Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o HTC, Android atd ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 9

???
iPhone 4G
34%
 34%  [ 14 ]
HTC one S
65%
 65%  [ 27 ]
Hlasovalo : 41
Celkem hlasů : 41

Zero je teď offline  Zero
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 23:13   Citovat  

rooney napsal:
... Velmi šťastný

Pošlete tady někdo něco z HTC, ať vidím jak to vypadá. pořádnej výtlem

HTC nemá nic takovýho Velmi šťastný chápeš? Velmi šťastný

Odesláno z Macbook Pro
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 23:35   Citovat  

pajo napsal:
este aj takto vecer ked sedim u telky, nez hladat a otvarat notas radsej sahnem po ip a v pohode pisem z neho...na HTC som mal problem s mojimi palcami napisat jednu blbu sms

třeba já zas píšu z HTC,jen by mě zajímalo v čem si měl problém při psaní??? Třeba Iphone4 má display zhruba stejně veliký jak HTC Desire co mám já,tak v čem je problém???
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 3:46   Citovat  

pajo napsal:
na HTC som mal problem s mojimi palcami napisat jednu blbu sms

co to je za blabol toto? pokud vim tak jak htc tak iphone jsou oba dotykace zalozeny na naprosto stejny kapacitni technologii. Jestli jsi mel problem se soft klavesnici tak se da na marketu stahnout nescetne jinych vcetne naprosto spickovych placenych, ale to jsme zase u toho ze, proste mezi koncovymi uzivateli iphonu a droida je propastni rozdil.

a mimochodem neni nahodou Htc one o generaci novejsi nez iphone 4? nesrovnavame tu nesrovnatelne?

jestli se skutecne rozhodujes mezi iphonem 4 a htc one s tak vubec neni co resit pac htc ma asi dvojnasobny vykon

Monia napsal:
někdo si musí dokazovat něco stylem, někdo jinej radši kvalitu Mrk

Iphone je velice kvalitni co se tyce zpracovani a hardwaru i softwaru, jen je proste zameren na jinou skupinu uzivatelu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 8:46   Citovat  

species napsal:
jestli se skutecne rozhodujes mezi iphonem 4 a htc one s tak vubec neni co resit pac htc ma asi dvojnasobny vykon

Co má společného výkon zařízení s plynulostí a rychlostí aplikací a systému?

Aplikace a systém jsou na IPhone velmi dobře optimalizované, to znamená, že nepotřebuješ tak výkonný HW. Ještě jsem neviděl Androidí zařízení, které by bylo tak plynulé při ovládání jak to od Applu.

Náš programátor, když má něco programovat pro Android, tak z toho má hrůzu. Nastavení a optimalizace pro různá zařízení je peklo. Proto je většina aplikací tak zprzněných.

P.S Každému vyhovuje něco jiného. Toto jsou žabomyší války... Někdo iOS někdo Android, někdo Windows. Nejdůležitější je si to vzít do ruky a vybrat si sám přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 9:10   Citovat  

AntHraX napsal:
Co má společného výkon zařízení s plynulostí a rychlostí aplikací a systému?

no jenom uplne vsechno, ale o to vubec nejde, me slo spis o to ze klasicky I4g je uz docela zastaraly telefon, oproti HTC one ktere vyslo teprve nedavno.

mas pravdu, ja to tu rikam celou dobu, proste iOS/Droid je jen otazka preferenci. Jablka a hrusky toto je to dobrý

edit- "Aplikace a systém jsou na IPhone velmi dobře optimalizované, to znamená, že nepotřebuješ tak výkonný HW." <- sorry ale tohle je strasnej bullshit Velmi šťastný
velka vetsina aplikaci je naprosto stejna pro iOS a android a jestli si myslis ze iOS kod je sviznejsi a optimalizovanejsi nez droid tak si bud delas srandu nebo vubec nevis o cem mluvis.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 9:25   Citovat  

ja mam IP4s a su spokojen Úsměv)) jediny telefon ktery mi nahradil nokiu a nechtel sem po mesici zpatky k nokii
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 9:39   Citovat  

Species uderil hrebicek na hlavicku:

Jestli si chces koupit novy telefon, tak HTC... kdyz nic, tak z jedineho duvodu. HTC vyslo ted a IPhone4 vic jak pred rokem.

To je jako kdyz mi kolega furt tvrdi ze Macbook je proste top. Ano je super ale nekoupila bych si ho, protoze za cenu Macbooka s C2D dostanu Della s Core i7 - ano mozna to nevyuziju ten vykon a to C2D mi bude staci na chod systemu. Ale proc kupovat horsi zelezo za stejnou cenu. Tim vznikna moznost toho, ze za rok bude stroj zastaraly a na aplikace uz stacit nebude. Na Macbooku je super jeho OS, zelezo jako takove je proste stare... To se ale neda aplikovat na telefony, protoze Android je stejne dobry jako iOS.

Vzdyt Informacni technologie se vyviji kazdy den a delaji se lepsi a narocnejsi aplikace. Tak mi reknete co to je za blbost koupit si oldschool telefon kdyz muzes mit funglovku s top vykonem?

Jak jsem rekla uz predtim. Clovek, ktery ma doma zarizeni od Appla - Macbook/iPad/iPod/AllInOne tak proc kupovat neco jineho?

Ale pro cloveka co doma zadneho Maca nema - proc to proboha delat? HTC dela komunikatory od dob kdy Apple ani nemel tyhle telefony v merku. Uz pred 10ti lety jsem chodila s MDA Vario (HTC Wizard), o kvalite a historii znacky opravdu pochybovat nemuzem.

Navic za ty penize dostanes bezvadnej OS (nechapu komu prisel neprehlednej na nastaveni, kdyz je tam jedina ikonka Nastaveni), dostanes 4-jadrovy procesor s perfektnim vykonem a skvele dilensky zpracovany zarizeni.

Podpora aplikaci na to je, Android jako system uz je taky nekde jinde a hodne prislusenstvi k telefonu.

O displeji tu nemluvim, protoze iPhone i HTC jsou na tom s displejem nic moc.... ale to pochopi asi jen majitele Samsungu Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 9:54   Citovat  

diky, takhle krasne bych to nenapsal Úsměv

kazdopadne dovolim si OT -> mela si v ruce to nove HTC? pac jak koukam tak uz ma taky super amoled, takze cerna by uz mohla byt opravdu cerna Velmi šťastný

major problem u tech novych HTC pro me je nemoznost pametovych karet(10gb je spatny vtip) a nevyjimatelny akumulator, ale to iphone nemel nikdy
   Návrat  
honzaera je teď offline  honzaera
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 10:06   Citovat  

Já měl iPhone3g a hrůza.Málo aplikací a jinak za peníze.Koupil jsem paní HTC EVO 3 d a proti tomu bomba.Aplikací tisíce a zdarma.Teď mám v plánu Galaxy note nebo S2.Klidně bych koupil i iphone 4S když mě někdo přesvědčí.Vadilo mi i to i tunes.Samo že 3g a 4 S je asi někde jinde.Chce to vyzkoušet a zjistit co ti padne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 10:17   Citovat  

species napsal:
diky, takhle krasne bych to nenapsal Úsměv

kazdopadne dovolim si OT -> mela si v ruce to nove HTC? pac jak koukam tak uz ma taky super amoled, takze cerna by uz mohla byt opravdu cerna Velmi šťastný

major problem u tech novych HTC pro me je nemoznost pametovych karet(10gb je spatny vtip) a nevyjimatelny akumulator, ale to iphone nemel nikdy

NN jeste ne, kdyz jsem spokojena s Skem, vyradila jsem HTC z hledacku. Mrknu obcas na recenze, ale jinak se vic nezajimam. Jedine co by mohlo zmenit moje rozhodnuti o znacce je Motorola - pokud ji Google vyrobi lepsi jak Samsung Mrk
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 10:41   Citovat  

species: není super amoled jako super amoled plus Mrk
super amoled vs super amoled plus
ale při tom hd rozlišení už to bude vidět asi jen pod lupou Úsměv

pokud budu chtít mobil i na práci (excel, word), videa, prohlížení fotek, brouzdání po netu, navigaci, tak asi rovnou ten 3,5" ip už jen kvůli velikosti škrtnu
doteď jsem ani moc nepobral BT přenosy na ios... to vážně nemůžu poslat z jinýho zařízení obrázek či mp3jku do ip a hned si to přehrát/prohlídnout???

už rok jedu na 4,3" a začínám koumat nad něčím větším (láká mě galaxy note, pro mě do auta na navi, filmy, videoklipy přes BT ideální)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 10:45   Citovat  

xenon04 napsal:
už rok jedu na 4,3" a začínám koumat nad něčím větším (láká mě galaxy note, pro mě do auta na navi, filmy, videoklipy přes BT ideální)

taky nad nim premyslim =D kompromis mezi telefonem a tabletem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 12:53   Citovat  

Jinak pro mě uhlopříčka 3,5 palce je tak na hraně kdy se dá telefon ovládat jednou rukou. Mám Desire s uhlopříčkou 3,7 palce a když potřebuju zmáčknout v protilehlém rohu něco už si musim přehmátnout. A to nemám zrovna malé ruce. V práci kluci co mají Galaxy S2 nebo Evo 3D tak v jedné ruce drží a druhou ovládají,tam už to jinak nejde...
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 13:07   Citovat  

myst napsal:
taky nad nim premyslim =D kompromis mezi telefonem a tabletem

mšl jsem v ruce, opravdu "velký telefon" má to hodně aplikací na předělávání fotek atp. ale když vím jak nemám čas si hrát se svým htc evo tak už vidim jak si hrahu s fotkama na galaxy note... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 13:21   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jinak pro mě uhlopříčka 3,5 palce je tak na hraně kdy se dá telefon ovládat jednou rukou. Mám Desire s uhlopříčkou 3,7 palce a když potřebuju zmáčknout v protilehlém rohu něco už si musim přehmátnout. A to nemám zrovna malé ruce. V práci kluci co mají Galaxy S2 nebo Evo 3D tak v jedné ruce drží a druhou ovládají,tam už to jinak nejde...

to je zvlastni.. ja mam holcici ruku a na S2ce napisu sms jednou rukou.... a to mam jeste dlouho nehty takze jsem navic indisponovana =D
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 13:30   Citovat  

Kmóďa napsal:

mam SGS II . Drzel sem v ruce nespocet telefonu jak s mensi tak i s vetsi uhloprickou (gnote napriklad) a rozhodne nepotrebuju prehamatavat ani u toho gnote. Bud ty telefony neumite drzet a nebo mate miniaturni ruce. I moje mlada, ktera je docela drobna a ma mensi ruce, nemela s SGS II nikdy problem a rozhodne ho v jedne ruce nedrzi a druhou neovlada Velmi šťastný
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 13:55   Citovat  

myst napsal:

To je jako kdyz mi kolega furt tvrdi ze Macbook je proste top. Ano je super ale nekoupila bych si ho, protoze za cenu Macbooka s C2D dostanu Della s Core i7 - ano mozna to nevyuziju ten vykon a to C2D mi bude staci na chod systemu. Ale proc kupovat horsi zelezo za stejnou cenu. Tim vznikna moznost toho, ze za rok bude stroj zastaraly a na aplikace uz stacit nebude. Na Macbooku je super jeho OS, zelezo jako takove je proste stare...

No nevim no, ale Macbook nemá C2D už hoodně dlouho, už dlouho jedou na i5 a i7, to má kolega asi hodně starý železo Mrk

myst napsal:

O displeji tu nemluvim, protoze iPhone i HTC jsou na tom s displejem nic moc.... ale to pochopi asi jen majitele Samsungu Mrk

iPhone 4 má SuperAMOLD od Samsungu, nevím kde vidíš rozdíl mezi našema Samsungama a iPhonem Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:19   Citovat  

No z mojí zkušenosti - s telefonem si nehraješ, dokuď nemáš smartphone, pak si s tím začne hrát každej Úsměv
Ad. HTC - osobní zkušenosti s HTC nemám, ale šéf, kterej je vcelku hračička a používá mobil k hodně věcem přešel od HTC Desire HD k Applu poté, co měl na HTC neustále problém s GPS signálem a poté, co mu jednou vcelku nevinně spadl a prasknul mu (proti mému Samsungáckýmu SuperAMOLED shitovej) display a zjistil, že jedinej servis na HTC je kdesi tuším v Mnichově Hradišti, takže by byl x dní bez mobilu... Teď má iPhone 4S a je maximálně spokojenej, všechno funguje jak má, nemá problémy naprosto s ničím, ani s mailama přes Exchange, ani otvírání office dokumentů, ani PDF v řádech stovek MB, fotky to dělá parádní (lepší než můj vcelku dobrej Samsung Wave)...
Cena u Applu je jasně navýšená o cenu za značku, Apple má neskutečnej marketing, kterej dokáže prodat naprosto vše, na stranud ruhou s Apple pracuju 22 let (jooo už v dětství jsem měl doma na stole Quadru a 25" Barco) a za ty léta můžu říct, že opravdu co udělaj, to funguje. Možná to není vždy nejrychlejší, ale funguje to a to tak, že stabilně. A navíc to má vždy naprosto bezkonkurenční design od těch nejlepších designérů a zpracování, nad kterým konkurence jen suše polkne.
To je jak s PC, vždycky za ty prachy poskládáš mnohem lepší železo, než co si koupíš za vysokou částku u Applu, ale budeš to mít zabalený v humusácký černý pixle z ultratenkýho plechu s modrejma neonama u chladičů a plastový tlačítka budou svou lacinost vykřikovat širokodaleko...
Apple si vytvořil auru luxusní značky a umí jí prodat. Ten gdo nemá na kabelku od Vuitona taky neřve, že dokáže koupit stejně praktickou kabelku levněji, že Mrk
Ano, iPhone opravdu není nadupanej tím nej hi-tech na trhu, ale je to poskládaní tak, aby to bylo stabilní a fungovalo to. Jestli nejsi velký hračička, tak ti iPhone splní první a poslední a budeš spokojenej.

Pro mě osobně, ač iPhone nemám, ale mám Samsung Wave (celohliníkový tělo, SuperAMOLED 3,3" display, 1GHz procesor 1GB RAM...) začíná iPhone zajímat z jiného důvodu - chci v autě upgradovat rádio na něco zajímavějšího s 2DIN obrazovkou a tak nějak mě štvou omezený možnosti autorádií, že když chceš autorádio s navigací, vyplázneš 20 tis. a víc a furt si můžeš nechat zdát o něčem jako je internet, přitom každej tablet za pár tisíc zvládne 100x víc jeno je problém jak ho dál napojit za zbytek muziky, aby to hrálo...a Pioneer lidi jako já pochopil a vytvořil pro ně 2 autorádi s využitím napojení na mobil, kdy najednou rádio umí využívat funkce mobilu, navigaci, přehrávání internetových rádií (jo to chci!), internet, aplikace...a model pro iPhone 4/4S se prodává už za krásných cca 7 tis., zatímco letošní novinka, která umí i Androidy o 2,5 tis. dráž a ještě je výběr podporovaných Androidů hodně omezený...takže pak se mi najednou cena iPhonu proti Droidům zvýhodňuje o 2,5tis. a to není málo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:24  Naposledy upravil myst dne 7.5.2012 , 14:40, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

sopta napsal:
iPhone 4 má SuperAMOLD od Samsungu, nevím kde vidíš rozdíl mezi našema Samsungama a iPhonem Úsměv

ohledne laptopu to byl priklad kdy jsem si ja vybirala laptopa a to nebylo tak davno. delaj i5 a i7 ale nic to nemeni na tom, ze cenove se pohybuji jinde

viz.
tudy odkaz
tudy odkaz

co se tyce displeje telefonu.. me nezajima co je napsano ve specifikacich, me zajima, jak je to v realu. daval jsi nekdy vedle sebe displeje iphone 3 vs galaxy s nebo iphone 4 vs. galaxy s2? Ja jo a i ten nejzarytejsi iPhonak musel uznat, ze u Samsungu je cerna opravdu cerna a iPhone nema na barvy Samsungu...

a kdyz cena iPhone 4S tudy odkaz je stejne vysoka jako cena budouci S3 - tak promin, ale ja mam teda jasno =DDDDDDDD

uvidime co se stane pri vydani iPhone 5ky, ted kdyz uzavreli smlouvu s Sharpem - to uz nadeji ma. Ale ted iPhone displejem na Samsunga nema - a displej a rychlost jsou pro me osobne nejpodstatnejsi veci co se tyce hardwaroveho vybaveni telefonu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:33   Citovat  

sopta napsal:

To je jak s PC, vždycky za ty prachy poskládáš mnohem lepší železo, než co si koupíš za vysokou částku u Applu, ale budeš to mít zabalený v humusácký černý pixle z ultratenkýho plechu s modrejma neonama u chladičů a plastový tlačítka budou svou lacinost vykřikovat širokodaleko...

Apple si vytvořil auru luxusní značky a umí jí prodat. Ten gdo nemá na kabelku od Vuitona taky neřve, že dokáže koupit stejně praktickou kabelku levněji, že Mrk
Ano, iPhone opravdu není nadupanej tím nej hi-tech na trhu, ale je to poskládaní tak, aby to bylo stabilní a fungovalo to. Jestli nejsi velký hračička, tak ti iPhone splní první a poslední a budeš spokojenej.

Takhle to uz davno neni, pred mesicem jsem mame kupovala Ultrabooka za 30000Kc v plny palbe s celokovovym telem. Ano Macbook Air byl prvni a vypada fakt dobre, jenze hardwarove se za ty samy penize absolutne nechyta. Nekteri, kteri dbaji na design si koupi Aira, protoze Apple ma super kampan a je to styl. Taky jsem ho chtela, do chvile nez si ho zacal kupovat uplne kazdej. V ten moment exkluzivitu a styl ztratil. Vuitton prestane byt super znackou v momente, kdy ho bude mit moc lidi a to presne je s Applem.

To co na nem bylo pro me atraktivni (exkluzivita) - je v nedohlednu a technicky na tom neni lip nez jine znacky. Trh je tak presycen, ze dnes bych si Appla neporidila, pokud by mi vylozene neslo o OSX.

Tak to proste je. Nezpochybnuju kvalitu jejich zarizeni. To ani omylem, ba naopak. Jen rikam, ze jsou predrazeny a uz nemaji proc. Az bude nosit Vuittonku kazdej, tak si pujdu koupit Fendi nebo H2O, a dam za ni ty velky penize a s Vuittonkou at si chodi ty ostatni panicky ( a ver mi - ja to znam Mrk )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:40   Citovat  

myst napsal:
Takhle to uz davno neni, pred mesicem jsem mame kupovala Ultrabooka za 30000Kc v plny palbe s celokovovym telem. Ano Macbook Air byl prvni a vypada fakt dobre, jenze hardwarove se za ty samy penize absolutne nechyta. Nekteri, kteri dbaji na design si koupi Aira, protoze Apple ma super kampan a je to styl. Taky jsem ho chtela, do chvile nez si ho zacal kupovat uplne kazdej. V ten moment exkluzivitu a styl ztratil. Vuitton prestane byt super znackou v momente, kdy ho bude mit moc lidi a to presne je s Applem.

To co na nem bylo pro me atraktivni (exkluzivita) - je v nedohlednu a technicky na tom neni lip nez jine znacky. Trh je tak presycen, ze dnes bych si Appla neporidila, pokud by mi vylozene neslo o OSX.

Tak to proste je. Nezpochybnuju kvalitu jejich zarizeni. To ani omylem, ba naopak. Jen rikam, ze jsou predrazeny a uz nemaji proc. Az bude nosit Vuittonku kazdej, tak si pujdu koupit Fendi nebo H2O, a dam za ni ty velky penize a s Vuittonkou at si chodi ty ostatni panicky ( a ver mi - ja to znam Mrk )

jo je fakt, že s Ultrabookama se Airu najednou těžko dýchá, protože tí že přišel první, je už teď prostě drahej an to co nabízí a Apple přesto (logicky) odmítá jít s cenou dolů, protože tohle luxusnější značky prostě nedělají a tak raději budou mít mizivé prodeje do příchodu nového Air, kterej bude zase pecka a lidi budou zase šílet...

No zrovna s Vuitonem jsem šlápl trochu vedle, vzhledem k tomu, kolik lacinejch fejků se prodává a už z toho důvodu si dnes Vuitonku za 40 koupí jen velká fanynka (ale tak Vuiton už si teď konečně vybojoval právní ochranu své značky a zboží a tak se fejkařům začne hodně těžko dýchat)...ale zvolil jsem jí proto, že je hodně známá...
Jinak souhlasím, exkluzivita padá s neexkluzivitou, když to má každej...je na čase, aby Appel podražil Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:44   Citovat  

myst napsal:
to je zvlastni.. ja mam holcici ruku a na S2ce napisu sms jednou rukou.... a to mam jeste dlouho nehty takze jsem navic indisponovana =D

při psaní sms máš klávesnici v dolní části,to je v pohodě... ale pokud držíš telefon v pravé ruce,zkus palcem sáhnout do levého horního rohu displaye. Jestli je to v pohodě,máš tzv. zlodějské prsty pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:45   Citovat  

myst napsal:

co se tyce displeje telefonu.. me nezajima co je napsano ve specifikacich, me zajima, jak je to v realu. daval jsi nekdy vedle sebe displeje iphone 3 vs galaxy s nebo iphone 4 vs. galaxy s2? Ja jo a i ten nejzarytejsi iPhonak musel uznat, ze u Samsungu je cerna opravdu cerna a iPhone nema na barvy Samsungu...

to by mě zajímalo, kde udělali inženýři u iP4S chybu, když dokázali SuperAMOLED od Samsungu pokazit tak, že je horší než u Samsungu Úsměv Samsunga se SuperAMOLED mám, tak ho znám, 4S jsem v ruce taky měl a obraz mi špatnej nepřišel, ale je fakt, že jsem přímo s mým Wavem neporovnával, tak to asi budu muset zkusit, pže to je fakt zvláštní, když to má oboje stejnou technologii i výrobce a +- i DPI...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:47  Naposledy upravil myst dne 7.5.2012 , 14:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sopta napsal:
jo je fakt, že s Ultrabookama se Airu najednou těžko dýchá, protože tí že přišel první, je už teď prostě drahej an to co nabízí a Apple přesto (logicky) odmítá jít s cenou dolů, protože tohle luxusnější značky prostě nedělají a tak raději budou mít mizivé prodeje do příchodu nového Air, kterej bude zase pecka a lidi budou zase šílet...

No zrovna s Vuitonem jsem šlápl trochu vedle, vzhledem k tomu, kolik lacinejch fejků se prodává a už z toho důvodu si dnes Vuitonku za 40 koupí jen velká fanynka (ale tak Vuiton už si teď konečně vybojoval právní ochranu své značky a zboží a tak se fejkařům začne hodně těžko dýchat)...ale zvolil jsem jí proto, že je hodně známá...
Jinak souhlasím, exkluzivita padá s neexkluzivitou, když to má každej...je na čase, aby Appel podražil Velmi šťastný

souhlas =D az to bude mit zas malo lidi, tak me zacne zajimat a tehdy se budem zas bavit o tom, ze ano koupim si to, bo chci bejt stylarka a to ze je to kvalitni zbozi je plus navic =D

mimochodem srovnani tech tri telefonu: (doufam ze to pujde zobrazit)

tudy odkaz

Jedina vyhoda kterou tam vidim u iPhonu je o trochu lepsi jemnost displeje a hardwarove tlacitko fotoaparatu a furt je z nich nejdrazsi =DDDDD kdyz napriklad za HTC EVO X za nizsi cenu nabidne dvakrat vetsi interni pamet =D a to je vysmech.

Takze co nam tu zbylo:

Exkluzivni uz neni
A specifikace taky nejsou nic moc

Proc ho kupovat?

- HTC i Samsung maj vetsi a lepsi displeje (to neni dany spatnosti iPhonu, to je dany tim, ze uz je starej a iPhone 5 vyjde az na podzim)
- microUSB v obou zarizenich je proste mnohem univerzalnejsi
- HDMI
- Samsung jako jedinej prelouska navic ke svym 16GB i microSDHC kartu
- Samsung ma jako jedinej vymenny akumulator
- Samsung i HTC maji o generaci lepsi procesory a vyrobni technologii

Kdo jeste spi, proberte se =D

Takze rooney, jestli si chces jeste navic koupit proste obyc iPhone 4 a ne 4S, tak na to zapomen uplne.

Bud si pockej na podzim na iPhone 5 (budes mit aspon dost casu setrit protoze urco nebude stat 15k) anebo si vem HTC nebo SGSIII
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:54   Citovat  

sopta napsal:
to by mě zajímalo, kde udělali inženýři u iP4S chybu, když dokázali SuperAMOLED od Samsungu pokazit tak, že je horší než u Samsungu Úsměv Samsunga se SuperAMOLED mám, tak ho znám, 4S jsem v ruce taky měl a obraz mi špatnej nepřišel, ale je fakt, že jsem přímo s mým Wavem neporovnával, tak to asi budu muset zkusit, pže to je fakt zvláštní, když to má oboje stejnou technologii i výrobce a +- i DPI...

poloz vedle sebe Galaxy S (klidne stary) a iPhona =D a podivej se na displeje =D je to proste obecne znama vec Samsung je jedinej, jehoz cerna je opravdu cerna vyprana v Perwollu =)
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 14:58   Citovat  

vyzkousej uvidis Úsměv sel bych do applu, design povedeny a to tady pisou lidi ze nic neumi Velmi šťastný Velmi šťastný ti jenom tise zavidi.
umi totiz vsechno co ostatni smartphony.ano je moznost jailbrek (jak tu nekdo psal zdlouhave atd. ano zabere 5 minut prace a par kliku mysi Velmi šťastný ).spis nez android bych zvolil windows phone.takova nokia lumia 800 je urcite dobra volba.
ja osobne bych sel do applu sem s nim nadmiru spokojeny, co bych vyzkousel tak windows phone pripada mi to zajimave, android mi nejak nesedl.
navic vyhoda ze cena iphona moc neklesa ostatne jako vsechny apple produkty Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 15:00   Citovat  

myst napsal:
souhlas =D az to bude mit zas malo lidi, tak me zacne zajimat a tehdy se budem zas bavit o tom, ze ano koupim si to, bo chci bejt stylarka a to ze je to kvalitni zbozi je plus navic =D

tudy odkaz

Jedina vyhoda kterou tam vidim u iPhonu je o trochu lepsi jemnost displeje a hardwarove tlacitko fotoaparatu a furt je z nich nejdrazsi =DDDDD kdyz napriklad za HTC EVO X za nizsi cenu nabidne dvakrat vetsi interni pamet =D

No vidíš a to je taky tak trochu špatně, když se hledí jen na stylovost, místo na kvalitu, ne? Mrk

Iphone má jednu nevýhodu - vcelku malej display, já si třeba svůj Wave kupoval proto, že je malej, skladnej, protože má 3,3" display a já tahám mobil po kapsách, tak to bylo fajn...ale dnes už bych si takhle malej display nekoupil, hlavně na www stránkách musím často zoomovat, abych se trafil chlapským prstem kam potřebuju a to je naprd...čitelnost je díky skvělýmu DPI super, ale trefin se na něco je někdy pro zlost... No a iPhone má jen 3,5" display...
Co se týče interní paměti, na tu se nehraje, jde o to jak s ní umí pracovat, Apply uměly vždycky skvěle pracovat s pamětí a stačilo jim mnohem méně na megamultitasking a vše bylo stabilní (u MacOS X třeba díky Unixu), takže o množství to není. U mýho Wave s OS Bada má taky 1GB RAM a mobil furt řve na nedostatek RAM a přitom když kouknu do systému, tak vidím, že má 3/4 RAM prázdný a přesto řve...tohle se myslím majitelů iPhona nestává Úsměv

Jinak nevím jak u HTC dnes, ale u šéfova Desire HD mě (i nemile jeho) překvapilo, že se při připojení přes USB k PC nedobíjí, dobíjí se přes USB jedině se speciální nabíječkou - tak to bych fakt chtěl KO Kolikrát dobíjím mobil v autě přes USB, to je záchrana

No a Samsung a plast...je fakt že S2 byl fakt děsnej plasťák a když vidím vedle něj svůj Wave, kterej je celohliník, tak Samsunga nechápu, uměj udělat krásnej celohliník, tak proč u dražšího modelu zase lacinej plast?
Jinak výdrž má teda Wave neskutečnou, na zem na všechny možný povrchy letěl už nespočetněkrát, zářezů na hliníku má taky plno, dokonce letěl i na zem ve sprchách na HonDay, kde byla v tu chvíli na zemi slušná potopa, takže byl kompelt ve vodě a nic se nedělo, furt funguje jako by se nechumelilo a ten "nepoškrábatelnej" plastovej kryt displaye je taky fakt stále nepoškrábanej, fakt nechápu z čeho to maj, ale funguje to. Takže spolehlivost Samsung naprosto je to dobrý Ale ten lacinej plast, bóže co to dělaj za blbosti? zmatenej
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 15:03   Citovat  

myst napsal:

tudy odkaz

Jedina vyhoda kterou tam vidim u iPhonu je o trochu lepsi jemnost displeje a hardwarove tlacitko fotoaparatu a furt je z nich nejdrazsi =DDDDD kdyz napriklad za HTC EVO X za nizsi cenu nabidne dvakrat vetsi interni pamet =D a to je vysmech.

Takze co nam tu zbylo:

Exkluzivni uz neni
A specifikace taky nejsou nic moc

Proc ho kupovat?

- HTC i Samsung maj vetsi a lepsi displeje (to neni dany spatnosti iPhonu, to je dany tim, ze uz je starej a iPhone 5 vyjde az na podzim)
- microUSB v obou zarizenich je proste mnohem univerzalnejsi
- HDMI
- Samsung jako jedinej prelouska navic ke svym 16GB i microSDHC kartu
- Samsung ma jako jedinej vymenny akumulator
- Samsung i HTC maji o generaci lepsi procesory a vyrobni technologii

Kdo jeste spi, proberte se =D

Takze rooney, jestli si chces jeste navic koupit proste obyc iPhone 4 a ne 4S, tak na to zapomen uplne.

Bud si pockej na podzim na iPhone 5 (budes mit aspon dost casu setrit protoze urco nebude stat 15k) anebo si vem HTC nebo SGSIII

no jo no vsechno to jsou parametry atd. jenze co dela iphone vyjmecnym je optimalizace...coz u androidu nejde rict.i na starickem iphonu 3GS dneska spustis vsechno a bezi v pohode, coz treba u telefonu s androidem(papirove lepsi parametry atd.) seka se, napise ze zarizeni podporovano atd.......ale kazdeho vec co si zvoli Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 15:10  Naposledy upravil myst dne 7.5.2012 , 15:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sopta napsal:
Co se týče interní paměti, na tu se nehraje, jde o to jak s ní umí pracovat, Apply uměly vždycky skvěle pracovat s pamětí a stačilo jim mnohem méně na megamultitasking a vše bylo stabilní (u MacOS X třeba díky Unixu), takže o množství to není. U mýho Wave s OS Bada má taky 1GB RAM a mobil furt řve na nedostatek RAM a přitom když kouknu do systému, tak vidím, že má 3/4 RAM prázdný a přesto řve...tohle se myslím majitelů iPhona nestává Úsměv

Nemam na mysli pamet pro OS, s tim problem neni u zadneho z high-end smartphonu. Rikam ja nemam nic proti funkcnosti vsech tech phonu, vsechny jsou dobry. Moje pointa je uplne jinde. Kazdopadne ja se tu bavim o ulozisti. Spousta lidi dnes pouziva telefon na vsechno - na videa, filmy, hudbu, cteni knih - obzvlast na hudbu a filmy potrebujes kapacitu. 16GB je malo (pro me ne, ja jen ctu) a kdyz nemas moznost pridat kapacitu SD kartou... za co pak davas takove nelidske penize? Kazdy ma priority jinde, ja kapacitu nepotrebuju, protoze na filmy a videa a hudbu mam PMP. Co ale chci (a nejen u telefonu), ze kdyz uz platim za telefon stejne jako za laptopa, chci vedet, ze mam tu moznost

sopta napsal:
Jinak nevím jak u HTC dnes, ale u šéfova Desire HD mě (i nemile jeho) překvapilo, že se při připojení přes USB k PC nedobíjí, dobíjí se přes USB jedině se speciální nabíječkou - tak to bych fakt chtěl KO Kolikrát dobíjím mobil v autě přes USB, to je záchrana

To musela byt nejaka halda to neni mozne. Mne Samsung dobiji z jakehokoli zdroje napajeni ze ktereho couha microUSB, cili i pripojeni ke kompu. Jedine co, ze pri pouziti takoveho toho spiraloviteho kabelu z autonabijecky - pri pripojeni k PC jen dobiji a neposkytne datovy prenos, coz je pochopitelne.

sopta napsal:
No a Samsung a plast...je fakt že S2 byl fakt děsnej plasťák a když vidím vedle něj svůj Wave, kterej je celohliník, tak Samsunga nechápu, uměj udělat krásnej celohliník, tak proč u dražšího modelu zase lacinej plast?
Jinak výdrž má teda Wave neskutečnou, na zem na všechny možný povrchy letěl už nespočetněkrát, zářezů na hliníku má taky plno, dokonce letěl i na zem ve sprchách na HonDay, kde byla v tu chvíli na zemi slušná potopa, takže byl kompelt ve vodě a nic se nedělo, furt funguje jako by se nechumelilo a ten "nepoškrábatelnej" plastovej kryt displaye je taky fakt stále nepoškrábanej, fakt nechápu z čeho to maj, ale funguje to. Takže spolehlivost Samsung naprosto je to dobrý Ale ten lacinej plast, bóže co to dělaj za blbosti? zmatenej

Naprosto souhlasim - to plastactvy je hrozne. Nadavala jsem na to dost - do doby nez jsem s nim pravidelne triskala omylem o zem. Je to plastacek, ale za ten pocet padu, ktery nastaly se mi nepodarilo ani poskrabat displej na S1 ( a to tam nemam folii)

Petovi se rozbil displej v SGS2 - ale to byla rana, protoze o nej zastavil 60ti kg Rotvajler a primo o kapsu, kde byl telefon - prasknul jen horni touchscreen - displej samotnej zustal celej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 15:13   Citovat  

kamol napsal:
no jo no vsechno to jsou parametry atd. jenze co dela iphone vyjmecnym je optimalizace...coz u androidu nejde rict.i na starickem iphonu 3GS dneska spustis vsechno a bezi v pohode, coz treba u telefonu s androidem(papirove lepsi parametry atd.) seka se, napise ze zarizeni podporovano atd.......ale kazdeho vec co si zvoli Úsměv

ja na svem starickem Galaxy S nemela problem s jedinou aplikaci za dobu co to mam.

a to jsem clovek co pouziva ruzne aplikace, hry atd. a to dost
Proste iPhone nema tolik plusu oproti HTC a Samsungu aby za ty nelidsky penize stal. Jeho dobra vyhoda je, ze Apple vydava updaty casteji a ma lepsi podporu oproti ostatnim znackam, ktere musi sve updaty modifikovat pro specifickou znacku telefonu, ale to je proste dany tim ze Apple neposkytuje svuj OS na jina nez Apple zarizeni.

A pro me u Samsungu tenhle problem vyresil pan genius Darky, ktery vydava updaty dost casto a kazdy updatem privadi system k dokonalosti
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o HTC, Android atd ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina