Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Spotřeba Octavia I 1.9TDI
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 4
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 20:45   Citovat  

kamol napsal:
s vtickem 190 a spotreba nad 7 Úsměv ano ale vysoko nad 7 , tak kolem 11 litru.ono pri tech 190 tocis pres 7000 otacek. vti neni moc vhodne na dalnice protoze i pri 130 tocis kolem 4000. od 150 uz si ve vtecu.
na dalnice se hodi nejaky sestivalem 3.0 ten jezdi i po dalnici za 7 samozrejme ze ne pri rychlosti 200 Úsměv,ale normalni dalnicni rychlost 130 bude mit ten 3.0 mensi spotrebu jak vticko.

Nejel jsem pořád 190! Nehodlám se s nikým hádat, jen píšu co mi vyšlo. To že neumíš pořádně číst není můj problém papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 6:54   Citovat  

Ja mám golf 3 kombík s 1,9 tdi 66kw, jazdím každý deň vyše 100km, tankujem vždy na jednej pumpe, jazdím okresky, dialnice aj mesto a spotrebu mám 5,6 až 5,8 a to jazdím max 110 km/h. Nemá to palubák takže to počítam vždy systémom plná plná. Na peugeote 106 1,5d som mal dlhodobú spotrebu cca 4,4 max 4,6. Nechápem tedy ako niekto môže mať dlhodobú spotrebu na 1,9 tdi pod 4 litre. Kolega jazdí golfom 4 1,9 tdi pd a jazdí za 5,6..Druhý kolega má O1 tdi 96kw a dlhodobý priemer 6,3...Ono dá sa zajazdiť aj pod 5 litrov samozrejme, ale nie dlhodobo...
   Návrat  
kukurelli je teď offline  kukurelli
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 7:18   Citovat  

Aqwertzz napsal:
jaky motor? kolik ma kW???
Kamos s kobikem tdi PD jezdi za 4.5L

4.5l s PD? a co s tim udělal?Úsměv ja jsem s PD 74 kw zoufalej:(
Jinak 81kw jezdila spolehlivě do 5,5l dálnice..a město do 6l..ale 4l bych rád vidělÚsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 8:42   Citovat  

muj rekord s 81kw combi na trati Rakovník -Pec.p.s.-Rakovník(asi 500km) je 4,3l néé po dálnici. Jinak jezdím kolem 5,5-6,5L
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 9:31   Citovat  

Tak já musím říct, že spotřeba koncernovejch dieselů mě dost slušně překvapuje, ikdyž to dost solidně honím, tak jsem se nedostal nad 7l. Tatík má poslední octu 1.6Tdi ten novej common rail, nebo co to v tom je a je to 77kW a jede to krásně, cesta na chatu 35km tam s naloženym autem tak, že gumy málem dřely o podběhy jsem jel za 6,4L a to jsem to honil protože to takhle přeložený nejelo, cesta zpátky 35km s prázdným za 4,4L. S máminou starší octou 77kW to jezdím o litr navíc, ale i tak je to dost slušný, na takový hodnoty se s žádnou naší Hondou co máme nedostanu. Stylem jakym jsem jezdil s octávkama bych Preludu honil za 12 litrů Velmi šťastný Kdybych se nebál toho že by mi ji někdo hned ukrad, tak už jsem si octu asi dávno pořídil Se stydím Jenže zase oproti spotřebě a velkýmu pohodlí tu je ta uřvanost benzínu od Hondy a motokárovitost, která mi připomene proč už jsme koupili čtvrtou Hondu Velmi šťastný
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 9:58   Citovat  

kámoš má 2001 oktávku 81kw a jezdí za 4 průměr.... dostane se i pod 4 když jede sám mimo město..... druhej má SDI a to nikdy nežralo víc jak 4,5litru Velmi šťastný
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 10:04   Citovat  

Passat B5 81kw 3lidi prázdnej kufr, cesta Aš-Znojmo po okrskách pohodička do 100km/h cca 390km spotřeba dle palubáku 4,6L, jinak kolem 5,5-6,5L ale to už byla podlaha pořád, momentálně Passat B6 2.0 PD 103kw 7,7L dálka 6,2 miň jsem neudělal...Golf 5 1,9tdi PD 74kw jak píše kolega předemnou bylo jsem z toho nešťastnej nejelo to a žralo kolem 7,5L hrůza zmatenej
jinak kamoš do mě cpal že s Golfem 3 1,9tdi 66kw zajel Chorvatsko a zpátky cca 1500km na jednu nádrž spotřeba 3,8L nevim mno trochu jsem se mu smál Velmi šťastný
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 10:13   Citovat  

Jenom furt nechápu to pohodlí v oktávce. Jel jsem v ní párkrát, a mrtě mě bolely záda. Nejlépe se mi sedí v mém comfort civiku je to dobrý Nehledě na to, že v zádu v ochávce je fakt ukrutně málo místa na nohy. Tak to koukám!
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 11:27   Citovat  

ReNo napsal:
Nekolik let jsem jezdil s firemni koktou 1.9 TDi. V te dobe mela najeto 85tkm .. za celou dobu zadna motorova zavada. Spotreba v Praze cca 5,3 po meste. Rozhodne nebyla setrena, bot se na ni stridalo 7 lidi.

Jinak mam tez nekolik let koncernovej naftak (1.2 Tdi) a vsichni pomlouvaci mi muzou .. bot ja jezdim na vzduch a pritom striham zatacky jak pan Tlacitko. A ze umim jezdim i pod 2,5l ( ne ve stylu pana Tlacitka) .. bohudik mam desitky svedku z HC kouř

Takze ja osobne naftaky v klidu doporucuju. I kdyz zrovna u kokty bych sel do te silnejsi verze VTEC

Problem vlastnictvi naftoveho koncernu vidim jinde .. a to je v poctu odcizeni v CR Smutný

Nejvic jsou argumenty lidi ve stylu: "kamarad mel".."ve firme mame"..atd.. Úsměv

Jinak po koupi 66kW stareho dobreho motoru (zadne PD) jsem mel spotrebu kolem 5,5litru - kdyz jsem dojizdel za praci 80km tak se nechalo jet i pod 5. Dnes EGR pryc, podtlaky prekopany, RACE trysky, turbo cistene, lepsi svody, nerez trubka az po koncak a odladeno prozatim (vzhledem k chlazeni) na 150PS a 350Nm kdy spotreba: dalnice (plne nalozene auto 5 lidi a kufr bez plata narvanej po strop pri stale rychlosti 140-150km/hod 6litru/100km, mesto (vetsinou sam) kdy po zahrati motor nesetrim 7litru. Nikdy se mi nepodarilo prekonat 7litru/100km a pohybuji se mezi 6 az 7. Jinak nesouhlasim i s drahym servisem (krome drazsich rozvodu). Menim defakto jen cidla (kupouje ve VW originalky v DE za cca 300 - 1000,-). Nesouhlasim s nepohodlnosti - naopak seriove sedacky jsou az moc pohodlne na ukor drzeni v zatackach. Ted co jsem vymenil interier za origo Recaro, tak si nemuzu absolutne stezovat. Vykon a kroutak na me jezdeni dostacuji naprosto a kdyz si vypocitam za tech 80t co jsem s tim najel naklady, tak jsem megaspokojeny je to dobrý Jako auto na bezne jezdeni super. Jednou bych rad docilil kombinace golf na jezdeni, motorka pro zabavu a CRX 1g pro radost ze zivota je to dobrý Ale kazdemu vyhovuje neco jineho přátele
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 11:41   Citovat  

Já mám Golf 4 81kw , upravenej software ECu, a jezdím za 6,3 normoš stylem, což je u mě uspěch...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 11:56   Citovat  

R3S: taky problem se zavazim v bote? pořádnej výtlem Taky nadavam co ti vyrobci do tech bot nedavaj Úsměv Me stacilo mit pujcenou LadyImagine dedecka 1.8T 20V octu - pod 14litru jsem se nedostal to mi hlava nebere s manzelky tigrou pod 10litru taky ne a s babicky 1.3 C4g G4G jsem na 8mi :twisted: asi uz bych benzin mit nemohl (hodne zvazuji v posledni dobe LPG - hodne lidi kolem me preslo na LPG a uzivaji si V6, V12 čtyrkolky a to s naklady beznych benzinu..)
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 12:25   Citovat  

já teď chvíli jezdím s fabií 1,4tdi , 3válec, ještě jsem se nedostal nad 5 litrů, pořád jsem kolem 4,3-4,6 Úsměv
jezdím s tím normálně, nijak pomalu a spotřeba mazec Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 14:11   Citovat  

To byly casy, kdyz jsem jezdil se Suprou do skoly za 4l na 10km, dneska s TDi CR v Golfu 6 dojedu za desetkrat mene Bueee
   Návrat  
Schluke je teď offline  Schluke
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 15:11   Citovat  

To jsou neuvěřitelná čísla, já při poslední nádrži naměřil spotřebu 19,4 litry kouř
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 15:20   Citovat  

dobrý, topic spotřeba OCTAVIE a člověk se tu dočtě o tom jak je koncern skvělej Velmi šťastný není nad udržení tématu je to dobrý ještě nikdo s Caddym sem nepsal Je to tam.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 15:40   Citovat  

DanTe: ty spotreby "tam" a "zpatky" jsi pocital dotankovanim, nebo sis je precetl na palubaku? Me vubec prijde, ze je to tady samej mistr palubni pocitac a realitu neznaji, protoze ji plati rodice CCSkou Velmi šťastný

Kazdopadne chvalit ten prisernej traktor 1.6 TDI zavani poruchou sluchu a doporucuju navstivit ORL. HaHaaa

Gizmi: to jako vazne tunis 1.9 traktor a soucasne mluvis o setreni penez? Velmi šťastný Kolik staly ty recara a uprava motoru? Naopak pres 14 litru s 1.8T zavani motorem, ktery je zraly na generalku - nesezralo to soucasne litr oleje na sto? Ten motor sice neni zadnej zazrak, ale 14 me coby cloveka, co s tim par tisic najezdil, uspesne rozesmalo. Nevim, jak jsi s tim musel prasit nebo v jakem stavu ten motor byl, ale ohanet se tady tim jako protivahou k TDI je proste usmevne. Ale chapu, ze si potrebujes tu uchrochtanou rakovinu nejak obhajit. Jeste by me zajimalo, co to je "stala rychlost 140-150" - to je tempomat, nebo jsi takovy ten zavodnik, co potkavam na D1 kdy me s kopce predjizdi divokou jizdou a do kopce je predjizdim ja, protoze "jedou rychle, ale na spotrebu" a otravuji zivot vsem kolem?
   Návrat  
Fatal je teď offline  Fatal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 15:49   Citovat  

gear napsal:
dobrý, topic spotřeba OCTAVIE a člověk se tu dočtě o tom jak je koncern skvělej Velmi šťastný není nad udržení tématu je to dobrý ještě nikdo s Caddym sem nepsal Je to tam.

Já kdyžtak můžu pobásnit o Cordobě 1,9SDi Je to tam.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 16:01   Citovat  

Sorry za offtopic ale tak zabavne tema tu dlouho nebylo Úsměv Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 16:06   Citovat  

Fatal napsal:
Já kdyžtak můžu pobásnit o Cordobě 1,9SDi Je to tam.

pořádnej výtlem jo! per to sem, stejně už je to jedno Je to tam.
   Návrat  
pvodik je teď offline  pvodik
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 16:15   Citovat  

moje A4 avant tdi 81kw dlouhodobá (sledováno tankování cca 4 roky/37tkm - nemá počítač) 5,7 litru
bývalá cíva 5dv. 1,5 vtec 85kw (stejná metoda sledování cca 3roky/23tkm) 5,9litru
Řídil jsem vše přibližně stejně na stejných trasách. Audi je o dost těžší a komfortnější a proto má všechno složitější a dražší. Kdybych nekupoval naftu za půlku tak je nesrovnatelně dražší provoz díky nákladům na servis - pneu,spojka,tlumiče,čepy,stabilizátory,motorové kladky,napínáky,volnoběžky .....
Téměř všechny práce si na autě vždy dělám sám jinak už by už šlo audi do světa při ceně servisních prací.Pro pobavení jenom výměna spojky včetně práce neautorizovaný servis za 11 500 Velmi šťastný
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 16:18   Citovat  

Já palubní počítač nemám..Úsměv takže spotřeba z výpočtu..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 16:49   Citovat  

taktez nemam palubak - takze mereno vypoctem Mrk

skyline: 1. offtopic 2. neodpovidam, protoze to beru jako provokacni otazky a zarekl jsem se ze budu ustupovat Mrk Mrk kdyztak SZ pokud to myslis vazne Mrk
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 16:50   Citovat  

skyline: ten motor je naprosto v pořádku,nemá najeto ani 100t km Mrk to auto je v nej kondici Úsměv on jen gizmíček trošku přehání víš, protože s tím jel snad jen jednou, se studenym motorem cca sedm km po městě Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 17:08   Citovat  

Táníček: hlavne ze jsi u toho byla Tak to koukám! Jinak souhlasim ze auto bylo vymazlene, ale jen se pochlub co ukazal palubak a nelzi. A za studena to nebylo, to si vyprosuji je to dobrý
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 17:32   Citovat  

gear napsal:

Já jezdím v práci s W Transporterem r.v.08 2,5 92kW za 8,5 litrů a to ho nešetřím, ale vždy se těším až tu mrchu odstavím a jedu domů Honda pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 17:34  Naposledy upravil gear dne 9.5.2012 , 17:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

optimas napsal:
Já jezdím v práci s W Transporterem r.v.08 2,5 92kW za 8,5 litrů a to ho nešetřím, ale vždy se těším až tu mrchu odstavím a jedu domů Honda pořádnej výtlem

už se nám to kompletuje pořádnej výtlem za chvíli snad udělám seznam kolik bylo v tomhle topicu aut šuk

edit: takže když chcete vědět kolik žere kokta, tak se dozvíte že:

-VTi jezdí za 7 l/100km
-Ford Ranger může být naložen na 2750kg
-Lupo žere i pod 2,5 l/100km
-BMW jezdí za 10 l/100km
-dva golfy umí za 11,2 l/100km (dohromady Velmi šťastný )
-octavia 1.6TDI jede krásně i když dře kolama o podběhy
-Preluda když nedře tak 12 l/100km
-Passat za 5,5-6,5 l/100km ale jen když trhá asfalt
-je tu i majitel vytuněnýho Golfa
-1.8T žere i krávy u silnice
-C4G ale jen 4/5 krávy co sežere oktávka
-dál tu je fábie s tříválcem co nebrzdí provoz
-Supra žere i děti ve škole
-Legend je taky hladový
-Cordoba SDi taky zazněla
-Audi žere 6 a EK3 taky
-Transporter si vezme o krapet víc jak VTi

tomu říkám výživná debata pořádnej výtlem
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 17:39   Citovat  

gizmi napsal:
Táníček: hlavne ze jsi u toho byla Tak to koukám! Jinak souhlasim ze auto bylo vymazlene, ale jen se pochlub co ukazal palubak a nelzi. A za studena to nebylo, to si vyprosuji je to dobrý

nebyla, co si tak pamatuju, tak si převážel auto od vás k nám... Palubák jsem neviděla... Ale tj fuk, bohužel, už šla stejně do světa, mrška jedna...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 17:41  Naposledy upravil DanTe dne 9.5.2012 , 18:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
DanTe: ty spotreby "tam" a "zpatky" jsi pocital dotankovanim, nebo sis je precetl na palubaku? Me vubec prijde, ze je to tady samej mistr palubni pocitac a realitu neznaji, protoze ji plati rodice CCSkou Velmi šťastný

Pro takovýho primitiva to dám radši bez komentáře, ten ban mi za to nestojí papa
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 17:52   Citovat  

Když už jsme u té CCSky, není tu nějaká dobrá duše, která by mě sponzorovala PH? přátele Moc se mi líbí 7g accord (2.4 Se stydím Se stydím ) Je to tam. VTEC VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 17:57   Citovat  

Gear: nebude to tim, ze TDI je koncern? Takze kdyz si nekdo koupi skodarnu, nekdo VW, nekdo Audi, atd atd tak je to porad ten samej motor dle let? Ono se zeptat obecne na urcity druh auta, kdyz se do nej davalo x motorizaci TDi a kazda zere jinak, je taky zcestny. Navic zeptat se na HC ? pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Spotřeba Octavia I 1.9TDI
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina