá se odladit na cca 200 koní. Po přidání vitaráckých pístů a kovaných ojnic (např. eagle) se dá postupně nazvedat na 1,0 - 1,2 bar a to už začíná malý peklo Úsměv (cca 250koní a výš)... A oproti klasickému N/A lazení dostává i festovní krouťák navíc.
Bčko zase dle mne nějaká rotačka a nebo nízkotlak malý turbo. N/A investice bývají větší a málo kdy se dosáhne očekávaného výsledku, spíš ne, spíš se jen posouvá špička výkonu sem a tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 10:46   Citovat  

Byl by tu nekdo schopnej to nejak zaridit tu predlohu?Nekdo kdo ma treba strechu navic
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 13:24   Citovat  

těch úchytů pár sad mám.. jednu sadu jsem už dával Spacemanovi na výrobu, tak by to třeba v dohledné době mohlo být.. pokud je Isachs ochotný to zařídit, tak mu taky jednu sadu nechám, nemám s tím problém
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 15:21   Citovat  

Bullseye napsal:
těch úchytů pár sad mám.. jednu sadu jsem už dával Spacemanovi na výrobu, tak by to třeba v dohledné době mohlo být.. pokud je Isachs ochotný to zařídit, tak mu taky jednu sadu nechám, nemám s tím problém

Nemám problém to nechat vyrobit, ale stačí mi jen výkres, pokud by byl. Je to lepší než někomu bůhzdarma posílat díly Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 20:13   Citovat  

Isachs napsal:
Nemám problém to nechat vyrobit, ale stačí mi jen výkres, pokud by byl. Je to lepší než někomu bůhzdarma posílat díly Úsměv

když to pomůže mě i ostatním, nemám problém to zabalit a poslat na svoje náklady.. zrovna dnes jsem je sundaval z kastle, co pujde brzo do železa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 21:43   Citovat  

Bullseye napsal:
když to pomůže mě i ostatním, nemám problém to zabalit a poslat na svoje náklady.. zrovna dnes jsem je sundaval z kastle, co pujde brzo do železa

Mám je od Tebe tady, takže jsem schopný se s Isachsem domluvit a buď mu je pošlu a nebo mu je nějak dopravím... To už je věcí dohody... Mrk ten kluk, který se na to měl podívat, je neschopný... Smutný KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2012 , 9:26   Citovat  

Tak klidně... rád se na to mrknu, ten kus co mi pošleš seděl dobře a nebo byl již značně vymačkaný? Potřeboval bych kus co nejbližší originálnímu stavu, když to budu překreslovat, tak ať neděláme pak zmetky... i když je fakt, že to můžu udělat podle tyčky na střeše... nikdy jsem to na tarze neměl sundaný, ale předpokládám, že tam nebude o moc více, než to co je vidět při sundané střeše...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2012 , 17:23   Citovat  

Zkus se nejdřív dohodnout se Spacem jestli to má k tobě blízko a pokud by z toho sešlo, tak vemu jednu sadu na poštu a pošlu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 16:17   Citovat  

Tak v sobotu me čeka taková mensi GO podvozku...Tlumiče, Pruziny(Eibach -30),čepy,Brzdy(komplet BREMBO),brzd. hadice,silenty...
Nedovedete si predstavit jak se tesim az se v tom projedu pac ted je to spis takovy maly utrpeni...
Tak poreferuju co a jak... VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 18:48   Citovat  

Mam prosbu, pri instalaci zadnich repro, jsem nasel rozpojenej konektor od tehle krabicky...nevi nekdo co to je?

DSC00125.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00125.JPG, 25.75 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2012 , 1:00   Citovat  

nikdo nevi? to mi hlava nebere

Tak uz jsem to zjistil, je to jednotka co zacne pipat kdyz netesni strecha(spatne dovreni strechy)- dost neprijemnej zvuk, tak to zas vypnu HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 11:28   Citovat  

Jinak jak to vypada s tou strechou soudruzi?Nejaky pokrok?Rad bych s tim pomohl ale neni to v mych silach ani vedomostech bohuzel kuky kuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 11:45   Citovat  

Robbie napsal:
nikdo nevi? to mi hlava nebere

Tak uz jsem to zjistil, je to jednotka co zacne pipat kdyz netesni strecha(spatne dovreni strechy)- dost neprijemnej zvuk, tak to zas vypnu HaHaaa

Jsi rychlejší než já... chtěl jsem Ti to akorát poslat. Jinak s tou střechou se omlouvám. Mám tady ty díly pořád u sebe od Bulla... Zapomněl jsme na to jako na smrt. Píšu o odrasu Isachsovi a v pondělí posílám. Krabice je připravená... přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CRX Del sol
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina